HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

> Aura Energetica, Chakras, Energi Subtile & Stuff, Discutii si lamuriri pe aceste teme
thunder
mesaj 3 Apr 2004, 04:34 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



Deschid acest topic pt. a lamuri anumite intrebari ale unora dintre useri si alte "detalii" ceva mai oculte si duse "dincolo de ratiunea" omului profan. Personal voi urmari in acest topic sa explic lucrurile si adevarurile (legile) divine cit mai pe intelesul omului caruia i-au lipsit aceste cunostinte ezoterice, dar si celui care are cit de cit o anume initiare si cunoastere in cele ezoterice, oculte, spirituale. Am sa incep cu un mesaj cu intrebari al lui RZA.

QUOTE
In plus fata de cele 3 intrebari ale lui Figaro, mai am si eu cateva intrebari pentru thunder, nu de alta dar pana la urma hai sa vedem si cat de multe "stie"... cu adevarat:


- ok, tu ai vrut-o ... tu ai ridicat mingea la fileu. spoton.gif

QUOTE
1. Stii ca cele 7 chakre se rotesc?


- ideea de rotire a chakrelor este o INEPTIE. Iata de ce:

- structura subtila a fiintei este compusa din mai multe "corpuri" subtile, sau structuri subtile as putea spune. Ele, in filozofia si terminologia orientala au anumite denumiri specifice, dar nu intru in astfel de detalii si nu urmaresc sa "imbirlig" mintea celui neobisnuit cu terminologia sanscrita sau orientala.

- Corpul subtil care se ocupa de functia energetica a fiintei este asa numitul "corp astral" (care e diferit de corpul eteric, care vehiculeaza alt tip de energii).
- In cadrul acestui corp astral avem o retea de asa numite nadisuri, sau meridiane (de acupunctura). Aceste nadisuri sint niste canale energetice f. subtile, prin care circula energia subtila, si sint asezate ca intr-o retea cu multe legaturi si ramificatii intre ele.
- Principalele puncte de ramificatie, de intilnire a principalelor nadisuri sint asa numitele "chakras", sau "centri de forta", care sint adevarate vortexuri energetice care au ca principal rol (functie) acela ce a recepta si de a emite energie subtila. Aceste nadisuri sint in numar de citeva milioane, dar citeva mai principale. Aceste sui generis vortexuri de forta (energie) sint la fel si ele cu sutele de mii, dar principale sint 7 la numar.
- Aceste 7 chakras au functii diferite in fiinta si in general functioneaza in mod "automat" la oamenii profani, iar in cazul fiintelor intitiate in tainele oculte spirituale aceasta receptare (asimilare) si emitere (emisie) a acestor energii subtile este facuta si automat dar si constient, la vointa ... prin aplicarea unor metode si tehnici spirituale precise, prin intermediul carora sint atrase si emise EXACT energiile pe care le doreste acel initiat. Aceste chakras sint asezate CLAR si FIX intr-o anumita ordine si nu pot fi in alt loc decit acolo unde au fost PREVAZUTE de Dumnezeu, stiindu-se ca omul a fost conceput dupa chipul si asemanatea lui Dumnezeu.
- Astfel, cele 7 chakras principale sint asezate pe verticala, in ordine, de jos in sus, la o anumita distanta unul de altul, avind ca si corespondenta zonele corespondente de la nivelul corpului fizic, incepind de la baza coloanei, pina in crestetul capului. Poate voi gasi si o imagine sugestiva in acest sens si sa o expun in acest mesaj.

user posted image

user posted image

user posted image

- in cadrul fiecarei chakras avem un anume numar (FIX si ACELASI la toate fiintele) de nadisuri principale care se intretaia la nivelul acestor vortexuri energetice. In acest fel, la nivelul primului centru de forta, numai si Muladhara Chakras, avem 4 nadisuri principale. Aceste nadisuri mai sint numite si "petale", sau petalele acelui centru de forta. Aceste petale sint FIXE, si fiecare dintre ele urmeaza anumite trasee fixe si incadrate in matricea acestui corp energetic astral, ca intr-o harta. La celelalte chakras avem, respectiv Swadistana 6, Manipura 8, Anahata 12, Vishuda 16, Ajna 2 si ... Sahasrara "o mie de petale" .

- A fost necesara prezentarea sumara a acestor realitati subtile pt. a arata -DEMONSTRA - INEPTIA afirmatiei ca cele 7 chakre se rotesc. Aceste petale, sau nadisuri NU AU CUM SA SE ROTEASCA, ele fiind fixe. Daca s-ar reusit prin cine stie ce metode "rotirea" lor, ele pur si simplu s-ar rupe ... o alta "calitate" a acestor nadisuri. Ele pot fi mai "elastice" sau mai "rigide", mai purificate sau mai impurificate, samd. Daca aceste nadisuri s-ar rupe, functia specifica acelor zone ar fi deteriorata, zona nu ar mai fi alimentata cu energie subtila, iar ca efect fizic apare asa zisa paralizie sau proasta sau nefunctionarea unui organ sau altul, sau a unei functii sau alta. In cazurile grave de ruptura a unor nadisuri principale survine moartea.

QUOTE
2. Care este sensul de rotatie natural, normal si benefic al chakrelor?


- Ceea ce este sau pare a fi rotatia centrilor de forta este de fapt iluzia pe care o percepe un clarvazator asupra acelor vortexuri de energie. In functie de modul in care se face un anume transfer de eneregie de la o petala energetica la alta alaturata este creata senzatia unei rotiri, dar nu a nadisurilor, cum ABERANT afirma RZA si in mod SIGUR si scoala "spirituala" din care face parte, ci a acestei miscari a energiei. In functie de sensul de rotatie a acestor energii se obtine anumite efecte sau altele, si nu intimplator avem uin sens de rotatie YANG (invers acelor de ceasornic) si un sens YIN (sensul acelor de ceasornic) ... ceea ce face ca predominanta subtila la nivelul acelui centru de forta sa fie una specific de RECEPTIE (rotatia in sens YIN) si specific de EMISIE (rotatia YANG). Un initiat in tainele invataturilor spirituale autentice stie si poate sa faca aceasta inversare la VOINTA. Modul in care foloseste el aceste efecte tine de nivelul sau spiritual si de orientarea sa launtrica, benefica, divina ... sau malefica, demoniaca.

- a spune ca rotatia intr-un sens e malefica si una e benefica dovedeste o CRASA IGNORANTA

[...]

QUOTE
3. Stii ca exista tehnici satanice de inversare a sensului de rotatie al celor 3 chakre superioare (Vishudda, Ajna si Sahasrara)?


- in domeniu ezoteric, asta e o aberatie buna de pus in rama. [...]

- se pot inversa asa zisele sensuri de rotatie a energiei, REPET, a energiei, nu a nadisurilor la nivelul tututor centrilor de forta, nu numai la cei superiori. Motivul pt. care se face aceasta rotire intr-un sens sau altul este lesne de inteles, functie de nevoi. Vom "roti" energia intr-un sens (YIN) care favorizeaza receptia energiilor, si viceversa (YANG) cind vom dori emisia energiilor.

QUOTE
4. Stii ca la MISA se aplica aceste tehnici, cu ocazia "initierilor"?


- [...] ma indoiesc profund ca tu stii ce si cum se fac initierile la MISA, si ca nu ai vazut cu "ochii" tai o astfel de inversare, ci repeti papagalizeste ce ai auzit la alti ignoranti.

QUOTE
5. Stii ca si in masonerie se aplica aceste tehnici satanice?


- astept cu interes exemple de actiuni initiatice pe carele fac cei de la MISA si din masonerie ... sa le comparam.

QUOTE
5. Stii ca aceste 3 chakre sunt, printre altele, raspunzatoare de acuitatea perceptiilor noastre rationale si spirituale?


- [...] Sa aduc "dovezi" tehnico-practice in favoarea demontarii aberatiilor pe care le sustii tu.

- fiecare chakras are ca responsabilitate anumite functii in fiinta. Tu spui primele trei, adica Sahasrara, Ajna si Vishuda. Eu a pune si Anahata la centri superiori, deci 4. Pe scurt, explic cu ce se ocupa fiecare.

- Anahata este centrul de forta al energilor iubirii. Fiecarei petale in parte ii corespunde un anume tip de iubire, ca de ex. iubirea de mama (parinte), iubirea de frate, iubirea de sot (sotie, iubit iubita), mila, compasiunea etc. Impartirea lor este mult mai vasta, dar nu intru in detalii. Fiecare dintre aceste tipuri de iubire, sint specifice unui anume nadis si energiei care circula prin acel nadis. Ca si in cadrul crentrului de forta, la nivel general, si la nivel specific unui nadis avem doua parti componente active, aceea ce receptia si aceea de emisie.
- Astfel, trezind si dinamizind acel nadis si acel focar de forta secundar unde se afla nadisul, se amplifica energia in acel loc si calitatea specifica acelei zone, de ex. acelui tip de iubire. Din acest motiv, unii oameni manifesta in mod preponderent un anume tip de iubire, iar altii alte tipuri ... functie de predominanta energetica de la nivelul acestor petale ale centrilor de forta.
- Anahata are si alte functii pe carele asigura bunei functionari a fiintei, dar nu intru in detalii. Nu voi intra in detalii nici la ceilati centri pe care ii voi analiza mai jos ... ci doar in mare, ce este mai reprezentativ.
- Una dintre functiile l(perceptiile) ui Anahata este EMPATIA, sau capacitatea de a simti si empatiza cu alte persoane sau locuri fizice sau subtile. Cu ajutorul EMPATIEI, deci a lui Anahata corespunzator trezite, un om initiat poate simti f. usor pe altul, chiar daca cel "analizat" manifesta exterior anumite atitudini exterioare de un anume fel, iar launtric altceva .. adica poarta o fata falsa ... cind de fapt gindeste altceva.

- Vishudha este centrul puritatii si al intuitiei, responsabil cu un anume tip de hranire a fiintei, atit subtil energetic, cit si fizic. Functie de trezirea si dinamizarea acestui centru fiinta prezinta anumite calitati mai mult sau mai putin accentuate precum intuitia, clar auzul, posibilitatea sa te hranesti NUMAI cu energie, fara a mai fi nevoie sa mai maninci hrana fizica etc. Perceptia noastra cind Vishuda este trezita si dinamizata corespunzator este o buna intuitie si chiar o anume forma de clarviziune si acces la asa numitele dosare akashice, memoria cosmica universala.

- Ajna este centru de comanda si control, pe scurt, centrul mental. El coordoneaza functile mintii si alte aspecte pe "tematica". Perceptia noastra cind Ajna este trezita si dinamizata corespunzator, prin intermediul ei este de natura unei inteligente ascutite, al unei memorii bune, al geniului. Deasemenea, in forma avansate de trezire Ajna confera un anume tip de clarviziune, accestul in diferite lumi paralele, citirea si transmiterea gindurilor, samd.

- Sahasrara este centru de legatura al fiintei cu divininatea, iar el este "usa" de acces catre Dumnezeu, catre starea de indumnezeire. Perceptia nostra la acest nivel cind centru este trezit si dinamizat este manifestat printr-o stare de discernamint deosebit si capacitate de acces la nivele superioare ale Adevarului Ultima si al legilor divine Universal valabile, cosmice.

QUOTE
6. Stii ca inversarea sensului de rotatie al acestor 3 chakre are ca efecte:
a. afectarea grava a liberului arbitru al fiintei umane
b. crearea conditiilor necesare de intrare in rezonanta cu entitati malefice, cu sanse crescute de posedare intr-un interval de pana la 1,5 ani de la aplicarea procedurii?


- acestea sint aberatii, iar argumentele le-am expus mai sus.

- liberul arbitru este afectat cind centri de forta superiori nu sint activati. Manifestarea cu adevarat a liberului arbitru este atunci cind nivelul de constiinta predominant este deasupra nivelului lui Manipura.

- Odata cu trezirea si dinamizarea centrilor superiori si liberul arbitru este mult mai lesne de utilizat ... mai ales in bine.

- rezonanta cu entitatile demoniace se face prin intermediul centrilor inferiori, in special la nivelul 2 al fiintei, si in f. rare cazuri prin anumite stari de dizarmonie la nivelul unor centri superiori. Initierile in tainele unor mantre secrete divine nu are cum sa trezeasca in fiinta focare energetice malefice. Asa cum la un post de radio cind fixezi un anume post de radio selecta, o anumita lungime de unda si frecventa de vibrati e.. si pe acela il asculti NU PE ALTUL ... la fel si cu "localizarea" prin intermediul unei MANTRE divine a realitatii cosmice corespunzatoare acelei mantre. In nici un caz rostind o mantra a lui Shiva nu iti va raspunde un demon.

- Mantra are printre altele efectul de acumulare , atragerea energiilor specifice acelei realitati divine ... si odata ce acea receptie a energilor divine ... demonii in cel mai bun caz vor "fugi mincind norii", sau vor duce o "lupta" pt. a ramine alaturi de cel posedat pina in acele momente. "cine are urechi de auzit sa auda"

QUOTE
7. Stii ca discipolii cei mai puternici dpdv spiritual, care nu vor accepta imixtiunea acelor demoni (ca sa spunem lucrurilor pe nume) cu care i-a garnisit dl. Bivolaru cand i-a "initiat", vor deveni schizofrenici?


- acestea sint aberatii, iar argumentele le-am expus mai sus.

QUOTE
Te-as ruga sa raspunzi cu da sau nu. Da' cred ca nu reusesti... 


- imi pare rau ca te dezamagesc ... dar cunosc mai multe decit DA si NU. rolleyes.gif

PS. Voi continua cu alte detalii si raspunsuri la alt mesaj al altui user al forumului.


Acest mesaj a fost editat deoarece continea afirmatii sau remarci care contravin regulamentului acestui forum. Daca intentionati sa transmiteti ceva doar unei anumite persoane, va rugam folositi PM.

Acest topic a fost editat de Tudy: 4 Apr 2004, 06:31 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 27 April 2024 - 05:32 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman