Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
24 Feb 2005, 05:29 AM
Mesaj
#1
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Salata de conopida
=gand= -1 conopida; -100 ml maioneza; -zeama de la 2 lamai; -5 lg ulei; -1 leg marar, sare, piper. -eventual usturoi Conopida se desface buchetele, se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Zeama de la lamai se freaca cu uleiul, sarea si piperul. Cand conopida e fiarta, se strecoara, se pune intr-o salatiera si se toarna sosul pregatit anterior si maioneza. Se presara marar verde, tocat. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
7 Dec 2006, 11:40 AM
Mesaj
#2
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 979 Inscris: 29 August 06 Forumist Nr.: 8.611 |
CARTOFI COPTI IN FOLIE DE ALUMINIU, CU SOS DE CAMEMBERT
INGREDIENTE: - 4-5 cartofi de marime medie - 200 gr. branza camembert; - 3 linguri smantana; - marar; - piper. 1. Se spala foarte bine cartofii si apoi se invelesc, fiecare, in folie de aluminiu: 2. Se tin in cuptor, la 200 grade, pana ce s-au copt: 3. Intre timp, se face un sos din branza camembert taiata bucatele, smantana si marar (intr-o cratita, la foc mediu), in care se adauga putin piper. 4. Cand sunt gata cartofii, se scot din folie, se taie in jumatati si se toarna peste ei sosul fierbinte: OBS.: Se pot servi chiar in folia de staniol, desfacuta pe jumatate. Ca si sosuri, se mai pot face: sos de smantana cu Roquefort, de smantana cu branza de vaci/oi cu marar sau cu chimion, de iaurt gras cu marar si usturoi, sau doar cu unt si piper + sare. POFTA ! -------------------- Oamenii se impart in doua categorii: cei care impart oamenii in doua categorii si cei care n-o fac.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 6 May 2024 - 06:30 PM |