HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

5 Pagini V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Magie
mememe
mesaj 5 Jul 2004, 06:45 PM
Mesaj #71


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Wow nice smile.gif un crestin care crede in proiectii astrale smile.gif si realizeaza oarecum implicatiile lor. Cat despre cristale smile.gif cand vb cu mine de magia cristalelor e ca si cum ai vb cu un budhist de cruce .. intelegi. Fiecare cu scoala lui , ceea ce ne conduce la unicul factor comun OMUL. Dar m-ai intrebat cum se manifesta nebunia la "magi" nu mi-ai cerut definitia de la dexonline.ro ca daca spuneai ca o vrei pe aia pe aia o luam smile.gif . Asadar magii pot fi numiti si astrologi nu numai vrajitori. Sunt perfect de acord ca orice boala a corpului are cauza in spirit. Vezi tu ideile noastre chiar daca par opuse in aparenta , de fapt sunt la fel ... doar ca unii preferi sa se inchine fiul omului pe cand altii prefera sa il admire.
Magia nu este doar tiganeasca , druidica , indiana , ceremoniala , neagra alba ....este precum crestinismul : "mult mai complexa decat pare".

Si credema ca adevaratul mag crede in dumnezeu cu toata fiinta, oare crezi ca felul in care crezi conteaza ;saufaptele ce le faci , oare conteaza ca unul isi sfinteste casa prin foc , sare si apa si altul doar prin apa ? care este de fapt lucrul important ?




--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 5 Jul 2004, 08:46 PM
Mesaj #72


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Sa nu incurcam borcanele, si mai ales sa nu amestecam albul cu negrul. Magia nu are nici o legatura cu vrajitoria, domnule meme, asadar afirmatia dvs. este hazardata. Magia este o stare de spirit, este viata insasi. magia este ceea ce poate fi realizat prin intermediul Vointei divine, o materializare a imaterialului. Nu este neaparat divinatie, poate meditatie mistica. Nu doresc sa detaliez deoarece se va ajunge intr-un impas de unde ar trebui sa dau anumite informatii, fapt care nu se va intampla. Insa ceea ce va pot spune este ca magia se afla in fiecare lucru viu ori mort. Exista o camasa energetica pentru fiecare lucru din univers. Fireste discutia se axeaza fata de ceea ce cunoastem din prisma vietii noastre pe Pamant. Canalizarea acestei imense forte energetice cu ajutorul unei instruiri speciale poate conduce, cum spuneam, catre materializarea anumitor manifestatii, fie ele pure ori impure, malefice ori benefice. Conjuratorul care a dobandit un grad avansat de practica a magiei poate evoca si invoca, in cadrul ceremoniilor, si in absenta cercului protector. Cat despre Iisus, acest mare profet al crestinatatii a fost unul dintre cei mai mari magi veritabili, alaturi de Buddha si alte personalitati ale istoriei esoterismului mondial. Fireste, acum nu trebui sa luati in considerare ce va spun eu in aceste randuri. Este nevoie de multa abnegatie si lucru intens cu magia pentru ca initiatul sa-si definitiveasca pregatirea, in ocult ori esoteric, ori poate in amandoua. Insasi viata magului este una dusa in meditatie, insa avertismentul marilor maestri este ca magul sa nu se lase furat numai de magie, precum o activitate de rutina. Acesta trebuie sa aiba o profesie, nu sa faca din studiul magiei una. Magul trebuie sa se inconjoare de oameni care nutresc aceleasi principii, sa aiba o viata echilibrata si sa nu iasa in evidenta prin excese necontrolate, dar sa nu uitam ca si magul este, la urma urmei, om. Este supus greselii, desi el are un statut superior profanului.
O zi buna.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 6 Jul 2004, 07:16 AM
Mesaj #73


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Domnule minerval smile.gif magul deasemenea nu trebuie sa aiba defecte corporale vizibile , nu trebuie sa ia masa cu persoane pe care nu le stimeaza si asa mai departe , trebuie sa alterneze marile opere cu perioade egale de destindere etc etc smile.gif

Chiar vrea cineva sa ne bagam in discuti despre ceva ce nu trebuie spus. Eu am ridicat problema cu botezul negru din pura curiozitate , nu din exces de zel.

Acest topic a fost editat de mememe: 6 Jul 2004, 07:37 AM


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 6 Jul 2004, 07:16 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
little1
mesaj 6 Jul 2004, 08:44 AM
Mesaj #74


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



pisica, alba sau neagra, prinde soareci rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bralgei
mesaj 6 Jul 2004, 09:44 AM
Mesaj #75


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 88
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.873



Iata ca RZA stie el ce stie despre chemari si alte ritualuri, dar tine el mortis sa ii aplaudam punctul de vedere. O facem bucurosi daca ii ajuta cu ceva. Eu unul nu as fi spus despre asa ceva pe forum, asa ca ma aplec.
Pe de alta parte pot sa va spun ca exista chiar si pe acest forum tendinta de a despica firul in 4 si in felul acesta se pierde mesajul in sine.
Magia este o stare de echilibru fragil pentru multi, exista pentru ochii care vad si inimile deschise. Este o trecere subtila intre 2 lumi. Intre lumea creata si lumea spirituala, intre tonal si nagual. Cine crede ca aprofundarea unei parti in detrimentul celeilalte il poate scoate la lumina, sau il poate elibera se inseala. Minerval are dreptate cand spune ca magia nu trebuie sa devina o rutina, o profesie. Este viata in sine iar aceasta trebuie contra-balansata de un mers la un spectacol sau la un serviciu. A te implica duar intr-una din din aspectele magiei este egal cu a-ti da foc singur, iar mai devreme sau mai tarziu sa o iei razna.
Proba de foc in magie este EGOUL. Nu ma pot abtine de la un comentariu mai direct, o spun caci consider ca acesta este scopul acetostor discutii, sa invatam. Incercati sa nu mai luati post-urile drept ofense si sa va hraniti egourile. Mai bine sa incercam sa gasim numitoare comune in amalgamul de cunostinte pe care fiecare il detine si cu care se mandreste.

BTW. Magie inseamna si iubire.



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
carpatic
mesaj 6 Jul 2004, 10:00 AM
Mesaj #76


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 650
Inscris: 4 November 03
Forumist Nr.: 1.128



QUOTE (mememe)
Desmes jesmet bones dusevema enitemaus ........ a cui e incantatia asta ? este corecta ? din ce lucrare este extrasa ? la ce foloseste ?ca tot vb de magie .

Abracadabra este cu adevarat un cuvant magic ? de unde vine ? si ce utilitate avea ?


Astept un raspuns  A da a incercat cineva botezul negru ? magie neagra evident .... cu ce rezultate . Si daca da este dispus sa o recunoasca ? si sa prezinte o imagine a desfasurari ritualului ?

Mememe, imi pare mie sau vrei sa te joci ?
Nu stiu de unde ai luat tu formula de la inceput, ea suna altfel:
DIES MIES JESCHET BOENE DOESEF DOUVEMA ENITEMAUS
De unde ? O Gasesti asa (si) intr-o nuvela de HP Lovecraft biggrin.gif Nu stiu daca Lovecraft s-a multumit numai sa scrie, parerea mea e ca nu. In zilele noastre, mai ales ca informatia circula liber si e usor sa gasesti de exemplu o analiza a Necronomicon-ului sau mai stiu eu ce lucrari "puse la index" din motive intemeiate, multi tineri se arunca in fascinatia pentru ceea ce nu inteleg. Vad tineri de liceu imbracati in negru, plini de insemne si simboluri, si ma infior gandindu-ma ca ei iau jocul asta in serios si totul a pornit de la o criza adolescentina de identitate si un anturaj cu influente "ciudate".
Ai alte motive decat curiozitatea ? Sunt realmente curios unde vrei sa ajungi cu asta.

Abracadabra vine din constructia ebraica ab ("tata"), ben ("fiu"), si ruach acadosch ("spiritul sfant"). Transliterarea e in scopul creerii unei constructii simetrice si repetitive. Ce si cum mai departe poti gasi si la Levi, dat fiind ca l-ai citit.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 6 Jul 2004, 10:54 AM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Acu' hai sa tragem si niste concluzii:
Magia e reala. Exista si functioneaza. E o practica ale carei inceputuri se pierd in zorii civilizatiei umane. Iar cei care s-au ocupat cu ea au fost admirati, temuti, urati, prigoniti, arsi pe rug, ridicati la rang de cinste, au infiintat culte, societati secrete, au declansat razboaie, au condus natiuni, au fost luati in bataie de joc, au fost catalogati drept impostori etc. Dincolo de toate acestea, ramane intrebarea clasica pe care romanii o puneau in momentul constatarii unei infractiuni cu autor necunoscut: cui prodest? Cui foloseste?

La o prima vedere, s-ar zice ca magia e o practica in care beneficiar e magicianul. Ca acest personaj ocult lucreaza cu "energii" (ce impersonal suna tongue.gif ) pe care le cheama si le foloseste dupa bunul sau plac. Si ca efectele produse prin folosirea acestor energii nu numai ca nu-l ating pe cel care le declanseaza - daca el se pastreaza in armonie si echilibru... Ciudat cum unii nu-si dau seama ca cea mai sigura cale de a-ti busi armonia si echilibru' e tocmai demararea unor astfel de practici - dar scopurile acestuia constau intr-un fel de autoperfectionare "la locul de munca". Daca ar fi atat de simplu...

Privind mai atent lucrurile si studiind putin cazuistica extrem de bogata a persoanelor care au inceput sa practice cu seninatate astfel de tehnici pentru a constata ulterior ca e relativ simplu sa deschizi o poarta catre alte nivele existentiale dar considerabil mai greu s-o inchizi, observam ca din practicarea oricarei forme de magie oamenii au de suferit. Practicantul. Cei cu care interactioneaza. Cei din familia lui. Si altii... Si nu putem sa nu ne intrebam cine conduce in realitate jocul: un amarat de om care se crede Merlin sau o fiinta pe care primul o cheama si al carei unic scop este amagirea si distrugerea a tot ce este omenesc? Ma intreb cat de orgolios tre' sa fii ca sa-ti imaginezi macar o clipa ca poti duce de nas o fiinta apartinand unei categorii existentiale create cu mult timp inaintea omului... si animata de o inteligenta direct proportionala cu varsta ei. Si ma intreb, retoric de aceasta data, daca stiti ca scopul ingerilor cazuti este impiedicarea indumnezeirii omului. Cel putin asa sustine Biserica...

Evident, fiecare va trage ce concluzie va dori. Concluzia la care am ajuns, cunoscand personal cateva cazuri de astfel de magicieni, este ca intotdeauna cel pacalit este omul si ca niciodata lucrurile nu se termina asa cum se spera. Desi inceputul este mereu promitator. Deh, momeala...

Va mai reamintesc ca astfel de practici sunt total incompatibile cu teoria si practica Bisericii Crestine. Iar daca chiar doriti ceva cu tot dindinsul si considerati ca acel lucru este bun si de folos sufletelor voastre, aplicati invatatura Mantuitorului:
Rugati-va Tatalui vostru din Ceruri, multumindu-I ca si cand ati fi primit deja acel lucru
Ce ziceti de formula asta 'magica'?
woot_jump.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 6 Jul 2004, 02:02 PM
Mesaj #78


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Atat , carpatic iti multumesc pt felul moderat de a exprima opinia si concord pe deplin cu ceea ce ai spus ... formula in forma data se gaseste intr-o editie a petit albertului pe care am reusit sa o gasesc aici in italia la o tarotista ... sincer nu credeam ca am sa vad vreodata cartea respectiva dar iata ca ea inca mai exista pe la uni ... in rest motivatia mea a fost cea de a starni curiozitate ... din curiozitate .
Nimic in rest , sper ca nu am deranjat pe nimeni sau poate doream sa vad cine ar raspunde acestei "chemari".

Inchei aici pe aceasta tema . Iar tinerii despre care vb , din pacate nu apuca sa citeasca decat vrajitoria de mama xenia si dictionarul diabolic al lu plancy ... de aici isi procureaza incantatii precum "botezul negru" sau "chemarea spiritelor strabune" si altele asemanatoare. Oare este corect ! spui ca te infricosezi la asemenea viziune dar oare nu ar trebui invatati macar minim acesti tineri ! pt a nu isi ruina existenta ?


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 7 Jul 2004, 08:35 AM
Mesaj #79


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



inclin sa cred ca magia ii atrage in general pe cei lenesi laugh.gif si asta pentru ca, pentru cei mai multi, magia inseamna doua trei abracadabre, si gata, obtii ce doresti.
alta pacaleala este ideea ca manipulezi energiile cum vrei tu.
dar cine esti tu?
dupa cum spunea si Gabi, asta este proba de foc.
pe de alta parte, cred ca trebuie sa fim putin precauti cu despicarea extensiva a firului. cand apare conceptul de Ego, am gasit un nou tap ispasitor pentru nereusitele noastre. Ego, Diavolul, Soarta, Ghinionul - nu cred... Cred in cauzalitate. Magia tine de cauzalitate. Faci si ai.

Revenind la manipularea energiilor, trebuie sa tii cont de unele legi, cu care te familiarizezi pe parcurs. Devii un instrument al spiritului, asta e tinta.
Revenind la prima cerinta, mentionata de cineva pe aici... Oameni buni, magia este o activitate umana foarte des intalnita. Vii suparat de la munca, te certi cu sotia, dupa care te simti ok. "N-o sa mearga, e prea frumos, stiu ca nu se poate, sunt depasit" este o excelenta practica magica a nereusitei. Dupa rezultatele pe care le vad in jur, ma mir ca lumea inca mai alearga dupa formule criptice...

Prima cerinta in orice practica magica este instalarea unui Antivirus. Instalarea unui Firewall! It is a must ![B]


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antont
mesaj 7 Jul 2004, 10:35 AM
Mesaj #80


© Care este
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.113
Inscris: 4 March 03
Din: Nici o Informatie
Forumist Nr.: 17



QUOTE (RZA @ 5 Jul 2004, 08:18 PM)
Etapa urmatoare este - in functie de anumite criterii - intrarea completa a individului in posesiunea fostului aliat si transformarea intr-o fiinta de tip demonic (vezi ritualul prin care a trecut Hitler in cadrul initierii primita la societatea Thule)

Oarecum off-topic:

Din cite imi aduc aminte se zicea ca Societatea Thule era o organizatie culturala, cica. Poti sa dai mai multe detalii despre initierea lui Hitler? As fi curios sa aflu mai multe.
PS:
Ciudat ca multi dintre liderii nazisti aveau o mare inclinatie spre ocultism.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Jul 2004, 12:59 PM
Mesaj #81


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Ghost @ 7 Jul 2004, 12:37 PM)
QUOTE (RZA @ 5 Jul 2004, 08:18 PM)
Etapa urmatoare este - in functie de anumite criterii - intrarea completa a individului in posesiunea fostului aliat si transformarea intr-o fiinta de tip demonic (vezi ritualul prin care a trecut Hitler in cadrul initierii primita la societatea Thule)

Oarecum off-topic:

Din cite imi aduc aminte se zicea ca Societatea Thule era o organizatie culturala, cica.

- era la fel ce "culturala" ca si masoneria, care e la fel de "discreta" si tot cu "ritualuri" se ocupa.

QUOTE
Ciudat ca multi dintre liderii nazisti aveau o mare inclinatie spre ocultism.


- ocultismul e puterea.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Jul 2004, 01:07 PM
Mesaj #82


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (little1 @ 7 Jul 2004, 10:37 AM)
inclin sa cred ca magia ii atrage in general pe cei lenesi laugh.gif si asta pentru ca, pentru cei mai multi, magia inseamna doua trei abracadabre, si gata, obtii ce doresti.

- faci confuzii grave intre magie si "ce crezi tu ca e magie".

- daca era pt. lenesi, existau acum in lume miliarde de "magicieni", dar iata ca ii numeri pe degete pe acei citiva "magicieni".

QUOTE
alta pacaleala este ideea ca manipulezi energiile cum vrei tu.


- ai incercat de vorbesti ? Atunci, de ce vorbesti ? Energiile nu se manipuleaza, ci se controleaza. De manipulat se manipuleaza cei/cele care gindesc si au o libertate proprie. Energiile nu au constiinta de sine. Exista o constiinta "exterioara" care controleaza aceste energii subtile. Un magician controleaza energiile subtile. Cred ca v-ati uitat prea mult la Herry Poter, si credeti ca aceiea sint magicienii. smile.gif

QUOTE
dar cine esti tu?


- cel care are un subordine energiile subtile. smile.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 7 Jul 2004, 01:09 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 7 Jul 2004, 01:43 PM
Mesaj #83


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Ghost,
Aici gasesti cateva informatii despre ciudata ascensiune a lui Hitler si cateva interpretari ale posibilelor cauze care au dus la transformarea acestui personaj intr-un agent al distrugerii.
Societatea Thule era (nu stiu daca mai exista in prezent) o loja masonica. Pentru cine nu stia pana acu' ca in masonerie au loc practici de magie neagra, ar fi bine sa stie de acum incolo.

Thunder,
Da-mi si mie un singur exemplu de energie subtila exterioara tie pe care tu sa o poti controla dupa bunul plac. Si retine te rog aspectu' ca in magie se lucreaza nu cu "energii subtile", ci cu entitati (Minerval a spus foarte clar ca se lucreaza atat cu demoni cat si cu ingeri. Eu as zice ca partea cu ingerii e discutabila) .... cica ar fi mai la indemana. ohyeah.gif

Little1,
QUOTE
alta pacaleala este ideea ca manipulezi energiile cum vrei tu.

Ai dreptate. Ideea ca cineva manipuleaza energiile cum vrea e falsa. Ego-ul magicianului e cel care ii determina distrugerea. Si, pentru a nu stiu cata oara, alea cu care se lucreaza in magie sunt fiinte, nu simple energii.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 7 Jul 2004, 02:09 PM
Mesaj #84


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



RZA dar chiar nu ai pt ce sa te consumi atat ? lasa domle magia ... eu cand am inceput discutia asta cu siguranta nu doream sa se ajunga aici . Plus orice vei afla despre magie nu o vei afla de la magiecieni caci regula de aur este tacerea , presupuneri si aberatii ai sa tot auzi acestea iau nastere fie ca dezinformare astfel indepartand curiosul fie din exces de zel al unor persoane. Ai sa obtii o definitie clara a magiei cand ai sa obtii si o definitie clara a lui Dumnezeu. Lasati balta nu va apucati acum de insirat rituri de initiere , spirite compuse si fixe , grade , sabaturi si asa mai departe. Eu voiam o discutie amicala.Poate chiar cooperativa intre cele doua clase "religioase".

Ahh ce prost am fost .


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 7 Jul 2004, 02:48 PM
Mesaj #85


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



mememe,
Nu ma consum de loc. rolleyes.gif In plus, chiar mi-a facut placere discutia purtata pe acest topic. Observa totusi te rog ca am intervenit cand ai pus tu intrebarea referitoare la botezul negru, pentru ca nu am vrut ca discutia sa ia un curs periculos pentru eventualii amatori de "senzatii tari".

QUOTE
Eu voiam o discutie amicala.Poate chiar cooperativa intre cele doua clase "religioase".

N-am nimic impotriva unei discutii amicale pe orice tema... Dinspre partea cooperarii insa, te rog sa ma ierti. smile.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 7 Jul 2004, 03:04 PM
Mesaj #86


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



smile.gif Cooperarea va fii odata si odata dar na poate nu o sa pindem noi acel moment. In intuneric nu conteaza ca ai lumina alba sau galbena de bec sau de lumanare , important este sa ai o lumina smile.gif iar daca acea lumina iti rigorizeaza comportamentul si iti intareste vointa cred ca nu conteaza in ce fel arde .... ambele sunt lumina .


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 7 Jul 2004, 04:45 PM
Mesaj #87


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (RZA @ 7 Jul 2004, 03:45 PM)
Thunder,
Da-mi si mie un singur exemplu de energie subtila exterioara tie pe care tu sa o poti controla dupa bunul plac.

- inainte de a raspunde, spune-mi unde am spus eu "energie subtila exterioara " ?


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 7 Jul 2004, 07:52 PM
Mesaj #88


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



QUOTE (RZA @ 7 Jul 2004, 01:45 PM)
Societatea Thule era (nu stiu daca mai exista in prezent) o loja masonica. Pentru cine nu stia pana acu' ca in masonerie au loc practici de magie neagra, ar fi bine sa stie de acum incolo.

Va salut si va respect domnule RZA, dar va hazardati in afirmatii pripite si aruncati cu vorbe gratuite, probabil pentru naucirea auditoriului. Maine poimaine se va mai ridica o alta persoana care sa gaseasca analogii dubioase cu alte chestiuni. Insa chiar si in lumina aceasta o astfel de prezentare nu se cade a fi expusa cu asemenea cuvinte, din partea unui gentilom. Toate cele bune.

F.'.

Acest topic a fost editat de Minerval: 7 Jul 2004, 07:59 PM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antont
mesaj 7 Jul 2004, 08:35 PM
Mesaj #89


© Care este
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.113
Inscris: 4 March 03
Din: Nici o Informatie
Forumist Nr.: 17



@RZA, multumesc pentru informatii thumb_yello.gif .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 8 Jul 2004, 09:03 AM
Mesaj #90


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Draga thunder,
Daca nu te-ai referit (si) la energii exterioare, ok; scuze... smile.gif Daca ti le controlezi in totalitate pe ale tale, ceea ce putini oameni reusesc, sincere felicitari! clapping.gif

Draga Minerval,
Te salut si eu smile.gif Scopul e sa luminez, nu sa naucesc. Imi repugna sa raspund cu aceeasi moneda, dar daca privim putin topicul despre masonerie, o sa vedem ca expertul in dat cu praf in ochi nu sunt eu... Acu', hai sa vedem: care sunt vorbele pripite si afirmatiile hazardate:
- ca Hitler a facut parte din Thule?
- ca Thule era loja masonica?
- ca in Thule se practica magia neagra?
- sau ca in masonerie se practica magia neagra? (fapt care nu constituie o concluzie a celor de mai sus, ci o informatie separata)

Daca te-am jignit cu ceva, te rog sa ma ierti. Nu sunt adeptul scoaterii la iveala a unor lucruri murdare pentru a le arunca apoi in obrazul cuiva. Si nu trebuie sa te simti deranjat prea tare, de altfel - sau faci parte din Thule?! biggrin.gif - pentru derapajele unor frati. E liberul lor arbitru sa practice magia neagra... si sa suporte consecintele. Alea pe care le-am postat ceva mai sus.

Toate cele bune. smile.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 8 Jul 2004, 09:04 AM
Mesaj #91


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE (Minerval @ 7 Jul 2004, 09:54 PM)
QUOTE (RZA @ 7 Jul 2004, 01:45 PM)
Societatea Thule era (nu stiu daca mai exista in prezent) o loja masonica. Pentru cine nu stia pana acu' ca in masonerie au loc practici de magie neagra, ar fi bine sa stie de acum incolo.

Va salut si va respect domnule RZA, dar va hazardati in afirmatii pripite si aruncati cu vorbe gratuite, probabil pentru naucirea auditoriului. Maine poimaine se va mai ridica o alta persoana care sa gaseasca analogii dubioase cu alte chestiuni. Insa chiar si in lumina aceasta o astfel de prezentare nu se cade a fi expusa cu asemenea cuvinte, din partea unui gentilom. Toate cele bune.

F.'.

minerval,

tocmai de aceea contam pe prezenta ta pe acest forum. lamuririle pe care le primim sunt citite cu mare atentie.

celorlalti,

am rugamintea sa incetati sa priviti de sus pe ceilalti, pentru ca va taiati singuri capacitatea de a-i intelege cu adevarat, atat in ceea ce priveste mesajul lor, cat si posibilitatile de care dispun.

o zi buna !


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 8 Jul 2004, 09:14 AM
Mesaj #92


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



apropo, e un exercitiu de magie ohyeah.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 8 Jul 2004, 02:02 PM
Mesaj #93


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (RZA @ 8 Jul 2004, 11:05 AM)
Draga thunder,
Daca nu te-ai referit (si) la energii exterioare, ok; scuze... smile.gif Daca ti le controlezi in totalitate pe ale tale, ceea ce putini oameni reusesc, sincere felicitari!

- nu am facut afirmatii ca eu as controla energiile, cu atit mai putin toate energiile. Referirea era la magicieni in general. Sa stii ca nici magicienii nu le controleaza pe toate. Doar marii avatari divini, precum, de ex. Iisus, Krishna etc isi controlau energiile in mod plenar, atit cele launtrice cit si parte din cele exterioare, cele care Dumnezeu le permiteau sa o faca.

- in ceea ce ma priveste controlez intr-o anumita masura si proportie anumite tipuri de energii, ca orice initiat in tainele ocultismului aplicat, adica care practica o cale spirituala care implica accesul la diferitele tipuri de energii subtile cit si controlul in parte al acestora.

Acest topic a fost editat de thunder: 8 Jul 2004, 02:03 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 8 Jul 2004, 02:06 PM
Mesaj #94


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



QUOTE
Doar marii avatari divini, precum, de ex. Iisus, Krishna etc isi controlau energiile in mod plenar, atit cele launtrice cit si parte din cele exterioare, cele care Dumnezeu le permiteau sa o faca.

Da, asa stiam si eu.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 8 Jul 2004, 02:37 PM
Mesaj #95


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Ai vazut RZA ca e mai usor sa taci si sa lasi pe fiecare sa isi vada de treaba lui . dar oare e corect ?


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 8 Jul 2004, 03:28 PM
Mesaj #96


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Draga mememe,

Am vazut ca e usor sa arunci piatra cu Botezul Negru in balta si sa te uiti cum altii se chinuie s-o scoata.
Am mai vazut ca e la fel de usor sa plasezi sarcasme intr-o discutie atunci cand cunostintele ti s-au epuizat.
Si am mai vazut ca la o anumita varsta unora le place sa se inconjoare de o aura oculta.
Asta-i tot ce am vazut. La tine.
Daca mai sunt si altele de vazut, si stiu ca sunt, invata sa-ti expui mai bine marfa.

Cu prietenie.


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bralgei
mesaj 8 Jul 2004, 09:38 PM
Mesaj #97


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 88
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.873



Este clar ca ne mananca undeva pe fiecare din noi. Este mai mult decat evident ca fiecare are un punct de vedere ce poate fi atacat intr-un fel sau altul de ceilalti, dar deja comunicam.
Cindeva a spus ca regula de aur este tacerea. Am mai observat o remarca de genul: "cine stie tace, iar cine nu cunoaste vorbeste". Noi ne aflam insa insa intr-un timp special iar cine nu stie sa ia aminte. Epoca regulii de aur a trecut. Linii initiatice si secrete pastrate cu mare grija si o gramada de sange a trecut. Ziduri se destrama si secrete apar la lumina. Probabil ca urmatoarea intrebare ar fi sa va intrebati de ce?
Simplu. Din viata scapa cine scapa cine poate.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 8 Jul 2004, 10:22 PM
Mesaj #98


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (RZA @ 7 Jul 2004, 03:45 PM)
Thunder,
Da-mi si mie un singur exemplu de energie subtila exterioara tie pe care tu sa o poti controla dupa bunul plac.

- si acum sa raspund, macar partial. smile.gif

- de regula, cind facem referiri la ideea de al meu, mie, pt. mine etc, ne referim la fiinta nostra. Ca unii se coboara pina la nivelul in care se identifica cu corpul fizic, e deja o stare de necunoastere (ignoranta) de proportii.

- luind ca sistem de referinta fiinta, cind facem referire cu "mie", "tie" etc, avem energiile mele subtile (care se regasesc in aura mea), energiile tale subtile (care se regasesc in aura ta) samd. Principial vorbind insa, nu sint energiile noastre, ci ale lui Dumnezeu, pe care insa noi le vehiculam, in mod mai mult sau mai putin constient. In cazul omului profan, nici nu se pune problema unei constientizari (daramite a unui control) al acestor energii subtile, insa, in ultima vreme, informatia a inceput sa circule mai larg, motiv pt. care chiar si mediul profan a fost "invadat" de aceasta realitate a energiilor subtile, insa la un nivel scazut de informatie, atit cit s-au scapat televiziunile, anumite carti mai mult sau mai putin oculte si unii oameni mai mult sau mai putin cunoscatori. Realitatea acestor energii subtile se poate intelege, constientiza si chiar controla in momentul in care ai acces la anumite tehnici si principii (informatii) oculte, ezoterice, iar aceste persoane pot fi numite generic ca "initiati". Ei se impart in doua mari categorii, dpdv al folosirii acestor principii si informatii oculte: 1) initiati benefici, si 2) inititi malefici. Dpdv al subiectului nostru i-am putea cataloga pe acestia 1) magicieni albi, si 2) magicieni negri. Ca nivel de intelegere, constientizare si control al acestor energii intiatatii se impart in mai multe trepte, mai greu de definit. Cert este ca avem la polul cel mai de jos tagma incepatorilor, "initiatii incepatori" si la polul superior tagma "super-initiatilor", pe care i-am numit intr-un mesaj anterior ca fiind marii avatari divini ai acestei planete. Chiar si ei au, in functie de menirea spirituala din acea viata, acces la un anume numar de puteri paranormale (energii si principii divine cosmice) sau altul. Iisus, Krishna, viitorul Messia ... sint spirite care au avut aceasta inzestare suprema din partea lui Dumnezeu, datorita misiunii spirituala avuta in acele momente ale incarnarii respective.

- undeva pe aceaste treapte ale initiatilor, se afla si unii care reusesc sa-si constientizeze si controleze partial anumite tipuri de energii subtile de un anume grad de profunzime de la nivelul Creatiei. De regula, cel mai usor de constientiza si chiar in parte controlat sint cele mai grosiere energii, cele eterice, dupa care urmeaza cele astrale, mentale, cauzale samd. Aceste energii sint deosebit de complexe, ele putind sa fie "dezvoltate" atit intr-un plan "orizontal", cit si "vertical". Pt. a fi mai usor inteles, va sugerez sa va raportati la o piramida. Ea este facuta din mai multe trepte. O treapta cuprinde o anumta suprafata orizontala, dar si o anumita inaltime (verticalitate). O anume energie poate fi "studiata" atit pe orizontala treptei sale, cit si pe "verticalitatea" ei.

- fiecare dintre acesti initiati are acces la o anume nivel (treapta) a acestei realitati a energiilor subtile. Pe masura ce el evolueaza spiritual, si capata mai multa experienta practica si isi ridica nivelul de vibratie (a constiintei si a energiei), realitatea energetic subtila constientizata si controlata de el este mai mare, mai complexa.

- a constientiza cred ca stiu mai toti ce inseamna. E ca si cum ai "recunoaste-o" cumva (nu pot preciza cum, fiecare are propria sa experienta si intelegere si raportare la aceasta realitate a energiilor subtile). Un pas urmator este sa constientizezi cum are loc receptia si emisia acestor energii in aura ta, mecanismele si principiile care stau la baza acestor evenimente subtile, dupa care urmatorul pas este sa "pui mina" pe aceste mecanisme si sa le controlezi, pas cu pas, treptat. Aceasta se realizeaza prin practica spirituala consecventa si concreta, personala, nu din carti sau din auzite. Pe masura ce te "experimentezi", poti accesa nivele din ce in ce mai superioare, mai subtile ale realitatilor energiilor subtile, ale mecanismelor, ale modalitatilor de actiune in plan subtil.

- ca sa intelegeti mai usor va dau un gen de analogie exemplificativa. Realitatea energetica a acestei Creatii a lui Dumnezeu, se manifesta atit la nivelul Macrocosmosului, cit si la cel al microcosmosului uman. Ea are diferite grade de profunzime, iar cea mai grosiera forma de manifestare a energiei este insasi materia, care privita cu ochiul profanului, avem impresia ca e solida, ca e ceva "material", insa in realitate ea este chiar si atunci o forma de energie "condensata". Pricit la microscop, sesizam cum intre asa zisi atomi constienti sint "enorme" spatii goale, libere, in care se manifesta de fapt anumite energii subtile. Urmatoarea forma de energie este cea eterica. Apoi cea astrala, cauzala ...

- caz concret. Avem o boala fizica, decelata de aparatura si stiinta asa zis materialista, sa zicem o boala la nivelul ficatului. La nivel subtil, eteric, avem in acea zona de proiectie fizica a ficatului o anume energie eterica, una astrala, cauzala etc. La un ficat normal, sanatos, aceste energii au o anumita culoare subtila, o anume vibratie, o anume "lungime de unda", o anume "sinusoida" dupa care ea vibreaza. Functie de cum este modificata aceaste caracteristici multiple ale energiei, pot apare diferite perturbari la nivelul acestor energii. Mai intii apar la nivelul energiei cauzale, apoi "perturbarea" se transmite energiei (planului) astrale, apoi celei eterice, si in ultima faza planului fizic, adica organului, in cazul nostru ficatul. Functie de tipurile de perturbari care apar la nivel subtil, se dezvolta si diferite boli ale organului (ficatului). Aceaste influente sint de tipul cauzalistic, in sensul ca fiecare energie este cauza pt. cea inferioara, si efect celei superioare, si astfel, se poate spune intr-o anumita masura ca energia eterica este cauza pt. materia fizica, energia astrala este cauza pt. energia eterica, energia cauzala este cauza pt. energia astrala. Realitatea este insa mult mai complexa, dar sa raminem deocamdata la acest nivel de raportare si analogie.

- ce poate face un initiat in acest caz de "boala" ? Functie de nivelul de profunzime pe care el l-a atins in practica sa spirituala, poate opera la nivel subtil la nivelul unor energii sau altele. Sa dau citeva exemple de "initiati" si modalitati prin care se poate opera si anumite stiinte care se ocupa de aceste nivele energetice oculte.

- energoterapia. De regula, cel mai adesea, ea opereaza la nivelul energiei eterice, si in anumite cazuri, cu sau fara cunoastere si intelegere, energoterapeutul face anumite operari si la nivelul energiei astrale mai grosiere. Datorita faptului ca aceasta energie este cea mai aproape de nivelul fizic, efectele acestor actiuni sint f. usor sesizabile, aparind unerori chiar vindecari partiale sau de durata (voi preciza mai jos de ce le numesc de durata si nu definitive) si care apare relativ repede, avind in vedere ca tinta acestui tratament este la un nivelul cel mai inferior, adica tinta actiunii (tratamentului) initiatului este "perturbarea energiei eterica", mai bine zis eliminarea acelei perturbari.

- acupunctura, presopunctura si electropunctura: acestea actioneaza de regula la nivelul energiei astrale si intr-o anumita masura asupra celei eterice, avind in vedere contactul direct cu corpul fizic. Datorita faptului ca aceasta energie este oarecum aproape de nivelul fizic, efectele acestor actiuni nu sint f. usor sesizabile, aparind unerori chiar vindecari partiale sau de durata, dar intr-un timp relativ mai lung, insa cu efecte de mai lunga durata, intrucit tinta tinta actiunii (tratamentului) initiatului este la un nivel superior cauzalistic, adica "perturbarea energiei astrala", mai bine zis eliminarea acelei perturbari..

- cromoterapia intra si ea oarecum cam la acelasi nivel cu cele de mai sus

- homeopatia intra la un nivel oarecum superior, ea tindind deja perturbarile energitice cauzale, iar un bun homeopat, tinteste nu numai o anume cauza a unei boli, ci cauza perturbarilor la nivelul intregii fiinte. Asta e si "principiul homeopatiei, care nu spune ca are o boala, ci un bolnav, pe care il trateaza ca atare, urmarind sa-i gaseasca "hiba" principala, locul de unde pornesc toate celelalte perturbari.

- pina acum v-am prezentat diferite actiuni energetice dar din perspectiva unui anume "initiat inferior", de cele mai multe ori putin cunoscator al tainelor si principiilor subtile, si care de regula nu constientizeaza circulatia acestor energii prin fiinta lor sau a "pacientilor". Spun de regula, caci totusi sint si unii care au perceptii extrasenzoriale mult dezvoltate ceea ce le permite sa simta energile subtile la un nivel destul de ridicat.

- trecind acum pe tarimul initiatilor in tainele ocule spirituale elevate, inalte, subtile (aici integrind acele cai spirituale oculte, autentice si vii care se preocupa de elevarea fiintei folosind aceasta realitate a energiilor subtile), si nediscutind de initiatii in tainele magiei negre, ne referim la initiatii in magia alba si tipurile lor de actiune.

- acestia, functie de nivelul lor de trezire spirituala, de modul (nivelul) la care trebuie sa intervina, cit si cit li se permite de voia divina, pot face operari la nivelul propriei structuri energetice eterice, astrale, mentale, cauzale etc. Revenind la ex. bolii de ficat, putem identifica diferite tipuri de boli, de sintome etc. Aceste diferente consta intr-o asa zisa "matrice subtil energetica" a acelei boli. Aceasta matrice se regaseste la nivelul fiecarui plan: energetic, fizic, eteric, astral, mental, cauzal. Schimbarea acestei "matrici" se face de regula printr-o interventie exterioara (un medicament, tip de tratament, sau actiune initiatica), ca si cum printr-o interventie energetica eterica, modificam componenta energiei eterice la acel nivel, obtinindu-se o vindecare partiala sau de durata, functie de cit de "rigida" era acea matrice incastrata la nivelul corpului fizic, eteric si astral. Cu cit aceasta boala (matrice) este mai "veche" sau mai incastrata (cronica), cu atit actiunea in plan eteric este mai putin eficienta si este necesara a fi mai de lunga durata, la fel si la nivel astral, mental etc.

- aici intervine initiatul in tainele ezoterismului spiritual, elevat, superior, divin.

- prima si cea mai de "jos" interventie este cea de la nivel eteric, dupa care urmeza cea de la nivel astral, apoi mental, cauzal. Asta expus "groso-modo", treptale si fazele sint mai complexe si uneori chiar interpatrunse. Hai sa vedem cum apare o boala, studiata de jos in sus.

- avem boala de ficat. Cauza ei este o perturbare energetica eterica. Cauza acesteia insa e o perturbare energetica astrala. Cauza ei insa este structura subtil energetica a nadisuruilor si centrilor de forta corespunzatori acelei zone, care "poarta amprenta" (matricea) acelei boli. Cauza acestei "matrici" este o anume inregistrare subconstienta, adica o "matrice" care se regaseste la nivelul subconstientului, pe care il putem defini ca un fel de intermediar intre planul astral si cel cauzal, intre corpul astral si cel cauzal. Evident, cauza acestei "perturbari" de la nivel subconstient este o "matrice" cauzala, sau altfel spus, o inregistrare karmica pe care ai acumulat-o in viata actuala sau in vietile trecute. La acel nivel, exista o multime de astfel de "inregistrari", care "asteapta" momentul "favorabil" launtric si exterior in care sa se poate manifesta, ca si cum am avea niste saminte, care in functie de mediu, incepe sa se dezvolte ... mai mult sau mai putin, mai repede sau mai incet. Toate, repet, toate aceste lanturi de cauze si efect sint diferite tipuri de energii aflate la diferinte nivele de manifestare a Creatiei, deci in esenta, avem mereu o unica si eterna ENERGIE.

- dupa cum am mai spus, se poate actiona din "exterior", cu o energie specifica nivelului asupra caruia actionezi, functie de forta ta launtrica, adica de nivelul tau de constiinta, de gradul de trezire spirituala si gradul de constientizare al realitatilor subtila.

- tot pomelnicul de mai sus este in principiu pt. acea actiune pe care o face initiatul asupra lui insusi, insa in momentul in care el constientizeaza in propria sa fiinta mecanismele subtile prin care poate opera asupra structurilor sale, o poate face bine merci si asupra altor fiinte, intr-o anumita proportie, atit timp cit sa afla fizic alaturi de acea fiinta, cit si la distanta, functie de gradul sau de "inaltime initiatica". smile.gif A se vedea aici analogia cu o retea de calculatoare cu o multime de utilizatori, fiecare cu drepturi diferite de accesare in retea si a anumitor informatii stocate, sau acces la editarea de fisiere, programe (de functionare), anti-virus, firewall, etc. Am putea face analogia intre Administratorul de retea si intitiatul, sau chiar cu Dumnezeu daca extrapolam analogia la nivelul intregii Creatii.

- un astfel de initiat poate opera la nivelul aurei subtile a unei alte fiinte, cu voia sau fara voia acestuia, iar diferenta intre magicianul alb si cel negru, este ca cel alb nu o va face fara voia si acordul lui Dumnezeu si de cele mai multe ori nici fara voia/cererea celui in cauza, iar magicianul negru o va face si fara voia lui, si fara voia lui Dumnezeu si de multe ori si fara intentie benefica, divina.

- o "energie exteriora" poate fi de ex. orice energie subtila care nu se regaseste un aura ta, ci a altei fiinte de ex. sau nu neaparat in aura cuiva, ci in "eterul macrocosmic", in focarele energetice infinite ale lui Dumnezeu, sau pur si simplu in "ambianta" acelui loc.

- o astfel de "energie exterioara" poate fi de ex. si energia iubirii. Ea poate avea ca suport cuvintul (scris sau vorbit), gestul sau chiar "transmisie telepatica la distanta". Astfel, un initiat isi poate incarca cuvintele sale scrise sau vorbite in asa fel incit cel care ii aude sau citeste acele cuvinte, sa se incarce cu energia iubirii, sau o poate transmite "telepatic" la distanta in aura acelei fiinte pe care vrea sa-i daruiasca acea energie a iubirii.

- cine are urechi de auzit, ochi de vazut si ... simturi de simtit ... aude, vede si simte ... ceea ce trebuie ..

- succes la toata lumea in cautarea si gasirea adevarului !

QUOTE
Si retine te rog aspectu' ca in magie se lucreaza nu cu "energii subtile", ci cu entitati (Minerval a spus foarte clar ca se lucreaza atat cu demoni cat si cu ingeri. Eu as zice ca partea cu ingerii e discutabila) .... cica ar fi mai la indemana.


- aceasta asa zisa forma de "magie" este o asa zisa magie a "lenesilor" si "handicapatilor" din tagma initiatilor. Acesti sarmani "magicieni" fac apel la aceste spirite pt. ca ei sint incapabili sa manevreze acele energi si planuri de care v-am vorbit mai sus, deci fac diferite "trocuri" (schimburi) cu acele spirite pt. ca ele sa faca in locul lor ceea ce v-am prezentat mai sus ca se poate face.

- un adevarat INITIAT nu are nevoie de intermediari intre ei si sursele infinite macrocosmice din Univers. Ce nevoie am eu sa apelez la demoni sau ingeri pt. a-mi acumula in aura o energie a curajului, a vointei sau a credintei daca eu deja am inteles mecanismele prin care se face asta ? spoton.gif



--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 9 Jul 2004, 07:11 AM
Mesaj #99


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Merci RZA .. ai dreptate smile.gif sarcasmul meu se datoreaza lipsei de informatie , caci deja s-a epuizat . De vazut la mine cu siguranta nu mai e nimic de vazut , mai simplu de atat nu se poate , sunt genul complet superficial , cu valori de moment , imi place sa ma dau si mare cat timp imi merge , judec pe toti indiscriminant , si ma bazez pe varsta mea infima pt a o putea folosi ca scuza . Multam fain sper ca te-am lamurit ce e cu mine. smile.gif.

A da ..si imi place sa cred ca doar ceea ce spune eu este corect , nefiind capabil sa imi pun in dubiu niciodata convingerile. Si sufar cumplit de o manie mesianica .

Acest topic a fost editat de mememe: 9 Jul 2004, 07:13 AM


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 9 Jul 2004, 11:20 AM
Mesaj #100


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



Am observat si eu fenomenul la care se referea Bralgei.
Intr-adevar, traim o perioada de acces liber la informatii altadata oculte. Studii, carti, reviste, emisiuni TV despre lucruri considerate altadata apanajul unui grup restrans de initiati ne invadeaza din toate directiile. Unii ar spune ca este ofensiva New Age - si partial au dreptate. Dincolo de asta, parerea mea este ca Cineva grabeste lucrurile si vrea ca toti sa fim informati si apoi sa decidem ce vom face mai departe...
Ne schimbam atitudinea fata de noi insine, fata de semenii nostrii si fata de intregul ecosistem sau alegem sa ne comportam la fel ca atunci cand eram ignoranti. Accesul la cunoastere va grabi enorm polarizarea sau "despartirea graului de neghina". Foarte putini vor avea dreptul sa spuna "scuze, n-am stiut". In acest sens, cunoasterea aduce cu sine si povara raspunderii pentru faptele proprii.

Thunder,
Desi terminologia ta difera de a mea, vorbim de aceleasi lucruri. Ma rog, ar mai fi cateva cai spirituale de acces la nivelele inalte ale constiintei, fiecare cu tehnicile de vindecare aferente (reiki, yoga, shiatsu, tehnica radianta, cojoterapie, metoda silva, sacroterapie, piramidologie, inforenergetica, cristalografie, qigong etc.) dar e de apreciat efortul tau. thumb_yello.gif
Daca sunt de acord cu tine in privinta definitiei magilor negri, nu sunt de acord in privinta magilor albi. Ai spus ca
QUOTE
- un astfel de initiat poate opera la nivelul aurei subtile a unei alte fiinte, cu voia sau fara voia acestuia, iar diferenta intre magicianul alb si cel negru, este ca cel alb nu o va face fara voia si acordul lui Dumnezeu si de cele mai multe ori nici fara voia/cererea celui in cauza, iar magicianul negru o va face si fara voia lui, si fara voia lui Dumnezeu si de multe ori si fara intentie benefica, divina.

Conform celor de mai sus, si un preot este un mag alb. Si tare ma tem daca te duci si ii spui asta unui preot, s-ar putea sa te afuriseasca... wink.gif Cred ca ai gresit cand ai spus ca un mag alb opereaza cu voia si acordul lui Dumnezeu. Parerea lui Dumnezeu despre magie (neagra si alba) ne-a spus-o Fiul Sau cel mai iubit (Iisus). Sa-ti dau un exemplu: la nivel popular, "dezlegarea cununiilor" este considerata magie alba. In realitate, se incearca ruperea brutala si facuta fara pic de cunoastere a unor legaturi karmice, pentru care cel/cei in cauza trebuie sa faca ei insisi cele de cuviinta. Altfel, o astfel de interventie nu numai ca nu va rezolva decat partial si pentru scurt timp problema, dar va conduce in timp la efecte contrare, pentru ca - si aici doream sa ajung - nu este in voia Domnului ca cineva sa intervina in karma altei fiinte. Cei care au facut acest lucru in istorie (ex. Iisus, care a ameliorat atat karme individuale cat si karma intregii specii umane) au venit special (si) pentru acest lucru. De cele mai multe ori, prin interventii de tipul maigiei albe in structurile unei fiinte, se preiau (prin intrare in rezonanta) o parte din problemele "clientului". Ce-i drept, e posibil ca el sa se simta un timp mai bine. Dar, automat, povara lui va fi preluata de altcineva: magicianul sau unul din membrii familiei sale.
Daca tot am dat exemplul cu preotul, diferenta dintre un magician alb si un preot e foarte clara. In timpul unei slujbe de vindecare (ex. Sf. Maslu), preotul se roaga (invoca) pentru ca Energiile Divine ale Sf. Treimi sa realizeze aceasta slujba. Iar preotul este investit cu autoritatea (exousia) de a face Sf. Maslu prin Taina Hirotoniei, primita direct pe linie apostolica. Deci nu oricine care incearca sa realizeze astfel de tehnici (chiar daca unii sunt bine intentionati) poate sa si reuseasca. Lazarev (bioenergeticianul rus care a scris seria de carti din ciclul "Karma") a atentionat in repetate randuri asupra pericolului pe care il reprezinta interventia in structurile superioare ale fiintei, acolo unde este inmagazinata karma, aratand ca pentru ca o astfel de interventie sa nu aiba urmari nefaste, trebuie ca cel care o face sa aiba asa-numita "karma inchisa", deci cel care intervine trebuie sa fie o fiinta cu o elevare spirituala deosebita. El recomanda practic toate metodele pe care le recomanda si biserica: post, rugaciune, meditatie, viata armonioasa etc. Cunosti vreun mag alb care sa tina posturile bisericii, sa se roage, sa se spovedeasca, sa se impartaseasca etc.? Eu nu.
Ar mai fi un amanunt: Prin Sfanta Taina a Spovedaniei, anumite puteri paranormale (numite in yoga siddhis-uri) dispar. Dar sa nu divagam... ohyeah.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 9 Jul 2004, 05:13 PM
Mesaj #101


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (RZA @ 9 Jul 2004, 01:22 PM)
Thunder,
Desi terminologia ta difera de a mea, vorbim de aceleasi lucruri.

- este posibil, dar pina la un anume punct.

QUOTE
Daca sunt de acord cu tine in privinta definitiei magilor negri, nu sunt de acord in privinta magilor albi. Ai spus ca
QUOTE
- un astfel de initiat poate opera la nivelul aurei subtile a unei alte fiinte, cu voia sau fara voia acestuia, iar diferenta intre magicianul alb si cel negru, este ca cel alb nu o va face fara voia si acordul lui Dumnezeu si de cele mai multe ori nici fara voia/cererea celui in cauza, iar magicianul negru o va face si fara voia lui, si fara voia lui Dumnezeu si de multe ori si fara intentie benefica, divina.

Conform celor de mai sus, si un preot este un mag alb. Si tare ma tem daca te duci si ii spui asta unui preot, s-ar putea sa te afuriseasca...


- nu ma duc la preot sa-i spun asta pt. ca nu vreau sa-mi pierd timpul. Oricum, e treaba lui ce intelege si ce nu.

QUOTE
Cred ca ai gresit cand ai spus ca un mag alb opereaza cu voia si acordul lui Dumnezeu. Parerea lui Dumnezeu despre magie (neagra si alba) ne-a spus-o Fiul Sau cel mai iubit (Iisus). Sa-ti dau un exemplu: la nivel popular, "dezlegarea cununiilor" este considerata magie alba.


- eu consider in continuare ca DOAR acele actiuni subtil-energetice ce se incadreaza in VOIA divina a lui Dumnezeu sint "acte de magie alba", pt. ca tot ce e benefic e si in voia lui Dumnezeu, iar ce e in voia Lui e si benefic, chiar divin.

- ce consider eu a fi magie (alba) nu este acelasi lucru cu ce considera Isus ca ar fi, care mai degraba se refera la magia neagra si nu la magie in general. Ar fi si o prostie sa spui ca Dumnezeu se opune "magiei" daca la acel act de magie El a fost in prealabil de acord. Din cauza asta am si amintit acea idee importanta: "a fi in acord cu voia divina".

- nu cunosc toate susanelele si "popularismele" considerate de unii bun sau rau, magie alba sau neagra. Cit despre "dezlegarea cununilor", hmmm, nu stiu cit de divin este, cum nu stim nici de ce Dumnezeu ar vrea sa "lege cu forta" niste oameni care El oricum stiu ca nu se potrivesc, si vor ajunge la divort. Credeti ca Dumnezeu e orb ? Sau .. te referi cumva la acele fiinte care vezi Doamne nu se pot casatorii ca ar avea te miri ce "cununii legate" ? smile.gif Daca e asa ... cine stie care e motivul pt. care erau "legate" acele cununii. smile.gif Cert este ca inainte de orice act magic trebuie sa ceri permisiunea lui Dumnezeu, iar daca EL este de acord ..

QUOTE
In realitate, se incearca ruperea brutala si facuta fara pic de cunoastere a unor legaturi karmice, pentru care cel/cei in cauza trebuie sa faca ei insisi cele de cuviinta. Altfel, o astfel de interventie nu numai ca nu va rezolva decat partial si pentru scurt timp problema, dar va conduce in timp la efecte contrare, pentru ca - si aici doream sa ajung - nu este in voia Domnului ca cineva sa intervina in karma altei fiinte.


- nu toate legaturile karmice sint si benefice, asa ca nu se stie cind o apropiere sau ruptura a fost de bun sau de prost augur. smile.gif

QUOTE
De cele mai multe ori, prin interventii de tipul maigiei albe in structurile unei fiinte,  se preiau (prin intrare in rezonanta) o parte din problemele "clientului".


- nu si daca acea actiune se face cu acordul lui Dumnezeu si este daruita Lui.

QUOTE
Cunosti vreun mag alb care sa tina posturile bisericii, sa se roage, sa se spovedeasca, sa se impartaseasca etc.? Eu nu.


- nu, dar un autentic initiat nu are nevoie de biserica (dar nici nu o neaga altora, atita timp cit acea biserica il conduce cit de cit pe discipol catre Dumnezeu), el are propriul sau Templu in interiorul sau. smile.gif

QUOTE
Ar mai fi un amanunt: Prin Sfanta Taina a Spovedaniei, anumite puteri paranormale (numite in yoga siddhis-uri) dispar.


- nu cunosc detalii, dar ma indoiesc ca puterile paranormale benefice si divine sa dispara.

Acest topic a fost editat de thunder: 9 Jul 2004, 05:18 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bralgei
mesaj 9 Jul 2004, 05:24 PM
Mesaj #102


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 88
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.873



As vrea sa imi continui ideea cu privire la accesul la informatie. Este extrem de clar faptul ca o mare "Cutie a Pandorei" sta deschisa chiar in fata noastra. Cine a avut rabdarea sa citeasca seria de carti scrise de Carlos Castaneda poate sa observe ca de fapt acestea sunt doar un mesaj aruncat de un personaj extrem de controversat, pe nume Don Juan. Luate impreuna, aceste volume reprezinta o harta catre infinitate, dar mai presus de acest aspect, cireasa de pe tortul Toltecilor (alias initiati).
Chiar Don Juan mentioneaza de mai multe ori ca dezvaluirea informatiilor si tehnicilor pastrate cu grija de mii de ani si transmise de la un grup de vrajitori la altul este futila in momentul de fata. Dezvaluirile au fost facute pentru a inchide linia shamanica si a o incununa cu o asa zisa "cununa de aur".
De fapt a chestia asta mie imi suna in felul urmator: "Luati baieti si rupeti-va gaturile, daca nu va duce mintea!" Sa fie chiar si acest lucru o mare capcana pentru neofiti si curiosi? Sau un adevarat manual, extrem de elaborat pentru cine doreste sa-si obtina libertatea si starea de iluminare? Poate si una si cealalta.
Acesta e numai un exemplu. O multime de materiale si carti bine dosite apar pe zi ce trece pe net sau disponibile intr-o forma sau alta. "Sa nu zica tugulanu ca nu a stiut!" (bine spus RZA). De aici vorba ceea...mergi la Doamne Doamne dupa ce mori si te intreaba de ce aia si cealalta, iar tu ca boul spui...Dar n-am stiut Doamne!
- Ba pardon, ai stiut prea bine, ia cerifica! Si ne-am ars!

Ce e mai bine? sa stam ignoranti ascultand mesajele si sa ramanem rigizi in prejudecatile proprii, sau sa actionam ca niste adevarati luptatori incercand sa ne schimbam pe noi, si poate, daca mai putem, si pe altii. In fond si la urma ce am putea sa patim? Sa murim?
Pai oricum o sa murim.
Mai bine murim incercand!

Pentru cine are rabdarea necesara voi expune aici cateva randuri personale despre acest scriitor:
__________________________________

Carlos Castaneda – Scriitor antropolog sau Shaman?


Unul dintre scriitorii sfarsitului de secol 20, care iese din tiparele conventionale este Carlos Castaneda, un antropolog american originar din America de sud care debuteaza cu o serie de romane ce relateaza experientele personale in compania unui personaj ciudat si misterios, care ii devine mentor, pe nume Don Juan.

Romanele sunt scrise intr-o maniera aparte, captivanta si misterioasa, dar in acelasi timp vesela si ironica pentru cei care apreciaza o carte scrisa atent.

Inca de la primele volume, cititorul atent poate sa isi dea seama, ca aceste carti si studentul sau Carlos Castaneda, reprezinta de fapt canalul si mijlocul de comunicare ales de Don Juan pentru a transmite catre lume o stiinta secreta, ascunsa si inabordabila pe care el, Don Juan, considera ca este timpul sa o faca publica. Don Juan este un initiat, el se declara a fi un ultim reprezentat al unei linii shamanice ce va muri odata cu el. Chiar daca existenta reala a acestui personaj bizar, un Indian Yaqui, crescut si maturizat intre Mexic si Statele unite, nu poate fi verificata, informatiile pe care le transmite sunt extreme de complexe si frizeaza adevarul, asa cum relata si Ioan Petru Culianu.

Primele 9 carti ce formeaza si sumul experientelor la care a fost supus Carlos Castaneda pe o perioada de mai bine de 10 ani, reprezinta un mesaj ce poate fi interpretat in cel putin 2 modalitati distincte majore:
1. Cartile pot fi considerate romane de aventura, pline de umor, cu naratiuni spectaculoase ale vietii indienilor din Mexic si Statele Unite imbibate cu povestiri stiintifico-fantastice.
Carlos Castaneda este in cautarea de informatii cu privire la plantele medicinale si halucinogene, si isi structureaza calatoriile pentru a surprinde cat mai mult din experienta si modul de viata a locuitorilor pe care ii intalneste.
El este americanul stupid care cade in plasa celor mai naroade glume puse la cale de bastinasii pe care ii intalneste, dar in special de Don Juan si grupul acestuia.
El este cel care pune intrebarile copilaresti cu privire la cunoasterea dezvaluita de
Don Juan, si tot el este cel care se minuneaza de faptele la care este supus. El este un observator care transmite ceea ce percepe catre un public receptiv la inedit.
Umorul si atitudinea profana de care da dovada Carlos Castaneda in scrierile sale, creaza o falsa entropie, asupra careia planeaza mesajului dur si nemilos transmis de Don Juan.
2. Un al doilea tip de mesaj se desprinde printre randuri. Este ca si cand un cod diferit si dur este inscris in aceeasi povestire hazlie, presarata de evenimente magice si greu de crezut.

Este o invatatura greu de digerat si greu de crezut chiar si pentru cititorul erudit. O invatatura despre natura si lume, transmisa din generatie in generatie de mii de ani. O stiinta bazata pe observare atenta si mult bun simt. O invatatura ce foloseste paracomunicarea ca intrument majoritar, si carea apleleaza la gnoza de multe ori.

Firul naratiunii Il transforma pe Carlos in subiectul perfect pentru exemplificarea tehnicilor shamanice detinute de Don Juan. El este este canalizat perfect si manipulat de-a lungul anilor, pentru a se incadra si a alege singurele optiuni puse la dispozitie de Don Juan. Don Juan da dovada ca stapaneste o arta a manipularii dusa spre perfectiune, in care rabdarea si precizia actiunilor si mesajelor transmise ating cote extreme.
Cartile par sa fie fiecare cate o felie ale unei placinte de cunoastere ce nu poate nici dezvaluita si nici inteleasa dintr-odata. Carlos expune de mai multe ori aceasi falie temporala, dar privita din unghiuri de perceptie diferite. Perceptia acestuia avanseaza odata cu trecerea timpului si voalul misterelor se ridica atat pentru el cat si pentru cititorul avid de acest tip de cunoastere.
Stinta dezvaluita nu este doar o expunere egoista de putere, ci pune la indemana celor curajosi o serie de intrumente pentru a pune in practica ceea ce vechii shamani au dezvaluit.
Ceea ce este cel mai bizar, este faptul ca in acelasi timp exista disponibile si cheile de verificare pentru tehnicile aplicate, fapt care te duce cu gandul la tratatele de matematica si fizica. De multe ori esti parca indemnat sa pui mana si sa te arunci in cautarea anumitor argumente pro sau contra, sa petreci ceva timp pe Internet pentru a verifica acele afirmatii. In mod paradoxal, fizica cuantica de ultima generatie sustine multe din afirmatiile acestor shamani.
Intrigat am cautat sa vad care este reactia in lume cu privire la acest autor. Surpriza a fost pe masura. Autorul este extrem de bine vindut, chiar si in Romania. Nu chiar la fel de bine vazut sau apreciat. Ceea ce am remarcat in mod evident este impresia pe care acesta a lasat-o unei lumi intregi, conform careia el ar fi fost autorul acestor romane extrem de adanc gandite.
Inca de la primele volume aparute pe piata, se declanseaza o adevarata furtuna care pare sa promoveze o multitudine de editoriale, site-uri de web si alte forme de comunicare on-line (mail-uri, forum-uri, etc) care, dintr-o data, conduce la revigorarea shamanismului. Castaneda nu este singurul care a scris despre acest domeniu, dar este cel care a avut un cel mai mare impact mediatic. A reusit sa lanseze o serie de carti ce dezbat subiecte pastrate secrete timp de mii de ani, intr-un mediu de comunicare liber si de mare viteza precum Internetul. Comunicarea facila dintre cei implicati in acest tip de cunoastere a facut posibila intelegerea mesajelor transmise de aceste carti.
Carlos Castaneda ramane insa pentru ochiul atent, papusa prin care maestrul a jucat scena finala a vietii lui, invaluindu-si moartea cu o mantie de aur, si deschizand, dupa unii, o cutie a Pandorei.

Bralgei

_________________________________________


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 10 Jul 2004, 08:20 AM
Mesaj #103


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



apropo de larga deschidere informationala, cineva spunea ca astazi nu mai conteaza prea mult A CUI este sistemul, ci daca el FUNCTIONEAZA.
am intalnit o idee interesanta referitoare la magie: presupune un lucru intens cu corpul fizic, cu fiecare din muschii interni (care controleaza puterea interna), cu maduva osoasa (oasele au capacitatea ce a stoca puterea), cu sangele (o veritabila interfata intre spirit si corp), lucrul cu enzimele (purtatorii vietii) si hormonii etc.

inainte de a avea de a face cu lucrul cu energii mai puternice, cu lucruri care nu se vad, ar trebui sa avem in vedere vitalitatea corporala. sanatatea fizica este un fundament hotarator pentru orice initiere in practici magice puternice. nu doar cupa mintii trebuie golita, ci si impuritatile care blocheaza atat portile perceptiei, cat si nivelul personal de putere.

mi se pare alta pacaleala ideea ca magia tine doar de intelect, doar de puterile gandului, doar de formule. a neglija aspectele enumerate mai sus - este in general numita calea fara intoarcere...

mesajul dur al lui DJ se refera, cred eu, la faptul ca trebuie sa ne trezim din fanteziile referitoare la magie. magia este o inalta tehnologie, o munca sustinuta la nivel fizic, energetic si spiritual in acelasi timp. suspectez pasele magice predate in sistemul lui CC de lucru intens cu diafragmele interne, cu muschii psoas si cu toate tendoanele corpului...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bralgei
mesaj 10 Jul 2004, 12:03 PM
Mesaj #104


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 88
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.873



Thunder a atras atentia asupra unui element extrem de important in evolutia si viata unui initiat. Faptul ca pentru a "opera" asupra celorlati este neaparat necesar sa fi capabil de a aplica asupra ta tehnicile pe care alegi a le folosi.
Indiferent care tip ar fi aceste tehnici sau ce fel de actiune se aplica, este sine qua non ca sa cunosti matricea acelor tehnici, sau macar sa sti despre ea. Cine este binecuvantat va cunoaste matricea umana. Odata ce iei contact cu ea sau ti se reveleaza vei fi capabil sa realizezi orice, fie ca e vorba de corpurile tale sau ale celorlati. Ramane duar o chestiune de putere, iar Little1 a completat foarte bine ca pentru a fi un initiat puternic trebuie sa ai un corp puternic, cat se poate de perfect si curat. Puterea interioara se reflecta in cea exterioara, deoarece ce este inauntru este si in afara si invers.
Va dau un exemplu desi este extrem de grosier. Cum credeti ca va reactiona un conductor normal, un cablu de 220V. 50Hz, daca este conectat la o sursa mult mai mare? Extrapolati.
Shamanii si alchimisti aveau o mare obsesie...perfectionarea lor continua, vanarea slabiciunilor proprii, a obiceiurilor si egoului. Credeti ca degeaba o faceau si aplicau asupra lor fara mila cele mai dure tehnici?



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antont
mesaj 10 Jul 2004, 12:11 PM
Mesaj #105


© Care este
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.113
Inscris: 4 March 03
Din: Nici o Informatie
Forumist Nr.: 17



Teoriile acestea seamana mult cu cele aplicate de catre marii maestri ai artelor martiale (controlul perfect al fortei interne, etc). Gresesc? Sint curios daca ati auzit careva de Morihei Ueshiba si cum l-ati defini din punctul de vedere al acestui topic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pagini V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 12:29 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman