HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Rugaminte

Toate câte vă vor zice vouă, faceţi-le şi păziţi-le; dar după faptele lor nu faceţi, că ei zic, dar nu fac. [Matei 23:3]

Forumul Ecclesia este dedicat exclusiv crestinilor de diferite confesiuni. Ateii si personanele care critica aceasta religie sunt rugate sa foloseasca forumul de Religie si pe cel de Filosofie.
Va multumesc pentru intelegere. (Figaro)

> Biserica Yoga Crestina, Regasirea Spiritului Crestin
edinide
mesaj 3 Dec 2004, 10:22 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.197
Inscris: 1 November 04
Forumist Nr.: 4.799



Cititorule, credincios sau nu, Crestin sau nu, nu-ti exprima nici o parere inainde a frunzari macar paginile aflate la Yoga Crestina sau Jugul lui Cristos. Dupa ce te-ai informat, cuvintul este binevenit, aici sau la Forumul de la www.YogaCrestina.com
Fiecare Biserica Crestina din Lume enunta laucrarea in Numele lui Cristos, si pe undeva toate au toate dreptate intr-o anumita masura, deoarece Omul care marturiseste Numele Lui, marturiseste Adevarul. Parerile de Cult Crestin erau deja impartite chiar in rindul Apostolilor, cum rezulta din Faptele Apostolilor, si sint mult mai impartite azi cind privim Crestinismul prin perspectiva a 2000 de ani de porpovaduire a acestuia.
Nu veni cu idei preconcepute deoarece nimic din ceea ce se spune Omului in paginile de le www.YogaCrestina.com nu a mai fost spus sau auzit vre-o data in forma in care se spune acolo, desi a fost spus si auzit deja acum 2000 de ani dar sub forma Cuvintului Tilcuit. Apleaca-ti urechea la ce ti se spune acum in Cuvinte Deslusite, deoarece vremea Cuvintului Tilcuit a trecut de acum, si deschide-ti ochiul catre Lumina Adevarului. Adevarul a fost spus Omului in multe forme pina acum, nici una dintre ele nefiind falsa dar nici completa.
A venit vremea sa-ti deschizi Inima catre Iubirea Divina si Sufletul catre Lumina Adevarului, Cale care nu se va mai vremui in veac, pina la ridicarea Omului inapoi in Jugul Tatalui, prin Jugul Fiului.
Edinide
Cauta ceea ce ai si vei gasi tot ceea ce nu ai!


--------------------
Edinide
Cauta ceea ce ai si vei gasi tot ceea ce nu ai!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 April 2024 - 05:34 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman