HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

9 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Energie, Coincidente Si Telepatie
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 09:54 AM
Mesaj #71


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Office @ 31 May 2004, 06:07 PM)
Nu stiu unde as putea sa le incadrez aceste experiente,trairi sau ce or fi, dar de multe ori prefer sa nu mi le amintesc.

Si toate astea sunt nimic pe langa altele traite,parca imi este si frica sa-mi reamintesc,culmea e ca nu inteleg toate astea,am trait toate acestea,sau ce or fi?

- din ce povestesti este o manifestare a unei treziri a unei asa zise capacitati paranormale, numita generic clarviziune. Ea are mai multe forme de manifestare. In cazul tau, e vorba de o anume capacitate f. speciala de a accesa asa zisele "dosare akashice", adica "locul" unde se inregistreaza toate evenimentele care se petrec in Manifestare. E ca un fel de "memorie cosmica" unde e scris trecutul, prezentul si viitorul. In cazurile descrise de tine e vorba de o perceptie din viitor, deci un f. posibil eveniment din viitor. Aceste evenimente din viitor nu sint fixe, ele putind fi schimbate, insa exista cel putin 1-2 variante cele mai probabile sa se petreaca, la care tu ai acces uneori. El se poate manifesta prin intermediul visului, adica sa accesezi acea "lume subtila" in momentele in care sufletul tau si anumite structuri (corpuri) subtile acceseaza in mod spontan acele "dosare (memorie) akashice". O alta manifestare este asa zisul sentiment de DEJA VU la care ai acces chiar in timpul de veghe (treaz).

- nu trebuie sa-ti fie frica de aceste situatii, caci ele sint o inzestrare (de natura asa zis paranormala) cu totul aparte cu care tu te-ai nascut (incarnat) si pe care ti-ai trezit-o in urma practicarii unei cai spirituale intr-o viata anterioara. Ceea ce poti sa faci acum este sa te orientezi catre o forma de practica spirituala autentica si prin diferitele metode si tehnici spirituale sa poti sa trezesti si mai amplu aceasta capacitate si chiar sa o si controlezi la vointa, adica ca "vezi" ce vrei si cind vrei tu din "dosarele akashice" si in acelasi timp sa ai acces la unele informatii ezoterice care sa-ti mai elimine din aceasta stare de teama (de necunoscut si mister). Trebuie ca sa ajungi la acea stare in care tu sa controlezi starea, nu stare pe tine. smile.gif Bafta !

Acest topic a fost editat de thunder: 30 Oct 2004, 09:56 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 10:04 AM
Mesaj #72


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (IO @ 4 Jun 2004, 11:41 PM)
Te sfatuiesc ca data viitoare cand mai ai premonitii sa anunti persoana in pericol sa se pazeasca. Cu cat vei salva si vei ajuta mai multi oameni, Darul tau va spori pentru ca asta este scopul pentru care ti-a fost dat. In schimb, daca il vei folosi in interes personal sau chiar daca nu-l vei folosi deloc, il vei pierde... 

- eu nu sugerez acest lucru pt. ca se intervine in mod "brutal" in mersul lucrurilor si voia divina. In acest fel, te bagi in karma respectivului si risti sa-i preiei parte din acea karma de suferinta pe care neintimplator o are. Acest "dar" nu se foloseste la intimplare, ci doar APELIND mereu la VOIA divina, inainte de a spune sau face o "dezvaluire". Daca simti raspunsul lui Dumnezeu ca fiind DA (OK), atunci faci acea dezvaluiri, daca nu ... atunci TACI. E spre binele tau si al acelei fiinte. Nimic nu ne este dat intimplator, chiar si o suferinta. Trebuie "invatat" si folosit acest "dialog" cu Dumnezeu inainte de a face asfel de dezvaluri, pt. a stii cind trebuie si cind nu trebuie sa spui adevarul .. si mai ales cui trebuie si cui nu. Doar atunci "darul" tau este divin si armonios folosit si va "spori".


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 10:30 AM
Mesaj #73


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Mistinguett @ 2 May 2003, 03:03 AM)
M-ar interesa daca a citit-o si altcineva si care va sant parerile despre energie, coincidente, telepatie si orice altceva de genul asta.

Nota:
As prefera o discutie fara tente religioase daca se poate - am citit in totalitate "Crestinismul si yoga" si am inteles parerile legat de asta. Sant credincioasa, dar asta nu ma impiedica sa cred in telepatie si energie.

- energiile subtile exista fara doar si poate si o mica, f. mica parte a lor a si fost evidentiata de stiinta. In esenta, la baza ei, energia subtila are o aceiasi "materie bruta", aceiasi esenta. Diferitele energii subtile sint diferite forme de manifestare a acestei energii unice. "Consistenta", frecventa de vibratie si alte conotatii dau diferenta dintre aceste tipuri de energii subtile.

- fiinta noastra, pe linga corpul fizic, mai are si alte structuri (corpuri) subtile, din ce in ce mai subtile (rafinate). Acestor structuri ii corespund si diferite tipuri de energie subtila. Astfel, in jurul corpului fizic si al acestor structuri subtile exista un cimp subtil de forta, numit si aura. Prin intermediul acestor structuri subtile fiinta receptioneaza si emite aceste energii subtile si se "hraneste" cu ele, ajutind-o sa "functioneze" la parametri "normali" si chiar paranormali. smile.gif Trezirea anumitor focare de forta la nivelul acetor structuri subtile nevazute face ca in fiinta respectiva sa apara diferite inzestrari asa zis paranormale, printre care se afla si telepatia, empatia, levitatia, clarviziunea, clar-auzul, telekinezia etc. Aceste inzestrari paranormale implica atit trezirea si dinamizarea acestor zone (focare) launtrice subtile cit si vehicularea prin intermediul lor a unor tipuri de energii subtile ce favorizeaza manifestarea acelui tip de inzestrare paranormala. Fiecarei inzestrari paranormale ii corespunde un anume tip de energii subtile si nu altele.

- coincidenta este un eveniment incadrat intr-o succesiune de evenimente perfect integrate in voia divina si in "mersul lucrurilor" la nivel Macro si Micro cosmic. Aceste asa zisa coincidente se integreaza intr-o mare masura in asa zisa lege oculta a sincronicitatii. NIMIC nu este intimplator in aceasta Creatie la nivelul tuturor formelor ei de manifestare.

- numai cine baga capul in pamint ca strutul este impiedicat sa vada lumina soarelui ... si tot asa si sa nu vada anumite manifestari asa zis ale realitatilor "nevazute".

- sint multe de discuta pe teme de acest gen, dar ... toate la timpul lor ... conform "legi cererii si a ofertei". smile.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 30 Oct 2004, 10:30 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 11:23 AM
Mesaj #74


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Mistinguett @ 2 May 2003, 11:48 PM)
Dar chiar daca nu discutam cartea, ce ziceti de o discutie despre cele mentionate? De ex., eu cred in telepatie si schimburi de energie intre oameni. Am avut multe experiente care m-au facut sa cred in ele. Exista in viata mea cel putin 2 persoane cu care se pare ca am "relatii telepatice" foarte stranii.

- telepatia este o forma de emisie-receptie a energiei subtile de natura mentala, energie specifica planului 6 al fiintei si structurilor subtile, cel controlat de acel centru de forta, sau asa zisa chakras: AJNA CHAKRA, sau "Al Treilea Ochi". Acest centru de forta recepteaza acele energii subtile si printr-un anum gen de "modul de transformare" transforma energia in ginduri si idei. Pe un sistem (principiu subtil) asemanator functinoaza si capacitatea paranormala de citire a gindurilor. smile.gif

- transmisiile-receptiile telepatice se fac permanent, doar ca noi nu sintem suficient de treziti si antrenati la acest "capitol" (nivel) al fiintei noastre launtrice. Transmisiile telepatice spontane sint favorizate intre fiinte care au o strinsa legatura sufleteasca si/sau afectiva (iubiti, copii-parinti, colegi, prieteni etc) si in special celor care sint mai receptivi fata de aceste energii subtile mentale. Aceste legaturi sint uneori o consecinta a unei puternice legaturi subtile dintre cele doua suflete, legatura care vine din nenumaratele vieti traite impreuna. Din acelasi motiv avem si explicatia ezoterica la simpatia (atractia) si antipatia spontana fata de un om, inclusiv asa zisa "iubire la prima vedere" (in care sufletele celor doi comunica spontan inainte de orice comunicare verbala, fizica). Exista anumite "perceptii" ale unor structuri subtile pe care mintea nu le poate intelege si explica, dar care sint evidente cred pt. multi multi dintre voi. De multe ori aceste "intilniri fatidice" si iubiri la prima vedere sint rodul unor dorinte si cautari a zeci sau sute de cautari din tot atitea vieti ale celor doua suflete. Este asa zisa "iubire de dincolo de moarte" ... ce leaga "invizibil" acele doua suflete si le conduce unul catre celalalt. Acelasi tip de atractie se petrece si intre asa zisele "suflete surori", dar la un nivel mult mai amplu si mai puternic fata de alte sufletele linga care am mai trait si impartit viata in alte vieti anterioare.

QUOTE
Nu vi s-a intamplat niciodata sa va ganditi la cineva si apoi sa primiti un telefon de la persoana respectiva?

- evident, si eu si multii altii am trait astfel de evenimnente.

QUOTE
"Simtiti" vreodata ca cineva are probleme chiar daca nu arata?

- asta tine de o alta inzestrare paranormala, numita empatia. Prin intermediul ei, putem simti starea de spirit (de fapt si energiile subtile din aura) acelei fiinte, chiar daca ea nu le exteriorizeaza, sau se afla la distanta si nu o vedem si auzim fizic. Capacitatea de a "deplasa" un anume simt subtil tine deja de o alta forma de inzestrare paranormala, dar nu intru in detalii acum. smile.gif

QUOTE
Vi s-a intamplat sa aveti o convorbire cu cineva dupa care va simtiti storsi de puteri? (ceea ce numim o persoana obositoare)

- da, si asta e o forma grosiera de "vampirizare energetica", adica sinteti "supti" (storsi) de o anumita energie vitala de catre acea persoana. A nu se confunda insa cu situatia in care acea persoana are in aura anumite energii perturbatoare, dizarmonioase ... pe care, prin apropierea voastra fata de acea persoana, le acceseaza si structurile voastre subtile si le preia intr-o anumita proportie (din acest motiv se spune sa ne alegem cu grija anturajul, sau cum spune proverbul: "spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti"). Nu uitati ca pt. a strica un butoi plin cu vin e suficient si o picatura de otet. smile.gif Asemanator se pot petrece evenimentele si in lumea nevazuta/subtila. pt. a nu fi influentat de astfel de infulente nefaste, trebuie sa aveti voi insiva o forta subtila puternica, mare si de natura solara, care sa nu permita receptia oricarei energii in aura voastra si chiar o vibratie inalta, elevata a energilor voastre aurice. In acest fel, structurile voastre nu mai pot intra in rezonanta cu acele vibratii joase, grosiere si perturbatoare ale acelei persoane (a se vedea neputinta de a receptiona un post de radio care emite pe lungime de unda UM cu un aparat de radio care receptioneaza pe US). Aceasta "oboseala" care apare arata o stare de receptivitate si chiar mediumica a persoanei care este "obosita" si vampirizata, influentata in mod malefic, negativ. O alta forma de protectie este una de natura ocult-ezoterica, prin care cu ajutorul unor tehnici spirituale se formeaza o aura de protectie subtila, ca un fel de "ou energetic", sau alte forme de protectie subtila. Adevarat insa, aceste metode sint utile si folosibile doar celor initiati in acele taine.

QUOTE
Sau, la capatul opus, v-ati simtit superior si plin de incredere?

- cind intri in contact cu o fiinta puternica si trezita launtric, spiritual mai ales ... fiinta ta, prin intermediul stracturilor subtile se "conecteaza" la acele energii si focare de forta ale celui in cauza, si astfel se produce un fel de "emulare subtil energetica" care va va favoriza accesul in mod sporit la anumite energi subtila care in mod normal nu aveti acces sau un prea putin acces.

QUOTE
Credeti ca asta este un schimb de energie? sau care credeti ca este motivul pentru care lucrurile astea se intampla?

- schimbul de energie este la baza acestor fenomene ... dar lucrurile sint mult mai complexe de atit. smile.gif Toate la timpul lor ...

Acest topic a fost editat de thunder: 30 Oct 2004, 11:25 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 11:47 AM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (black ice @ 3 May 2003, 01:55 AM)
1. Si eu cred ca exista relatii telepatice intre unii oameni. De multe ori mi s-a intamplat sa ghicesc intocmai ceea ce urma cineva sa spuna. Desigur asta s-ar putea intampla si din cauza ca eu cunosc destul de bine peroana respectiva, astfel stiu cum va reactiona in anumite situatii, ce va zice sau ce va simti in anumite imprejurari.
Asimov parca a spus ca oamenii prin vorbire si-au atrofiat alta caracteristica: telepatia.

- aceasta telepatie intre tine si cel "cunoscut" nu se realizeaz pt. ca "in cunosti destul de bine", ci pt. ca intre tine si acea persoana exista o legatura sufletesca si afectiva mai speciala. In aceasta directie nu mintea este cea care simte si analizeaza, ci o alta structura subtila a fiintei tale.

- nu vorbirea in sine a atrofiat capacitatea de telepatie, ci nefolosirea (nedinamizarea) acelor structuri subtile (responsabile cu transmisia "gindurilor") a fiintei. Vorbirea poate avea o influenta la fel de puternica in directii oarecum difeirte, oarcum asemanatoare. Energiile subtile vehiculate prin intermediul vorbirii sint oarecum mai "grosiere" decit cele mentale, iasa au si o anume forta de impact mai mare. Nu intimplator de spune ca la inceput a fost CUVINTUL. De fapt, la inceput a fost GINDUL, sau LOGOSUL ... care exprimat prin vorbire a devenit CUVINT. Exista fiinte care au o forta (subtila) verbala cu totul aparte. La fel exista si fiinte care au o forta mentala cu totul aparte ... si altele care le au si pe una si pe alta. smile.gif Exista chiar o putere paranormala care are ca efect manifestarea/materializarea/implinirea spontana a dorintelor expuse prin cuvintare.

2. Acele schimburi de energie despre care zici exista, lucru sigur. Parca au fost si niste demonstratii, mai mult sau mai putin stiintifice, ale acestui fenomen care se numeste vampirism energetic.
In acest lucru cred, mai ales ca am cunoscut destul de bine o persoana capabila sa faca astfel de schimburi de energie.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 12:06 PM
Mesaj #76


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Mistinguett @ 3 May 2003, 09:13 AM)
Deasemeni cred ca ne-am atrofiat intuitia, probabil din motive social impuse. Imi aduc aminte de o emisiune care prezenta moduri de auto-aparare pentru femei, si politistul care dadea sfaturi a spus ca daca esti singur pe strada si te simti in primejdie, foarte probabil ca esti.
Si de fapt intuitia ne ajuta mult in viata de toate zilele, ar fi bine sa nu o reprimam asa cum ne e obiceiul.

- nu intimplator se vorbeste de o asa zisa "intuitie feminina". smile.gif De fapt e vorba si de o amplificare a starii de receptivitate in cazul femeii, de unde si "intuitia" care apare adesea in cazul lor.

- in cazul de mai sus e vorba de o perceptie a unor energii malefice, pertirbatpare pe care cel care vrea sa va faca rau le emite inconstient catre voi si pe care sctructurile voastre subtile le percepe, dar voi inca nu stiti f. bine sa le interpretati si sa le "demodulati" pt. a afla ce tipuri de ginduri si dorinte nutreste acela fata de voi, cine pe emite (va doreste raul) samd.

QUOTE
Mie mi se mai intampla o chestie foarte ciudata: ocazional, daca plec dintr-un loc unde am lasat un grup de oameni, se intampla sa am o "senzatie" daca se vorbeste de bine sau rau in urma mea (si poate ca se intampla doar atunci cand se vorbeste de mine, cine stie?). Nu sant ganduri concrete sau cuvinte, ci doar o senzatie care ma face sa ma simt intr-un anumit fel (bine, rau, depinde de la caz la caz) si care in mintea mea o traduc intr-un fel. S-a dovedit de multe ori ca am avut dreptate (ori am aflat de la cineva ramas, ori prin deductii dupa mult timp).
Asta intra la categoria telepatie sau intuitie?

- telepatia se "ocupa" cu receptarea gindurilor, deci a energiilor subtile mentale. Intuitia se ocupa cu receptarea altor tipuri de energii, cele specifice planului 5 al fiintei, cel care "gestioneaza", printre altele, intuitia, puritatea, candoarea, inocenta, capacitatea de acces la nivelul energiilor timpului (deci a "vedea" in timp) etc. Centrul de forta (chakras) care coordoneaza acest al 5-lea nivel este VISHUDHA CRAKRA.

- in cazul descris de tine e mai degraba o perceptie subtil empatica, deci corespunzatoare nivelui 4 al fiintei, cel coordonat de ANAHATA CHAKRA, sau asa zisul centrul de forta al iubirii, empatiei, etc. Prin intermediul unei forma ceva mai "grosiere" tu simti energiile subtile care sint trimise catre tine de acele persoane iar structurile tale subtile il "interpreteaza" si ele cum pot. Cu un antrenament spiritual adecvat poti sa "controlezi" si sa empatizezi LA VOINTA, cu cine, cum si unde vrei (linga tine, la distranta, dupa amintire, dupa poza, dupa voce etc).

QUOTE
In carte se mai prezinta ideea coincidentelor - una din ipostaze fiind intilnirea incidentala dar repetata cu  persoane pe care nu le cunosti inca (ba chiar ca daca mergand pe strada, vi se intalneste privirea cu a unui alt trecator) - ideea fiind ca se intampla pentru ca acea persoana are sa-ti spuna ceva sau sa te invete ceva de care tu ai nevoie la momentul respectiv.

- aceasta este manifestarea legii sincronicitatii si a unei anumite stari de trezire a sufletului pe care cel mai probabil o ai din alte vieti anterioare si care iti permite sa inveti din mai tot ce se petrece in jurul tau, astfel, divinitatea comunica cu tine chiar si prin intermediul unor "straini", de pe strada ... sau de pe forum. smile.gif Acest tip de comunicare cu divinitatea in cazul tau este trezita si dezvoltata in mod SIGUR in alte vieti, cind te-ai ocupat mai serios si intens de caile spirituale si adevarurile divine. Vei intelege si constata (pas cu pas) mult mai multe in directia asta .. intr-un anume viitor ...

- ceea ce ti se petrece nu e deloc INTIMPLATOR ... nici macar faptul ca ai deschis un asemenea subiect aici pe forum .. si primesti chiar acum niste informatii "vitale" pt. intelegerea ta cit si pt. transformarea ta spirituala ulterioara.

QUOTE
Vi s-a intamplat sa cunoasteti intamplator pe cineva si din vorba in vorba, sa aibe un sfat concret, o indrumare pentru o problema care o aveati? Sau poate ati fost la capatul celalalt - ati aparut in viata acelei persoane ca sa o ajutati?

- mie da ... de f. multe ori ... si la primire si la servire. smile.gif Dumnezeu comunica in acest fel misterios cu fiintele care sint pregatite.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 12:08 PM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Petru @ 3 May 2003, 12:04 PM)
Din punct de vedere telepatic sunt complet "orb". N-am avut niciodata o experienta care sa poate fi certificata clar ca experienta telepatica. Desigur,uneori mi s-a intamplat sa ma gandesc la cineva si respectivul tocmai sa sune la usa. Dar cred ca aici e vorba de simpla coincidenta.

- nu exista coincidenta, ci doar neintelegerea evenimentelor prin care trecem. Aceste coincidente in cel mai "rau" caz se incadreaza in legea sinconicitatii (evenimentelor).


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 12:21 PM
Mesaj #78


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (afrodita @ 4 May 2003, 05:58 PM)
Telepatie? Intuitie?
Cum denumiti urmatorul lucru?: Visez ceva exact inainte sa mi se intample, indiferent de bine sau de rau...

