HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Noutati In Lumea Se-urilor, Luna Aprilie
Mihai
mesaj 17 Apr 2003, 08:00 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Voi incepe acest articol cu (se putea altfel...) Google. Astfel, regele motoarelor de cautare, si-a inceput 'dansul', indexarea lunara, la inceputul zilei de 11 aprilie. Ca de obicei, pe multi i-a bucurat acest dans lunar, pe altii i-a intristat (PageRank-ul a crescut pentru unele pagini, respectiv a scazut, ajungand la 0). Dintr-un articol aparut in New York Times http://www.nytimes.com/2003/04/13/technolo...=WebmasterWorld aflam ca cifra de afaceri a Google a crescut de la 300 de milioane de dolari in 2002 la 750 milioane de dolari (sau chiar mai mult) in 2003. Se recunoaste astfel puterea Google de a fi cel mai important motor de cautare, cat si de a aduce venituri substantiale si celor care investesc in publicitate.
Ca un efort de a se apropia cat mai mult de rivalul sau, Yahoo! a introdus un nou look pentru pagina de cautare; ca facilitati sunt prezentate: rezultate mai relevante, o interfata mai simpla, posibilitatea de a cauta imagini si de a seta anumite preferinte. Detalii puteti citi la http://search.yahoo.com/tour, iar noul look (noua pagina) il/o veti regasi la http://search.yahoo.com
O alta incercare de a diminua puterea lui Google vine din partea Overture, care a semnat cu Gator un contract prin care ofera rezultate ale cautarilor sponsorizate in paginii pop-up, care se deschid cand sunt accesate site-urile concurente. Detalii la http://news.com.com/2102-1024-995616.html
Google a semnat un contract asemanator cu Amazon.com ( http://news.com.com/2100-1019-995280.html?tag=nl )
Pe 7 aprilie s-au implinit 7 ani de la lansarea motorului de cautare AskJeeves ( http://www.askjeeves.com ). La adresa http://web.archive.org/web/19961219064854/....askjeeves.com/ 'Arhiva Internetului' va duce in trecut, la varianta beta de lansare a acestui site.
Incepand cu data de 1 aprilie Teoma ofera rezultate ale cautarii sale pentru site-ul Mamma.com. Detalii puteti citi la http://www.canadait.com/cfm/index.cfm?It=1...15385&Se=0&Lo=2.
Overture le propune clientilor sai o unealta prin care pot afla pe ce cuvinte se pot baza pentru a avea cele mai bune rezultate. Astfel, la adresa http://inventory.overture.com/d/searchinve...ory/suggestion/ propuneti un cuvant care se potriveste temei site-ului dumneavoastra, si aveti ca rezultat combinatii ale cuvantului, care au fost cele mai cautate in luna precedenta.
In final, ne orientam atentia spre doua rapoarte ale site-ului VeryTest: unul, in ceea ce priveste activitatea companiei Inktomi ( http://www.veritest.com/clients/reports/inktomi/ ), iar al doilea destinat companiei Google ( http://www.veritest.com/clients/reports/google/ ). La aceste adrese puteti descarca 4 pdf-uri care detaliaza activitatile si rezultatele firmei.
Atat pentru luna aceasta, revenim cu detalii asupra noutatilor din lumea motoarelor de cautare in luna mai. Fiti Google!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 04:23 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman