HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Recomandari

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

 
Reply to this topicStart new topic
> Cupa Romaniei
Marcus
mesaj 14 Oct 2004, 06:28 PM
Mesaj #1


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Cupa Romaniei - Saisprezecimi
Se joaca intr-o singura mansa, pe terenul divizionarelor inferioare

Olimpia Satu-Mare (B3) - Dinamo Bucuresti 1 - 1 (3-5 la penalty-uri)
Universitatea Cluj (B3) - Steaua Bucuresti 1 - 0
Dacia Unirea Braila (B1) - Rapid Bucuresti 1 - 0
Armatura Zalau - Universitatea Craiova 0 - 2
FC Botosani (B1) - Otelul Galati 0 - 1
Callatis Mangalia (B1) - Apulum Alba Iulia 0 - 1
FC Caracal (B2) - FC National 0 - 4
Dinamo II (B2) - Poli AEK Timisoara 3 - 2
FCM Bacau II (C1) - Farul Constanta 0 - 2
Unirea Urziceni (B2) - FC Arges 1 - 2
Gaz Metan Medias (B3) - FC Brasov 1 - 0
FC Ghimbav (B1) - Gloria Bistrita 0 - 1
International Pitesti (B2) - FCM Bacau 0 - 0 (4-5 la penalty-uri)
UTA Arad (B3) - Poli Iasi 1 - 0
CS Deva (B3) - Sportul Studentesc 0 - 3
Pandurii Targu Jiu (B2) - CFR Cluj 0 - 1

Dacia Unirea Braila (B1) - Rapid Bucuresti 1 - 0
min 51 - Romeo Buteseaca 1-0

Tribune arhipline la Braila! Intre 15,000 si 20,000 de suporteri braileni au luat cu asalt stadionul municipal pentru a asista la un meci entuziasmant pentru fotbalul brailean.
Partida a inceput furtunos. Era minutul 5 cand rapidistul Daniel Niculae a trimis o pasa splendida lunga de 20 de metri, pasa care l-a gasit in careu pe Sabin Ilie. Acesta a preluat elegant si a trimis un trasor in bara. Lucescu-junior a schimbat asezarea si a trimis doua varfuri clasice, Niculae si Ilie, iar Aliuta in spatele lor. Rapidistii au dominat clar inceputul primei reprize, ratand ocazii peste ocazii. Giulestenii pareau ca vor bate pas de defilare la Braila.
Situatia s-a schimbat insa radical la jumatatea primei reprize. Braileanul V. Stan a tasnit fulgerator de langa Rada, a patruns in careul advers si a sutat ca din tun. Dolha apara incredibil! Stadionul era ca un vulcan gata sa erupa. Entuziasmul suporterilor s-a transmis si jucatorilor braileni pe teren care, cateva minute mai tarziu, au avut o alta mare ocazie de gol, cand acelasi Stan a reluat cu capul spre poarta de la numai 4 metri, insa mingea a intrat in plasa laterala…
O prima repriza buna si frumoasa avea sa fie urmata de o alta de-a dreptul formidabila. La cateva minute de la reluarea jocului, capitanul brailean Dicu a trimis o pasa "printre", pasa decisiva varfului de atac Romeo Buteseaca, care l-a gasit pe acesta ramas singur cu Dolha. Buteseaca a "strecurat" mingea printre picioarele lui Dolha si… GOOOL! Golul lui Buteseaca a aruncat in aer un stadion plin si a dinamitat meciul. Din acest moment, rapidistii au lasat garda jos si au atacat aproape haotic, cu toate liniile, pe toate fronturile. Brailenii au jucat la sacrificiu. Mai ales fundasul Daciei, Tudorel Pelin, care la cei 35 de ani ai sai, a jucat cu sufletul si inima orice duel ca si cand si-ar fi pus cariera si viata in joc.
Finalul a fost absolut incendiar, publicul asistand la ratari incredibile. Giulestenii au avut nevoie de aparitia in atac a tuturor jucatorilor, iar Rada a avut cateva ocazii imense de gol, insa felul in care a aparat portarul Brailei, Olteanu, tine de domeniul fantasticului. Inimile brailenilor au luat-o razna cu doua minute inainte de final, cand Dicu l-a driblat pe portarul rapidist Dolha si a sutat in Rada, care s-a aruncat la sacrificiu si a scos mingea de pe linia portii, dupa care mingea a ricosat la Horovei, acesta resutand in poarta Rapidului o minge pe care scria gol, insa de aceasta data Ionescu, "infipt" si el pe linia portii, a respins cu pieptul, totul ca pe contraatac, Maftei sa traga alaturi de la 7 metri de poarta. Finalul s-a jucat in careul gazdelor, un asediu total, cu Dolha pe post de atacant.
Fluierul de final al lui Lajos a pus capat jocului fanatic si suferintei rapidistilor pe teren si a adus gazdelor bucuria unei calificari ce a inviat fotbalul brailean.
A-le-o, A-le-a, Lupta, Da-ci-a! thumb_yello.gif

Universitatea Cluj - Steaua Bucuresti 1 - 0
min 85 - Szekely 1-0

Gigi, s-a rezolvat!
Dupa ce ros-albastrii au trecut de TSKA Sofia, Gigi Becali se arata ingrijorat de faptul ca finala Cupei UEFA si cea a Cupei Romaniei se disputa in aceeasi zi. "Studentii" Universitatii Cluj au rezolvat insa dilema lui Becali.
Stelistii au afisat pe teren o garnitura "second-hand", cu care au aratat nu ca o echipa cu pretentii in Europa, ci ca una "romaneasca" si prea "terestra" pentru ambitiile astronomice ale unui presedinte de club.
Ros-albastrii nici nu au avut prea multe argumente fotbalistice sa pretinda un succes in fata clujenilor. In prima repriza, Steaua a fost periculoasa doar la fazele fixe si la suturile de la distanta ale lui Pitu, respectiv Cristea. Dorinel Munteanu a intrat pe teren la pauza, in locul lui Ciocoiu, care pana atunci nu facuse nimic mai mult decat umbra pamantului. Stelistii au avut o "jumatate de ocazie" in toata repriza, la o faza fixa, cand Cristea era cat pe ce sa apuce sa suteze din 6 metri, dar Tirlea i-a "suflat" mingea. La poarta cealalta, clujenii au ratat de doua ori in pozitie de 1 vs 1, prin Goga si Szekely. Cu 5 minute inainte de final, Szekely a scapat din nou singur cu portarul, dar de aceasta data nu l-a mai iertat, ci a marcat cel mai important gol al carierei. Si al unei calificari in care putini clujeni sperau inainte de meci.

Dinamo II (B2) - Poli AEK Timisoara 3 - 2
min 1 (autogol) - Burca 0-1
min 30 - Goian 1-1
min 50 - Cl. Dragan 2-1
min 60 - Balace 2-2
min 85 (penalty) - V. Munteanu 3-2


Cu 10 zile in urma, Poli AEK pierdea acasa in fata lui Dinamo cu 3-2. Ieri, la Bucuresti, aceeasi Poli si-a masurat fortele cu Dinamo II in Cupa si din nou echipa lui Multescu a fost invinsa cu 3-2.
Meciul a inceput insa bine pentru banateni. In minutul 1, fundasul dinamovist Burca, a recuperat o minge de la Mansour si a vrut sa paseze la propriul portar, insa l-a lobat pe acesta cu o minge de la 7 metri. Ocaziile au inceput apoi sa curga la poarta lui Grigore iar golul a venit logic, in minutul 30, Goian reluand in plasa din 5 metri.
Partea secunda a inceput in aceeasi nota, devierea lui Claudiu Dragan din careul mic, dupa o pasa a lui Vlad Munteanu, facand ca divizionara secunda sa treaca in avantaj. Abia la acest scor elevii lui Multescu s-au trezit, si Balace a inscris norocos dupa un sut-centrare, copiind parca golul lui Chivu de la EURO 2000 din meciul cu Anglia. Cand toata lumea se gandea la prelungiri, a venit decizia eronata a arbitrului Daniel Deca. Acesta nu a vazut hentul evident a lui Vlad Munteanu, care a continuat faza si a fost doborat in careu de Grigore, goal-keeperul timisorean fiind eliminat. Cum Multescu efectuase toate schimbarile, in poarta a intrat un jucator de camp, Soltuz, dar acesta n-a putut respinge penalty-ul executat de acelasi Vlad Munteanu.

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat cu ingamfare: "Este o veste foarte buna ca Rapid si Steaua au fost eliminate. Am demonstrat inca o data ca suntem singurul club din Romania care poate alinia doua echipe competitive. Daca anul trecut, dupa ce am castigat eventul, nu mai erau si alte trofee pentru noi, sper ca in acest sezon sa asistam la finala Dinamo I - Dinamo II."

Acest topic a fost editat de Marcus: 14 Oct 2004, 06:28 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 28 Oct 2004, 09:52 AM
Mesaj #2


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Optimi de finala: 27 octombrie 2004

Sibiu: FC UTA Arad - Sportul Studenţesc 0 - 1 (Curelea 66)
Ploieşti: Apulum Alba Iulia - Dacia Unirea Brăila 0 - 2 (Buteseacă 45, Dicu 49)
Mediaş: FC Argeş - Gloria Bistriţa 2 - 1 (Tănasă 7, 39 / Negrean 38)
Braşov: Dinamo Bucuresti - Gaz metan Mediaş 1 - 0 (Dănciulescu 10)
Sf.Gheorghe: Oţelul Galaţi - "U" Cluj 6 - 5 după penalty-uri (D.Munteanu 90+2 / Soporan 65)
Focşani: FC Naţional - FCM Bacău 5 - 1 (Mitrović 50, 54, Chihaia 59, 61, Coman 83 / David 71)
Braşov: Farul Constanţa - CFR Cluj 2 - 1 (Lungu 45+2, Guriţă 63 / Goşa 68)
Piteşti: Dinamo II - Universitatea Craiova 2 - 3 (Burcă 7, Drăgan 45 / Luţu 30, Njock 42, Vigariu 114)


Apulum Alba Iulia - Dacia Unirea Brăila 0 - 2
min 45 - Buteseacă
min 49 - Dicu


Brăilenii au de ce să se bucure. După Rapid, a venit şi rîndul lui Apulum să se recunoască învinsă în faţa divizionarei B. Echipa din Brăila a mai lăsat acasă o formaţie din primul eşalon, jucătorii din Alba Iulia neputînd să facă faţă atacanţilor veniţi de la Dunăre. Panoramă obositoare din tribunele stadionului Conpet. Privirile erau atrase de ciobanii şi văcarii care îşi plimbau oile şi vacile pe întinsul cîmp ce înconjoară arena din Strejnic. Avioane care decolau de pe aerodromul din apropiere ridicau privirile spectatorilor. Copiii din localitatea prahoveană au ales să tragă o miuţă în loc să privească o confruntare din optimile Cupei României. “Feciorul” şefului CCA, Teodor Crăciunescu, timorat, nu prea ştia cui să acorde cartonaşul galben, a văzut un henţ inexistent la Dicu, iar apoi nu a dat un penalty pentru ardeleni. Tot pe teren, cele două formaţii n-au reuşit nimic.
Chinul spectatorilor a luat sfîrşit la finalul primei reprize, cînd Vali Stan centrează de pe partea dreaptă, la finalizare apărînd, ca şi în partida cu Rapid, Buteseacă, iar acesta nu-l iartă pe portarul ardelean şi deschide scorul (44).
Intrarea lui Paleacu şi a lui Jercălău nu aduce nimic nou în angrenajul ardelenilor. Gîndul la sumele de bani pe care le au de primit i-a făcut pe fotbaliştii Apulumului să joace mai mult pentru trecerea timpului. Căpitanul brăilenilor, Cristian Dicu, nu i-a iertat. O incursiune prin apărarea vraişte pregătită de Pelici şi un şut pe sub Mincă închid meciul (47).
"Am marcat si cu Rapidul si cu Apulum. Vă dati seama ca tot ce îmi doresc acum este să înscriu si în poarta lui Dinamo. Ar fi sarbatoare la Braila" (Atacantul Romeo Buteseacă)
Cum s-au marcat golurile:
0-1 - Buteseacă (44) Gheorghită a centrat de pe dreapta si Buteseacă a marcat din 8 metri
0-2 - Dicu (47) a înscris dupa o cursa de 30 de metri în vinclul portii

FC Naţional - FCM Bacău 5 - 1
min 50 - Mitrović 1-0
min 54 - Mitrović 2-0
min 59 - Chihaia 3-0
min 61 - Chihaia 4-0
min 71 - David 4-1
min 83 - Coman 5-1


Echipa lui Olaroiu n-a glumit atunci cînd a spus despre Cupa ca este o prioritate. Dupa o prima repriza în care au ratat 5 ocazii de gol, în partea a doua jucatorii "bancari" au început recitalul asa cum facusera si în ultima etapa de campionat cu Poli Iasi. Mitrovici a punctat de doua ori cu capul în trei minute (50, 53), fiind imitat de Chihaia (59, 60). Patru goluri marcate în doar zece minute si soarta meciului era jucata. 600 de secunde de cosmar pentru echipa lui Cristi Popovici.
Cum s-au marcat golurile
1-0 - Mitrovici (50) - Caramarin a centrat si Mitrovici a marcat dupa o lovitura cu capul
2-0 - Mitrovici (53) - centrare G. Coman si Mitrovici a înscris din nou cu capul
3-0 - Chihaia (59) - Mitrovici i-a pasat pe jos lui Chihaia si atacantul "bancarilor" a înscris cu un sut pe lînga Bogdan
4-0 - Chihaia (60) - Abiodun a pasat si Chihaia a trimis în plasa
4-1 - David (70) - lovitura libera executata de Raducan si David a înscris dupa ce în prima faza portarul Popa respinsese
5-1 - G. Coman (82) - a marcat cu un sut de la 16 metri pe jos

FC Dinamo II Bucuresti - Universitatea Craiova 2-3 (dupa prelungiri)
min 7 - Burca 1-0
min 30 - Lutu 1-1
min 42 - Njock 1-2
min 45 - Cl. Dragan 2-2
min 114 - Vigariu 2-3


Cînd a anuntat ca daca nu trece de echipa secunda a lui Dinamo demisioneaza, Pavel Badea stia ce vorbeste. Întîlnea o echipa garnisita cu multi jucatori care au inspirat aerul primei divizii, dar care nu se poate ridica peste nivelul unei formatii fara scînteia performantei. Chiar si asa, oltenii s-au chinuit amarnic 114 minute, cînd golul calificarii a venit în urma unei faze care nu spune cine stie ce.
Nici Guso n-a mai fost îngerul care fereca sezonul trecut poarta Olteniei, astfel ca jucatorii lui Badea au trebuit sa înceapa meciul alergînd dupa egalare, caci Burca (7), profitase de iesirea hazardata a portarului. Dinamovistii nu au aratat nici o clipa ca pot face si altceva decît sa se apere, astfel ca juvetii au avut 70 de metri la discretie. I-au acoperit prost însa si abia dupa redistribuirea tactica decisa de Badea, introducerea unui nou atacant, Borbely, în locul unui fundas central, Murgan, a parut ca va veni si victoria. Lutu si Njock au marcat doua goluri, dar la cabine s-a intrat tot cu scor egal. Repriza secunda a fost dominata si mai tare de craioveni, însa la fel de haotic. Iar cînd apararea bucurestenilor a fost depasita, portarul Posteuca a reusit patru parade senzationale în trei minute, în timp ce Borbely a tintit bara. Oricît de ascutit tipa Badea catre juveti, nici unul nu parea în stare sa puna capat chinului "campioanei unei mari iubiri". Cu un om în plus înca din minutul 71, oltenii s-au perpelit alte 43 de minute si poate ca nici Vigariu n-ar fi înscris daca Posteuca nu iesea indecis la o minge pe sase metri. Universitatea merge mai departe, însa dupa o victorie lipsita de glorie.
Cum s-au marcat golurile
1-0 - Burca (7) Guso a iesit pe sub o minge venita dintr-un corner de pe partea stînga, iar Burca a reluat în plasa de la sapte metri cu capul
1-1 - Lutu (30) Pacurar n-a reusit sa opreasca o minge aruncata în careu de Plesan, iar Lutu a preluat si a înscris la coltul lung din apropierea careului de 6 metri
1-2 - Njock (42) pasa lui Lutu l-a gasit singur la marginea careului pe Njock, "bomba" la coltul scurt trimisa de camerunez, bara si gol
2-2 - Cl. Dragan (45) dinamovistul a patruns dinspre dreapta spre centru, l-a evitat pe Iordache si de la 16 metri a marcat cu un sut puternic pe jos
2-3 - Vigariu (114) Posteuca a facut singura greseala a sa, iesind gresit la o minge pe care olteanul a lovit-o înaintea lui

(Sursa: Prosport si Gazeta Sporturilor)

Acest topic a fost editat de Marcus: 28 Oct 2004, 09:53 AM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 11 Nov 2004, 09:11 PM
Mesaj #3


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Sferturi de finala - partide tur

Universitatea Craiova - FC Arges 1 - 0
Otelul Galati - Farul Constanta 1 - 2
Sportul Studentesc - FC National 2 - 0
Dinamo Bucuresti - Dacia Unirea Braila 1 - 0

Universitatea Craiova - FC Arges 1 - 0
min 74 - Bundea 1-0

Pitestenii au inceput partida in forcing, ratand doua ocazii mari de gol in debutul partidei, prin Vrajitoarea si Emil Dica. Jucatorii Stiintei si-au revenit insa si, treptat, au pus stapanire pe joc. Borbely a fost aproape de gol cand lovitura sa de cap l-a pus la grea incercare pe Coman, care a respins de sub transversala. La urmatoarea faza de atac, acelasi Coman a respins in fata sutul lui Lutu, dar Njick a ratat spatiul portii din 10 metri. Spre finalul primului act, craiovenii au marit presiunea, dar portarul Argesului s-a opus sutului bomba a lui Lutu.
Dupa pauza, pitestenii au mizat pe aparare si putin pe contraatac, incercand sa tina cu dintii de rezultat prin desele intreruperi cauzate de faulturi. Nu le-a ajutat prea mult. In debutul actului secund, acelasi Njock a reluat periculos mingea cu capul spre poarta adversa, insa Coman a respins miraculos de sub bara. Dupa doua ocazii de gol ratate consecutiv, Bundea a spart gheata in minutul 74, marcand din cadere, printr-un sut sec, de la 12 metri, singurul gol al partidei.
Avantajul Stiintei este insa fragil, calificarea urmand sa se joace la Pitesti.


Otelul Galati - Farul Constanta 1 - 2
min 9 - Gurita 0-1
min 74 - Iacob 1-1
min 76 - Gurita 1-2


Farul, echipa momentului in campionat, si-a confirmat forma si ieri, la Galati. Petre Grigoras a abordat foarte curajos partida, incepand cu trei atacanti, chiar daca juca in deplasare: Gurita, Cristocea si Liviu Mihai, care n-au dezamagit.
Ironic, Mihai Gurita, cel care iarna trecuta parasea trupa galateana, a semnat infrangerea fostei echipe.
Nu mult de la debutul primului act, gazdele s-au vazut nevoite sa alerge dupa egalare, dupa ce Gurita, dupa o pasa lunga a lui Schiopu, a ramas singur cu portarul Barbu si l-a lobat de la 12 metri.
Jucand ca o echipa stirba, Galatiul a obtinut egalarea in minutul 74: Izvoreanu a centrat, Iacob i-a luat fata lui Curca si a marcat cu capul din 5 metri. In zadar insa… o alta greseala a apararii dunarene a fost speculata de acelasi Gurita. Aflat la 25 de metri de poarta Farului, Cristocea a pasat lung pentru Gurita, fundasul D. Munteanu a alunecat iar atacantul constantean, ramas singur, l-a executat a doua oara pe Barbu.
Dunarea se varsa totusi in Mare…


Sportul Studentesc - FC National 2 - 0
min 51 - Stancu 1-0
min 73 - Bucur 2-0


Lupte in noroi? Polo? Schi nautic? Nuuu… e fotbal!
O repriza a hazardului, prima, s-a jucat la intamplare, din cauza baltoacelor din teren, care opreau sau accelerau balonul, dupa bunul lor plac. Asa se face ca n-avea de unde sa apara vreo idee de constructie, ci doar multa determinare, inversunare si alunecari sinucigase. Doar eliminarea lui Olaroiu (!) a mai animat primele 45 de minute.
A doua parte s-a jucat aproape in intregime in careul lui Stanca, Olaroiu, din tribune, trimitand la un moment dat patru atacanti pe teren. Ocazii au fost multe, dar mingea a intrat in cealalta parte, prelungind agonia Nationalului.
O bubuiala generala a premers primul gol. Mingea a trecut pe la jucatorii ambelor tabere, rand pe rand, fiind sutata de nenumarate ori in fundasii adversi si respinsa tot de atatea ori in atacantii celeilalte echipe. Dupa un adevarat spectacol al ricoseurilor, sutul lui Stancu de la marginea careului s-a dovedit decisiv. Apoi, Bucur l-a intors pe toate fetele pe Panc si a inchis tabela dupa o faza demna de suprafete de joc mai uscate.
Nationalul a "tras" cu gloante oarbe. Toata truda jucatorilor de a-si servi eficient coechipierii s-au oprit in sutele de baltoace ale apei din bazinul hidrografic Corpodean plus afluentii. rofl.gif


Dinamo Bucuresti - Dacia Unirea Braila 1 - 0
min 11 - Iordache 1-0

Pe o vreme sa nu dai un caine afara, Dinamo si Dacia Unirea Braila si-au disputat cu ambitie meciul tur din cadrul sferturilor Cupei Romaniei, pe un stadion al carui fond sonor a fost dominat de suporterii de la Dunare. Mai agresivi si cu tupeul esalonului superior implementat in atitudinea de joc, elevii lui Andone s-au instalat repede in jumatatea braileana. Au marcat rapid prin Iordache, printr-o lovitura de cap din 7 metri, dupa un corner executat de Florentin Petre.
In rest, dinamovistii au ratat ocazie dupa ocazie, impiedicandu-se de defensiva bine inchegata a Brailei. In mod clar, dunarenii au venit in Stefan cel Mare sa se apere, dar puteau obtine mai mult, daca centralul Augustus Constantin nu le-ar fi refuzat un penalty clar. Tragedia este ca acelasi arbitru a devenit faimos la Braila pentru acelasi tratament, dupa ce in urma cu doua etape in divizia secunda, in partida Dacia Braila - FC Vaslui 0-0, a "masacrat" echipa dunareana, fluierand fatis impotriva lor.
Daca brailenii au venit la Bucuresti cu scopul de a primi cat mai putine goluri (obiectiv indeplinit), cu siguranta alta va fi atmosfera in retur, in fata unui public vulcanic.

"Am inceput meciul cu frica, insa dupa gol ne-am dat drumul la joc. Asa cum am promis, calificarea se joaca la Braila. Ne-a deranjat ca am jucat de la ora 17,00. Cand or sa vina ei la noi, o sa-i punem sa joace de la 8 dimineata." (Cristian Dicu, atacant Dacia)


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 11 Nov 2004, 09:11 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Marcus
mesaj 4 Dec 2004, 12:35 PM
Mesaj #4


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Sferturi de finala - partide retur
Echipele evidentiate s-au calificat in semifinalele competitiei, care se vor disputa tur-retur pe 9 martie, respectiv 13 aprilie 2005.

FC Arges - Universitatea Craiova 1 - 1
FC National - Sportul Studentesc 3 - 0
Farul Constanta - Otelul Galati 2 - 0
Dacia Unirea Brăila - Dinamo Bucuresti 0 - 2

Dacia Unirea Brăila - Dinamo Bucuresti 0 - 2
Mmin 37 - Danciulescu 0-1
min 61 - Fl. Petre 0-2


Atmosfera de vacarm - De Ziua Nationala a Romaniei, Braila a dat in clocot
Posibilitatea calificarii in semifinalele Cupei Romaniei si Ziua Nationala de 1 decembrie i-au facut pe braileni sa ia cu asalt Stadionul Municipal. Peste 30,000 de suporteri fanatici ai Brailei au umplut pana la refuz stadionul, cei mai tineri urcandu-se chiar si in copacii din imprejurimi sau pe tabela de marcaj pentru a vedea mai bine partida. Dinamovistii au avut senzatia, cand au iesit la incalzire, dar si in primele minute ale partidei, ca evolueaza impotriva rivalei din Ghencea. Spectatorii au strigat de mai multe ori pro Steaua, stadionul parand o enclava ros-albastra.
Cand a realizat vacarmul de la Braila, Cristi Borcea a exclamat: "Iaaa uite ce-i aici!"
Deviza fanilor Brailei era incriptata pe un banner de la intrarea in complexul stadionului: "Nu te intreba ce poate face Dacia pentru tine,
Intreaba-te ce poti face tu pentru Dacia."

Brailenii s-au conformat acestei devize si au cantat intr-o veselie:
"Sclavii lui Borcea
Voi sunteti sclavii lui Borcea
Sclavii lui Booorceaaa
Lalalalalalalalaaaaa…"
rofl.gif
Printre huiduielile directe la adresa oaspetilor s-a strecurat si una cu trimitere la fostul star al lui Chelsea Londra, Adrian Mutu: "Drooogatilor! Drooogatilor!"
Brailenii nu l-au uitat nici pe Semeghin:
"Semeghin, Semeghin,
Spaima sticlelor de vin,
Semeghin, Semeghin,
Spaima sticlelor de vin."
rofl.gif

De Ziua Nationala a Romaniei, brailenii au demonstrat ca au un public avid de fotbal, dar nu au si o echipa experimentata
Dinamo a facut miercuri unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Probabil emotionati de sansa de a prinde un loc in semifinala, sau timorati de cei peste 30,000 de suporteri fantastici, jucatorii care au eliminat pe Rapid si pe Apulum in drumul spre "sferturi" si-au pierdut capul inca de la fluierul de inceput al "centralului" Cristi Balaj.
Dinamo a zburdat pe teren si a inceput sa rateze mult. Prima ocazie de gol a apartinut lui Grigorie, care, de altfel, a facut un meci foarte bun. In minutul 10, sutul sau trecand pe langa poarta lui Olteanu a conchis intr-un suflu de usurare al tribunelor. Mai tarziu, Danciulescu, singur singurel la 6 metri de poarta, a reluat cu capul milimetric pe langa poarta din centrarea lui Semeghin. Tot el a deschis tabela 9 minute mai tarziu, reluand in plasa, din marginea careului, o centrare a lui Florentin Petre respinsa defectuos de portarul Olteanu.
A fost lovitura de gratie pentru braileni, care nu au mai construit nimic important pana spre finalul meciului, dar au continuat sa lupte cu ardoare pentru publicul numeros care i-a sustinut neconditionat.
Dupa pauza, Danciulescu se joaca din nou cu ocaziile si rateaza uluitor din 7 metri. Andone l-a introdus inspirat pe Ionut Badea in locul lui Tames, si acesta a stat la baza fazei care a dus la golul al doilea. Dinamovistul a intrat in forta prin centru, a evitat faultul lui Horovei si a pasat ideal pentru Florentin Petre, care a marcat unul din cele mai frumoase goluri pentru echipa sa, printr-o executie de mare finete, lob peste Olteanu.
Spre final, gazdele au fortat golul de onoare si au fost aproape de a-l reusi in mai multe randuri, dar lipsa de concentrare la finalizare au conformat cu conditia de divizionara secunda. Pe contraatac, Danciulescu si-a trecut in cont inca doua ocazii de gol, ocazii din care un atacant care se respecta nu ar fi trebuit sa rateze. Olteanu s-a opus insa de fiecare data golului al treilea.
Dinamo a jucat excelent, Dacia nu a putut mai mult. Este final de drum pentru Braila, care de miercuri incepand, a intrat din nou in anonimat.

"M-a surprins placut echipa din Braila, care are un antrenor foarte bun. Vreau sa dedic aceasta reusita si lui Catalin Hildan, desi nu pot spune ca a fost si ultimul gol pentru Dinamo." (Florentin Petre, capitan Dinamo)

"Am glumit atunci cand am spus ca vom studia casetele cu jocul lui Manchester United pentru a pregati partida cu Dinamo. Nu exista jucatori in Romania pentru a gandi o astfel de tactica. Il felicit pe Andone pentru ca a reusit sa-si motiveze jucatorii." (Mihai Ciobanu, antrenor Dacia Braila)


FC Arges - Universitatea Craiova 1 - 1
min 32 - Bundea 0-1
min 43 - Tanasa 1-1


Doua echipe al caror bilant de toamna il reprezinta un lant de esecuri, frustrari si pe alocuri franturi de zambet: Argesul, fara antrenor si aproape fara personalitate; Craiova, aproape vanduta, aproape de nerecunoscut, aproape de Divizia B. Din insiruirea de minusuri a rezultat un meci alert, cu secvente de joc spectaculos si ocazii cat n-au avut cele doua echipe in tot turul de campionat.
Uimitoare a fost prezenta celor 1,000 de fani olteni veniti sa-si incurajeze echipa. Dupa un tur de campionat dezastruos, fanii au aratat ca-si iubesc formatia neconditionat. Au aratat si ca vor astepta la infinit sezonul in care Universitatea sa se bata, daca nu pentru campionat, macar pentru cupele europene. Actualul tur i-a facut doar vecini de suferinta cu Poli AEK, Brasov sau Apulum.
Oaspetii porneau cu avantajul unicului gol din partida tur si mai aveau nevoie de inca un gol inscris in deplasare pentru a fi cu un picior in semifinale. Gazdele au inceput bine, astfel ca, in primele 20 de minute, Stiinta nu s-a putut apropia periculos de poarta lui D. Coman. In minutul 25, M. Sava a ratat o ocazie monumentala pentru pitesteni, trimitand cu capul din centrul careului in bara din stanga lui Guso. Craiovenii au iesit la rampa in minutul 32: Zeno Bundea, mijlocasul Universitatii, a patruns superb in dreapta careului gazdelor, a driblat si apoi a sutat cu stangul la coltul lung, marcand un gol care a rezolvat ecuatia calificarii. Era greu de crezut ca Argesul ar putea inscrie de 3 ori pentru a merge in semifinalele Cupei. Si totusi, sperantele gazdelor nu au murit. Chiar inainte de pauza, pitestenii aveau sa egaleze. Guso a iesit dintre buturi si l-a talonat pe Bilasco, acesta fiind cu spatele la poarta. Pitesteanul a reusit sa paseze in spate la Tanasa, care a marcat in poarta goala.
Repriza secunda a fost fara emotii pentru oaspeti, care au anihilat usor atacurile lui FC Arges si au ratat de 3 ori numai cu portarul in fata, prin Frunza, Lutu si Plesan.
Universitatea a reusit sa-si mai indulceasca fanii, calificandu-se in semifinalele Cupei Romaniei si facand un pas mare catre cupele europene.


FC National - Sportul Studentesc 3 - 0

La capătul unui meci controlat în totalitate de “bancari”, elevii lui Cosmin Olăroiu au reuşit să marcheze cele trei goluri necesare calificării în semifinalele Cupei României. FC Naţional şi Sportul au oferit miercuri spectatorilor prezenţi pe stadionul din Cotroceni cel mai spectaculos meci din faza sferturilor de finală, singurul în care calificarea s-a jucat şi după pauză, iar suspansul a ţinut pînă spre final. Avînd nevoie să remonteze un handicap de două goluri, tehnicianul gazdelor, Cosmin Olăroiu, a început partida curajos, folosind trei jucători în avanposturi. Oli a surprins întreaga asistenţă prin decizia sa de a-l lăsa pe banca de rezerve pe Mitrovici pentru a-l titulariza pe Chihaia. Alegerea sa s-a dovedit a fi una inspirată, fostul atacant al Sportului marcînd primul gol şi forţîndu-l apoi pe Sorin Rădoi să înscrie în propria poartă. Bancarii” puteau să tranşeze soarta calificării încă din prima repriză dacă şutul lui Gabi Popescu dintr-o poziţie ideală ar fi avut forţa necesară (43).
Nervoşi pentru că erau conduşi la pauză cu 2-0, între jucătorii Sportului a izbucnit o altercaţie în drumul spre vestiare. Portarul Stăncioiu i-a spus lui Liviu Rusu că nu joacă nimic: “Numai gura e de tine, bă”. Fundaşul a reacţionat violent, cei doi împărţindu-şi cîţiva pumni pînă să fie despărţiţi de ceilalţi “studenţi”. În cadrul grămezii care s-a format, Stăncioiu a izbucnit: “Dacă mă enervaţi, vă omor pe toţi”. Şi în timpul partidei goalkeeper-ul Sportului a fost extrem de nervos, el primind un cartonaş galben pentru că l-a îmbrîncit pe unul dintre organizatorii din spatele porţii. La finalul meciului, Liviu Rusu era în continuare nervos pe colegul său: “Stăncioiu se crede cel mai mare fotbalist. Se apucă el să spună cine a greşit şi cine nu la golurile primite, de parcă el nu ar fi avut nici o vină”.
În partea secundă, ambele formaţii au devenit mai prudente, iar ocaziile de gol s-au rărit. De notat ar fi ratarea lui Tibi Bălan, care a avut o execuţie lamentabilă după ce driblase toată apărarea gazdelor, dar şi golul lui Caramarin, anulat însă pe motiv de ofsaid. Deşi părea că meciul va intra în prelungiri, acelaşi Caramarin, probabil îngrijorat şi de faptul că risca să mai stea pe teren încă 30 de minute pe un frig insuportabil, a înscris golul decisiv printr-o execuţie de maestru.

"Eu sînt principalul vinovat pentru că i-am simţit lipsiţi de concentrare, însă n-am putut să-i motivez suficient. Speram să ajungem în finală, dar Gabriel Caramarin e un jucător mare şi el a făcut diferenţa" (Dan Petrescu, antrenor Sportul)

"Sînt fericit pentru calificare, însă sînt şi amărît. Dacă am fi jucat la fel şi în campionat, acum eram pe primul loc. Şi asta pentru că există o diferenţă prea mare în jocul nostru de la un meci la altul" (Cosmin Olăroiu, antrenor FC Naţional)


Farul Constanta - Otelul Galati 2 - 0

Deja cu un picior în semifinale după partida-tur, constănţenii nu au avut probleme în returul programat miercuri acasă. Revelaţia turului de campionat a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că rezultatele din acest sezon nu au fost rodul hazardului. Cel mai adesea cu o echipă încropită în absenţa suspendaţilor Senin, Apostol şi Baicu, Farul a zburdat pe teren, predînd de multe ori lecţii de fotbal adversarelor. Istoria s-a repetat miercuri, pe stadionul “Gheorghe Hagi”, în compania unor rivali anemici, cărora arena cu nume celebru nu le-a mai adus de această dată norocul din Cupa UEFA (4-0 cu Dinamo Tirana şi 0-0 cu Partizan Belgrad). Ocaziile din debutul jocului ale lui Liviu Mihai, Farmache şi Lungu au anticipat golul lui Mihai Guriţă. Acesta l-a bătut pe Cernea după ce a ridiculizat întreaga apărare a gălăţenilor, făcîndu-l din nou pe boss-ul de la Dunăre, Nicolai Boghici, să regrete plecarea sa. Conturile au fost încheiate definitiv cu opt minute înainte de pauză, Liviu Mihai finalizînd impecabil lansarea lui Lungu. Gălăţenii au arătat ca o echipă de matineu, tehnicianul oaspeţilor recunoscînd, voalat, acest lucru la terminarea meciului. Oţelul a încheiat sezonul dezamăgitor, în vreme ce “marinarii” vor avea o iarnă liniştită, rămînînd în grafic pentru cupele europene.

"Mi-am dorit foarte mult să dau gol. Am reuşit şi pentru că am vrut să-i demonstrez lui Boghici că nu are nici o treabă cu fotbalul, şi că s-a înşelat în privinţa mea cînd a spus că nu am valoare de Oţelul" (Mihai Guriţă, atacant Farul)

"Sînt dezamăgit de prestaţia elevilor mei, care au comis greşeli şi-n tur, şi-n retur. Am avut un lot subţire, cu care nu am făcut faţă în campionat, Cupă şi Cupa UEFA. Nu am vorbit cu nimeni de la Craiova" (Sorin Cîrţu, antrenor Oţelul)

Acest topic a fost editat de Marcus: 4 Dec 2004, 12:37 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 16 Apr 2005, 11:24 AM
Mesaj #5


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Semifinalele Cupei Romaniei

Dinamo Bucuresti vs FC National 4 - 0

user posted image

Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, acolo unde va intalni pe Farul, pe 11 mai. 'Cainii' au castigat acasa cu 4-0 contra lui FC National. Niculescu a reusit un hat-trick (doua goluri din penalty), iar 'bancarii' au vazut doua cartonase rosii.
Victoria lui Dinamo a fost vehement contestata datorita arbitrajului defectuos al centralului Serea, care a favorizat clar echipa alb-rosie. De aceea, oficialii clubului Dinamo au cerut printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, rejucarea partidei din mansa a doua a semifinalei Cupei Romaniei.

COMUNICAT DE PRESA 15 Aprilie 2005

Suntem si noi marcati de comentariile declansate in urma partidei din semifinalele Cupei Romaniei, cu FC National. Se poate interpreta, pe buna dreptate, ca au fost greseli de arbitraj. Gravitatea lor poate fi constatata doar de Comisia Centrala a Arbitrilor, abilitata in acest sens, care s-a si pronuntat. Credem, totusi, ca asocierea unei eventuale intentii de a frauda rezultatul, din partea noastra, este neverosimila. Si ea aduce prin subiectivismul declansat prejudicii de evitat pentru credibilitatea fotbalului de la noi. De aceea, nici nu dorim sa punem in discutie dinamica fazelor incriminate. Ele ar putea avea si o alta judecare daca s-ar elimina furia pripita, emotionala, subiectiva.
Astfel, suntem dispusi sa acceptam si o eventuala rejucare a partidei, chiar daca aceasta calificare venita dupa jocul superior al echipei noastre nu poate fi pusa la indoiala. Precedent creat si acceptat si in alte tari, rar ce-i drept, europene.
15 aprilie 2005
FC Dinamo Bucuresti


Universitatea Craiova vs Farul Constanta 2 - 1 (0 - 1 in tur)
min 12 - Cl. Dragan 1-0
min 28 - Daouda 2-0
min 31 - Pascovici 2-1


user posted image

Deşi i-au condus pe “marinari” cu 2-0, oltenii au ratat calificarea în finala competiţiei din cauza golului primit pe propriul teren. Veniţi în Bănie în postura de favoriţi, constănţenii au avut parte de o surpriză. Timp de o jumătate de oră, Ştiinţa a dat impresia că e o echipă care a renăscut. Elevii lui Bondrea s-au apărat agresiv şi au atacat periculos, Pleşan şi Drăgan ratînd două bune ocazii în startul partidei. Gazdele au reuşit să marcheze în 30 de minute tot atîtea goluri cîte înscriseseră în cele cinci etape din retur. I-a ajutat şi Curcă, portarul constănţean greşind grav în minutul 12, cînd a respins în faţă şutul lui Schumacher, oferindu-i poarta goală lui Drăgan. “Marinarii” au continuat jocul în derivă şi au primit uşor şi al doilea gol, de la Daouda, iar celor 20.000 de olteni din tribune le-a revenit speranţa. Calificarea era a lor. Numai pentru trei minute, pentru că Farul a revenit în joc, reducînd diferenţa prin Paşcovici.


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 10 May 2005, 10:22 AM
Mesaj #6


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Iata-ne ajunsi si in finala Cupei Romaniei. Cine credeti ca va castiga, Dinamo sau Farul? Aveti vreo echipa favorita?


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 10 May 2005, 01:27 PM
Mesaj #7


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



Farul a avut un culoar destul de favorabil în Cupă şi a profitat din plin şi de forma excelentă pe care au prins-o jucătorii anul acesta. Dinamo însă e o grea încercare. Antrenorul constănţean a făcut o declaraţie care arată bine starea de spirit a echipei. El a spus că dacă cîştigă Cupa dispare de acasă 3 zile fără nici o explicaţie, fiind dispus să suporte ulterior toate eventualele consecinţe ale gestului său. Eu unul cred că nu se va duce... dar mingea e rotundă...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 16 May 2005, 08:11 AM
Mesaj #8


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



Dinamo-Farul 1-0 şi dinamoviştii mai cîştigă o dată Cupa României. Felicitări! Se pare că din această cauză nu vor mai trage aşa tare pt campionat, deşi şi-ar dori tare mult eventul. Cred că Steaua va lua campionatul, Rapidul va fi şi el "pe acolo". La retrogradare a mai rămas în discuţie doar "duelul împiedicatelor" Apulum-Poli Iaşi, unde ardelenii nu prea par să aibă suflu pt un sprint final izbăvitor...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 27 Oct 2005, 12:57 AM
Mesaj #9


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Cupa Romaniei 2005-2006 - optimi de finala

Pandurii Tg. Jiu - Oţelul Galaţi 0 - 2
Cetatea Suceava (B1) - Rapid Bucureşti 2 - 3
Petrolul Ploieşti(B2) - Dinamo Bucureşti 2 - 1
FC Naţional - U Craiova (B2) 4 - 3 pen.
Poli Iaşi - FC Vaslui 2 - 1 p
Rapid II (B2) - Farul Constanta 3 - 4
FCM Târgovişte (B1) - Poli Timişoara 1 - 3 p
FCM Bacău - Jiul Petroşani 0 - 2


Soc in optimile Cupei Romaniei! Dinamo Bucuresti, formatia specializata in ultimii ani in castigarea acestei competitii, a fost eliminata de divizionara secunda Petrolul Ploiesti!
Andone a acuzat dimensiunile terenului si atitudinea jucatorilor sai, cauze care au stat la baza acestei infrangeri neasteptate: "Am întâlnit un adversar care s-a agăţat de orice minge, iar terenul le-a fost ideal pentru aşa ceva. A fost îngust, nu am putut desfăşura jocul pe margini, a trebuit să jucăm perpendicular. Am ajuns să fim eliminaţi pe două greşeli. Petrolul a avut două faze, a dat două goluri, a tras de timp şi ne-a bătut. Ăsta e fotbalul. S-au calificat mai departe pentru că suprafaţa de joc e la limitele minime, iar noi nu am ştiut să ne adaptăm situaţiei. Terenul pe care s-a jucat a avantajat Petrolul şi noi am fost de vină că am acceptat să jucăm la Otopeni. Dar asta e Cupa, nu este prima surpriză care se întâmplă", a declarat Andone.

Dupa eliminarea prematura a principalelor candidate la trofeu, Steaua si Dinamo, cursa pentru cucerirea Cupei Romaniei va continua intre "outseiderii" Rapid, Farul sau Poli Timisoara. Dar intotdeauna exista si surprize, asa ca ne putem astepta la orice. Cert este ca, atat Dinamo, cat si Steaua sunt fortate sa se claseze pe primele doua locuri in clasament la finalul acestui sezon, conditie necesara participarii in cupele europene pentru sezonul urmator.

Acest topic a fost editat de Marcus: 27 Oct 2005, 12:58 AM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 18 May 2006, 12:01 AM
Mesaj #10


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Rapid Bucuresti - FC National 1 - 0
- finala Cupei -

Finala Cupei Romaniei s-a disputat in aceasta seara, pe Stadionul National Lia Manoliu, intre Rapid si FC National.
Rapid s-a impus merituos la finalul celor 120 de minute, cu scorul de 1 - 0, gol marcat de Daniel Niculae in minutul 1 al prelungirilor.

Am fost acolo in seara asta, in inima galeriei rapidiste (o parte dintre prietenii mei fiind rapidisti), pentru prima data in viata mea. smile.gif A fost o experienta inedita sa ma aflu printre microbistii rapidisti si mi-a placut cum s-au comportat, chiar daca practic, nu au avut "concurenta", galeria "bancarilor" fiind aproape inexistenta. Rapidul a ratat mult, dar si-a multumit in cele din urma suporterii prin golul lui Daniel Niculae care a adus Cupa in Giulesti.

Rapidul este acum pregatita de indeplinirea "eventului", dar campionatul ramane insa deschis oricarui rezultat.

Acest topic a fost editat de Marcus: 18 May 2006, 12:01 AM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
John B
mesaj 11 Oct 2006, 03:30 PM
Mesaj #11


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 886
Inscris: 18 November 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.294



Tragerea la sorti a meciurilor 16-imilor Cupei Romaniei Timisoreana are loc in aceste momente. Iata meciurile:

Farul - Gloria Buzau
CSM Ramnicu Valcea - Rapid
Somesul - CFR Cluj
Dinamo Bucuresti - Farul II
FC National - FCM Bacau
Forex Brasov - Steaua
Apulum Alba Iulia- FC Vaslui
Corvinul Hunedoara - Otelul Galati
Gloria Bistrita - FC Caracal
Poli II Timisoara - Poli Timisoara
UTA - CS Otopeni
FC Arges - FCM Bacau II
Unirea Urziceni - Juventus Buc.
Poli Iasi - Universitatea Cluj
Pandurii - Jiul Petrosani
Ceahlaul - Universitatea Craiova

Primele echipe sunt organizatoarele meciurilor.







--------------------
I wish I can fly
Go to the top of the page
 
+Quote Post
John B
mesaj 2 Mar 2007, 10:00 AM
Mesaj #12


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 886
Inscris: 18 November 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.294



Aseara am vazut unul din cele mai frumoase meciuri din ultimii ani intre doua echipe romanesti. In sfertul de cupa Steaua - Otelul, rezultatul a fost decis de penalty-uri. Au fost 6 goluri superbe, o gramada de ocazii, ce mai, un regal fotbalistic!
Se pare ca Andrey e totusi un portar valoros.


--------------------
I wish I can fly
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 3 Mar 2007, 07:48 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



Da dar din pacate..nu a miscat bine decat o echipa si aceea a fost Otelul...cu adevarat GRigoras face treaba buna pe acolo..
a refacut echipa dupa multe transferuri...
Mi-e teama sa nu fie la fel cum a fostCarlos...si el l-a inceput era un transfer valoros...dar apoi s-a pierdut prin cluburile de noapte si prin gratiile romancelor... tongue.gif ..si acum auzi-si ca da probe prin Anglia... rofl.gif


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marian M
mesaj 18 Apr 2007, 08:46 AM
Mesaj #14


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 377
Inscris: 24 July 04
Forumist Nr.: 4.131



18.04.07
Poli TM - Steaua, Giulesti
2 echipe incearca sa salveze oarecum un sezon.

Hai Poli !


19.04.07
Rapid - Pandurii, Timisoara
Rapid prima sansa, sunt convins ca Pandurii vor fi f. greu de eliminat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jonathan
mesaj 1 Mar 2008, 10:02 AM
Mesaj #15


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 38
Inscris: 28 February 08
Forumist Nr.: 11.332



Salutare!
Sunt mai nou pe aici. Sunt pasionat de sport in general si de fotbal in special. Am trecut de varsta la care puteam practica la nivel profesionist acest sport, asa ca ma rezum la a comenta si a mai juca cu prietenii si colegii o data pe saptamana.
Deci, mi se pare o mare supriza eliminarea celor doua echipe bucurestene (Dinamo si Rapid) din sferturi. Surpriza este insa doar pentru cine n-a vazut meciurile, pentru ca la cum au jucat, nici una n-ar fi meritat sa fie in semifinale.
Personal, as vrea ca Urziceniul sa castige cupa. Imi place mult cum joaca echipa lui Dan Ptrescu. Se aseamana foarte mult ca joc cu Nationala din '94.


--------------------
http:\\www.johnbalon.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 1 Mar 2008, 11:00 AM
Mesaj #16


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



si mie imi place "gashka lu' Petrescu"
au ceva ce lipseste celor mai multe echipe de azi, au pasiune. se vede ca sunt prieteni, ca o fac din placere. de aia si sunt unde sunt fara sa se bata in bugete si alte alea cu granzii


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jonathan
mesaj 1 Mar 2008, 01:40 PM
Mesaj #17


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 38
Inscris: 28 February 08
Forumist Nr.: 11.332



Au un singur lucru care ii trage in jos - gura lui MM Stoica


--------------------
http:\\www.johnbalon.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 7 Mar 2008, 06:04 PM
Mesaj #18


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Dar gura aurita. Antipatic, intepat, coleric, insa a dovedit ca se pricepe la fotbal.

Acest topic a fost editat de andra_v: 7 Mar 2008, 06:05 PM


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jonathan
mesaj 7 Mar 2008, 06:31 PM
Mesaj #19


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 38
Inscris: 28 February 08
Forumist Nr.: 11.332



De acord, numai ca un presedinte de club ar trebui sa se comporte altfel.

Si ca veni vorba - in semifinale:

Dacia Mioveni - CFR Cluj
Gloria Buzau - Unirea Urziceni

Se joaca pe 16 aprilie intr-o singura mansa.

Pronosticuri ceva?
Eu iau Urziceniul castigatoarea cupei.

Acest topic a fost editat de Jonathan: 7 Mar 2008, 06:34 PM


--------------------
http:\\www.johnbalon.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 05:27 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman