Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete Vegetariene, De Post Si Garnituri De Legume |
24 Feb 2005, 05:29 AM
Mesaj
#1
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Salata de conopida
=gand= -1 conopida; -100 ml maioneza; -zeama de la 2 lamai; -5 lg ulei; -1 leg marar, sare, piper. -eventual usturoi Conopida se desface buchetele, se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Zeama de la lamai se freaca cu uleiul, sarea si piperul. Cand conopida e fiarta, se strecoara, se pune intr-o salatiera si se toarna sosul pregatit anterior si maioneza. Se presara marar verde, tocat. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
19 Jul 2005, 06:34 PM
Mesaj
#2
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Dovlecei cu branza
1 kg dovlecei, 200 g branza de oaie, 3 oua, 250 g smantana, 2 catei de usturoi, cimbru, sare, piper Dovleceii se curata si se taie rondele rotunde. Usturoiul pisat se amesteca cu sare si piper, dupa gust. Ouale se bat si se amesteca cu smantana, iar in ele se incorporeaza usturoiul. Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, se pune un strat de dovlecei, unul de branza si se continua asa, pana se termina cu unul de dovlecei. Deasupra se toarna compozitia de oua cu smantana. Se coace la foc potrivit cca 45 de minute. Eu o experimentez azi . -------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 7 May 2024 - 01:49 AM |