HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Universul Credintei:

Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.

3 Pagini V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Marirea Si Decaderea Clarvazatoarei Valentina
noi
mesaj 20 Aug 2004, 12:33 PM
Mesaj #1


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Marirea si decaderea vestitei clarvazatoare Valentina de la Iasi

Acum 10 ani exploda, prin intermediul presei, un caz extraordinar la Iasi: fenomenul Valentina, o taranca oarba din Dobrovat care avea certe puteri paranormale. Cazul a fost preluat imediat de presa nationala si chiar internationala. Se spune ca a avut oferte de a lucra chiar si cu agenti CIA. Ani la rind a fost cautata de nume grele ale vietii publice. Dintr-o femeie saraca de la tara a ajuns o mare doamna la oras. Deodata s-a intimplat insa ceva ciudat: "Clarvazatoarea de la Iasi", cum a fost denumita, si-a pierdut in timp selectii clienti. Acum aproape ca nu mai stie nimeni mare lucru despre ea. "Cind ma chemau toti, eram buna. Acuma nu mai sint", ne spune cu amaraciune. Toate acestea par a i se intimpla de cind s-a apucat de prevestiri. Cititi in rindurile ce urmeaza povestea trista a cresterii si descresterii celebrei clarvazatoare Valentina de la Iasi.

Au trecut 10 de ani de cind Valentina Garlea, o femeie simpla din comuna Dobrovat, oarba din copilarie, a intrat in atentia presei cu darul sau de clarvazatoare. O perioada in care Romania era invadata de bioenergeticieni si terapeuti care vinturau prin mass-media un adevarat panaceu pentru bolile oamenilor: terapia alternativa. O perioada in care Clarvazatoarea de la Iasi, cum a fost numita, intra in acest iures si i se deschideau usor usile multor oameni importanti: medici renumiti, fizicieni, generali de armata, politicieni, ofiteri SRI etc. Se spunea despre ea ca are puteri de a vedea lucruri nevazute, mai mari decit ale celebrei Djuna, scolita la Moscova. Mai mult, se vorbeste si acum ca a ratat ocazia de a lucra chiar si cu agenti ai CIA si ofiteri Interpol in rezolvarea unor cazuri ciudate. Dupa mai putin de 10 ani, insa, lumea medicinei alternative, si nu numai, i-a intors spatele Valentinei. Aceeasi lume care a initiat-o si a facut-o celebra in intreaga tara. Zece ani de glorie si decadere. Ce a ales Valentina dintre toate aceste ocazii extraordinare de a-si folosi harul? Mai nimic. Acum nici unul din mai-marii zilei care o cautau odata nici nu mai vrea sa auda de ea.

Cel care a speculat dorinta cea mai arzatoare a clarvazatoarei iesence Valentina a fost medicul dermatolog Adrian Vasilca, un personaj controversat nu numai in lumea medicala. Acesta i-a oferit Valentinei, in cabinetul sau, un suport legal si un loc in care ea sa-si foloseasca harul contra unor sume de bani. Intre cei doi se stabileste rapid un aranjament acceptat si consimtit de ambele parti, ce functioneaza binisor de peste 6 ani. O combinatie catalogata insa de multi medici drept "o escrocherie bine pusa la punct". Un aranjament care se pare ca functioneaza bine, numai daca ar fi sa privesti multumirea de pe chipul clarvazatoarei. Apoi, ani de zile harul Valentinei a atras ca un magnet la cabinetul medicului dermatolog numerosi clienti dispusi sa plateasca milioane de lei pentru a afla lucruri nevazute despre bolile sau viata lor. Deoarece clarvazatoarea ieseana este dispusa sa dezvaluie si evenimente din viitor, pe care spune ca le vede in aura clientului. Cit adevar si cita minciuna este in povestea ei, numai cei implicati pot spune. Sau poate ca nici ei. Dar, cum a inceput povestea de succes a Valentinei?

Oarba, citea fara probleme ziarul

In anul 1994, in presa ieseana apare un subiect de senzatie: o femeie de 45 de ani din Dobrovat, oarba de la virsta de 8 ani in urma unui accident, vede toate procesele ce se petrec intr-un corp uman, de la circulatia singelui si procesele digestive pina la fiziologia glandelor endocrine. Subiectul este rapid verificat si publicat in presa nationala. Valentina Garlea este botezata imediat "Clarvazatoarea de la Iasi". Putini stiu insa ca, un an mai devreme, fusese momentul intilnirii ei cu bioenergeticianul Eugen Radulescu care, dupa cum sustine el, a ajutat-o pe Valentina sa-si dezvolte capacitatile si chiar sa vada sa citeasca ziarul dupa zeci de ani de orbire. "A venit la mine ca o simpla pacienta, ca o oarba. Auzise ca am ajutat un bolnav cu glaucom sa vada si a zis sa incerce si metodele mele. Am lucrat pe ea ca sa poata sa citeasca ziarul, i-am deschis cel de-al treilea ochi si i-am transmis calitatile mele. A reusit sa vada si i-a ramas acest har. Nu ar fi ajuns clarvazatoare daca nu puneam eu mina pe ea. Acum eu nu mai garantez pentru ea", isi aminteste Eugen Radulescu, adaugind ca nu stie daca astazi Valentina mai vede si fizic. Despre aceasta intilnire, bioenergeticianul iesean, insa, spune ca nu a fost intimplatoare, fiind amintita si o coincidenta tulburatoare: "In anul 1958, exact in ziua si la ora la care Valentina si-a pierdut vederea, m-am nascut eu, iar peste 34 de ani aveam sa ma intilnesc cu ea".

"Cind a inceput cu minciuni, ne-am despartit"

Mediatizarea cazului Valentinei Garlea, clarvazatoarea de la Iasi, ia proportii, aceasta fiind supusa la tot felul de experimente si prezentata in presa si in emisiuni TV. Ineditul cazului ei intra si in atentia lumii medicale si stiintifice, atit din tara, cit si din strainatate. Un medic militar cu gradul de capitan, din Bucuresti, o numea atunci pe Valentina drept "un «bioecograf» de finetea unui scaner cu rezonanta magnetica nucleara", iar altii "tomograful viu". Incintarea celor care lucrau cu surse neconventionale si nerecunoscute stiintific era din ce in ce mai mare. Acestia "o adopta" repede pe Valentina in cercul lor si ii deschid cai spre multi oameni influenti. "I s-au deschis foarte multe usi si a fost introdusa in cercuri foarte inalte. De la medici militari, oameni de stiinta si pina la politicieni, ofiteri SRI etc. toti i-au incercat harul prin experimente. Putea sa vada pacientul printr-un perete de BCA, daca era barbat sau femeie sau daca femeia era insarcinata. Valentina a intrat chiar si in atentia Interpolului si a CIA, care voiau sa o solicite pentru a-si folosi capcitatile in rezolvarea unor cazuri. A fost si in SUA. Acum 6-7 ani insa a fost discreditata cind un ofiter a prins-o, cum se spune, in flagrant. S-a dus la ea cu o mina in ghips, fara a avea nimic la ea, si i-a spus ca il doare. Valentina a inceput sa-i spuna atunci ca medicii sint prosti, ca i-au pus aiurea oasele si ca de asta il doare mina. Lui Melescanu i-a spus ca va ajunge presedinte. Eu am lucrat impreuna cu ea cit nu a cerut bani si nu mintea. Cind a inceput sa spuna minciuni, ne-am despartit", spune Eugen Radulescu, recunoscind totusi ca, "din punct de vedere anatomic, Valentina este un fenomen. Dar nu este singura".

De la slapi ieftini la lantucuri de aur fin

In cabinetul doctorului Vasilca, o femeie ingrijita, imbracata frumos, intr-un costum de vara bleu, proaspat coafata, asteapta zimbitoare pe un scaun. Are astazi 55 de ani, dar ii dai mai putin, dupa cum arata. Este Valentina Garlea, "clarvazator", asa cum scrie pe cartea ei de vizita. Nici urma de Valentina Garlea de acum 10 ani, slaba si imbracata intr-o rochie de supraelastic, cu slapi ieftini de la taraba in picioare, asa cum a fost imortalizata in fotografiile vremii si cum a facut inconjurul lumii. Acum, cind vorbeste, gesticuleaza cu miinile ei albe si fine, cu manichiura facuta, si-si pipaie din cind in cind inelul si bratarile fine de aur de pe miini. Simtind poate ca ma uit la bijuteriile ei, Valentina imi explica: "Le-am primit cadou de la clientii mei, care s-au reintors la mine sa-mi spuna ca i-am ajutat in necazul lor. La fel si cruciulita asta cu lantisor, pe care mi-a pus-o la git tot un client. Asta inseamna ca oamenii au fost multumiti de ajutorul meu". Vorba ii este clara si raspicata, nelasind parca loc de indoieli in ceea ce spune. Linga ea, doctorul Vasilca sta in asteptare, foarte atent la fiecare cuvint spus de Valentina. Mai puncteaza din cind in cind discutia cu vreo explicatie de specialitate, dar adopta parca o atitudine de supraveghetor.

Despagubiri de sute de milioane

Din capul locului insa, doctorul tine sa precizeze una dintre problemele sale: o doamna Iacobet care l-a reclamat si l-a actionat in judecata, cerind depagubiri de sute de milioane de lei. "Este o psihopata. M-a dat in judecata dupa ce i-am spus ca are cancer. Sustine ca a facut o psihoza si ca i-am distrus viata. M-a reclamat si la Colegiul Medicilor si am primit un vot de blam. Aceasta sanctiune este foarte grava, avind in vedere ca dupa ea survine ridicarea dreptului de libera practica", spune doctorul Vasilca, adaugind ca de la cazul Iacobet nici unui pacient nu i se mai spune clar ca are cancer, diagnosticul fiind invaluit in termeni medicali pe care cei mai multi nu il inteleg. Asa se face ca multi dintre acesti pacienti se reintorc la medicii lor de familie sa le explice diagnosticul pus de specialist. "Am foarte multi pacienti care au fost pe la Valentina si care vin la mine cu foi intregi. Imi cer sa le explic ce este cu diagnosticul pe care l-a pus ea si pe care doctorul l-a imbracat in termeni medicali. Imi spun ca Valentina a vazut ceva la inima sau la incheieturi. Le spun ca, la virsta lor - multi sint trecuti de 40 sau 50 de ani -, e normal sa apara o artrita sau ca vasele de singe sint ingrosate. Eu cred ca Valentina are puterea de a vedea lucruri pe care noi, oamenii obisnuiti, nu le vedem. Cu ce nu sint de acord eu este faptul ca multi dintre acesti pacienti renunta la medicamentele prescrise de medicii specialisti pentru niste ceaiuri recomandate la cabinetul doctorului Vasilca. Sa faci acest lucru unui bolnav de cancer, de exemplu, este ca si cum l-ai impinge mai repede spre groapa. Nu zic, poate sa urmeze orice tratamente cu ceaiuri doresc ei, dar sa nu intrerupa tratamentul recomandat de medicul specialist", spune un medic de familie, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

"Cind ma chemau toti, eram buna. Acuma nu mai sint"

Valentina, insa, pare foarte multumita de aranjamentul ei. Este o femeie abila, care a cernut toate experientele ei capatate in timpul cit s-a perindat prin tot felul de anturaje si a ales un paravan care sa o puna sub un adapost decent. Este foarte categorica, insa, cind vorbeste despre ruperea legaturilor cu cei care i-au deschis usile si cu care a lucrat inainte. "Cind m-a chemat domnul Lazar Cirjan, seful Criminalitatii din Romania atunci, am fost buna. Cind ma chema domnul colonel Artenie si le spuneam politistilor atitea si atitea, am fost buna. Cind ma chema profesorul Tarcoveanu in spate era bine, ca eu intram la reanimare, vedeam si-i spuneam, apoi spunea ca el a vazut, ca el a facut... Fiecare, pentru ceea ce face, primeste niste bani, un salariu. Cind ma duceam cu ei, daca le ramineau sarmale in oala, cind plecam acasa mi le puneau in punga. Nu am vrut sarmalele lor. Am vrut si eu un banut al meu pentru ceea ce fac, ca sa-mi stiu rostul", spune "Clarvazatoarea de la Iasi", adaugind ca toti i-au propus sa-si foloseasca gratis puterile, deoarece asa le-a primit de la Dumnezeu. "Dar lor nu le-a dat Dumnezeu sa invete carte, sa-si faca o meserie si sa primeasca bani?", se intreaba Valentina. Un fapt curios este ca prof.dr. Eugen Tarcoveanu, seful Clinicii I Chirurgie de la Spitalul "Sf. Spiridon", nominalizat de Valentina printre cei cu care a lucrat, spune ca nu s-a intilnit niciodata cu clarvazatoarea ieseana. "Nu am vazut-o niciodata, dar am auzit multe despre ea. Apoi, combinatia ei cu un doctor dermatolog este, am spus-o si atunci, o escrocherie bine pusa la punct. Cum poate un medic dermatolog sa se priceapa la toate specialitatile medicinei, si mai ales in cancere", se mira profesorul Tarcoveanu.

Ce a distrus aura Valentinei?

Eugen Radulescu spune despre Valentina ca, nici dupa 10 ani, nu vrea sa renunte la limbajul ei arhaic, desi are o memorie foarte buna si a invatat foarte multi termeni medicali. "Refuza cu incapatinare sa foloseasca un limbaj medical, desi are o memorie fantastica si stie multe lucruri din medicina. Dar este mai usor sa pacalesti cu cuvinte ca mosorel sau plamini dogoriti. In fine, ea accepta acum sa fie folosita". Valentina recunoaste ca nici in urmatorii 40 de ani nu va renunta la limbajul ei. O hotarire logica, avind in vedere aranjamentul ei cu doctorul Vasilca. Acesta "traduce", numai el stie cum, in termeni medicali ceea ce vede Valentina. Doar asta este rolul lui in combinatie, "de traducator", dupa cum spune chiar el. Fiecare cu treaba lui bine stabilita. Doctorul Vasilca este si cel care se ocupa de promovarea calitatilor Valentinei, clarvazatoarea acceptind interviuri la televiziune sau in reviste dupa un aranjament prealabil al doctorului. Mai mult, Valentina are si un site pe internet, site care aduna clienti si din strainatate. "Foarte multi ma cheama sa ma duc la ei, in SUA sau Canada. S-au oferit chiar sa-mi faca o viata acolo. Eu nu pot sa plec. Aici am casa, un ban din care sa pot trai decent. Nu pot nici sa-l las pe sotul meu, care este fara picioare", explica Valentina. Doctorul Vasilca adauga repede ca un clarvazator in strainatate cistiga chiar si 2.000-3.000 de euro pentru o sedinta, dar ca in cabinetul sau clientii lasa sume de la 1,5 milioane de lei in sus pentru o intilnire cu Valentina. Multi clienti, insa, lasa la cabinet milioane de lei pentru a afla viitorul. Valentina pare sa se fi specializat in ultimii ani in clarviziuni nemedicale, citind in aura omului despre ce ii rezerva viitorul. O ambitie ce poate parea fireasca pentru cineva care a inceput cu cititul bolilor si care nu s-a putut opri la timp. O ambitie care insa a distrus motivul pentru care Valentina si-a cistigat cindva, pe drept, supranumele de "Clarvazatoarea de la Iasi".

(Carmen MAFTEI)

Sursa :www.ziaruldeiasi.ro

Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 5 Sep 2004, 10:06 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (noi @ 20 Aug 2004, 02:46 PM)
Marirea si decaderea vestitei clarvazatoare Valentina de la Iasi

- acest articol, care neintimplator ne este expus de perfectul si divin inspiratul "noi", face parte din propaganda de calomniere si denigrare a persoanelor incomode sistemului si mai marilor acestei lumi care vad in poporul roman si Romania un "ghimpe" impotriva planurilor lor de dominatie mondiala si de sclavagizare si anentizare a umanitatii, care pt. ei nu sint decit niste animale = goimi.

- aceste birfe ordinare sint chiar contradictorii in ceea ce priveste telul lor, acela de a o denigra la Valentina si de a nu o mai face o persoana credibila in fata multimii, pt. ca le este frica de ce a spus sau ar putea sa spuna ea oamenilor vis a vis de anumite adevaruri deranjante pt. acesti minunati conducatori din umbra ai planetei.

- de ce insa este facut ACUM acest atac murdar indreptat catre Valentina ? Ce anume a deranjat ea sau pe cine ? Evident, pe cei care au in mina presa si mass media. Si cum am o vaga banuiala vis a vis de niste subiecte deranjante pt. "stapinii de sclavi" ai planetei, in mod sigur printre aceste "nespuse" ale Valentinei se afla si referirile ei la contrariatul subiect Gregorian Bivolaru si MISA.

QUOTE
Acum 10 ani exploda, prin intermediul presei, un caz extraordinar la Iasi: fenomenul Valentina, o taranca oarba din Dobrovat care avea certe puteri paranormale. Cazul a fost preluat imediat de presa nationala si chiar internationala. Se spune ca a avut oferte de a lucra chiar si cu agenti CIA. Ani la rind a fost cautata de nume grele ale vietii publice. Dintr-o femeie saraca de la tara a ajuns o mare doamna la oras. Deodata s-a intimplat insa ceva ciudat: "Clarvazatoarea de la Iasi", cum a fost denumita, si-a pierdut in timp selectii clienti.

- nu si-a pierdut clientii insa nu asta se urmareste prin acest articol, ci defaimarea ei si crearea unei stari de neincredere in ce face si spune Valentina. E o forma arhicunoscuta de manipulare si denigrare.

QUOTE
Acum aproape ca nu mai stie nimeni mare lucru despre ea. "Cind ma chemau toti, eram buna. Acuma nu mai sint", ne spune cu amaraciune.

- Cind si unde a spus ea asta ? Minciuni penibile. Incercati sa sunati la cabinetul medical la care ea lucreaza ca si asistenta (paranormala). Adresa si telefon Valentina: Str. Oancea, bl. 352, cartier Tatarasi, tel. 032/17.77.77 (tel acasa) sau 032/23.27.53 (tel cabinet).

QUOTE
Toate acestea par a i se intimpla de cind s-a apucat de prevestiri. Cititi in rindurile ce urmeaza povestea trista a cresterii si descresterii celebrei clarvazatoare Valentina de la Iasi.

- ea a facut si chiar scris anumite "prevestiri" (profetii) cu mult timp in urma si asta nu i-a scazut cu nimic popularitatea. Astea sint inventiile unei minti bolnave si dornice de a denigra un om superior multora dintre noi la anumite capitole ale vietii. In mod paradoxal, nu Valentina e tinta acestor atacuri, ci oamenii care si-ar putea pierde increderea in ea si spusele ei datorita acestor denigrari si minciuni sfruntate. Ea nu isi pierde capacitatile paranormale pe care le are, nu va fi vazuta altfel (in sens rau) de Dumnezeu ... din contra.

QUOTE
Au trecut 10 de ani de cind Valentina Garlea, o femeie simpla din comuna Dobrovat, oarba din copilarie, a intrat in atentia presei cu darul sau de clarvazatoare. O perioada in care Romania era invadata de bioenergeticieni si terapeuti care vinturau prin mass-media un adevarat panaceu pentru bolile oamenilor: terapia alternativa. O perioada in care Clarvazatoarea de la Iasi, cum a fost numita, intra in acest iures si i se deschideau usor usile multor oameni importanti: medici renumiti, fizicieni, generali de armata, politicieni, ofiteri SRI etc. Se spunea despre ea ca are puteri de a vedea lucruri nevazute, mai mari decit ale celebrei Djuna, scolita la Moscova. Mai mult, se vorbeste si acum ca a ratat ocazia de a lucra chiar si cu agenti ai CIA si ofiteri Interpol in rezolvarea unor cazuri ciudate.

- in loc sa se spuna "cazuri pe care politia si organele abilitate nu au fost in stare sa le rezolve si au apelat la Valentina pt. a le rezolva", autorul articolului spune "cazuri ciudate".

- trebuie inteles ca nu acele usi i se deschideau Valentinei, ci acei medici renumiti, fizicieni, generali de armata, politicieni, ofiteri SRI si chiar mitropoliti ai diferitelor biserici deschideau usa casei Valentinei si apelau la serviciile ei, si inca mai apeleaza si acum, chiar daca acest articol minte cu nerusinare.

QUOTE
Dupa mai putin de 10 ani, insa, lumea medicinei alternative, si nu numai, i-a intors spatele Valentinei. Aceeasi lume care a initiat-o si a facut-o celebra in intreaga tara. Zece ani de glorie si decadere. Ce a ales Valentina dintre toate aceste ocazii extraordinare de a-si folosi harul? Mai nimic. Acum nici unul din mai-marii zilei care o cautau odata nici nu mai vrea sa auda de ea.

- ii dorim autoarei articolului atitia dusmani citi "clienti" dintre "mai marii zilei" apeleaza la servicile Valentinei ... caci poate cu ocazia asta va intelege si ea ce inseamna sa minti, calomniezi si denigrezi.

QUOTE
Cel care a speculat dorinta cea mai arzatoare a clarvazatoarei iesence Valentina a fost medicul dermatolog Adrian Vasilca, un personaj controversat nu numai in lumea medicala. Acesta i-a oferit Valentinei, in cabinetul sau, un suport legal si un loc in care ea sa-si foloseasca harul contra unor sume de bani. Intre cei doi se stabileste rapid un aranjament acceptat si consimtit de ambele parti, ce functioneaza binisor de peste 6 ani. O combinatie catalogata insa de multi medici drept "o escrocherie bine pusa la punct". Un aranjament care se pare ca functioneaza bine, numai daca ar fi sa privesti multumirea de pe chipul clarvazatoarei. Apoi, ani de zile harul Valentinei a atras ca un magnet la cabinetul medicului dermatolog numerosi clienti dispusi sa plateasca milioane de lei pentru a afla lucruri nevazute despre bolile sau viata lor. Deoarece clarvazatoarea ieseana este dispusa sa dezvaluie si evenimente din viitor, pe care spune ca le vede in aura clientului. Cit adevar si cita minciuna este in povestea ei, numai cei implicati pot spune.

- adevarat, numai ei pot spune, nu aceasta mincinoasa care a injghebat pe brinci acest articol plin de minciuni.

- vedeti linkul de mai sus ce spune ea ca vede in lumile subtile.

QUOTE
Oarba, citea fara probleme ziarul

In anul 1994, in presa ieseana apare un subiect de senzatie: o femeie de 45 de ani din Dobrovat, oarba de la virsta de 8 ani in urma unui accident, vede toate procesele ce se petrec intr-un corp uman, de la circulatia singelui si procesele digestive pina la fiziologia glandelor endocrine. Subiectul este rapid verificat si publicat in presa nationala. Valentina Garlea este botezata imediat "Clarvazatoarea de la Iasi". Putini stiu insa ca, un an mai devreme, fusese momentul intilnirii ei cu bioenergeticianul Eugen Radulescu care, dupa cum sustine el, a ajutat-o pe Valentina sa-si dezvolte capacitatile si chiar sa vada sa citeasca ziarul dupa zeci de ani de orbire. "A venit la mine ca o simpla pacienta, ca o oarba. Auzise ca am ajutat un bolnav cu glaucom sa vada si a zis sa incerce si metodele mele. Am lucrat pe ea ca sa poata sa citeasca ziarul, i-am deschis cel de-al treilea ochi si i-am transmis calitatile mele. A reusit sa vada si i-a ramas acest har. Nu ar fi ajuns clarvazatoare daca nu puneam eu mina pe ea. Acum eu nu mai garantez pentru ea", isi aminteste Eugen Radulescu, adaugind ca nu stie daca astazi Valentina mai vede si fizic.

- un penibil orb isi insuseste niste merite ale unui (clar)vazator. Daca erau meritele lui, de ce nu au mai aparut alti clarvizionari dintre cei "tratati" de el ? Asta ca sa nu mai spun ca un banal bioenergician nu este in stare sa trezeasca o capacitate paranormala la cineva pe care el nu o are. As fi tare curios sa aflu ce spune Valentina despre acest terapeut si chiar despre autoarea articolului, daca are curajul sa apara in fata ei sau sa-i trimita o poza sa afle ce are de spus Valentina. Sper ca intr-o buna zi Valentina sa afle de acest articol si sa-i faca o "radiografie" "ziaristei" si sa expuna apoi public pt. a vedea ce hram poarta si mai ales cine i-a dat ordin sa scrie un asemenea articol. Acesti nebuni nu stiu ca e rau sa te pui un un clarvazator ? yikes.gif

QUOTE
"Cind a inceput cu minciuni, ne-am despartit"

Mediatizarea cazului Valentinei Garlea, clarvazatoarea de la Iasi, ia proportii, aceasta fiind supusa la tot felul de experimente si prezentata in presa si in emisiuni TV. Ineditul cazului ei intra si in atentia lumii medicale si stiintifice, atit din tara, cit si din strainatate. Un medic militar cu gradul de capitan, din Bucuresti, o numea atunci pe Valentina drept "un «bioecograf» de finetea unui scaner cu rezonanta magnetica nucleara", iar altii "tomograful viu". Incintarea celor care lucrau cu surse neconventionale si nerecunoscute stiintific era din ce in ce mai mare. Acestia "o adopta" repede pe Valentina in cercul lor si ii deschid cai spre multi oameni influenti. "I s-au deschis foarte multe usi si a fost introdusa in cercuri foarte inalte. De la medici militari, oameni de stiinta si pina la politicieni, ofiteri SRI etc. toti i-au incercat harul prin experimente. Putea sa vada pacientul printr-un perete de BCA, daca era barbat sau femeie sau daca femeia era insarcinata. Valentina a intrat chiar si in atentia Interpolului si a CIA, care voiau sa o solicite pentru a-si folosi capcitatile in rezolvarea unor cazuri.

- autoarea articolului uita sa precizeze ca aceste experimente s-au dovedit fructuaoase si au confirmat autenticitatea clarviziunii Valentinei.

QUOTE
A fost si in SUA. Acum 6-7 ani insa a fost discreditata cind un ofiter a prins-o, cum se spune, in flagrant. S-a dus la ea cu o mina in ghips, fara a avea nimic la ea, si i-a spus ca il doare. Valentina a inceput sa-i spuna atunci ca medicii sint prosti, ca i-au pus aiurea oasele si ca de asta il doare mina. Lui Melescanu i-a spus ca va ajunge presedinte. Eu am lucrat impreuna cu ea cit nu a cerut bani si nu mintea. Cind a inceput sa spuna minciuni, ne-am despartit", spune Eugen Radulescu, recunoscind totusi ca, "din punct de vedere anatomic, Valentina este un fenomen. Dar nu este singura".

- deci indirect recunoaste autenticitatea Valentinei. laugh.gif

QUOTE
De la slapi ieftini la lantucuri de aur fin

- invidia ii roade pe unii

QUOTE
Despagubiri de sute de milioane

Din capul locului insa, doctorul tine sa precizeze una dintre problemele sale: o doamna Iacobet care l-a reclamat si l-a actionat in judecata, cerind depagubiri de sute de milioane de lei. "Este o psihopata. M-a dat in judecata dupa ce i-am spus ca are cancer. Sustine ca a facut o psihoza si ca i-am distrus viata. M-a reclamat si la Colegiul Medicilor si am primit un vot de blam. Aceasta sanctiune este foarte grava, avind in vedere ca dupa ea survine ridicarea dreptului de libera practica", spune doctorul Vasilca, adaugind ca de la cazul Iacobet nici unui pacient nu i se mai spune clar ca are cancer, diagnosticul fiind invaluit in termeni medicali pe care cei mai multi nu il inteleg. Asa se face ca multi dintre acesti pacienti se reintorc la medicii lor de familie sa le explice diagnosticul pus de specialist. "Am foarte multi pacienti care au fost pe la Valentina si care vin la mine cu foi intregi. Imi cer sa le explic ce este cu diagnosticul pe care l-a pus ea si pe care doctorul l-a imbracat in termeni medicali. Imi spun ca Valentina a vazut ceva la inima sau la incheieturi. Le spun ca, la virsta lor - multi sint trecuti de 40 sau 50 de ani -, e normal sa apara o artrita sau ca vasele de singe sint ingrosate. Eu cred ca Valentina are puterea de a vedea lucruri pe care noi, oamenii obisnuiti, nu le vedem. Cu ce nu sint de acord eu este faptul ca multi dintre acesti pacienti renunta la medicamentele prescrise de medicii specialisti pentru niste ceaiuri recomandate la cabinetul doctorului Vasilca. Sa faci acest lucru unui bolnav de cancer, de exemplu, este ca si cum l-ai impinge mai repede spre groapa. Nu zic, poate sa urmeze orice tratamente cu ceaiuri doresc ei, dar sa nu intrerupa tratamentul recomandat de medicul specialist", spune un medic de familie, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

- si anonim va ramine in veci. ohyeah.gif

QUOTE
"Cind ma chemau toti, eram buna. Acuma nu mai sint"

Valentina, insa, pare foarte multumita de aranjamentul ei. Este o femeie abila, care a cernut toate experientele ei capatate in timpul cit s-a perindat prin tot felul de anturaje si a ales un paravan care sa o puna sub un adapost decent. Este foarte categorica, insa, cind vorbeste despre ruperea legaturilor cu cei care i-au deschis usile si cu care a lucrat inainte. "Cind m-a chemat domnul Lazar Cirjan, seful Criminalitatii din Romania atunci, am fost buna. Cind ma chema domnul colonel Artenie si le spuneam politistilor atitea si atitea, am fost buna. Cind ma chema profesorul Tarcoveanu in spate era bine, ca eu intram la reanimare, vedeam si-i spuneam, apoi spunea ca el a vazut, ca el a facut... Fiecare, pentru ceea ce face, primeste niste bani, un salariu. Cind ma duceam cu ei, daca le ramineau sarmale in oala, cind plecam acasa mi le puneau in punga. Nu am vrut sarmalele lor. Am vrut si eu un banut al meu pentru ceea ce fac, ca sa-mi stiu rostul", spune "Clarvazatoarea de la Iasi", adaugind ca toti i-au propus sa-si foloseasca gratis puterile, deoarece asa le-a primit de la Dumnezeu. "Dar lor nu le-a dat Dumnezeu sa invete carte, sa-si faca o meserie si sa primeasca bani?", se intreaba Valentina. Un fapt curios este ca prof.dr. Eugen Tarcoveanu, seful Clinicii I Chirurgie de la Spitalul "Sf. Spiridon", nominalizat de Valentina printre cei cu care a lucrat, spune ca nu s-a intilnit niciodata cu clarvazatoarea ieseana. "Nu am vazut-o niciodata, dar am auzit multe despre ea. Apoi, combinatia ei cu un doctor dermatolog este, am spus-o si atunci, o escrocherie bine pusa la punct. Cum poate un medic dermatolog sa se priceapa la toate specialitatile medicinei, si mai ales in cancere", se mira profesorul Tarcoveanu.

- ce mai "excrocherie", sa iei clientela unora precum acest tarcoveanu si sa le vindeci pacientii pe care ei ii lasa sa moara pt. ca nu au ce sa le faca. sad.gif

QUOTE
Ce a distrus aura Valentinei?

- nimic nu i-a distrus aura. Nici nu se poate distruge aura, dar o ignoranta in materie poate sa spuna asemenea prostii.

QUOTE
Eugen Radulescu spune despre Valentina ca, nici dupa 10 ani, nu vrea sa renunte la limbajul ei arhaic, desi are o memorie foarte buna si a invatat foarte multi termeni medicali. "Refuza cu incapatinare sa foloseasca un limbaj medical, desi are o memorie fantastica si stie multe lucruri din medicina. Dar este mai usor sa pacalesti cu cuvinte ca mosorel sau plamini dogoriti. In fine, ea accepta acum sa fie folosita". Valentina recunoaste ca nici in urmatorii 40 de ani nu va renunta la limbajul ei. O hotarire logica, avind in vedere aranjamentul ei cu doctorul Vasilca. Acesta "traduce", numai el stie cum, in termeni medicali ceea ce vede Valentina. Doar asta este rolul lui in combinatie, "de traducator", dupa cum spune chiar el. Fiecare cu treaba lui bine stabilita. Doctorul Vasilca este si cel care se ocupa de promovarea calitatilor Valentinei, clarvazatoarea acceptind interviuri la televiziune sau in reviste dupa un aranjament prealabil al doctorului. Mai mult, Valentina are si un site pe internet, site care aduna clienti si din strainatate.

- site-urile astea sint facute de admiratori, nu de Valentina sau la vointa sa. Dati cautare dupa numele ei pe google si veti vedea.

QUOTE
"Foarte multi ma cheama sa ma duc la ei, in SUA sau Canada. S-au oferit chiar sa-mi faca o viata acolo. Eu nu pot sa plec. Aici am casa, un ban din care sa pot trai decent. Nu pot nici sa-l las pe sotul meu, care este fara picioare", explica Valentina. Doctorul Vasilca adauga repede ca un clarvazator in strainatate cistiga chiar si 2.000-3.000 de euro pentru o sedinta, dar ca in cabinetul sau clientii lasa sume de la 1,5 milioane de lei in sus pentru o intilnire cu Valentina. Multi clienti, insa, lasa la cabinet milioane de lei pentru a afla viitorul. Valentina pare sa se fi specializat in ultimii ani in clarviziuni nemedicale, citind in aura omului despre ce ii rezerva viitorul.

- in loc sa aprecieze faptul ca Valentina nu se vinde banului si ramine in Romania, autoarea articolului o denigreaza.

- nu in aura se citeste viitorul, dar asta nu are de unde sa stie ziarista. smile.gif

QUOTE
O ambitie ce poate parea fireasca pentru cineva care a inceput cu cititul bolilor si care nu s-a putut opri la timp. O ambitie care insa a distrus motivul pentru care Valentina si-a cistigat cindva, pe drept, supranumele de "Clarvazatoarea de la Iasi".

- nu i s-a distrus nimic, dar se incearca sa se distruga renumele de catre cei vinduti banului si tatalui minciunii.

QUOTE
(Carmen MAFTEI)

- RUSINE, mincinoaso !

Acest topic a fost editat de thunder: 5 Sep 2004, 10:36 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 5 Sep 2004, 11:40 PM
Mesaj #3


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



Pe unii furia ii orbeste si isi tradeaza extrem de usor subiectivismul.
thunder ceea ce scrii tu pe-aici ma face sa cred ca tu chiar ca esti departe de virtutile pe care le elogiai pe la alte topicuri. Cu ce pret incerci tu sa iei apararea cuiva? Cu pretul urii? Vai, tie, biet muritor, ti-e atat de greu sa vezi copita despicata?...
Poate ca cineva incearca intr-adevar sa o denigreze pe Valentina, dar daca totusi exista si un motiv intemeiat? Pana aici eu habar nu am avut cine este aceasta Valentina, dar dupa ce am dat clic pe linkul tau, m-am... "convins"!!! Articolul cu pricina e indulgent fata de ceea ce cred eu ca merita!
Sunt de acord ca invidia si prostia pot juca feste unor oameni, iar ceea ce sustine Eugen Radulescu este cu adevarat penibil, dar asta nu-i creste valoarea si faima Valentinei, din pacate. Si nici bijuteriile, si nici fraternizarea cu Bivolaru. Cum poate un om care pretinde ca are harul de la Dumnezeu sa cualizeze atat de usor cu...(ma abtin sa-i spun pe nume, dar il stim cu totii!)
QUOTE
. Sper ca intr-o buna zi Valentina sa afle de acest articol si sa-i faca o "radiografie" "ziaristei" si sa expuna apoi public pt. a vedea ce hram poarta si mai ales cine i-a dat ordin sa scrie un asemenea articol. Acesti nebuni nu stiu ca e rau sa te pui un un clarvazator ?

Aceasta scurta idee spune tot despre ce crezi tu in materie de viata si adevar, si ma bucur ca Dumnezeu nu ti-a dat tie puteri prea mari pentru a te razbuna dupa bunul tau plac. Cat despre ce ar face ea? Daca e cu adevarat clarvazatoare (eu am mari rezerve despre calitatile ei la ora actuala, intrucat din notiunile mele in acesta ramura, stiu ca trebuie sa fii curat iar ea are o mare problema!!!) ar trata cu mare blandete inamicii, stiut fiind ca o energie negativa nu are nici cea mai mica aderenta catre cel vizat atat timp cat INTELEGE natura umana. Ba mai mult, acea rautate se intoarce catre initiatorul ei cu putere inzecita. Dar eu stiu ca tu stii toate astea mult mai bine decat mine!...
Candva, nu demult, am evidentiat un articol despre o alta "clarvazatoare" pe un topic de la "Dincolo..." Tare ma tem ca si aceasta Valentina va avea cam aceeasi soarta cu a celeilalte. Pentru ca din fata propriilor tale greseli capitale, nu ai cum sa scapi nepedepsit, indiferent cati de "thunder" iti vor lua apararea.

Acest topic a fost editat de OMU'BUN: 5 Sep 2004, 11:44 PM


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 5 Sep 2004, 11:40 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Figaro
mesaj 6 Sep 2004, 10:04 AM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Clarvazatoarea Valentina face parte dintr-un sir lung de personaje la moda, clarvazatori si vindecatori in serie, care populeaza din plin media. Succesul lor e garantat de foamea de nou, atractia pentru tot ce iese din tipare, de facilul unor fenomene usor digerabile. Vina nu o poarta biata taranca, ci cei care inghit cu rigurozitate articole cu tenta "spirituala".

Cautam a-normalul cu orice pret.

Din punct de vedre crestin asemenea atitudine facila e condamnabila din start. Cautarea spectaculosului, a iserii din linie poate deveni foarte usor un drog. Crestinismul nu scapa nici el de spectaculos. Numarul celor care gasesc cruci in cartofi e destul de mare. Interesant este ca acestia nu se ocupa doar de crucile din cartofi, ci si de yoga, de aure, de vindecari si alte tamaduiri. Despre crestinism stiu destul de putin, dupa cum stiu si cate ceva despre alte sistemele orientale. Practic stiu foarte multe despre nimic. Ca sa parafrazez un vechi dicton latin: nu citesc mult, citesc multe.


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
actionmedia
mesaj 6 Sep 2004, 10:13 AM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 5.298
Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787



QUOTE (Figaro @ 6 Sep 2004, 11:17 AM)
Clarvazatoarea Valentina face parte dintr-un sir lung de personaje la moda, clarvazatori si vindecatori in serie, care populeaza din plin media. Succesul lor e garantat de foamea de nou, atractia pentru tot ce iese din tipare, de facilul unor fenomene usor digerabile. Vina nu o poarta biata taranca, ci cei care inghit cu rigurozitate articole cu tenta "spirituala".

Dar ce ne facem dacă un singur astfel de clarvăzător face "minunile" ca la carte, impecabil, mai are şi charismă pe deasupra şi câştigă tot mai mulţi adepţi şi dacă mai este şi martirizat poate cine ştie, va fi considerat Zeu şi uite cum se mai naşte o nouă religie de pentru următorii 2000 de ani. spoton.gif


--------------------
viata e simpla si misto!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 6 Sep 2004, 10:33 AM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



De fapt cine ne poate garanta ca (macar o parte din) marile religii nu au inceput in buticul vreunui iluminat mai mult sau mai putin autentic... wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
actionmedia
mesaj 6 Sep 2004, 01:16 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 5.298
Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787



QUOTE (sorin666 @ 6 Sep 2004, 11:46 AM)
De fapt cine ne poate garanta ca (macar o parte din) marile religii nu au inceput in buticul vreunui iluminat mai mult sau mai putin autentic... wink.gif

spoton.gif ai pus punctul pe "i"


--------------------
viata e simpla si misto!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 6 Sep 2004, 01:33 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (OMU'BUN @ 6 Sep 2004, 01:53 AM)
Pe unii furia ii orbeste si isi tradeaza extrem de usor subiectivismul.
thunder ceea ce scrii tu pe-aici ma face sa cred ca tu chiar ca esti departe de virtutile pe care le elogiai pe la alte topicuri. Cu ce pret incerci tu sa iei apararea cuiva? Cu pretul urii? Vai, tie, biet muritor, ti-e atat de greu sa vezi copita despicata?...

- confunzi anumite manifestari si stari sufletesti intr-un mod "imperial". smile.gif

- ma bucura inaltimea ta spirituala si obiectivitatea de care dai dovada si pe care o ai si o afisezi. Vei avea un succes teribil in evenimentele care vor urma.

- apropos, nu sint furios, sint ferm.

- ura e in ochii tai, nu in mine. La fel si copitele.

- cit de aproape sau de departe sint eu de unele sau altele nu face obiectul discutiei in acest topic, dar poate iti plac off topicurile de le manifesti si intretii. laugh.gif

- crezi ca daca ma apuc sa-ti fac tie sau altuia "profilul" lumesc, patologic, moral sau spiritual m-as incadra in acest topic sau altele ? yikes.gif

QUOTE
Poate ca cineva incearca intr-adevar sa o denigreze pe Valentina, dar daca totusi exista si un motiv intemeiat? Pana aici eu habar nu am avut cine este aceasta Valentina, dar dupa ce am dat clic pe linkul tau, m-am... "convins"!!! Articolul cu pricina e indulgent fata de ceea ce cred eu ca merita!

- de ce crezi ca m-as mira ca cei ce se aseamana se aduna ? principiul ocult al rezonantei.

QUOTE
Sunt de acord ca invidia si prostia pot juca feste unor oameni, iar ceea ce sustine Eugen Radulescu este cu adevarat penibil, dar asta nu-i creste valoarea si faima Valentinei, din pacate. Si nici bijuteriile, si nici fraternizarea cu Bivolaru. Cum poate un om care pretinde ca are harul de la Dumnezeu sa cualizeze atat de usor cu...(ma abtin sa-i spun pe nume, dar il stim cu totii!)

- faima Valentinei s-a realizat in mod obiectiv, verificabil in laboratoare si cu zeci de cercetatori, doctori samd. Faptul ca si tu o calomnezi fara sa o fi intilnit si verificat nu face decit sa-ti arate tie ura si subiectivitatea pe care o pui altora in circa.

- tocmai datorita faptului ca si-a capatat o asemenea faima ca vede si spune lucruri adevarate acum este denigrata si calomniata de mai marii acestei lumi prin acesti asa zisi ziaristi mincinosi si vinduti banului. Pina acum Valentina a fost buna, dar pt. ca a indraznit sa spuna lucruri care deranjau, a devenit indezirabila. Mai ales ce a spus despre MISA si G. Bivolaru.

- Valentina nu a fraternizat cu Bivolaru, ci a facut niste afirmatii obiective fata de ce a vazut ea la el si la discipolii MISA si in cadrul actiunilor spirituale facute de ei in prezenta lui Valentina. Indirect, Valentina confirma autenticitatea invataturii MISA si a lui Bivolaru si asta ii deranjeaza pe mai marii lumii care s-au chinuit de ani de zile sa le defaimeze MISA & Bivolaru si sa-i prezinte ca fiind niste "chestii" rele sau ceva impostura. Si tu ca si multii altii sinteti victimele acestor manipulari a maas mediei, asa ca, cum de mai vorbesti de obiectivitate sau subiectivitate la altii ?

- Valentina nu pretinde ca are Har, ci l-a demonstrat de mii de ori ca il are. Daca esti atit de onest si obiectiv, de ce nu te duci la Valentina sau sa-i dai un telefon si sa vorbesti cu ea sa te convingi ? Te multumesti sa o birfesti si calomniezi ca orice "om superior" care traieste pe suprafata acestei planete ? Intradevar, dovedesti cu prisosinta ca esti un "om bun". ohyeah.gif

QUOTE
QUOTE
. Sper ca intr-o buna zi Valentina sa afle de acest articol si sa-i faca o "radiografie" "ziaristei" si sa expuna apoi public pt. a vedea ce hram poarta si mai ales cine i-a dat ordin sa scrie un asemenea articol. Acesti nebuni nu stiu ca e rau sa te pui un un clarvazator ?

Aceasta scurta idee spune tot despre ce crezi tu in materie de viata si adevar, si ma bucur ca Dumnezeu nu ti-a dat tie puteri prea mari pentru a te razbuna dupa bunul tau plac.

- habar nu ai tu ce cred eu despre viata si adevar si mai ales ce puteri am eu. Nu Valentina sau un clarvazator se razbuna in aceste conditii, ci karma pe care ti-o faci, ca ai ales sa scuipi la acea inaltime. Scuipatul tau va veni de la acea inaltime pe care ai tintit-o. Asta este explicatia ezoterica a afirmatiei mele de mai sus, daca intelegi ceva din ea.

- dincolo de asta, ce te-ai face tu daca Valentina sau altcineva ar prezenta celor din jur cele mai negre si ascunse aspecte ale fiintei tale si vietii tale ? Daca tu alegi sa spui minciuni de ea ... e rau daca ea ar alege sa spuna adevaruri despre tine ? ohmy.gif

QUOTE
Cat despre ce ar face ea? Daca e cu adevarat clarvazatoare (eu am mari rezerve despre calitatile ei la ora actuala, intrucat  din notiunile mele in acesta ramura, stiu ca trebuie sa fii curat iar ea are o mare problema!!!) ar trata cu mare blandete inamicii, stiut fiind ca o energie negativa nu are nici cea mai mica aderenta catre cel vizat atat timp cat INTELEGE natura umana. Ba mai mult, acea rautate se intoarce catre initiatorul ei cu putere inzecita. Dar eu stiu ca tu stii toate astea mult mai bine decat mine!...

- se vede ca nu stii prea multe pe tarimul ocultismului

- Valentina are mai multe probleme, dar nu are nici o problema in a vedea aura si chiar anumite reziduri (inregistrari) karmice din alte vieti anterioare ale celui pe care il "scaneaza". yikes.gif

QUOTE
Candva, nu demult, am evidentiat un articol despre o alta "clarvazatoare" pe un topic de la "Dincolo..." Tare ma tem ca si aceasta Valentina va avea cam aceeasi soarta cu a celeilalte. Pentru ca din fata propriilor tale greseli capitale, nu ai cum sa scapi nepedepsit, indiferent cati de "thunder" iti vor lua apararea.

- teme-te pt. pacatele tale, caci ele te vor "rastigni", nu ale altora.

- eu apar Adevarul, NU persoana Valentina.

Acest topic a fost editat de thunder: 6 Sep 2004, 07:37 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 6 Sep 2004, 02:35 PM
Mesaj #9


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Thunder, am o nedumerire imensa: tu chiar crezi tot ce indrugi? ohmy.gif


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 6 Sep 2004, 03:25 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



Poate ca "reziduurile karmice" se manifesta si la el... laugh.gif ( e o gluma, bre, luati-o ca atare... )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MIA
mesaj 6 Sep 2004, 03:34 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.320
Inscris: 21 April 04
Din: Timisoara, Romania
Forumist Nr.: 3.188



Ce ma mira e ca subiectul a fost deschis la aceasta rubrica ... parca s-ar dori prevenirea aparitiei unor replici "prea dure" ... wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 6 Sep 2004, 03:39 PM
Mesaj #12


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Zi-le thunder tata smile.gif sa nu se puna cu clarvazatorii , mai ales astia care isi vand darul ( darurile nu se vand niciodata nu stii ? ) , ca daca se pun cu clarvazatorii astia ar putea sa ramana usurati de ceva $$$$


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 6 Sep 2004, 07:46 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (nefertiti @ 6 Sep 2004, 04:48 PM)
Thunder, am o nedumerire imensa: tu chiar crezi tot ce indrugi?

- jur, pe toti faraonii ... crestini si hindusi !
woot_jump.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 6 Sep 2004, 11:01 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 6 Sep 2004, 07:50 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (MIA @ 6 Sep 2004, 05:47 PM)
Ce ma mira e ca subiectul a fost deschis la aceasta rubrica ... parca s-ar dori prevenirea aparitiei unor replici "prea dure" ... wink.gif

- Valentina e un subiect f. f. religios. yikes.gif


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 6 Sep 2004, 09:09 PM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



QUOTE (thunder)
- jur, pe toti faraonii ... crestini si hindusi ! 

yikes.gif
MEDIC! MEEEDIC!


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 6 Sep 2004, 10:35 PM
Mesaj #16


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



QUOTE
- ma bucura inaltimea ta spirituala si obiectivitatea de care dai dovada si pe care o ai si o afisezi. Vei avea un succes teribil in evenimentele care vor urma.

Ia seama, thunder! Eu nu cred in clarviziunea ta! Daca insa, asa cum Eugen Radulescu a "dotat-o" pe Valentina cu acest har, iar Valentina la randul ei te-a "dotat" pe tine, atunci... te cred pe cuvant!... wink.gif
QUOTE
crezi ca daca ma apuc sa-ti fac tie sau altuia "profilul" lumesc, patologic, moral sau spiritual m-as incadra in acest topic sau altele ?

Ma tem ca nivelul tau "lumesc" in alcatuirea profilului, frizeaza patologic, moralul... spiritual wink.gif
QUOTE
- de ce crezi ca m-as mira ca cei ce se aseamana se aduna ? principiul ocult al rezonantei

Vorbesti ca dupa carte, doar ca ai schimbat subiectele intre ele.
QUOTE
faima Valentinei s-a realizat in mod obiectiv, verificabil in laboratoare si cu zeci de cercetatori, doctori samd. Faptul ca si tu o calomnezi fara sa o fi intilnit si verificat nu face decit sa-ti arate tie ura si subiectivitatea pe care o pui altora in circa.

Mai, thunder, tu chiar nu pricepi unde-i problema? Eu nu neg capacitatile acelei femei, descoperite la un moment dat. Asta face parte din miracolul Naturii. A existat cu ani in urma un calugar la o manastire de langa Buzau care avea aceste capacitati de care se vorbeste pe-aici. Eu ma leg acum de marirea de sine a acestei femei. Bijuteriile ii sporesc cumva harul... divin, sau tu chiar vrei sa ne schimbam parerea despre tine? Cu ce se deosebeste Valentina de vrajitoarea Omida? Cu relatiile de... colaborare? Pariez ca fiecare are in palmares vizite extrem de "relevante"!
Si n-o calomniez pe cea care-a fost la inceput, ci o compatimesc pe cea care este si mai ales va deveni intr-un timp extrem de scurt!
Cat despre parerea ta despre MISA si Bivolaru, o stim cu totii. Dar pe noi lasa-ne "manipulati" asa cum ne crezi tu. Chiar vrei sa izbucnesc in lacrimi fata de nedreptatile care vi se fac? E parerea ta si ti-o respect atat timp cat nu ma calomniezi in propriul meu crez despre viata!
QUOTE
habar nu ai tu ce cred eu despre viata si adevar si mai ales ce puteri am eu.

Ma bucur ca esti inca in... puteri! Nici eu nu apelez la viagra! wink.gif
QUOTE
Nu Valentina sau un clarvazator se razbuna in aceste conditii, ci karma pe care ti-o faci, ca ai ales sa scuipi la acea inaltime. Scuipatul tau va veni de la acea inaltime pe care ai tintit-o.

Pai eu imi tot bat gura in sensul asta, dar cand o spune altul vad ca ti-e greu sa accepti. Iar eu nu "scuip" (esti chiar penibil in metafore), ci spun doar ca bijuteriile si harul de clarvazator NU FAC CASA BUNA, fie ca vrei sau nu sa accepti. De aici acea razbunare a karmei, ai dreptate, dar iar schimbi subiectele!
QUOTE
Asta este explicatia ezoterica a afirmatiei mele de mai sus, daca intelegi ceva din ea.

Asta sa i-o spui lu' Mutu(lica), nu aici, ca nu esti deloc credibil!
QUOTE
teme-te pt. pacatele tale, caci ele te vor "rastigni", nu ale altora.

Nici nu stii cat Adevar ai spus prin asta. Deci... ia seama sa nu te impiedici!
QUOTE
- eu apar Adevarul, NU persoana Valentina.

In naivitatea ta, tu chiar crezi ca si detii Adevarul! Si cum de mai esti un anonim, omule? hmm.gif

Acest topic a fost editat de OMU'BUN: 6 Sep 2004, 11:19 PM


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Sep 2004, 01:13 AM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (OMU'BUN @ 7 Sep 2004, 12:48 AM)
QUOTE
- ma bucura inaltimea ta spirituala si obiectivitatea de care dai dovada si pe care o ai si o afisezi. Vei avea un succes teribil in evenimentele care vor urma.

Ia seama, thunder! Eu nu cred in clarviziunea ta! Daca insa, asa cum Eugen Radulescu a "dotat-o" pe Valentina cu acest har, iar Valentina la randul ei te-a "dotat" pe tine, atunci... te cred pe cuvant!...

- Eugen Radulescu NU a "dotat-o" pe Valentina cu nimic. Nici ea pe mine, iar ce spun eu despre tine e intuitie, nu clarviziune. laugh.gif

QUOTE
QUOTE
crezi ca daca ma apuc sa-ti fac tie sau altuia "profilul" lumesc, patologic, moral sau spiritual m-as incadra in acest topic sau altele ?

Ma tem ca nivelul tau "lumesc" in alcatuirea profilului, frizeaza patologic, moralul... spiritual

- nu conteaza nivelul meu cum nu conteaza nici nivelul tau in profilele pe care le faci altora, ci ideea de a face off topicuri cu astfel de subiecte. sad.gif

QUOTE
QUOTE
- de ce crezi ca m-as mira ca cei ce se aseamana se aduna ? principiul ocult al rezonantei

Vorbesti ca dupa carte, doar ca ai schimbat subiectele intre ele.

- in caz ca nu ai observat, intelepciunea e scrisa si prin unele carti.

QUOTE
QUOTE
faima Valentinei s-a realizat in mod obiectiv, verificabil in laboratoare si cu zeci de cercetatori, doctori samd. Faptul ca si tu o calomnezi fara sa o fi intilnit si verificat nu face decit sa-ti arate tie ura si subiectivitatea pe care o pui altora in circa.

Mai, thunder, tu chiar nu pricepi unde-i problema? Eu nu neg capacitatile acelei femei, descoperite la un moment dat. Asta face parte din miracolul Naturii. A existat cu ani in urma un calugar la o manastire de langa Buzau care avea aceste capacitati de care se vorbeste pe-aici. Eu ma leg acum de marirea de sine a acestei femei. Bijuteriile ii sporesc cumva harul... divin, sau tu chiar vrei sa ne schimbam parerea despre tine?

- si ce are harul cu dorintele ei lumesti ? A zis cineva ca e o sfinta si a renuntat la lume ? E doar o clarvazatoare, nu o sfinta. Ai vazut-o tu ce modeste era imbracata, vorbea si descria ce se vede in lumile paralele, pt. care tu esti un sarman orb, despre care habar nu ai cum arata, poate ca nici nu ai habar ca exista ? Cum de te-ai gasit sa o judeci pe aceea care iti este net superioara ?

QUOTE
Cu ce se deosebeste Valentina de vrajitoarea Omida?

- Valentina e o clarvazatoare autentica pt cind omidele tale sint niste tiganci abile si cu o infima cunoastere vrajitoreasca.

QUOTE
Cu relatiile de... colaborare? Pariez ca fiecare are in palmares vizite extrem de "relevante"!

- ce tot indrugi acolo ?

QUOTE
Si n-o calomniez pe cea cea care-a fost la inceput, ci o compatimesc pe cea care este si mai ales va deveni intr-un timp extrem de scurt!

- mie mila de tine. Ajuns vrabia sa compatimeasca vulturul. Offf ...

QUOTE
Cat despre parerea ta despre MISA si Bivolaru, o stim cu totii.

- nu stii mai nimic, doar ce ti s-a nazarit ca ai inteles. Dar ce are parerea mea despre asta cu faptul ca este denigrata si calomniata Valentina ?

QUOTE
Dar pe noi lasa-ne "manipulati" asa cum ne crezi tu.

- stiu, tu, sau voi, ca vad ca ai inceput sa vorbesti in numele la toti sau mai multi, nu sinteti deloc manipulati. Sinteti intangibili ... tocmai d'aia e atit de usora manipularea si prostirea maselor.

QUOTE
Chiar vrei sa izbucnesc in lacrimi fata de nedreptatile care vi se fac?

- cine face o mai mare nedreptate, cel care face rau societatii sau cei din societate care isi bat joc de cei care ii apara si ii ajuta ? Ce ma intereseaza pe mine cui si pt. cine lacrimezi tu mai om bun ? Vei lacrima cind vei vedea ... acum esti mai orb decit Valentina, cea pe care o judeci si calomniezi.

QUOTE
E parerea ta si ti-o respect atat timp cat nu ma calomniezi in propriul meu crez despre viata!

- care e acel crez al tau ca inca nu l-am aflat ? Dupa ce il voi afla am sa vad daca merita sa-l calomniez sau sa-l tratez asa cum il tratezi tu pe al altora.

QUOTE
QUOTE
Nu Valentina sau un clarvazator se razbuna in aceste conditii, ci karma pe care ti-o faci, ca ai ales sa scuipi la acea inaltime. Scuipatul tau va veni de la acea inaltime pe care ai tintit-o.

Pai eu imi tot bat gura in sensul asta, dar cand o spune altul vad ca ti-e greu sa accepti. Iar eu nu "scuip" (esti chiar penibil in metafore), ci spun doar ca bijuteriile si harul de clarvazator NU FAC CASA BUNA, fie ca vrei sau nu sa accepti. De aici acea razbunare a karmei, ai dreptate, dar iar schimbi subiectele!

- nu iti plac metaforele dar asta faci.

- ce stii tu cine si cum face casa buna cu clarviziunea ... ma intreb daca spui asta pt. ca esti invidios ca nu ai clarviziune, bijuterii sau pe amindoua. unsure.gif

QUOTE
QUOTE
Asta este explicatia ezoterica a afirmatiei mele de mai sus, daca intelegi ceva din ea.

Asta sa i-o spui lu' Mutu(lica), nu aici, ca nu esti deloc credibil!

- de parca m-ar interesa cine ma crede sau nu credibil. Nici macar Iisus nu a putut fi credibil in fata tuturor, cu toate ca venise sa-i salveze pe toti, a fost scupiat, batut si rastignit tocmai de cei pe care venise sa-i ajute.

QUOTE
QUOTE
teme-te pt. pacatele tale, caci ele te vor "rastigni", nu ale altora.

Nici nu stii cat Adevar ai spus prin asta. Deci... ia seama sa nu te impiedici!

- ... zise schiopul .. catre gazela... blink.gif

QUOTE
QUOTE
- eu apar Adevarul, NU persoana Valentina.

In naivitatea ta, tu chiar crezi ca si detii Adevarul! Si cum de mai esti un anonim, omule?

- poate ca sint naiv, dar iti pot demonstra la orice ora ca esti mai naiv ca mine.

- nu detin adevarul, ci parti din el.

- cine ti-a zis ca sint anonim ? Doar pt. ca tu nu ma "cunosti" ? rofl.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 7 Sep 2004, 01:17 AM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 7 Sep 2004, 01:07 PM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



O doamna intre doua varste acuza o durere de cap ingrozitoare. Nu putea dormi, nu avea pofta de mancare, slabea pe zi ce trece. In loc sa se duca la un doctor doamna a apelat la serviciile unei tamaduitoare. Dupa cateva sedinte durerea care o tintuise luni de zile disparu ca prin farmec. Doamna era vindecata. Peste cativa ani - uitase de cele intamplate - a orbit brusc. Adica a aprins lumina in miez de noapte si a constatat ca pe intuneric ramane. Atunci s-a dus la spital si i s-a descoperit o tumora.

Durerea pe care o avusese nu era altceva decat semnalul de alarma tras de organism. Tamaduitoarea a facut ce stia mai bine, adica a eliminat durerea, dar rezultatul a fost cu totul neprevazut.

Se pare ca lumina nu este intotdeauna pozitiva, dupa cum nici intunericul nu este intotdeauna negativ. Aviz amatorilor de tamaduitori!


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Sep 2004, 02:11 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Figaro @ 7 Sep 2004, 03:20 PM)
O doamna intre doua varste acuza o durere de cap ingrozitoare. Nu putea dormi, nu avea pofta de mancare, slabea pe zi ce trece. In loc sa se duca la un doctor doamna a apelat la serviciile unei tamaduitoare. Dupa cateva sedinte durerea care o tintuise luni de zile disparu ca prin farmec. Doamna era vindecata. Peste cativa ani - uitase de cele intamplate - a orbit brusc.

- e greu de spus daca acea durere provenea de la acea tumoare. O durere fizica nu apere si dispare din senin daca e provocata de o actiune fizica, ca de ex. o tumoare. Daca ar fi prezenta unei perturbari energetice malefice atunci da, ar dispare cum a aparut printr-o actiune subtil energtica.

- nu ai precizat in ce mod l-a tratat "tamaduitoarea", fizic, cu plante, ceaiuri etc ... sau cu pase magnetice sau alte metode subtil energetice ?

QUOTE
Adica a aprins lumina in miez de noapte si a constatat ca pe intuneric ramane. Atunci s-a dus la spital si i s-a descoperit o tumora.


- asta e ... e vorba de karma aici, pe care nici "tamaduitorii" nici medicii nu i-o pot elimina. De regula medicina actuala trateaza efectele, nu cauzele, motiv pt. care vindecarea nu e mai niciodata completa si d'aia la multi boala revine, mai ales cind e ceva grav.

- tamaduitoarea nu poate fi acuzata de ceva, ci poate cel mult pacienta, ca nu a facut verificari si la spital inainte si dupa ce a mers la tamaduitoare. Nu avem de unde sa stim ca pacienta nu ar fi murit cu mult mai devreme daca nu mergea la tamaduitoare, dar nici viceversa.

QUOTE
Durerea pe care o avusese nu era altceva decat semnalul de alarma tras de organism. Tamaduitoarea a facut ce stia mai bine, adica a eliminat durerea, dar rezultatul a fost cu totul neprevazut.

- asta e karma, nu e vina cuiva

- durerea nu se elimina din senin, ci doar daca se elimina cauza ei. Medicina alopata face apel la medicamente care iti ascunde boala si durerea taind "semnalul" ce se transmite de la organul sau locul perturbat la creier. In acest sens, medicina alopata este cu mult mai "criminala" decit medicinile alternative.

QUOTE
Se pare ca lumina nu este intotdeauna pozitiva, dupa cum nici intunericul nu este intotdeauna negativ. Aviz amatorilor de tamaduitori!

- hai sa nu exageram. In spitale si in mina doctorilor mor oamenii pe capete, fie in spital, fie trimitindu-i acasa ca nu mai au ce sa le faca. Tatal meu a murit de cancer dupa mai multe operatii. Mama, disperata, a cautat tot felul de remedii. Intr-un tirziu, a gasit un inginer care avea o formula de ceai. Dupa ce a luat acel ceai problema lui s-a ameliorat, insa nu a reusit sa scape. Acel inginer a spus ca ar fi avut mai multe sanse daca nu ajungea la cutit, la operatie si ajungea la el inante. Asta e ... asta e karma dragilor !

- revenind la topic, precizez ca Valentina e clarvizionara, nu tamaduitoare. In cazul ei pacientii sint vazuti de un doctor (in cadrul unui cabinet oficial deschis si aprobat de ministerul sanatatii de catre doctorul cu care lucreaza Valentina), iar diagnosticul este pus de acesta, si cu ajutorul lui Valentina, care ii spune ceea ce doctorul nu poate vedea, inclusiv, daca e cazul, motivele pt. care a aparut acea boala.

- Valentina spune ce vede, nu da diagnostice. In rare cazuri, ii spune celui in cauza care plante i s-ar potrivi mai bine la boala pe care o are, intrucit ea poate vedea si compatibiliatea plantelor la boli.

Acest topic a fost editat de thunder: 7 Sep 2004, 02:17 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noi
mesaj 7 Sep 2004, 03:24 PM
Mesaj #20


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



QUOTE
Acum 6-7 ani insa a fost discreditata cind un ofiter a prins-o, cum se spune, in flagrant. S-a dus la ea cu o mina in ghips, fara a avea nimic la ea, si i-a spus ca il doare. Valentina a inceput sa-i spuna atunci ca medicii sint prosti, ca i-au pus aiurea oasele si ca de asta il doare mina. Lui Melescanu i-a spus ca va ajunge presedinte.


Se pare ca si clarvazatorii mai dau rateuri..

Acest topic a fost editat de noi: 7 Sep 2004, 03:25 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 7 Sep 2004, 03:53 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Da 'noi', de ce te miri? Si Cayce a dat rateuri, si Geller si multi altii. Normal ca si Valentina. Sunt oameni.
Numai Dumnezeu nu da rateuri.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 7 Sep 2004, 04:12 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Aici nu e vorba de karme si alte aure, Thunder. Femeia trebuia sa mearga la doctor, nu la vraci. Facea un RMN si o operau din timp. In doi ani tumora arata ca o caracatita. Ce sa mai opereze medicul? Tamaduitoarea nu a inlaturat cauza, ci doar efectul. Dar asta e rezultatul cand tamaduitoarea se da drept medic.


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 7 Sep 2004, 04:35 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Figaro, si daca recurgea la medicina alopata tot la efect se umbla si nu la cauza. Medicina traditionala - si chiar aia complementara - actioneaza asupra efectului (i.e. urmarile fizice sau hai sa zicem si energetice - in cazul bioenergoterapiei, yoga, reiki etc - ale unui pacat) si nu asupra cauzei (pacatul in sine). Din acest punct de vedere, singura metoda "terapeutica" (dar e mult spus...) de influentare a cauzei e Spovedania + Impartasania, prin care se pot ierta pacatele, cu conditia ca autorul lor sa fi facut inainte de parcurgerea acestor 2 Sfinte Taine cele de cuviinta: constientizare, cainta, cererea si primirea iertarii, eventualele dezdaunari fata de toti cei pe care i-a afectat, facerea faptelor bune inverse pacatului savarsit si mai ales nerepetarea acestuia.
Sa tratezi cauza si nu efectul, intregul si nu partea sunt cele doua precepte de baza ale renumitei scoli zalmoxiene de medicina. Pacat ca medicina moderna nu tine cont de ele si intra cu succes, alaturi de muti alti vraci, tamaduitori, bioenergeticieni, yoghini, reikisti etc in randul celor la care Iisus s-a referit ca fiind "multimea falsilor vindecatori". Si pe drept cuvant, pentru ca de la El ne-a ramas chestia cu cauza si cu intregu'.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noi
mesaj 7 Sep 2004, 05:33 PM
Mesaj #24


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Exact..mai da si rateuri si e de-ajuns doar unul.. Acum s-a apucat de prevestit viitorul(pe bani evident)...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 7 Sep 2004, 06:12 PM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



noi, noi... ce usor e sa judeci...

Cine n-a gresit dintre oameni in cariera, in viata personala, in relatiile cu ceilalti, cine n-a gresit macar o data cu simtirea, gandul, vorba sau fapta? Asta inseamna ca daca un inginer constructor greseste calculul de rezistenta al unui pod si podu' ala cade, nu mai e inginer? Daca unui chirurg ii moare pacientu' pe masa din cauza ca a dat pe alaturi cu bisturiul (avem un caz recent), ala nu mai e chirurg?
Pentru greselile facute, platim.
Si Adam a gresit, si a platit. I-a retras cumva Dumnezeu calitatea de om?
In mod sigur si Valentina a gresit, si a gresit mai mult in ultima vreme decat gresea inainte. Pentru ca Darurile si Harurile pe care le-a primit Valentina au scazut. Asta nu ii stirbeste cu nimic calitatea de "clarvazator" (btw e un termen care nu defineste intru totul talentele Valentinei) in schimb o face pe Valentina sa aiba o "rata a succesului" mai scazuta in tot ce intreprinde. Poate, candva, ea isi va recapata potentele maxime la care ajunsese la un moment dat... dar este greu, pentru ca Darurile si Harurile Sfantului Duh (El e raspunzator cu ele) se pierd usor si se recastiga foarte greu.
Treaba cu prevestirea viitorului se numeste precognitie (Darul inaintevederii ii spune Biserica) si n-are nici o legatura cu clarvederea, care reprezinta acesul informational al unor persoane, evenimente etc. prin intermediul unui obiect. Datorita faptului ca viitorul este in continua "miscare" datorita variabilitatilor prezentului, este extrem de dificil si de riscant sa spui "asa va fi". Numai Tatal Ceresc stie exact ce va fi. Un om precaut, daruit cu Har in ceea ce priveste precognitia, va estima sanse mai mari ca in viitor actiunea x sa se produca in detrimentul actiunii y si... cam atat. Deci nu s-ar diferentia prea mult de unul care se ocupa cu prognozele economice, tehnice, stiintifice etc, doar ca in cazul lui sansele ca zicerile sa i se adevereasca vor fi mai mari.
Cat despre luatul de bani din Darurile si Harurile Sf. Duh, cred ca cu greu ai fi putut sa atingi un subiect mai dureros. "Fara plata ati primit, fara plata sa dati" le-a spus Hristos Apostolilor dupa ce au fost inzestrati cu astfel de Haruri si Daruri (dintre care Biblia aminteste proorocitul, vorbitul in limbi, inaintevederea, vindecarea, scosul de demoni etc.).
Orice entitate in pantaloni sau fusta care isi va vinde Harurile si Darurile Sfantului Duh Dumnezeu pe o mana de arginti, nu respecta Cuvantul Mantuitorului. Nu spun ca le va pierde, insa sporirea acestora - chiar in situatia ducerii unei vieti dedicate in intregime ajutarii semenilor prin exercitarea acestor Daruri si Haruri - va fi mult mai lenta decat daca s-ar tine departe de ochiu' aghiutei.

Dumnezeu sa va ajute la cat mai putine rateuri si la cat mai putini "judecatori" in jurul vostru atunci cand le veti da!


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Sep 2004, 10:47 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (noi @ 7 Sep 2004, 05:37 PM)
QUOTE
Acum 6-7 ani insa a fost discreditata cind un ofiter a prins-o, cum se spune, in flagrant. S-a dus la ea cu o mina in ghips, fara a avea nimic la ea, si i-a spus ca il doare. Valentina a inceput sa-i spuna atunci ca medicii sint prosti, ca i-au pus aiurea oasele si ca de asta il doare mina. Lui Melescanu i-a spus ca va ajunge presedinte.


Se pare ca si clarvazatorii mai dau rateuri..

- se pare ... cu toate acestea eu nu am siguranta ca ce spui tu e autentic, partea cu acel militar si cu melescanu. Eu am vazut-o si auzit-o personal pe Valentina si mi-a confirmat multe dar s-a si autentificat pe ea insasi cu cele spuse.

- faptul ca ea s-a apucat sa expuna parti din viitor nu stiu cit de bine e, dar e alegerea ei. Ea este in unele cazuri "asistanta" de un spirit superior din lumile subtile, dupa cum spune ea si care nu o lasa sa spuna sau sa faca anumite lucruri care ar perturba grav ceva sau pe cineva.

- ceea ce ea inca nu isi da seama pt. ca nu are initierea si cunoasterea ezoterica necesara e ca viitorul poate avea mai multe variante, dintre care 1-2 sint cele mai posibil sa se petreaca. Ea in cel mai bun caz poate vedea varianta cea mai probabila. Deasemenea nu poate vedea prea mult/adinc in vietile trecute. Isi aminteste mai anumite vieti ale ei din trecut, le vedele pe ale altora, in mica parte, dar nu ii este permis sa vada lucruri f. elevate, ca de ex. daca ar intilni un anume spirit divin incarnat, de ex. Petru, Krishna, samd ... nu ar putea spune cine este El pt. ca nu ii este permisa aceasta "viziune".


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 7 Sep 2004, 10:59 PM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Parerea mea e ca acesta cunoastere ezoterica ar trebui practicata cu prudenta. Patristica cuprinde nenumarate pilde in care sunt condamnati cei care "cauta minuni cu orice pret". Nu-mi amintesc cu precizie citatul, dar Sf. Vasile cel Mare sfatuieste ca nu e bine "sa ne lasam mintea pe seama minunilor" pentru ca "mintea, prin constructia ei incepe sa ceara minuni si sa le inchipuiasca acolo unde nu sunt".

O afirmatie surpinzatoare pentru acea vreme.


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Sep 2004, 11:13 PM
Mesaj #28


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Figaro @ 7 Sep 2004, 06:25 PM)
Aici nu e vorba de karme si alte aure, Thunder.

- ba tocmai ca de asta e vorba mai intii.

- karma de suferinta, adica pacatele comise in viata aceea sau alta trecuta au atras in viata asta aceasta suferinta a ei si parasirea planului fizic. Aura este prima care este afectata, adica partea energetic subtila, dupa care organele. Deci e vorba de un lant de cauze si efecte. Cauza principala este karma negativa, de suferinta a aceleui suflet intrupat in acea femeie. Apoi, din aceasta a urmat perturbarile energitic subtile, care au atras mai apoi aparitia celulelor "rebele" si a tumorii samd. Durerea apare undeva pe parcusul acestor etape.

QUOTE
Femeia trebuia sa mearga la doctor, nu la vraci.

- a mers unde a tras-o ata, adica karma. Sint miliarde de oameni care merg la medic si totusi mor, unii chiar din cauza greselilor sau neatentiei medicilor sau a proastei (criminalelor) medicamente alopate , chimicale etc.

- eu nu consider ca a gresit decit ca nu a mers in paralel si la doctor, daca aceste evenimente prezentate de tine sint reale si complete.

QUOTE
Facea un RMN si o operau din timp. In doi ani tumora arata ca o caracatita. Ce sa mai opereze medicul?

- daca ar exista doctori de suflet si nu de corpuri fizice multe boli nu ar mai apare sau s-ar vindeca fara medicamente sau interventii cirurgicale. Cauza aparitiei si intretinerii unui cancer, a unei tumori trebuie sa ii preocupe pe doctori, nu efectele (caracatita). Dar cine sa-i invete pe acesti sarmani doctori aceste taine ale sufletului si spiritului uman ? Poate ca unii chiar si-ar dori sa invete si sa aplice asa ceva, altii sint mai mult interesati de bani, faima si pozitie sociala. Fiecare ... dupa cum ii e sufletul.

QUOTE
Tamaduitoarea nu a inlaturat cauza, ci doar efectul.

- nu cred, dar nu ma pot pronunta exact atita timp cit nu am datele reala si complete. Din ce spui tu nu se intelege adevarat cauza sau ce a facut tamaduitoarea. Gresesti ca o acuzi fara sa cunosti amanuntele iar efectul extrem al actiunii tale, ezoteric vorbind, conduce la atractia fatala a unei boli asemanatoare a a victimei de care ai amintit si neputinta de a fi tratata de medicina conventionala si sa ajungi pe mina unui asemenea tamaduitor, care nu se stie daca te va mai scapa, pt. ca tu ai acuzat aceasta ramura a medicinii si ai ridicat-o in "slavi" (prin comparatie). Sfatul meu, initiatic, este sa fii ceva mai retinut in prezentarea acestei probleme in felul in care o faci. Ce faci tu ... mai departe ... e treaba ta.

QUOTE
Dar asta e rezultatul cand tamaduitoarea se da drept medic.

- gresesti, asta e rezultatul karmei, indiferent pe mina cui ajungea bolnava.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Sep 2004, 11:16 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (noi @ 7 Sep 2004, 07:46 PM)
Exact..mai da si rateuri si e de-ajuns doar unul.. Acum s-a apucat de prevestit viitorul(pe bani evident)...

- ei si ce ? Esti invidios ca ea poate si tu nu ?


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 7 Sep 2004, 11:20 PM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Wait a minute!

Sa nu incurcam lucrurile. Aici e vorba de un aparat care iti scaneaza creierul si vede daca ai o tumora sau nu. Nu e nimic ocult la mijloc. RMN-ul e o procedura absolut UZUALA.

Doamna in cauza nu avea nevoie de nici o putere tamaduitoare, ci de un BISTURIU. Bisturiul e un instrument cat se poate de normal, si el lipsit de orice urma de ocultism. Dar respectiva a preferat vindecatorii, vracii, vrajitoarele, telepatele si alte tele de acest gen. Aici e buba.

Eu n-as numi-o karma. I-as zice simplu: prostie. Cred ca e un termen mai bun.


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 7 Sep 2004, 11:50 PM
Mesaj #31


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



thunder, eu sunt un om serios si nu rad din orice, dar tu esti de toata gluma, crede-ma.
In ciuda supararilor tale, constat ca tu esti un om foarte fericit. "Fericiti cei saraci cu duhul!" Pe tine nici nu se poate supara omul, intrucat tu o tii pe-a ta fara sa tii cont ca amestecul asta ciudat al teoriilor tale NU ESTE POSIBIL decat cu un pret dureros de scump.
QUOTE
  si ce are harul cu dorintele ei lumesti ? A zis cineva ca e o sfinta si a renuntat la lume ? E doar o clarvazatoare, nu o sfinta. Ai vazut-o tu ce modeste era imbracata

Omule, se pare ca nu pricepi daca nu ti se deseneaza. Daca in lumea pamanteana se pot face tot felul de escrocherii si coruptii, la Dumnezeu (de unde-i vine si ei acest har!!!) NU MERGE, pricepi? Ca atare o sa-si rupa gatul nu fiindca am eu o clarviziune despre ea, si nici fiindca eu, X, am o parere sau alta despre o persoana publica, ci fiindca in lumea asta pamanteana INTOTDEAUNA S-A INTAMPLAT ASA.
QUOTE
in caz ca nu ai observat, intelepciunea e scrisa si prin unele carti.

Desigur: in cele de tarot! wink.gif
Tu, mai, thunder, arunci cu rautati in stanga si-n dreapta pentru cei care nu-ti impartasesc parerea. Pai asta-i atitudine inteleapta, spune si tu! Am inteles totusi ca esti familiarizat cu extrem de multe lucruri pe aceasta tema. Si totusi nu vrei tu sa accepti si gata! De ce-mi spui mie de inaltimea ei, de valoarea ei spirituala (sau de a ta!) ? In primul rand astea se intuiesc dupa primele schimburi de pareri, thunder . Daca Emil Constantinescu s-a considerat (si se mai considera inca) un om capabil sa conduca un stat, cui foloseste? El poate sa creada ce vrea, dar mai sunt si alte pareri. Daca altii au crezut in el, a fost mai bine? Asa si cu parerea noastra despre noi, sau cei catre care aderam in mod cu totul subiectiv.
Vei spune ca si eu sunt subiectiv in anticiparile mele. Pai sa-ti spun: daca eu vad pasarile ca se manifesta intr-un anumit fel, pot sa-mi spuna zeci de meteorologi ca va fi vremea altfel de cum si-o exprima acele pasari, ca Natura nu tine intotdeauna cont de ce spun meteorologii. Asa si cu destinul, sau karma pe care tu o cunosti atat de bine. Valentina este un muritor, nu un zeu. A fost nascuta ca si mine, ca si tine, ca si oricare dintre noi, sub un anumit semn. Ea a fost sortita sa atinga o extrema pe care nu oricine o poate atinge. Dar de ce nu vrei sa recunosti ca in astfel de cazuri si incercarile sunt pe masura. Calea pe care ea a inteles sa si-o aleaga, mie cel putin mi se pare gresita. Nu trebuie sa-mi dai dreptate. Nici nu vreau. Prefer sa ti-o dovedeasca Maria-Sa, Timpul!
QUOTE
- mie mila de tine. Ajuns vrabia sa compatimeasca vulturul.

Nu stiu cine e vrabia si cine e vulturil, dar eu nu indraznesc nici macar sa ma consider o libelula, nu o vrabie. Totusi cred ca stiu sa citesc oamenii. Asa mi s-a spus, cel putin! wink.gif
QUOTE
- care e acel crez al tau ca inca nu l-am aflat ? Dupa ce il voi afla am sa vad daca merita sa-l calomniez sau sa-l tratez asa cum il tratezi tu pe al altora.

Crezul meu? Daca nu ai inteles inca, n-o sa-l intelegi niciodata. Dar nu-i nici o tragedie. Tu le faci foarte mult rau celor pe care-i intelegi, stiai? Mie personal nu mi-ar place sa fiu o "Valentina" pentru unul ca tine.
QUOTE
ma intreb daca spui asta pt. ca esti invidios ca nu ai clarviziune, bijuterii sau pe amindoua

Aici m-ai prins: exact asta ma caracterizeaza!... Presupun ca ai ajuns la aceasta concluzie prin demonstratia de mai jos:
QUOTE
poate ca sint naiv, dar iti pot demonstra la orice ora ca esti mai naiv ca mine.
Esti dezarmant de sugubat cateodata!










--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 8 Sep 2004, 02:07 AM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



QUOTE (Figaro)
Doamna in cauza nu avea nevoie de nici o putere tamaduitoare, ci de un BISTURIU.


Serios, Figaro? Crezi ca un bisturiu poate sterge urmele unui pacat?

Eu nu cred asta - si atat timp cat n-o voi crede voi continua sa afirm ca doar iubirea si iertare, cele mai inalte valori crestine, pot sterge un pacat.

Intotdeauna.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 8 Sep 2004, 06:52 AM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Nu, dar nu trebuie sa uiti ca in crestinism nu exista predestinatie - acea karma de care vorbeste Thunder - ci mantuirea e strict legata de faptele pe care le facem. Pentru orientali mantuirea e inevitabila. Orice ar face la un moment dat tot se vor mantui.


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 8 Sep 2004, 08:56 AM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Figaro @ 8 Sep 2004, 01:33 AM)
Wait a minute!

- doar un minut ? smile.gif

QUOTE
Sa nu incurcam lucrurile.

- asta e, ca nu le incurc, ci le vad ceva mai complex

QUOTE
Aici e vorba de un aparat care iti scaneaza creierul si vede daca ai o tumora sau nu. Nu e nimic ocult la mijloc. RMN-ul e o procedura absolut UZUALA.

- ok, si ? Exista vreun aparat care arata de a aparut tumoarea sau oricare alta suferinta/boala ? smile.gif

QUOTE
Doamna in cauza nu avea nevoie de nici o putere tamaduitoare, ci de un BISTURIU.

- in viziunea ta. In a mea nu e obligatoriu sa aibe nevoie de bisturiu decit cel mult pt. a elimina ceea ce nu a eliminat la vremea cuvenita. Ce e asa de greu de inteles ca asa zisa tumoare a avut la baza o cauza mult mai subtila si demult aparuta ... si abia dupa un timp a aparut si manifestarea ei fizica ?

QUOTE
Bisturiul e un instrument cat se poate de normal, si el lipsit de orice urma de ocultism.

- si ?

QUOTE
Dar respectiva a preferat vindecatorii, vracii, vrajitoarele, telepatele si alte tele de acest gen. Aici e buba.

- alegerea sau preferinta tine de karma pe care o ai. Ce e asa de greu de inteles ? Alte milioane de indivizi au preferat bisturiul si au murit pe masa de operatii sau dupa. Ei si ce ? Aia le-a fost karma, alegerea. Sa dam vina pe doctori ca au fost neputinciosi in a elimina cauzele bolilor lor ?

- cine e de vina in cazul imbolnavirii cuiva de SIDA ? Faptul ca a ales sa-si faca un exament de singe si a nimerit niste seringi infectate ? Sau ca o minte diabolica a construit virusul HIV in laboratoare si apoi l-a raspindit in lume ? Dincolo de asta, KARMA i-a condus in mod fatitidic pe aceia catre acea moarte.

QUOTE
Eu n-as numi-o karma.

- eu da

QUOTE
I-as zice simplu: prostie. Cred ca e un termen mai bun.

- e optiunea ta. Buddha spunea: "puterea de a intelege si a actiona depinde de karma". Deci si prostia tine tot de karma.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 8 Sep 2004, 09:27 AM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (OMU'BUN @ 8 Sep 2004, 02:03 AM)
thunder, eu sunt un om serios si nu rad din orice, dar tu esti de toata gluma, crede-ma.

- atunci inseamna ca mi-am atras o karma pozitiva facind pe unii sa rida, chiar si pe cei "seriosi".

QUOTE
In ciuda supararilor tale, constat ca tu esti un om foarte fericit. "Fericiti cei saraci cu duhul!"

- gura pacatosului.

- din aceasta fraza "Fericiti cei saraci cu duhul!", lipseste o virgula. Ghici de unde ?

QUOTE
Pe tine nici nu se poate supara omul, intrucat tu o tii pe-a ta fara sa tii cont ca amestecul asta ciudat al teoriilor tale NU ESTE POSIBIL decat cu un pret dureros de scump.

- cind vei preciza concret punind degetul pe afirmatia respectiva iti voi si prezenta sursa acelor afirmatii si teorii. De regula teoriile astea pe care le prezint apartin traditiei spirituale milenare. Stiu ca cele mai multe dintre aceste te depasesc, dar tocmai de aceea ar fi util pt. tine sa afli macar in parte sursa lor. In felul asta poate se va produce o schimbare in fiinta ta, fiind mai apoi un om (mult mai) bun. ohmy.gif

QUOTE
QUOTE
  si ce are harul cu dorintele ei lumesti ? A zis cineva ca e o sfinta si a renuntat la lume ? E doar o clarvazatoare, nu o sfinta. Ai vazut-o tu ce modeste era imbracata

Omule, se pare ca nu pricepi daca nu ti se deseneaza.

- daca ai ajuns la aceasta concluzie geniala de ce nu o aplici ? Sau preferi sa folosesti aceasta afirmatie ca pe forma de jignire voalata si de trimiteri in off topic ?

- am inteles insa ideea. Pt. tine, in caz ca vreau sa te fac sa intelegi mai bine, pozele si desenele iti sint utile. spoton.gif

QUOTE
Daca in lumea pamanteana se pot face tot felul de escrocherii si coruptii, la Dumnezeu (de unde-i vine si ei acest har!!!) NU MERGE, pricepi?

- aha, ai ajuns sa stii logica si viziunea lui Dumnezeu.

QUOTE
Ca atare o sa-si rupa gatul nu fiindca am eu o clarviziune despre ea, si nici fiindca eu, X, am o parere sau alta despre o persoana publica, ci fiindca in lumea asta pamanteana INTOTDEAUNA S-A INTAMPLAT ASA.

- aici nu se pune problema motivelor invocate de acea ziarista sau de tine si altii, ci de modul degradant in care este calomniata si denigrata Valentina si, afla si baga bine la cap, daca ea cumva face anumite greseli/pacate, voi cei care o birfiti si calomniati ii cedati karma pozitiva si ii preluati karma negativa, pacate adica. Cu alte cuvinte, actiunile voastre inconstiente ii "spala" ei parte din pacate. Sa-ti desenez ca sa intelegi mai bine, sau sa iau un fluier de militean sa fac si semnale sonore pt. a ajuta la intelegere ?

QUOTE
Tu, mai, thunder, arunci cu rautati in stanga si-n dreapta pentru cei care nu-ti impartasesc parerea.

- care sint acele rautati ?

QUOTE
Pai asta-i atitudine inteleapta, spune si tu!

- ce sa fac si eu, nu am ajuns un om (atit de) bun .. ca tine. laugh.gif

QUOTE
Am inteles totusi ca esti familiarizat cu extrem de multe lucruri pe aceasta tema. Si totusi nu vrei tu sa accepti si gata!

- sa accept ce ? Deseneaza-mi !

QUOTE
De ce-mi spui mie de inaltimea ei, de valoarea ei spirituala (sau de a ta!) ?

- intradevar, buna intrebarea, de ce ? Esti in stare sa vezi inaltimea spirituala a cuiva ? Sau ... macar ... sa vezi ceva ?

QUOTE
In primul rand astea se intuiesc dupa primele schimburi de pareri, thunder .

- spune-mi, ce au "intuit" fariseii cind l-au vazut si auzit pe Iisus ?

QUOTE
Valentina este un muritor, nu un zeu.

- da, e o muritoare. Si ce?

- si zeii sint muritori.

QUOTE
A fost nascuta ca si mine, ca si tine, ca si oricare dintre noi, sub un anumit semn. Ea a fost sortita sa atinga o extrema pe care nu oricine o poate atinge. Dar de ce nu vrei sa recunosti ca in astfel de cazuri si incercarile sunt pe masura.

- adevarat, dar are si o anume menire caci altfel nu i s-ar fi dat acest har, asa, din senin.

QUOTE
Calea pe care ea a inteles sa si-o aleaga, mie cel putin mi se pare gresita. Nu trebuie sa-mi dai dreptate. Nici nu vreau. Prefer sa ti-o dovedeasca Maria-Sa, Timpul!

- ok, hai sa vedem ce va spune Kali, Maria Sa !

QUOTE
QUOTE
- mie mila de tine. Ajuns vrabia sa compatimeasca vulturul.

Nu stiu cine e vrabia si cine e vulturil, dar eu nu indraznesc nici macar sa ma consider o libelula, nu o vrabie. Totusi cred ca stiu sa citesc oamenii. Asa mi s-a spus, cel putin!

- si eu ii citeam pe vremea cine eram ateu. Acum pot chiar mai mult de atit.

QUOTE
QUOTE
- care e acel crez al tau ca inca nu l-am aflat ? Dupa ce il voi afla am sa vad daca merita sa-l calomniez sau sa-l tratez asa cum il tratezi tu pe al altora.

Crezul meu? Daca nu ai inteles inca, n-o sa-l intelegi niciodata.

- pai daca nu l-am inteles cum mai spui ca imi bat joc de el ?

QUOTE
Dar nu-i nici o tragedie. Tu le faci foarte mult rau celor pe care-i intelegi, stiai?

- nu stiam. Ofera-mi detalii ezoterice sau lumesti in legatura cu asa zisul rau pe care il fac .. si cui anume.

- te-ai intrebat vreodata de ce orbul nu poate beneficia de culorile fizice si de lumina in general, dar totusi energiile subtile ale fiecarei culori in parte il atingi si influenteaza chiar daca el nu le vede si simte influentele? Iti spun eu. Pt. ca e orb si ignorant.

QUOTE
Mie personal nu mi-ar place sa fiu o "Valentina" pentru unul ca tine.

- poate nici ei. Ceea ce insa nici tu nici Valentina nu stiti este ceea ce vi se face bun.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 01:17 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman