Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
24 Feb 2005, 05:29 AM
Mesaj
#1
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Salata de conopida
=gand= -1 conopida; -100 ml maioneza; -zeama de la 2 lamai; -5 lg ulei; -1 leg marar, sare, piper. -eventual usturoi Conopida se desface buchetele, se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Zeama de la lamai se freaca cu uleiul, sarea si piperul. Cand conopida e fiarta, se strecoara, se pune intr-o salatiera si se toarna sosul pregatit anterior si maioneza. Se presara marar verde, tocat. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
28 Nov 2005, 06:22 PM
Mesaj
#2
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 105 Inscris: 12 November 05 Forumist Nr.: 7.251 |
Mincare de gutui
Se curata 3 sau 4 gutui de marime medie 200 ml undelemn 50 ml vin alb doua linguri faina, miere, sare Gutuile se taie felii de grosimea unui deget. Feliile se pun intr-un vas in care s-a turnat untdelemnul si vinul se lasa 10 minute apoi se pune la foc se adauga sare dupa gust. Faina se amesteca cu putina apa se toarna peste gutui. Se mai lasa la fiert 10 minute, dupa care se adauga o lingura buna de miere. Se serveste calda linga un orez fiert, cus-cus . |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 7 May 2024 - 04:32 AM |