HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Ote Cumpara Connex?
Mihai
mesaj 20 Mar 2003, 09:42 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



OTE, actionarul majoritar la RomTelecom, se gandeste serios la posibiltatea de a cumpara pachetul majoritar de actiuni la Connex.
OTE a decis sa nu mai investeasca in Cosmorom, deoarce acesta a adus pierderi de peste 50 de milioane de dolari numai in anul trecut.

Datoriile Cosmorom se ridica in total la 190 milioane $. In total exista un numar de 44.500 de utilizatori.
Datoriile MobiFon / Connnex se ridica la 267 milioane $. In total exista un numar de 2.635.000 de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila Connex.

Datoriile firmelor mama sunt si acestea fabuloase. TIW (actionarul majoritar al MobiFon) are datorii de aproape un miliard de dolari, iar datoriile OTE depasesc 2.5 miliarde $.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 23 Mar 2003, 10:49 PM
Mesaj #2





Guests






hmm...Pai daca e actionarul majoritar la romtelecom si vrea sa cumpere connex sa inteleg ca se va schimba treaba si la connex?? Adik majorari de abonamente la cateva luni, servicii nu la fel de convenabile, etc...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grx1us
mesaj 8 Apr 2003, 08:11 AM
Mesaj #3


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 43
Inscris: 7 April 03
Forumist Nr.: 170



Din cite am auzit, OTE doreste sa vinda Cosmorom. Nu am auzit ca ar dori sa cumpere Connex. Oricum, in toata lumea operatorii de telefonie mobila au datorii foarte mari, acumulate datorita investitiilor. Din abonamente si cinvorbiri se amortizeaza mai greu. Cred ca o mare parte din datorii o au penalizarile. Sa asteptam sa vedem ce va fi.

PS> Orange umbla la tarife ohmy.gif (vezi http://www.chip.ro/html/stiri/index_rubric...litati.php3?12)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 8 Apr 2003, 08:11 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mihai
mesaj 1 Aug 2003, 03:58 PM
Mesaj #4


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Venituri de 240,2 mil. $ la Connex in primul semestru

Connex a inregistrat in primele sase luni ale anului venituri din servicii de 240,2 milioane dolari, fata de 198,9 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut, conform rezultatelor financiare anuntate de actionarul principal Telesystem International Wireless (TIW). EBITDA (profitul inainte de taxe si amortizari) a atins, in perioada mentionata, nivelul de 137,2 milioane dolari, fata de 108,5 milioane dolari in 2002. Profitul operational s-a cifrat la 81,7 milioane dolari, in crestere cu 14,6 milioane dolari comparativ cu cel inregistrat in primul semestru al anului trecut. "Noile servicii lansate de Connex - serviciul de voce international, precum si serviciile integrate - au corespuns necesitatilor si asteptarilor pietei. Rezultatele obtinute justifica investitia de capital in valoare de 70 milioane dolari, pe care am facut-o in primele sase luni ale anului", a afirmat Ted Lattimore, Presedinte si Chief Operating Officer al Connex. Numai in trimestrul doi, numarul clientilor Connex a crescut cu 73.400, ajungand la sfarsitul lunii iunie la un total de 2.746.100, in crestere cu 17% comparativ cu 30 iunie 2002. Connex detine o cota de 49% din piata telefoniei mobile din Romania. Clientii serviciilor pre-platite continua sa reprezinte 64% din total. In primele sase luni ale anului, Telesystem International Wireless, a inregistrat venituri consolidate de 410,5 milioane dolari, in crestere cu 39% fata de perioada similara a anului trecut. Profitul operational s-a dublat, ajungand la 78,8 milioane dolari, in timp ce profitul net a fost de 9,5 milioane dolari. Potrivit TIW, cresterea profitului operational s-a datorat in principal performantelor financiare solide inregistrate de Connex si imbunatatirii situatiei subsidiarului din Cehia, care a inregistrat in premiera in trimestrul doi profit operational.

Sursa: BizCity.ro.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
licrimon2002
mesaj 29 Mar 2004, 11:39 PM
Mesaj #5


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 2
Inscris: 29 March 04
Forumist Nr.: 2.808



In primul rind COSMOROM a crezut ca are monopol si-n telefonia mobila, motiv pt care personal nu stiu nici daca mai are sedii in toate orasele mari.Nu am auzit de nici un pachet promotional, iar costurile sint in multe cazuri mai mari ca la alti operataori de telefonie mobila.Sa nu uitam ca nici mult trimbitata acoperire....n-a prea incintat..
Cit despre Connex s-a impus si prin faptul ca oereau si altceva....si ma refer la XNET FREE care din 30.03.2004 nu mai este free ...deci alta bila neagra alaturi de pretul convorbirilor(este inadmisibil ca o convorbire orange -alta retea sa fie mai ieftina decit conex-conex!)
Pe moment pare ceva mai rentabil ORANGE,,nu stim pt cit timp(ofera internet la 1 cent/min...cel mai ieftin net prin mobil dar si cea mai proasta calitate..)
Zapp-ul nu m-ar putea tenta , atita vreme cit te tine "legat" prin abonament....
In concluzie telefonia fixa in Romania este o afacere profitabila(cea mai scumpa din lume! )
Totusi, azi cind nici telefonie fixa nu avem prea tentanta, ramin fidel unui rau necesar, dupa cunostintele mele cel mai ieftin-orange-ul.
N-am vrut sa supar pe nimeni, este o parere pur personala a unui utilizator de 5 ani Orange siConnex(din martie am renuntat la Conex pe caer-l tineam strict pt NEt ...)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 31 Jan 2005, 12:54 AM
Mesaj #6


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Connex ar putea fi cumparat de Telekom Austria

Telekom Austria intentioneaza sa se extinda in regiunea balcanica, o posibila tinta fiind operatorul de telefonie mobila roman Mobifon (Connex), a declarat directorul executiv al diviziei Mobilkom Austria, Boris Nemsic, intr-un interviu acordat publicatiei austriece "News", preluat de Mediafax.

Surse din piata au afirmat ca grupul britanic Vodafone, in prezent actionar la Mobifon, ar putea ceda Telekom Austria optiunea sa pentru Mobifon in schimbul a circa trei miliarde de euro. Mobifon este o filiala a Telesystem International Wireless, companie canadiana de telefonie mobila cu operatiuni in Europa Centrala si de Est. Principalul actionar este Mobifon Holdings BV (Olanda), care detine 63,54% din actiunile operatorului. Ceilalti actionari semnificativi ai companiei sunt Vodafone Europe BV (20,1%) si Deraso Holding BV (14,4%), ambele inregistrate in Olanda. Telekom Austria vrea sa se extinda, de asemenea, in Serbia, Bosnia, Macedonia si Muntenegru.

Sursa: Wall-Street.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 12:40 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman