HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dezbateri Filosofie

Acest subforum este destinat dezbaterilor filosofice. Pentru discutii religioase va initam sa vizitati subforumul Universul Credintei.

> Xs- Fialfalambdaupsilonsigma, Y sau u, f sau ph, who cares?
ins
mesaj 28 Dec 2003, 02:01 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 49
Inscris: 20 September 03
Forumist Nr.: 807



E, cred, una din temele ultime pe care le propun.
Ca de obicei, nu contine un singur fir. Sint cam la 30 de mesaje. Am sa caut si mai mult concizia. Si, da, am sa va rog pe voi sa vorbiti mult si sa ma iertati daca voi interveni mai rar. Nu ca nu v-as baga in seama; doar ca uit ca oamenii au nevoie de recunoastere pe fata. Imi cer scuze pentru neexprimarea simpatiilor. E ca, la felul meu meteoric, o legare nici nu imi pare o idee buna. Putini stiu sa se hraneasca cu putin, rar… dar de calitate. Treasure your moments e mai simplu de spus decit de facut…

Nu va speriati, e chiar acelasi stil provocator. Asadar: am citit odata un studiu despre arhitectura femela… practic, orice intrare, era intrare in vagin; orice culoar, vaginul insusi; orice deschidere se facea tot intr-un vagin. In afara coloanelor, tocurilor de la usi si ferestre- la chiar intrarea in “vagin” -, putine lucruri erau mascule. Orice trecere era femela si orice statea tantos sau era mai degraba lung decit lat era vazut ca penis… nu, nu era un studiu interesant si nu face sa il cautati; desi poate imi amintesc cam pe unde sa-l fi citit. Obsedati am mai vazut. Drept pentru care nu trebuie sa ne mire nici exemplul oferit la un moment dat cu o iesire in forma de penis, cu gland cu tot, si niste trepte reproducind un ejaculat.
De la turnuletele moscheelor ( nu e vorba neaparat de minarete -despre bolti nu amintesc ca pare prea simplu. Mai precis: daca doresti sa vezi vulva, asta vezi; daca doresti sa vezi o “capatina”, asta vezi!!), la turlele bisericilor in stil rusesc, cu ceapa ( teribil de gland) in virf multe lucruri – si e perfect de inteles, amintesc de sex. Atunci de ce aici o asemenea tema? Simplu: pentru ca stam Sub semnul sexului in fiece zi, pentru ca traim ceea ce se cheama falocratie (cu dublul sau, faust recht, dreptul pumnului). Si, oricit am fi dusi cu zaharelul, vedem ca inca functioneaza. Cum acum nu imi amintesc, incercati voi sa dati un search cu “matrism” si “patrism” . nu, nu se suprapun pe notiunile de matriarhat si patriarhat.
De la expresii vulgare la toate cele care ne exprima- artistic sau nu- se observa ca nu ne asumam simplu, natural, sexul si sexualitatea. Ca e tabu inca, o stiam; dar ne obsedeaza in mult mai mare masura: in gesturi nemasurate, in acumulare de averi, cautarea gloriei. Toate arata ca ceva nu merge. Care e adevaratul ghid al nostru. Din negarea sa a ajuns sa ne stapineasca. O meritam!
Ca sintem niste primitivi. Maimute in haine de oameni. Sau, ca jucariile de la cola: urs polar in costum de ren si ren in costum de urs polar!! Unde e natura aia superioara a omului? In negarea genitalelor? Sint peste tot. atunci? E o tema generoasa si astept sa divagati. Se poate si gluma. Am ales insa alt nume (aprox.) pentru a nu-mi fi spalat ca alambicul… putina! Desi am apreciat pornirile igienice/igienizatoare... thumb_yello.gif a propos, gestul ar cam fi vulgar... pentru ca reprezinta... mda...
Acolo am vrut sa spun putin… dar am feminizat … wink.gif
La multi ani! Ma scuz fata de toti ce carora nu le-o spun personal. Nu revin inainte de anul viitor. Tuturor va doresc sa va puneti o dorinta decenta, bine gasita si sa vi se implineasca! smile.gif

* Pentru masculin/feminin era un alt subiect, care acoperea si continuum-ul lui berdache (nume generic).

A propos: ati vazut cite face Moise cu toiagul in Prince of Egipt?!!! Sceptrul… toate insemnele puterii… chiar si azi! Si nu doar la ei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 11:08 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman