HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

10 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Closed TopicStart new topic
> O:.M:.R:. - Ilustri Franc-Masoni
Minerval
mesaj 21 Jun 2004, 10:17 PM
Mesaj #36


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Cand am deschis acest topic am mizat pe civilizatie si bun simt coroborat dar, asa cum reiese, m-am inselat. Societatea romaneasca, se pare, nu este pregatita pentru civilizatia si mentalitatea occidentala, vis-a-vis de a avea verticalitate si demnitate in fata unor chestiuni solemne precum cele la care face referire acest topic. Spiritul omului liber cat si aspiratiile umanitatii ar fi fost modele de dezbateri intre masoni regulari declarati, in absenta interpelarilor, uneori, iritante din partea profanilor. Asa cum si dvs. va doriti, in atare locuri, intimitate ori discretie in aceeasi masura sunt indreptatit sa cer aidoma aceeasi chestiune, fie si pe un forum public. Doar ab initio am facut apel la intelegere fata de obiectivul topicului. Trebuia sa se inteleaga din start fara sa mai urmeze acest sir haotic de redactari offtopic. Nu eu ori alt membru al O:.M:.R:. va pierde ci cei care ar fi putut observa fondul anumitor discutii masonice, directia si importanta acestora. Sa ne auzim cu bine!

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FaiLuRe
mesaj 21 Jun 2004, 10:45 PM
Mesaj #37


NuRSeRy Team Member
*****

Grup: Membri
Mesaje: 573
Inscris: 2 February 04
Din: oscilez intre Zalau si Cluj-Napoca
Forumist Nr.: 2.062



Nu ma pot rabda sa nu dau replica :
Civilizatie si bun simt???? Domnul meu, unde e civilizatia si bunul simt, cand dumneata interzici din start orice interventie din partea "profanilor", si mai ales pe un forum public. Acel loc privat de care vorbesti si pe care ti-l doresti atat de mult e la tine acasa, se cheama Toaleta. Din cate am inteles, aici se incurajeaza dialogul, arta de a conversa, si fiecare are dreptul la replica, la opinie. Si mai lasa-ne omule cu gogosi de genul : civilizatia si mentalitatea occidentala sau chestiuni solemne de o deosebita importanta pentru tara.
QUOTE (cociuba)
eu credeam ca aveti un pic de minte dar am gresit
Subscriu.

Acest topic a fost editat de Failure: 21 Jun 2004, 10:46 PM


--------------------
- The NuRSeRy Team -
... where ideas are born.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 22 Jun 2004, 12:57 AM
Mesaj #38


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
rossi@Minerval, din cate stiu eu masonii traiesc sub anonimat, cercuri restranse. Nu se afisaza in public ca fiind masoni...tu ce incerci sa faci aici?


Sint unii care se afiseaza, de regula cei "nevinovati", dar cei "grei" stau ascunsi in umbra. Gelu Voican Voiculescu este un astfel de mason care nu recunoaste ca este mason.

QUOTE
hampu
Masoneria este o grupare foarte religioasa.


- cuvintul religie vine de la latinescul "religere", relegare. Cu cine incearca masoneria sa ne (re)lege ? Cu marele arhitect al universului. Sa vedem cine e acest mare arhitect ?

QUOTE
Masoneria nu impune o religie anume.



- rog a se studia asa zisa conceptie a "Noii Ordini Mondiale" care presupune un Stat Unic Planetar, o singura conducere, o singura armata, o singura religie. Atunci cum nu ne impune o "religie" daca una singura prevad planurile lor de "globalizare a lumii" ? Poate ca nu vor sa recunoasca acum adevaratele intentii, cum nici comunistii nu au recunoscut, nici hitler si nici alte dictaturi.

QUOTE
Ea propune o divinitate Marele Arhitect Al Universului care poate fi oricine, poate fi Dumnezeu, dupa cum poate fi Buda, sau Allah....Fiecare mason isi completeaza singur pozitia asta, in functie de credinta sa.


- bine zis: "poate fi oricine", inclusiv lucifer. Suveranului Francmasoneriei universale de la sfārşitul secolului al XIX-lea, Albert Pike ne precizeaza ca:

QUOTE
"Să păstrăm religia masonică īn puritatea doctrinei sale Luciferice"...

Suveranul Francmasoneriei universale la sfārşitul secolului al XIV-lea, a fost Albert Pike. General englez stabilit īn America şi mason de gradul 33, Pike era prieten apropiat cu Giusseppe Mazini, mason notoriu. La 14 Iulie 1889, Pike a transmis următorul comunicat către cele 24 Consilii Supreme ale Lojilor Masonice din toată lumea: "Ceea ce trebuie să le spunem maselor de oameni este că noi ne īnchinăm unui Dumnezeu. Dumneavoastră, mari Inspectori Generali şi Suverani, vă spunem să repetaţi acest lucru pentru confraţii noştri din gradele 32, 31 şi 30. Noi, iniţiaţii din gradele īnalte, trebuie să păstrăm religia Masonică īn puritatea doctrinei Luciferice. Dacă Lucifer nu ar fi dumnezeu, atunci de ce Adonai (Domnul) īl calomniază? Da, Lucifer este Dumnezeu." (A.C. De La Rive, La Femme et l'Enfant dans la Franc-Maēonerie Universelle). Masonii din gradele inferioare sunt minţiţi de superiorii lor că membrii Masoneriei cred īn Dumnezeu. Conform declaraţiei lui Pike, doar masonii din gradele 30, 31, 32 şi implicit 33, ştiu că zeul la care ei se īnchină, aşa-zisul "Mare Arhitect", este Satana. Zeul Masoneriei este Bafomet sau Baal, un idol satanic cu cap de ţap la care se īnchinau babilonienii. Şi Cavalerii Templieri se īnchinau lui Baal, idolul menţionat īn Biblie.

Bafomet este idolul-ţap al Templierilor. Deodatus Jaffet, un cavaler Templier din sudul Franţei, a păstrat acest idol după cruciade. īn 1801, Isaac Long, a luat 'chipul original' a lui Bafomet şi l-a dus la Charleston, īn Statele Unite şi se presupune că loja pe care el a fondat-o a devenit o lojă de frunte īn Ritul Scoţian (Englez) Antic.


- din aceste informatii, si nu numai acestea, rezulta ca marele arhitect nu e in nici un caz Dumnezeu, Alah etc.

QUOTE
In cazul ipotetic indicat de tine Mitropolul Daniel ar fi de religie ortodoxa fara ca asta sa ii afecteze cu ceva apartenta la Ordin.


- odata ce depui juramintul pt. "ordin", nu vei mai putea respecta cerintele religiei din care faci parte, ci va trebui sa indeplinesti ordinele primite in "fratia masona".

- din acest motiv, si nu numai acesta, Iisus ne spunea ca nu poti servi la doi stapini.

QUOTE
Mt 6:24  Nimeni nu poate sluji la doi stăpīni. Căci sau va urī pe unul şi va iubi pe celalt; sau va ţinea la unul, şi va nesocoti pe celalt: Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.
Lu 16:13  Nici o slugă nu poate sluji la doi stăpīni; căci sau va urī pe unul şi va iubi pe celalt, sau va ţinea numai la unul şi va nesocoti pe celalt. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.``


Preot: Slujitor al unui cult religios, investit cu drepul de a oficia actele de cult; popa. Cel care slujeste un ideal, o invatatura. apostol. --Mare preot: conducatorul suprem al unui cult (la egipteni, vechii evrei etc.)

QUOTE
Nu prea are legatura cu crestinismul nu-i asa ??


- "religia" masona ?! DELOC !

QUOTE
Toate titlurile alea sunt onorifice. Nu sunt structuri functionale. Ritul York are multe astfel de titluri. Pentru masonul de rand gradele se opresc la "maestru", ritul York este un rit de perfectionare. Marele Capitul Al Arcului Regal e unul de recunoastere si perfectionare.


- un psiholog ar putea f. usor sa interpreteze aceste titluri ca fiind modalitati de a umfla si crea o stare de "bine" orgoliilor si egourilor deja umflate ale celor care sint sau vor deveni masoni. Aceste titluri sint forme de "lingusire" cu iz intelectual menite sa trezeasca si sa amplifice orgoliile si lipsa de smerenie a masonilor, atitudini total opuse unei cai spirituale ce se autodefineste ca fiind religie, adica "cea care de releaga de Dumnezeu".

- ce titluri ati vazut voi la Iisus, la Ioan Botezatorul, la Petru, la Ghandi, la Ramana Maharishi, la Rama Krishna, la Francisc D'asisi, la toti sfintii crestini sau orientali ? Ati vazut la ei haine impodobite si straie stralucitoare, lanturi si podoabe la git sau pe cap, sabii sau lanci, sceptre samd ?

QUOTE
Nu stiu ce parere mai are acum BOR despre Masonerie. Sincer nici nu ma intereseaza. Ce pot sa iti spun este ca avem printre fratii nostri destule fete bisericesti de rang inalt, si mai stiu ca nu sunt in "conflict" cu situatia asta a lor.


- e normal sa nu te intereseze adevarul, mai ales cind, cu atita nonsalanta se recunoaste ca sint atitea fete bisericesti in rindul masonilor. Cum mai poti servi pe bunul Dumnzeu, asa cum iti cere religia ta, cind ea se contrazice in mod flagrant cu dogma masona ? Cum se se fac ca nu vad sau uita luarile de pozitie ale mai marilor sau mai micilor preoti crestini impotriva masoneriei ? Papi, preoti, mitropoliti samd. au denuntat masoneria ca fiind de orientare malefica. Sa fie acesti "fratii nostri destule fete bisericesti de rang inalt" de care vorbeste hampu acei "lupi rapitori" de care ne aminteste Iisus si biblia?

QUOTE
Mt 7:15 ¶ Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi īmbrăcaţi īn haine de oi, dar pe dinlăuntru sīnt nişte lupi răpitori.

Ac 20:29  Ştiu bine că, după plecarea mea, se vor vīrī īntre voi lupi răpitori, cari nu vor cruţa turma;


QUOTE
Masoneria este o organizatie discreta, nu ii place sa vorbeasca prea mult despre ea insasi.


- atunci care e scopul acestei "loje virtuale" ? Sa faceti prozelitism ? blink.gif

QUOTE
In lipsa unui punct de vedere exprimat public, altii ii pun in carca tot ce e mai rau.


- cum nu exista pcte de vedere exprimate ? Sint zeci, sute ... dar numai cele dorite de voi masonii, cele care sa va arate intr-o lumina benefica si chiar divina. Dupa cum vedeti, exista o multime de voci care spun contrariul, chiar si dintre cei care sint sau au fost printre rindurile voastre.

- faptul ca nu ati contraargumentat aceste afirmatii ale lor, nu le-ati negat punctual, ci doar v-ati multumit sa le numiti "gunoie" si "ineptii" nu va ajuta cu nimic, mai ales in ochii oamenilor cu un grad mediu si ridicat de inteligenta.

QUOTE
Failure

Nu mi-o luati in nume de rau, insa toate denumirile astea "onorifice", imi produc imaginea unei organizatii asemanatoare cu Ku Klux Klan, o organizatie malefica. De ce oare?


- un posibil raspuns ar fi ca ar avea aceiasi sursa/origine.

QUOTE
@Ghost : Ce e interesant, ca pana sa devin membru al acestui han, nu am auzit in viata mea de organizatia asta. Sau poate am auzit si am trait in ignoranta. Acum ma intreb : Oare a fost mai bine ca nu am stiut, sau e mai bine ca stiu ca exista o astfel de organizatie, care are in plan manipularea societatii ? Cat de influenti sunt ei asupra mea? Ar trebui sa-mi fac griji sau sa traiesc mai departe, ignorandu-i ? Acum, ca ai pomenit de frati si Cosa Nostra, imi vine in minte organizatia lui Bivolaru.


- si poate ca nici nu auzeai prea curind daca nu existau anumite demascari ale masonilor, culmea, aici in Romania "organizatia lui Bivolaru" a pornit acest demers, dupa care a urmat o adevarata avalansa de informatii in domeniu, ceea ce a atras si razbunarea masoneriei pe guru si pe acea asa zisa organizatie de yoghini, de care poate nici acum nu se auzea daac nu i se facea atita "reclama" gratuita, care pe deoparte i-a pus intrpo lumina proasta in fata natiunii, dar a si a tras atentia asupra gravelor abuzuri si inadvertente din politie, politica, justitie si cum se realizeaza la comanda politica abuzuri de nedescris. Parte din informatiile aparute mai apoi apartin unor persoane si grupuri care doresc cu adevarat o dezvaluire, parte apartin unor grupuri de dezinformare (contra-informatii) ale masoneriei. Pe deoparte s-a pornit o ampla campanie prozelita si de prezentare a masoneriei, iar pe de alta, s-a mers pe abundarea pietei cu texte si subiecte in domeniu care sa creeze saturatie si respingere fata de subiect. Analistii, psihologii si ideologii masoneriei cunosc aceste metode de manipulare si dupa cum se vede, le aplica cu un oarecare succes. Ceea ce nu au luat ei in calcul de data asta este capacitatea din ce in ce mai ridicata a romanului de a tria griul de neghina, falsul de adevar si ca din ce in ce mai putini oameni se lasa pacaliti de aceste manevre abile.

QUOTE
acuma, legat de organizatia lui Bivolaru, nu a fost ea secreta, insa discreta sigur a fost, ca eu unul nu am auzit vorbindu-se de ea pana la aparitia scandalurilor, desi e o organizatie cu vechime in Romania. Poate ca s-a mai vorbit de ea, mai ales in presa scrisa (pe care din pacate o citesc rar) insa nu cred ca a fost ceva semnicativ.


- discreta nu a fost, numai ca la ea si informatiile oferite de ea nu a ajuns tot omul. Acolo poate sa mearga oricine, sa vada, sa se convinga si sa plece. In masoneriei nu poate intra oricine, nu poti participa la sedintele lor, nu ai acces la asa zisele lor initieri, si nici de plecat nu prea poti pleca. F. rar au reusit unii sa place, dupa ce au vazut cu ce se maninca masoneria, si daca au reusit sa ramina in viata, unii chiar au prezentat informatii bomba din interiorul fratiei.

QUOTE
gio19ro

Dintre "ilustrii" francmasoni fac parte si Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, doi indivizi care la revoluita din 1989 s-au grabit sa se afle pe ecranele televizoarelor!
Oare de ce? Cine isi mai aminteste ce a anuntat atunci Kavalerul Kadosh (pe atunci) Gelu Voican Voiculescu?
"Trebuie sa aratam ca Romania respecta ierarhia, Romania trebuie sa respecte ierarhia"
Asta a declarat atunci "fratele" Gelu.


- nu am stiut asta. Stiu singur insa, caci l-am vazut cu ochii mei cind a declarat pe postul de tv ca nu e mason, deci minte cu nerusinare.

QUOTE
Kavalerii Kadoshi sunt cei care sunt desemnati de a pune in executare hotararile Tribunalelor Masonice. Oare intamplator "fratele" Gelu a fost de fata la executarea lui Ceausescu, francmasonul ce nu mai respecta ierarhia?
Eu nu cred ca intamplator s-a aflat la fata locului.


- adevarat, deloc intimplator. Si eu stiam ca el a condus "tratativele" de ucidere in "surdina" a sotilor ceausescu, pt. ca sa nu afle poporul ceea ce avea sa zica "impuscatii" prin: "agenturile straine" si alte secrete de fratie, din care facea parte si ceausescu.

QUOTE
minerval
Rog persoanele care au redactat mesaje, prin intermediul acestui topic, sa nu mai incurajeze ineptii gen Bivolaru, Cosa Nostra, cult religios s.a.m.d. deoarece aceste tipuri de discutii nu isi au locul, nefiind alocutiuni conforme cu realitatea ci doar fabulatii nedemne.


- singurii care au incurajat ceva au fost partizanii masoneriei.

QUOTE
Va rog insistent sa pastrati sirul ideilor ce decurg din primele doua redactari ale subsemnatului fara a mai face indicatii ori pune intrebari derizorii ori neavenite. Deasemeni, titulatura de "loja virtuala" este perfect valabila tinand cont de faptul ca Regulamentul nu restrictioneaza astfel de interpretari si nici nu indica vreuna in mod aparte.


- atunci sa initiem si noi o "loja virtuala anti-masona". smile.gif

QUOTE
Asadar, aceasta denumire fictiva doreste a nuanta un loc special in care sa participe doar persoanele vizate de obiectivul topicului. Bineanteles, asa cum bine a precizat Mihai, nimic nu impiedica pe profani sa intre pe acest topic, atat timp cat nu redacteaza mesaje. Mi se pare o chestiune de bun simt si civilizatie sa se respecte mesajul redactat initial in care se mentioneaza specificul acestui topic. In alta ordine de idei, intaresc spusele fratelui Hampu prin aceea ca trebuie trasata o linie in ceea ce priveste implicarea profanilor in acest spatiu virtual.


- se vede modul civilizat si cu cit bun simt ii tratezi tu pe cei ce vorbesc de aceste subiect, altfel decit tine si ceilalti masoni.

QUOTE
Iubiti Frati, fie ca Gloria Marelui Arhitect al Universului sa ne protejeze in lucrarile noastre!


- iubiti romani, fie ca Gloria lui Iisus, a Arh. Mihail si a Luptatorilor Luminii sa demaste lucrarile necuratului si cele mincinoase, indiferent cui ar apartine aceste lucrari!

QUOTE
Cand am deschis acest topic am mizat pe civilizatie si bun simt coroborat dar, asa cum reiese, m-am inselat.


- inainte de a cere ceva, vezi mai intii daca tu ai acel ceva.

QUOTE
Societatea romaneasca, se pare, nu este pregatita pentru civilizatia si mentalitatea occidentala, vis-a-vis de a avea verticalitate si demnitate in fata unor chestiuni solemne precum cele la care face referire acest topic.


- tocmai, ca societatea romaneasca este din ce in ce mai receptiva la adevarurile expuse si la abuzurile si manipularile celor care vor sa transforme Romania intr-o tara de sclavi.

- nu am vazut si nu am auzit pina acum un mason care sa "jure" pe viata, sanatatea si familia lui ca nu slujeste lui lucifer, sau ca ar prefera sa moara decit sa slujeasca lui lucifer, sau sa spuna: "daca marele arhitect e lucifer, cer iertare vesnica celor care mi-au tot spus asta, dar eu, in incapatinarea si orbirea orgoliului meu, nu am vrut sa-i cred."

- a fi solemn in fata unor atitudini si afisari pompoase nu e cu nimic o dovada de inteligenta, de verticalitate sau de demnitate.

QUOTE
Spiritul omului liber cat si aspiratiile umanitatii ar fi fost modele de dezbateri intre masoni regulari declarati, in absenta interpelarilor, uneori, iritante din partea profanilor.


- iritarile astea provin de la adevarurile care nu va convin, caci daca vroiati cu adevarat sa ajutati umanitatea, oamenii in general, inclusiv pe profani, ii primeati in rindurile voastre si le ofereati cunoasterea si initiarea, iar pe cei care nu erau in loji, ii luati deoparte si le tineati seminarii publice prin care le aratati adevarul si ii scoteati astfel din ignoranta. Sau, tocmai aceasta ignoranta vreti sa o cultivati la acesti goimi, la acesti sclavi si "animale" de munca? ohmy.gif

QUOTE
Asa cum si dvs. va doriti, in atare locuri, intimitate ori discretie in aceeasi masura sunt indreptatit sa cer aidoma aceeasi chestiune, fie si pe un forum public. Doar ab initio am facut apel la intelegere fata de obiectivul topicului. Trebuia sa se inteleaga din start fara sa mai urmeze acest sir haotic de redactari offtopic. Nu eu ori alt membru al O:.M:.R:. va pierde ci cei care ar fi putut observa fondul anumitor discutii masonice, directia si importanta acestora. Sa ne auzim cu bine!


- atit timp cit adevarul iese la suprafata, pierd NUMAI cei care propovaduisc minciuna si falsul, asa ca ... "Adevarul si Dumnezeu sa TRIUMFE"!

Acest topic a fost editat de thunder: 22 Jun 2004, 12:59 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 22 Jun 2004, 01:20 AM
Mesaj #39


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Mihai a fost notificat asupra comportamentului dvs. ostil, domnule Thunder. Asadar, corectati-va atitudinea ori veti suporta rigorile Regulamentului. Nu sunt apreciate discutiile tendentioase si fanatice. Invatati sa purtati un "dialog", fie si intr-un spatiu virtual precum Hanul ori veti fi, finalmente, exilat datorita comportamentului dvs. daunator bunei intelegeri cat si imaginii forumului.
F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 22 Jun 2004, 02:04 AM
Mesaj #40


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Minerval @ 22 Jun 2004, 03:22 AM)
Mihai a fost notificat asupra comportamentului dvs. ostil, domnule Thunder.

- Mihai vede si gindeste si singur ceea ce se petrece aici. De departe cel mai ostil mod de adresare si comportament este cel al tau. Pina si hampu si march sint cu mai mult bun simt si moderati in afirmatii si atitudine.

QUOTE
Asadar, corectati-va atitudinea ori veti suporta rigorile Regulamentului.


- chiar nu ai vazut de cite ori ti-a stres Mihai mesajele care de departe denotau un stil agreziv si in afara regulamentului. Pe cine vrei sa pacalesti, pe Mihai sau pe interlocutorii (cititorii) forumului ?

QUOTE
Nu sunt apreciate discutiile tendentioase si fanatice.


- tendentios esti tu, cind faci afirmatii de genul: "gunoaiele" si "ineptiile" spuse de altii si cind jignesti presoane si grupuri de persoane. Fanatic esti tu cind ne ceri noua sa nu scriem in "loja ta virtuala", cind spui ca noi "profanii" nu avem verticalitate, ca nu sintem pregatiti, ca sintem necivilizati si nepregatiti pt. asa zisa "civilizatie si mentalitate occidentala", de parca romanii ar fi niste prosti incuiati, iar occidentalii aia niste super genii. Realitatea e ca, asa zisa mentalitate occidentala a fost abil si amplu manipulata si pervertita de "invatatura si dogma" masona camuflata, din mass media occidentala.

QUOTE
Invatati sa purtati un "dialog", fie si intr-un spatiu virtual precum Hanul


- asta invata tu, cel care ne privesti pe toti de sus, din inaltul "scaunului initiatic" in care te-ai cocotat si de unde incerci sa dai ordine si sa faci ordine acolo unde nu iti este ograda. Pina si acum, de mai multe ori, in acest topic ai incercat sa manipulezi si sa influentezi gindirea si judecata userilor, inclusiv a lui Mihai, de parca el ar trebui sa asculte de tine si de ordinele si dogma masona.

- vrei sa dai ordine ?! Incearca pe forumul masonic.

QUOTE
ori veti fi, finalmente, exilat datorita comportamentului dvs. daunator bunei intelegeri cat si imaginii forumului.


- decizia asta nu iti apartine, chiar daca o fortezi, si ti-ar place sa se petreaca asta, incercind sa inchizi gura celor care spun adevaruri suparatoare pt. benefica si divina masonerie.

- faptul ca va intorc cuvintele orientate catre un asa zis mare arhitect (alias lucifer) si le atribui lui Dumnezeu si ca fac apel la dreptate si adevar cui ii este daunator ? Cui ii este frica de adevar ? Nu vrei ca Dumnezeu sa fie arbitru si moderatorul nostru ? Faptul ca ma incred in Dumnezeu, in Iisus si in Fii Luminii este o dovada de fanatism ?

- netul e mare, e inca liber, asa ca, cine pe cine izoleaza ? Vorba profetului:

Deşi trāmbiţele adevărului vor suna pretutindeni, mai ales pe pămāntul NOULUI IERUSALIM-ROMĀNIA va fi dusă lupta cea mai aprigă.

Acest topic a fost editat de thunder: 22 Jun 2004, 02:08 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MIA
mesaj 22 Jun 2004, 09:18 AM
Mesaj #41


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.320
Inscris: 21 April 04
Din: Timisoara, Romania
Forumist Nr.: 3.188



QUOTE (Minerval @ 21 Jun 2004, 11:19 PM)
Nu eu ori alt membru al O:.M:.R:. va pierde ci cei care ar fi putut observa fondul anumitor discutii masonice, directia si importanta acestora.

Ce "fond masonic" - că acuma chiar mă irit ??? ohmy.gif ohmy.gif

Articolul de deschidere a fost o simplă odă la adresa lui Reagan şi cam atāt. Nu tu motive pro-, nu tu justificări ale unor acte cel puţin discutabile ( represiunile feroce din America Latină de exemplu sad.gif ) doar un bla-bla aplaudacic şi cam atāt ... rolleyes.gif

Păi dacă ăsta e ... "spiritul masonic" ... sorry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hampu The Great
mesaj 22 Jun 2004, 04:42 PM
Mesaj #42


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.060
Inscris: 5 December 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.378



Userul Minerval a dorit sa deschida aici o discutie despre acei oameni ilustrii care au marcat istoria si care au apartinut Ordinului Masonic.
Poate ca daca l-am fi lasat fiecare dintre noi ar fi avut cate ceva de invatat.
Poate ca Dl. thunder ar fi gasit acolo mai multe motive care sa ii confirme supozitiile sale sumbre, poate ca Failure si-ar mai fi completat din cunostinte si ar fi putut sa atinga singur o concluzie, poate ca userul cociuba ar fi aflat lucruri in plus care sa ii confirme ca Masoneria e o adunatura de fraieri care prin forta banilor domina totusi lumea...

Nu l-am lasat insa sa vorbeasca. Desi tema era despre importanti oameni de stat, sau poate despre istorici, sau poate clerici, sau poate filozofi ori oameni de litere...nu am vrut sa il ascultam.
Am tabarat care mai de care cu parerile noastre preconcepute privind Ordinul Masonic, am argumentat in doi peri, iar unii au acuzat, jignit, si luat in deradere..

Suntem pe acest topic doi oameni cu pareri promasonice; cred ca sunteti vreo zece care au cate un ghimpe impotriva Ordinului (numai dintre cei care si-au exprimat parerea aici).

Ce a vrut Minerval ??
A vrut el sa va fure ?? A vrut el sa va conduca printr-o conspiratie odioasa ?? A vrut el sa faca din voi adepti supusi orbeste ai unei anume doctrine ?? V-a cerut bani ?? V-a cerut sa il lasati sa va controleze averile ?? V-a cerut sa comiteti vreo crima sau sa organizati vreo razmerita impotriva Masterului pentru a prelua prin forta conducera hanului ?

Nu v-a cerut decat sa il ascultati, si asta numai acelora care doresc sa o faca..

In schimb a fost atacat in haita din toate partile..

Asa se intampla si in viata de zi cu zi...In lume si proportiile sunt cam aceleasi..
Cativa, putini, se inhama la greul lumii, iar altii, cei multi hulesc, jignesc, acuza si ocaresc..

Cativa putini se straduie sa construiasca (mason=ziditor), iar cei mai multi nu stiu cum sa faca sa strice si sa darame....


Nici nu va salut domnilor......


--------------------

Raiul este un loc in sufletul nostru in care cei vi ii pastreaza in viata pe cei morti..
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 22 Jun 2004, 05:10 PM
Mesaj #43


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



Hampule, te cam grabesti.
Minerval (Copernic cel Intelept) a intrat mereu in conflict cu toti colegii de forum.
Mereu simte nevoia sa dea de inteles ca ceilalti ii sunt inferiori. Ma intreb cat de intelept si superior e un om care simte mereu nevoia sa se declare superior, sa se autovoteze mereu si sa dea de inteles celorlalti ca sunt asa si pe dincolo.
Culmea a fost cand a incercat sa faca propaganda explicita lui Lucifer!!!! yikes.gif

Daca nu ne saluti, treaba ta! Nu cred ca celorlalti le pasa!

Acest topic a fost editat de gio19ro: 22 Jun 2004, 05:10 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noi
mesaj 22 Jun 2004, 05:15 PM
Mesaj #44


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Ce a vrut Minerval ??
A vrut el sa va fure ??

Da a vrut sa fure ADEVARUL. Dar nu poate

Cei care vor sa citeasca si ce spun altii despre francmasonerie:

despre masonerie

Go to the top of the page
 
+Quote Post
MIA
mesaj 22 Jun 2004, 08:24 PM
Mesaj #45


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.320
Inscris: 21 April 04
Din: Timisoara, Romania
Forumist Nr.: 3.188



QUOTE (gio19ro @ 22 Jun 2004, 06:12 PM)
Minerval (Copernic cel Intelept) a intrat mereu in conflict cu toti colegii de forum.

Exact. sad.gif

La alte aspecte ( cu Lucifer, pro-, anti- s.a.m.d. ) nu mă bag, că mă lasă rece - dar atitudinea lui Minerval şi modul īn care pune problema ( inclusiv la subiecte la care se vede că ţine foarte mult ) nu cred că e de natură să-i creeze simpatii. blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 22 Jun 2004, 08:40 PM
Mesaj #46


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Hampu The Great @ 22 Jun 2004, 06:44 PM)
Userul Minerval a dorit sa deschida aici o discutie despre acei oameni ilustrii care au marcat istoria si care au apartinut Ordinului Masonic.

- iti spun si eu parerea mea, ce a vrut minerval. Suparat nevoie mare ca in alt topic sint expuse niste idei, comentarii si supozitii care umbresc mult iubita sa grupare, divina masonerie, si chiar i-au fost sterse posturile in care se ratoia la cel ce a indraznit sa-si prezinte parerea vis a vis de "divina comedia", a lansat un topic in care a dorit sa arate fata divina si minunata a divinei comedii, adica vroia sa prezinte adevarurile lui, ca facind parte din dogma si filozofia masona. I s-a prezentat si o alta fata a masoneriei expusa tocmai de un "inalt al masoneriei", mr. Pike, si de aici a inceput "circul", jignirile, amenintarile etc.

- un om inteligent si cu atit mai mult initiat in tainele ezoterismului, nu devine isteric si nu ii jigneste pe toti in bloc, ci expune in mod inteligent, rational si explicit cum, unde si de ce a gresit "oponentul" sau, in felul asta isi etaleaza cunostintele, isi pune "oponentul" intr-o lumina proasta, prin insasi manifestarea si afirmatiile lui, si argumenteaza pt. tot poporul adevarurile expuse de el. In acest fel, angrenind un dialog, si nu un monolog plin de amenintari, jigniri si acuze, dovedeste celorlalti ca este un bun "orator", un cunoscator in materie de ezoterism, si ca stapineste "arta conversatiei", dovedindu-si astfel un anume gen de loc in sinergia si cadrul acestui forum care are ca principal motto: "arta de a conversa".

QUOTE
Poate ca daca l-am fi lasat fiecare dintre noi ar fi avut cate ceva de invatat.


- poate ca tu vei avea ceva de invatat de la el, poate si noi ceilalti, dar sigur in arta de a conversa nu ne arata ceva din care sa invatam. De cele mai multe ori mesajele sale sint pline de cuvinte popmoase, fie ele si jignitoare, cu care crede ca impresioneaza auditoriul, cu o atitudine superioara, vadit deranjat de existenta profanilor si prostia acestora, dar, retineti, nu aduce nici macar o farima de dovada practica a asa zisei sale superioritati, in fata careia, orice om cu bun simt si chiar oponent, dar lucid si obiectiv, nu ar putea sa nu observe si sa se incline in fata unei astfel de "superioritati si cunoasteri initiatice", pe care i-o poate recunoaste sau nu in fata, dar o recunoaste in sinea sa, daca miverval sau altul aflat in locul lui ar afisa-o. Ar fi fost chiar mai de bun augur atitudinea in care sa adopte pozitia: "da mai, tare prosti si ignoranti sinteti, dar uite, ma cobor la mintea voastra si va explic, asa, ca pt. militienti si pt. prosti (scuzati pleonasmul rolleyes.gif ), ca cine stie, poate poate intelege macar unul dintre voi".

- ceea ce intradevar se poate invata de la el, este modul in care se fofileaza din fata dialogului si a adevarurilor care nu-i convin, nici macar ale discuta. Uneori chiar sint tentat sa cred ca face asta din rea vointa, dar ma abtin sa acord un procentaj al acestei afirmatii (0-100% reavointa).

- faptul ca s-a certat cu f. multi useri nu e o dovada a unui caracter rau, si eu m-am "certat" cu multi, sau mai bine zic am intrat in conflict de idei cu unii dintre ei, dar cred ca majoritatea sint de acord cu ideea ca eu mi-am argumentat mereu ideile si afirmatiile, chiar daca uneori nici argumentele nu au fost intelese si acceptate, sau eu nu am oferit pe cele mai bune sau pe cele valabile, cel putin am urmarit un dialog pe marginea subiectelor aflate in discutie sau care era generate din dialogurile principale.

- un lucru este clar pt. toti cei aflati aici. Exista o varianta de adevaruri stipulate de masoni, si alte variante de adevaruri care se bat cap in cap cu primele. Cind doua "adevaruri" sint opuse, e clar ca cel putin unul daca nu cumva chiar ambele sint eronate. Pe acest fond, un om bine intentionat si obiectiv, care crede cu sinceritate in "adevarurile personale", se angajeaza in dialog si in sustinerea cit mai inteligenta si expunerea argumentelor si dovezilor sale. A evita un astfel de dialog, denota fie o slaba cunoastere a fenomenului, fie o evitare a unor subiecte deranjante si care nu fac cinste sau contravin adevarurilor expuse de tine, fie o slaba capacitate a inteligentei si incercarea ocultarii acestei slabiciuni, poate si alte motive.

- deci, exista pe deoparte adevarurile masoneriei, iar pe de alta parte adevarurile diferitilor oameni de diferite orientari spirituale, morale, culturale si pregatire socio-profesionala. Intr-un mod aproape paradoxal, in jurul acestui subiect, in tabara celor care se opun masoneriei sau mai bine zis o considera ca fiind de orientare malefica, ajung oameni care in alte conditii se "cearta" sau sint partial sau total opusi ca si cultura, religie si orientare socio-culturala, ceea ce arata ca in fata raului, a unui rau mai mare, pina si "dusmanii" ajung sa se uneasca si sa faca un soi de tabara comuna, deja ei privindu-se unul pe altul ca fiind un "rau mai mic". smile.gif

- adevarul masonilor este ca "divina masonerie" este o grupare benefica, divina, de bun augur, care are ca si suprem coordonator pe un asa zis "mare arhitect al universului". Adevarul celor din tabara opusa spune ca "divina comedia" este de orientare malefica, rau intentionata, iar asa zisul mare arhitect este lucifer.

- pe de alta parte, ni se prezinta cit de bine intentionati sint masonii cind vor sa conduca lumea, cind fac diferite revolutii, razboaie si alte actiuni prin care zic ei, aduc civilizatia si progresul in lume. Care este rolul marelui arhitect in aceasta opera ? Citi masoni ati auzit voi ca au atins starea de sfintenie, de mintuire, de eliberare ? Care este cartea sau invatatura sfinta dupa care ei se ghideaza si o prezinta discipolilor lor si lumii intregi ? Este aceasta o forma de apropiere de Dumnezeu, de starea de sfintenie si mintuire ?

- majoritatea religiilor si cailor spirituale autentice pot prezenta nu unul, ci mai multi sfinti si spirite mintuite care au urmat calea si invatatura spirituala aferenta caii lor spirituale. Masonii pot prezenta macar o asemenea fiinta mintuita ? A fi mintuit, inseamna ca esti in comuniune directa si continua cu Dumnezeu, facind voia Acestuia. Fiind la unison cu voia divina, si ideile si chiar modul in care conduci si coordonezi masele sint de orientare armonioasa, divina, iar aceasta se va observa din rezultatele obtinute de discipoli. Cum poti sa iti arogi dreptul sau menirea de a forma o asa zisa "noua ordine mondiala", un asa zis "stat unic planetar", cu o asa zisa "unica religie", cu o "moneda unica", cind nici unul, repet, nici unul dintre adeptii acestui sistem "filozofico-religios" nu e in comuniune cu Dumnezeu, cu voia Sa ? Si hitler ne-a propus un stat unic planetar, si comunistii si multe alte dictaturi.

- ce au facut dictatorii, bolsevicii cind au luat puterea ? Au ucis (eliminat) capetele luminate ale poporului, au eliminat preotii purtatori de har, au eliminat patriotii si oamenii politici si din armata care erau devotati poporului, si apoi au indobitocit masele cu idei abracadabrante pt. mintea proasta si ingusta a "proletariatului", si in felul asta au impus o asa zisa "dictatura proletara". De cine sau de ce le este cel mai mult frica la acesti dictatori ? De ADEVAR si de cei care il raspindesc oamenilor si mai ales de cei care il pot trezi si amplifica in ceilalti, adica oameni care sa te aduca mai aproape de Dumnezeu, de Adevar, pt. ca Dumnezeu=Adevar.

- domnilor masoni, nimeni nu sare la gitul vostru, chiar daca uni dintre voi s-ar putea sa fiti cu adevarat rau intentionati si sa incercati in mod constient sa ne pacaliti si manipulati. Va invitam la dialog, la evidentierea adevarului, caci daca el este de partea dvs., asta este cel mai mult mod de a-l scoate in evidenta, intr-un dialog, intr-o "confruntare verbala si ideologica". Cine este sustint de adevar, de Dumnezeu, poate face fata de unul singur la zeci sau sute de oponenti.

QUOTE
Suntem pe acest topic doi oameni cu pareri promasonice; cred ca sunteti vreo zece care au cate un ghimpe impotriva Ordinului (numai dintre cei care si-au exprimat parerea aici).


- eu am cistigat astfel de "lupte" si de unul singur, asa ca, daca adevarul e de partea dvs, de cine sau de ce va mai este frica ? Domnilor, daca ce spuneti voi e adevarat, inseamna ca cei care au "ghimpi" au fost (partial) eronat informati. Inteligenta, logica si ratiunea in cazul nostru ne-a indicat ca credem acele informatii. Sinteti liberi si chiar vi se sugereaza sa ne convingeti ca adevarurile la care am ajuns noi sint eronate si in felul asta poate va procopsiti si cu ceva simpatizanti, ca doar asta cautati prin acest tip de prozelitism mai mult sau mai putin mascat, nu ?

QUOTE
Ce a vrut Minerval ??
A vrut el sa va fure ??


- avind in vedere ca ceea ce expune el este patial eronat/prezentat, se considera ca ce face el este manipulare si minciuna prin evitare(a expunerii intregului adevar). Deci el incearca sa ne fura adevarul si sa ne prosteasca si manipuleze!

QUOTE
A vrut el sa va conduca printr-o conspiratie odioasa ??


- depinde ce intelegi prin odios, si la ce grad al sau te referi. Exista grade si grade de odiosenie. De ex., pt. mine, este odios sa incerci sa minti si sa manipulezi auditoriul.

QUOTE
A vrut el sa faca din voi adepti supusi orbeste ai unei anume doctrine ??


- la asta se ajunge la stadiile (gradele) mai inalte in masonerie, te rog, nu ne insulta inteligenta. Masonii de grad inalt sint supusi orbeste dogmei lor.

QUOTE
V-a cerut bani ??


- probabil ca o sa ne ceara dupa ce intram in loja sa. smile.gif Apropos, cit mai e taxa de inscriere si cea lunara/anuala la "cursul de initiere masonica, de tip loja" ?

QUOTE
V-a cerut sa il lasati sa va controleze averile ??


- nu explicit, dar asta se urmareste prin asa zisa "noua ordine mondiala", unde, asa cum spune si Apocalipsa:

QUOTE
Re 13:

16  Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mīna dreaptă sau pe frunte,
17  şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
18  Aici e īnţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase.


- deci ne sint sau ne vor fi contorizate toate "afacerile" si tranzactiile inclusiv averea.

QUOTE
V-a cerut sa comiteti vreo crima sau sa organizati vreo razmerita impotriva Masterului pentru a prelua prin forta conducera hanului ?


- daca ar putea, sint convins ca ar face-o. Santajul, coruptia si furtul sint parte din "armele" Kavalerilor Kadoshi. In aceasta directie, imi permit sa-i dau un sfat lui Mihai: nu te lasa ... si nu mi-o lua in nume de rau! spoton.gif Dumnezeu este intodeauna de partea celor curajosi, de partea celor care direct sau indirect, mai mult sau mai putin constient, sint de partea Adevarului.

QUOTE
Nu v-a cerut decat sa il ascultati, si asta numai acelora care doresc sa o faca..


- ne-a cerut sa nu mai scriem, ci doar cel mult sa aplaudam si sa aducem ovatii ! smile.gif

QUOTE
In schimb a fost atacat in haita din toate partile..


- nu l-a atacat nimeni, ci mai degraba el a atacat, sau cum spune romanul, el a "mucat si latrat" primul la altii. Mi se pare firesc ca si altii sa raspunda, cu toate ca niciunul nu a folosit tonul si limbajul lui.

QUOTE
Asa se intampla si in viata de zi cu zi...In lume si proportiile sunt cam aceleasi..
Cativa, putini, se inhama la greul lumii, iar altii, cei multi hulesc, jignesc, acuza si ocaresc..


- ce greu duc masonii din lumea asta ? Le este greu sa cheltuiasca banii pe care ii au cu gramezile ? Le este greu sa piarda licitatiile de vinzari deja aranjate cu frati lui de loja ? Le este greu sa manipuleze umanitatea ? Le este greu sa faca revolutii si razboaie mondiale ?

QUOTE
Cativa putini se straduie sa construiasca (mason=ziditor), iar cei mai multi nu stiu cum sa faca sa strice si sa darame....


- tot ce e construit fara Dumnzeu, este darimat de voia lui Dumnezeu. Aviz distrugerea Templului (unde Dumnezeu nu mai locuia), babilonul, si neintimplatorul "babilonul cel mare", din Apocalipsa, asa zisa "curva biblica".

QUOTE
Nici nu va salut domnilor......


- si eu care tocmai te laudasem, ca esti cu mai mult bun simt decit minervcal. smile.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 22 Jun 2004, 08:52 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cociuba
mesaj 22 Jun 2004, 09:02 PM
Mesaj #47


Cavalerul nedesavarsit
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.548
Inscris: 25 April 04
Forumist Nr.: 3.251



MINERVAL si HTG astept sa continuam aceasta discutie impreuna noile elemente aparute: EXISTA posibilitate ca masoneria sa fie condusa de lucifer devil.gif , pe bune, e comic........ totusi daca voi promasoni nu va adunati si dati un raspuns simplu, logic si daca fugiti fara sa raspundeti , atunci multi useri isi vor face o anumita impresie despre voi, vezi devil.gif , deci astept..........
Si sper ca dialogul sa fie bazat pe respect , bun simt, logica, iar daca nu il avea pe OCHIUL ( MIHAI) care vegheaza.....



AM . o intrebare atat pentru masoni cat si pentru ceilalti, exista posibilitatea sa fim condusi din umbra de anumite grupari , si daca da de ce este absolut necesar sa fie gruparii devil.gif ?

PS:domnule THUNDER am sa va rog sa nu raspundeti kilometric , ci la obiect, si sper ca si MINERVAL si HTG, vor binevoi sa participe...........

Acest topic a fost editat de cociuba: 22 Jun 2004, 09:03 PM


--------------------

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cociuba
mesaj 22 Jun 2004, 09:06 PM
Mesaj #48


Cavalerul nedesavarsit
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.548
Inscris: 25 April 04
Forumist Nr.: 3.251



PArerea mea , da suntem condusi de anumite persoane cu influenta la scara planetara, exista chiar in acest moment persoane care controleaza sume imense de bani dar totusi aceste persoane nu sunt rele, ele incearca sa investeasca banii cu randamentul maxim, ca exemplu sunt fonduri mutuale, companii uriase doar MICROSOFT are peste 40 miliarde $ in conturi pe care ii poate folosi, da eu cred ca existe persoane cu puteri financiare enorme insa acestea sunt o consecinta a capitalismului........., acestia sunt adevarati formatori de piata.........


--------------------

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 23 Jun 2004, 11:31 PM
Mesaj #49


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Ziua buna tuturor!
Domnilor, am observat ca se repeta la infinit aceeasi idee "prezentati d-lor masoni dovezile", in loc ca infamele dovezi incriminatorii sa ne parvina noua tocmai de la cei care ne acuza. Asa se procedeaza, de fapt, si intr-un proces, in instanta de judecata etc. Se porneste pe prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie. Acest vechi principiu occidental, a capatat uzanta in Romania, mai ales odata cu noua Constitutie votata relativ recent prin referendum. Fireste, Dreptul a curs in paralel cu principiul ante-mentionat, insa procedurile traditionale romanesti mergeau pe solutionarile din doctrina juridica veche, deci pe alocuri uzata. Nu toate solutionarile erau viciate de atari implicari politice, insa majoritatea se conduceau dupa coordonate bine stabilite de la Centru.

Oare se incearca o "comunizare" a acestei tematici tratate de topic? Cumva se merge pe centralizarea acuzelor asupra unei singure tinte ce trebuie sa raspunda la un numar de capete de acuzare ce creste exponential cu fiecare acuza afisata pe topic? Desi jocul acesta este murdar, sunt pregatit sa ma apar si in aceste circumstante, macar in onoarea marelui Cerveni ori al altor oameni de drept ce au sustinut pana la capatul zilelor lor dreptatea. Acuzele dvs. domnilor detractori nu cladesc afirmatii ci distrug, cazuistica dvs. impertinenta defaimeaza nu merge pe reconciliere, iar asa-zisa buna credinta afisata din partea dvs. este aidoma unei lame otravite care te taie imediat ce raspunsul primit nu oglindeste ideile dogmatice ori indoctrinarea mentorilor dvs. Dvs. domnilor, cu parere de rau, va indepartati de Dumnezeu prin atitudinea aceasta de calai ai ratiunii, ucigand notiuni, concepte si principii necunoscute mintii indoctrinatorilor vostri. Dvs. sunteti sclavii propriilor conceptii despre viata din prisma a ceea ce nu cunoasteti, criticand aspru si necontrolat ceea ce nu se aliniaza sistemului dvs. de valori. Discutati cu mare interes fata de sine despre "arta de a vorbi" de parca, intr-adevar, cunoasteti sensul, cu adevarat, esoteric al dialecticii, deoarece aceasta este arta de a vorbi, ori, ma rog, arta de a dialoga.

Sunteti lacunari in gandire insa nici acest "impediment" nu va opreste din cruciada dvs. rebela si lipsita de sens.
O pilda crestina, mentionata de Biblie, creioneaza ideea ca primul om fara de pacat ar trebui sa arunce piatra. Draga domnilor dvs. nici sfinti nu sunteti dar cu zeci de bolovani, nu pietre, tot ati aruncat! Doriti raspunsuri si am sa vi le dau, desi v-ati tradat conditia umana, prin murdariile comise in repetate randuri. Insa, repet, eu ca si alt membru O:M:.R:. de pe acest forum, declarat sau nu, sub orice forma nu trebuie sa fiu confundat cu un serviciu informativ. In plus, cand formulati o intrebare nu strecurati si calomnii pentru ca, mai tarziu, sa nu va intrebati consternati de ce oare nu ati primit raspuns, cand, doar, dvs. ati pus o problema fireasca in discutie. Este o chestiune de logica si, mai ales, de bun simt. Desi, observ ca bunul simt este in continua scadere, chiar catre disparitie, din pacate.
O alta chestiune merita a fi mentionata. Dvs. domnilor detractori confundati dialogul coerent, in fapt, cu propria imagine de dialog, lucruri total diferite, dupa cum s-a putut observa. Asadar, cum ar cade ca eu sa ma duc la Academie, de exemplu, si sa-i hartuiesc pentru explicatii pe matematicieni ca, vezi Doamne, dupa calculele mele de neinitiat in matematici, teoriile lor sunt subrede ori chiar ne conduc catre o eroare in masa, conspirativa, subliminala, iar ca remediul la aceste aparente inadvertente logico-matematice ar trebui inlocuite cu propriile mele idei si opinii. In aceeasi masura se actioneaza impotriva masoneriei. Nu se doreste sa se inteleaga mesajul Franc-masoneriei si se recurge, in concluzie, la o expediere brutala, brawniana in genere, catre o dezinformare vadita. Prin exemplul de mai sus nu conturez neinitierea mea in matematici, deoarece nu ar fi adevarata alocutiunea. Fireste, conturez un scenariu posibil fata de o situatie asemanatoare.
Se doreste o substituire a ideilor masonice cu cele fie ale habotnicilor, fie ale altor ignoranti de o mai joasa speta, fie si a celor care intra pe forum ca sa scrie doar "da" sau "nu". Deja s-a depasit stadiul cand puteam spune ca este hilara chestiunea; acum a devenit tragica.

Acestea fiind zise, astept nu mai mult de 13 intrebari, insa acestea sa fie coerent construite si fara trimiteri, neprobate, fata de un fenomen ori de altul. O zi buna.

Fie ca Lumina Marelui Arhitect al Universului sa ne ghideze in lucrarile noastre!
F.'.

Acest topic a fost editat de Minerval: 23 Jun 2004, 11:35 PM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 23 Jun 2004, 11:48 PM
Mesaj #50


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (cociuba @ 22 Jun 2004, 11:04 PM)
AM . o intrebare atat pentru masoni cat si pentru ceilalti, exista posibilitatea sa fim condusi din umbra de anumite grupari , si daca da de ce este absolut necesar sa fie gruparii devil.gif ?

- nu e obligatoriu, dar cei care sint benefici nu se ascund, nu forteaza oamenii, nu ii dezinformeaza.

- religios vorbind, se stie ca "aceasta lume" apartine printului intunericului, lucifer, deci aceste organizatii care conduc sint sub apanajul, influenta si coordonarea lui.

- asa cum ne prezinta si Apocalipsa, exista la sfirsitul perioadei de domnie a lui lucifer o lupta intre fortele binelui si ale raului, deci este evident sa existe in aceste moment o forta (grupare spirituala, denumita in Apocalipsa prin "femeia cea frumoasa") care, pas cu pas sa contrabalanseze pe cea a forelor luciferice care conduc planeta si sa o detroneze.

- dupa ce lupta se va sfirsi, iar Apocalipsa ne si arata cum se va sfirsi, acea grupare spirituala benefica, in fruntea careia se va afla Iisus si "Cuvintul lui Dumnezeu" vor instaura pacea si armonia pe planeta.

Acum ramine sa vedem cine e "curva biblica" si cine "femeia cea frumoasa" ?

Acest topic a fost editat de thunder: 23 Jun 2004, 11:58 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 24 Jun 2004, 09:43 PM
Mesaj #51


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Am sa raspund la prima intrebare din serie, care apartine membrului cociuba.

Draga cociuba, nu exista societati din umbra ci coorporatii care functioneaza legal, sunt productive, au profit insemnat si influenta baneasca cat si politica. Nu putem pune o pecete malefica asupra unui corp de institutii care doreste sa creasca, sa aibe profit si o imagine (publica) internationala cat mai buna. Ca factiuni neonaziste ori legionare detin ong-uri ori institutii atare ori ca acestia au simpatizanti chiar in coorporatii multinationale importante este cu totul alta problema. Fiecare este liber in alegerile sale. Asadar, draga cociuba, eu nu vreau sa mai discut despre scenarii "x-files" scapate de sub control, ci despre realitate. Indeparteaza-ti din minte scenariile holywood-iene cu extraterestri si conspiratii aberante, pentru a vedea realitatea inconjuratoare asa cum este ea. Vei elimina, in acest mod, o presiune exercitata de mediile de influenta precum media, tv ori fabulatii grotesti. Ziarele, se cunoaste, au uneori tendinta de a exagera, televiziunea de a mari limitele exagerarilor facute de presa scrisa, in special, iar povestile cu conspiratori, de la stirile de la ora 17.00, au un efect dublu, fata de cele doua servicii publice mentionate. Prin cele zise, consider ca am lamurit chestiunea "oamenilor in negru" cu vajnicii conspiratori intergalactici. O zi buna.

Astept urmatoarele intrebari. Va multumesc pentru rabdare.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cociuba
mesaj 24 Jun 2004, 10:14 PM
Mesaj #52


Cavalerul nedesavarsit
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.548
Inscris: 25 April 04
Forumist Nr.: 3.251



MINERVAL, reciteste textul meu inca o data , eu nu am facut referire la societati din umbra, eu am pus o intrebare si am venit cu un raspuns care in mod sigur nu are de a face cu referirile la conspiratii,ozn si alte prostii........... biggrin.gif ,deci citeste cu atentie fiecare paragraf , vei afla mai multe decat daca esti repezit...........(pentru a afla mai multe informatii despre modul in care vad capitalismul,vezi topicul CAPITALISMUL O UTOPIE

Eu cred ca este necesar ca oamenii sa fie manipulati..........., repet nu in mod negativ, insa e clar ca unii formeaza lumea dupa propria lor conceptie.......,unii au puterea sa dea anumite directii de dezvoltare unei societatii,NIMIC RAU in asta.......

Aceasta intrebare este pentru THUNDER: cum puteti spune ca exista grupari care cenzureaza presa, ETC cand eu am gasit ieri in librarie autorul interzis biggrin.gif VAN HELSING, cu ale lui carti.........?CARTI CU DEZVALUIRI biggrin.gif


--------------------

user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 24 Jun 2004, 11:08 PM
Mesaj #53


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



QUOTE (cociuba @ 22 Jun 2004, 09:04 PM)
(...) AM . o intrebare atat pentru masoni cat si pentru ceilalti, exista posibilitatea sa fim condusi din umbra de anumite grupari , si daca da de ce este absolut necesar sa fie grupari(...)

Domnule cociuba nu sunt omul care sa se hazardeze in afirmatii gratuite, fara sens. Recititi ceea ce ati scris in redactarile de mai sus pentru a observa unde v-ati inselat. Dvs. ati propus o intrebare cu oameni din umbra, insa mai bine va anexez un extract din redactare. Va apreciez raspunsul si va urez o seara buna.
F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 25 Jun 2004, 01:10 AM
Mesaj #54


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Minerval @ 24 Jun 2004, 11:45 PM)
Draga cociuba, nu exista societati din umbra ci coorporatii care functioneaza legal, sunt productive, au profit insemnat si influenta baneasca cat si politica. Nu putem pune o pecete malefica asupra unui corp de institutii care doreste sa creasca, sa aibe profit si o imagine (publica) internationala cat mai buna. Ca factiuni neonaziste ori legionare detin ong-uri ori institutii atare ori ca acestia au simpatizanti chiar in coorporatii multinationale importante este cu totul alta problema.

- hai sa vedem cine sint acesti "neonazisti".

- stiati ca:

Napoleon a fost invins de armatele platite cu banii "neonazistului" evreu mason Rockfeler ... dupa urma caruia (razboi si invingerea lui Napo) a facut o avere fabuloasa mintind si manipulind bursa engleza. El (mason Rockfeler ) era pe cimpul de lupta in acele momente ... a aflat primul vestea ... si a alergat nebuneste catre Londra si a platit sume imense pt. cai si transport ... pt. a fi primul care aduce vestea. El (mason Rockfeler ) a inceput sa vinda actiuni ... si ceilalti comercianti "s-au prins" ca e ceva in neregula si au crezut ca Napoleon a cistigat batalia si au inceput sa vinda si ei actiunile, pe care mason Rockfeler le-a cumparat mai apoi pe nimica toata prin agentii sai necunoscuti ... dupa care a venit vestea ca Napoleon a "mincat bataie" ... si uite asa, cinstitul comerciant mason rockfi s-a imbogatit intr-un mod f. f. cinstit. spoton.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 25 Jun 2004, 01:13 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 25 Jun 2004, 01:31 AM
Mesaj #55


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Domnule Thunder, cu tot respectul va intreb, dvs. v-ati dat toate examenele restante ori pe care le-ati avut in liceu? Zic acestea datorita faptului ca vad o mare lipsa de cunoastere a istoriei, in fine, o plamadeala fantezista, o invalmaseala de notiuni care, din nefericire, va sunt sedimentate abstract.

A devenit jenant sa mai citesc redactarile dvs. Tinand cont de ceea ce am scris in redactarile de mai sus, am convenit sa raspund la intrebari rationale, pertinente si de interes, nu la idei dubioase si impertinente. Sunt insa prea obosit ca sa va raspund detaliat. Data viitoare nu voi mai interveni in firul dvs. epic. Va voi lasa sa va scrieti balada pana la capat.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MIA
mesaj 25 Jun 2004, 03:13 PM
Mesaj #56


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.320
Inscris: 21 April 04
Din: Timisoara, Romania
Forumist Nr.: 3.188



QUOTE (thunder @ 25 Jun 2004, 02:12 AM)
El (mason Rockfeler ) era pe cimpul de lupta in acele momente ... a aflat primul vestea ... si a alergat nebuneste catre Londra si a platit sume imense pt. cai si transport ...

Totuşi ... nu e vorba de Rotschild de fapt ? hmm.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MIA
mesaj 25 Jun 2004, 03:21 PM
Mesaj #57


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.320
Inscris: 21 April 04
Din: Timisoara, Romania
Forumist Nr.: 3.188



De ce este glorificat Reagan ? Totuşi ... e un preşedinte cāt se poate de controversat din cāte ştiu eu din multe puncte de vedere ... unsure.gif
Şi apoi ... chiar avea el puterea reală sau era doar un actoraş de māna a treia, deja bolnav şi de fapt īndrumat/manipulat de consilierii/aghiotanţii săi ? rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 25 Jun 2004, 04:44 PM
Mesaj #58


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



QUOTE (MIA @ 25 Jun 2004, 04:15 PM)
Totuşi ... nu e vorba de Rotschild de fapt ? hmm.gif

Ba da, e vorba de Rotschild, nu de Rockefeler!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 25 Jun 2004, 04:48 PM
Mesaj #59


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



Mia, chiar si in documentarul prezentat zilele trecute si facut de americani se evidentia cat se poate de clar ca toate asa zisele decizii ale lui Reagen erau de fapt ale echipei lui de consilieri. In general el "semna" ca primaru'. laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 25 Jun 2004, 06:54 PM
Mesaj #60


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (MIA @ 25 Jun 2004, 05:15 PM)
QUOTE (thunder @ 25 Jun 2004, 02:12 AM)
El (mason Rockfeler ) era pe cimpul de lupta in acele momente ... a aflat primul vestea ... si a alergat nebuneste catre Londra si a platit sume imense pt. cai si transport ...

Totuşi ... nu e vorba de Rotschild de fapt ? hmm.gif

- scuze, asa este.

Pawns in the Game

- spicuind de pe net

QUOTE
Knowing the outcome before others when the outcome was not planned Rotschild's use of letter pigeons to know about outcome of Waterloo. People knew he had fast information through couriers etc. Pretending to be sad to sell English bonds at lowest price while his helpers bought everything they could get hold of to rock bottom prices. The expression "a little bird told me" is supposed to have come from this incident.


QUOTE
How one of the Rotschilds took control of the London Stock Exchange by knowing the outcome of the war 1815 against Napoleon at Waterloo before anybody else. The expression "a little bird told me" is supposed to come from this occasion. Rotschild got a message from a letter pigeon about that Napoleon had lost and pretended to be very sad and sold English bonds to rock-bottom prices. Others knew Rotschild gets his news before everyone else and thought that Napoleon had won and England had lost. They started selling and Rotschilds helpers bought to rock bottom prices.


cautare

Acest topic a fost editat de thunder: 25 Jun 2004, 06:57 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 26 Jun 2004, 01:33 AM
Mesaj #61


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Minerval @ 25 Jun 2004, 03:33 AM)
Domnule Thunder, cu tot respectul va intreb, dvs. v-ati dat toate examenele restante ori pe care le-ati avut in liceu? Zic acestea datorita faptului ca vad o mare lipsa de cunoastere a istoriei,

- ai ajuns sa ma respecti ? Se pare ca nu. Dar vine si vremea aceea.

- la liceu eram printre cei mediocri, sa zicem printre primii dintre ultimii. Cu toate acestea, eu am intrat la facultate, iar asa zisii "elevi studiosi" au ramas pe afara. Din toata clasa au intrat la facultate 4. Eu eram unul dintre acestia. Trebuie insa se te anunt ca istoria invatata in scoala este istoria inventata de "istoricii comunisto-masoni", asa cum si actuala istorie este scria de aceiasi tradatori de neam. A rezerva 1-2 pagini marelui voievod care a unit Tarile Romanesti este o crunta blasfemie si mostra de tradare de neam.

- mici mostre de istorie. Vom reveni si cu altele.

QUOTE
A devenit jenant sa mai citesc redactarile dvs.


- asta e, ce sa faci, daca loja te-a delegat sa-i aperi interesele pe net, ordinul se executa, nu se discuta. Macar asa, din jena in jena mai afli si tu lucruri pe care stapinii tai ti le ascund.

QUOTE
Tinand cont de ceea ce am scris in redactarile de mai sus, am convenit sa raspund la intrebari rationale, pertinente si de interes, nu la idei dubioase si impertinente.


- impertinent este modul in care raspunzi tu celor de acest forum.

QUOTE
Data viitoare nu voi mai interveni in firul dvs. epic. Va voi lasa sa va scrieti balada pana la capat.


- ok. o sa ma gindesc, pt. viitor, la o eventuala astfel de lucrare epica: "balada masonului roman"


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 26 Jun 2004, 01:43 AM
Mesaj #62


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (cociuba @ 22 Jun 2004, 11:04 PM)
MINERVAL si HTG astept sa continuam aceasta discutie impreuna noile elemente aparute: EXISTA posibilitate  ca masoneria sa fie condusa de lucifer devil.gif , pe bune, e comic........ totusi daca voi promasoni nu va adunati si dati un raspuns simplu, logic si daca fugiti  fara sa raspundeti ,  atunci multi useri isi vor face o anumita impresie despre voi, vezi  devil.gif , deci astept..........

- poti sa astepti mult si bine

- cea mai simpla metoda prin care ei ar putea sa dovedeasca ca masoneria nu este condusa de lucifer si acolitul sau principal, antihristul, este sa demonstreze ca marele arhitect e Dumnezeu si ca asa zisa initiere oculta pe care ei o primesc este o serie de invataturi care te conduc la starea de indumnezeire, adica de a fi alaturi de Dumnezeu. Ai auzit pina acum de un mason sfint, sau mintuit, sau eliberat ? De ce tac masonii la aceasta intrebare incomoda ?

QUOTE
Si sper ca dialogul sa fie bazat pe respect , bun simt, logica, iar daca nu il avea pe OCHIUL  ( MIHAI) care vegheaza.....


- am vazut respectul lor. Ba ne jignesc in grup, la gramada, ba personal, ba direct, ba indirect. Nici macar nu ne saluta, dar sa ne mai si respecte. smile.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 26 Jun 2004, 01:44 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 26 Jun 2004, 03:16 AM
Mesaj #63


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



a
QUOTE (Minerval @ 24 Jun 2004, 01:33 AM)
Acuzele dvs. domnilor detractori nu cladesc afirmatii ci distrug,

- "acuzele" sint informatii despre actiunile masoneriei si ale unor masoni, adica niste adevaruri ascunse, dar totusi iesite la iveala pina la urma. "Vestita" forma de "aparare" a masonilor in acest caz este sa denigreze acele afirmatii si pe autorii lor si sa spuna in gura mare ca e vorba de "gunoaie si detractori".

QUOTE
Dvs. domnilor, cu parere de rau, va indepartati de Dumnezeu 


- ce situatie hazlie, cel sau cei care pt. noi reprezinta "oameni fara dumnezeu", sau "impotriva lui Dumnezeu" ne tin predici despre apropierea sau departarea noastra de Dumnezeu.

- exista citeva metode de a verifica cine este mai aproape de Dumnezeu.

1. comparind sursele si invatatura spirituala. Deci, care sint invataturile dupa care se conduc masonii in drumul lor catre Dumnezeu ?

2. comparind dpdv practic rezultatele, trairile si efectele practicii spirituale urmate. Astfel, chemati alaturi de dvs. un mason sa spuna impreuna cu dvs. Tatal Nostru, de 7-10 ori la rind, sau chemati-l sa faca impreuna cu dvs. o meditatie de comuniune cu Dumnezeu Tatal, sau cu Iisus. Intrebati masonul cite minute sau ore pe zi rezerva el lui Dumnezeu si cite Cezaurului ? intrebati masonul cite minute ofera el practicii spirituale si ce efecte divinatorii a avut asupra lui aceasta practica spirituala.

3. numarati sfintii si mintuitii ajunsi la acea stare pe calea "spirituala" a masoneriei si apoi numarati pe cei ajunsi pe cai traditionale precum: crestinism, hinduism, yoga, buddhism, etc.

QUOTE
prin atitudinea aceasta de calai ai ratiunii, ucigand notiuni, concepte si principii necunoscute mintii indoctrinatorilor vostri.


- ce cuvinte pompoase dar fara valoare.

- calaul ratiunii este acela care nu e sustinut si impulsionat de Dumnezeu in gindirea sa motiv pt. care unii dintre acestia au ajuns sa aibe o "inteligenta (ratiune) diabolica". Un astfel de model de gindire este de ex. acea inteligenta diabolica care a gindit, a ordonat si a executat fabricarea virusilor mortali precum HIV, Ebola, etc. Va intreb, cine are interesul sa ucida si sa micsoreze numarul oamenilor de pe planeta ?

- ideea de notiune ucisa este aidoma cu aceea de "cuvinte moarte/goale", iar opusul lor este "cuvinte vii", sau "grele". Ceea ce da viata si greutate unor cuvinte, unor notiuni este gradul (procentul) de adevar cuprinse in acele notiuni/cuvinte si tipul si cantitatea de energie subtila continuta. Aceasta energie este adusa prin aportul obiectivitatii si autenticitatii acelor notiuni, cit si prin gradul de trezire spirituala si acces la adevarul ultim al celui care le exprima verbal sau in scris.

- cine citeste cu atentie si mai ales cu perceptie empatica afirmatiile lui minerval, constata cit de umflate (ca o gogoasa) si pompoase sint afirmatiile lui, si cit de putina greutate energetic-subtila au ele.

- daca tot va prezentati ca fiind niste intiati, hai sa vedem in ce anume sinteti voi initiati d-lor masoni, si sa comparam asa zisa dvs. cunoastere oculta initiatica cu aceea a marilor si milenarelor traditii spirituale. Se vede ca mai toti isi aroga te miri ce titluri si grade de initiati cu care sa falesc, dar luati la bani marunti, initiarea lor este doar o falsa si gogonata pacaleala.

- cu ocazia asta aflam si noi ce "concepte si principii" ne sint noua necunoscute.

- sa incep eu cu un principiu si concept "necunoscut" dlor masoni: legea cauzei si a efectului, sau asa zisa "lege a karmei". Daca ar stii si lua in considerare acest principiu divin universal valabil, multe actiuni malefice nu ar mai face ei.

QUOTE
Dvs. sunteti sclavii propriilor conceptii despre viata din prisma a ceea ce nu cunoasteti, criticand aspru si necontrolat ceea ce nu se aliniaza sistemului dvs. de valori.


- toti sintem sclavii propriilor conceptii, inclusiv voi masonii. Eu as spune ca voi sinteti mai sclavi ca noi, dar ... sa lasam lucrurile se sa reveleze de la sine.

- adevarurile expuse de unii dintre noi erau "impartiale". Efectele pe care le au ele asupra celorlalti este diferit, functie de ceea ce se gaseste in ei. Daca pt. tine ale au avut un caracter "aspru si necontrolat" ne dovedesti practic ce este in tine si care este sistemul tau de valori.

QUOTE
Discutati cu mare interes fata de sine despre "arta de a vorbi" de parca, intr-adevar, cunoasteti sensul, cu adevarat, esoteric al dialecticii, deoarece aceasta este arta de a vorbi, ori, ma rog, arta de a dialoga.


- uite d-le, spre uimirea ta, eu cunosc mai multe sensuri ale ideii de a cuvinta, de a exprima realitati prin scriere si vorbire, chiar si la nivel ezoteric.

QUOTE
Sunteti lacunari in gandire insa nici acest "impediment" nu va opreste din cruciada dvs. rebela si lipsita de sens.


- ce forma "eleganta" de a ne face pe toti "prosti la gramada". smile.gif In afara de faptul ca ne spui prosti si ca nu gindim, ai demonstrat asta vreodata ?

QUOTE
O pilda crestina, mentionata de Biblie, creioneaza ideea ca primul om fara de pacat ar trebui sa arunce piatra.


- noi nu aruncam cu piatra, ci "aruncam" cu adevarul, demascam modul malefic si diabolic in care anumite persoane si grupuri de persoane il manifesta la nivel planetar, national si teritorial, asupra unor persoane, grupuri, popoatre etc. Faptul ca facem asta nu tine de un atac, ci de o aparare in fata atacurilor meschine si perfide pe care aceste persoane si grupari o fac la adresa noastra ca oameni, ca popor si ca umanitate la nivel de planeta.

- cam la fel fac si evreii extremisti care fac apel la asa zisul "anti-semitism" cind cineva prezinta diferite adevaruri despre ei, zicind ca evreii sint atacati, cind de fapt aceia se apara in fata ataturilor unora dintre elitistii evreilor. Cum de mai toti ii ataca pe evrei (nu ca popor, ci ca trasatura a unora dintre ei, cei din asa zisa elita mondiala) si nu ataca alte popoare ? Ati auzit voi de un "anti-tibetanism", sau "anti-egiptean", sau "anti-polonez" samd ? Oare nu le-au dat apa la moara unii membri ai acestui popor, pt. ca o mare multime de oameni din diferite zone ale planetei sa fie nemultuimiti si sa-si manifeste nemultumirea expunind diferite adevaruri despre ei ? Eminescu este un ilustru model de patriot si de demascator al hotilor si vinzatorilor de neam. El a infierat in mai multe rinduri "evreimea" sau mai presic masonii din spatele acestei evreimi, motiv pt. care a si fost UCIS de catre ei.

- vrei sa spui ca astfel de oameni, precum Eminescu au aruncat cu piarta, sau au facut un demers prin care au aparat tara si poporul roman si i-a demascat pe acei tradatori de neam si a oferit oamenilor mostre de adevar privitor la calitatea si caracterul acelor "saltimbaci şi irozi" ?

QUOTE
Draga domnilor dvs. nici sfinti nu sunteti dar cu zeci de bolovani, nu pietre, tot ati aruncat!


- inca nu ai vazut nimic, fata de avalansa care va urma, la nivelul intregii planete si care va constitui, asa cum ne arata si Apocalisa, inceputul sfirsitului "curvei biblice". Nu uita, cei care vor distruge "curva" sint EXACT stapinii vostri din umbra, cei care acum va dau ordine, din om in om, de la gura la ureche, de la grad superior la grad inferior. Nu noi cei care facem aceste demascari vom "distruge curva", noi doar ducem o lupta pt. scoaterea la suprafata a adevarului. Noi nu dam cu piatra, ci cu adevarul.

- uite cine arunca cu piatra:

QUOTE
     21. Atunci un inger puternic a ridicat de jos o piatra ca o
mare piatra de moara, a aruncat-o in mare si a zis: "Cu asa
repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, si apoi nu
va mai fi gasit!


QUOTE
Doriti raspunsuri si am sa vi le dau, desi v-ati tradat conditia umana, prin murdariile comise in repetate randuri.


- ca bine zici, ti-ai tradat conditia umana, prin murdariile comise in repetate randuri"

QUOTE
Este o chestiune de logica si, mai ales, de bun simt. Desi, observ ca bunul simt este in continua scadere, chiar catre disparitie, din pacate.


- abia asteptam sa vedem logica in discutiile tale, ca de bunul tau simt ... o sa discutam la rubrica SF. jamie.gif

QUOTE
O alta chestiune merita a fi mentionata. Dvs. domnilor detractori confundati dialogul coerent, in fapt, cu propria imagine de dialog, lucruri total diferite, dupa cum s-a putut observa. Asadar, cum ar cade ca eu sa ma duc la Academie, de exemplu, si sa-i hartuiesc pentru explicatii pe matematicieni ca, vezi Doamne, dupa calculele mele de neinitiat in matematici, teoriile lor sunt subrede ori chiar ne conduc catre o eroare in masa, conspirativa, subliminala, iar ca remediul la aceste aparente inadvertente logico-matematice ar trebui inlocuite cu propriile mele idei si opinii. In aceeasi masura se actioneaza impotriva masoneriei.


- d-le initiat, hai sa vedem ce mare initiere ai tu si sa o confruntam cu a altor initiati prezenti aici pe forum. Cu ocazia asta vedem si cine pe cine doreste sa duca in eroare si face conspiratii.

QUOTE
Nu se doreste sa se inteleaga mesajul Franc-masoneriei si se recurge, in concluzie, la o expediere brutala, brawniana in genere, catre o dezinformare vadita.


- asteptam de la stapinii si sefii vostri o aprobare pt. a prezenta intr-un mod elocvent, rational si scurt care e "mesajul" masoneriei.

QUOTE
Se doreste o substituire a ideilor masonice cu cele fie ale habotnicilor, fie ale altor ignoranti de o mai joasa speta, fie si a celor care intra pe forum ca sa scrie doar "da" sau "nu". Deja s-a depasit stadiul cand puteam spune ca este hilara chestiunea; acum a devenit tragica.


- hai sa vedem ale cui idei sint habotnice, ale masonilor sau ale celor care ii demasca masoneria ca fiind malefic orientata.

- rog moderatorii si gazdele sa ia act de repetatele jigniri, fie ele directe, fie mascate, pe care minerval le aduce userilor acestui forum.

QUOTE
Fie ca Lumina Marelui Arhitect al Universului sa ne ghideze in lucrarile noastre!
[b]

In loc de cometariu, inchei mesajul cu niste cuvinte scrise din inima, pt. inimile de romani adevarati.

QUOTE
... Veacul nostru ni‑l umplura saltimbacii şi irozii...

Īn izvoarele bătrīne pe eroi mai pot sa caut;
Au cu lira visătoare ori cu sunete de flaut
Poţi să‑īntīmpini patrioţii ce‑au venit de‑atunci īncolo ?
Īnaintea acestora tu ascunde‑te, Apollo !
O, eroi! care‑n trecutul de măriri vă adumbriseţi,
Aţi ajuns acum la modă de vă scot din letopiseţi,
şi cu voi drapīndu‑şi nula, va citează toţi nerozii,
Mestecīnd veacul de aur īn noroiul greu al prozii.
Rămineţi īn umbra sfīntă, Basarabi şi voi Muşatini,
Descălecatori de ţară, dătători de legi şi datini,
Ce cu plugul şi cu spada aţi īntins moşia voastră
De la munte pīn'la mare şi la Dunarea albastră.
Au prezentul nu ni‑i mare ? N‑o sa‑mi dea ce o să cer ?
N‑o sa aflu īntre‑ai noştrii vre un falnic juvaer ?
Au la Sybaris nu suntem līnga capiştea spoieli ?
Nu se nasc glorii īn stradă şi la uşa cafenelii,
N‑avem oameni ce se luptă cu retoricele suliţi
Īn aplauzele grele a canaliei de uliţi,
Pamblicari din alte ţări, care joacă ca pe funii,
Măşti cu toate de renume din comedia minciunii ?
Au de patrie virtute, nu vorbeşte liberalul
De ai crede ca viaţa‑i curata ca cristalul ?
Nici visezi că īnainte‑ţi sta un stīlp de cafenele,
Ce īşi rīde de‑aste vorbe īngīndu‑le pe ele.
Vezi colo pe urīciunea fără suflet, fără cuget,
Cu privirea‑mpăroşata şi la fălci umflat şi buget,
Negru, cocoşat şi lacom un isvor de şiretlicuri,
La tovarăşi săi spune veninoasele‑i nimicuri;
Toţi pe buze‑avīnd virtute, iar īn ei moneda calpă,
Quintesenţa de mizerii de la creştet pīna‑n talpă,
şi deasupra tuturora, oastea să şi‑o recunoască,
Īşi alunga pocitura bulbucaţii ochi de broască...
Dintr‑aceştia ţara noastră īşi alege astazi soli !
Oameni vrednici ca să şază īn zidirea sfintei Golii,
Īn cămeşii cu mīneci lunge şi pe capete scufie,
Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
Patrioţii ! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
Unde spumega desfrīul īn mişcări şi īn cuvinte,
Cu evlavie de vulpe, ca īn strane şed pe locuri
şi aplaudă frenetic schime, cīntece şi jocuri...
şi apoi īn sfatul ţarii se adun ca sa admire
Bulgaroi cu cefa groasă, gregotei cu nas subţire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
Toată greco‑bulgarimea e nepoata lui Traian ?
Spuma asta‑nveninată, asta plebe, ast gunoi
Să ajung‑a fi stapīnă şi pe ţară şi pe noi ?
Tot ce‑n ţarile vecine e smintit şi stirpitură,
Tot ce‑i īnsemnat cu pata putrejunii de natură,
Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Toţi se scurseră aicia şi formeaza patrioţii,
Īncīt fonfi şi flecarii, găgăuţi şi guşaţii,
Bīlbiiţi cu gura strīmbă sunt stăpīnii astei naţii !
Voi sunteţi urmaşii Romei ? Nişte răi şi nişte fameni !
I‑e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni !
şi aceasta ciumă‑n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n‑au sa ieie īn smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre‑a o face de ocară,
Īndrăznesc ca să rostească pīn'şi numele tău... ţară !
La Paris īn lupanare de cinismu şi de lene,
Cu femeile‑i pierdute şi‑n orgiile‑i obscene,
Acolo v‑aţi pus averea, tinereţile la stos...
Ce a scos din voi Apusul, cīnd nimic nu e de scos ?
Ne‑aţi venit apoi drept minte o sticluţa de pomada,
Cu monoclu‑n ochi, drept arma beţişor de promenada,
Vestejiţi fără de vreme, dar cu creieri de copil,
Drept ştiinţă‑avīnd īn minte vre un vals de Bal‑Mabil,
Iar īn schimb cu averea toată vreun panuc de curtezană...
O, te‑admir, progenitură de origine romană !
şi acum priviţi cu spaima faţa noastră sceptic‑rece,
Vă miraţi cum de minciuna astazi nu vi se mai trece ?
Cīnd vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul īl vīneaza şi cīştigul fără muncă,
Azi, cīnd fraza lustruită nu ne poate īnşela,
Astazi alţi sunt de vină, domnii mei, nu este‑aşa ?
Prea v‑aţi arătat arama, sfīşiind aceasta ţară,
Prea făcuraţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v‑aţi bătut joc de limba, de strabuni şi obicei,
Ca să nu s‑arate‑odată ce sunteţi ‑ nişte mişei !
Da, cīştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea ? e‑o nerozie; Geniul ? o nefericire.
Dar lăsaţi macar strămoşii ca să doarma‑n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v‑ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Să‑i īmparţi īn doua cete: īn smintiţi şi īn mişei,
şi īn două temniţi large cu de‑a sila să‑i aduni,
Să dai foc la puşcarie şi la casa de nebuni !"

                     Mihai Eminescu - Scrisoarea III‑a


QUOTE
De la Nistru pān'la Tisa
Tot Romānul plānsu-mi-sa
Că nu mai poate străbate
De-atāta străinătate
Din Hotin şi pān'la mare
Vin muscalii de-a călare.
De la mare la Hotin
Mereu calea ne-o aţin;
Din Boian la Vatra Dornei
Au umplut omida cornii
Şi străinul tot te paşte
De nu te mai poţi cunoaşte.
Sus la munte, jos la vale
Şi-au facut duşmanii cale.
Din Satmar pānă-n Sacele
Numai vaduri ca acele.
Vai de biet Romān săracul!
Īndărăt dă tot ca racul.
Nici nu-i merge, nici se-ndeamnă,
Nici īi este toamna - toamnă,
Nici e vară - vara lui
Şi-i străin īn ţara lui…
De la Turnu-n Dorohoi
Curg duşmanii īn puhoi
Şi se-aşează pe la noi.
Şi cum vin pe drum de fier
Toate cāntecele pier.
Sboară păsările toate
De neagră străinătate;
Numai umbra spinului
La uşa creştinului,
Īşi dezbracă ţara sānul
Codrul - frate cu Romānul
De secure se tot pleacă
Şi izvoarele īi seacă.
Sărăc īn ţară săracă!

Cine-au īndrăgit străinii
Mānca-i-ar inima cāinii
Mānca-i-ar casa pustia
Şi neamul nemernicia!

Ştefane, Măria Ta,
Tu la Putna nu mai sta
Las'Arhimandritului
Toată grija schitului,
Lasă grija sfinţilor
Īn sama parinţilor.
Clopotele să le tragă
Ziua-ntreagă, noaptea-ntreagă.
Doar s-a-ndura Dumnezeu
Ca să-ţi māntui neamul tău!
Tu te-naltă din mormānt
Să te-aud din corn sunānd
Şi Moldova adunānd.
De-i suna din corn o dată,
Ai s-aduni Moldova toată.
De-i suna de două ori,
Īţi vin codrii-n ajutor.
De-i suna a treia oară
Toţi duşmanii or să piară,
Din hotară īn hotară.
Īndragi-i-ar ciorile
Şi spānzuratorile


PS. Scuze pt. lungime citatelor, dar, Doamne, ce frumos le spune Eminescu ! sorry.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 26 Jun 2004, 03:30 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 28 Jun 2004, 08:01 PM
Mesaj #64


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Din ciclul "Barfe,smenuri,susanele"

Unele chestiuni din activitatea "ilustrilor" nostri masoni actuali :

Grupurile de sortulete masonice pesediste conduse cu mina de fier si picior de fund de Eugen Ovidiu Chirovici, Savancea-tatal, Misu Stefan si Florea Gheorghe se straduie sa-i scoata de sub palaria masoneriei romanesti pe purtatorii de sortulete
penelisti si pedisti. Normal , din cauza rezultatului obtinut la locale de acestia din urma. Atat de aprinse sunt discutiile in masonerie ca, in loc de sortulete, conducerea ar face mai bine sa poarte niste fuste. Colorate si in numar de 7
. ( "Academia Catavencu, nr.24,pagina2)

Asteptam comentariile forumistilor nostri masoni.


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 28 Jun 2004, 09:19 PM
Mesaj #65


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Eu tin minte ca inca din liceu m-a interesat subiectul masoneria. Imediat dupa revolutie mi-am luat o carte despre francmasonerie , am citit ceva articole, am avut niste discutii pe tema asta.Nimic clar sau concret si foarte multe nuante. Totusi, la un moent dat credeam ca ceva ceva am inteles. Dar citind ce se scrie pe aici despre masonerie imi dau seama ca de fapt eu tot nu inteleg ce e masoneria.
Sunt in continuare interesata . Ma gandeam ca daca tot exista membri masoni , poate careva va binevoi sa ma lumineze. Am sa incep prin a pune intrebari simple ca macar conce[ptele de baza sa mi le insusesc.

Deci: cum devine cineva mason? Poti sa ceri tu sa intri in organizatie, sau esti chemat? Si pe ce criterii esti acceptat?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 29 Jun 2004, 12:51 PM
Mesaj #66


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



QUOTE (March @ 28 Jun 2004, 08:03 PM)
(...) Asteptam comentariile forumistilor nostri masoni.

In interiorul Templului masonic nu se poarta discutii de factura politica ori religioasa, special ca sa se preantampine divergente intre membrii Ordinului. In afara Lojii, fiecare membru este liber sa adere la orice functie publica, privata etc. pe care o doreste. Fireste, chiar daca in afara Templului Fratii pot detine functii importante in politica, de exemplu, acest fapt nu incumba asupra atitudinii pe care trebuie sa o manifeste Fratii intre ei. Exista un juramant peste care nu se poate trece, fara sanctiunile de rigoare.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 29 Jun 2004, 12:55 PM
Mesaj #67


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



Na, a trebuit sa citesc mult si bine pana sa aflu ca pe Eminescu l-a doborat ura masonilor, nu boala aia luata de la Veronica... rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 29 Jun 2004, 01:26 PM
Mesaj #68


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Draga toxic, exista pe acest forum redactat statutul masonic. Te invit sa il citesti, inainte de a pune alte intrebari. Insa, am sa mentionez o adresa care face trimitere catre ceea ce cauti. Desi am intrat in vacanta masonica, voi mai interveni, din cand in cand, cu informatii ori explicatii. Toate cele bune.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hampu The Great
mesaj 29 Jun 2004, 02:21 PM
Mesaj #69


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.060
Inscris: 5 December 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.378



March:

Nu cunosc astfel de lupte sau astfel de incercari.
Cum bine a afirmat si fratele Minerval , masonii sunt in vacanta acum si chiar cu putin inaintea ei mai toate lojile au avut alegeri.
La una din ele s-a ales Venerabil dl. Savancea George-Viorel, fiul fostului pro Mare Maestru, si totodata primul contracandidat al lui Chirovici de la alegerile de anul trecut Ion Savancea.
Cred ca la asta face referire articolul ala desi el se contrazice flagrant pentru ca cel putin unul din numele mentionate are o alta orientare politica decat cea a PSD-ului.
Savancea George Viorel a avut nunta pe 12.06.2004, e un bun prieten de al meu si un important camarad de vanatoare.
In prezent se afla in luna de miere in Turcia.

toxic:

Nu tu cauti Masoneria. Masoneria te va gasi pe tine atunci cand ii vei putea fi de folos.
Si toxic....femeile nu sunt acceptate.
Cum a spus si Minerval, dupa ce a dat de tine sunt niste reguli in care trebuie sa incapi si daca esti de acord cu ele poti fi initiat.
Alte intrebari ??


--------------------

Raiul este un loc in sufletul nostru in care cei vi ii pastreaza in viata pe cei morti..
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 29 Jun 2004, 02:54 PM
Mesaj #70


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Da, sigur.
DE CE nu-s acceptate femeile?


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

10 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 04:42 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman