HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Invitatii Hanului - Agora ( http://agora.hanuancutei.com )


In arhiva va invitam sa cititi discutia alaturi de: Zoltan Andras - Liderul Formatiei Sarmalele Reci | Mona Nicolici - Editor si Prezentator Stiri | Dinu Gheorghe - Conferentiar Universitar Doctor in Drept | AG Weinberger - Cel mai important Bluesman al Romaniei | Monica Tatoiu - Directorul Oriflame Romania | Cosmin Alexandru, Presedintele URR.
Daca doriti sa participati ca invitat in cadrul acestui subforum, va invit sa ma contactati la email invitati at hanuancutei punct com

2 Pagini V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Monica Tatoiu - Invitata La Han, Directorul Oriflame Romania
Mihai
mesaj 26 Mar 2004, 02:41 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Am placerea de a va prezenta urmatorul invitat la Han, in persoana doamnei Monica Tatoiu, directorul Oriflame si Candidatul PUR la Primaria Capitalei.

Saptamana viitoare dānsa ne va onora cu prezenta, raspunzand si discutand alaturi de forumistii de la Han. thumb_yello.gif

Cateva Cuvinte despre Monica Tatoiu

user posted image

Nascuta la 21 iunie 1956, la Bocsa Montana, Monica isi petrece cea mai frumoasa parte a vietii in orasul de pe Bega; aici s-a indragostit pentru prima data si tot aici a fost crescuta in adevaratul spirit crestin (Mitropolitul Nicolae Corneanu fiind tatal sau spiritual).
Urmeaza cursurile Liceului 'Eftimie Murgu', fiind colega de banca a lui Florin Calinescu (si se pare prima sa iubire smile.gif ). Continua cursurile la Liceul Loga, perioada in care petrece seri minunate in Parcul Rozelor si cel al Pionierilor, seri de discutii filosofice la lumina lunii... Isi aminteste cu nostalgie atat de serile de joi, destinate discotecii, cand dansa alaturi de fostii Phoenix, cat si de cofetaria Flora unde a mancat 'cea mai buna inghetata de piersici'. licklips.gif
La 21 de ani se muta in Bucuresti, unde primeste porecla 'bozgorita' datorita accentului sau de banateanca (sangele ei este un amestec gen 'cocteil Molotov', caci se trage din bunici sarbi, unguri, ardeleni (din Tara Motilor) si bunica din partea mamei, o americanca, poposita pe plaiurile mioritice).
A absolvit in anul 1979 Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresi cu media 9.98, fiind repartizata la o scoala generala din 'Drumul Taberei'. In anul 1985 se inscrie la doctorat, la Iasi, unde, la recomandarea academicianului Miron, este trimisa sa sustina referate in Japonia, URSS si Italia. Dupa 5 ani isi definitiveaza doctoratul, dar, nefiind membra de partid, nu i se aproba sa-l sustina. Dupa Revolutie i se ofera un post la Liceul 'Sfantul Sava'. Obtine rezultate excelente cu elevii liceului si introduce sistemul de evaluare pe baza de eseuri ce ii aduce... o mustrare scrisa.
In 1992 obtine o bursa Fulbright in SUA pentru cea de-a doua teza de doctorat, iar, intre 1993 si 1994 pleaca la Universitatea din Wisconsin.
In martie 1994 il aduce pe lume pe Victor Alexandru, o implinire deosebita deoarece de mult timp isi dorea sa fie mama.

Cateva Cuvinte despre Oriflame Romania

In 1995 Eva Taub, fiica unor prieteni de familie stabilita in Belgia, o propune pentru postul de director general al filialei Oriflame Romania. Accepta propunerea si dupa 6 luni, cu ajutorul sotului sau, pune pe picioare noua filiala si restituie banii (300.000$) pe care ii investise la inceput.
Oriflame este o companie infiintata in urma cu 30 de ani, fiind recunoscuta in peste 60 de tari. Filialala din Romania este considerata cea mai buna din intreaga companie.

Timpul Liber

Timpul liber si-l ocupa cu propria firma, motivul fiind pasiunea sa pentru decoratiuni si estetica ambientala. Are un model in tatal sau si in Margaret Thatcher, niciodata nu cedeaza in fata vietii, in anul 2001 fiind nominalizata Femeia Anului de catre revista Avantaje.

Actiuni Caritabile

Monica Tatoiu este implicata in numeroase actiuni de binefacere si ajutorare a celor aflati in nevoie. Este implicata in realizarea Centrului pilot de la Calacea, de recuperare a victimelor traficului si sclaviei sexuale; ajuta Asociatia Sfantul Stelian (patronul copiilor), Asociatia Sfanta Macrina, care se ocupa de copiii strazii. De asemenea, face parte din boardul pentru femei care a initiat programul 'Sanse egale', al Fundatiei Soros, care are ca scop emanciparea femeilor si, in plus, profesor fiind, este membra a consiliului de administratie al fundatiei ce se ocupa de programul Educatia 2000 Plus.
In 2003 a primit Premiul pentru Implicare si Responsabilitate Sociala, oferit de revista Avantaje.

Relatiile cu Mass-Media

Relatia sa cu mass-media este una deosebita, fiind prezenta, de-a lungul timpului, in numeroase talk-show-uri si emisiuni de divertisment. Anul trecut a fost invitat permanent in cadrul emisiunii Ce vor fetele, prezentata de Andreea Raicu, emisiune in care "se ia un barbat cunoscut si dezirabil, se toaca bine cu vorba si cu fapta, se pune la teste si se acorda un numar de bile albe sau puncte". smile.gif

Implicarea in Politica

La inceputul lunii februarie, Monica Tatoiu s-a alaturat Partidului Umanist Roman, fiind candidata acestuia pentru functia de Primar General al Capitalei. Cum isi motiveaza dansa alegerea? "Candidez la functia de primar pentru ca bucurestenii merita mai mult decat li s-a oferit pāna acum. Iar eu am capacitatea si vointa de a munci pentru ei. Stiu problemele orasului pentru ca si eu sunt cetatean al acestei urbe. Consider ca n-am dreptul sa stau pe margine si sa-i acuz pe altii ca nu fac ceea ce trebuie (...) Voi face la Primaria Capitalei ceea ce face o femeie in casa: Ordine si Disciplina. De asta are nevoie Bucurestiul iar eu am invatat sa fac acest lucru acasa, in cei 15 ani de invatamant si in cei 8 ani de management."

Prezentele informatii sunt sustinute si de mentiunile preluate de pe siteurile Agenda de Timisoara si Partidul Umanist Roman. Poza este preluata din cadrul siteului www.121.ro

Monica Tatoiu, va multumesc pentru acceptarea invitatiei, va doresc bun venit la Han welcome.gif si o discutie cat mai placuta si mai interesanta!

Reamintesc participantilor la discutie faptul ca Hanul nu are culoare politica, pentru a elimina orice discutii pe aceasta tema. smile.gif Totodata, ii rog sa citeasca Informatii Generale referitoare la aceste discutii.


In scurt timp, acest topic va fi deschis si veti fi invitati sa trimiteti intrebarile si comentariile dumneavoastra pentru invitatul saptamanii, doamna Monica Tatoiu. thumb_yello.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 27 Mar 2004, 02:31 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Discutia este deschisa si sunt asteptate intrebarile si comentariile dumneavoastra! thumb_yello.gif

Voi incepe prin a-i adresa primele intrebari invitatei Hanului:
  • Care ar fi primele trei lucruri pe care le-ati schimba in Bucuresti din momentul in care ati ocupat functia de primar al Capitalei? Care sunt cele mai mari probleme ale Bucurestiului?
  • De ce PUR? Care sunt motivele ce v-au convins ca partidul in cauza reprezinta alegerea potrivita?
  • Cum priviti schimbarile ce au avut loc in ultimii 4 ani in Capitala, de la atat de mult mediatizata campanie a cainilor metisi pana la situatia gropilor?
  • Care este pozitia dumneavoastra referitoare la proiectul 'Catedrala Neamului Romanesc' si la amplasarea acesteia?
  • Invatamantul din Romania - a cunoscut acesta o evolutie sau o involutie in ultima perioada?
  • Care este pozitia dumneavoastra referitoare la statutul social al profesorului din Romania? Si desigur ma refer aici la diferentele enorme ce exista, profesori de valoare ce au aceeasi masina veche de ani de zile (daca o au si pe aceea) si liceeni nu-chiar-de-valoare ce etaleaza masini de miliarde...
Si cateva intrebari pe care obisnuiesc sa le adresez invitatilor la Han:
  • Care este ultima carte pe care ati citit-o si care v-a impresionat in mod placut? Dar ultimul film?
  • Utilizati in mod frecvent Internetul? Care este siteul preferat?
  • Din cate stiu sunteti o persoana religioasa. Daca un inger va ofera raspunsul din partea lui Dumnezeu la o singura intrebare, care ar fi aceasta?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si ii invit si pe ceilalti forumisti sa trimita intrebarile la care ar dori sa afle un raspuns din partea invitatei noaste, doamna Monica Tatoiu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 28 Mar 2004, 12:48 PM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Urmare a unei erori de configurare, nu puteau fi trimise mesaje in cadrul acestui topic.
Imi cer scuze si multumesc celor ce m-au anuntat de prezenta acestei erori.

Acum totul s-a rezolvat si sunteti invitati sa ii adresati intrebari invitatei Hanului, doamna Monica Tatoiu. thumb_yello.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 28 Mar 2004, 12:48 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Tyra
mesaj 28 Mar 2004, 02:27 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Pentru o buna perioada de vreme ati fost parte din "juriu" la emisiunea "Ce vor fetele". Daca pana atunci ati aratat o imagine mai mult serioasa, emisiunea de care am pomenit v-a afisat si latura axata pe distractie.

Cum v-a privit lumea dupa emisiune, care au fost criticile sau felicitarile aduse, si in ce proportii?


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
denise
mesaj 28 Mar 2004, 02:43 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: MembriOffBoard
Mesaje: 2.426
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.412



Bine ati venit, doamna Tatoiu! In primul rand felictari penru CV-ul impresionant.
Iata si intrebarile:
  • 1. Avand in vedere ca sunteti si profesoara de matematica- va amintiti prima ora, prima clasa la care ati predat? Ati dori sa va intoarceti in invatamant? Ce impresie v-a lasat Colegiul National Sfantul Sava?
  • 2. Cum vi se pare Bucurestiul, comparativ cu orasul dumneavoastra natal - Timisoara?
  • 3. Ca posibil viitor primar - cum v-ati dori sa arate Bucurestiul? Si din perspectiva unui locuitor, daca se poate.
  • 4. Unde obisnuiti sa va petreceti concediile?
  • 5. Cum vedeti viitorul fiului dumneavoastra? Credeti ca se va putea realiza in Romania?
  • 6. Ce marci de cosmetice mai utilizati? (in afara produselor Oriflame, desigur).


--------------------
__________
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bdl
mesaj 28 Mar 2004, 03:48 PM
Mesaj #6


Cel Mai Amuzant Forumist
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.642
Inscris: 15 March 03
Din: Unde e cald si bine
Forumist Nr.: 86



Bun venit in comunitatea noastra primitoare, stimata doamna.
O intrebare:
  • Sinteti pro sau contra legalizarii prostitutie? Si citeva argumente, oricare este optiunea d-voastra.
Bafta la alegeri! thumb_yello.gif

Acest topic a fost editat de bdl: 28 Mar 2004, 10:56 PM


--------------------
user posted image
-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 28 Mar 2004, 06:33 PM
Mesaj #7


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



Bun venit la Han, doamna Tatoiu! Intrebarile mele sunt urmatoarele:
  • 1. Ce v-a determinat sa va depuneti candidatura la primaria Bucurestiului? De ce tocmai la aceasta primarie?
  • 2. Fiind o femeie de succes, de ce ati ramas in tara si nu ati plecat peste hotare?

Succes la alegeri! smile.gif


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 28 Mar 2004, 10:59 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Stimata doamna Tatoiu, v-as ruga sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
  • 1. In eventualiatea cistigarii alegerilor si a obtinerii postului de primar, cum credeti ca veti putea fi un edil capabil sa vina in intimpinarea doleantelor cetatenilor si a problemelor inerente unei astfel de pozitii si sa ramineti in acelasi timp aceeasi femeie de afaceri plina de succes , ca si pina acum? Credeti ca veti face fata cu brio ambelor ipostaze ?
  • 2. Care ar fi primele 5 lucruri pe care le-ati face in postura de primar?
  • 3. Ce credeti ca s-ar putea face pentru oprirea ?exodului? tinerilor cu potential ridicat, care ar putea avea un rol definitoriu in schimbarea in bine a societatii romanesti ( find bine-cunoscut faptul ca majoritatea tinerilor se vad realizati, mai ales din punct de vedere profesional, in afara granitelor tarii ) ?
  • 4. Avind in vedere ca sinteti o persoana mai mult decit realizata pe plan profesional, care credeti ca ar fi cele ?10 porunci ? ale unei politici de marketing corecte, care sa aiba rezultate certe in dezvoltarea unei afaceri?
  • 5. Care este politica dumneavoastra personala vis-ą-vis de ciinii comunitari si care credeti ca este modaliatea cea mai viabila de stopare a inmultirii acestora, dar si opinia dumneavoastra versus metodele mai mult decit inumane prin care unii edili din tara au gasit rezolvarea acestei probleme (ma refer la eutanasierea cu bita)?
  • 6. Cum vedeti Romania peste 10 ani? Ce rol credeti ca va avea tara noastra in U.E. ?
  • 7. Care este in viziunea dumneavoastra situatia culturii romane? Vedeti vreo posibilitate de ?resuscitare? a fenomenului cultural romanesc ? Care ar fi modalitatile de revigorare a spiritualitatii romane?
  • 8. Luind in considerare ?explozia ? narcoticelor pe piata romanesca, cum intentionati sa va implicati in lupta anti-drog si in informarea tinerei generatii care prezinta cel mai mare factor de risc, avind cel mai mare procentaj din totalul consumatorilor?

Va multumesc foarte mult si va doresc succes in alegeri!


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
carpatic
mesaj 28 Mar 2004, 11:15 PM
Mesaj #9


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 650
Inscris: 4 November 03
Forumist Nr.: 1.128



Bine ati venit printre noi, doamna Monica Tatoiu. Primele mele "curiozitati" se formuleaza cam asa:
  • In descrierea dumneavoastra Mihai spune ca "in timpul liber va ocupati de propria firma". Cat de mult va ia, ca timp dar mai ales ca implicare, propria firma? Este numai o pasiune sau e un nucleu pentru o preconizata dezvoltare a afacerilor personale ? Cum ati luat decizia sa va ocupati de firma dumneavoastra, dat fiind ca aveati deja un post de raspundere dar care v-a adus si satisfactii ? A fost dificil sa luati decizia de a incepe si pe cont propriu? V-ati temut ca ar putea exista conflicte de prioritate intre cele doua linii (Oriflame si propria firma), in sensul impartirii timpului si a interesului intre cele doua ?
  • Dumneavoastra ati parcurs mai multe etape de-a lungul vietii, si a durat ceva timp pana sa ajungeti a fi considerata o femeie de afaceri de succes. In ultimii ani tot mai multi tineri, de la varste tot mai fragede, incearca sa se lanseze in afaceri sau chiar in politica. Ce parere aveti despre acest mod de abordare? E preferabil ca tanarul sa caute intai experienta, si apoi puterea (financiara, politica) sau asumarea raspunderii (si riscului) de la inceput ?
  • Cum si de ce v-a venit ideea de a intra in politica ? Ce ambitii politice aveti, pe termen lung ?
  • Ce tara, din cele vazute pana acum, v-a impresionat cel mai mult si de ce ? Daca ea e din Europa, atunci repet intrebarea si pentru tarile din afara Europei.
Va multumesc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 29 Mar 2004, 11:14 AM
Mesaj #10


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Doamna Tatoiu,
Va adresez o singura intrebare: cum credeti ca ati putea colabora si cum v-ati pune in practica programul, in cazul in care veti avea parte de un Consiliu General (dublat eventual de primari de sector) dominat de reprezentanti ai altui partid? Ma refer la situatia actuala, in care un primar general ales are de infruntat un consiliu ostil, corupt si obstructionist, consiliu ale carui interese nu sunt problemele bucurestenilor, ci doar modul in care poate fi compromis primarul in functie, deoarece apartine unei grupari politice adverse.
Multumesc pentru raspuns.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 29 Mar 2004, 03:02 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Revin cu o intrebare de actualitate. Azi, la una din emisiunile Prima TV ati dat un raspuns care a lasat sa se inteleaga ca nu sunteti de acord cu emisiunea Big Brother. Cu alte cuvinte, ca nu ar mai trebui finantata, pentru a nu mai fi difuzata.

De ce doriti oprirea difuzarii emisiunii Big Brother?


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stilnox
mesaj 29 Mar 2004, 05:40 PM
Mesaj #12


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 36
Inscris: 28 March 04
Forumist Nr.: 2.788



Intrebare despre sinceritatea abordarii strategice a PUR- numai candidate femei in Bucuresti:

Contextul problemei
Candidatura dvs este desigur justificata de succesul managerial de la Oriflame. Dar exista si cazul actritei Anca Sigartau (sector 4) a carei competenta este din start chestionabila si a carei viziune despre management e ca "probabil nu e greu sa administrezi o primarie pentru ca si actorii trebuie deseori sa improvizeze" (declaratie la conferinta de presa). Actoria nu e o activitate de problem solving, ci de entertainment, deci avem o incompatibilitate fundamentala. De ce nu a fost nominalizata o doamna care are actually skill-uri de management (ca dvs.)

Aceasta ma face sa intreb daca nu cumva PUR ia problema alegerilor locale in joaca si mizeaza exclusiv pe latura imageristica doar pentru branding politic folositor in alegerile din viitor.

Intrebarea efectiva
Nu va e teama ca sunteti exploatata imageristic de catre PUR in aceeasi maniera in care PSD/PDSR s-a folosit de Ilie Nastase in '96?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menthoru'
mesaj 29 Mar 2004, 06:39 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.033
Inscris: 3 September 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 706



Doamna Tatoiu, va adresez doua intrebari:
  • V-ati gandit la o solutie pentru a rezolva problemele de trafic si blocajele din capitala, cum ar fi posibilitatea adaugarii de benzi de circulatie?
  • Anumite zone din sectorul 5 al capitalei arata absolut jalnic: blocuri de locuinte daramate, strazi strabatute parca de tancuri, rromi ce nu au grija de ceea ce se intampla in jurul lor si in acea zona a comunitatii. Ma refer mai exact la zona Prelungirea Ferentari - Salaj. Aveti un plan in ceea ce priveste aceasta zona si alte zone ale capitalei asemanatoare cu cea descrisa mai sus?


Acest topic a fost editat de menthoru': 29 Mar 2004, 06:39 PM


--------------------
I have given it much thought / It seems, disaster must come / At best, only postponed / Shaolin Kung-Fu to survive / Must now be taught to more young men / We must expand, get more pupils / So that the knowledge will spread
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 30 Mar 2004, 08:10 AM
Mesaj #14


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Doamna Tatoiu,
Dupa o perioada de meditatie am decis sa revin cu cateva intrebari importante, in opini mea. Unele se refera la legatura dintre dumneavoastra si Partidul Umanist, altele strict la Primaria Capitalei:
  • 1. PUR are, dupa alegerile locale, trei optiuni: continua prin forte proprii, revine la alianta cu PSD sau intra intr-o constructie politica cu alte formatiuni din opozitie. Dumneavoastra ce varianta ati agrea? Daca partidul dvs. ar alege alta varianta decat cea pe care o agreati, ati demisiona din partid?
  • 2. Daca, din diverse motive, veti fi nevoita sa demisionati din PUR, veti renunta si la mandatul de primar general?
  • 3. Dintre ceilalti candidati la primaria capitalei, cu cine ati prefera sa va confruntati in turul doi, si cu care nu ati dori o asemenea confruntare?
  • 4. Sunteti de acord cu amplasarea in Parcul Carol a catedralei pe care BOR doreste s-o construiasca?
  • 5. Cum veti rezolva problema cainilor fara stapan?
  • 6. Veti continua lucrarile la liniile de metrou usor, sau considerati ca exista alte prioritati in Bucuresti?
  • 7. Traian Basescu a incercat construirea unui pasaj rutier in zona Basarab; proiectul a fost stopat de Consiliul General. Dumneavoastra credeti ca acest proiect este util, sau nu? Veti incerca sa-l realizati?

Va multumesc pentru raspunsuri si-mi cer scuze ca am pus atat de multe intrebari (as fi vrut sa va pun mult mai multe, dar inteleg ca nu puteti raspunde dintr-o data la toate).


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tatoiu Monica
mesaj 30 Mar 2004, 03:45 PM
Mesaj #15


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 12
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.815



QUOTE
Care ar fi primele trei lucruri pe care le-ati schimba in Bucuresti din momentul in care ati ocupat functia de primar al Capitalei? Care sunt cele mai mari probleme ale Bucurestiului?


Nu schimbarea este problema noastra, inconsecventa cu care NU terminam ceea ce am inceput conduce la ceea ce vedem astazi in Bucuresti. Noi nu utilizam nici macar legile care exista pentru a trai mai bine.

Unu: Analiza bugetului, a contractelor mari, a proiectelor in derulare. Stadii de executie, costuri "suplimentare", clauze contractuale, departamentele si functionarii responsabili" de monitorizarea executiei acestora!
Doi: Fisa postului pe fiecare functionar al primariei, fluxul pe departamente, evaluare functie de bugetul si proiectele in derulare. (nevoi versus resurse umane). Analiza si optimizare functie de nevoi.
Trei: Pregatirea propunerilor pentru aprobarea Consiliul General privind colectarea si depozitarea gunoaielor in timpul verii (in special in perioadele de canicula), identificarea persoanelor fizice si juridice care nu au contracte cu firmele de colectare a gunoaielor, esalonarea asfaltarii strazilor in perioada de concedii (cu operatii de amploare pe timp de noapte), majorarea amenzilor pentru firmele de contructii care nu respecta legea privind curatirea utilajelor care ies din santiere, verificarea firmelor responsabile cu tratamentele impotriva tantarilor, verificarea agentilor economici care polueaza fonic (peste nivelul admis de lege si in afara orelor stabilite de aceasta) si majorarea amenzilor pentru aceast tip de contraventie.

Din statisticile pe care le-am consultat si din propriile experiente rezulta ca ne deranjeaza cel mai lult
-birocratia si coruptia ( pe care insa o incurajam pentru ca acceptam sa dam "spaga" ca sa ne rezolvam individual problemele, pentru ca "stim" ca altfel nu se poate!!!!)
-starea drumurilor
-curatenia (la murdarie contribuim cat cuprinde, aruncand scrumiera din masina in locurile unde ne parcam masinile de peste 10000 de euro!? sau lasand sa ne alunece petul de racoritoare chiar lunga un cos de gonoi miraculos gasit pe o strada langa piata Dorobanti)
-siguranta cetateanului

QUOTE
De ce PUR? Care sunt motivele ce v-au convins ca partidul in cauza reprezinta alegerea potrivita?

Este un partid prea mic pentru mari orgolii (politice). Cred in liberalism in aceiasi masura in care cred ca in Romania avem nevoie de protectie sociala. Excluzand unul dintre aceste elemente ne situam in virtual. Fara liberalism nu putem crea capital de crestere fara protectie sociala votul democratic ne va intoarce la dictatura. Am libertatea de a face ceea ce stiu ca trebuie sa fac si responsabilitatea pentru deciziile mele.

QUOTE
Cum priviti schimbarile ce au avut loc in ultimii 4 ani in Capitala, de la atat de mult mediatizata campanie a cainilor metisi pana la situatia gropilor?

-A fost multa mediatizare si in problema cainilor si a dughenelor, s-a schimbat totusi ceva. Nu radical pentru ca nu se poate asa ceva dar oricum este mai bine ca acum 4 ani. Problema este aceiasi . Nu ducem la bun sfarsit ceea ce incepem. Prea multe proiecte prea putine finalizari. Prea politizat totul. Astazi chiar este obositor ce vedem! Nu mai exista timp pentru rezultate de calitate.

QUOTE
Care este pozitia dumneavoastra referitoare la proiectul 'Catedrala Neamului Romanesc' si la amplasarea acesteia?

Avem nevoie de o Catedrala tot asa cum avem nevoie de verdeata de flori de cei 4 m2 spatiu verde pe cap de locuitor pe care i-am pierdut in ultimii 3 ani . Terenul din Parcul Carol este al Patriarhiei. Monumentul este parte din istoria poporului roman. Solutia de pe peluza: Un alt amplasament!

QUOTE
Invatamantul din Romania - a cunoscut acesta o evolutie sau o involutie in ultima perioada?

INVOLUTIE

QUOTE
Care este pozitia dumneavoastra referitoare la statutul social al profesorului din Romania?

Statutul social al unui individ depinde mai mult de pregatirea sa profesionala de implicare si auto dezvoltare continua. Cred ca va referiti la modul in care sunt platiti profesorii. Nu mult mai prost decat in SUA. Acolo un profesor este platit cu 800 de $ si plateste chirie 500-600$.

QUOTE
Si desigur ma refer aici la diferentele enorme ce exista, profesori de valoare ce au aceeasi masina veche de ani de zile (daca o au si pe aceea) si liceeni nu-chiar-de-valoare ce etaleaza masini de miliarde...

Elevii, chiar cei cu parinti asezati pe bani facuti usor pot fi modelati in spiritul respectului fata de catedra. Cum, respectul pentru ceea ce poate sa-l invete profesorul. Nu ma refer neaparat la informatiile din manual. Ma refer la modelul pe care dascalul trebuie sa-l promoveze. Am predat in 1990-1995 la Sf Sava si am avut elevi cu diurna mai mare decat salarul meu pe un trimestru. Le-am demonstrat ca sunt mai bogata decat ei si au invatat sa ma respecte apoi sa ma iubeasca. Din pacate nu oricine poate fi DOCTOR, PROFESOR si PREOT! Daca raportam la 8 ore pe zi cat munceste orice alt salariat atunci la 45% ore pe saptamana lucrate profesorii au 45% din cat ar obtine in alt job. Mult mai mult decat un doctor!

QUOTE
Care este ultima carte pe care ati citit-o si care v-a impresionat in mod placut?

Din editura Polirom Sylvia Plath, Clopotul de sticla, Ioan Petru Culianu Hesperus, iar din editura Curtea Veche, Victor Neuman, Neam, popor sau natiune? (citesc mai multe carti in acelasi timp ca sa nu consum bucuria prea repede, sa "mestec")

QUOTE
Dar ultimul film?

Nu merg la film. Ma uit la cinemateca de la ACASA TV, daca este chiar un film bun!

QUOTE
Utilizati in mod frecvent Internetul? Care este siteul preferat?

Situ-rile oraselor si tarilor in care calatoresc. Imi fac singura rezervarile de hotel si excursile.

QUOTE
Din cate stiu sunteti o persoana religioasa. Daca un inger va ofera raspunsul din partea lui Dumnezeu la o singura intrebare, care ar fi aceasta?

Cum va fi fiul meu ca om mare?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tatoiu Monica
mesaj 30 Mar 2004, 04:06 PM
Mesaj #16


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 12
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.815



QUOTE (Tyra @ 28 Mar 2004, 02:27 PM)
Pentru o buna perioada de vreme ati fost parte din "juriu" la emisiunea "Ce vor fetele". Daca pana atunci ati aratat o imagine mai mult serioasa, emisiunea de care am pomenit v-a afisat si latura axata pe distractie.

Am ales sa fac parte benevol din juriu ca sa pot intelege cum functioneaza in timp real "manipularea" prin televiziune si mai ales cea prin emisiunile de divertisment. Acum stiu. Imi este foarte greu sa mai urmaresc astfel de emisiuni fara sa mai "vad" printre imagini ce se intampla in spate!
In viata nu exista experiente bune sau rele. Experientele la care reflectam ne invata multe lucruri despre noi pe care nu le-am afla altfel!

QUOTE
Cum v-a privit lumea dupa emisiune, care au fost criticile sau felicitarile aduse, si in ce proportii?

80% mi-au spus ca am gresit. Mama n-a incetat sa ma acuze de superficialitate. Ce am castigat? Cele 20% din femeile care ma credeau prea departe de ele au indraznit sa-mi vorbeasca de la egal la egal. Eu cred ca am castigat mai mult decat am pierdut.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 30 Mar 2004, 04:18 PM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Multumesc pentru raspunsul sincer. Astept cu nerabdare si parerea legata de emisiunea cealalta (Big Brother) a carei moderatoare este tot Andreea Raicu (ca si in cazul productiei "Ce vor fetele").



--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tatoiu Monica
mesaj 30 Mar 2004, 04:52 PM
Mesaj #18


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 12
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.815



QUOTE (denise_d @ 28 Mar 2004, 02:43 PM)
1. Avand in vedere ca sunteti si profesoara de matematica- va amintiti prima ora, prima clasa la care ati predat?

Da , chiar foarte bine.Era 7 H la scoala 121, era in schimbul 3,si eu eram mai speriata decat ei!

QUOTE
Ati dori sa va intoarceti in invatamant?

Nu in scoala romaneasca de acum. Poate in scoala care am s-o creez cand voi fi prea batrana sa ma mai lupt cu morile de vant!

QUOTE
Ce impresie v-a lasat Colegiul National Sfantul Sava?

Minunata daca vorbim despre elevi! Groaznic daca imi aduc aminte de consiliile profesorale. Minunate erau defilarile claselor XII. si bataliile castigate cu profesorul de fizica G....... .

QUOTE
2. Cum vi se pare Bucurestiul, comparativ cu orasul dumneavoastra natal - Timisoara?

Este diferenta dintre Roma si Milano! Depinde de ce-ti place. Imi place viata strazii, chiar daca strada este mai putin curata!(Roma este chiar foarte murdara).

QUOTE
3. Ca posibil viitor primar - cum v-ati dori sa arate Bucurestiul?

Macar cum arata in 1978 cand m-am mutat eu. Curat atat cat poate fi un oras la poarta orientului. Sigur (sa poti pleca de la un spectacol pe jos, in mai cand "teii miros nerusinat", sau sa mergi cu 131 fara sa te tii permanent de geanta, sa nu-ti mai fie frica de strada), cu lucrari publice-asfaltare, reparatii gaze, reparatii reteaua de electricitate, reparatii la canalizare facute noaptea , cu un transport in comun care sa transforme masina intr-un lux. Si din perspectiva unui locuitor, daca se poate. Multe spatii verzi, intretinute permanent. O strada doar pentru pietoni cu cafenele si librarii unde sambata si duminica sa se intample ceva care sa ne relaxeze, fanfara, targ de flori sau arta,muzica latino sau festival de folclor adevarat. Asa ceva exista in fiecare capitala europeana. Si la Varsovia care a fost reconstruita din temelii. Orice vis in care crezi este pe jumatate adevarat.

QUOTE
4. Unde obisnuiti sa va petreceti concediile?

(un director nu prea are concedii cum nu are condica de prezenta, are zile libere cand se poate)
In Romania : Brasov, Voronet, Constanta, Timisoara, Vata, Sibiu, Bran, Delta
In afara tarii: in toata lumea. Au ramas cateva locuri nevazute in care sper sa ajung" inainte de tacere". Pentru ele chiar am nevoie de concediu.

QUOTE
5. Cum vedeti viitorul fiului dumneavoastra? Credeti ca se va putea realiza in Romania?

Nu sunt un parinte "bun". Tot ceea ce ii voi oferi material este accesul la cele mai bune scoli. O educatie panoramica si nu super specializari. Stiu ca Romania lui va fi mult mai deschisa tinerilor desi este greu acum sa ne imaginam asta.

QUOTE
6. Ce marci de cosmetice mai utilizati? (in afara produselor Oriflame, desigur).

Nu folosesc decat Oriflame ca produse de ingrijire. Parfumurile sunt Jean Luis Sherer (no number), Jean Patou (Joy) si recent am descoperit parfumurile din Guadelupe (prea puternice pentru tinerele fete). Inainte de Oriflame foloseam L'Oreal (cumparat in afara Romaniei).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tatoiu Monica
mesaj 30 Mar 2004, 05:03 PM
Mesaj #19


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 12
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.815



QUOTE (bdl @ 28 Mar 2004, 03:48 PM)
Sinteti pro sau contra legalizarii prostitutie? Si citeva argumente, oricare este optiunea d-voastra.

Sunt un mare inamic al ipocriziei, al falsei pudori, al falsei moralitati. In prezent prostitutia nu este legalizata, dar ea exista, si mai mult decat atat, prospera.
Ce preferam?
Un fenomen subteran,ce aduce mari profituri neimpozabile, exorbitante chiar, unei mafii cu enorm de multe ramificatii, (cu expunere mare la abuzuri) sau o legalizare ce ar scoate la lumina o buna parte din veniturile acestei industrii.
Evident sunt pentru legalizarea prostitutiei. Cu o singura conditie: alegerea acestei "ocupatii" sa fie facuta in deplina libertate de cea in cauza (sau de cel in cauza de ce nu?)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calfa
mesaj 30 Mar 2004, 05:10 PM
Mesaj #20


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.894
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.410



Doamna Monica Tatoiu, in primul rand bun venit printre noi, la Hanu Ancutei ! smile.gif

Multumiri ca ati acceptat invitatia ! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari, in masura timpului pe care ni-l puteti acorda:

1. Care este pozitia dumneavoastra fata de miscarea feminista din Occident, fata de scopurile si rezultatele ei ?

2. Credeti ca in Romania femeile sunt mai putin vizibile in politica deoarece se feresc de alaturarea lor cu Elena Ceausescu, sau din alte motive ? Daca e cazul, care ar fi acestea ?

3. Ce credeti ca e specific Romaniei in privinta atitudinii barbatilor fata de femei ?

4. Ce ne puteti spune despre legaturile Partidului Umanist Roman cu "miscarile umaniste" mondiale ?

5. Prin ce este "umanist" partidul in randurile caruia v-ati inscris, si pentru care candidati ?

Succes in politica !


--------------------
... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cameron
mesaj 30 Mar 2004, 05:10 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.407
Inscris: 4 August 03
Forumist Nr.: 542



Incep prin a va ura mult succes!
Nu o sa va intreb nimic despre politica (deocamdata..). Sper sa aveti amabilitatea de a reveni aici la Han si dupa alegeri.

1.Candva ati afirmat (intr-o emisiune unde erati invitata), despre un moment anume in viata unui barbat. Mai exact... cand un barbat renunta definitiv la a fi misogin? Mi-a placut raspunsul dat... si as vrea sa reluati aici ideea.
2. Care credeti ca este cel mai bun produs Oriflame?
3. Cat de important este pentru o femeie sa arate bine? Exceptam aici sabloanele despre "frumusetea sufletului", etc...

Multumesc anticipat!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tatoiu Monica
mesaj 30 Mar 2004, 05:18 PM
Mesaj #22


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 12
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.815



QUOTE (Aramis)
1. Ce v-a determinat sa va depuneti candidatura la primaria Bucurestiului? De ce tocmai la aceasta primarie?
2. Fiind o femeie de succes, de ce ati ramas in tara si nu ati plecat peste hotare?


Nu sunt o persoana de birou. (Din acest motiv lucrez intr-o firma de vanzare directa unde circul foarte mult)
Imi place actiunea si la fel de mult imi place sa vad repede rezultatele.
Vreu sa inteleg cum poate fi optimizat modelul administratiei publice locale. De afara nu am suficiente informatii (presa spune ce vrea ea). Imi place Bucurestiul. Pentru acest oras am parasit Timisora si am refuzat Occidentul. Imi place cum acest oras forfoteste. Mai putin decat Istambulul dar mai mult decat Viena. Ma simt bine in India cu toate contrastele ei.
Am vrut administratie locala si domiciliul meu este in Bucuresti. Conform legii 215 nu pot candida decat la Bucuresti!

Am calatorit mult si o sa spuneti ca acum va raspund electoral. Nu-i adevarat. Dupa 2 saptamani oriunde sunt mi-e dor de ziare, de prieteni care suna la 10 noaptea. De gratarul facut in curte cu 6 prieteni care sfarsesc prin a fi 10. Cu petreceri la care apar necunoscuti neinvitati. Cu emisiuni in care se dezbat probleme care nu exista (spre deosebire de Elvetia unde se discuta cu lunile despre dimensiunea pietrelor din pavaj). Este un handicap dar n-as putea sa plec din "haos". Fac parte din el!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 30 Mar 2004, 10:24 PM
Mesaj #23


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (Diana-Maria @ 28 Mar 2004, 08:59 PM)
In eventualiatea cistigarii alegerilor si a obtinerii postului de primar, cum credeti ca veti  putea fi un edil capabil sa vina in intimpinarea doleantelor cetatenilor si  a problemelor inerente unei astfel de pozitii si sa ramineti  in acelasi timp aceeasi femeie de afaceri plina de succes , ca si pina acum? Credeti ca veti face fata cu brio ambelor ipostaze ?

In primul rand trebuie sa precizez ca nu sunt o femeie de afaceri in sensul obisnuit al cuvantului. Oriflame nu imi apartine in nici un fel. Este detinuta 100% de un actionarat strain. Listata la bursa din 24 Martie 2004 (Suedia). Sunt directorul general si administratorul unic. Sunt platita lunar pentru ceea ce fac (foarte bine). Libertatea de actiune imi este limitata de deciziile consiliului de administratie de la centru! Cam la fel cum libertatea primarului este limitata de Consiliul General!
Daca ajung primar nu voi face decat sa-mi schimb locul de munca. Platit mai prost. Am acumulat insa sufient ca sa fiu independenta material. Nu am mult dar am suficient. Sotul meu este un om de afaceri(suficient de atent cu ceea ce face ca sa doarma linistit). Cand imi propun sa fac ceva nu dau inapoi decat daca imi dovedesc mie ca sunt incompetenta.

QUOTE
Care ar fi primele 5 lucruri pe care le-ati face in postura de primar?

Am enumerat primele 3 in raspunsul dat lui Mihai.
-4. Evaluarea strategiilor actuale de pastrarea a ordinii publice (cum si cat de eficient functioneaza ATOP-ul recent infintat). Stabilirea unor criterii clare de evaluare a activitatii autoritatilor implicate si a mecanismelor de coercitie. Buget relationat cu prioritatile identificate. Canalele de comunicare cu cetateanul in aceasta problema si eficienta lor, timp de reactie.
-5.Refacerea parcurilor si zonelor verzi de pe bulevarde, parteneriate publice private cu implicarea marilor companii multinationale sau locale.

QUOTE
Ce credeti ca s-ar putea face pentru oprirea 'exodului'  tinerilor cu potential ridicat, care ar putea avea un rol definitoriu in schimbarea in bine a societatii romanesti ( find bine-cunoscut  faptul ca majoritatea tinerilor se vad realizati, mai ales din punct de vedere  profesional, in afara granitelor tarii ) ?

Avem nevoie de investitii directe. De crestere economica reala. Locurile de munca pentru personal calificat nu sunt suficiente deoarece nu avem "o economie de piata funtionala". Banii privati nu sunt investiti intr-o tara in care justitia nu functioneaza in domeniul comercial (in Romania orice reprezentant al fiscului poate intocmi un document de impunere a unei amenzi proportional cu volumul afacerii, agentul economic semneaza cu obiectiuni, MF blocheaza conturile si isi ia banii, compania se adreseaza justitiei, dupa 5 ani daca are noroc castiga, statul ii da LEII inapoi,valoarea lor este mai mica in moneda absoluta, nimeni nu plateste diferenta, functionarul public nu este tras la raspundere, STATUL are intotdeauna dreptate), legile au nevoie de norme ca sa fie aplicate, normele sunt schimbate lunar, etc. Eu nu mi-as investi banii intr-o astfel de tara. Pe de alta parte am avut interviuri cu tineri absolventi cu diplome, masterate si CV impresionant care dupa ce si-au negociat masina, mobilul si salarul net in euro ca si un expert din occident in fata unei probleme au gasit solutii stereotipe cu cost mare si efect nesemnificativ! Asteptau ca si parintii lor pe cineva care sa le spuna ce si cum sa faca! Invatamantul romanesc nu incurajeaza libertatea gandului si creativitatea. Daca as fi tanara cred ca as pleca sa invat sa ceea ce acasa n-am avut ocazia, sa fac practica si m-as intorce dupa vreo 3 ani eventual cu un contract de "expat" daca sunt realmente bun in ceea ce fac!

QUOTE
Avind in vedere ca sinteti o  persoana mai mult decit realizata pe plan profesional, care credeti ca ar fi cele '10 porunci' ale unei politici de marketing corecte, care sa aiba rezultate certe  in dezvoltarea unei afaceri?

1. Sa nu crezi ca poti pacali consumatorul mai mult decat odata
2. Sa nu lucrezi 100% cu o agentie (80% constructie de mesaj in-house)
3. Sa crezi in produsul sau serviciul pe care il vinzi
4. Sa intelegi si sa respecti cultura tarii in care operezi
5. Sa nu copiezi ceea ce la altii a fost un succes, chiar daca esti tu acela
6. Sa nu incalci ceea ce se numeste "the core values"
7. Sa nu te bazezi pe un singur canal de comunicare
8. Un euro cheltuit nu este neaparat un euro castigat . Depinde de tine.
9. Sa asculti chiar si femeia de serviciu cand are o parere
10. Sa te implici real in programe sociale pentru segmentul social caruia i se adreseaza produsul pe care il promovezi.

QUOTE
Care este politica dumneavoastra personala vis-ą-vis de ciinii comunitari si care credeti ca este  modaliatea cea mai viabila de stopare a  inmultirii  acestora, dar si opinia dumneavoastra  versus  metodele  mai mult decit inumane prin care unii edili din tara au gasit rezolvarea acestei probleme (ma refer  la  eutanasierea cu bita)?

Iubesc animalele. Am 4 pisici, un caine, 20 si de pesti, o broasca testoasa si vreo 7 caini la centrul de echitatie adoptati.
Cainii care exista pe strazi trebuie castrati. Trebuie impiedicata inmultirea lor. Acesti caini sunt hraniti de cetateni. Trebuie lasati sa traiasca. DACA insa ei devin agresivi cu copii sau trecatorii si nu se gaseste un stapan care sa-si asume responsabilitatea pentru ei trebuie eutanasiati. Exista fonduri interne si externe, exista asociatii care fac mult zgomot pentru nimic; eventual mese rotunde si deplasari externe la conferinte! Vor fi din ce in ce mai putini deoarece terenurile virane din Bucuresti dispar. Pepiniera Bucurestiului langa care locuiesc nu mai are decat "maidanezi asimilati".

QUOTE
Cum   vedeti Romania peste 10 ani? Ce rol credeti ca va avea tara noastra in U.E. ?

Mult mai bine ca acum. Ne vom pastra insa culoarea locala precum au facut-o grecii. Gradele de libertate ale asupririi cetateanului de catre stat vor fi drastic diminuate. Restul il va face timpul si selectia naturala!

QUOTE
Care este in viziunea dumneavoastra situatia culturii romane? Vedeti vreo posibilitate de 'resuscitare' a fenomenului  cultural romanesc ? Care ar fi modalitatile de revigorare a spiritualitatii  romane?

Intelectualii si liderii de opinie sunt prea saraci pentru a nu fi vulnerabili. Tinerii citesc din ce in ce mai putin. Informatia detine suprematia. Este drogul care iti alimenteaza nevoia de putere. Este o himera. Imi este tot mai greu sa ii fac sa inteleaga pe tinerii din jurul meu ca a sti si a intelege sunt doua lucruri diferite. Ne grabim fara intelepciune.
Cultura inseamna timp pentru suflet. Nu-l mai avem. Mai practic vorbind Codul fiscal imi da voie sa sponsorizez in limita de 3 la mie din cifra de afaceri dar nu mai mult de 20 % din impozitul pe profit. Mai putin ca inainte.
Ce sa fac mai intai? Sa dau bani pentru bursele copiilor din satele sarace din Moldova,s clipitori dar fara viitor sau sa sponsorizez expozitia itineranta de gravura olandeza? Pana la urmatorul cod fiscal(dupa alegeri) pe amandoua; dar tot e putin. Cred ca avem nevoie de eroi! Cine sa scrie despre ei? In nici un caz Libertatea!


QUOTE
Luind in considerare 'explozia' narcoticelor pe piata romanesca, cum intentionati sa va implicati in lupta anti-drog si in informarea tinerei generatii care prezinta cel mai mare factor de risc, avind cel mai mare procentaj  din totalul consumatorilor?

Ca mama de baiat de 10 ani am inceput sa caut solutii punctuale. Tinerii au nevoie de activitate, de "action", de acte de rebeliune. Drogul este o forma de evadare. Precum un suvoi care curge energia trebuie directionata. Sportul in scoala este o solutie. Cluburi scolare. Institutia dirigintelui ar trebui sa functioneze. Cred ca orice programe de informare trebuie sa fie facute cu tineri pe post de voluntari ca sa fie credibile si permeabile. Cred ca solutia vine tot de la tineri; trebuie doar sa-i asculti! Trebuie utilizate canalele de comunicare pe care tinerii le folosesc si nu cele care ne sunt noua adultilor familiare!
Eu cu copilul meu vorbesc zilnic. Ma bate la cap sa ma las de fumat. Si are o lista cu o mie de motive! Vorbim despre orice si nu-i spun niciodata ai gresit. Nu-l pedepsesc pentru ca imi spune adevarul Ii spun ce as face eu si il invit sa ma contrazica!Invatam unul de la altul. Asa ajungem la solutii reale. Copilul meu nu trebuie sa se simta singur . Mama mea a fost la fel cu mine. Mi-a canalizat rebeliunile cu intelepciune.


Va rog sa ma scuzati pentru eventualele greseli. E tarziu si trebuie sa raspund la toate intrebarile pentru ca maine nu stiu cat timp o sa am.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 30 Mar 2004, 10:57 PM
Mesaj #24


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (carpatic @ 28 Mar 2004, 09:15 PM)
In descrierea dumneavoastra Mihai spune ca "in timpul liber va ocupati de propria firma". Cat de mult va ia, ca timp dar mai ales ca implicare, propria firma? Este numai o pasiune sau e un nucleu pentru o preconizata dezvoltare a afacerilor personale ? Cum ati luat decizia sa va ocupati de firma dumneavoastra, dat fiind ca aveati deja un post de raspundere dar care v-a adus si satisfactii ? A fost dificil sa luati decizia de a incepe si pe cont propriu? V-ati temut ca ar putea exista conflicte de prioritate intre cele doua linii (Oriflame si propria firma), in sensul impartirii timpului si a interesului intre cele doua ?

Nu foarte mult. Mi-am dorit toata viata sa fac haine. Sa fac design de interior. Nu este o firma axata pe profit. Este mai mult un hobby.De ce nu? Poate maine va fi activitatea mea de baza? Trebuie sa-ti urmezi intotdeauna visul. Sa faci ce simti ca trebuie si atunci cand trebuie. A fost si un experiment ca sa inteleg cum te poti descurca fara un colos in spate ca sa te sprijine cand iti este greu. Nu e usor dar am invatat o multime de lucruri pentru a-i putea ajuta pe cei cu care lucrez. Firmele noastre de distributie, microintreprinderi. In carti nu gasesti ceea ce am trait pe pielea mea.
Cand am inceput afacerea pe cont propriu Oriflame era deja o masina care functiona eficient. Lucram cam 3 ore pe zi. Ma plicitseam si i-am spus asta CEO-ului nostru care mi-a dat curaj sa fac ceva pe cont propriu. Nu cantitatea timpului conteaza in management. Calitatea acestuia conteaza.

QUOTE
Dumneavoastra ati parcurs mai multe etape de-a lungul vietii, si a durat ceva timp pana sa ajungeti a fi considerata o femeie de afaceri de succes. In ultimii ani tot mai multi tineri, de la varste tot mai fragede, incearca sa se lanseze in afaceri sau chiar in politica. Ce parere aveti despre acest mod de abordare? E preferabil ca tanarul sa caute intai experienta, si apoi puterea (financiara, politica) sau asumarea raspunderii (si riscului) de la inceput ?

Lucrurile de calitate in viata se obtin in timp. Cand sari peste etape devii vulnerabil la imprevizibil. Inainte de a fi "o femeie de afaceri de succes"??? am fost un profesor iubit de elevi, am fost un student silitor (pana la ultimul doctorat) si inca invat. Am devenit o sotie inteleapta la a treia incercare. Mama inca invat sa fiu. Sunt ceea ce sunt acum pentru ca am construit pas cu pas. Doi inainte unul inapoi. Nu mi-am dorit lucruri care am considerat ca nu mi se cuvin. Inca ma minunez de "succesul" pe care il am si imi este frica, ca nu-l merit si maine o sa fiu pedepsita si o sa mi se ia totul. Lucrurile pe care nu le meriti ti se iau atunci cand iti este mai bine. Am patit-o de cateva ori si e tare greu sa treci de la bine la rau.

QUOTE
Cum si de ce v-a venit ideea de a intra in politica ? Ce ambitii politice aveti, pe termen lung ?

Ambitii este mult spus.Trebuie sa ma implic in optimizarea unui model pe care pana astazi l-am analizat, l-am criticat. Este ca o problema de matematica nerezolvata care nu ma mai lasa sa dorm. Prietenii imi spun ca imi bat cuie in talpi, ca viata este scurta si trebuie sa o traiesc alaturi de oamenii dragi care ma inteleg, care au aceleasi valori cu mine. Ceva imi spune ca asta suna a egoism. Trebuie sa incerc acum cand am rezolvat atatea probleme cu "succes".
"Termen lung" in politica romaneasca nu exista. Cel putin nu mi-am pus aceasta problema. Acum invat limbajul politic dar fara sa-l las sa ma schimbe. Trebuie sa se poata!

QUOTE
Ce tara, din cele vazute pana acum, v-a impresionat cel mai mult si de ce ? Daca ea e din Europa, atunci repet intrebarea si pentru tarile din afara Europei.

Singapore -ordine disciplina -amenzi .
Olanda-libertate fara haos.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 30 Mar 2004, 11:14 PM
Mesaj #25


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (abis @ 29 Mar 2004, 09:14 AM)
Cum credeti ca ati putea colabora si cum v-ati pune in practica programul, in cazul in care veti avea parte de un Consiliu General (dublat eventual de primari de sector) dominat de reprezentanti ai altui partid? Ma refer la situatia actuala, in care un primar general ales are de infruntat un consiliu ostil, corupt si obstructionist, consiliu ale carui interese nu sunt problemele bucurestenilor, ci doar modul in care poate fi compromis primarul in functie, deoarece apartine unei grupari politice adverse.


La fel cum am negociat cu sefii mei de la centru care imi cereau sa aplic strategii care nu se potriveau cu "piata nefunctionala romaneasca". Pas cu pas fara sa spun NU.
Construiesti argumentand si nu negand. Daca Consiliul hotareste ceva, el fiind "emanatia " in spiritul democratiei a ceea ce vrea electoratul si eu de asemenea, sunt obligata sa aplic ceea ce mi se cere sa aplic iar daca nu sunt de acord trebuie sa am tenacitatea sa acumulez informatia necesara sa corectez aceste decizii, informand corect alegatorii si respectand legea. Din mers. Obligandu-i pe cei care au hotarat ceva sa faca fata consecintelor deciziilor lor. Nu trebuie lasate lucrurile sa evolueze atat de mult incat consecintele sa fie prea costisitoare la "reparatie". Oamenii invata cel mai mult cand trebuie sa trasca cu greselile lor.
Exemplu. Se hotareste alocarea unui buget x pentru actiunea y. Probabil undeva exista un interes personal. Se poate afla doar lasand lucrurile sa curga si urmarind pas cu pas derularea contractului, cheltuielile facute. Nu se poate sa nu te impiedici de probe. trebuie doar sa fi tenace. E nevoie de cateva exemple si mesajul se transmite. O singura conditie. Primarul nu trebuie sa fie vulnerabil!
Nu exista problema fara solutie (daca ipoteza este corecta si logica) Exista doar rezolvitori neperformanti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 30 Mar 2004, 11:33 PM
Mesaj #26


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (Tyra @ 29 Mar 2004, 01:02 PM)
Revin cu o intrebare de actualitate. Azi, la una din emisiunile Prima TV ati dat un raspuns care a lasat sa se inteleaga ca nu sunteti de acord cu emisiunea Big Brother. Cu alte cuvinte, ca nu ar mai trebui finantata, pentru a nu mai fi difuzata.
De ce doriti oprirea difuzarii emisiunii Big Brother?


Cred ca m-am exprimat prea comprimat.
Sa fiu mai explicita:
1. Nu cred in interzicerea unui program, fie el si Big Brother. Am trait pe vremea cenzurii si a fost cumplit.
2. Nu imi place aceasta emisiune, dar asta este alegerea mea si am telecomanda pentru a-mi exprima optiunea.
3. Ce imi place mie nu trebuie sa placa la toata lumea. De asta lumea este frumoasa (in catalogul Oriflame ce-mi place mie nu se vinde, cumparatorul este regele).
4. Drepturile mele sunt dimnuate atunci cand exercitarea lor incalca drepturile semenilor mei!!!!!!!! Negociem democratic
5. Pentru tinerii sub 16 ani este nociv ceea ce pot vedea acolo! De ce?

> pentru ca judeca truchiat neavand imaginea de ansamblu
> viata nu inseamna numai sa "vorbesc Liber"
> sexul fara sentimente seamna cu spalatul pe dinti. E sanatos pentru trup. Si rupe trupul de suflet.
> sentimentele se construiesc in timp , oamenii comunica pentru a se cunoaste si actul sexual implineste aceasta comunicare. Orgasmul trebuie sa fie si implinire spirituala nu numai trupeasca. Mai ales la o femeie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jkd
mesaj 30 Mar 2004, 11:50 PM
Mesaj #27


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 280
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.832



Sre surprinderea mea... (nu prea mare de altfel) d-na Tatoiu a raspuns.
Sunt in stare sa imi pun capul la bataie ca orice alt politician... trata la misto forumul acesta...
Acum sa revin la ce vroiam sa spun:
-nota 10 pt PUR ca a stiut sa propuna un candidat credibil si nota 10 pt ca ati acceptat provocarea.
- nota 1 pt ca PUR a ales-o pe Lia Roberts: eset o eroare de imagine, Lia roberts nu prezinta credibilitate... asta este si personal alegerea mea pentru functia de presednte era tot pt d-voastra. Si... eu sunt un misogin! Dar nu am incotro trebuie sa recunosc valoarea.
Cei sapte ani de acasa si-au pus puternic amprenta asupra mentalitatii d-nei Tatoiu... si mentalitatea nu este a regatenilor... dar tot Banatu-i fruntea!
Si in final... bine ati venit pe forum si speram sa ramaneti aici si dupa alegeri.


--------------------
Timpu' trece greu, pe langa timp alerg. Nu mai am directie, important e ca mai merg.

Venereaza-i pe Buddha-si si pe zei, dar nu depinde de ei.
Miyamoto Musashi (1584-1645)
http://www.escape.uv.ro
my blog: www.mcgogoo.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 30 Mar 2004, 11:52 PM
Mesaj #28


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (Tyra @ 29 Mar 2004, 01:02 PM)
Revin cu o intrebare de actualitate. Azi, la una din emisiunile Prima TV ati dat un raspuns care a lasat sa se inteleaga ca nu sunteti de acord cu emisiunea Big Brother. Cu alte cuvinte, ca nu ar mai trebui finantata, pentru a nu mai fi difuzata. De ce doriti oprirea difuzarii emisiunii Big Brother?


Cred ca m-am exprimat prea comprimat. Sa fiu mai explicita:
1. Nu cred in interzicerea unui program, fie el si Big Brother. Am trait pe vremea cenzurii si a fost cumplit.
2. Nu imi place aceasta emisiune, dar asta este alegerea mea si am telecomanda pentru a-mi exprima optiunea.
3. Ce imi place mie nu trebuie sa placa la toata lumea. De asta lumea este frumoasa (in catalogul Oriflame ce-mi place mie nu se vinde, cumparatorul este regele).
4. Drepturile mele sunt dimnuate atunci cand exercitarea lor incalca drepturile semenilor mei!!!!!!!! Negociem democratic
5. Pentru tinerii sub 16 ani este nociv ceea ce pot vedea acolo! De ce?

> pentru ca judeca trunchiat neavand imaginea de ansamblu, trairea individuala
> viata nu inseamna numai sa "vorbesc Liber"
> sexul fara sentimente seamna cu spalatul pe dinti.E sanatos pentru trup.Si rupe trupul de suflet.
> sentimentele se construiesc in timp , oamenii comunica pentru a se cunoaste si actul sexual implineste aceasta comunicare. Orgasmul trebuie sa fie si implinire spirituala nu numai trupeasca. Mai ales la o femeie.
Programul ar trebui transmis dupa miezul noptii ca sa se minimizeze impactul negativ. Daca vrem sa vedem emisiunea dupa ce parintii s-au dus la culcare ne-o facem cu mana noastra.

Un participant la acest forum ma intreba ce cred despre cultura. Tineri aleg din ceea ce societatea le ofera.
mesajul este consuma cat mai mult, cat mai repede. Orice oricand Totul este minunat .Crede-ne pe cuvant. Nu mai gandi/ Gandim noi pentru tine. Nu trebuie sa traiesti Traim noi pentru tine. Traieste virtual si consuma ceea ce noi iti dam/
Unde-i libertatea? Cine finanteaza aceste mesaje? Cei care vor sa-ti vanda fara sa te lase sa gandesti atunci cand alegi? Mai esti liber?

La acest tip de furt de libertate m-am referit cand am pus intrebarea cine finanteaza programele televiziunilor comerciale? Fara finantare (din publicitate, precum la tigari) n-ar exista problema care s-a discutat.
Viata merita traita direct si nu prin terti. De asta ne-a fost data!
Alternativa mea "educationala" la Big Brother: "Platforma", " Decameronul " Kamasutra, Unsprezece minute, in ultima instanta Sandra Brown.

Daca sunt greseli de scriere imi cer iertare este foarte tarziu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 31 Mar 2004, 12:05 AM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Ziua buna draga doamna Tatoiu. Filiala PUR din Galati este alaturi de dv. in lupta electorala ce va avea loc in viitorul apropiat! Ca sa nu plictisesc voi trece direct la fondul problemei. Asadar, ar fi remarcabil daca ati putea prezenta pe scurt, in disponibilitatea timpului dv. fireste, care sunt actiunile dv. si planurile cu care veti iesi pe scena politica bucuresteana si cum s-ar prezenta, in acceptiunea proprie, maniera eficienta si viabila dupa care ar trebui sa se ghideze reforma astfel incat traiul din Romania sa respecte dispozitiile legale stipulate riguros in Constitutie. Amintesc reforma romaneasca deoarece ne confruntam la ora actuala cu un simptom al unei boli care parca nu mai trece, lasand corpul tot mai slabit si neajutorat. Iar esafodul jocurilor de culise politice are in centrul atentiei internationale vesnica tranzitie, molima incompetentei guvernamentale si plaga insucceselor datorate indiferentei fata de nevoile imediate ale societatii si "grelei mosteniri". Sa nu uitam faptul ca pe esafod se afla, la momentul actual, Romania. Cum spunea si dl. H. R. Patapievici in "Omul recent", azi nimeni nu ne mai poate ajuta, nu zeul si nici zeii atare, ci numai Dumnezeu. Probabil politica are nevoie, in aceste momente, de o nuanta de credinta intru desavarsirea scopurilor propuse, respectiv intrarea in randul structurilor occidental-europene. Va multumesc pentru participarea la discutiile de la Han. Toate cele bune.

F.'.

Acest topic a fost editat de Minerval: 31 Mar 2004, 12:07 AM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 31 Mar 2004, 12:12 AM
Mesaj #30


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (stilnox @ 29 Mar 2004, 03:40 PM)
Intrebare despre sinceritatea abordarii strategice a PUR- numai candidate femei in Bucuresti:
Contextul problemei
Candidatura dvs este desigur justificata de succesul managerial de la Oriflame. Dar exista si cazul actritei Anca Sigartau (sector 4) a carei competenta este din start chestionabila si a carei viziune despre management e ca "probabil nu e greu sa administrezi o primarie pentru ca si actorii trebuie deseori sa improvizeze" (declaratie la conferinta de presa). Actoria nu e o activitate de problem solving, ci de entertainment, deci avem o incompatibilitate fundamentala. De ce nu a fost nominalizata o doamna care are actually skill-uri de management (ca dvs.)
Aceasta ma face sa intreb daca nu cumva PUR ia problema alegerilor locale in joaca si mizeaza exclusiv pe latura imageristica doar pentru branding politic folositor in alegerile din viitor.
Intrebarea efectiva
[b]Nu va e teama ca sunteti exploatata imageristic de catre PUR in aceeasi maniera in care PSD/PDSR s-a folosit de Ilie Nastase in '96?


Imi asum responsabiltatea doar pentru ceea ce sunt si pot eu insami. Nu pot discuta in numele altei persoane.
In orice organizatie precum si in politica decizia majoritati i devine strategie. Face parte din exercitiul de democratie cotidiana care este singura care ne duce inainte.
In 1995 cand am fost angajata sa deschid firma Oriflame, nu stiam nici macar cum se completeaza un ordin de plata.
Despre amortizare am inteles dupa 9 luni. Colegii de atunci, care mai sunt inca in organizatie mi-au povestit despre ce credeau ei atunci despre mine. Ceva similar cu ceea ce se crede despre colega mea.
Omul care m-a angajat a vazut ce nici macar eu nu am vazut. A ajuns CEO si eu femeie de afaceri de succes!
Fiecare dintre noi merita o sansa! Nu are importanta cat sti. Important este cat de deschis esti in a invata ce descoperi ca trebuie sa sti si cat de repede.

Nu imi este teama de nimic. Nici macar de ridicol. Oamenii de buna credinta sunt doar ingenunchiati pe termen scurt. Eu cred in ceea ce spun si fac. Daca se va intampla sa identific simptomele jocului o sa am bunul simt sa "step back" . Promit!
Unii dintre prietenii mei imi spun ca sunt o idealista. Dar unde am ajunge daca tot despicam firul in patru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 31 Mar 2004, 12:30 AM
Mesaj #31


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (menthoru' @ 29 Mar 2004, 04:39 PM)
Doamna Tatoiu, va adresez doua intrebari:
V-ati gandit la o solutie pentru a rezolva problemele de trafic si blocajele din capitala, cum ar fi posibilitatea adaugarii de benzi de circulatie?

Din cauza dimensiunilor strazilor, a costului terenului in Bucuresti si a haosului de la cadastru ar fi imposibil pe termen scurt sa se construiasca benzi suplimentare. Chiar si pe soseaua de centura exproprierile ar costa si ar dura mai mult decat un mandat.
Solutie posibila: Stopurile ar trebui reglate (precum in Elvetia) pentru a avantaja mijloacele de transport in comun. Daca la stop este un autobuz el pleaca cu prioritate. Se descurajeaza in acest fel plecarea la munca cu masina personala si cu un singur ocupant!Daca ajungi mai repede si mai comod cu transportul in comun de ce sa mergi cu masina personala?

QUOTE
Anumite zone din sectorul 5 al capitalei arata absolut jalnic: blocuri de locuinte daramate, strazi strabatute parca de tancuri, rromi ce nu au grija de ceea ce se intampla in jurul lor si in acea zona a comunitatii. Ma refer mai exact la zona Prelungirea Ferentari - Salaj. Aveti un plan in ceea ce priveste aceasta zona si alte zone ale capitalei asemanatoare cu cea descrisa mai sus?

Sectorul 5 va avea un consiliu de sector si un primar ales democratic.Solutiile punctuale trebuie sa porneasca de la decidentul care este cel mai aproape de problema.Am fost la New York. Acolo exista locuri asemanatoare .Harlem de exemplu.Fara sprijinul cetatenilor nu se poate face decat cosmetizare.

La nivelul Capitalei solutiile ar fi
- identificarea proprietarilor acelor cladiri si amendarea lor(daca exista o hotarare de consiliu in acest sens). In cazul in care nu se poate plati amenda scoaterea la licitatie dupa obtinerea unei hotarari judecatoresti definitive.
-amendarea cetatenilor care distrug bunurile din spatiul public. Daca nu au bani de amenzi acestea pot fi convertite in munca in folosul comunitatii (precum in USA)Educatia prin exemplu si responsabilizare.
- asocierea primarieie cu ONG-uri cu experienta in domeniul integrarii in societatea a grupurilor cu probleme. Programe in parteneriat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monica Tatoiu
mesaj 31 Mar 2004, 12:51 AM
Mesaj #32


Invitata la Han
*

Grup: Invitati
Mesaje: 8
Inscris: 27 March 04
Forumist Nr.: 2.779



QUOTE (abis @ 30 Mar 2004, 06:10 AM)
PUR are, dupa alegerile locale, trei optiuni: continua prin forte proprii, revine la alianta cu PSD sau intra intr-o constructie politica cu alte formatiuni din opozitie. Dumneavoastra ce varianta ati agrea? Daca partidul dvs. ar alege alta varianta decat cea pe care o agreati, ati demisiona din partid?

PUR partid de opozitie. Nu cred in demisii. Am ales o ideologie. M-as retrage din pozitiile de decizie din partid. Daca voi avea o responsabilitate in administratia locala o sa fac ceea ce consider ca este bine conform promisiunilor facuteindiferent care va fi decizia de partid si o sa astept sa fiu data afara. In acest caz ma voi retrage din lumina reflectoarelor.

QUOTE
Daca, din diverse motive, veti fi nevoita sa demisionati din PUR, veti renunta si la mandatul de primar general?

Da. Sunt candidata a unui partid respectiv a unei ideologii si nu cred in "independenti politic".

QUOTE
Dintre ceilalti candidati la primaria capitalei, cu cine ati prefera sa va confruntati in turul doi, si cu care nu ati dori o asemenea confruntare?

Domnul Basescu va fi precis in turul doi. E problema mea daca pot fi contracandidatul domniei sale.

QUOTE
Sunteti de acord cu amplasarea in Parcul Carol a catedralei pe care BOR doreste s-o construiasca?

Am raspuns la acesta intrebare in acest forum. Repet: Da pentru catedrala, Nu pentru amplasament.

QUOTE
Cum veti rezolva problema cainilor fara stapan?

Si la acesta intrebare am respuns in acest forum.

QUOTE
Veti continua lucrarile la liniile de metrou usor, sau considerati ca exista alte prioritati in Bucuresti?

Linia 41 nu este eficienta. Trebuie gasite alternative .

QUOTE
Traian Basescu a incercat construirea unui pasaj rutier in zona Basarab; proiectul a fost stopat de Consiliul General. Dumneavoastra credeti ca acest proiect este util, sau nu? Veti incerca sa-l realizati?

Avem nevoie de parcari. Multe. Trebuie gasite solutii optime ca si costuri si amplasament functie de concentrarea cererii.Decongestionare pe termen scurt prin mai multe investitii mai mici in zonele critice. Strategii pe termen lung legate de dezvoltarea si modernizarea traficului rutier. O mare problema pentru Bucuresti: gatuirea iesirilor din cartiere spre centru!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
menthoru'
mesaj 31 Mar 2004, 01:42 PM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.033
Inscris: 3 September 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 706



Doamna Tatoiu, va multumesc frumos pentru raspunsuri si va urez bafta in alegeri.


--------------------
I have given it much thought / It seems, disaster must come / At best, only postponed / Shaolin Kung-Fu to survive / Must now be taught to more young men / We must expand, get more pupils / So that the knowledge will spread
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 1 Apr 2004, 01:26 AM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Stimata doamna Tatoiu, va multumesc pentru amabilitatea de a raspunde la intrebari si va doresc succes si in afaceri si in alegeri!
Pe mine m-ati cucerit, mai ales datorita raspunsului dumneavoastra vis-a-vis de situatia culturala a Romaniei.
Sper sa va fi placut Hanul Ancutei si compania noastra.


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svchost.exe
mesaj 1 Apr 2004, 08:25 AM
Mesaj #35


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 11
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.817



As avea si eu o intrebare: Ce parere aveti desre Programul "Sistem Educaţional Informatizat" ?
Credeti ca va avea succes? Daca da, de ce ? Daca nu, de ce ?

Acest topic a fost editat de svchost.exe: 1 Apr 2004, 08:43 AM


--------------------
Cel ce omoara timpul nu este un asasin, ci un sinucigas.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 02:59 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman