HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> O-zone, sau cum naiba s-o scrie..
Nea' Caisa
mesaj 20 Feb 2004, 05:36 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 170
Inscris: 20 February 04
Forumist Nr.: 2.296



la noi prinde bataia de joc.
prinde tot.

mie unu' imi plac astia. am impresia ca si'au jurat sa faca bani in cel mai mare sictir cu putinta. alta explicatie n'am.
culmea, dar topicu' asta nu are prea tare a face cu muzica.
altceva ma roade.
si pe langa asta inca o chestie.

cat de sus poti sari calul pentru a iti atinge un obiectiv, stiind ca te loveste mai mult sau mai putin in organele genitale ale demnitatii. totul te ajunge pana la urma, se spune din popor. deah, poporul asta al nostru cu dese tendinte de imbecilitate si vesnica supunere mai si spune cate ceva din cand in cand. cat de mare poate fi un compromis care sa nu te pateze pe fata de masa a constientei; cand stii ca faci ce iti trebuie sa faci, nu ce trebuie sa faci.

la astia ma indoiesc ca se consuma prea tare.
nici ca ii da orgoliul jos de pe scena.

oricum,
ca sa ajung iar la o idee muzicala,
cat de bine vi se pare ca se prostitueaza ei?

raportandu'va la target.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 20 Feb 2004, 06:21 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Bine ai venit la Han, Nea' Caisa! biggrin.gif welcome.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 21 Feb 2004, 01:47 AM
Mesaj #3


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



Uhm, nu cred c-ar fi chiar bine sa se discute gusturile muzicale .. Fiecare cu ce-i vrea inimioara. O-zone are publicul sau si nu-i chiar atat de mic, din cate-am observat. Oricum, ei canta comercial, e evident sa doreasca sa scoata bani din ce fac.


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 21 Feb 2004, 01:47 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
PIT-a-PAT
mesaj 21 Feb 2004, 02:24 AM
Mesaj #4


Vataf
***

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 102
Inscris: 20 February 04
Forumist Nr.: 2.295



O-zone...nu stiu de ce dar mie imi plac astia...Suna bine la petreceri. E dansabil, are ritm. Bineinteles ca sunt un produs pur comercial si cam intrec masura comercialului...Macar sa cante live.
Apropo...Am auzit ca i-au copiat unii in italia si au ajuns pe locul I prin topurile lor (tot romani am impresia) si "s-a sesizat" O-zone si nu au ce sa le faca. E adeavarat ca i-a plagiat cineva pe O-zone? ( laugh.gif ce fel suna)


--------------------
Doi copii numarau o bila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Vd
mesaj 23 Feb 2004, 03:39 AM
Mesaj #5


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 29
Inscris: 13 February 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 2.213



Cum am mai spus deja la forumul "va plac sau nu", in afara de absurditatea lor si a muzicii lor cel mai tare ma intriga videoclipurile pe care le scot.Nu le inteleg... blink.gif, de ce danseaza pe aripile unui avion, ce-i cu pantalonii aia cu stele, ce-i cu ineptiile alea de versuri si ce atata disco?! yikes.gif Sunt comerciali, poate cei mai comerciali dupa parerea mea si aiurea e faptul ca se supraestimeaza si sunt supraestimati.Credeti-ma, daca ascult mai mult de 2 piese fac o cadere nervoasa....Plagiati???? rofl.gif


--------------------
"Ca sa schimbam, acuma intaia oara,
Sapa-n condei si brazda-n calimara"T. Arghezi "Testament"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 23 Feb 2004, 01:03 PM
Mesaj #6


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



Vorbeam cu un amic de-al meu din Italia care-mi spune in seara asta intr-un mail ca n-o sa-mi vina sa cred, dar pe locul 1 in Italia sunt "Haiducii" cu piesa "Dragostea din tei", vanzand mai mult de 200.000 exemplare single intr-o saptamana !

Mai sa fie, mi-am spus. Ia sa apelez la prietenul meu Google. Cautare: Haiducii, limba italiana. Si intr-adevar, topul italian din aceasta saptamana arata astfel (www.lene.it/it/classifiche.asp):

1. Haiducii VS Gabry Ponte - Dragostea din tei
2. Black Eyed Peas - Shut Up
3. Evanescence - My Immortal

Se-ngroasa gluma ! In fata lui Black Eyed Peas? A lui Evanescence? Wow! Bine-ar fi sa fie o alta melodie si trupa noastra de etno dar... dau aceeasi cautare cu Google - Haiducii, dragostea, limba romana si gasesc... www.rba.ro si comunicatul casei de discuri RBA in care se arata ca trupa Haiducii din Romania nu are nici o legatura cu cea italiana care, la momentul respectivului comunicat, plagiand ordinar pe O-ZONE, erau destul de difuzati la posturile de radio.

Ce-o sa se intample acum, ma-ntreb, cand banutii au inceput sa curga garla in teschereaua vocilor necunoscute de baiat si fata din spatele titulaturii Haiducii VS Gabry Ponte. Normal ar fi ca O-ZONE sa iasa in fata. Insa ziarele romanesti, la unison, tac malc. Numai pe internet cateva reactii razlete pe forumuri. Oare cine si ce se ascunde in spatele intregii afaceri ?

Asa ca bucuria de a avea niste romani (or fi romani ?) in fruntea unui top de vanzari apartinand unei industrii muzicale de succes cum este cea italiana este umbrita de amenintarea de plagiarism si furt de identitate a celor ce au lansat cantecul respectiv.

Iata mai jos si o parte din melodia respectiva pentru a va face o idee despre ce este vorba.

Totusi se pare ca acest caz are un happy-end!

O-Zone, contract in Italia de 100.000 Euro.

Parca in conformitate cu proverbul "Unde dai si unde crapa", seria acuzatiilor de plagiat ce a implicat piesa trupei O-Zone, "Dragostea din tei", preluata fara acordul lor, in Italia, de Paula Mitrache a avut efecte nesperate. Dupa ce interpreta a obtinut un nesperat succes, ajungand pe primul loc in topurile italiene, o mare casa de discuri din Peninsula a vrut sa stie cine sunt cei care au compus originalul.

Astfel, prin reprezentantii lor, Cat Music, O-Zone au inhatat cel mai mare contract cu Occidentul al unei formatii din spatiul mioritic. Pentru un an de zile, O-Zone va fi formatia casei de discuri italiene Time Records (din cadrul concernului EMI Publising, asociat cu Sony Music), contract cu posibilitati de prelungire.

Avansul deja trimis este in valoare "de zeci de mii de dolari", dupa cum ne-a declarat Dan Popi, directorul Cat Music/Media Services. Suma din josul contractului se apropie de 100.000 de euro. Dupa ce o varianta a piesei a facut valuri in tara macaronarilor, mai multi reprezentanti ai unor case de discuri s-au interesat de varianta originala. Asa se face ca firma bucuresteana a acceptat sa negocieze cu Time Records, contractul fiind parafat prin corespondenta, pe 29 ianuarie.

La o asa veste nici ca va fi vorba de un proces cu cei care au avut succes in Peninsula preluand piesa "Dragostea din tei" a celor de la O-Zone, fara sa ceara acordul cuiva. De acest lucru ne-a asigurat Dan Popi, mai ales ca legislatia italiana nu acuza in vreun fel pe cei ce reediteaza piese ale altor artisti in alte interpretari.

"Contractul stipuleaza obligativitatea lansarii unui album, iar Time Records ne-a mai aruncat o oferta, mai pretentioasa, care prevede ca ei sa se ocupe si de o promovare pe intreaga parte vest-europeana, propunere la care ne mai gandim. in cazul celui de-al doilea contract, suma se va tripla fata de primul", ne-a declarat Dan Popi.

Cine este Paula Mitrache?

Interpreta are 30 de ani. In 1990 Paula Mitrache a obtinut locul ll la concursul Miss Bucuresti. Un an mai tarziu a debutat pe scena Festivalului de la Mamaia cu doua piese ale lui Ionel Tudor interpretate in limba engleza. La putin timp s-a stabilit in Italia, la Bari, unde s-a casatorit cu un om de afaceri, cu care are si un copil, Antonio, de 7 ani.

In Italia, Paula este cunoscuta mai mult sub numele Monica. Are si o trupa de teatru, cu care sustine un spectacol intitulat "Draga Goldoni", dupa comedii de Carlo Goldoni. Cu teatrul, actrita si cantareata efectueaza turnee atat in Italia, dar si peste hotare. A facut televiziune si a jucat in doua seriale tv italiene. Cantareata a colaborat in Israel si cu Nancy Brandes, fost componenet al trupei "Rosu si Negru", actualmente renumit dirijor al Orchestrei Armatei.

Editat: OK, linkul catre piesa Haiducilor a stat destul aici smile.gif si nu stiu daca e chiar ... legal. Daca se va considera ca linkul poate totusi sa ramina, il voi reintroduce. Multumesc.

ya



Editat 2:
Linkul se pare ca e ok, si revine in fortza smile.gif :

Download pentru piesa Haiducilor

Multumesc.
ya




Acest topic a fost editat de ypsilonalpha: 24 Feb 2004, 12:51 PM


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cips
mesaj 24 Feb 2004, 10:41 PM
Mesaj #7


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 102
Inscris: 22 January 04
Din: Brasov
Forumist Nr.: 1.935




Mie mi se par de-a dreptu geniali O-zone. Cred ca au reusit sa faca cei mai multi bani din toate trupele de la noi. Piesele, de ex ce-a cu care s-au lansat, Ochii tai, era chiar reusita, lucrata d.p.d.v. muzical..sound bun, si i-am auzit cantand live, au voci bune. Toata lumea are ceva cu versurile lor...sa nu uitam, genu de muzica e dance..care inseamna muzica de dans..cine se asteapta la mesaje profunde la astfel de piese, viseaza aiureli. Vrei text profund, te duci la Opera, citesti un poet talentat, si alte cate si mai cate...Intre noi fie vb, ar suna de-a dreptu ridicol, un text intelectual si cu mesaj, la o muzica ca aceasta. Asta in cazu in care nu va place sa purtatzi tenesi sau adidasi la costum:)))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Vd
mesaj 25 Feb 2004, 11:43 PM
Mesaj #8


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 29
Inscris: 13 February 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 2.213



Intrebare: piesa aparuta in Italia e in romana? Pt ca daca e in romana se explica de ce au atata succes...Si da cips, bat apa'n piua ca au texte absurde.Desigur, nu ma astept la cine stie ce de la o trupa de genul asta, pt asta sunt trupele rock...dar totusi dupa parerea mea trupele asemanatoare de afara au versuri mai interesante si cat de cat logice.Iar, no offense, comparatia ta cu tenesi si costumul(chiar daca nu o iau literalmente)nu se potriveste, nu are nici o legatura din punctul meu de vedere.Consider ca orice ai canta, chiar si manele, trebuie sa te feresti pe cat posibil de ridicol, in masura putintei tale limitate sau nu...Ori, scuza-ma, ei sunt penibili, ridicoli rofl.gif caraghiosi, absurzi...aiurea!Si nu siu ce ti se pare atat de genial!?Iti aduci aminte de kitchi(sau cheeky) girls?Ai mai auzit ceva de ele in ultimul timp?Si ele ti s-au parut geniale...?Succes de moment, iti spun sigur ca o sa uite italienii de o-zone curand.


--------------------
"Ca sa schimbam, acuma intaia oara,
Sapa-n condei si brazda-n calimara"T. Arghezi "Testament"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimi
mesaj 26 Feb 2004, 06:28 PM
Mesaj #9


Vataf
***

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 116
Inscris: 14 March 03
Din: de doi ani...italia
Forumist Nr.: 85



Da , canta in romana, nu iti spun cum a fost cand am auzit prima oara la radio , semanam cu asta biggrin.gif .Bine ca , cand am ascultata mai atent si versurile...am zis , bine ca italienii nu stiu ce zic astia, sau poate tocmai ptr asta....Dar ce conteaza la urma urmei, important este ca baietii au facut rost de un contract si si-au umplut si ei un pic portofelele.Cate grupuri italiene au fost sau sunt in top cu versuri idioate?Binenteles ca ar superb sa avem muzica si pe versuri care transmit ceva ...dar ..pana atunci ne multumim cu ce avem.Cu timpul muzica o sa creasca , speram...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
steiner_gun
mesaj 27 Feb 2004, 10:24 AM
Mesaj #10


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 32
Inscris: 5 February 04
Din: Cluj-Napoca
Forumist Nr.: 2.103



De ce prind asa bine baietii de peste Prut? Nu am aproape nimic cu cei din R.Moldova ... dar totusi ...
O-zone e prin "topurile romanesti" de cativa ani. Si de fiecare data cand scot cate o piesa e acelasi scandal: "ce piesa nasoala", "ce versuri puerile", dar totusi au succes la public. Poate tocmai din cauza versurilor care prind usor, din cauza sound-ului "parca l-am auzit pe undeva".
Apropo de Cheeky Girls, am citit pe undeva ca isi fac un life-show, ceva in genul "The Osbournes" de la MTV. biggrin.gif Ar fi cel putin interesant de vazut ...


--------------------
I would like to see assassins smiling, the executioner who cuts off an innocent head with his great curved oriental sabre.
I would like to see beggars and queens;
I would like to see roses and blood;
I would like to see those who die for love or else for hate!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ypsilonalpha
mesaj 17 Apr 2004, 10:17 PM
Mesaj #11


Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa'
******

Grup: Moderator Global
Mesaje: 2.573
Inscris: 3 March 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7



Mai nou, piesa Dragostea din tei (ma rog, Dragostea dintii, care cica ar fi titlul corect tongue.gif ) a ajuns populara si in Spania, unde e folosita ca generoc si melodie de fundal pentru transmisiunile meciurilor de fotbal la radio. Ei, ca sa vezi!


--------------------
This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zar
mesaj 18 Apr 2004, 04:30 PM
Mesaj #12


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 362
Inscris: 8 April 04
Forumist Nr.: 2.977



cred ca la acelasi single (oricum trupa este sigur aceeasi) se face acum publicitate si pe M6!


--------------------
trece lebedele'n zare...
eu ma uit ele dispare...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
genicon
mesaj 18 Apr 2004, 04:38 PM
Mesaj #13


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Citind toate chestiile astea, am inceput sa nu-i mai consider pe straini cu un pas in fatza noastra pe "scara evolutiei" rofl.gif Long live O-zone! laugh.gif


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tweety
mesaj 20 Apr 2004, 02:28 PM
Mesaj #14


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 5
Inscris: 7 April 04
Forumist Nr.: 2.958



Cu toate ca nu pot sa nu admit debilitatea versurilor si mie mi se par ok.
si trebuie sa recunostem ca asa cum mai zicea cineva pe aici au publicul lor.
Si in Franta sunt la moda si un amic de al meu de acolo imi zicea ca e posibil sa fie hitul verii. "Dragostea din tei" are o melodie usor de tinut minte si care a placut cu usurinta.

Mie mi se pare ca au reusit baietii astia thumb_yello.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vad_voci
mesaj 27 May 2004, 03:00 PM
Mesaj #15


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 7
Inscris: 19 May 04
Forumist Nr.: 3.568



Eu cred ca aici depinde cum privesti muzica...ca pe o chestie pur de entertainment si atunci totul e ok adica poti canta ce vrei si cum vrei atata timp cat amuza pe cineva, sau ca pe ceea ce e de fapt adica o arta, lucru ce preuspune pe langa forma si substanta..in acest caz creatii contrafacute ca o-zone, si alte "trupe" entuziaste ca ea nu au nici cea mai mica valoare... cool.gif


--------------------
homesick alien
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AIWA
mesaj 28 May 2004, 12:53 AM
Mesaj #16


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 938
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 69



Tocmai a aprut in presa ca...au o piesa furata...ceva din anii 60-70 smile.gif Unde le e geniul? 6.gif


--------------------
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac , viata o demonstreaza zilnic !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 7 Jun 2004, 11:27 PM
Mesaj #17


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



O-Zone, primii in Germania si Belgia

O-Zone au ajuns pe locul 1 in topurile din Germania si Belgia. Asta dupa ce saptamini in sir s-au situat pe prima pozitie in topurile din Spania, Franta si Italia. In German Singles Chart, cei trei basarabeni se gasesc inaintea unor artisti precum: Britney Spears ("Everytime"), Usher ("Yeah") ori Blue ("Breathe Easy"). In Ultratop 75 Singles (Belgia) ei ii detroneaza pe Ruslana ("Wild Dances"), cistigatoarea Eurovision 2004, Anastasia ("Left outside alone") ori Beyonce ("Naughty girl"). De remarcat ca, in toate aceste topuri, in coasta lor s-au aflat, la distanta de 3-5 locuri, plagiatorii de la Haiducii (romani stabiliti in Italia). Haiducii au scos pe piata europeana o versiune proprie a cintecului "Dragostea din tei", compozitia lui Dan Balan de la O-Zone. Asa se face ca in topurile europene se regasesc doua cintece cu acelasi titlu, dar cu interpreti diferiti.

Sursa: Anca Nicoleanu, Expres.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
genicon
mesaj 12 Jun 2004, 10:37 PM
Mesaj #18


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



O faza amuzanta traita de un prieten de-al meu:

Se intoarce omu' acasa, ca tot studentu in sesiune - rupt de beat. Si, in oPsesia lui momentana, trebuia sa auda "voci" ca sa adoarma. Si lasa el televizorul pornit pe un canal sportiv, unde se transmitea un meci de beach-volei din Malta. Cand era gata sa adoarma, aude "Dragostea din tei". Se trezeste, se uita la televizor - tot Malta. Si tot auzea "Dragostea din tei". Si-a trezit colegul de camera, sa se convinga ca nu e prea beat. Nu era... laugh.gif


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmi
mesaj 14 Jun 2004, 01:59 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.677
Inscris: 29 March 03
Forumist Nr.: 141



Marele hit Radio O3 austria--ia ghiciti!!

http://oe3.orf.at/oe3.orf?channel=5&tmp=82020


--------------------
Am zis!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 24 Jun 2004, 11:29 PM
Mesaj #20


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



O-Zone, numarul 1 in cinci tari europene
O-Zone, trupa care cucereste cintind romaneste

Cea mai noua editie a revistei "Billboard" scrie ca O-Zone este number 1 Eurochart Singles Sales cu piesa "Dragostea din tei". "Minunea" este anuntata chiar pe coperta prestigioasei reviste muzicale, facindu-se trimitere catre clasamentul de vinzari ale single-urilor in Europa. Tot "Billboard" anunta ca grupul format din cei trei basarabeni este number 1 in clasamentele nationale din Franta, Marea Britanie, Elvetia, Austria si Belgia, devansind nume precum Anastacia, Usher, Eminem, Christina Milian. Este pentru prima data cind o melodie din Romania reuseste o asemenea performanta. Dan Balan, autorul piesei si fondatorul trupei O-Zone, nu a primit deocamdata banii cuveniti din drepturile de difuzare. "Nu mai sint membru al UCMR-ADA (Asociatia pentru Drepturile de Autor de pe linga Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania). M-am inscris in SACEM, asociatia franceza. Acolo e un proces mai lung pina sa se intre in posesia acestor drepturi", ne-a declarat Dan.

Sursa: Evenimentul Zilei


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 26 Jun 2004, 04:14 AM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Stiu ca v-am innebunit deja dar nu ma pot abtine sa nu ma repet rolleyes.gif
Deci, aici pe la noi pe la Toronto, O-Zone e pe locul intai bai fratilor smile.gif
Si ce drag mi-e de prezentatorul ala simpatic ,canadian din tata-n fiu, care canta versuri in limba romana de parca ar avea limba lipita de gulerul camasii ohyeah.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
genicon
mesaj 26 Jun 2004, 09:25 AM
Mesaj #22


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Zilele astea s-a intors in Severin o fosta colega, care acum este studenta in Franta. Si mi-a zis ca nu ii vine sa creada dar O-Zone a devenit un adevarat fenomen! laugh.gif Toata lumea este innebunita dupa melodie. E drept, dupa ce a fost obligata sa le traduca versurile, au ramas putin dezamagiti, dar nu pentru mult timp.

De asemenea, mi-a spus ca intr-o seara, niste neni de la o televiziune se plimbau cu camerele de luat vederi pe strazi, punand lumea sa cante O-zone (n-am prea inteles eu care era faza...) Cand au dat de fosta mea colega, si au afla ca e din Romania, au invitat-o la un talk show despre O-zone! rofl.gif A refuzat, spunand ca nu ii plac...

Pese: Mare ti-e gradina.... ohmy.gif


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 27 Jun 2004, 02:36 AM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



cum adica nu-i plac? ph34r.gif pai sa se fi dus si daca nu-i plac . A pierdut ocazia sa se afirme ea insasi la televizie tongue.gif

Acest topic a fost editat de toxic: 27 Jun 2004, 02:36 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irinelle
mesaj 27 Jun 2004, 10:16 AM
Mesaj #24


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 16
Inscris: 3 June 04
Forumist Nr.: 3.727



Pentru mine O-zone reprezinta o surpriza.... I-am vazut acum 3 ani la un concert din oraselul meu natal...(pe atunci abia se lansau pe piata, deci majoritatea concertelor aveau loc fie la Chisinau, fie in alte orase din Moldova). Sincer, mie nu mi-au placut...nu e genul meu de muzica, probabil...dar, dupa cum se stie, gusturile nu se discuta...

dialog cu Dan Balan, solistul trupei O-zone

Acest topic a fost editat de irinelle: 27 Jun 2004, 10:28 AM


--------------------
Some call it "love at first sight"

I call it "butterflies"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 27 Jun 2004, 07:02 PM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Eu nu inteleg cum nu va place? ca doar aici nu discutam despre Traviata sau Aida, ci discutam despre un gen de muzica pe care-l asculti in masina sau la un chef si pe care te simti bine.
Ce poate sa nu va placa? Da stiu , suna mai elevat sa zic ca-mi place Diana Krall si nu ascult maiahisme. Dar ascult, uite chiar acum, maiahiiiii, maiahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AIWA
mesaj 21 Jul 2004, 08:03 AM
Mesaj #26


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 938
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 69



QUOTE (genicon @ 18 Apr 2004, 06:51 PM)
Citind toate chestiile astea, am inceput sa nu-i mai consider pe straini cu un pas in fatza noastra pe "scara evolutiei" rofl.gif Long live O-zone! laugh.gif

SINCER de la tine care ai lucrat in domeniu ma asteptam la mai mult! Nu ma astept de la CIPS care afirma sus si tare--> Mie mi se par de-a dreptu geniali O-zone. Cred ca au reusit sa faca cei mai multi bani din toate trupele de la noi. fara sa stie exact ca OZONE nu e trupa de la noi si nici nu a fost vreodata!
In afara de "periatul" interviu din EVENIMENTUL ZILEI se pare ca totusi adevarul iese la sufprafata!
Pentru Geni ,CIPS si toti cei care inca mai considera ca OZONE sint de-ai nostri devil.gif rog a se citi: OZONE si muzica Romaneasca



Uite unde erau geniile rofl.gif


--------------------
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac , viata o demonstreaza zilnic !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AIWA
mesaj 21 Jul 2004, 09:51 AM
Mesaj #27


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 938
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 69



QUOTE (toxic @ 27 Jun 2004, 09:15 PM)
Eu nu inteleg cum nu va place? ca doar aici nu discutam despre Traviata sau Aida, ci discutam despre un gen de muzica pe care-l asculti in masina sau la un chef si pe care te simti bine.
Ce poate sa nu va placa? Da stiu , suna mai elevat sa zic ca-mi place Diana Krall si nu ascult maiahisme. Dar ascult, uite chiar acum, maiahiiiii, maiahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rolleyes.gif

Poate in masina sa sune bine....ca la chef mai mult de 1maxim 2 piese nu cred ca se asculta! La chef merge altceva...vezi aria de MUZICA ca e chiar un topic cu muzica de chef!


A si sa nu uit experientza personala cu Ozone...in cadrul unui concert organizat ka la carte...NU STIU SA CINTE decat pe POZITIV:( Care spunea ca sint genii? rofl.gif


--------------------
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac , viata o demonstreaza zilnic !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aurasupacurasu
mesaj 29 Jul 2004, 09:19 PM
Mesaj #28


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 177
Inscris: 8 July 04
Forumist Nr.: 4.036



Si mie imi plac o-zone si vreau sa spun ca aici in Franta sint foarte ascultati cu piesa lor "dragostea din tei"maiahuuuuuuu
maiahiiiiiiiii


--------------------
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
janine
mesaj 9 Sep 2004, 10:33 PM
Mesaj #29


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 318
Inscris: 3 July 04
Forumist Nr.: 3.997



Ma inscriu si eu la vivat O-Zone clapping.gif dance.gif
Poate daca eram inca in Romania nu ma atrageau, dar aici ii ascult toata ziulica, copii is innebuniti (ce dulci sunt cum imbarliga cuvintele)...
Si oricum, poate sa zica oricine orice despre ei dar in ultima vreme, datorita lor mai stiu si straini ca exista o tara numita Romania...daca pana acum la intrebarea "de unde esti" raspundeam "Romania, nadia comaneci(care e pentru generatzia tanara depasita)" acum zic "Romania Dragostea din tei" ...din ce am vazut, in Frantza, Germania si mai ales in Olanda e nebunie cu ei...
Ce mi-e mai greu este insa sa le traduc versurile blink.gif ...care nu prea au sens...dar las ca e buna de distractzie...
Asa ca la mai mare cu mai iahiul...

P.S : oare nu o fi reclama ascunsa la yahoo?? rofl.gif jamie.gif

Acest topic a fost editat de liutza: 9 Sep 2004, 10:36 PM


--------------------
user posted image
!!retupmoc eht ni deppart m'I !pleH

When The Power of Love overcomes The Love of Power the World will know Peace.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(yronick)
mesaj 3 Oct 2004, 03:40 AM
Mesaj #30





Guests






QUOTE
datorita lor mai stiu si straini ca exista o tara numita Romania...


La faza asta m-am enervat. ce dreaq, doar Romania nu se afla pe undeva prin Pacific ca Vanuatu sau ...stiu eu, Samoa de Vest. Asta e un cliseu de gandire care ma dispera la culme. Daca cineva nu stie de Romania e clar un incult.

QUOTE
acum zic "Romania Dragostea din tei" .


Pai uite ce-am citit eu intr-un cotidian de pe la noi: Moldovenii isi fac rampa de lansare in Europa prin Romania pentru ca e mai usor decat prin Rusia. Si cica acei artisti cum s-au vazut in Europa hop si atitudinea critica la adresa nostra. Pai e frumos din partea lor?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
janine
mesaj 3 Oct 2004, 03:45 AM
Mesaj #31


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 318
Inscris: 3 July 04
Forumist Nr.: 3.997



QUOTE
Pai uite ce-am citit eu intr-un cotidian de pe la noi: Moldovenii isi fac rampa de lansare in Europa prin Romania pentru

adica in romania?! intreb si eu...
pentru ca aici (in germania si franta) vuiau ziarele cu laude la adresa lor...nu mai conteneau sa ridice in slavi pe baietii astia...
oricum dupa o vara super antrenanta de mai iahi, mai iahu...au ajuns baietii nostri sa fie in topul celor 100 cele mai enervante melodii (in germania ma refer acum) rolleyes.gif ...enervante sau nu ...toata lumea fredoneaza ... mwah1.gif mai iahi....mai iahu...etc ...


--------------------
user posted image
!!retupmoc eht ni deppart m'I !pleH

When The Power of Love overcomes The Love of Power the World will know Peace.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(yronick)
mesaj 3 Oct 2004, 04:26 AM
Mesaj #32





Guests






Exact, in Romania.Piesa aia a fost la moda in vara anului 2003.

QUOTE
oricum dupa o vara super antrenanta de mai iahi, mai iahu...au ajuns baietii nostri sa fie in topul celor 100 cele mai enervante melodii


Cui ii mai pasa? melodia s-a dus baietii si-au incasat banii, ooo da' stiu ca au incasat bine de tot. Ozone au fost un MEGA succes cum nu s-a mai pomenit la noi (s-ar mai putea mentiona Chickye Girls in Marea Britanie, da' tot nu se compara)

Da toata asta imi aminteste de un moment memorabil al emisiunii totnmatul DP 2. Catalin, l-a avut ca invitat pe Ovidiu Lipan Tandarica, membru al PHOENIX. Cand a fost intrebat de moderator (asta acum un an si mai bine) care trupa crede ca va avea succes pe plan international, acesta a raspuns direct: OZONE
Ce chestie...... ohmy.gif

Acest topic a fost editat de yronick: 3 Oct 2004, 04:28 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aurasupacurasu
mesaj 3 Oct 2004, 09:49 AM
Mesaj #33


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 177
Inscris: 8 July 04
Forumist Nr.: 4.036



Au fost ,au venit ,s-au dus .........vara a trecut si uite ca daca intr-o discoteca de aici DJ-ul vrea sa scoale chiar toata lumea de pe scaune nu are decit sa puna O-Zone!!!!!!!!
O petrecere nu e petrecere daca nu auzi macar de doua ori pina dimineata O-Zone !
Pe pagina de accueil de la Yahoo France te intimpina cind o deschizi un titlu in rosu :"Dragostea din Tei"
Iar la tele cel putin de patru ori pe zi reclama la ultimele aparatii de" folie" incepe cu cea de-a doua melodie a O-ZONE "-DESPRE TINE"
Eu pe partea mea cind sint pusa sa le traduc versurile ,le spun doar doua -trei dintre ele ,explicindu-le ca este un o melodie de vacanta ,despre ,vara ,dragoste si viata sic a versurile nu au neaparat o logica ci doar un mesaj! punct si gata!


--------------------
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aurasupacurasu
mesaj 3 Oct 2004, 10:03 AM
Mesaj #34


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 177
Inscris: 8 July 04
Forumist Nr.: 4.036



Iar pentru cine era mai sus revoltat ca "cine nu stie unde-i situata Rominia este chiar un incult "
Ei bine iata sint destui astfel de "inculti" peste tot in lume nu numa in America dar si in Franta sint unii care intrebati de rominia spun ca este in Asia ,iar altii marea majoritate tot ce stiu stiu ca este ca e o tara saraca" cel putin pe mine lumea asa ma intimpina cu :"aaa!Rominia ! am auzit ca este multa saracie acolo!!"
La inceput si eu gindeam ca sint inculti francezii si unii chiar sint dar sint domenii in care noi nu ici la calcii,si daca ai vedea facilitatera cu care invata despre si aplica chimia ,fizica nucleara de exemplu ,ai spune jos palaria ! parca nu sint chiar asa de timpiti francezii astia !
De unde si eu la inceput tot cautam sa vad si sa inteleg de ce ei o duc mai bine decit noi caci nu-i gaseam deloc mai intelegenti ci chiar mai putin inteligenti decit un romin! Ei bine acum dupa patru ani mi-am schimbat parerea si am ceva mai mult respect pentru ei ,ba chiar i-mi place modul lor de a gindi si am ajuns la concluzia ca nu numai de inteligenta ai nevoie ca sa o duci mai bine la scara mare ci si de multe alte calitati de natura umana care la noi in ro. au disparut de mult ..........


--------------------
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 3 Oct 2004, 10:05 AM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



Hai pariu ca la anul nu se va mai auzi de ei, industria muzicala are nevoie in fiecare an de o "Lambada" exotica, sa mai trezeasca interesul publicului... rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:06 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman