HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Universul Credintei:

Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.

17 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre Semnul Fiarei...
SolaScriptura
mesaj 3 Feb 2004, 03:27 PM
Mesaj #1


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 278
Inscris: 22 January 04
Forumist Nr.: 1.931



In Apocalipsa cap. 13 se spune:
Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa* primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele* fiarei sau** numarul numelui ei.
18. Aici* e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul** fiarei. Caci+ este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute saizeci si sase.

Odata, doi calugari ortodocsi, venind de la Vatra Dornei spre Cluj povesteau despre semnul fiarei care in opinia lor ar fi noua carte de identitate cu coduri de bare.
Foarte afectati, ei credeau acest lucru cu adevarat si observ ca aceasta este credinta mai multor ortodocsi.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm
Vorbind cu adventistii am auzit ca ziua a saptea(sambata) este semnul dintre Dumnezeu si om, iar cei care au schimbat-o cu ziua a intaia(Duminica) au acceptat semnul Fiarei si au renuntat la semnul lui Dumnezeu.
Se poate vedea pe www.azs.ro studiind din crezul lor.
Pe de alta parte, se spune de catre unii, ca pe mitra papala ar fi scris VICARIVS FILII DEI.(adica inlocuitorul Fiului lui Dumnezeu)
Si atunci VICARIVS(=112)+ FILII(= 53)+ DEI(501) = 666.
http://www.atlantyd.com/print.php3?sid=240
In lumea calculatoarelor s-au facut tot felul de adunari ale codurilor hexa ale cuvintelor Microsoft,Windows,Bill Gates si ieseau o gramada de 666.Poate le-ati primit si voi ca si glume pe e-mail.
Unii neoprotestanti spun ca nu ar fi un semn vizibil , fizic, ci doar comportamentul credinciosului fata de lume.
Voi,fratii mei, care spuneti sau credeti ca este adevarul? Sau alte variante care le stiti...

Acest topic a fost editat de SolaScriptura: 3 Feb 2004, 03:40 PM


--------------------
"In nimeni altul nu este mantuire; caci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti." Faptele Apostolilor 4:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bubu
mesaj 3 Feb 2004, 10:29 PM
Mesaj #2


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 993
Inscris: 30 March 03
Din: BUCURESTI
Forumist Nr.: 144



Vezi pasaportul ca e plin de 666 pe fundalul fiecarei pagini.
Nu am avut timp sa citesc tot link-ul.Cind vor aparea noile buletine?
Eu zic ca trebuie sa ne temem atunci cind sintem insemnati pe corp.


--------------------
"Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 3 Feb 2004, 11:23 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Hmm... nefiind suficient de informat despre subiectul in cauza nu pot sa ofer o parere care sa stea in picioare.

O sa spun doar asta: de obicei cand un om (sau mai ales mai multi oameni) vor sa vada un lucru anume (fie ca este numar sau altceva, dar lucrurile abstracte sunt in mod evident mai facil de "gasit"), il vor gasi aproape peste tot.

Faza cu Vicarivs Filii Dei o stiam si eu... si cum eram mai micutz cand am dat peste ea am fost si impresionat smile.gif Oricum, raman la parerea ca multe dintre instantele 666 amintite in primul post de pe acest topic trebuie privite cu circumspectie si discernamant.

Edit: ce tampenie am zis! biggrin.gif toate trebuie privite cu discernamant... la alea "multe" accentul trebuie pus pe circumspectie si rezerva...

Acest topic a fost editat de E.B.E.: 3 Feb 2004, 11:26 PM


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 3 Feb 2004, 11:23 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
thunder
mesaj 3 Feb 2004, 11:31 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
In Apocalipsa cap. 13 se spune:
   Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa* primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
17.    si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele* fiarei sau** numarul numelui ei.
18.    Aici* e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul** fiarei. Caci+ este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute saizeci si sase.


Acest pasaj ne arata doua aspecte concrete:

1. Ni se spune ca acel ce va fi antihristul va fi un om, nu un principiu, sau o fantasma, un calculator, sau mai stiu eu ce alte interpretari care le-au tot dat unii si altii in timp. El (este) va fi principalul exponent al planurilor (lumilor) satanice (malefice) in lumea fizica, insa el va fi reprezentativ nu numai pt. lumea fizica, planul fizic, ci si pt. celelalte doua lumi (planuri): lumea asa zis astrala si lumea asa zis cauzala.

Creatia nu este numai asa numitul si cunoscutul Univers fizic, adica ce putem vedea noi cu ochiul fizic, ci si de o multitudine de alte lumi "paralele", dar principial, exista TREI lumi, TREI planuri existentiale care compun Manifestarea lui Dumnezeu: 1. lumea fizica, 2. lumea astrala, 3. lumea cauzala.

Aceste lumi isi au si ele la rindul lor o "existenta" si constructie pe 7 nivele. Deloc intimplator acest numar, acest numar 7, pe care il regasim in majoritatea filozofiilor si practica cailor spirituale ale acestei planete, inclusiv in crestinism. Daca am cauta in Biblie de ex., am gasi referiri la numarul 7 in numar de citeva zeci, sau chiar sute. Fiecare acest plan (nivel) are o anumita semnificatie si importanta in "economia" Manifestarii. Ele se regasesc multiplicate in mod IDENTIC si in fiinta umana. Astfel avem cu totii 3 corpuri, fizic, astral si cauzal, fiecare structurat pe 7 nivele.

Nu intru in detalii, ci doar amintesc de cel de al 6-lea nivel, cel mental. Care e legatura acestui nivel al 6-lea cu cei 3 de 6 (666) si acest reprezentant al lumilor malefice, antihristul ? Se stie ca lucifer este cel care reprezinta ca si sef si reprezentant absolut al acestor lumi malefice. El, cindva, a fost un spirit inalt, dar a "(de)cazut", ajungind ceea ce este acum. Cu toate acestea, el a ajns la un grad de dezvoltare launtrica pina la nivelul mental, cel de al 6-lea. El controleaza in propria sa fiinta acest plan pe toate cele 3 structuri ale sale. Cind el sau un reprezentant al lui si al lumilor malefice se intrupeaza (naste) in lumea fizica, el are aceste trei "inzestrari" legate de planul al 6-lea. Daca el se manifesta de ex. doar la nivelul planului astral, adica nu era intrupat in lumea fizica, ar fi avut ca "semn" (simbol) 66, iar in plan cauzal ar fi avut doar un 6.

Manifestarea acestor lumi malefice isi are ca suport acest plan mental, dar asta nu inseamna ca acest plan 6, cel mental, este malefic, ci este folosit in mod malefic de respectivii reprezentanti ai lumilor demoniace. O alta semnificatie a lui 666 este si acela ca ei refuza sa accepte existenta si mai ales suprematia planului 7, cel divin, cel al lui Dumnezeu, deci ar fi ca si cum am avea o lume incompleta, doar pina la nivelul 6, fara a mai accepta aspectul divin (planul 7), atit cel din interiorul noastru, cit si cel din afara noastra, din Univers.

2. Al doilea aspect este de fapt primul intors pe dos, adica in Manifestare avem o anume realitate, care are un anume simbol, in cazul nostru 666, iar el va fi reprezentat in lumea fizica de UN OM. Tot ce va purta marca (simbolul) acesta va avea influente si sustinere a lumilor si spiritelor demoniace. Din acest motiv, fiintele malefic orientate, incarnate in lumea fizica, si care sint mai mult sau mai putin constienti, incarca cit mai multe actiuni, situatii, evenimente, lucruri si aspecte din viata oamenilor si a planetei in general, cu acest simbol malefic, pt. a da o turnura (influenta) malefica evenimentelor care se petrec pe planeta, pt. ca in acest fel, oamenii si evenimentele sa fie din ce in ce mai mult "maleficizate" si orientate in sens opus planului divin.

O astfel de "marcare" este folosirea acestui simbol, fie direct, cu 666, fie in forme stilizate (a se vedea de ex. siglele de la Bancorex, si altele de genul acesta). In planul semnelor, ei au introdus acesta "etichetare" geniala, insa folosita in mod malefic, cu integrarea acelor trei dungi duble existente la fiecare astfel cod de bare. Nimeni nu a dat o explicatie de ce trebuie sa fie puse acele bare, dar neintimplator ele se afla, una in stinga, una in dreapta si una in mijloc ... iar "traducerea" lor este cifra 6. Deci pe toate produsele, pe toate cardurile, pe toate buletinele (din vitor) samd se va introduce acest cod de bare, motiv pt. care se spune atit de sugestiv in Apocalipsa: "...nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta...", caci fara aceste coduri de bara nu vor mai fi multe tranzactii in viitor.

Deja s-a discutat despre construirea si folosirea un anume CIP de recunoastere, ca un fel de ID number personal (asa zisul CNP de pe buletinele noastre este doar un inceput de folosire a acestui identificator), care sa fie mai apoi "incastrat" undeva la nivelul corpului fizic (de presupus undeva la mina, sau chiar la frunte). Acest dispozitiv chiar se foloseste in mod experimental pe animale, pe motiv, vezi Doamne, sa stii unde odoarul (animalul) este daca se pierde, sa-l indentifici etc. La oameni se merge pe idei si mai diabolice: sa nu ti se fura portmoneul, sa nu se fure/piarda cardul, sau parola lui, daca esti rapit sa fi gasit usor ... samd.

QUOTE
Odata, doi calugari ortodocsi, venind de la Vatra Dornei spre Cluj povesteau despre semnul fiarei care in opinia lor ar fi noua carte de identitate cu coduri de bare.
Foarte afectati, ei credeau acest lucru cu adevarat si observ ca aceasta este credinta mai multor ortodocsi.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm


Cartea de identitate este doar una dintre multele aplicatii ale acestor coduri de bara.

QUOTE
Vorbind cu adventistii am auzit ca ziua a saptea(sambata) este semnul dintre Dumnezeu si om, iar cei care au schimbat-o cu ziua a intaia(Duminica) au acceptat semnul Fiarei si au renuntat la semnul lui Dumnezeu.
Se poate vedea pe www.azs.ro studiind din crezul lor.


Eu personal am mari rezerve fata de toti cei cu o orientare fanatica, habotnica si sectanta, mai ales cind afirmatiile lor frizeaza pina si bunul simt, daramite legi si principii univesal valabile, cosmice, sau diferitele texte ale intelepciunii milenare.

In cazul de fata, ideea ca Simbata ar fi ziua a 7-a este o adevarata "nebunie" in fata realitatii evidente regasite in mai toate textele sacre si realitatile universale.

Neintimplator avem 7 zile, pt. ca sint intr-un mod inefabil legate de o anume ciclicitate cosmica, ciclicitate care se manifesta si la nivelul planetei noastre, al invataturilor spirituale ale planetei. Aceste influiente sint legate si de influientele astrilor, care sint un fel de manifestari fizice ale unor principii invizibile cosmice. Astfel, fiecare astru are un anume moment de influenta maxima, repartizat pe zile. Din acest motiv, nu intimplator in majoritatea limbilor planetei s-a pastrat acesta conexiune intre aceste influente astrologice si astri respectivi. Denumirile (in mai toate limbile planetei) sint mai mult decit semnificative:

Luni (Monday) - influentat de Luna (Moon)
Marti - influentat de Marte
Miercuri - influentat de Mercur
Joi - influentat de Jupiter
Vineri - influentat de Venus
Simbata (Saturday) - influentat de Saturn (Saturday)
Duminica (Sunday) - influentat de Soare (Sun)

Ziua 7-a este ziua influientei divine, a luminii divine, al lui Dumnezeu ... iar Soarele este principalul exponent al LUMINII, atit fizice cit si subtile, divine. In acest context, este mult prea evident care este ZIUA lui Dumnezeu, ziua a 7-a.

In acest context se intelege cine cum si de ce i-a DEVIAT pe acesti adventisti si toti cei care au ca a 7-a zi alta decit Duminca: Lucifer si acolitii sai. devil.gif

QUOTE
Pe de alta parte, se spune de catre unii, ca pe mitra papala ar fi scris VICARIVS FILII DEI.(adica inlocuitorul Fiului lui Dumnezeu)
Si atunci  VICARIVS(=112)+ FILII(= 53)+ DEI(501) = 666.
http://www.atlantyd.com/print.php3?sid=240


Dupa cum am spus, acolitii satanei au introdus aceste simboluri in nenumarate directii, cu mult mai multe decit au inteles si decodificat cei care ii demasca pe acesti acoliti ai satanei.

Un caz "romanesc", este strania dar neintimplatoare alegere a firmei de telefonie mobila, (MOB...) Dialog. Ei au pornit serviciul lor in, luna 6, ziua 6, ora 6 (18) ... iar numarul lor de tel este 203 33 33 (2 x 3 = 6) (3+3=6) (3+3=6).

Nimic intimplator !!!

Acesti acoliti ai satanei au anumite cunoasteri, anumite initieri ezoterice, pe care insa le folosesc in sens malefic. sad.gif Sint alte aplicatii ale acestor initieri cu mult mai terifiante si mai grave ... pt. sanatatea, libertatea si viata oamenilor.

QUOTE
In lumea calculatoarelor s-au facut tot felul de adunari ale codurilor hexa ale cuvintelor Microsoft,Windows,Bill Gates si ieseau o gramada de 666.Poate le-ati primit si voi ca si glume pe e-mail.


Nu sint glume, iar Bill Gates nu intimplator poarta numele pe care il are, si este atit de bogat, pt. ca cine se vinde satanei, primeste "laurii" lumii demoniace: BANUL, RECUNOASTEREA, etc !

QUOTE
Unii neoprotestanti spun ca nu ar fi un semn vizibil , fizic, ci doar comportamentul credinciosului fata de lume.


Este eronat. Multe dintre "dogme" sint deviatii TOTAL NEINTIMPLATOARE prin care s-a urmarit manipularea mintii si orietarii umanitatii. Fiecarui "segment de piata" al tipologiilor umane, religioase, sociale, profesionale etc li s-a oferit diferite "dogme" si sloganuri" prin care i-au deviat sau i-au mentinut in intuneric, i-au dezbinat, i-au tinut in stagnare samd.

QUOTE
Voi,fratii mei, care spuneti sau credeti ca este adevarul? Sau alte variante care le stiti...


Ceea ce eu as vrea sa amintesc este modul in care sintem mintiti si manipulati si mai mult sau mai putin demonizati:

- principala arma a planurilor demoniace este MINCIUNA. Arma de lupta impotriva planurilor demoniace este ADEVARUL. Acolitii satanei promoveaza minciuna, dezinformarea, denigrarea celor care aduc adevarul oamenilor, a cailor si grupurilor spirituale care sint trezite sau pe parcurs de trezire si aduc si altor oameni aceasta trezire spirituala in special prin ADEVARURILE expuse de acestia dar si prin influenta benefica pe care acestia o au asupra celor din jur. In planul informatiei, ADEVARUL este cel care expus si confirmat. Acolitii satanei nu pot nega un adevar, insa il pot denigra, disimula, dezinforma etc. La un adevar expus, ei, prin forta mass mediei pe care o au la indemina in proportie de 95%, aduc 10-20 de minciuni si afirmatii care sa aduca confuzie, incertitudine, si denigrarea acelor surse ale acelui adevar, samd.
Sa nu uitam ca ADEVARUL elibereaza ... si ca Adevarul e Dumnezeu ... iar minciuna, e opusul Lui.

- un alt mod diabolic de a actiona al acestor acoliti ai satanei este acela de a dezbina, dupa principiul: DEZBINA SI STAPINESTE. Din acest motiv au creat o multime de "secte" si "orientari" "spirituale". Prin aceste orientari i-au deviat pe unii de la un anume filos spiritual autentic, iar acele filoane (religii si cai spirituale) le deviaza, fie prin introducerea un dogme (legi si reguli asa zis spirituale) care se departeaza mai mult sau mai putin, uneori chiar diametral opus filonului principal, cel autentic, in felul asta deviind sau conducind la stagnare a simpatizantilor acelor cai si religii. Printre aceste mari si diabolice dogme sint cele prin care se urmateste DEZBINREA acestor religii si a simpatizantilor si adeptilor lor. sad.gif

De aici am putea trage concluziile:

- ca sa nu fim pacaliti si manipulati nu mai trebuie sa le facem jocul planurilor malefice.
- sa nu mai cautam diferentele intre noi, ci asemanarilor
- sa cauta unirea (fortelor), nu dezbinarea
- sa nu mai fim intoleranti fata de "aproapele nostru", cu atit mai putin habotnici si dogmatici. Prin logica, bun simt, inteligenta si discernamint sa argumentam si contraargumentam ... ideile noastra sau ale altora, nu prin dogme prafuite si sloganuri ridicate la nivel de "adevaruri".

Cel mai tare le este frica, acestor acoliti ai demonilor ... de ADEVAR si de UNITATEA care da forta care ii poate rasturna de pe scaunul lor DEJA SUBRED, de care se tin cu dintii, sa nu-l scape. Pina la urma, ADEVARUL si LUMINA divina vor TRIUMFA ! spoton.gif


Acest topic a fost editat de thunder: 3 Feb 2004, 11:39 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 3 Feb 2004, 11:33 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



poveste veche cu Vicarius Filii Dei, spune clar ca-l vor avea toti imprimat, iar Vicarius Filii Dei nu-l prea are nimeni. De fapt se foloseste mai mult "Vicarius Christi".
Nu are cum sa fie deoarece, si ortodocsii afirma, ca Papa vine de la Cristos, iar Fiara nu va accepta nicicum ca Isus e Fiul lui Dumnezeu (Filii Dei), nu are cum sa accepte numele lui Dumnezeu sau nimic care apartine lui Dumnezeu.

Apocalipsa e grea si nu prea are cum sa fie interpretata, ci doar sa asteptam, crestinii autentici isi vor da seama de semne.

"A" nu are ce cauta in alfabetul roman,la fel si "R" si "S"

1 I
5 V
10 X
50 L
100 C
500 D
1000 M

Acest topic a fost editat de TriRegnum: 4 Feb 2004, 12:00 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
geriA3e
mesaj 3 Feb 2004, 11:33 PM
Mesaj #6


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 344
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.401



Sa stiti ca nu pot sa explic fiecare element din Apopcalipsa lui Ioan,dar pe ansamblu stiu bine despre ce vorbeste ea si va asigur ca multe sunt gresit intelese,intai de toate originea si rostul descoperirii,iar angoasele legate de sfarsit sunt fals alimentate din aceasta scriptura.Foarte pe scurt,din principiu o vedenie e adresata doar persoanei care o vede si chiar daca aceasta o impartaseste,rostul ei pentru ceilalti nu e acelas.Stiu ca nevoia de mister si o proiectie vesnica in viitor e o necesitate aproape fiziologica,nu vreau sa va sfaram eu nadejdea dar nu asa trebuie sapata cartea asta.Atat cat stiu,faimosul "numar" e un simbol (confectionat special pentru Ioan si nu pentru mine sau pentru tine),el reprezinta un element fizic caci acestei lumi i se atribuie nevoia de matematica,mai precis el "ascunde" un om,o persoana care dupa mine de mult e pamant de flori.Asta a mai putin important,fascinatia oamenilor este prea mare pentru elementele malefice din carte cand de fapt ea ca sa o citesti corect trebuie s-o privesti ca ceea ce este,ce Ioan a vrut sa fie:O Veste Buna spusa altfel cum si Evanghelia lui e diferita.


--------------------
" 'Mai bine' decāt bine, īnseamnă 'moartea binelui'. " - autor anonim...dar nu şi pentru mine :)
( El afirmă concis prin asta, că cine īncercă să īmbunătăţească īncă ce deja este bine, practic īl strică ! Susţin că are dreptate şi aşa se īntāmplă: nu se poate merge mai sus de piscul muntelui, ci dincolo de vārf se merge la vale. )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 3 Feb 2004, 11:59 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



QUOTE
VICARIVS(=112)+ FILII(= 53)+ DEI(501) = 666.


112 = CXII (Vicarivs nu contine "X")
53 = LIII
501 = DI
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 4 Feb 2004, 12:08 AM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Smecheria cu VFD zice asa: nu numerele explicit apar in sintagma, ci cifrele. Adica suma cifrelor romane prezente in cele trei cuvinte sa fie 666. Ceea ce este adevarat...

No, tema de casa: fiecare dintre posterii de pe acest topic sa gaseasca pana maine cinci expresii de cate trei cuvinte ale caror litere romane insumate sa dea un sir de numere in progresie geometrica. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

(eu anunt de pe acum ca nu am de gand sa fac tema...)


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 4 Feb 2004, 12:26 AM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
Sa stiti ca nu pot sa explic fiecare element din Apopcalipsa lui Ioan,dar pe ansamblu stiu bine despre ce vorbeste ea si va asigur ca multe sunt gresit intelese,intai de toate originea si rostul descoperirii,iar angoasele legate de sfarsit sunt fals alimentate din aceasta scriptura.


E bine ca mai sint si altii preocupati de dezlegarea enigmelor cuprinse in Apocalipsa. smile.gif Ar fi chiar o ideea minunata sa deschidem un nou sir pe tema asta: "comentarii la Apocalipsa lui Ioan".

Si eu am o multime de concluzii, deductii si intuitii referitoare la unele afirmatii din Apocalipsa.

QUOTE
Foarte pe scurt,din principiu o vedenie e adresata doar persoanei care o vede si chiar daca aceasta o impartaseste,rostul ei pentru ceilalti nu e acelas.Stiu ca nevoia de mister si o proiectie vesnica in viitor e o necesitate aproape fiziologica,nu vreau sa va sfaram eu nadejdea dar nu asa trebuie sapata cartea asta.


In cazul de fata, al lui Ioan, nu e chiar asa cum spui. El a primit asa zisa "vedenie" pt. a o impartasii oamenilor, iar ceea ce nu trebuia sa spuna oamenilor din ce a vazut, a fost atentionat sa nu spuna (scrie).

" 4. Si atunci cand au facut cele sapte tunete sa se auda glasurile lor, eram gata sa ma apuc sa scriu; si am auzit din cer un glas care zicea: "Pecetluieste ca o taina ce au spus cele sapte tunete, si nu scrie ce au spus!"

Informatile din Apocalipsa sint in mod intentionat "ecriptate" pt. a nu putea fi intelese pe deplin pina la ivirea acelor momente descrise in text, iar asta e voia lui Dumnezeu, nu a lui Ioana sau a oamenilor. Cu o anumita deschidere sufleteasca, insipratia superioara si discernamint spiritual, parti din text pot fi decriptate, mai ales cind le conexezi si cu alte texte si evenimente desfasurate sau aflate in desfasurare.

QUOTE
Atat cat stiu,faimosul "numar" e un simbol (confectionat special pentru Ioan si nu pentru mine sau pentru tine),el reprezinta un element fizic caci acestei lumi i se atribuie nevoia de matematica,mai precis el "ascunde" un om,o persoana care dupa mine de mult e pamant de flori.


Citeste mesajul meu anterior. 666 este pt. toata Manifestarea lui Dumnezeu, nu pt, mine, tine, Ioan etc ... ci pt. TOTI. El exprima o realitate UNIVERSAL valabila.

Antihristul este cit se poate de viu, dar ocultat deocamdata. El inca nu s-a manifestat in mod vadit, evident, asa cum este el descris in Apocalipsa. Va veni vremea cind va iesi in fata, se va prezenta ca "salvatorul omaneirii" ... si dupa 3.5 ani se va da de gol, incepind sa se arate cine este de fapt, insa nici atunci nu va fi demascat in fata intregii oamenirii, ci dupa invierea celor doi maslini.

Voi comenta mai pe larg aceste idei ... in alte mesaje.

QUOTE
Asta a mai putin important,fascinatia oamenilor este prea mare pentru elementele malefice din carte cand de fapt ea ca sa o citesti corect trebuie s-o privesti ca ceea ce este,ce Ioan a vrut sa fie:O Veste Buna spusa altfel cum si Evanghelia lui e diferita.


Insasi numele spune cu totul altceva: APOCALIPSIS = REVELATIE ...

Aici sint descrise "vremurile din urma", care de fapt nu sint din urma, ci reprezinta sfirsitul unor vremuri, cele intunecate, cele conduse de printul intunericului, si venirea unor noi vremuri, "vremuri spirituale":

" XXI.
1. Apoi am vazut ca era un cer nou si un pamant nou; pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera si atunci nici marea nu mai era .."



--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 4 Feb 2004, 12:32 AM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (TriRegnum @ Feb 3 2004, 11:59 PM)
QUOTE
VICARIVS(=112)+ FILII(= 53)+ DEI(501) = 666.


112 = CXII (Vicarivs nu contine "X")
53 = LIII
501 = DI

Nu ai inteles modul in care "calculeaza" aceste cifre, dar nici intuitia nu am vazut sa o folosesti. rofl.gif

Incearca acum.

Daca se ia numele Papei "VICARIVS FILII DEI", se inlocuiesc literele cu corespondentul lor numeric din limba latina (V=5, I=1, L=50, C=100, etc.) si se face suma lor, atunci se obtine un numar destul de cunoscut...

Si acum calculul:


V.....5
I.....1
C.....100
A.....0
R.....0
I.....1
V.....5
S.....0
----------
112

F....0
I....1
L....50
I....1
I....1
--------
53

D....500
E....0
I....1
---------
501

Suma=112+53+501=666

Acest topic a fost editat de thunder: 4 Feb 2004, 12:36 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SolaScriptura
mesaj 4 Feb 2004, 08:22 AM
Mesaj #11


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 278
Inscris: 22 January 04
Forumist Nr.: 1.931



thunder, Duminica este ziua a -1-a , in care Isus a inviat, Sambata este ziua a saptea sau Sabatul iudaic (despre care este vorba si in porunca a-4-a a Decalogului). La fel si in programare, Sunday este prima zi.
Dar totusi, nu se poate pune problema ca o zi sa fie deocamdata semnul fiarei pentru ca nu exista o constrangere de inchinare intr-o anumita zi a saptamanii. Teoria adventistilor se bazeaza pe unirea in jurul zilei intaia a saptamanii a majoritatii religiilor si fixarea acestei zile ca zi OBLIGATORIE de inchinare.Si atunci ar putea fi un semn...
Iar despre inscriptia de pe mitra papala, poate e o coincidenta, dar nici textul in sine nu este conform cu Biblia.


--------------------
"In nimeni altul nu este mantuire; caci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti." Faptele Apostolilor 4:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 4 Feb 2004, 11:57 AM
Mesaj #12


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



...Daca cititi cu atentie Apocalipsa, vedeti ca acest semn este dat pe frunte si pe mana dreapta. Apocalipsa este scrisa in semne (vedeti primele versete care arata clar lucrul acesta), deci o interpretare literala cade din start.

Ce inseamna fruntea si mana dreapta in Biblie? Pai gandurile si actiunile. Comparati cu cerinta mozaica de a tine textul Legii pe frunte si pe mana dreapta (interpretat literal de unii evrei, care umbla cu fragmente din Lege legate de mana si frunte).

Deci explicatia este simpla: modul de a gandi si de a actiona al celor care se inchina Fiarei este marcat de propria lor idolatrie: ei devin SUPUSI ai Fiarei, in contrast cu supusii lui Dumnezeu, care se ghideaza si actioneaza dupa Legea lui Cristos.

Iata de ce Fiarei i se spune Antihrist. In al doilea rand, cifra 7 reprezinta in Biblie perfectiunea. Cifra 6 reprezinta imperfectiunea, iar 3 de sase sunt imperfectiunea crasa. Asadar, intreg sistemul Fiarei este unul de o imperfectiune demonica.

Cine este Fiara? Eu zic ca sistemul politic ateist, ce trebuie inca sa vina. Sistem care va incerca sa rezolve problemele omenirii respingand cu desavarsire orice idee de Dumnezeu (comparati cu profetia paralela din Daniel, cap. 7 parca, unde se vorbeste despre un 'cap' arogant care se ridica impotriva lui Dumnezeu). Sistem care va cere o ascultare totala din partea tuturor, si care va ataca orice forma de religie.
Cine sunt cei marcati? Cei care vor sustine acest sistem.

Cine scapa? Cei care isi pastreaza credinta, chiar pana la moarte

"Dar cand va veni, va gasi Fiul Omului credinta pe pamant?"... rolleyes.gif


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 4 Feb 2004, 02:28 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
thunder, Duminica este ziua a -1-a , in care Isus a inviat, Sambata este ziua a saptea sau Sabatul iudaic (despre care este vorba si in porunca a-4-a a Decalogului). La fel si in programare, Sunday este prima zi.


Exista in aceasta Manifestare, si pe aceasta planeta in mod pregnant, la acest moment, o dezvoltare de forte colosal de mare. Parte din ele sint malefice, parte sint divine. Scopul luptei lor: aceasta planeta !

Fortele malefice doresc dezbinarea, dizarmonia, dezinformare, minciuna, manipularea, stagnarea si involutia spirituala, falsele valori, samd.

Fortele divine doresc unirea, armonia, prezentarea (scoaterea la suprafata a) adevarului, adevaratele valori, elevarea spirituala, samd.

Din acest motiv, "pe piata" circula diferite informatii, teorii, filozofii, dogme etc ... unele autentice, alte mai putin autentice, altele false in mod grosolan, minciuni sfruntate. Discernerea acestor "informatii" nu este la indemina oricui, ci a unui numar limitat de initiati, de cunoscatori ai tainelor spirituale, oculte, ai celor care pot trece dincolo de valul exterior al acestor informatii. Datorita numarului extrem de limitat de astfel de initiati, trebuie sa ne multumim cu propria noastra cunoastere, intuitie, logica, rationament si bun simt. In cazul de fata, eu personal imi iau, dincolo de anumite cunoasteri si informatii mai ezoterice, pe care nu le discut insa, logica, bunul simt si diferite texte spirituale si pasaje din texte din carti mai mult sau mai putin recunoscute ca fiind "originale" si "autentice" dpdv spiritual. In cazul de fata, am sa ma aplec asupra Bibliei in comentariul urmator.

Invierea lui Iisus in ziua de Duminica are aceiasi semnificatie cu ziua lui Dumnezeu, ziua in care cele divine se "petrec", ziua in care se manifesta Divinul in noi si in afara noastra mult mai pregnant decit in alte zile si momente, samd. In ziua de Duminica "divinul" din noi i-a "nastere", "invie" ... iar invierea lui Iisus chiar asta simbolizeaza, invierea divinitatii din noi in aceasta zi, neintimplator aleasa de Dumnezeu (si de Iisus) pt. ca sa aibe loc aceasta inviere a lui Iisus. Faptul ca unii inconstienti si ignoranti interpreteaza aberant aceasta realitate divina este doar o problema de LIMITARE, de lipsa de intelegere si constientizare a realitatilor divine, o dovada in plus de ignoranta si intuneric in care se afla acesti "comentatori", in cazul de fata si adventistii. Evident, evreii au o alta "dogma" referitor la alegerea zilei de Duminica ca find prima zi, sau mai bine zis ca Simbata e Sabatul, dar asta e o alta problema (limita) a lor. smile.gif

Sa nu uitam ca aceste "reguli" si invataturi sint legi universabile la nivelul Creatiei, al Cosmosului, si au existat inca de inca de la inceputul lui, nu de cind a venit Iisus in lume.

Voi posta intreg pasajul din Geneza, cu toate ca partea importanta pe care vreau sa o evidentiez este cea de la sfirsit, insa nu strica o rememorare a acestor "evenimente". Mentionez ca aceste "munci" sint prezentate in mod simbolic, deci nu trebuie interpretate mot a mot ... dar oricum nu asta pun in discutie acum, ci ideea de 7 zile, si care ar fi ultima zi, a 7-a.

1 ¶ La īnceput, Dumnezeu a fćcut cerurile ŗi pćmīntul.
2 Pćmīntul era pustiu ŗi gol; peste faža adīncului de ape era īntunerec, ŗi Duhul lui Dumnezeu se miŗca pe deasupra apelor.
3 ¶ Dumnezeu a zis: ,,Sć fie luminć!`` Ŗi a fost luminć.
4 Dumnezeu a vćzut cć lumina era bunć; ŗi Dumnezeu a despćržit lumina de īntunerec.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar īntunerecul l -a numit noapte. Astfel, a fost o searć, ŗi apoi a fost o dimineažć: aceasta a fost ziua īntīi.
6 ¶ Dumnezeu a zis: ,,Sć fie o īntindere īntre ape, ŗi ea sć despartć apele de ape.``
7 Ŗi Dumnezeu a fćcut īntinderea, ŗi ea a despćržit apele cari sīnt dedesuptul īntinderii de apele cari sīnt deasupra īntinderii. Ŗi aŗa a fost.
8 Dumnezeu a numit īntinderea cer. Astfel, a fost o searć, ŗi apoi a fost o dimineažć: aceasta a fost ziua a doua.
9 ¶ Dumnezeu a zis: ,,Sć se strīngć la un loc apele cari sīnt dedesuptul cerului, ŗi sć se arate uscatul!`` Ŗi aŗa a fost.
10 Dumnezeu a numit uscatul pćmīnt, iar grćmada de ape a numit -o mćri. Dumnezeu a vćzut cć lucrul acesta era bun.
11 Apoi Dumnezeu a zis: ,,Sć dea pćmīntul verdeažć, iarbć cu sćmīnžć, pomi roditori, cari sć facć rod dupć soiul lor ŗi cari sć aibć īn ei sćmīnža lor pe pćmīnt.`` Ŗi aŗa a fost.
12 Pćmīntul a dat verdeažć, iarbć cu sćmīnžć dupć soiul ei, ŗi pomi cari fac rod ŗi cari īŗi au sćmīnža īn ei, dupć soiul lor. Dumnezeu a vćzut cć lucrul acesta era bun.
13 Astfel, a fost o searć, ŗi apoi a fost o dimineažć: aceasta a fost ziua a treia.
14 ¶ Dumnezeu a zis: ,,Sć fie niŗte luminćtori īn īntinderea cerului, ca sć despartć ziua de noapte; ei sć fie niŗte semne cari sć arate vremile, zilele ŗi anii;
15 ŗi sć slujeascć de luminćtori īn īntinderea cerului, ca sć lumineze pćmīntul.`` Ŗi aŗa a fost.
16 Dumnezeu a fćcut cei doi mari luminćtori, ŗi anume: luminćtorul cel mai mare ca sć stćpīneascć ziua, ŗi luminćtorul cel mai mic ca sć stćpīneascć noaptea; a fćcut ŗi stelele.
17 Dumnezeu i -a aŗezat īn īntinderea cerului, ca sć lumineze pćmīntul,
18 sć stćpīneascć ziua ŗi noaptea, ŗi sć despartć lumina de īntunerec. Dumnezeu a vćzut cć lucrul acesta era bun.
19 Astfel, a fost o searć, ŗi apoi a fost o dimineažć: aceasta a fost ziua a patra.
20 ¶ Dumnezeu a zis: ,,Sć miŗune apele de viežuitoare, ŗi sć sboare pćsćri deasupra pćmīntului pe īntinderea cerului.``
21 Dumnezeu a fćcut peŗtii cei mari ŗi toate viežuitoarele cari se miŗcć ŗi de cari miŗunć apele, dupć soiurile lor; a fćcut ŗi orice pasćre īnaripatć dupć soiul ei. Dumnezeu a vćzut cć erau bune.
22 Dumnezeu le -a binecuvīntat, ŗi a zis: ,,Creŗteži, īnmulžiži-vć, ŗi umpleži apele mćrilor; sć se īnmulžeascć ŗi pćsćrile pe pćmīnt``.
23 Astfel a fost o searć, ŗi apoi a fost o dimineažć: aceasta a fost ziua a cincea.
24 ¶ Dumnezeu a zis: ,,Sć dea pćmīntul viežuitoare dupć soiul lor, vite, tīrītoare ŗi fiare pćmīnteŗti, dupć soiul lor.`` Ŗi aŗa a fost.
25 Dumnezeu a fćcut fiarele pćmīntului dupć soiul lor, vitele dupć soiul lor ŗi toate tīrītoarele pćmīntului dupć soiul lor. Dumnezeu a vćzut cć erau bune.
26 ¶ Apoi Dumnezeu a zis: ,,Sć facem om dupć chipul Nostru, dupć asemćnarea Noastrć; el sć stćpīneascć peste peŗtii mćrii, peste pćsćrile cerului, peste vite, peste tot pćmīntul ŗi peste toate tīrītoarele cari se miŗcć pe pćmīnt.``
27 Dumnezeu a fćcut pe om dupć chipul Sću, l -a fćcut dupć chipul lui Dumnezeu; parte bćrbćteascć ŗi parte femeiascć i -a fćcut.
28 Dumnezeu i -a binecuvīntat, ŗi Dumnezeu le -a zis: ,,Creŗteži, īnmulžiži-vć, umpleži pćmīntul, ŗi supuneži -l; ŗi stćpīniži peste peŗtii mćrii, peste pćsćrile cerului, ŗi peste orice viežuitoare care se miŗcć pe pćmīnt.``
29 ¶ Ŗi Dumnezeu a zis: ,,Iatć cć v'am dat orice iarbć care face sćmīnžć ŗi care este pe faža īntregului pćmīnt, ŗi orice pom, care are īn el rod cu sćmīnžć: aceasta sć fie hrana voastrć.``
30 Iar tuturor fiarelor pćmīntului, tuturor pćsćrilor cerului, ŗi tuturor vietćžilor cari se miŗcć pe pćmīnt, cari au īn ele o suflare de viažć, le-am dat ca hranć toatć iarba verde.`` Ŗi aŗa a fost.
31 ¶ Dumnezeu S'a uitat la tot ce fćcuse; ŗi iatć cć erau foarte bune. Astfel a fost o searć, ŗi apoi a fost o dimineažć: aceasta a fost ziua a ŗasea.
1 ¶ Astfel au fost sfīrŗite cerurile ŗi pćmīntul, ŗi toatć oŗtirea lor.
2 Īn ziua a ŗaptea Dumnezeu Ŗi -a sfīrŗit lucrarea, pe care o fćcuse; ŗi īn ziua a ŗaptea S'a odihnit de toatć lucrarea Lui pe care o fćcuse.
3 Dumnezeu a binecuvīntat ziua a ŗaptea ŗi a sfinžit -o, pentrucć īn ziua aceasta S'a odihnit de toatć lucrarea Lui, pe care o zidise ŗi o fćcuse.


Ziua lui Dumnezeu, ziua sfinta (sfintita), ziua "de odihna", sau mai bine zis ziua de reculegere si "meditatie" catre/la Dumnezeu, este aceasta a 7-a zi a saptaminii, Duminica.

Cum spune avocatul: "mi-am incheiat pledoaria". 6.gif

QUOTE
Dar totusi, nu se poate pune problema ca o zi sa fie deocamdata semnul fiarei pentru ca nu exista o constrangere de inchinare intr-o anumita zi a saptamanii. Teoria adventistilor se bazeaza pe unirea in jurul zilei intaia a saptamanii a majoritatii religiilor si fixarea acestei zile ca zi OBLIGATORIE de inchinare.Si atunci ar putea fi un semn...


Faptul ca unii o numesc ziua 1-a sa a 7-a nu mai are o importanta asa de mare in fata faptului ca este considerata a fi sfinta si atunci "portile cerurului" sint mult mai deschise si din acest motiv acea zi este mult mai favorabila accesului la Dumnezeu. Mai grav este ca anumite confesiuni religioase si-au stabilit alta zi ca fiind "sfinta", in loc de cea aleasa de Dumnezeu si de aceasta CICLICITATE COSMICA.

Cu toate acestea, numarul 7 este in directa legatura cu planul 7 al fiintei, al Manifestarii si el este planul de legatura intre uman si divin, intre lumesc si spiritual, intre om si Dumnezeu.

Acestea sint exprimarile unor ADEVARURI ETERNE, dar care nu sint obligatorii .. nici de intels nici de aplicat ... si in asta consta si marele cadou pe care Dumnezeu l-a facut omului: LIBERUL ARBITRU, libertatea de a alege, chiar si intre bine si rau ... asa ca fiecare este liber sa creada sau nu cele expuse mai sus.
mwah1.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 4 Feb 2004, 02:32 PM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SolaScriptura
mesaj 4 Feb 2004, 04:01 PM
Mesaj #14


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 278
Inscris: 22 January 04
Forumist Nr.: 1.931



In Biblie, unde vezi ziua a saptea este ziua a saptea, adica sambata, iar Duminica, ziua cand a inviat Isus este ziua intai a saptamanii. Asta e realitatea.
Evreii nu aveau nume la zile, ci doar ziua a-1- etc... iar Sabatul era ziua de Sambata.
La romani ziua intaia era ziua Soarelui, modificata ulterior, dupa Constantin, in Domenica, ziua domnului.Dar tot ziua 1 ramane.
Iar despre ocultism si astrologie, nu e o practica placuta Dumnezeului caruia ma inchin...


--------------------
"In nimeni altul nu este mantuire; caci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti." Faptele Apostolilor 4:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noi
mesaj 4 Feb 2004, 05:19 PM
Mesaj #15


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 762
Inscris: 15 December 03
Forumist Nr.: 1.513



Despre semnul fiarei sau pecetea lui antihrist.
Cred ca trebuie precizat din start ca aceasta "insemnare" are 2 sensuri unul figurat si altul propriu.

Ca sa fiu mai clar voi face o analogie cu Sfanta Cruce. Crucea are deasemena 2 sensuri:

1. Sensul figurat: "Daca vrea cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa-Mi urmeze Mie" (Matei 16:24). Este vorba aici evident de sensul figurat al crucii. Asumarea crucii inseamna asumarea de buna voie a greutatilor ce le intampinam pe calea ingusta catre Dumnezeu.

2. Sensul propriu: Hristos s-a rastingit pe o cruce concreta, vizibila.
Semnul crucii a devenit de atunci semnul biruintei., crucea nu mai este un simplu obiect (idol cum il considera unii), ci un semn insotit de putere. A fost biruita moartea prin moarte pe cruce.


Acum revenind la subiect.. va exista o pecetluire spirituala prin acceptarea acelui sistem economic mondial care va desfiinta libertatea umana. Ateii si cei care au o relatie mai rece cu Dumnezeu sunt intr-adevar terenul propice pentru asa ceva. Aceasta pecetluire nu inseamna altceva decat pierderea sufletului.

Din marea intelepciune si bunatate divina, ne-au fost lasate si dovezi vizibile, spre a ne ajuta sa recunoastem acele vremuri.
"Aici e intelepciunea! Cine are pricepere sa socoteasca numarul Fiarei; ca e numar de om. Si numarul ei este 666."

Nu trebuie neglijat acest aspect exterior practic(propriu) al pecetluirii pe motiv ca pecetluirea este de fapt la nivel spiritual(figurat). In aceasta greseala cad si cei care neaga Sfanta Cruce.

Pecetluirea aceasa fizica exterioara se face treptat si multi au remarcat deja aceste aspecte. S-a inceput cu marcarea obiectelor din lumea inconjuratoare cu acest code de bare ce contine in el numarul 666. Asa cum s-a mai spus existau foarte multe alte variante de marcare a obiectelor si alegerea acestei variante ramane un mister, nefiind explicata public.

user posted image

Pecetluirea se extinde si aspupra omului prin introducerea buletinelor de identitate ce contin acelasi numar (binecunoscut deja).

Si aceasta pecetluire se va desavarsi prin implantare biochipurilor (RFID Radio Frequency IDs). In momentul de fata sistemul este functional si exista contracte ferme pentru producerea in masa a acestor biochipuri. Cu acestea se poate monitoriza(insemna ) tot ce este viu. Plante, animale si evident OM (cununa creatiei divine). In momentul de fata exista deja soft destinat interactiunii cu aceste dispozitive.

Dispar banii, dispar buletinele, dispar cardurile, acest biochip va tine loc de tot. In acelasi timp prin sistemul de impozitare suntem prinsi in sistemul economic mondial ( cei care se gandesc sa se retraga la tara sa cultive pamantul se inseala....si acolo va trebui sa platesti impozit )

Un aspect foarte interesant al acestor biochip-uri este ca ele se incarca pe baza fluctuatiei de temperatura din organismul uman. Singurele locuri unde aceste fluctuatii sunt constante (am mai spus-o si cu alte ocazii) sunt: MANA DREAPTA SAU FRUNTEA. O remarcabila "COINCIDENTA" cu pasajul din Biblie.

Apocalipsa 13, 16-18 :
"Si ea ii sileste pe toti, pe cei bogati, pe cei mici si pe cei mari, si pe bogati si pe saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte ,
Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei .
Aici este intelepciunea. Cine are priceperea sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul acesta este sase sute saizeci si sase."

Despre cifra sase pe langa ce s-a spus de catre ceilalti drumeti....trebuie adaugat ca ea este simbolul sistemului economic la evrei inca din Vechiul Testament cei ce conduc economia mondiala pana astazi.

Deci acest semn al fiarei va fi atat la nivel spiritual ..al liberei vointe a omului (prin acceptarea sistemului) cat si la nivel fizic..prin insemnare pe mana dreapta sau frunte.

http://www.orthodoxphotos.com/readings/profetii/nil.shtml


Daca zaboviti putin...http://www.orthodoxphotos.com/readings/profetii/efrem.shtml

" Voi mergeti astazi la bataie asupra vrajmasului ; sa nu slabeasca inima voastra, nu va temeti, nu va ingroziti, nici sa nu dati inapoi, ca Domnul Dumnezeul vostru merge inaintea voastra ca impreuna cu voi sa bata pe vrajmasi si sa va mantuiasca ".
( Deut. XX, 3-4 ).

Acest topic a fost editat de noi: 4 Feb 2004, 05:27 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
geriA3e
mesaj 4 Feb 2004, 11:58 PM
Mesaj #16


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 344
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.401



Catre tine Thunder(ca si catre oricare altul) faptul ca ai convingeri solide este totdeauna un lucru de folos si nicidecum nu vreau sa ti le subrezesc macar,indiferent cum ar fi,dar vreau sa te intreb sau sa te intrebi mai bine,ce se schimba in viata ta daca o vorba din Apocalipsa o sti ce inseamna sau nu,daca o intelegi intr-un fel sau in alt fel?,cum poti aplica concret invatatura asta cu numarul rau famat fata de invataturile date in Evanghelie de pilda.Eu zic ca prea multe nu se schimba in viata de credinta efectiv printr-o interpretare sau alta dar cu siguranta a fost mereu un mijoc de proprie afirmare si remarcare,un text mai maleabil pentru a sustine "noi directii" si un prilej nemaipomenit ca cineva "sa-si arate muschii" sau sa lanseze "bombe" si sa troneze peste cei ce se ascund sub banci,dar nu ma refer la voi.In concluzie fara sa vreau sa te contrazic,trebuie sa accentuez ca stiu bine despre ce vorbesc,mai ales in ce priveste tema generala a vedeniilor,a descoperirilor daca vrei,iar asta nu doar din studii pe text;sunt vedenii si vedenii dar toate au un rol fundamental,un acelas rol fundamental.Daca am spus lucrurile direct n-a prea dat rezultat asa ca am sa incerc altfel cu toate ca imi repugna sa pun intrebari la care stiu raspunsul:care este deci functia principala a unei vedenii? si tot in acelas raspuns cui i se da vedenia?,deci cui si de ce.Asta e radacina,de aici poti incepe o intelegere corecta a Apocalipsei.Am sa iti dau un element ajutator:cu toate ca nu o spune asa explicit ca Ioan,Pavel a avut (probabil) tot o vedenie cu aceiasi menire si tot cu simboluri din regnul animal,vorbeste undeva despre asta si a fost acelas lucru dar bineinteles,fiecare persoana are fizicul ei si de aia s-a "inventat" croitorul pentru ca indiferent daca ai putea purta un lucru de al meu si ti-ar veni oarecum,poate nu ti-ar si place,deci nu ti s-ar potrivi tie ci mie lucrul meu si tie lucrul tau,cu toate ca e acelas tip de obiect de imbracaminte.Ioan a fost o persoana speciala si tocmai de aceia pentru el a fost nimerit sa impartaseasca,ca si Pavel de fapt,in aceiasi capacitate launtrul lor i-a miscat spre o descoperire catre ucenici.Despre cifrele si simbolurile pe undeva recurente din Apocalipsa uite,am sa iti spun ceva deosebit,ia-o sau las-o,treaba ta,spun raspicat ca nu vreau cearta,vedenia povestita in carte au fost nu una ci patru,punct.De ce?Pentru ca nu oricine se satura cu o farfurie de ciorba,unii sunt mai mancaciosi,iar lui atatea i-au trebuit pentru el insusi,nu pentru noi ca el le-a mancat, iar el noua ne-a lasat doar poza ca sa stim dupa ce reteta sa ne preparam mancarea sa ne saturam si noi.Cat priveste spusul si ascunsul tainelor,priveste la ce-am scris mai sus,deja poate e o ingititura prea mare sau prea amara pentru cineva,dar n-o sa dauneze nimanui,cred asta si de aia am scris-o insa mai stiu cateva care nu le pot scrie pentru ca sunt cu adevarat primejdioase,asa ca le ascund in mine,iar eu nu sunt Ioan care banuiesc ca stia destule si era foarte constient de ce trebuie sa faca;in Apocalipsa nu sunt doar lucruri ascunse dupa simboluri,mai sunt si lucruri bune si clare ca lumina zilei totusi n-am vazut vreo concentrare asupra lor ca sa le faca la nimeni ca asupra celorlalte.Inchei sesiunea cu reluarea afirmatiei ca Apocalipsa lui Ioan este o scriere orientata spre dragoste si nu spre moarte,ca toate scrierile lui de altfel,ca toate actele Lui de fapt,este o Evanghelie in alt invelis,nu un scenariu de film horror ci o intarire a indemnului la credinta si la viata prin biruirea pacatului in Numele Lui.P.S.:"Numarule"1,618033 bingo,ai "lovit-o"si cu mana si cu fruntea.P.S.2 Care e motivatia din spatele loviturii de"thunet" mai Thunder?


--------------------
" 'Mai bine' decāt bine, īnseamnă 'moartea binelui'. " - autor anonim...dar nu şi pentru mine :)
( El afirmă concis prin asta, că cine īncercă să īmbunătăţească īncă ce deja este bine, practic īl strică ! Susţin că are dreptate şi aşa se īntāmplă: nu se poate merge mai sus de piscul muntelui, ci dincolo de vārf se merge la vale. )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Solara
mesaj 5 Feb 2004, 11:24 AM
Mesaj #17


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 15
Inscris: 3 February 04
Forumist Nr.: 2.070



Buna!

Si eu cred ca Antichristul va fi om, dar insemnarea este lucrarea lui, face parte din planul lui. Se spune ca se va naste in America sau UK...Cine stie? Sunt multi cei care doresc sa afle cine este si fac cercetari, dar cred ca identitatea lui este protejata si ascunsa de Divinitate, tocmai pentru ca Scriptura sa se implineasca, asa ca, nu dau sanse de reusita acestei investigatii...S-au scris multe carti si s-au facut multe presupuneri, dar va apare cand va fi mometul si ar fi extraordinar sa realizam atunci cine este....Poate gresesc si eu...

Buletinele electronice....ma deranjeaza faptul ca suntem vai de noi si totusi printre primii care vor avea astfel de buletine. De unde atata importanta ori teama de romani de avem nevoie de astfel de buletine? Finlanda, Italia si ....Romania!!! Iar ideea de a ti se da la o parte numele pentru a deveni un numar deranjeaza...Daca numerele primite in lagare lezau demnitatea umana, de ce aceste buletine ar fi altfel? Doar fac exact acelasi lucru...nu? Daca sistemul vechi a functionat bine atata timp, de ce vor sa il inlocuiasca acum?

Eu o sa refuz acest buletin....
Ciao!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 5 Feb 2004, 02:22 PM
Mesaj #18


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



Bine ai venit in acest iatac al Hanului, Solara! tongue.gif

Daca esti aceeasi Solara pe care am stiut-o pe un alt forum, atunci avem MULTE de castigat! spoton.gif


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bubu
mesaj 5 Feb 2004, 05:11 PM
Mesaj #19


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 993
Inscris: 30 March 03
Din: BUCURESTI
Forumist Nr.: 144



QUOTE (Solara @ Feb 5 2004, 10:24 AM)
Buletinele electronice....ma deranjeaza faptul ca suntem vai de noi si totusi printre primii care vor avea astfel de buletine. De unde atata importanta ori teama de romani de avem nevoie de astfel de buletine?
Ciao!

Tocmai ca sintem un popor foarte credincios si atunci diavolul vrea sa loveasca in plin.


--------------------
"Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 5 Feb 2004, 05:25 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Mai ceva mie aici imi suna a Evul Mediu...

De ce buletine electronice? Pai hai sa vedem.

1. Oameni buni, suntem 6 miliarde de oameni pe planeta asta. In general atunci cand entitatile de un anumit tip care trebuie gestionate se inmultesc, si in era tehnologica in care suntem, orice parte a acestei gestiuni se face mai usor daca entitatile respective impreuna cu informatii despre ele sunt indexate si identificate electronic. Acuma sper ca nu ma acuzati de impersonalitate daca folosesc cuvantul "gestiune" aplicat la oameni. Sau negati ca este nevoie de asa ceva? Am cadea in anarhie...

Indexarea si identificarea pe baza de coduri este veche poveste... Social Security Numbers in America de mult se folosesc in acest scop.

Evident, ramane problema etica. Exista un punct de vedere (nu o sa judec aici cat de valid sau nu, si nici sa nu intelegeti ca eu il consider invalid) conform caruia acest tip de indexare aplicat la oameni este non-etic. Problema ramane deschisa. Eu doar incerc sa arat aici ca nu este vorba de ceva mistic si arbitrar, ci de o chestie pur practica si care ar ajuta din punctul practic de vedere.

2. De ce in Romania? Unde de-abia avem bani sa trecem de la o zi la alta, ca natiune? De aia, fiindca politicienii nostri vor sa fie "fashionable" si in general la noi in tara functioneaza vorba populara "pe deasupra papusa pe dedesubt matusa". Fiindca in structurile noastre de conducere nimeni nu stie ce vrea exact (in afara de vesnic valabilul fura cat poti) si fiecare trage aiurea, rezultand per ansamblu exact o miscare nula in care insa se consuma o gramada de resurse.


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 5 Feb 2004, 05:50 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



QUOTE
Tocmai ca sintem un popor foarte credincios si atunci diavolul vrea sa loveasca in plin.

Este exact si parerea mea.

QUOTE
Evident, ramane problema etica. Exista un punct de vedere (nu o sa judec aici cat de valid sau nu, si nici sa nu intelegeti ca eu il consider invalid) conform caruia acest tip de indexare aplicat la oameni este non-etic. Problema ramane deschisa. Eu doar incerc sa arat aici ca nu este vorba de ceva mistic si arbitrar, ci de o chestie pur practica si care ar ajuta din punctul practic de vedere.

Bineinteles ca nevoia de indexare este o realitate si ca nimeni nu vrea anarhie. Doar nimeni nu s-a opus CNP-ului din buletin. Problema cu smartcardul este insa mai complexa si mai perfida. Din cate am inteles, acest smartcard va contine toate datele persoanei si va avea in acelasi timp si functie de carte de credit, permis de conducere, fisa medicala, pasaport etc. Deci, prin "urmele electronice" pe care le lasa orice om de fiecare data cand foloseste acest card, va putea fi urmarit si reperat. Problema este cat e de acord fiecare dintre noi sa simta acesti ochi invizibili in ceafa, ca sa ma exprim orwellian. O serie intreaga de drepturi (libera exprimare, libera circulatie, asociere etc.) vor putea fi ingradite, fie si numai prin intimidarea indivizilor "incorecti politic", cu acest Fratele cel Mare e cu ochii pe tine!.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 5 Feb 2004, 05:54 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Exact smile.gif

Dar trebuie sa recunosti ca toate operatiile administrative legate de acea persoana (actualizari de conturi et caetera) s-ar realiza mult mai usor si ar fi mult mai facil interconectabile daca acele "urme" ar fi disponibile. Evident, insa, persoana ar deveni extrem de usor de urmarit si de controlat. Asta este problema (dilema?) etica.


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 5 Feb 2004, 05:56 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



offtopic: ati vazut careva gattaca? rofl.gif


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 5 Feb 2004, 06:06 PM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Sigur .. super film smile.gif De ce?


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 5 Feb 2004, 06:10 PM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Pai nu cam ala este subiectul (punctului in care a ajuns) discutia?


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 5 Feb 2004, 06:16 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



He he .. ba da smile.gif
Si ... le era bine la aia din Gattaca, sau nu, that is the question! wink.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Absolut
mesaj 5 Feb 2004, 06:24 PM
Mesaj #27


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 661
Inscris: 12 October 03
Forumist Nr.: 967



am vazut topicul si nu am apucat si nici nu am chef acuma sa citesc tot ce au scris restu` , poate mai incolo sau maine sau niciodata .
eu ma intreb insa dc nu ar fi scris in biblie ca numarul fiarei e 666 cine ar fi facut atata tevatura pe tema asta ? ma trezeam eu sa inventez sau sa asociez diferite cifre sa fac un numar mai lungutz de doua dar nici prea prea de patru si sa`l asociez cu diavolul , fiara , etc ? balarii .


--------------------
I art .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bubu
mesaj 5 Feb 2004, 06:42 PM
Mesaj #28


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 993
Inscris: 30 March 03
Din: BUCURESTI
Forumist Nr.: 144



Corect Absolut...si nici daca Isus nu ar mai fi venit nu ar mai fi fost scris in biblie si se alegea praful de noi.


--------------------
"Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 5 Feb 2004, 11:47 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
Si eu cred ca Antichristul va fi om, dar insemnarea este lucrarea lui, face parte din planul lui. Se spune ca se va naste in America sau UK...Cine stie? Sunt multi cei care doresc sa afle cine este si fac cercetari, dar cred ca identitatea lui este protejata si ascunsa de Divinitate, tocmai pentru ca Scriptura sa se implineasca, asa ca, nu dau sanse de reusita acestei investigatii...S-au scris multe carti si s-au facut multe presupuneri, dar va apare cand va fi mometul si ar fi extraordinar sa realizam atunci cine este....Poate gresesc si eu...


Identitatea lui este "protejata" de satana. Dumnezeu o va dezvalui, la vremea cuvenita.

Urmareste topicul "Apocalisa - comentarii" si , zic eu ... vei afla mai multe in directia asta. Dumnezeu ne-a lasat indicii ... trebuie sa fim inteligenti si atenti.

QUOTE
Buletinele electronice....ma deranjeaza faptul ca suntem vai de noi si totusi printre primii care vor avea astfel de buletine.


Neintitimplator, pt. ca satana, antihristul si acoliti lor vizeaza in primul rind Romania in planul lor satanic planetar ... si, paradoxal, ei stiu ceea ce romanii din pacate nu stiu: "rostul si menirea (misiunea spirituala a) acestui popor si incarcatura subtil energetica a acestor meleaguri romanesti".

QUOTE
De unde atata importanta ori teama de romani de avem nevoie de astfel de buletine? Finlanda, Italia si ....Romania!!!


Repet, acolitii satanei stiu ca poporul roman este viitorul "popor ales" ... si vor sa-i uzurpe aceasta menire si sa-i transforme intr-un staul cu boi, intr-o "casa de scalvi" ... iar cu aceste buletine ii va insemna pe fiecare in parte precum insemnau fermierii vitele in fermele lor.

QUOTE
Iar ideea de a ti se da la o parte numele pentru a deveni un numar deranjeaza...Daca numerele primite in lagare  lezau demnitatea umana, de ce aceste buletine ar fi altfel? Doar fac exact acelasi lucru...nu?


Aceasta "inseriere" e inceputul indobitocirii si depersonalizarii umane si al "nivelarii" pe care o urmaresc acesti acoliti ai satanei.

QUOTE
Daca sistemul vechi a functionat bine atata timp, de ce vor sa il inlocuiasca acum?

Eu o sa refuz acest buletin....


Se doreste inlocuirea sistemelor divin inspirate cu cele malefic inspirate.

Nu cred ca vom putea refuza aceste buletine. sad.gif
E nevoie de un cadru legal prin care sa putem face asta. Care ar fi acel cadru ... ca asa zisa constitutie ne-au bagat-o (printr-o frauda NEMAINTILNITA pina acum in Romania - furt de voturi - PE FATA) pe git?



--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 5 Feb 2004, 11:56 PM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



Poporul roman este un popor ales asa a vorbit Fecioara Maria intr-una din aparitiile ei la Medjugorje si nu numai, a spus ca Dumnezeu protejeaza poporul nostru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 6 Feb 2004, 12:13 AM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Pe bune? blink.gif Mie unu incepe sa-mi sune a Pavel Corut toata povestea asta...


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 6 Feb 2004, 12:18 AM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



QUOTE
Pe bune?  Mie unu incepe sa-mi sune a Pavel Corut toata povestea asta...


Serios, pana si eu am remarcat.
Pavel Corut mi se pare ca si abereaza uneori, dar scrie destul de frumos.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
E.B.E.
mesaj 6 Feb 2004, 12:21 AM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.292
Inscris: 20 November 03
Din: Delft, NL
Forumist Nr.: 1.248



Scrie el destul de fain, ca are talent... Dar abereaza mai mult decat "in unele locuri" smile.gif Hai ca ne ducem offtopic. Da chiar "poporul ales" et caetera... as vrea niste dovezi, referinte, chestii sa sprijine afirmatia asta.


--------------------

I spend my time thinking of Angel... praying she ain't thinking of me...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 6 Feb 2004, 12:40 AM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985



Si eu caut dovezi palpabile, sper ca intr-o buna zi le voi gasi.

Probabil tara noastra este o punte intre crestinii din Biserica Ortodoxa Rasariteana si Biserica Catolica, suntem un popor latin de religie bizantina, un popor latin intr-o mare slava (ma refer la popoarele slave, se putea intelege popor intr-o mare glorie si am explicat); poate tara noastra datorita acestei frumoase combinatii va duce la o unire a Bisericilor si astfel Biserica Crestina (Catolica si Ortdoxa unite) va lupta impotriva fiarei; cand Mireasa va fi pregatita, atunci va sosi si Mirele, iar fiara va fi osandita pe veci.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 6 Feb 2004, 04:51 AM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
Si eu caut dovezi palpabile, sper ca intr-o buna zi le voi gasi.


Cauta-le cu inima, si intr-o buna zi vei incepe sa le primesti.

QUOTE
Probabil tara noastra este o punte intre crestinii din Biserica Ortodoxa Rasariteana si Biserica Catolica, suntem un popor latin de religie bizantina, un popor latin intr-o mare slava (ma refer la popoarele slave, se putea intelege popor intr-o mare glorie si am explicat);


Bazele acestui popor sint mult mai (stra)vechi decit cel al latinilor. Pe aceste meleaguri a existat "matca" intregii umanitati. Din acest loc au plecat strabunii in alte locuri, inclusiv zona Frantei, zona Indiei, etc. Limba romana este "matca" multori limbi si nu intimplator este inrudita cu sanscrita.

QUOTE
poate tara noastra datorita acestei frumoase combinatii va duce la o unire a Bisericilor si astfel Biserica Crestina (Catolica si Ortdoxa unite) va lupta impotriva fiarei;


Din pacate aceste biserici au "cazut" la virful lor in mina acolitilor satanei. "Turma" crestinilor a ajuns sa fie condusa de lupi rapitori, de falsi calauzitori ... si putini crestini isi dau seama de asta. sad.gif

Adevaratul motiv pt. care Romania si poporul roman sint "alesii" este pt. ceea ce reprezinta aceste locuri pt. planeta.

Cine citeste atent Apocalipsa vede ca li se transmit niste mesaje asa ziselor "biserici", care sint de fapt anumite popoare care se gasesc in anumite locuri de pe planeta.

" 11. Care zicea: "Eu sunt Alfa si Omega, Cel dintai si Cel de pe urma. Tot ceea ce vezi, scrie cu luare aminte intr-o carte si trimite-o grabnic celor sapte mari Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia si Laodicea"."

Una dintre biserici este acum reprezentata de poporul roman.

Extrag acel pasaj impreuna cu citeva comentarii inspirate:

[URMEAZA ACUM MESAJELE PROFETICE IN CARE FARA INDOIALA SE FAC REFERIRI VOALATE PE CARE INTUITIA SPIRITUALA NI LE REVELEAZA CA ADRESANDU-SE POPORULUI ROMAN n.t.]

7. Ingerului calauzitor al Bisericii din Filadelfia scrie-i:
"Iata ce zice Cel pururea sfant, Cel Adevarat, Cel ce tine cheia intelepciunii lui David, Cel ce deschide si dupa care nimeni nu va inchide, Cel ce inchide si dupa care nimeni nu va deschide:
8. "Stiu toate faptele tale: iata ca ti-am pus inainte o usa ce este acum deschisa catre Cel pururea viu (DUMNEZEU), pe care nimeni n-o poate inchide, caci desi ai putina putere, ai pazit cu strasnicie Cuvantul Meu si n-ai tagaduit niciodata Numele Meu.
9. Iata ca iti dau sa se indrepte catre tine din cei care sunt robiti in sinagoga Satanei, cari zic ca sunt adevarati Iudei si in realitate nu sunt, ci mint; iata ca ii voi face pe multi sa vina sa se inchine la picioarele tale pentru ca sa stie ca te-am iubit si te iubesc.
10. Fiindca ai pazit cu strasnicie cuvantul rabdarii Mele [FAPTUL CA ACEST POPOR ESTE RABDATOR, INIMOS, BUN SI BLAND n.t.], te voi pazi si Eu prin puterea mea de la Tatal, de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga, ca sa incerce in fel si chip pe locuitorii pamantului.
11. Eu vin curand in slava. Pastreaza cu strasnicie ceea ce ai de la DUMNEZEU, ca nimeni sa nu te faca sa-ti pierzi cumva cununa.
12. Pe cel ce va birui cat mai curand, il voi face sa fie intocmai ca un stalp de lumina alb stralucitoare in Templul (LACASUL) Dumnezeului Meu si el nu va mai iesi in veci afara din el. Voi face sa fie viu si arzator in el Spiritul atotputernic al Dumnezeului Meu si el va fi atunci vrednic sa intre si sa ramana in cetatea sfanta a Dumnezeului Meu, noul Ierusalim, asupra caruia are sa se pogoare mare har din cerul cel inalt de la Dumnezeul Meu si in care va fi slavit asa cum se cuvine Numele Meu cel nou.

[MAI MULTE PROFETII SI ANUMITE SEMNE SPIRITUALE CUNOSCUTE DE CEI INITIATI INDICA SUFICIENT DE CLAR CA POPORUL ROMAN ESTE POPORUL ALES LA CARE SE REFERA MESAJUL DIN APOCALIPSA ADRESAT "BISERICII DIN FILADELFIA" SI NE PERMITE DE ASEMENEA SA INTREVEDEM CA "NOUL IERUSALIM" VA FI CU SIGURANTA IN ROMANIA - nota traducatorului].


Si acum, citeva detalii initiatice:

Am amintit de existenta celor 7 planuri la nivel Macrocosmic, faptul ca ele se reflecta si la nivelul fiintei umane, dar si la nivelul altor realitati din Univers, inclusiv al planetei Terra. Astfel, exista astfel de zone focar unde sint concentrate adevarate "vine energetice", fluxuri energetice gigantice, adevarate vortexuri prin care planeta se alimenteaza cu energie din Univers. Am amintit ca cel de al 7-lea plan, este cel divin. Acest al 7-lea focar (vortex) energetic al planetei, cel mai inalt si mai elevat, se gaseste ... unde ... in Romania !!! ... zona virfului OMU. In aceiasi zona sint o multime de alte focare secundare, de o inalta vibratie si elevare. Aceste vortexuri au fost evidentiate de clarvazatori, de radiestezisiti, si de alte fiinte trezite empatic, spiritual, asa ca ... numai rau intentioant sau rau voitor sa fi sa nu iei in seama aceste realitati.

Pe de alta parte, se cunoaste faptul ca realitatea faptica a ciclicitatii universale se manifesta si la nivel planetar, motiv pt. care au exista in decursul timpului anumite focare spirituale la nivelul planetei, functie de aceasta ciclicitate cosmica. Ele sint 7 la numar:

1. Atlantida
2. XXXXXXXXX
3. Egipt
4. China
5. Irlanda
6. Delphi
7. Tibet

Ei bine, la XXXXXXXXX gasim zona Romaniei


Si acum, citeva detalii "tehnice":

Cind avem lumina cea mai buna, cea mai puternica, caldura si toate celelelta influente ale soarelui asupra Pamintului ? Cind soarele se afla pe linia perpendiculara pe acea zona. Cu alte cuvinte, pe axa ce leaga soarele si Pamintul avem o zona cea mai luminoasa, si o zona cea mai intunecata.

La nivelul Universului lucrurile stau in acelasi fel. Exista un Astru Soare care este Astrul principal al Universului, cel care influenteaza cu "lumina" sa spirituala intreaga Manifestare fizica si subtila. In functie de micarea galaxiilor in jurul acestui Astru Rege, influentele sale asupra altor astri si planete difera. In momentele care urmeaza, asa zisele "momente apocaliptice", LUMINA si influenta DIVINA a acestui Astru Rege ajunge in pozitia cea mai buna fata de planeta Terra, iar punctul aflat pe aceasta dreapta care uneste planeta cu Astrul Rege se afla in ... Romania.

Acestea, si nu numai acestea, sint ADEVARATELE motive pt. care poporul roman si Romania sint "alesul" si "aleasa".

QUOTE
cand Mireasa va fi pregatita, atunci va sosi si Mirele, iar fiara va fi osandita pe veci.


Mireasa, adica Romania, va fi pregatita ... dar si poporul roman trebuie sa se trezeasca din inertie, din adormire, din ignoranta, din starea de larvaritate si ignoranta in care a fost aruncata de dusmanii lui Dumnezeu.

Iar asta se face mai ales prin scoaterea la suprafata a adevarului, a luminii divine ... si trezirea pas cu pas a romanilor.

Asta deja nu mai e "a la Pavel Corut" ... ci "a la legile universale cosmice".

spoton.gif

PS. Poate unii vor zice ca ma insel. Veniti cu argumente logice si inteligente si va voi da si eu la rindul meu dreptate.
mwah1.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 6 Feb 2004, 04:57 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post

17 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 04:16 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman