Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
24 Feb 2005, 05:29 AM
Mesaj
#1
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Salata de conopida
=gand= -1 conopida; -100 ml maioneza; -zeama de la 2 lamai; -5 lg ulei; -1 leg marar, sare, piper. -eventual usturoi Conopida se desface buchetele, se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Zeama de la lamai se freaca cu uleiul, sarea si piperul. Cand conopida e fiarta, se strecoara, se pune intr-o salatiera si se toarna sosul pregatit anterior si maioneza. Se presara marar verde, tocat. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
19 Dec 2005, 06:28 PM
Mesaj
#2
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
Salata verde cu ansoa
Ingrediente file de ansoa în ulei 100 g parmezan ras 2 salate verzi 3 felii de paine alba 3 linguri unt 2 catei de usturoi 6 linguri ulei 2 linguri otet 2 linguri zeama de lamaie 5 linguri apa, 1 lingurita mustar 2 lingurite miere piper , sare. Preparare: Se spala bine frunzele de salata, sub jet de apa rece, se scurg, se rup suvite si se pun intr-o salatiera. Separat, se taie feliile de paine cubulete si se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt topit, apoi se pun la cuptor pentru a fi crocante. Se bat energic într-un castron: uleiul, otetul, zeama de lamaie, apa, mustarul, zaharul, piper si sare, dupa gust, preparandu-se un sos . La sfarsit, se adauga cateii de usturoi zdrobiti. Peste salata se adauga fileurile de ansoa, scurse de ulei, taiate bucatele, crutoanele crocante, parmezanul ras. Se asezoneaza cu sosul si se serveste imediat. Acest topic a fost editat de Plutarh: 19 Dec 2005, 06:29 PM -------------------- |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 6 May 2024 - 10:25 PM |