HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Universul Credintei:

Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.

17 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre Semnul Fiarei...
noi
mesaj 6 Feb 2004, 01:00 PM
Mesaj #36


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Biserica este MIREASA lui Hristos. Cred ca e putin deplasat sa credem ca doar poporul roman este poporul ales.
Sunt de acord ca poporul roman a fost intotdeauna un popor plin de evlavie, alaturi de multe altele dar
dupa venirea lui Iisus nu mai este nici iudeu, nici elin, nici barbat, nici femeie...nu-i asa? Vom avea un rol important fara doar si poate in vremurile imediat urmatoare.

De acord, nu este intamplator ca Romania fi printre primele tari aceste "buletine"...nimic nu este intamplator..asa cum ar vrea sa creada unii evolutionisti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 6 Feb 2004, 01:15 PM
Mesaj #37


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



@thunder
Perfect adevarat. Tot ce ai scris.
Iti doresc sa ai parte de replyuri mai relaxate decat am avut eu .. smile.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 6 Feb 2004, 03:41 PM
Mesaj #38


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
Biserica este MIREASA lui Hristos.


Intuitia mea imi spune ca nu e asa. Cu atit mai mult cu cit biserica aceasta s-a rupt intr-atitea ... incit nici una nu mai este purtatoarea cuvintului si invataturii lui Iisus ... cu toate titlurile pe care si le acorda sustinatorii mai mutl sau mai putin fanatici si habotnici ai acetor "biserici".

Exista doua ipoteze:

1- mireasa este o tara - Romania, iar aici se va afla orasul (cetatea) Noul Ierusalim

2- mireasa e o grupare spiritual (spui tu, sau altii, o biserica), al carui sediu se va infinta intr-un anume loc numit in viitor "Noul Ierusalim".

Care sint argumentele ? Iata citeva:

2. Si eu am vazut apoi coborandu-se din cer de la Dumnezeu, cetatea cea sfanta, noul Ierusalim, gatita intocmai ca o mireasa impodobita pentru barbatul ei.
3. Si am auzit un glas tare, care iesea din scaunul de domnie al lui IISUS HRISTOS, si zicea: "Iata Templul lui Iisus Hristos in care se vor ruga la Dumnezeu oamenii! El (Iisus Hristos) va locui cu ei si ei vor fi cu totii poporul Lui si, prin puterea Sa, Dumnezeu insusi va fi cu ei. Prin prezenta Sa (a lui IISUS HRISTOS) acolo El va fi pentru ei toti Dumnezeul lor.

...

9. Apoi am vazut cum unul dintre cei sapte ingeri care tineau cele sapte potire pline cu cele din urma sapte urgii, a venit si a vorbit cu mine si mi-a zis: "Vino sa-ti arat acum mireasa, nevasta Mielului!"
10. Si m-a dus apoi, in Duh, pe un munte mare, stralucitor si inalt.
Si mi-a aratat cetatea cea sfanta, Ierusalimul, care se pogora din cer de la Dumnezeu,
11. avand in ea slava lui Dumnezeu. Lumina ei alb stralucitoare era ca o piatra prea scumpa, ca o piatra nestemata de iaspis, stravezie ca cristalul.
12. Cetatea cea sfanta era inconjurata de un zid mare si inalt. Avea douasprezece porti si la portile ei se aflau doisprezece ingeri. Si pe aceste porti erau scrise niste nume: numele celor douasprezece semintii ale fiilor lui Israel [Aici trebuie sa ne gandim de asemenea si la cele 12 "porti" ale celor 12 CONSTELATII ZODIACALE n.t.].
13. Spre rasarit erau trei porti: spre miazanoapte, trei porti; spre miazazi, trei porti; si spre apus trei porti.
14. Zidul cetatii avea douasprezece temelii [care reprezinta simbolic cele 12 "TREPTE" tainice ale Initierii divine n.t.] si pe ele erau scrise cele douasprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului [Cei 12 Apostoli reprezinta fiecare influenta misterioasa a unei anumite CONSTELATII ZODIACALE si indica cele 12 "TREPTE" ale Initierii divine n.t.].
15. Ingerul, care vorbea cu mine, avea ca masuratoare o trestie de aur, ca sa masoare cetatea, portile si zidul ei.
16. Cetatea era in patru colturi si lungimea ei era tot atat cat largimea [deci PATRATA n.t.].
Ingerul a masurat cetatea cu trestia si a gasit aproape douasprezece mii de prajini. Lungimea, largimea si inaltimea erau deopotriva (in mod egal, la fel) [Cetatea cea sfanta are prin urmare forma unui CUB perfect n.t.].
17. Ingerul i-a masurat si zidul si a gasit o suta patruzeci si patru (144) de coti, dupa masura oamenilor, caci tot cu masura aceasta (a oamenilor) masura ingerul.
18. Zidul ei era zidit cu piatra de iaspis [varietate de cuart compact, dur, opac colorat in galben, rosu etc. de diferite substante straine si mai ales de oxizi metalici n.t.], si aproape toata cetatea era de aur curat, iar prin unele locuri avea sticla curata.
19. Temeliile zidului cetatii erau impodobite cu pietre scumpe de tot felul: cea dintai temelie era de iaspis; a doua de safir; a treia de halchedon; a patra de smarald;
20. a cincea de sardonix; a sasea de sardiu; a saptea, de hrisolit; a opta, de beril; a noua, de topaz; a zecea, de hrisopraz; a unsprezecea, de iacint [nume pe care-l poarta diferite varietati de rubin, de cuart si de topaz n.t.]; a douasprezecea, de ametist.
21. Cele douasprezece porti erau fiecare douasprezece margaritare mari. Fiecare poarta dintre cele 12 era facuta dintr-un singur margaritar [boaba rotunda si tare de culoare ALB STRaLUCITOARE cu reflexe sidefii, care se formeaza in corpul unei scoici si care se intrebuinteaza ca podoaba de pret; perla n.t.] mare. Ulita cetatii era pe jos de aur curat si pe margini avea sticla stravezie.
22. In cetatea cea sfanta n-am vazut nici un Templu; pentru ca acolo, de fapt Domnul Dumnezeul, Cel Atotputernic, impreuna cu Mielul (IISUS HRISTOS), sunt Templul ei.
23. Cetatea cea sfanta n-are trebuinta nici de soare, nici de luna, ca s-o lumineze; caci permanent o lumineaza slava cea fara de egal a lui Dumnezeu, si faclia ei care este Mielul (IISUS HRISTOS).
24. Neamurile toate care vor fi atunci vor umbla prin ea si vor fi scaldate in lumina ei alb stralucitoare si imparatii pamantului isi vor aduce slava si cinstirea lor catre Domnul Dumnezeu in ea.
25. Portile ei nu se vor inchide niciodata ziua, fiindca in ea nu va mai fi deloc noapte.
26. In ea vor aduce slava care se cuvine si cinstire catre Domnul Dumnezeu, toate Neamurile care vor fi atunci.
27. Nimic intinat (grosier, impur) nu va intra in ea, fiindca acolo nu va putea sa patrunda nimeni care traieste numai in spurcaciune si in minciuna; ci numai cei cu adevarat ALESI care prin desavarsirea lor au ajuns sa fie scrisi in cartea vietii Mielului (IISUS HRISTOS).

Singura cladire din lume care are aceste dimensiuni este Casa Poporului din Bucuresti, chiar daca acum nu este "impodobita" cu ceea ce descrie textul.

O alta trimitere catre ideea de mireasa este continuta in profetiile de la minastirea Noul Ierusalim de la Pucioasa.

"       Scoala-te Romānia Mea, ridica-te iubito, scutura-ti jugul si vino spre marire, o, cetatea Iubirii Mele. Nu mai plīnge iubito, ca vaiul trece, mai e un ceas. Iata rasare Soare nou si florile se desfac si Eu vin sa te fac mireasa, vin sa te iubesc si sa te asez īntru glorie si toti prietenii te vor vedea si vor umbla īntru stalucirea ta, iubito, ca asa sta scris despre tine, ca regi vor umbla īntru marirea ta. Vine Domnul sa se odihneasca peste tine, ca iata īntru tine binevoiesc. Te-au cīntat poetii tai, te-au cīntat pagīnii tai si n-au stiut de ce te cīnta, iubito. Duhurile Mele suflau dis-de-dimineata peste tine si-ti trezea cīntul de iubire si cīntai, o, cetate iubita, cīntai cīntecul tau de iubire si erai frumoasa si cīntai. Au trecut peste tine nori si ceata si-ti schimbau frumusetea si rīsul tau īnceta atunci, dar nici o ispita n-am lasat-o sa treaca peste puterea ta. Duhul Meu, ca un bucium se trezea dis-de dimineata si suna cu jale si ridicam din tine pe vitejii Mei si le īncingeam mijlocul si te eliberam de sub povara si apoi din nou zīmbeai, iubito,ca de la nastere te-am iubit si te-am sortit sa fi a Mea. Dar cīnd a venit iarna, peste tine a cazut o zapada grea si te-a acoperit, iubito, si-ai murit aproape de tot. Si te-ai zbatut īn sīngele tau saptezeci de ani si s-a facut o zapada rosie de sīngele tau. Si-am trecut pe līnga tine si erai goala, iubita Mea, si Mi-am dezbracat vesmīntul si te-am īnvelit, ca Mi-am adus aminte de tineretea ta, cīnd erai frumoasa si alba. O, ca te-au robit strainii si te-au necinstit, ca ti-au facut lege si te-au silit sa te tai īmprejur. Dar Domnul īi v-a smerii si ei ti-se vor īnchina la picioare ca sa stie ca te-am iubit, iubito. C-ai fost sarmana si ai fost sub cruce, dar ai pazit rabdarea Mea. Si acum iata, te trezesc din somn sa curat murdaria de pe tine si sa te īmbrac cu podoabe noi. Ridica-te si vino spre marire ca asta īti este marirea de la Dumnezeu. O, Romānia Mea ti-se apropie ziua schimbarii la fata si vin sa Ma salasluiesc īntru tine, ca tu esti scaunul maririi Mele, tu esti Ierusalimul gloriei Mele, ca slava Mea se va coborī peste tine si vei stralucii ca Soarele, o, cetate a stralucirilor, si toate popoarele vor veni sa te vada, ca portile tale vor fi deschise zi si noapte, dar noaptea nu se va mai coborī peste tine, iubita Mea. Voi aseza pe īnaltimile tale sunet de trīmbita si glas de serbare, iar feciorii tai īti vor cīnta cīntecul tau de iubire. Si atunci pamīntul tau īti va da īnapoi pe mortii de sub el, caci ei vor īnvia si tu te vei schimba īntr-o clipa la trīmbita Mea. Si vei fi regina, iubito, caci Domnul este Regele Iubirii si este Regele tau. Iata vin, cu plata rabdarii, ca te voi ocroti de ceasul ispitei. Fii tare, iubito, ca sa ma ai cu tine, ca nici un neam sub soare nu va avea biruinta si gloria ta, ca vei fi Mie templu de marire si te vei numii Ierusalimul cel Nou, ca Eu īti dau nume nou, iubito, cetate iubita. Trezeste-ti urechea ca sa-Mi auzi glasul ca tu vei fi tronul Meu si īn tine se va auzii cīntecul meu de slava: Sfīnt, Sfīnt, Sfīnt Domnul Savaot, Cel care a fost, este si va fi. Iar pe cei care au calcat peste tine,le voi descoperii pacatul si-i voi rusina si-i voi mustra cu asprime ca sa vina īnspre pocainta. Si daca ne vor auzii glasul si vor deschide, vom intra, iubito, si vom cina cu ei si ei cu noi."

Mai sint si alte referiri, in special in profetiile lui Sundar Sing ... dar deja depasim cadrul acestui topic si ne apropiem mai degraba de topicul cu comentariile la Apocalisa, sau unul nou cu "merirea spirituala a Romaniei".

QUOTE
  Cred ca e putin deplasat sa credem ca doar poporul roman este poporul ales.


Eu nu cred ca e deplasat, a se vedea pasejele de mai sus si celelalte mesaje in care am amintiti de aceasta integrare a zonei tarii noastre in "economia de piata" a Universului si a planetei.

Vino cu argumente ... cu numai cu supozitii (credinte).



--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 6 Feb 2004, 03:41 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
noi
mesaj 6 Feb 2004, 05:31 PM
Mesaj #39


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Interesant ce spui tu Thunder. Nu din dorinta de a te contrazice scriu sa fim bine intelesi.

Eu plec de la ideea ca Dumnezeu stie cel mai bine cum va fi.

Acea cladire despre care vorbesti nu ar putea fi templul de la Ierusalim ce urmeaza a fi constuit? Se stie ca va fi tot din marmura alba si in principiu va corespunde acelorasi descrieri.

Argumentele mele...
"23.Pentru că bărbatul este cap femeii, precum şi Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui māntuitor şi este.
24. Ci precum Biserica se supune lui Hristos, aşa şi femeile bărbaţilor lor, īntru totul.
25. Bărbaţilor, iubiţi pe femeile voastre, după cum şi Hristos a iubit Biserica, şi S-a dat pe Sine pentru ea,
26. Ca s-o sfinţească, c*răţind-o cu baia apei prin cuvānt,
27. Şi ca s-o īnfăţişeze Sieşi, Biserică slăvită, neavānd pată sau zbārcitură, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfāntă şi fără de prihana" Efeseni 5

Se vede aici o analogie clara intre relatia barbat- femeie si Hristos -Biserica.

Apoi
"Căci vă rāvnesc pe voi cu rāvna lui Dumnezeu, pentru că v-am logodit unui singur bărbat, ca să vă īnfăţişez lui Hristos fecioară neprihănită." Corinteni 11 ,2

Cand spun Biserica nu spun o cladire...toti vom forma Biserica lui Hristos...acea Biserica pe care Hristos a intemeiat-o prin punerea mainilor pe capul apostolilor.

Dar repet eu nu sustin ca am o parere foarte bine formata despre ce va fi...si vreau sa atentionez ca viitorul e uneori timpul diavolului.

Sfarsitul lumii nici Mantuitorul nu il stie.
"Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici īngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." Matei 24,36

Timpul lui Dumnezeu este presentul ASTAZI.
Timpul omului este trecutul..ieri
Timpul diavolului este viitorul...maine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Solara
mesaj 15 Feb 2004, 10:55 AM
Mesaj #40


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 15
Inscris: 3 February 04
Forumist Nr.: 2.070




Buna!

Am citit pe acest forum ca nu va fi cu putinta sa refuzam butetinele electronice pentru ca nu exista un temei legal pentru acest gest. Ei bine, EXISTA!!!!

<<Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna si nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul si se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata!>>

In privinta "protectiei" AC, intr-adevar, este mai normal sa il protejeze Satana. Ai avut dreptate...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 15 Feb 2004, 12:27 PM
Mesaj #41


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



Sa nu dramatizam si sa speram ca nu se va ajunge sa avem stanta ca animalele astfel sa fin vazuti din satelit unde suntem si ce facem.
Mi se pare o prostie sa ti se puna "stampila" gen vita (stiti cum se pune la animale pentru a fir marcate), mie imi place buletinul ala cu foi si sa mi-l lase asa ca-s multumit, cui ii trebuie marca sa-si puna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 15 Feb 2004, 12:37 PM
Mesaj #42


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Io ieri mi-am luat cartea de identitate... nu e smartcard, e din aia de plastic, da nu e cu foi... mai am vreo sansa? unsure.gif

smile.gif


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 15 Feb 2004, 12:53 PM
Mesaj #43


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



Stai linistit wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 16 Feb 2004, 04:34 PM
Mesaj #44


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



Iar eu, desi am avut destula rabdare pana acum, voi incepe sa cenzurez aberatiile de tip Pavel Corut de acum incolo.

Nu de alta, dar asta nu e forum New Age (sau nu stiam?) si tonele de text varsate aici in ultimele zile (cat am fost si eu plecat, ca omu') m-au ingrozit.

Fiecare are dreptul la opinie. In momentul in care o opinie este insa reiterata pe trei threaduri paralele, si in sute de cuvinte, mie asta imi suna a propaganda, si incep sa tai.

Asadar, va rog - daca aveti o opinie, exprimati-o mai pe scurt, si fara a da impresia ca sunteti detinatorul unui adevar absolut. Altfel, riscati sa va umpleti de ridicol.

Cat despre cartile de identitate: ma intreb - ce legatura este intre o carte de identitate si supunerea fata de Antihrist? Oare simplul fapt de a avea o carte sau un cip de identitate te transforma ad-hoc intr-un zombie?

Haideti sa revenim un pic cu picioarele pe pamant, altfel ne facem de ras ca americanii aia care au cerut sa fie redenumita o sosea de la ei din stat, din 666 in 491, ca doar nu ducea in iad, ci un Utah... 6.gif

*ps. pentru cine nu pricepe gluma, Utah este centrul mormonilor... rolleyes.gif


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 16 Feb 2004, 07:48 PM
Mesaj #45


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



Eu stiam ce e Utah, chiar am cunostiinte care sunt mormoni.
Mie nu imi place ideea ca sunt ca stampilat cu noul buletin, vreau sa mai iau o amenda ca nu am buletin, altfel cu ce mai traiesc fratii de la politie, primarie...
Dupa parerea mea acel buletin nu reprezinta nimic al diavolului, are el grija sa fraiereasca oamenii cu altele, nu cu buletine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
undone
mesaj 26 Jul 2004, 11:07 PM
Mesaj #46


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 27
Inscris: 26 January 04
Forumist Nr.: 1.989



Da. Am venit, am vazut, acum sa incerc sa imi spun si o parere.In primul rand vreau sa spun ca sunt total de acord cu `1,618033 `. Biblia este o carte plina de simboluri si greu de digerat la varste fragede(eu-19 ani), iar cei ce citesc pur si simplu cuvintele Bibliei , parerea mea e ca vor intelege acelasi lucu care l-au inteles dintr-un SF oarecare. Nu sunt ateu dar nici nu ma `inghesui` in spovedanii si matanii.
In ceea ce priveste bestia, fiara sau cum ii mai zice, impreuna cu numarul ei iubit, sa fie sanatoase; dar in loc sa ne facem probleme pentru un banal cod de bare, mai bine am vedea adevaratele manifestari ale fiarei,mult mai evidente dar,vad eu, ocolite:razboaie etc. Cam atat am avut de spus si va doresc sa bateti campii linistiti in continuare.

pese:prea ne place sa complicam lucrurile
"Fericiti cei saraci cu duhil, caci a lor e Imparatia Cerurilor "


--------------------
I've found the rarest thing in the world
A strange fascinating light
It doesn't shine
But it perfumes like a flower
Growing everywhere and somewhere

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ypsilonalpha
mesaj 28 Jul 2004, 09:06 AM
Mesaj #47


Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa'
******

Grup: Moderator Global
Mesaje: 2.573
Inscris: 3 March 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7



... si Fiara de mine a venit si a sters toate mesajele off-topic si cu faulturi in atac ... tongue.gif

ya


--------------------
This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chiazna
mesaj 28 Jul 2004, 06:23 PM
Mesaj #48


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 12
Inscris: 12 January 04
Forumist Nr.: 1.802



pentru cei interesati de o perspectiva ortodoxa asupra semnelor timpului,
ii invit in site-ul Semnele Timpului

referitor la semnul fiarei si codul EAN-13, nu sunt de parere ca codul de
bare este pecetea. desi contine numarul 666, codul de bare este un promotor
si o componenta a planului masonic de indosariere a tuturor oamenilor
in scopuri de control: "Astfel incat cei care nu au pecetea sa nu poata cumpara
sau vinde".

cam asta e directia care se doreste: o economie globala, bani virtuali, coduri
de identificare unice, monitorizare cat mai extinsa (vezi de exemplu camerele
de luat vederi din Londra sau ticketele de metro, sau pasapoartele in State, etc)
aceasta etapa fiind inca in derulare. ce urmeaza, Dumnezeu stie, insa si noi
pacatosii putem sa banuim.

cum va fi efectiv pecetea, ramane de vazut, insa pecetluirea va fi un act liber
de alegere al fiecaruia si va insemna efectiv lepadarea de Hristos.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 28 Jul 2004, 06:54 PM
Mesaj #49


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Ziua buna.
As avea ceva interesant de adaugat, ca un raspuns vizavi de cele scrise in contra masoneriei, insa ma voi consulta, mai intai, daca voi redacta sau nu informatiile.
Toate cele bune.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 28 Jul 2004, 06:56 PM
Mesaj #50


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



QUOTE (ypsilonalpha @ 28 Jul 2004, 09:19 AM)
... si Fiara de mine a venit si a sters toate mesajele off-topic si cu faulturi in atac ... tongue.gif

ya

Domnule Ypsi, sa inteleg ca jucati in atac, ca sa preantampinati posibilele offsait-uri? smile.gif

.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noi
mesaj 28 Jul 2004, 07:07 PM
Mesaj #51


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Bun venit chiazna!

Sunt de acord..sistemul EAN-13 a fost impus fara explicatii desi existau multe alte variante -evident pentru ca contine pe 666, simbolul economiei mondiale, al banului (ochiul..fiarei) , simbol pe care evreii il foloseau inca din vechiul testament.

Nu reprezinta pecetea, ci un pas premergator...iar 666 e util pentru cine vrea sa vada in ce directie merge omenirea, pentru cine vrea sa cunoasca semnele timpului. Ca de obicei diavolul lucreaza fara sa vrea la mantuirea noastra.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Inorog
mesaj 29 Jul 2004, 12:39 PM
Mesaj #52


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.182
Inscris: 9 May 04
Forumist Nr.: 3.435



Nimic nu este periculos, nici numerele, nici codul de bare si nici alte metode de gestiune. Astfel de semne a folosit omul din cele mai vechi timpuri. Vezi rabojurile, insemnatul animalelor domestice, etichetele, etc.

Cu adevarat periculoasa este insemnarea omului. Aplicarea cipului, implantului, modificarea genetica etc. Acestea sunt "semnul fiarei". De fapt ar fi semnul ca omul a fost invins. Va decade. Din creator de unelte, omul ar deveni el unealta. Caci nici un pericol din lume (hoti, teroristi, etc.) sau graba in ceva (manipularea banilor, accesul in incinte, gasirea drumului cel mai scurt) nu justifica "modificarea" omului.

Acest topic a fost editat de inorog: 29 Jul 2004, 12:50 PM


--------------------

A mai venit si-un inorog straveziu foarte speriat, foarte livid. Locuia intr-un viitor aramiu cu vedere la vid.
Nichita Stanescu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 30 Jul 2004, 08:36 AM
Mesaj #53


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (chiazna @ 28 Jul 2004, 08:36 PM)
referitor la semnul fiarei si codul EAN-13, nu sunt de parere ca codul de
bare este pecetea. desi contine numarul 666, codul de bare este un promotor
si o componenta a planului masonic de indosariere a tuturor oamenilor
in scopuri de control: "Astfel incat cei care nu au pecetea sa nu poata cumpara
sau vinde".

- daca acel cod nu e pecetea, ce e atunci ?

- insasi acest pasaj biblic indica ca acel cod de bare face parte din pecetea folosita.

QUOTE
cam asta e directia care se doreste: o economie globala, bani virtuali, coduri
de identificare unice, monitorizare cat mai extinsa (vezi de exemplu camerele
de luat vederi din Londra sau ticketele de metro, sau pasapoartele in State, etc)
aceasta etapa fiind inca in derulare.


- de acord

QUOTE
ce urmeaza, Dumnezeu stie, insa si noi pacatosii putem sa banuim.


- sa banuim, sa intuim, sa deducem si ... sa ACTIONAM anticipat pt. a pune bete in roate diferitelor actiuni malefice.

QUOTE
cum va fi efectiv pecetea, ramane de vazut, insa pecetluirea va fi un act liber de alegere al fiecaruia si va insemna efectiv lepadarea de Hristos.


- ma indoiesc ca va fi asta, pt. ca satana ataca si distruge tot ce e spiritual, nu numai tot ce e crestin. Pecetea tocmai de asta se pune, pt. a insemna "dobitoacele", sau "goimii" cum li se mai spune. Voi reveni cu detalii asupra implicatiilor oculte si subtile ale actiunii de punere/folosire/posesie a pecetei.

Acest topic a fost editat de thunder: 30 Jul 2004, 08:40 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thelma
mesaj 5 Jul 2005, 12:30 PM
Mesaj #54


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 328
Inscris: 21 April 05
Forumist Nr.: 6.171



Prefer sa nu ma cramponez de lucruri precum codul de bare etc. Cred ca acest "semn al fiarei" reprezinta altceva, si anume o pecete, un cod spiritual (noi avem, la nivel fizic, un cod genetic; de ce n-ar exista si un cod spiritual, al sufletului?) care ii delimiteaza pe cei care stau "de-a dreapta lui Dumnezeu" de cei care stau "de-a stanga Lui"; cu alte cuvinte, se releva orientarea spirituala a individului. Ideea mi-a venit citind declaratia unei femei care spune ca vizualizeaza aura umana: la cei care profeseaza in domeniul medical vede inserat in aura simbolul celor doi serpi incolaciti deasupra unui pahar, iar la clerici vede o cruce.


--------------------
Hesychia (gr.)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 5 Jul 2005, 03:46 PM
Mesaj #55


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.489
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Nu-mi vine sa cred ce citesc aici ohmy.gif .
Parca vorbiti de o alta lume, de pe alta planeta.
44.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Garfield
mesaj 5 Jul 2005, 08:31 PM
Mesaj #56


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 49
Inscris: 21 June 05
Forumist Nr.: 6.483



Felina mai bine ai ramane la "dragoste si sex" rolleyes.gif thumb_yello.gif iti sta mai bine acolo ^^
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thelma
mesaj 5 Jul 2005, 09:12 PM
Mesaj #57


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 328
Inscris: 21 April 05
Forumist Nr.: 6.171



QUOTE (Felina)
Parca vorbiti de o alta lume, de pe alta planeta

...nu-i asa?! laugh.gif


--------------------
Hesychia (gr.)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Jul 2005, 11:40 AM
Mesaj #58


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Thelma @ 5 Jul 2005, 02:30 PM)
Prefer sa nu ma cramponez de lucruri precum codul de bare etc. Cred ca acest "semn al fiarei" reprezinta altceva, si anume o pecete, un cod spiritual (noi avem, la nivel fizic, un cod genetic; de ce n-ar exista si un cod spiritual, al sufletului?) care ii delimiteaza pe cei care stau "de-a dreapta lui Dumnezeu" de cei care stau "de-a stanga Lui"; cu alte cuvinte, se releva orientarea spirituala a individului.

- orice realitate fizica are in spate drept cauza generatoare si care o intretine o cauza subtila energetica (apartinind lumii astrale), iar aceasta are o cauza si mai subtila care o genereaza si o intretine, o cauza "informationala" (apartinind lumii cauzale), o asa zisa "matrice cauzala". La nivel energetic un clarvazator vede aceste energii ca si realitati subtile cu culori. Adica, fiecare energie subtila are o anumita culoare specifica functie de vibratia ei aurica, de tip de rezonanta specifica. Pe linga culoare, mai exista si asa zisa "energie de forma", care dupa cum spui si tu mai jos, poate lua o forma sau alta. Ca si realitate fizica discutabila, scriptura ne-a oferit numarul 666. El are o cauza (matrice subtila) energetica si una informationala. Evocarea si invocarea fizica a acestor "coduri de bara" si a nr. 666 atrage dupa sine si realitatea subtil energetica si informationala. Deci este neintimplatoare folosirea la exces a acestor simboluri de numere sau desene si simboluri mai mult sau mai putin stilizate si "artistice", caci minti diabolice initiate cunosc aceste aspecte oculte si d'aia "stampileaza" totul cu pecetea lui 666.

- principiile oculte la care se face apel in aceasta actiuine sint: evocarea, impregnarea, folosirea energiei de forma (si poate si altele). Ca sa intelegeti cit de cit macar unul dintre aceste principii, va amintesc (expun) cum sint folosite ele in practica ha-tha yoga. Ha-tha yoghinul face apel la anumite exercitii statice, numite asane, prin care el abordeaza o atitudine fizica corporala, prin care intra in contact , legatura , rezonanta cu anumite tipuri de energie cosmica, care sint receptate si incarcate in aura sa subtil energetica. Astfel, abordarea unei atitudini (posturi) fizice, echivaleaza oarecum acelasi principiu dupa care sint construite antenele, cu diferite forme si pozitionari pt. a putea receptiona un anume tip de transmisie (lungime de unda). Diferitele pozitii (asane) corporale se pun ca si o "antena" si datorita energiilor de forma fiinta si structurile subtile astrele receptioneza si emit un anume tip de energii subtile. Analogic vorbind, cam acelasi lucru se petrece si cind se folosesc anumite simboluri formste din desene, cifre culori etc. Aceste informatii oculte sint neutre, insa unele minti diabolice le folosesc pt. a face rau.

QUOTE
Ideea mi-a venit citind declaratia unei femei care spune ca vizualizeaza aura umana: la cei care profeseaza in domeniul medical vede inserat in aura simbolul celor doi serpi incolaciti deasupra unui pahar, iar la clerici vede o cruce.

- la avocati se vede altceva, la altii altele. La cei alesi, se vede sau se va vedea semnul specific ... la vremea cuvenita si de forma cuvenita.

- tot dintr-o sursa asemanatoare am aflat si eu o posibila realitate. Spun posibila pt. ca nu cunosc exact sursa si nu pot oferi incredere totala (mare) in ceva ce nu cunosc inca. Conform aceste surse se spunea ca exista unele fiinte de orientare malefica, initiate si antrenate in domeniul ocult paranormal, care au la nivelul fruntii o "pecete", ce aduce a "steaua lui David". Intelege fiecare ce poate din aceasta (posibila) informatie.

- si eu mi-am pus intrebari asupra semnului pe care il vor avea/primi cei alesi, dar nu am deocamdata un raspuns. O fi o cruce, o fi alt simbol ... greu de spus. unsure.gif


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 7 Jul 2005, 11:45 AM
Mesaj #59


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE (thunder @ 7 Jul 2005, 12:40 PM)
Evocarea si invocarea fizica a acestor "coduri de bara" si a nr. 666 atrage dupa sine si realitatea subtil energetica si informationala.

Am in fata mea un cod de bare chiar acum, pe o sticla de apa minerala. Contine doar doi de 6. Mai are patru de 4, doi de 2 si cinci de 0. M-am mai uitat si pe alte produse, dar nu am vazut 666 nicaieri!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 7 Jul 2005, 12:32 PM
Mesaj #60


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Dragii mei,
O sa scriu acum un citat din Hristodulos Aghioritul - Muntele Athos

Uneori, īn mod artificial, se plasează īntr-un mod disimulat numărul 666, ca si cānd ar fi rezultatul adunării anumitor numere. Cel mai recent exemplu īl avem īn cazul documentului public pe care au fost chemati să-l semneze toti politistii din Grecia. Aici am dori să explicăm că bunii nostri politisti n-au stat să adune numerele ca să le iasă 666. Dar cei ce au aranjat ca numărul acesta să iasă ca rezultat al unei adunări, au sunat la telefon - desigur fără a-si spune numele - anumiti politisti si le-au spus: ''Vedeti, vā fortăm să semnati acest document cu 666. Dacă nu credeti, faceti adunarea si veti constata si singuri". Acelasi lucru s-a īntāmplat si cu bancnota de 5.000 de drahme si cu atātea altele. Ei fac acest lucru īn mod intentionat si artificial, numai si numai ca să ridiculizeze subiectul si să determine opinia publică să-i considere pe crestini ca unii care scotocesc ca să găsească si să vadă peste tot numai 666. Ce realizează astfel ? Pun īn aplicare vechea poveste a ciobanului cu lupul: ciob anul mincinos care striga īntr-una: ''Lupul la oi !", iar lumea care alerga de fiecare dată să-l ajute; pānă cānd, īntr-un sfārsit, au īncetat să-l mai creadă, iar atunci cānd, īntr-adevăr, lupul a năvălit la turmă, nimeni n-a mai crezut strigătele de ajutor ale ciobanului. Asadar, īi provoacă pe crestinii sensibilizati deja, care īsi dau seama de ce se īntāmplă, să protesteze, iar opinia publică să creadă că strigă fără motiv despre ''numerele" Antihristului. Pe de altă parte, īn modul acesta, opinia publică se obisnuieste cu toate aceste strigăte de protest si īncepe deja să-i considere pe crestini psihopati, care văd lucruri care nu există. Astfel, cānd se va pune numărul acesta pe cartea de identitate, pe mānă sau pe frunte, vor spune: ''Ei, sunt cei ce văd peste tot numai 666 !", si astfel cercurile obscure care promovează īntreaga chestiune vor reusi ca ea să treacă aproape neobservată.


Dar ca fapt divers, ii rog pe cei ce au carte de identitate (CI), sa se uite un pic in dreapta sus, unde e poza mai mica, si unde este scris Identity CARD.. Observati cumva cuvantul card tiparit chiar pe frunte? Daca da, citi-l invers si veti vedea cu ce v-au stampilat...

Probabil cuvantul card e un cuvant nevinovat, nu-i asa... Chiar gingas ar spune unii... Dar oare sa nu fie alt loc pe plasticul ala decat pe fruntea omului?! ohmy.gif



--------------------
Gandurile Mele nu sunt ca gandurile voastre si caile Mele ca ale voastre, zice Domnul.
Si cat de departe sunt cerurile de la pamant, asa de departe sunt judecatile Mele de judecatile voastre si cugetele Mele de cugetele voastre.

(Isaia 55:8.9)


Ortodoxia - Calea intru Hristos - pe pagina 1 indexarea tematica a subiectelor pt. o usoara urmarire...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 7 Jul 2005, 12:37 PM
Mesaj #61


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171



Ca vrei sauca nu vrei,tot asa suntem obligati sa urtam pe frunte.... Fara C.I. nu utem exista.... Importand este ce ganduri ai sub frunte !


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 7 Jul 2005, 12:43 PM
Mesaj #62


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Draga Constraste,
Nu se pune problema ca fara CI sa existam sau nu... caci au trait atatia oameni fara CI si doar cu BI si nu au tusit... Daca e mai usor cu CI, foarte bine, folosim CI... Nu asta e problema insa..., ci faptul ca tu spui : Ca vrei sauca nu vrei,tot asa suntem obligati sa urtam pe frunte....
Si eu te intreb de ce sa fim obligati sa-l purtam pe frunte? ohmy.gif In alt loc de ce nu se poate?
QUOTE
Importand este ce ganduri ai sub frunte !

Asta este foarte frumos spus, dar acum spune-mi te rog, ce ganduri crezi tu ca au avut aia "sub frunte" cand ti-au pus tie DRAC scris invers pe frunte?


--------------------
Gandurile Mele nu sunt ca gandurile voastre si caile Mele ca ale voastre, zice Domnul.
Si cat de departe sunt cerurile de la pamant, asa de departe sunt judecatile Mele de judecatile voastre si cugetele Mele de cugetele voastre.

(Isaia 55:8.9)


Ortodoxia - Calea intru Hristos - pe pagina 1 indexarea tematica a subiectelor pt. o usoara urmarire...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 7 Jul 2005, 01:10 PM
Mesaj #63


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171



Vremurile evolueaza. - privitor la B.I./C.I. sau ce va mai fi...
Binele si raul au existat si vor exista mere.
Depinde de care parte esti, indiferent de vorba sau de port.


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 7 Jul 2005, 09:43 PM
Mesaj #64


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



Clopotel, daca e sa aplicam ce spui tu, cu cititul pe invers al "Identity Card", ar reiesi:
"draC ytitnedI"

Acuma, treaba cu "draC" am inteles-o, desi "C"-ul mare nu stiu de la ce vine. Da' "ytitnedI" ? blink.gif

Ce semnificatii spiritiste o avea ytitnedI? ohmy.gif

wink.gif

Acest topic a fost editat de 1,618033: 7 Jul 2005, 09:44 PM


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucifer
mesaj 8 Jul 2005, 02:29 AM
Mesaj #65


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 253
Inscris: 21 January 05
Forumist Nr.: 5.492



QUOTE (Clopotel @ 7 Jul 2005, 01:32 PM)
Dar ca fapt divers, ii rog pe cei ce au carte de identitate (CI), sa se uite un pic in dreapta sus, unde e poza mai mica, si unde este scris Identity CARD.. Observati cumva cuvantul card tiparit chiar pe frunte? Daca da, citi-l invers si veti vedea cu ce v-au stampilat...


Cuvintul card este englezesc. Cuvintul drac are semnificatie numai in romana. Pentru alte limbi este doar o insiruire de litere. Deci eu nu vad nici o legatura intentionala afara doar daca atunci cind s-a inventat cuvintul card s-a inventat special asa sub forma numelui drac inversat pentru o folosire peste secole la un CI din Romania si numai din Romania. Si bineinteles conditia suplimentara ca () cuvintul card sa fie mai nou decit cuvintul drac. Altfel nici nu vreau sa mai scriu care ar fi varianta explicativa ca prea ar fi SF.


--------------------
Toate ale mele le port cu mine.

Nu cunosc alte merite, decit cele personale.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clopotel
mesaj 8 Jul 2005, 09:20 AM
Mesaj #66


Umil servitor la Han
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.051
Inscris: 2 December 03
Forumist Nr.: 1.345



Dragii mei 1,61... si Lucifer,
In Apocalipsa cap. 13, avem:
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi cāţi nu se vor īnchina chipului fiarei.
16. Şi ea īi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe māna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Īncāt nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decāt numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Noi pe CI avem scris intr-o forma sau alta cuvantul DRAC pe frunte? Daca da, atunci de ce voi negati realitatea...?! ohmy.gif
QUOTE
Clopotel, daca e sa aplicam ce spui tu, cu cititul pe invers al "Identity Card", ar reiesi:
"draC ytitnedI"

Daca te uiti atent, cuvantul Identity este deasupra si nu e pe acelasi rand cu card, asa cum scrie Carte de identitate, pe acelasi rand. Desigur ca si aici era loc sa-l scrie pe acelasi rand, dar ei au vrut sa-l scoata in evidenta si sa-l aseze acolo unde au vrut. Cuvantul identity nu este pus pe cap si deci iese din discutie....
QUOTE
Cuvintul card este englezesc. Cuvintul drac are semnificatie numai in romana.
Si ce legatura are limba aici... In limba omului, posesor al acestei CI scrie drac pe fruntea lui sau nu? Intrebarea este de ce s-a tinut cu tot dinadinsul sa se intampla asta, caci "coincidentele" sunt de asa natura incat nu este coincidenta...
Si la urma urmei CI-ul oricum nu tine loc de pasaport, de ce era nevoie ca pe o carte romaneasca de identitate sa scrie in alta limba, ca sa-i dea probleme intelectuale lui nea Gheorghe plugaru', care nu intelege ce scrie pe actu' lui ...?


--------------------
Gandurile Mele nu sunt ca gandurile voastre si caile Mele ca ale voastre, zice Domnul.
Si cat de departe sunt cerurile de la pamant, asa de departe sunt judecatile Mele de judecatile voastre si cugetele Mele de cugetele voastre.

(Isaia 55:8.9)


Ortodoxia - Calea intru Hristos - pe pagina 1 indexarea tematica a subiectelor pt. o usoara urmarire...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucifer
mesaj 8 Jul 2005, 01:43 PM
Mesaj #67


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 253
Inscris: 21 January 05
Forumist Nr.: 5.492



Clopotel
Eu nu stiu cum este in alte tari, daca si ei au aceste CI la care scrie card pe frunte atunci acolo nu mai e valabil ce ai zis tu. Asta era legatura cu limba.


--------------------
Toate ale mele le port cu mine.

Nu cunosc alte merite, decit cele personale.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 8 Jul 2005, 02:00 PM
Mesaj #68


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Clopotel,
Uite aici o alta interpretare:

Numele real al lui Bill Gates este William Henry Gates al III-lea. Este cunoscut si ca Bill Gates (III), unde "III" inseamna, evident, "al treilea". Convertind literele numelui sau in codurile ASCII corespunzatoare si adaugandu-l pe 3, obtinem: 66+73+76+76+71+65+84+69+83+3 = 666

ohmy.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 8 Jul 2005, 02:06 PM
Mesaj #69


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (abis @ 7 Jul 2005, 01:45 PM)
QUOTE (thunder @ 7 Jul 2005, 12:40 PM)
Evocarea si invocarea fizica a acestor "coduri de bara" si a nr. 666 atrage dupa sine si realitatea subtil energetica si informationala.

Am in fata mea un cod de bare chiar acum, pe o sticla de apa minerala. Contine doar doi de 6. Mai are patru de 4, doi de 2 si cinci de 0. M-am mai uitat si pe alte produse, dar nu am vazut 666 nicaieri!

- acel cod de bare contine linii de diferite grosimi, care in functie de alaturarea lor ne dau niste date despre acel produs. Exista un set de "doua linii alaturate, de o anume grosime, la marginea codului, in stg si in dr. si unul pe mijloc. Aceste doua linii simbolizeaza cifra 6 si nu au nici o legatura cu celelalte linii si informatii continute de codul de bare.

- asa cum spune Apocalipsa, ni se confirma aceasta constatare.

QUOTE
    16. Si aceasta fiara a facut ca aproape toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn anume pe mana dreapta sau pe frunte,
    17. si, facandu-se aceasta, s-a urmarit ca nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul secret al numelui ei.
    18. Aici este necesara priceperea si intelepciunea. Cine are cu adevarat pricepere, sa socoteasca numarul fiarei. Caci acesta este un numar de om. Si numarul ei este sase sute sase zeci si sase (666).

- deocamdata acest cod de bare nu s-a introdus la nivel generalizat decit per carduri, dar sint propuneri si chiar aplicari ale sistemului pe mina (in mina, cu un chip).


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thelma
mesaj 8 Jul 2005, 02:45 PM
Mesaj #70


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 328
Inscris: 21 April 05
Forumist Nr.: 6.171



QUOTE (thunder)
orice realitate fizica are in spate drept cauza generatoare si care o intretine o cauza subtila energetica (apartinind lumii astrale), iar aceasta are o cauza si mai subtila care o genereaza si o intretine, o cauza "informationala" (apartinind lumii cauzale), o asa zisa "matrice cauzala".

Referitor la aceste concepte energetice si informationale de care ai amintit, consider ca o relatie vie cu Divinitatea ar trebui sa le "topeasca" pe cele malefice, continute de elemente precum: nr. 666, codul de bare, pentagrama etc.

Cat despre simbolurile folosite in sens malefic, intr-adevar, e si cazul nazismului care a pervertit un simbol vechi, solar-zvastica- intr-unul de control.


--------------------
Hesychia (gr.)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

17 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 10:21 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman