HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dezbateri Filosofie

Acest subforum este destinat dezbaterilor filosofice. Pentru discutii religioase va initam sa vizitati subforumul Universul Credintei.

> Roman De La Rose, tot homosexualitatea discutata
ins
mesaj 4 Dec 2003, 10:41 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 49
Inscris: 20 September 03
Forumist Nr.: 807



daca nu v-ati saturat sa VORBITI despre asta, macar sa o faceti inteligent si dintr-o perspectiva noua. cica, si sint oameni destpeti astia, se sustine ca celebrul roman.. nu ar avea de a face cu dragostea cea curata fata de castelana, ci e gay toata ziua; dar camuflata, din pricina prigoanei de atunci si nu numai. informati-va si discutati serios. nu despre cele de acum daca nu au legatura cu subiectul! deraiati in alta parte. de ce amour courtois se descopera ca nu a existat, ca era camuflat .. sa ma scuze fetele.. dar se intelege. mai ales ele sint inviatate la discutie. si de ce inca si acum tipii reiau tipicul relatiilor hetero. ma refer si la cei care isi trag genunchii mult spre urechi si se lasa primind din fata... you know... si mai ziceau astia.. tot o Rose, dar nemtoaica de tipicul relatiilor gay: pe sablonul mama-fiu! nu ma repet. daca pare criptic unora, imi pare rau...
daca intr-adevar sinteti in ceata, dati de stire si va trimit baremi un link. daca nu ajung la timp, puteti incepe prin discuta desre amour courtois.. si de ce ramin cei gay pltonici.. chit ca stim ca nu asta inseamna... ceea ce credem ca ar insemna.. e ceea ce se recomnda, nu? asadar, de ce ? cit de greu.. si o leg si de faptul ca unii tipi sustin ca isi amintesc de fetele pe care nu le-au "avut" cu mai multa simpatie decit de cele lalte... ai-ai-iai! asta e subiect de dezbatere.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 April 2024 - 02:24 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman