Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
24 Feb 2005, 05:29 AM
Mesaj
#1
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Salata de conopida
=gand= -1 conopida; -100 ml maioneza; -zeama de la 2 lamai; -5 lg ulei; -1 leg marar, sare, piper. -eventual usturoi Conopida se desface buchetele, se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Zeama de la lamai se freaca cu uleiul, sarea si piperul. Cand conopida e fiarta, se strecoara, se pune intr-o salatiera si se toarna sosul pregatit anterior si maioneza. Se presara marar verde, tocat. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
4 Aug 2006, 01:19 PM
Mesaj
#2
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
Cuş-Cuş a la Colimator
Ingrediente: 500 grame de cuş cuş 500 grame unt 10 bucati cirnaciori 200 grame sunca 1 legatura ceapa verde 200 grame ciuperci Mod de preparare Se fierbe cuş cuşul in apa cu doua lingurite de sare, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in unt. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga cuş cuşul . Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena. -------------------- |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 6 May 2024 - 06:26 PM |