- se numeste capacitate de accesare a "memoriei akashice", locul unde sint inregistrate evenimentele din trecut, prezent si viitor.

QUOTE
Cand trec prin anumite locuri simt ca-s in primejdie, daca plec cat mai repede aflu a doua zi ca s-a intamplat nush' ce grozavie, daca nu plec, e imposibil sa nu mi se intample ceva rau...Cand plec de acasa am senzatia ca-mi va merge bine sau rau...Uneori am o stare ciudata de frica, o stare ce nu mi-o pot explica...

- nu o poti deocamdata explica pt. ca mintea ta nu are conexiunile facute pt. a "demodula" energiile subtile pe care alte structuri subtile ale fiintei tale recepteaza acele energii subtile.

QUOTE
Apoi, la cateva zile distanta , chiar se intampla ceva rau...Uneori am impresia ca se intampla ceva acasa la mama, daca dau de ea la telefon, de obicei nu recunoaste ca s-a intamplat ceva, insa imi dau seama dupa tonul vocii sau dupa sfaturile pe care mi le da...Daca am ocazia sa merg s-o vad, atunci nu mai poate ascunde acel ceva....Si tot asa...De cate ori mi-am ascultat intuitia am facut bine, m-am "salvat" de multe rele...De cate ori nu am bagat-o in seama si am actionat conform creierului am cam dat-o-n bara...Asa ca, ma bucur ca am intuitie biggrin.gif

- felicitari. E vorba si de intuitie dar si de empatie si un anume tip de clarviziune in forma incipienta si "nelucrata", neantrenata. smile.gif

QUOTE
Si da Misti, mi s-a intamplat ca sa cunosc persoane pe strada sau, recent , pe net, carora nu le dadeam prea mare importanta, insa intuitia imi spunea sa ma apropii de acele persoane...Si la un moment dat chiar m-au ajutat sau le-am ajutat...Si de multe ori ma mir cum de s-a intamplat sa le cunosc...Pana si pe iubi al meu l-am cunoscut la vreo 3 saptamani dupa ce-l visasem, exact cand aveam mare nevoie de cineva alaturi...Coincidente? Telepatii? Cine stie? Cert e ca aceste lucruri sau "puteri extrasenzoriale" exista si ne ajuta daca ascultam de ele si invatam sa le descifram...Ce mai conteaza cum se numesc sau ce le determina?

- conteaza, pt. ca , "cunoasterea insemana putere", spun proverbele intelepciunii milenare. Conteaza sa stii cu ce te confrunti si mai ales cum poti sa devi stapinul propriilor tale inzestrari si nu stapinta de ele. smile.gif Prin antrenament ocult spiritual sistematic se pot trezi si amplifica aceste inzestrari si ceea ce cel mai important lucru, zic eu, e sa obtii control constient asupra acestor inzestrari.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 12:44 PM
Mesaj #79


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Mistinguett @ 5 May 2003, 01:00 AM)
QUOTE (Petru Ionescu @ May 3 2003, 04:14 AM)
Dar exista o suma de invariabile care pun sub semnul intrebarii capacitatea sistemului coginitiv uman de a "duce" pana la capat asemenea experiente.
...Cat despre intuitie,cred ca nu va dispare niciodata. Este un efect un efect al functiilor subcorticale si oricata "munca" s-ar depune spre a o stopa in mod cert va supravietui.

- nu am "comentat" afirmatia de mai sus in mesajul cu pricina, dar o fac acum. smile.gif

- intuitia nu este un efect al "functiilor subcorticale", ci al straturilor subtile nevazute, in speta cele specifice nivelului 5 al fiintei, iar aceste asa zise "functiilor subcorticale" sint tot de acest plan coordonate, nu invers.

QUOTE
Dl. Ionescu, eu cred ca este reprimare. Nu ne "deschidem" acestui gen de experiente, pentru ca ne infricoseaza. Ideea ca cineva sa aiba acces in gandurile tale nu se potriveste cu restrictiile impuse de mediul social din ziua de azi, nu credeti?

- vrem nu vrem, oricine poate avea acces la gindurile noastre daca e antrenat (trezit) in directia citirii gindurilor. smile.gif

QUOTE
Intuitia consider ca este pe cale de disparitie,

- aici te contrazic, nu pt. ca motivele invocate de tine nu ar fi cit d cit obiective, ci pt. ca stiu ce se va petrece in viitor pe aceasta planeta. biggrin.gif Sintem in pragul unor mai transformari la nivelul planetei si al umanitatii si se va produce un reviniment spiritual care va aduce trezirea multora dintre aceste capacitati extrasenzoriale la multi oameni ... intr-un anume viitor.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 12:55 PM
Mesaj #80


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (ypsilonalpha @ 30 May 2003, 04:14 PM)
Sau poate ca au invatat sa NU le foloseasca, pentru majoritatea oamenilor se pare ca ar fi penibil sa nu poata sa-si ascunda gindurile. Oare capacitatile psi exista dar nu au fost inca explotate, sau au fost folosite si au regresat (dupa principiul ca "organul" nefolosit se atrofiaza)?

Eu as inclina spre prima ipoteza ... oricum nu prea vad argumente palpabile pentru nici una din optiuni.

- nu poti ascunde gindurile decit daca ai in fata ta o fiinta inferioara sau egala tie dpdv spiritual. Fiintele trezite spiritual iti pot citi gindurile la fel de simplu cum citeste aceste rinduri, daca si-au trezit aceasta inzestrare launtrica.

- nu poti oculta ceva fata de acel care iti este superior. La polul Suprem se afla Dumnezeu. Poate cineva sa oculteze gindurile lui in asa fel incit Dumnezeu sa nu stie ce gindeste acela ? rolleyes.gif

- chestia cu "organul nefolosit" este reala. In aceiasi principiu se incadreaza si proverbul: "functia face organul". smile.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 12:59 PM
Mesaj #81


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Mistinguett @ 30 May 2003, 10:22 PM)
Cat la suta din capacitatea creierului spun oamenii de stiinta ca ne folosim?!?

- parerile sin impartite, unii zic ca 3-4, altii 7-9 ... insa nu acet procent e important, ci faptul ca nu este folosita toata capacitatea de care dispunem ca oameni. Ca o paranteza, amintesdc faptul ca cercetatorii in domeniu au cautat si studiat punctele de pe creier si au identificat un numar de focare care produc fericire, iar altele nefericire. Partea frumoasa e ca cele care produc fericire sint mult mult mai numeroase decit celelalte, ceea ce arata ca Dumnezeu ne-a "proiectat" in spacial sa fim fericiti ... si numai prostia, ignoranta, limitele si inconstienta noastra ne fac sa accesam mai mult acel puncte de nefericire in loc sa le dinamizam/trezim pe cele responsabile de diferite forme de fericire. smile.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 01:20 PM
Mesaj #82


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Roxana @ 25 Oct 2003, 04:48 AM)
Misti--inca o data gasesc conectie intre ce spui tu si ce am trait eu............da aceasta telepatie..sau schimb de energie.........am trait-o de multe ori in viata prin intermediul VISELOR. Am avut de multe ori vise premonitorii, cred ca as ase numesc.nu?

- da, asa se numesc.

QUOTE
Am nenumarete exemple ..unele care i-au mirat si pe altii carora le-am povestit visul dimineata dupa sculare.....si pina seara primeam vestea......si se mirau cu totii......asa a fost si cu moartea unor persoane dragi si apropiate mie. In fine! este un subiect despre care as putea discuta la nesfirsit. Si nu stiu de ce, dar cred ca acestea telepatie, sau ce o fi este poate ce ma va face sa aflu despre reincarnare--am scris la subiectul respectiv deasemenea. De aceea as vrea sa pot sa cred.

- reincarnarea trateaza migratia sufletului de la o viata la alta, pe cind telepatia se refera la anumite "functii" ale sufletului. smile.gif In mod sigur insa ele se leaga intre ele. Tocmai datorita acestei reincarnari se pot explica diferentele intre oameni, intre capacitatile si inzestrarile lor, samd. In decursul sutelor si miilor de incarnari sufletul se "eleveaza" si capata o experienta ce ramina alaturi de el in ceea ce am putea numi "zestrea spirituala" cu care se "plimba" de la o incarnare la alta. Faptul ca unii au calitatri si inzestrari mai mari/multe fata de altii arata ca in cazul lor zestrea (tolba) spirituala este mai plina si ca in alte vieti s-au ocupat de cele ale spiritului si caile spirituale.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 01:33 PM
Mesaj #83


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Copernic @ 25 Oct 2003, 09:50 AM)
Ziua buna tuturor.

- buna ziua ... copernic, sau .. minerval, cum itiplace mai mult ? hh.gif

QUOTE
Am observat cum firul epic a evoluat, treptat, de la a evidentia potentiale similitudini ori aparitii ale atare perceptii extrasenzoriale exacerbate, precum telepatia, catre a le combate fara a se finaliza, cum este si firesc, macar o tentativa de a defini aceste fenomene, cat si oricare altele de aceasta natura.

- exacerbat e un termen care se refera la iesirea din limita de buna si armonioasa functionare, insa nu e cazul inzestrarilor paranormale. In mod normal, aceste inzestrari sint normale, iar cele pe care le are omul acum sint "subnormale".

- asteptam o "tentativa" de definire a fenomenelor si inzestrarilor paranormale din partea ta.

QUOTE
Am amintit un termen din 'bioterapie' insa nu i-am explicat si titulatura. Astfel, 'camasa energetica' are drept tinta bioenergia, aceasta definindu-se ca acea aura energetica intalnita la toate tesuturile vii de pe urma careia se pot experimenta fenomene ca si cel de telepatie, telekinezie s.a.m.d. Bioenergia reprezinta energia vietii, intr-o traducere succinta, iar aceasta ne defineste, totodata, si statutul de fiinta vie si nu doar viabila.

- acest pasaj contine citeva gogorite dpdv ocult ezoteric. De regula, ceea ce au numit unii ca fiind "bioenergia" este o forma de energie grosiera, asa zisa "energie eterica", iar "descrierea" de mai sus cu "aura energetica intalnita la toate tesuturile vii" evidentiaza inca odata aceasta identificare. Energia eterica este cea care insoteste tesuturile fizice vii si este in cele si in jurul lor. Alte forme de energie, superioare si rafinate, specifice altor structuri subtile (cea astrala, mentala, cauzala etc) mai elevate ale fiintei nu sint conectate la testurile fizice vii, ci la structurilor subtile conexe acestora.

- telepatia nu are nici o legatura cu aceasta forma de energie eterica, caci acolo sint alte forme de energie, mult mai rafinate si elevate.

QUOTE
------
AVE!
------
F.'.

AUM ! T'.'
rolleyes.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bdl
mesaj 30 Oct 2004, 01:50 PM
Mesaj #84


Cel Mai Amuzant Forumist
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.642
Inscris: 15 March 03
Din: Unde e cald si bine
Forumist Nr.: 86



- vrem nu vrem, oricine poate avea acces la gindurile noastre daca e antrenat (trezit) in directia citirii gindurilor.

Bu-ha-haaaa, asta da "gogorita"....... si psihologii spun clar ca un om nu poate fi hipnotizat fara voia lui.....Maestre, ia citeste-mi gindurile.... tongue.gif

Acest topic a fost editat de gypsyhart: 31 Mar 2005, 11:52 AM


--------------------
user posted image
-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 01:55 PM
Mesaj #85


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (dificilaold @ 25 Oct 2003, 10:44 AM)
Ce pot sa spun,nu mare lucru si nu vreau sa ma lansez in afirmatii pe care nu le pot sustine si aprofunda ,doar un exemplu personal.Am o relatie te telepatie extraordinar de puternica cu o persoana cu care de altfel nu ma inteleg deloc.Stiu ce va spune ce va face si asta 100%.E sufiecient sa gandesc un lucru si in cateva minute il aud spunind acel lucru.E suficient sa ma gandesc la el si suna.Cu putin timp in urma,coboram scarile de la bloc.La un moment dat am avut o puternica senzatie de zguduire,mana mi s-a intins pur si simplu si plasa a alunecat in zbor.A trebuit sa ma sprijin de balustrada.Mai tarziu am aflat cu mare mirare ca exact in acel moment aceea persoana si-a fracturat piciorul.

- asta arata o legatura puternica intre sufletele voastre, ce se datoreaza conjuncturlor in care ati fost impreuna in alte vieti, momente in care se pare ati avum multe momente de animozitate si dusmanie traite cu o mare intensitate si de sufletul tau si al lui. Se pare ca exista o anume datorie karmica a unuia fata de celalalt, cel mai probabil a ta fata de el, datorita faptului ca acum tu esti "cel care plateste" si este "manipulat". Este un lant vicios care va leaga de multe vieti probabil ... si singura modalitate de a iesi din acest lant este sa deveniti macar unul constient de aceasta situatie si sa nu mai faceti actiuni care sa va lege pt. urmatoarele vieti si chiar sa va depasiti animozitatea prezenta.

QUOTE
Problema e ca el stie ca eu"il simt" si in timpul conversatiei incearca sa-mi priveasca ochii.A observat ca ma exchivez si insista sa-l privesc in ochi.Ei,atunci mi se face un somn terifil si fac febra...ce inseamna asta???am impresia ca ma domina la nivel senzorial.

- da, te domina, insa esti si tu ceva mai receptiv(a) fata de de el. Influenta intre doua fiinte se produce in diferite modalitati, unele mai puternice altele mai slabe, unele de durata de influenta mica, altele medie si alte de lunga durata.

- mica: gindul de la unul la altul

- medie: intilniri fizice vizibile sau audio

- de durata: relatie afectica si in special relatie sexuala. Chiar se spune in ezotericul oriental ca daca faci amor (sex) cu o persoana o ai in aura (esti conectat) timp de 7 ani .. asa ca .. vedeti cu cine faceti amor si pe cine luati in circa (subtila). smile.gif

- evita privirea in ochi cu fiintele rele sau rauvoitoare fata de tine atit timp cit nu esti o fiinta puternica dpdv spiritual, launtric, caci poti sa preiei din mizeriile (energile malefice) ei launtrice si i se deschide si o poarta de acces catre sufletul tau pe care mai apoi o inchizi mai greu. Cind vei fi o fiinta suficient de puternica spiritual, poti sa-l privesti si pe aghiuta in ochi ... ca nu tu vei pati ceva rau ... ci el va fugi de tine mincind norii ! spoton.gif ... cu atit mai mult cu o fiinta umana de genul celui de care povestesti mai sus.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 02:06 PM
Mesaj #86


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (bdl @ 30 Oct 2004, 04:03 PM)
- vrem nu vrem, oricine poate avea acces la gindurile noastre daca e antrenat (trezit) in directia citirii gindurilor.

Bu-ha-haaaa, asta da "gogorita"....... si psihologii spun clar ca un om nu poate fi hipnotizat fara voia lui.....

- maestre al circului si sef al clovnilor, iar te bagi acolo unde nu te pricepi ? Ai venit si aici sa strici si sa imputi topicul cu off topicele si clovnariile tale ?

- citirea gindurilor este o actiune "pasiva" asupra unui subiect, pe cind hipnotizarea este o actiune activa, emisiva, realizata in forta asupra unui subiect si nu are nimic comun cu citirea gindurilor. Din acest motiv cei care pot hipnotiza nu pot citi gindurile altora, iar cei care pot citi gindurile nu violenteaza/forteaza/hipnotizeaza pe altii cu forta sa launtrica.

- apropos, care sint acei psihologii spun clar ca un om nu poate fi hipnotizat fara voia lui ? Hipnoza poate fi de mai mute feluri, inclusiv hipnoza in masa ... stii tu, aia care se realizeaza la circ ... de regula. Caci numai un CIRCAR s-ar expune un public sa faca asa ceva ... mai ales pt. bani.

QUOTE
Maestre, ia citeste-mi gindurile....

- cu sufletele al carui nivel de constiinta e specific regnului animal doar empatizez ... din mila si cmpasiune fata de ele jamie.gif

PS. Apropos, invata si tu sa pui quote nu culori la pasajele la care raspunzi. E un aspect f. usor de realizat si chiar normal, nu paranormal. rofl.gif

Acest topic a fost editat de gypsyhart: 31 Mar 2005, 11:57 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bdl
mesaj 30 Oct 2004, 02:15 PM
Mesaj #87


Cel Mai Amuzant Forumist
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.642
Inscris: 15 March 03
Din: Unde e cald si bine
Forumist Nr.: 86



inclusiv hipnoza in masa
Da un exemplu de hipnoza in masa.... exemplu REAL maestre, nu inventii de-ale matale, ok?

- cu sufletele al carui nivel de constiinta e specific regnului animal doar empatizez
rofl.gif rofl.gif Da omule, si eu ma fac ca te cred....

Mesaj editat deoarece continea elemente care contravin regulamentului acestui forum (mesaje offtopic)

Acest topic a fost editat de gypsyhart: 31 Mar 2005, 11:59 AM


--------------------
user posted image
-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 02:16 PM
Mesaj #88


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Nicodim @ 27 Oct 2003, 01:39 AM)
Apropos de ce a scris Dificila: am o prietena din Argentina care e "receiver" de energii. Simte cand o barfesc altii, chiar la sute de km distanta (simte valul de energie, ii vajaie capul, si i se inrosesc urechile).  Ea mi-a spus ca pentru cei care sunt "victimele" acestui gen de valuri de energie (inclusiv cand cineva iti pune gand rau, etc), o solutie ar fi sa poarte ceva rosu - lenjerie intima, etc. Cam jumatate din hainele prietenei sunt rosii... laugh.gif . Nu stiu daca o fi adevarat... dar pentru cei care stiu sigur ca sunt usor influentati de energiile negative ale unei anumite persoane, merita incercata investitia in rosu.

- aceasta idee este obiectiva si ezotric sustinuta. Fiecarei culori fizica ii corspunde o culoare subtila adecvata. De ex. avem o nuanta de rosu in planul fizic, iar in planul astral acesteia i corespunde o culoare rosie subtila adecvata, care este de fapt o anume energie care vibreaza la o anume lungime de unda, frecventa de vibratie, care ii sa printre altele si culoarea rosie. Ca sa intelegeti cum se manifesta aceasta legatura intre vibratia energiei si culoarea ei subtila, inchipuiti-va ca la o anume frecv de vibratie energia capata o anumita culoare, si schimbind frecventa se schimba si culoarea. Fenomentul actioneaza si in sens invers, in sensul in care purtind, sau evocind vizual sau mental o anumita culoare, se amplifica in aura noastra energetica acea energie subtila corespondenta acelei culori.

- "secretul" culorii rosie ca element de protectie in cazul acestor emisii malefice este faptul ca aceasat culoare rosie este specifica unei energi solare, emisive, care odata amplificata in aura, diminueaza starea de receptivitate si te protejeaza astfel, indirect, de receptia unor energii nedorite. Deci este de BUN si OCULT augr sa purtati sau sa evocari culoarea rosie in astfel de cazuri de vampirism energetic sau transmisii subtil energetice perturbatoare realizate catre dvs.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 02:27 PM
Mesaj #89


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Mistinguett @ 27 Oct 2003, 02:55 AM)
Chestia cu rosu eu o stiu mai mult ca superstitie - dar cine stie ce radacini o avea si superstitia asta? Ca este foarte folosita si in ziua de azi. Mamele inca leaga copiilor ate rosii la incheietura mainii sau pe pun pampoane de funda rosie, nu?  biggrin.gif

- radacinile sint in stravechea intelepciune milenara a orientului .. si nu numai de acolo. smile.gif

QUOTE
Sa zic ce face sens in mintea mea referitor la energie. Toti avem o energie proprie - sper ca aici nu sunt indoieli. Apoi, intervine teoria ca avem schimburi de energie cu tot ceea ce ne inconjoara - atat alti oameni cat si natura. Atunci cand admiram un peisaj, ne simtim mai bine - e ca si cum te "reincarci", ceea ce ar insemna ca "tragem" energie din natura. Un peisaj dezolant, ne "descarca" dar fiind ca natura este in lipsa de energie si la nivel sub/inconstient ne daruim (sau ne este "trasa") energia.

- acest fenomen ("tragerea") poarta numele de rezonanta si este integrat in legea oculta a rezonantei iar modul in care tu o expui mai sus ea se realizeza prin puterea evocarii.

QUOTE
In relatia cu alta persoana se intampla acelasi lucru. Sunt devoratori de energie - oameni care sunt incarcati negativ si care inconstient te seaca de energie pozitiva. Cum spuneam inainte, un exemplu sunt cei care acapareaza o conversatie, alt exemplu ar fi cei care sunt deprimati si ne transmit starea lor fara prea multe cuvinte. La capatul opus sunt cei care doar prin simpla lor prezenta ne alina, sau care ne fac sa ne simtim plini de avant dupa o conversatie.

- stai putin. Vampirismul energetic nu este una si aceiasi cu influenta malefica, perturbatoare a aurei unor persoane. In cazul vampirismul esti furat de energie (vitala in special), deci ti se ia, pe cind in cazul celalalt esti "infuzat" de o energie malefica, deci ti de da.

QUOTE
Un grup de energii fie negative, fie pozitive, influenteaza mediul inconjurator. Asa se explica probabil atmosfera apasatoare a unui spital de ex., un loc unde energia pozitiva cam lipseste.

- adevarat, dar nu intimnplator se spune ca "omul sfinteste locul". Tot omul il poate si "blestema". sad.gif

QUOTE
Teoria mai spune ca toti suntem conectati la energia universului, care este formata din cumulul energiilor individuale. Si ca tot ce se intampla in jurul nostru este influentat de rezultatul luptei constante intre energiile pozitive si negative - "lupta" care se duce la nivel universal cat si la nivel individual.

- nu este vorba de o lupta in sine, ci de proportia de energie benefica sau malefica din aura ta. Cind cea benefica este un procent mare, cea malefica "pleaca" pur si simplu de la tine si din aura ta. Tu eti cel care aduci in aura energii benefice sau malefice, deci tu esti cel care "lupti" ... impotriva ta. smile.gif De tine depinde cu ce energii subtile te "hranesti" si in care coexisti.

QUOTE
Este destul de usor sa-ti simti propria energie printr-un exercitiu de concentrare.

- adevarat ! smile.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 02:34 PM
Mesaj #90


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (dificilaold @ 27 Oct 2003, 11:29 AM)
Dupa cate stiu eu cei ce fura energie se numesc vampiri energetici si fac acest lucru cu buna stiinta.

- sint si dintre cei care o fac inconstient.

QUOTE
Sint persoane colerice,genul mereu nemultumiti,negativistii,in prezenta lor te apuca asa o moleseala si durere de cap....problema e ca iti transmit starea lor si trebuie evitati.De obicei ii simt.

- ei transmit energii de regula, nu fura.

QUOTE
Culoarea rosie stiam ca e impotriva deochiului.

- fenomenul de protectie este acelasi ca el mentionat intr-un mesaj anterior. Culoarea rosie este o culoare solara, emisiva. Atentie insa, caci am uitat sa precizez. Nu orice nuanta de rosu este benefica ! Exista nuante de rosu murdar care sint dizarmonioase si malefic chiar.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 02:43 PM
Mesaj #91


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (dificilaold @ 27 Oct 2003, 05:50 PM)
Lamuriti-ma si pe mine.Pe tot ce pun mana curentez....iasa scantei ...la propriu...e ceva surplus de energie? acest lucru mi se intampla frecvent.

- da, este un surpuls de energie la nivelul planului 2 al fiintei, cel care, printre altele, se ocupa cu integrarea armonioasa in social, de functiile de urinare, activitatea sexuala etc.

- de regula aceasta "curentare" se produce cind fiinta are o energie erotica mai mare si care e "stagnata" la nivelul 2 al fiintei. Acest fenomen se petrece de regula la fiintele care au un bogat si puternic potential sexual, venit cu el din alta viata sau trezit in cursul acestei vieti, sau/si la fiintele care nu au o activitate sexuala suficienta (de bogata), sau "partenerul" lor nu le face fata dpdv erotic, integrindu-se prea putin (ca durata si modalitate) sau/si prea rar. In cazul unei fuziuni erotice plenare, aceasta energie erotica se transforma (isi schimba nivelul de vibratie si evident si culoarea subtila) in alte tipuri de energie superioare, ca de ex. vointa, iubire, intuitie, inteligenta, deschidere spirituala etc. Insasi manifestarea orgasmului este o ezteriorizare a acestui fenomen de alchimzare al energiei si transformarea ei in energii superioare. Din acest motiv, fiintele cu cit mai multe orgasme, mai plenare si mai complexe sint mai fericite si mai implinite pe mai toate nivelele fintei lor, iar cei cu o activitate mica sau absenta au stari si trairi posomorite, apatice, pesimiste, apatice etc. ATENTIE ! A nu se confunda orgasmul cu descarcarea (ejacularea), care produce o vlaguire si consumare a fiintei !

Acest topic a fost editat de thunder: 30 Oct 2004, 02:45 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 02:53 PM
Mesaj #92


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Marcus @ 4 Feb 2004, 03:32 PM)
Dar in general am darul de a-i binedispune pe cei din jur si Ii multumesc lui Dumnezeu pt asta.

- felicitari ! E intradevar o inzestrare si poate chiar o menire in aceasta viata a fiintei tale.

QUOTE
Cineva spunea anterior ca a auzi gandurile celor din jur se poate intampla pe o raza de cativa metri sau zeci de metri. Hey, nici chiar asa! Speculam noi, dar sa mai stim si distanta… hehe.

- emisia gindurilor este precum emisia unui port de radio. Diferenta in telepatie este ca incazul ei cel care vrea sa recepteze acele ginduri nu e nevoie sa fie alaturi de tine, el isi poate deplasa simtul "citirii gindulurilor" la persoana in cauza.

QUOTE
Sunt de parere ca un om poate citi gandurile, nu prin factorul auditiv, ci prin cel intuitiv.

- este o combinatie intre cele doua elemente si ceva in plus pe deasupra. smile.gif

QUOTE
Intrand in contact direct vizual, gandurile se pot “citi”, adica intui, relativ usor, cred eu. O metoda ar fi sa-ti privesti interlocutorul in ochi.

- privirea in ochi ajuta la comunicarea intre suflete, insa gindurile, ca sa zic asa, sint in alt loc stocate si acolo trebuie sa "citesti", nu in ochi sau printre priviri. As putea spune ca fata de privirea in ochi, citirea gindurilore diametral opusa ca si focalizarea. smile.gif

QUOTE
Bineinteles, trebuie sa posezi har de la Dumnezeu, adica e necesar sa-ti exploatezi cu inteligenta potentialul. Nu oricine stie sa faca asta.

- corect smile.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 03:16 PM
Mesaj #93


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Inceputul Vietii @ 8 May 2004, 10:59 PM)
Stiinta care studiaza aceste energii precum si schimbul de energii se numeste Radiestezie (nu o luati de buna, nu am o carte din care sa citez o definitie 100% corecta, nu am facut cursuri, dar a facut Maestrul Meu Spiritual).

- radiestezia se ocupa de o parte nesemnificativa a energiilor subtile, comparativ cu amploarea si complexitatea acestei realitati a energiilor subtile. Sint multe alte cai spirituale cu adevarat nimerite pt. a studia si a amplifica aceste energii subtile cit si pt. a constientiza mecanismele launtrice prin care se obtine asta. Nu am nimic cu radiestezia, e si ea o forma de evidentiere a unor realitatui subtile, insa nu e nici pe departe la nivelul unei autentice cai spirituale, ca drept dovada, nu se cunoaste nici un maestru eliberat care sa fi folosit radiestezia pt. a ajunge la starea de sfintenie si eliberare, si nici un radiestizist "contemporan" care sa fi atins macar starea de iluminare, caci cea de eliberare ... e mai greu. Repet, nu sint impotriva radiesteziei, dar ea e precum o cirje pt. un om "bolnav" si neputincios. Pt. trezirea spiritual sint necesare in diferite etape diferite "cirje", dar se renunta la ele pas cu pas, si ramine doar spiritul fiintei. In cazul radiesteziei, practicanul ramine "vesnic" sclavul ansei si a altor metode emipirice de control energetic sau de alta natura. O adevarata cale spirituala te elibereaza de orice limita si cirje.

QUOTE
Eu nu cred IN aceste lucruri, imi pare rau.
Dar cred ca omul poate transmite mesaje telepatice altor oameni si bineinteles, oameni mai "dotati", pot citi gandurile celor din jur.

- este optiunea ta

QUOTE
Aurele vibreaza la diferite "amplitudini", mai inalte si mai joase, dar unele au aceeasi "frecventa"...

- cind spui "Aurele vibreaza la diferite "amplitudini"" se face o referire generala la aura, ca si preponderenta energetica subtila aurica, insa diferitele inzestrari paranormale se manifesta in mod diferite pe diferite planuri ale fiintei, carora le corespund anumite energii de o anumita vibratie specifica, nu cea preponderenta. De ex. citirea gindurilor se face, tehnic vornind, oarecum asemanator cu ce ai spus tu mai sus. Fiinta are o frecventa de vibratie proprie si personala, inconfundabila, unica .. ca un fel de "matrice personala". Energiile mentale au si ele o anume vibratie. Pt. a putea citi gindurile cuiva, trebuie sa:

- iti acordezi propriul sistiem vibrator pe "modulul de receptie" la nivel mental, apoi sa te acordezi la frecventa de vibratie a celui caruia vrei sa-i citesti gindurile, si mai apoi sa te "identifici" cu propria sa persoana la acel nivel mental al gindurilor. In mod aproape spontan iti vor apare in mintea ta gindurile lui. In acest fel nu vei fi asaltat de sutele de ginduri ale celor din jur, si vei putea receptiona DOAR la vointa ce vrei si ce unde vrei acele ginduri. In faze avansate de practica si maestrie, acesti pasi se realizeaza in mod spontan si la vointa, fara a mai urmari acesti pasi.

QUOTE
Maestrul Meu Spiritual spune ca are o aura de 26 de metri, masurata radiestezic. Multe persoane vin aproape de el "sa isi incarce bateriile", din cauza efectului pe care il simt in apropierea lui. Si eu simt aceleasi lucruri. [Chiar imi povestea de un caz cu un prieten de-al lui care DE FIECARE DATA casca atunci cand se afla in aura Maestrului Meu. El si-a dat seama si a studiat asta si se intampla fara gres, chiar de la 25 de metri.]

- nu as vrea sa te dezamagesc, dar eu zic ca adevarul e mai important. 25 de metru pt. o aura e f. putin pt. un "maestru". Un autentic maestru spiritual isi poate dilata aura putind sa cuprinda chiar si un oras, o tara, o planeta sau chiar o galaxie ... si mai mult. Oricum, depinde si la ce forma de energie se face referire cind se spune "aura". Daca e vorba de o energie eterica, atunci da, e o aura destul de mare, dar ma indoiesc ca ea sa fie de acesta dimensiune, mai ales in conditiile in care fiinta este in contact cu oamenii. Oricum, e f. bine ca si tu si altii simtiti aceasta incarcatura energetica subtila a altei fiinte, insa precizez ca asta e o forma incipienta de manifetare ocult-spirituala.


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 03:23 PM
Mesaj #94


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Inceputul Vietii @ 9 May 2004, 12:31 AM)
QUOTE
Cascatul inseamna pierdere de energie negativa.

Interesant, nu stiam.
Multam'...
Chiar extrem de interesant.

- alaturi de cascat, pe partea de destresare a fiintei, se afla si:

- cascatul
- oftatul
- gemutul
- plinsul
- risul


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Oct 2004, 03:27 PM
Mesaj #95


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Predatoru @ 21 Jun 2004, 07:18 AM)
QUOTE
Ce fapte din "Telekinezia" nu ti se par credibile?


Pai...de exmplu tu ce parere ai despre Uri Geller ? Un miracol al parapsihologiei sau un farsor ?

- "fenomenul Uri Geller" este obiectiv si autentic. El detine anumite puteri paranormale telekinetice ...


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 30 Oct 2004, 07:26 PM
Mesaj #96


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



QUOTE (thunder)
-- radiestezia se ocupa de o parte nesemnificativa a energiilor subtile, comparativ cu amploarea si complexitatea acestei realitati a energiilor subtile. Sint multe alte cai spirituale cu adevarat nimerite pt. a studia si a amplifica aceste energii subtile cit si pt. a constientiza mecanismele launtrice prin care se obtine asta. Nu am nimic cu radiestezia, e si ea o forma de evidentiere a unor realitatui subtile, insa nu e nici pe departe la nivelul unei autentice cai spirituale, ca drept dovada, nu se cunoaste nici un maestru eliberat care sa fi folosit radiestezia pt. a ajunge la starea de sfintenie si eliberare, si nici un radiestizist "contemporan" care sa fi atins macar starea de iluminare, caci cea de eliberare ... e mai greu. Repet, nu sint impotriva radiesteziei, dar ea e precum o cirje pt. un om "bolnav" si neputincios. Pt. trezirea spiritual sint necesare in diferite etape diferite "cirje", dar se renunta la ele pas cu pas, si ramine doar spiritul fiintei. In cazul radiesteziei, practicanul ramine "vesnic" sclavul ansei si a altor metode emipirice de control energetic sau de alta natura. O adevarata cale spirituala te elibereaza de orice limita si cirje.


secret.gif Iepuras, ce-ar fi sa faci o vizita la sediul SRR (Societatea Romana de Radiestezie) si sa le explici lor ce sclavi neiluminati sunt? Iti garantez ca te vor trata cu toata atentia.
woot_jump.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 31 Oct 2004, 12:14 PM
Mesaj #97


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (IO @ 30 Oct 2004, 09:39 PM)
QUOTE (thunder)
-- radiestezia se ocupa de o parte nesemnificativa a energiilor subtile, comparativ cu amploarea si complexitatea acestei realitati a energiilor subtile. Sint multe alte cai spirituale cu adevarat nimerite pt. a studia si a amplifica aceste energii subtile cit si pt. a constientiza mecanismele launtrice prin care se obtine asta. Nu am nimic cu radiestezia, e si ea o forma de evidentiere a unor realitatui subtile, insa nu e nici pe departe la nivelul unei autentice cai spirituale, ca drept dovada, nu se cunoaste nici un maestru eliberat care sa fi folosit radiestezia pt. a ajunge la starea de sfintenie si eliberare, si nici un radiestizist "contemporan" care sa fi atins macar starea de iluminare, caci cea de eliberare ... e mai greu. Repet, nu sint impotriva radiesteziei, dar ea e precum o cirje pt. un om "bolnav" si neputincios. Pt. trezirea spiritual sint necesare in diferite etape diferite "cirje", dar se renunta la ele pas cu pas, si ramine doar spiritul fiintei. In cazul radiesteziei, practicanul ramine "vesnic" sclavul ansei si a altor metode emipirice de control energetic sau de alta natura. O adevarata cale spirituala te elibereaza de orice limita si cirje.


secret.gif Iepuras,

- in acest fel nu mie sa te adresezi, ci amantei tale, sau poponarilor cu care probabil esti obisnuit sa te adreseazi in acest fel si cu care probabil obisnuiesti sa te inconjori, de vreme ce ai (manifesti) astfel de "dulcegarii" cu alti barbati. Probabil ca asta e modul in care ai inteles tu sa-ti manifesti iubirea fata de "apropiatii" tai, cind te intreba cineva aici pe forum daca ii iubesti pe toti ... oamenii ... si ai spus ca: "Da, pe toti".

- daca ai ceva de zis in directia amintita de mine mai sus fa referinte si adu argumente ON TOPIC, nu cu atacuri la persoana si ironii ieftine vis a vis de persoana care expune ceva ce nu iti place sau nu se potriveste cu "cunoasterea" ta.

QUOTE
ce-ar fi sa faci o vizita la sediul SRR (Societatea Romana de Radiestezie)

- aceasta SRR este atit de importanta pt. mine precum lumina pt. orbi. Ce ar fi sa te duci tu acolo si sa plingi cu lacrimi de crocodil pt. ca cineva a spus ceva "neplacut" tie si lor despre "obiectul muncii" lor (tale) ?

- avind in vedere ca sintem intr-un topic care se ocupa si de energiile subtile, eu am facut referiri la ele si la alt subiect amintit de alt coleg de forum, radiestezia. Atit el cit se pare si tu se pare ca aveti o viziune mult umflata asupra importantei radiesteziei vis a vis de realitatea energiilor subtile. Nu ti-a atacat nimeni "obiectul muncii", nici nu s-a luat de ansa ta, cea de toate zilele ... si noptile ... ci a facut referiri la faptul ca i se atribuie mai mult decit este. Daca ai alta opinie, vino cu argumente si dovezi, nu cu ironii ieftine si atacuri murdare.

QUOTE
si sa le explici lor ce sclavi neiluminati sunt?

- imi dau seama de orgolii sint in stufful SRR, care e de presupus ca iti sint "tata si mama" in domeniul "ezoteric", daca orgoliul tau este atit de imens si nu accepta alte informatii ezoterice decit "de la sursa" (SRR). Cum sa le explic eu lor ceva ... daca tu, un "mic elev" nu suporta realitatea ?
woot_jump.gif

- faptul ca ii numesti pe acestia sclavi probabil ca stii tu mai bine de ce ... dar ca sint si neiluminati ... nu e o problema ... sintem miliarde de indivizi in aceasta ipostaza, fiecare cu "doza" lui de neiluminare/ignoranta. Probabil ca tocmai deranjul tau si aceasta afirmatie vrea sa ne arate din partea ta tocmai contrariul, adica cei din stuff-ul SRR sint si eliberati (non-sclavi) si ILUMINATI. Mda ... se poate .. mai ales treaba cu "Iluminatii". Mai cunoastem si pe alti "Iluminati" ... manifestindu-se dea lungul secolelor. Apropos, ca tot ai adus vorba, cautind pe net dupa cuvintul Iluminati, iata ce am gasit. Niste idei care seamana cu ale mele ... hmmm , ciudat. Ele nu fac obiectul acestui topic, asa ca dau doar linkul.

- noi purtam AICI discutii pe teme ocult-ezoterice. Daca cei din stuff-uul SRR considera ca au ceva de zis in acest domeniul ii invitam sa "vorbeasca" AICI sau sa te delege pe tine, daca au incredere in persoana ta, sau exprima-te tu din partea ta personala, si nu-i mai baga si pe altii (SRR) la mijloc, ca nu e frumos si nici crestinesc. hh.gif

QUOTE
Iti garantez ca te vor trata cu toata atentia.

- probabil, dar mai intii trebuie ca eu sa le acord ATENTIE !

Acest topic a fost editat de thunder: 31 Oct 2004, 01:09 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 31 Oct 2004, 01:23 PM
Mesaj #98


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



QUOTE (thunder @ 31 Oct 2004, 02:27 PM)
QUOTE
Iti garantez ca te vor trata cu toata atentia.

- probabil, dar mai intii trebuie ca eu sa le acord ATENTIE !

Pai el vroia sa zica ca te trateaza, adica te baga la tratament. Tu de ce crezi ca a dat cu italic pe cuvantul "a trata"?

Acest topic a fost editat de axel: 31 Oct 2004, 01:24 PM


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
bdl
mesaj 31 Oct 2004, 04:41 PM
Mesaj #99


Cel Mai Amuzant Forumist
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.642
Inscris: 15 March 03
Din: Unde e cald si bine
Forumist Nr.: 86



- nu a sustinut nici faptul ca exista realitatea undelor radio, a energiilor subtile, a telepatiei, etc ... dar uite ca ele exista bine merci.
Poti face dovada energiilor subtile? Daca nu, scuteste-ne de prostiile astea

Mesaj editat deoarece continea elemente care contravin regulamentului acestui forum (atacuri la persoana)

Acest topic a fost editat de gypsyhart: 31 Mar 2005, 01:41 PM


--------------------
user posted image
-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 31 Oct 2004, 04:57 PM
Mesaj #100


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
- nu a sustinut nici faptul ca exista realitatea undelor radio, a energiilor subtile, a telepatiei, etc ... dar uite ca ele exista bine merci.
Poti face dovada energiilor subtile? Daca nu, scuteste-ne de prostiile astea

- da, pot ... dar nu ma ocup de "meseria" de a arata orbului lumina si prostului intelepciunea.

Mesaj editat deoarece continea elemente ce contravin regulamentului acestui forum (raspuns la un mesaj offtopic)

Acest topic a fost editat de gypsyhart: 31 Mar 2005, 01:47 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 1 Nov 2004, 07:26 AM
Mesaj #101


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Eu sunt deschisa sa invat despre energii, dar prefer sa vad cu ochii mei decat sa cred ce-mi spun altii.
Personal am avut 2 deja-vu-uri. Prima data eram in casa a 7-a si m-am macinat eu toata ziua pe tema asta dar n-am spus la nimeni. A doua oara eram in primul an de facultate. In momentele respective eram convinsa ca am un deja-vu. Dar acum, gandindu-ma innapoi realizez ca totul e atat de subiectiv si nici eu nu mai sunt atat de convinsa.
Cat despre telepatie, mi s-au intamplat niste lucruri si mie dar in mod sigur erau doar coincidente. E normal sa te gandesti la acelasi lucru la care se gandeste cea mai buna prietena a ta , sa-l intalnesti in mod repetat din intamplare in oras exact pe liceeanul de care esti indragostita. biggrin.gif
In orice caz , ca sa percepi lucruri paranormale trebuie sa fii deschis spre ele, trebuie sa ai o minte odihnita si un suflet usor. Cineva care lucreaza un job stresant , vine acasa obosit si mai face ceva si seara de abia are timp sa se uite la un film si sa faca dus, in mod sigur n-are nici deja-vu-uri si nici experiente telepatice jamie.gif

Acest topic a fost editat de toxic: 1 Nov 2004, 07:30 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 1 Nov 2004, 09:46 PM
Mesaj #102


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



thunder, sunt convins ca-ti inchipui ca unii au ceva cu tine. Nu-i exclus sa mai ai si dreptate, dar cel mai grav este ca tu ai ceva cu TOTI ceilalti. Eu n-am sa ma leg decat de asta:

QUOTE
de regula aceasta "curentare" se produce cind fiinta are o energie erotica mai mare si care e "stagnata" la nivelul 2 al fiintei. Acest fenomen se petrece de regula la fiintele care au un bogat si puternic potential sexual, venit cu el din alta viata sau trezit in cursul acestei vieti, sau/si la fiintele care nu au o activitate sexuala suficienta (de bogata), sau "partenerul" lor nu le face fata dpdv erotic, integrindu-se prea putin (ca durata si modalitate) sau/si prea rar. In cazul unei fuziuni erotice plenare, aceasta energie erotica se transforma (isi schimba nivelul de vibratie si evident si culoarea subtila) in alte tipuri de energie superioare, ca de ex. vointa, iubire, intuitie, inteligenta, deschidere spirituala etc. Insasi manifestarea orgasmului este o ezteriorizare a acestui fenomen de alchimzare al energiei si transformarea ei in energii superioare. Din acest motiv, fiintele cu cit mai multe orgasme, mai plenare si mai complexe sint mai fericite si mai implinite pe mai toate nivelele fintei lor, iar cei cu o activitate mica sau absenta au stari si trairi posomorite, apatice, pesimiste, apatice etc. ATENTIE ! A nu se confunda orgasmul cu descarcarea (ejacularea), care produce o vlaguire si consumare a fiintei !


Nu stiu de unde nevoia te documentezi tu cu asa bazaconii, (banuiesc ca sunt teoriile gurului Bivolaru, iar atunci nu e cazul sa ma mai mir!!!), dar trebuie sa-ti spun ca n-am intalnit o gogorita mai mare si daca tu sustii asa ceva in mod sigur cred ca ar trebui sa te cauti. Nu de alta, dar tot facand pe specialistul printre forumisti, risti la un moment dat sa fii luat in serios, iar in exemplul de mai sus nu numai ca nu e cazul, dar bulversezi toate celelalte cunostinte pe care le sustii si in care unii chiar au motive sa creada. Daca ai ajuns sa spui ceea ce spui, ma tem ca devii un ciudat nedemn de luat in seama. De altfel deja se cam vede cum stau lucrurile.
Eu citisem cu totul alte teorii despre fenomenul cu pricina, unde activitatea sexuala era privita doar ca o latura in multitudinea de elemente aducatoare de stres, dar si atunci se intampla numai in cazul in care sexul devine o obsesie. Or'. ceea ce spui tu este jenant, fie si numai fiindca tu la varsta ta poti sa crezi asa ceva.
Ma rog, Gradina lui Dumnezeu e mare! Totusi, te rog, nu incerca sa intretii balariile, ca mai sunt si dintre cei care vin cu coasa!...

P.S. - Rugamintea generala ar fi sa evitati totusi limbajul prea sarcastic sau jignirile foarte dure. Nu se cade!


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 2 Nov 2004, 01:29 AM
Mesaj #103


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (OMU'BUN @ 1 Nov 2004, 10:46 PM)
thunder, sunt convins ca-ti inchipui ca unii au ceva cu tine. Nu-i exclus sa mai ai si dreptate, dar cel mai grav este ca tu ai ceva cu TOTI ceilalti.

- am ceva "grav" ... "diferit" de "toti", si nu cu "toti". Nu ma astept ca tu sau altii sa aveti o parere obiectiva asupra voastra, deci cu atit mai putin asupra altor fiinte. Ceea ce tu de ex. expui este "o parere subiectiva a ta", la care pot "ralia" unul sau mai multi indivizi, "toti" daca vrei/crezi tu. Asta nu dovedeste decit faptul ca voi "toti" aveti un nivel de constiinta (vibratie) asemanator, nu ca al meu ar fi mai sus sau mai jos, si se poate numi, generalist vorbind, "diferit" de al vostru ("toti"). Ceva ne deosebeste. In opinia voastra ("toti") credeti ca la mine e "problema". Ceea ce nu stiti voi este ca mai sint multi altii care gindesc si cunosc ideile si principiile si informatiile pe care le expun eu aici, si care unora li se par "socante", dar pt. simplu fapt ca doar eu le expun in acest mod aici, va par voua "oaia cea neagra", fara sa va puneti problema: nu cumva noi "toti" sintem oi negre si "nebunul" asta e oaia alba ? In mod evident Hanul nu a fost vizitat de prea multe persoane cu o cunoastere teoretica si practica ocult initiatica si asta va face sa va simti "normali" fata de unul ca mine, pe care il vedeti ca "anormal". Pe alte forumuri cu adevarat spirituale si cu tematici oculte si cu adevarat "dincolo de ratiune", informatiile pe care le expun eu aici sint "mizilicuri", sint ABCDarul spiritualitatii si nimeni nu le desconsidera sau sa-si puna problema ca ar fi aberatii sau inventii. Este o mare diferenta de nivel de cunoastere si intelegere intre nivelul mediu de expunere al informatiilor ezoterice aici pe forum fata de acele forumuri. Sint convins ca vin aici pe Han unii oameni dornci sa mai afle si lucruri cu adevarat "dincolo de ratiune", dar din pacate in loc sa gaseasca astfel de informatii, gasesc o turma de clovni care isi bat joc de cele spirituale si de cei care prezinta acele informatii oculte. Pe alte forumuri lucrurile sint si mai grave ca aici ... si la aceasta proasta si joasa "atmosfera" contribuie acesti "clovni" si "spirituali" care fara sa stie joaca rolul de "anti-adevar" si "anti-divin". Le amintesc la "toti" ca cine seamana vint culege furtuna, si cine taie cu sabia de sabie va fi taiat. Exista un efect specific la o cauza specifica asa ca .. ceea ce seamana ei acum ... vor culege mai tirziu. Sa nu uitati asta, caci este o lege divina cosmica, legea cauzei si a efectului.

QUOTE
Eu n-am sa ma leg decat de asta:

QUOTE
de regula aceasta "curentare" se produce cind fiinta are o energie erotica mai mare si care e "stagnata" la nivelul 2 al fiintei. Acest fenomen se petrece de regula la fiintele care au un bogat si puternic potential sexual, venit cu el din alta viata sau trezit in cursul acestei vieti, sau/si la fiintele care nu au o activitate sexuala suficienta (de bogata), sau "partenerul" lor nu le face fata dpdv erotic, integrindu-se prea putin (ca durata si modalitate) sau/si prea rar. In cazul unei fuziuni erotice plenare, aceasta energie erotica se transforma (isi schimba nivelul de vibratie si evident si culoarea subtila) in alte tipuri de energie superioare, ca de ex. vointa, iubire, intuitie, inteligenta, deschidere spirituala etc. Insasi manifestarea orgasmului este o exteriorizare a acestui fenomen de alchimzare al energiei si transformarea ei in energii superioare. Din acest motiv, fiintele cu cit mai multe orgasme, mai plenare si mai complexe sint mai fericite si mai implinite pe mai toate nivelele fiintei lor, iar cei cu o activitate mica sau absenta au stari si trairi posomorite, apatice, pesimiste, apatice etc. ATENTIE ! A nu se confunda orgasmul cu descarcarea (ejacularea), care produce o vlaguire si consumare a fiintei !


Nu stiu de unde nevoia te documentezi tu cu asa bazaconii, (banuiesc ca sunt teoriile gurului Bivolaru, iar atunci nu e cazul sa ma mai mir!!!), dar trebuie sa-ti spun ca n-am intalnit o gogorita mai mare si daca tu sustii asa ceva in mod sigur cred ca ar trebui sa te cauti.

- spune, este vina mea ca tu esti un ignorant in materie si ti se pare ca un adevar este un fals, o gogorita ? blink.gif

- ceea ce este spus mai sus vine dintr-o cunoastere teoretica si PRACTICA a acestor fenomene. Ce vina am eu ca tu sau altii sinteti "orbi" fata de aceste realitati ? TOT ce am spus mai sus eu am trait si traiesc personal, si ca mine ... mii de oameni cu o anume initiere in aceste taine oculte.

- ce te frusteaza mai tare, faptul ca eu si multi altii de ex. putem trai aceste realitati si voi "toti" nu ... sau ca tu nu poti trai asa ceva ... si de aici si ideea ca ele nu exista si sint gogorite ?

- sau poate vrei sa-mi "dovedesti" cumva ca de ex. starile de orgasme multiple nu exista la altii doar pt. ca tu nu ai nici macar unul ... sau doar unul .. si ala cu vlaguire (ejaculare) ?

- ce ti se pare bazaconie, faptul ca eu si multi altii putem transforma "alchimic" launtric o forma de energia subtila launtrica in alta energie, mai rafinata ... sau ca tu nu poti nici sa constientizezi prezenta unei mici energii subtile in fiinta ta ?

- crezi ca Bivolaru (MISA) a inventat orgasmul si transmutarea si sublimarea energiei ?

- eu ma caut mereu ... si uite asa .. in fiecare zi ma descopar si in alte fatete ale infinitei manifestari a spiritului etern din mine (noi/voi). Tu unde te cauti ?

QUOTE
Nu de alta, dar tot facand pe specialistul printre forumisti, risti la un moment dat sa fii luat in serios, iar in exemplul de mai sus nu numai ca nu e cazul, dar bulversezi toate celelalte cunostinte pe care le sustii si in care unii chiar au motive sa creada.

- vrei nu vrei, trebuie pina la urma sa recunosti ca sint "specialist" in domeniul ocult-ezoteric, dar sa stii ca eu stiu extrem de putine fata de altii, dar care nu au timp de pierdut pe forumuri de discutie. Va trebui sa te multumesti cu unul mai mic, cu mine .. deocamdata. ohmy.gif Nu ma laud cu asta, ci exprim un astpect obiectiv ... de care sint convins ca si altii s-au lamurit ... si se vor lamuri in viitor mai mult(i).

- ce spun aici este o informatie cu un nivel de vibratie ce va trezi in fiecare cititor reactii diferite, functie nu de ce scriu, ci de starea lor launtrica de trezire sufleteasca. Sint PERFECT constient de reactiile "bulversante" pe care le produc unele informatii pe care le expun, unele "in prima auditie" pt. multi dintre voi. Ceea nu stiti multi dintre voi (acei) "toti" este ca parte din incarcatura subtil energetica a mesejelor mele atinge si hraneste sufletul altora, care in sinea lor pot simti sau nu .. inca ... aceasta ... dar cu toatea acestea sufletul lor este "hranit" de acea vibratie subtila. Ceilalti nu vibreaza la unison cu acea energie pt. ca au sufletul "inchis" sau mic (netrezit) si de aici se nasc si diferitele reactii ale lor, dupa caracterul si personalitatea lor. Privind in urma la exemplul lui Iisus, nu pot decit sa spun ca asta e "legea firii" exprimata atit de plastic in pilda semanatorului, a carui saminta cade pe diferite soluri si da diferite roade. Intelege cine poate ...

QUOTE
Daca ai ajuns sa spui ceea ce spui, ma tem ca devii un ciudat nedemn de luat in seama. De altfel deja se cam vede cum stau lucrurile.

- asta nu e problema mea, ci a lor.

QUOTE
Eu citisem cu totul alte teorii despre fenomenul cu pricina, unde activitatea sexuala era privita doar ca o latura in multitudinea de elemente aducatoare de stres, dar si atunci se intampla numai in cazul in care sexul devine o obsesie.

- daca si tu te documentezi de unde se documenteaza si bdl, adica din ziare ... imi dau seama ce cunoastere si intelegere ai asupra acestui subiect. Exista tratate serioase in aceasta directie care merita studiate mai mult decit ziarele de mina 3-a.

- mergi la un spital de psihiatrie si vezi ca doctorii recomanda SEXUL pt. destresarea bolnavilor. Din pacate doctorii nu cunosc si adevarata relatie "cauza-efect" insa au observat in mod empiric si statistic ca sexualitatea destreseaza fiinta si chiar o vindeca de anumite probleme psihice. Asta au vazut-o f. CLAR si CLARVIZIONARII.

- adevarat cauza insa este energia subtila acumulata in exces la nivelul 2 al fiintei, care da mai apoi tot felul de dereglari si probleme psihice si poate mai grave, aparitii de chisturi si de aici ce se stie ca urmeaza. Chistul de ex. este "materializare" unei energii in exces la acel nivel unde se formeaza. Este atit de multa energie strinsa la acel nivel incit ea are tendinta sa se materializeze, si chiar o face ... si astfel apar chisturile. Nu intimplator ele se intilnesc in special la ovare si la sini. Femeile care au acest fel de chisturi, fie au o energie (potential) erotic deosebit de mare si nu reusesc sa-l "sublimeze" (foloseasca), fie nu au o activitate erotica (suficienta), fie partenerul nu le satisface indeajuns, pt. ca acea energie imensa care se stringe la nivelul 2 sa se transforme in forma de energii superioare. Orgasmul este o forma de exteriorizare a acestei transformari (sublimari) a unei forme de energie (si chiar materie) grosiera intr-unele rafinate, superioare. Cine are cu adevarat o activitate erotica plenara, cu multe orgasme pe diferite nivele ale fiintei, a observat si singura ca de ex, saminta (sperma) nu mai are aceasi consistenta, ea fiind mult mai "rarefiata", chiar si fara sa aibe ejaculari succesive, ci una la 1-5 saptamini. In cazul femeilor aceasta se constata prin micsorarea numarului de zile la ciclu si micsorarea durerilor specifice, ba chiar si disparita acestora. Sint femei care la ciclu au o mica scurgere, fara dureri ... iar altele care se incovoaie de spate 3-7 zile de durere si curge din ele "cascada Niagara". sad.gif Putine stiu ca asta se datoreaza unei energii erotice in exces si a lipsei de erotism plenar. Femei care aveau chisturi, dupa o activitate erotica intensa au constatat ca le-au disparut acele chisturi. Doctorii cred ca e doar "actiunea mecanica" a penisului care "loveste" si "maseaza" zona .. dar de fapt este o angrenare puternica a energiilor subtile care face ca si chistul (fizic) sa se resoarbe. Aceste lucruri (informatii) sint "bazaconii" ?!?! Sau informatiile modeste pe care le aveti voi "toti" ? Nu stiai ca informatia este putere ? La ce sursa de informatii va conectati de sinteti cu "totii" le fel ? rolleyes.gif

- stresul si oboseala (vlaguirea) apare cind este consumata si epuizata (expulzata) energia odata cu ejacularea (descarcarea specifica la femei). Din acest motiv continenta (amor fara descarcare) este superioara formelor de "amor conventional".

QUOTE
Or'. ceea ce spui tu este jenant, fie si numai fiindca tu la varsta ta poti sa crezi asa ceva.

- sa stii ca asta ti se aplica tie, nu mie. Eu cred acestea pt. ca le si practic si testez personal ... de ani de zile. Tu nici macar ca si informatie nu le-ai "atins".

QUOTE
Ma rog, Gradina  lui Dumnezeu e mare!

- ca bine zici ...

QUOTE
Totusi, te rog, nu incerca sa intretii balariile, ca mai sunt si dintre cei care vin cu coasa!...

- asta e problema ta/lor, nu a mea ... daca informatii superioare le interpretati a fi "balarii".

QUOTE
P.S. - Rugamintea generala ar fi sa evitati totusi limbajul prea sarcastic sau jignirile foarte dure. Nu se cade!

- ok. Nu eu sint "seful" in directia asta. sorry.gif


Acest topic a fost editat de thunder: 2 Nov 2004, 01:42 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 2 Nov 2004, 01:49 AM
Mesaj #104


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (toxic @ 1 Nov 2004, 08:26 AM)
Eu sunt deschisa sa invat despre energii, dar prefer sa vad cu ochii mei decat sa cred ce-mi spun altii.

- eu nu am crezut pina nu am verificat eu personal aceasta realitate. Acum sint pt. mine precum o realitate atit de tanbgibila cum sint de ex. tastele pe care apesi cind scrii. smile.gif

QUOTE
In orice caz , ca sa percepi lucruri paranormale trebuie sa fii deschis spre ele, trebuie sa ai o minte odihnita si un suflet usor. Cineva care lucreaza un job stresant , vine acasa obosit si mai face ceva si seara de abia are timp sa se uite la un film si sa faca dus, in mod sigur n-are nici deja-vu-uri si nici experiente telepatice  jamie.gif

- pt. asta e nevoie de curiozitate si atractie si deschidere sufleteasca ... pt. ca aceste "hibe" de care vorbesti "o minte odihnita si un suflet usor" se rezolva f. f. f. usor cind ai acces la vointa la energiile subtile si centri de forta care le vehiculeaza. smile.gif In mod paradoxal, si mintea si sufletul de odihnesc si usureaza. smile.gif

- la experientele telepatice ajungi mai tirziu, dupa un timp de practica al ABC-ului ocultismului. Oricum, iti urez succes in continuare. Mediteaza la aceste spuse ... macar in seara de 6 noiembrie 2004. smile.gif Prietenii stiu de ce. spoton.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 2 Nov 2004, 03:02 AM
Mesaj #105


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



QUOTE (thunder @ 2 Nov 2004, 02:29 AM)
- mergi la un spital de psihiatrie si vezi ca doctorii recomanda SEXUL pt. destresarea bolnavilor. Din pacate doctorii nu cunosc si adevarata relatie "cauza-efect" insa au observat in mod empiric si statistic ca sexualitatea destreseaza fiinta si chiar o vindeca de anumite probleme psihice. Asta au vazut-o f. CLAR si CLARVIZIONARII.

thunder, imi pare rau pentru tine dar trebuie sa-ti spun ca oricine a practicat sex stie ca face foarte bine la dispozitie (mood in engleza), prin urmare reduce nivelul de stress. Prin urmare nu e nevoie sa fii medic psihiatru sau CLARVAZATOR ca sa stii asta.

Mesaj editat deoarece continea elemente care contravin regulamentului acestui forum (comentarii malitioase)

Acest topic a fost editat de gypsyhart: 31 Mar 2005, 02:22 PM


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post

9 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 06:17 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman