Pasta, cucina italiana |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Pasta, cucina italiana |
25 Apr 2004, 05:55 PM
Mesaj
#1
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 33 Inscris: 7 March 04 Forumist Nr.: 2.500 |
uite un tip de mancare despre care inca nu s-a vorbit.eu iubesc la nebunie pasta!am vazut ca sunt destui cei care au trecut prin italia,imposibil sa nu fi gustat un bel piatto di pasta .care sunt preferatele voastre?ce tipuri de sosuri preferati??
p.s.e mai aveti si vreo reteta noua,speciala....postati aici!!! |
|
|
16 Apr 2006, 08:58 AM
Mesaj
#2
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Nu numai, de multe ori sunt baza (in loc de orez) pentru cotlet de porc sau bucatele de vita in still bbq vietnamez, alaturi de salata verde si muraturi de morcov si ridiche daikon, sau diverse "salate". Se cheama "bun" si arata ca fideaua noastra doar ca-s foarte albe si mult mai delicate. Daca or fi astea.
Mai sunt unele ca niste taitei mai subtiri (tot din orez) care se folosesc la supe (pho). Taiteii care se folosesc la prajit sunt de obicei paste cu ou din cate stiu eu, chiar daca-s cu faina de orez. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 27 April 2024 - 02:21 PM |