HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Recomandari

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

12 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Echipele Romanesti In Cupa Uefa
Marcus
mesaj 2 Oct 2004, 04:23 PM
Mesaj #36


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Steaua s-a calificat in grupele Cupei UEFA

TSKA Sofia - Steaua Bucuresti 2 - 2 (in tur 1 - 2)
min 15 - Oprita 0-1
min 35 - Paraschiv 0-2
min 45+1 - Sakaliev 1-2
min 76 - Gargorov 2-2


Steaua a dat la Sofia peste o echipa tare si un public fantastic. 20,000 de spectatori au creat o atmosfera de infern. Stelistii "au scos flacari pe nari" inca din debut. Posesie, tasniri pe contraatac, totul spre uimirea gazdelor. In minutul 15, "militarii" au taiat din elanul gazdelor: centrare a lui Dorinel, iar Oprita trimite mingea in plasa printr-o excelenta lovitura de cap, din 14 metri. Steaua a continuat sa se apere sus si sa paseze precis. Corner, prelungire Baciu, sut Paraschiv, dar Zafirov scoate de pe linia portii. Asaltul Stelei continua, insa bomba lui Dorinel e scoasa de Ivanov (min 32). Pe contraatac, Sakaliev cerseste un penalty la interventia lui Ghionea, iar arbitrul se lasa pacalit si arata punctul cu var. Executa Dimitrov. Bara! Steaua depaseste un moment crucial. Peste 3 minute, meciul pare ca este jucat: pasa inteligenta "printre" a lui Florentin, Paraschiv a preluat in interiorul careului si a trimis o scarita in diagonala peste Ivanov. Este 2-0 iar TSKA e la pamant. Publicul e redus la tacere. Si totusi, bulgarii gasesc forta sa reduca din diferenta in ultimele secunde ale primului act: Mujiri a lobat peste aparare si Sakaliev, din interiorul careului a prins un vole formidabil, mingea lovind mai intai transversala si intrand apoi in plasa. Eurogol! Stadionul e cat pe ce sa erupa.
Partea a doua. Steaua e stapana. Dorinel e calm si precis, Paraschiv joaca fiecare minge la sacrificiu, Baciu respinge tot, iar Ogararu face meciul vietii in fata lui Ianev. Romanii isi permit sa se joace cu bulgarii, dar sunt aidoma unui calau, care tot ascute toporul si intarzie sa-l foloseasca. Si vine minutul 76. Ghionea reactioneaza tarziu, Gargorov preia pe langa el si marcheaza golul egalizator, in stanga lui Hamutovski. Meciul se incinge. Steaua cade fizic. Stadionul arata ca un vulcan. Zenga da cu pumnii in acoperisul bancii de rezerva. Se joaca numai la poarta Stelei. Minutul 80. Centrare de pe partea dreapta, Sakaliev loveste cu capul din 6 metri, pentru un gol ca si facut. HAMUTOVSKI!! Scapam fara gol. Meciul pare ca nu se mai termina. Steaua n-a mai atins mingea de cateva minute.
Si vine fluierul final! Steaua reuseste o performanta cu care Romania nu s-a mai intalnit de multi ani: participarea in grupele unei cupe europene. O zi de neuitat. Bravo, Steaua!

Dinamo Bucuresti - Partizan Belgrad 0 - 0

Prima repriza a aratat ca ordinul principal a lui Andone a fost "sa nu primim gol". "Cainii" au jucat destul de temator, iar ocaziile au fost putine. Doar Niculescu s-a inaltat de doua ori peste fundasii sarbi, dar o data a reluat cu capul in capul lui Brnovici la 7 metri de poarta, iar a doua oara Kralj a scos de langa stalpul drept.
Dupa pauza, Danciulescu a parut ca da startul cavalcadei dinamoviste, tragand din pozitie buna, dar pe langa. Bara lui Vukcevici a linistit insa apele si sarbii au devenit din ce in ce mai obraznici.
Pana la urma, Partizan s-a calificat fara sa forteze si a spulberat iluziile in rosu si alb ale lui Ando, Petre si a celor 16,000 de dinamovisti din tribune. Din pacate, cele doua goluri primite in 50 de secunde la Belgrad au fost cheia intregii calificari. Ineficacitatea nici nu a mai contat.


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 6 Oct 2004, 06:08 PM
Mesaj #37


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Adversarii Stelei in Cupa UEFA

Grupa B
AC Parma (Italia)
Besiktas Istanbul (Turcia)
Athletic Bilbao (Spania)
Steaua Bucuresti (Romania)
Standard Liege (Belgia)

Programul meciurilor:

21 octombrie
Steaua - Standard
Bilbao - Parma

4 noiembrie
Parma - Steaua
Besitkas - Bilbao

25 noiembrie
Standard - Parma
Steaua - Besiktas

1 decembrie
Bilbao - Steaua
Besiktas - Standard

16 decembrie
Standard - Bilbao
Parma - Besiktas


AC Parma

Anul infiintarii: 1913
Culori: galben-albastru
Stadion: Ennio Tardini (capacitate: 28,793 locuri)
Presedinte: Guido Angiolini
Antrenor: Silvio Baldini
Buget: 30 de milioane de euro
Palmares intern: Cupa Italiei (1992, 1999, 2002), Supercupa Italiei (1999)
Palmares in cupele europene: Cupa Cupelor (1993), Cupa UEFA (1995, 1999), Supercupa Europei (1993)
Pe cine a eliminat: NK Maribor (Slovenia): 3-2 si 0-0


Besiktas Istanbul

Anul infiintarii: 1903
Culori: alb-negru
Stadion: Ismet Inonu (capacitate: 40,000 de locuri)
Presedinte: Yldirim Demiroren
Antrenor: Vicente Del Bosque
Buget: 35 milioane de euro
Palmares intern: 12 titluri (ultimul in 2003 cu Mircea Lucescu antrenor), 5 Cupe ale Turciei
Palmares in cupele europene: -
Pe cine a eliminat: Bodo Glimt (Norvegia): 1-1 si 1-0


Athletic Club Bilbao

Anul infiintarii: 1898
Culori: alb-rosu
Stadion: San Mames (capacitate: 40,000 de locuri)
Presedinte: Fernando Lamikiz
Antrenor: Ernesto Valverde
Buget: 38,100,000 de euro
Palmares intern: 8 titluri ale Spaniei, 24 de cupe ale Spaniei, 1 Supercupa a Spaniei
Palmares in cupele europene: finalista Cupei UEFA (1977)
Pe cine a eliminat: Trabzonspor (Turcia): 2-3 si 2-0


Standard Liege

Anul infiintarii: 1900
Culori: alb-rosu
Stadion: Maurice Dufrasne (capacitate: 26,659 locuri)
Presedinte: Reto Stiffler
Antrenor: Dominique D'Onofrio
Buget: 16 milioane de euro
Palmares intern: 8 titluri de campioana, 5 cupe ale Belgiei, 2 Supercupe
Palmares in cupele europene: semifinalista in Cupa Campionilor (1961-1962), semifinalista in Cupa Cupelor (1966-1967), finalista in Cupa Cupelor (1981-1982, 1-2 cu Barcelona)
Pe cine a eliminat: VfL Bochum: 0-0 si 1-1


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 22 Oct 2004, 07:46 AM
Mesaj #38


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



Aseară: Steaua - Standard Liege 2-0...

... după un meci foarte bun făcut de "militari" în faţa unor suporteri formidabili! Parcă ne mai vine culoarea în obraji după un meci de ăsta în care ne simţim şi noi realmente bine...

ps: am rămas neplăcut surprins de declaraţiile unor jucători şi oficiali ai altor cluburi bucureştene, care spuneau înainte de meci că ei nu ţin cu Steaua, nu pot să ţină, nici nu-i interesează meciul, că sîmbătă au ei în campionat derbiul cu nu ştiu care! Subliniind faptul că nu mă număr printre suporterii fideli ai Stelei trebuie totuşi să remarc, cu această ocazie, o oarecare doză de grosolănie din partea celor care au declarat ce au declarat. Să le fie ruşine! 50.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 22 Oct 2004, 07:46 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Marcus
mesaj 22 Oct 2004, 05:55 PM
Mesaj #39


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Steaua Bucuresti - Standard Liege 2 - 0
min 67 (autogol) - Dragutinovici 1-0
min 79 - Neaga 2-0


Peste 20,000 de suporteri au luat cu asalt arena pe care, cu multi ani in urma, au calcat nume mari ale fotbalului mondial. Timpul parca se dilatase. Privindu-i, fanii erau parca aceiasi, dar actorii din teren erau altii.
Opt ani a asteptat Steaua clipa de a scoate capul in Europa. Aseara a sosit momentul. S-a numit Standard Liege, o echipa de batut la prima vedere, dar de fapt e mai periculoasa in deplasare decat pe teren propriu.
Walter Zenga a abordat curajos partida, oderindu-i libertate totala lui Florentin Dumitru care, desi a evoluat pe postul de mijlocas dreapta, se deplasa din cand in cand pe flancul opus si de aici au venit si ocaziile. Protagonistul unei asemenea ocazii a fost insusi "Piticul", care, dupa ce l-a "pierdut" pe Geraets, a trimis o scarita ce le-a dat emotii belgienilor. Oaspetii au jucat prudent si agresiv, iar singurele pericole au venit de la jucatorul de culoare Tchite, pus in valoare de "veteranul" Deflandre. A rezultat o prima repriza pe care, in ciuda sprijinului celor 20,000 de suporteri frenetici, romanii au jucat-o parca in deplasare. Jucatorii lui Zenga puteau deschide scorul in minutul 8 sa 41, prin (culmea) Dragutinovici, mereu la un pas de autogol. Nici ghiuleaua lui Dorinel Munteanu (min 39) n-a avut urmari pe tabela.
In repriza a doua, Dragutinovici n-a inselat asteptarile, si a reusit ceea ce incerca in prima repriza: sa marcheze un autogol! Centrarea de pe stanga a lui Dorinel Munteanu este reluata imparabil in plasa de fundasul belgienilor, printr-o superba lovitura de cap din plonjon. A fost momentul cand s-a rupt echilibrul. Steaua a pus stapanire pe joc si l-a inchis practic cu 10 minute inainte de final, cand lansarea lui Oprita, sprintul si pasa de gol a lui Paraschiv si reluarea in plasa a lui Neaga dintr-o suspecta pozitie de offseid, au adus victoria in tabara "militarilor", victorie care ofera un moral bun pentru urmatoarea provocare: Parma!

Fotbalul romanesc respira acum in Europa numai prin plamanii Stelei. Bravo, Steaua!


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 5 Nov 2004, 03:22 PM
Mesaj #40


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



Aseară: Parma - Steaua 1-0

Joc slăbuţ al românilor în faţa unei echipe din care a mai rămas, momentan, doar numele. Să fi fost meciul cu Standard un accident?! Oricum întîlnirile care vor urma (prima, la Bucureşti, cu Beşiktaş) sînt hotărîtoare pt calificare întrucît steliştii vor da piept cu favoritele (Beşiktaş şi Athletic Bilbao). Ţinem pumnii!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(monique)
mesaj 5 Nov 2004, 04:48 PM
Mesaj #41


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 136
Inscris: 22 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.204



Intr-adevar daca vrea sa ajunga in primavara europeana, Steaua trebuie sa adune vreo 4 puncte in cele doua meciuri... daca nu, sta la mana rezultatelor... aseara au jucat slab, n-au aratat nimic din meciul cu belgienii.. nici pofta de joc, nici ambitie, nici tactica... in a doua repriza s-au retras in aparare si i-au lasat pe italieni sa-si faca jocul, iar golul a "picat" in mod logic in poarta stelistilor... blink.gif


--------------------
user posted image
"A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa." -Leibniz-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 25 Nov 2004, 08:46 PM
Mesaj #42


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



La aceasta ora se disputa Steaua - Besiktas. Este minutul 30, iar Steaua conduce cu un neverosimil 2 - 0 si da impresia ca poate mai mult. Goluri superbe marcate de Neaga in minutul 3 si Ciocoiu in minutul 19. Lupta, Steaua! thumb_yello.gif

[edit]Minutul 87: Ibrahim Akin marcheaza si scorul devine, cu 3 minute inainte de final, Steaua - Besiktas 2 - 1! Final neasteptat, speram ca Steaua, in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Oprita, sa mai reziste cateva minute... unsure.gif

VICTORIE! woot_jump.gif yay.gif drunk.gif

Acest topic a fost editat de Marcus: 25 Nov 2004, 10:10 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 27 Nov 2004, 01:56 PM
Mesaj #43


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Steaua Bucureşti - Beşiktaş Istanbul 2 - 1
min 3 - Neaga 1-0
min 19 - Ciocoiu 2-0
min 87 - Akin 2-1


După o evoluţie entuziasmantă, Steaua a învins joi seară pe Beşiktaş, asigurîndu-şi după 12 ani, în proporţie de 90 la sută, un loc în primăvara europeană. Joi seară, în Ghencea, minutul 1: Neaga şi Opriţa plimbă mingea în cercul de la mijlocul terenului. După alte cîteva pase, balonul ajunge la Boştină, pe stînga, iar acesta îl aruncă în careu. Ahmet Yildirim luftează ca un începător. Apare Neaga, venit lansat din spate, care îl execută cu sînge rece pe Ramazan cu un şut la colţul scurt. 1-0, în minutul 3. Gooool Steeaaauuuaaa!!! Nu este vocea crainicului Gabi Safta, ci strigătul tuturor celor 22.000 de oameni din tribune. Vulcanul din Ghencea a erupt instantaneu. Turcii repun mingea de la centru, însă nu reuşesc să o ţină mai mult de un minut. Steaua impune respect la fiecare fază. Presing sufocant, combinaţii rapide, posesie prelungită. Reţeta tehnico-tactică imaginată de Zenga pare fără cusur. Dorinel îşi retrăieşte a doua tinereţe, Rădoi e imperial, Ogăraru exact, iar Ciocoiu parcă abia acum începe viaţa de fotbalist. Profesionist. Nu vă miraţi! Ciocoiu a fost titular, a jucat fotbal şi a marcat. Pentru 2-0, în minutul 19, cu o execuţie ce amintea de evoluţia lui din meciul cu Aston Villa. Del Bosque se freacă la ochi a mirare, însă are puterea să reacţioneze. Îl aruncă în luptă pe Pancu. Renunţă la Uzulmez, un fundaş, contra unui atacant. Degeaba. Fluierat şi contestat de un stadion întreg, lui Pancone nu i-a ieşit mai nimic. Chiar dacă ar fi putut punctat de două ori aproape de final. Treptat, Steaua renunţă la spectacol în locul prudenţei. Se apără exact, departe de poartă, şi îşi încearcă norocul pe contraatac. Opriţa are şansa lui 3-0, însă nu mai are suflu să înscrie după ce l-a ridiculizat pe Mustafa Dogan (60).

Vulturii pleşuvului del Bosque îşi arată muşchii doar cînd mingea e oprită. Irelevant. Neaga îl mai încearcă o dată pe Ramazan (75), Ibrahim Akin ratează din 5 metri şi Steaua e tot mai aproape de primăvara europeană. Fără Opriţa, plecat la vestiare mai devreme. Ultimele minute trec greu. Pancu şi ai lui insistă şi înscriu pentru 2-1. E mai greu ca la Rovine. Şi... fluier final! Steaua cîştigă şi, o dată cu ea, întreg fotbalul românesc. După ruşinea de la Erevan a venit sărbătoarea de aseară. Abia acum Europa va vorbi din nou despre noi. De bine!

FIESTA STEAUA yay.gif yay.gif yay.gif

Victoria cu Beşiktaş Istanbul a declanşat fiesta la finalul meciului. Jucătorii, antrenorii roş-albaştrilor, suporterii aflaţi în tribune au sărbătorit minute bune un succes important pentru Steaua şi pentru întreg fotbalul românesc. O adevărată sărbătoare, cu focuri de artificii, s-a declanşat în Ghencea la finalul meciului. Jucătorii s-au îmbrăţişat, au dansat, s-au bucurat alături de suporteri. Evident satisfăcut de rezultatul obţinut de echipa sa, italianul Walter Zenga nu s-a mai răfuit cu presa, chiar dacă a continuat să vorbească în italiană: “Nu e vorba de o atitudine ostilă. De mîine vom comunica din nou în româneşte la conferinţele de presă”. Antrenorul Stelei a avut numai cuvinte de laudă despre echipa sa: “Am făcut o partidă mare, în condiţiile în care au lipsit Dică, Paraschiv şi Dumitru, adică trei piese de bază. Am fost în panică doar în ultimele cinci minute ale meciului”. Zenga a aflat chiar în timpul conferinţei că Standard a cîştigat în faţa Parmei: “Matematic nu sîntem calificaţi, dar după victoria belgienilor ne-au mai crescut şansele cu 1%”. Antrenorul Stelei a avut un mesaj pentru Pancu şi pentru rapidiştii care au spus că ţin cu Beşiktaş: “Nu înţeleg cum poate fi cineva atît de agresiv. Din păcate pentru ei, Steaua merge mai departe, chiar dacă nu le convine”. Antrenorul turcilor, Vicente del Bosque, nu a venit la conferinţa de presă.

(Sursa "Prosport")

Acest topic a fost editat de Marcus: 27 Nov 2004, 01:57 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(monique)
mesaj 29 Nov 2004, 02:59 PM
Mesaj #44


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 136
Inscris: 22 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.204



Steaua a jucat foarte frumos si a meritat din plin victoria... de la turci ma asteptam la mai mult... del Bosque a gandit prost meciul, mai ales ca nu a inceput cu Pancu titular... s-a vazut ca dupa intrarea lui, atacul bascanilor s-a revigorat, dar nu a fost capabil sa si fructifice cele cateva ocazii... stelistii sunt acum cu un picior in "primavara europeana", iar un egal la Bilabao ar ajuta acest vis sa devina realitate...
Pe langa toate acestea, Steaua a reusit sa adune puncte pretioase in contul fotbalului romanesc...
Felicitari! spoton.gif


--------------------
user posted image
"A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa." -Leibniz-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 4 Dec 2004, 03:10 PM
Mesaj #45


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Iar visul a devenit realitate si in lipsa unui rezultat de egalitate. woot_jump.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(monique)
mesaj 5 Dec 2004, 12:46 PM
Mesaj #46


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 136
Inscris: 22 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.204



Dupa 12 ani, Romania are o echipa in primavara europeana... ultima a fost tot Steaua smile.gif ...
In meciul de la Bilbao cel mai mult mi-a placut golul bascilor... mai rar o astfel de executie spoton.gif
Pacat ca Steaua e pe cale sa piarda un jucator extrem de important, Neaga fiind ofertat de PSG... si mai ingrijorator e faptul ca Becali pare dispus sa-l dea... acum vine intrebarea ce ar mai putea spera Steaua daca ii da drumul unui jucator important in angrenajul echipei si nu stiu de ce am presimtirea ca acesta nu e singurul jucator care va parasi Steaua in aceasta iarna... sper sa ma insel... huh.gif

Oricum, Felicitari Steaua, Bravo Romania! biggrin.gif


--------------------
user posted image
"A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa." -Leibniz-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 17 Dec 2004, 01:10 PM
Mesaj #47


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Emoţii pentru Steaua
Liderul Diviziei A Bürger va afla azi, în Elveţia, adversarul din şaisprezecimile Cupei UEFA. După ce a reuşit marea performanţă de a se califica în primăvara europeană, Steaua va trăi de la ora 14:00 (n.r- ora României) emoţiile tragerii la sorţi a şaisprezecimilor C2. În aşteptarea rezultatelor partidelor de aseară din grupa B, formaţia antrenată de Walter Zenga are două variante. Prima, în cazul în care ar fi terminat pe poziţia secundă, roş-albaştrii ar urma să întîlnească un adversar venit din Liga Campionilor. Ar putea rezulta un duel între români, în cazul în care viitorul adversar s-ar numi Ajax, Dinamo Kiev, Panathinaikos sau Şahtior Doneţk. A doua variantă, locul trei în grupa B, înseamnă un adversar din rîndul formaţiilor care au cîştigat cele opt grupe din C2, evident, mai puţin locul 1 din grupa din care s-a calificat deja Steaua.

(Sursa: Prosport)


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xti
mesaj 17 Dec 2004, 02:10 PM
Mesaj #48


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 101
Inscris: 11 November 04
Din: TM
Forumist Nr.: 4.884



rofl.gif rofl.gif rofl.gif
echipele romanesti si fotbalul ... e vai si amar de capul lor ... steaua s-a calificat din greseala ... alte echipe cu aceleasi rezultate ca ale stelei trebuie sa mai castige un meci si sa astepte jocul rezultatelor ... daca nu era asta ... steaua se califica exact NU ... voi chiar credeti ca fotbalul romanesc merita sa ajunga in primavara europeana ?
rofl.gif sunteti atat de haiosi rofl.gif


--------------------
Priveste oglinda in fiecare dimineatza si spune: "life sucks!" :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gonen
mesaj 17 Dec 2004, 03:18 PM
Mesaj #49


ex-bogho
*****

Grup: Membri
Mesaje: 637
Inscris: 21 October 04
Forumist Nr.: 4.717



in UEFA

tur:

Valencia - Steaua Bucuresti pe 16 feb 2005

retur:
Steaua Bucuresti - Valencia pe 24 feb 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ypsilonalpha
mesaj 17 Dec 2004, 03:56 PM
Mesaj #50


Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa'
******

Grup: Moderator Global
Mesaje: 2.573
Inscris: 3 March 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7



Sa mai notam ca, in cazul in care se califica, Steaua va juca impotriva invingatoarei dintre Dinamo Kiev si Villarreal.

(vezi si http://www.uefa.com/; si mergeti la UEFA Cup -> First and second knockout round draw / Draw results. Valencia - Steaua este meciul 9, iar invingatoarea va juca cu invingatoarea din meciul 16)


--------------------
This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ovidius
mesaj 17 Dec 2004, 04:01 PM
Mesaj #51


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.849
Inscris: 30 March 04
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 2.824



QUOTE (xti)
... steaua se califica exact NU ... voi chiar credeti ca fotbalul romanesc merita sa ajunga in primavara europeana ?
sunteti atat de haiosi 

Eventual esti tu haios... ohyeah.gif
Inainte sa-ti dai cu parerea despre fotbalul romanesc, mai precis despre Steaua, da-mi voie sa te intreb daca ai vazut toate meciurile din grupa ei. Steaua a obtinut aceasta calificare intr-u totul meritat, si fara sa astepte jocul rezultatelor. In plus, ar fi frumos din partea ta sa studiezi mai bine problema si apoi sa-ti retragi cuvintele urate la adresa unei echipe care chiar a muncit pentru calificarea asta. Nu ai nici un drept sa dai cu noroi in ei, mai ales ca o faci pe nedrept!


--------------------
Suntem ceea ce gândim. (Buddha)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 17 Dec 2004, 04:32 PM
Mesaj #52


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



O fi Borcea, ma. Sa-l intrebam daca si-a spart televizorul cand Steaua a castigat Cupa Campionilor ? rofl.gif rofl.gif rofl.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 18 Dec 2004, 02:02 AM
Mesaj #53


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



Să-mi dau şi eu cu părerea, dacă-mi permiteţi ..

Orice român ar fi răutăcios să nu catalogheze evoluţia Stelei de până acum drept cea mai de seamă din ultima vreme (13 ani, din câte am înţeles, precedenta calificare aparţinând aceleiaşi echipe).

Nu pot să spun că meciul cu Valencia e deja jucat .. nici pe departe. Din câte am ochit şi eu din ultimele evoluţii ale echipei spaniole, majoritatea oamenilor de bază ai echipei au plecat, rămânând doar fostele glorii şi lotul de tineret. Dacă aş putea să mă pronunţ, pe departe cel mai periculos jucător este Vicente. Di Vaio a scăzut categoric odată cu venirea în Prima Ligă Spaniolă.

Remarcabilă este şi apărarea adusă de Ranieri la echipă, Corradi şi Fiore fiind - cel puţin după părerea mea - jucători cu experienţă în cupele europene.

Cu toate acestea, echipa nu are un coordonator, deci un jucător care să facă legătura între apărare şi ofensivă, acest defect fiind - sper - cel de care va-ncerca Steaua să profite. Din ce-am văzut prin massmedia, lista de transferuri (cel puţin cea de achiziţii) e impresionantă. Dacă se va reuşi aducerea lui Pleşan, s-ar putea găsi un substitut pentru Neaga, deşi i-ar lua ceva timp primului să se pregătească fizic, Universitatea neavând - în părerea mea - prea multă durabilitate pe teren.

Mai mult decât atâtea ce-s de zis? Indiferent de rezultat, Steaua e liderul actual al Diviziei A şi singura echipă românească aflată într-o competiţie europeană.


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 18 Dec 2004, 10:57 AM
Mesaj #54


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



QUOTE
Dacă se va reuşi aducerea lui Pleşan, s-ar putea găsi un substitut pentru Neaga,


Nu sunt de acord. In primul rand, Neaga si Plesan joaca pe posturi diferite. In al doilea rand, Plesan a intrat intr-un con de umbra in acest sezon si nu stiu daca e cea mai fericita achizitie.


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 19 Dec 2004, 01:13 PM
Mesaj #55


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



Pleşan a jucat o perioadă destul de mare ca atacant la "Ştiinţa". Postul său cu cel al lui Neaga sunt identice, doar că Pleşan vine mai rar la mijlocul terenului pentru a recupera mingi şi a declanşa contra-atacuri (m-am obişnuit cu ideea că Zenga mizează în toate meciurile din UEFA pe tehnica contra-atacului smile.gif).

Norul ce l-ai constatat tu e vizibil pentru majoritatea spectatorilor, cred. Presupun că crizele acute de la Universitatea îşi fac efectul asupra jucătorilor, de-aici şi pofta lor de joc.

Cred eu că transferul lui Pleşan la Steaua i-ar propulsa acestuia calitaţile înapoi la cele necesare Diviziei A smile.gif

Acest topic a fost editat de rebel: 19 Dec 2004, 01:14 PM


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gonen
mesaj 20 Dec 2004, 08:40 AM
Mesaj #56


ex-bogho
*****

Grup: Membri
Mesaje: 637
Inscris: 21 October 04
Forumist Nr.: 4.717



Rebel, Plesan nu a jucat niciodata atacant la Universitatea Craiova. Este mijlocas de constructie, doar ca inlipsa de niste atacanti la Univ. la diverse meciuri are si sarcini ofensive.
Personal, nu cred ca Plesan va pleca la Steaua, deaorece el vrea sa joace in strainatate, iar de la Steaua se pleaca greu afara. Asa, ca in cel mai rau caz, va mai sta la Stiinta pana in vara, in cazul in care nu vrea sa plece in Rusia.
Gruparea rusa Spartak Moscova a facut o oferta ferma pentru Plesan , oferind exact 1 500 000 de euro, suma limita pentru care Staicu este dispus sa se desparta de jucator.

Legat de Steaua - Valencia, dupa cum au jucat in meciul cu Real, e greu de crezut ca Steaua poate elimina pe Valencia. Daca Steaua obtine macar 1 pct. , consider ca ar trebui sa fie multumita.
Insa nici un meci nu seamana cu celallta, deci, pana la ultimul fluier al arbitrului din meciul Steaua - Valencia (24 feb 2005) sanse exista.

Acest topic a fost editat de bogho: 20 Dec 2004, 10:06 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 20 Dec 2004, 10:27 AM
Mesaj #57


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



La cum a jucat Valencia cu Barcelona aseară, mi-e greu de crezut că Opriţa poate să facă vreo brânză în atac sad.gif


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 15 Feb 2005, 12:38 PM
Mesaj #58


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Maine seara, de la orele 22:30 (ora Romaniei), Steaua va juca in deplasare impotriva Valenciei pe stadionul Mestalla, partida contand pentru calificarea in optimile Cupei UEFA. Lupta, Steaua! thumb_yello.gif


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 16 Feb 2005, 11:13 AM
Mesaj #59


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Romania - Steaua,
Europa - Steaua,
Toata lumea - Steaua,
Campionii din Ghencea !

Forza Steaua !
Vinci per noi !
Forza Steaua e vinci per noi !
Forza Steaua !
Forza Steaua !
Forza Steaua e tutti con te !

Ale, ale, victorie...
Echipa Steaua-i pe gazon...
Ole, ole, de cantece
Rasuna-ntregul stadion...

Pentru Steaua,
ne dam viata !
Trup si suflet pentru culori,
O echipa ce face furori...
Daruiti-va ca noi,
Vrem sa fim invingatori !


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 20 Feb 2005, 11:32 AM
Mesaj #60


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Valencia - Steaua 2 - 0

Roş-albaştrii au pierdut miercuri seară în urma unui corner şi a unei lovituri libere. Lipsa lui Adrian Neaga din echipă a fost una din cele mai mari greşeli ale tehnicianului Stelei, Walter Zenga. Steaua şi-a dorit prea multe, la revenirea în primăvara europeană după o pauză de 12 ani. Conştienţi de faptul că joacă cel mai important meci al sezonului, jucătorii Stelei au încercat miercuri seară să menţină încă din primul minut un echilibru al forţelor în teren. Scandările românilor din tribună au diminuat tracul elevilor lui Walter Zenga, cel mai periculos jucător fiind Daniel Opriţa. Încurajat de golul marcat săptămîna trecută la naţională contra Slovaciei, Opriţa a încercat să facă o partidă mare luptîndu-se de la egal la egal cu fundaşii atletici ai Valenciei.

După un lob nereuşit al lui Dorinel Munteanu în minutul doi, a venit rapid replica viguroasă a spaniolilor care în minutele trei şi cinci au făcut şah-mat apărarea stelistă, fără efect pe tabelă. Defensiva a fost călcîiul lui Ahile al formaţiei steliste, improvizaţia Baciu-Ghionea funcţionînd defectuos. Au existat şi cîteva ocazii la poarta lui Palop, dar Opriţa, Rădoi şi Dică au eşuat spre disperarea lui Zenga pentru care disputa cu Ranieri a constituit adevăratul examen al licenţei de antrenor. Di Vaio (39) a speculat un lanţ de erori al defensivei Stelei care nu a avut reacţie la un corner, lăsîndu-l pe italian să-l execute din cîţiva metri pe Hamutovski. Apoi, Aimar (55) a îngropat visele steliştilor printr-o lovitură liberă executată impecabil. Mutarea lui Rădoi la mijloc pe postul de închizător şi lăsarea lui Neaga în tribună au constituit erorile care au decis lupta din teren. Ca să nu mai vorbim de ratarea monumentală a lui Andrei Cristea (63), un jucător de “20 milioane de dolari”.

Sursa Prosport

Ce parere aveti? A procedat bine Walter Zenga ca nu l-a introdus in teren pe Neaga? El si-a motivat optiunea afirmand ca Neaga e deja jucatorul coreenilor si n-ar fi fost drept fata de ceilalti jucatori ca Neaga sa joace.

Acest topic a fost editat de Marcus: 20 Feb 2005, 11:32 AM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 20 Feb 2005, 11:45 AM
Mesaj #61


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Au jucat ca draq, Zenga e un tampit, iar concluzia e ca Steaua nu are echipa de UEFA acum. laugh.gif hh.gif


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 24 Feb 2005, 06:34 PM
Mesaj #62


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Probabil sunt printre putinii care inca mai cred intr-o calificare, dar, poate din masochism, abia astept sa treaca ora asta si jumatate. Ne "vorbim" dupa meci, pentru ca, peste vreo juma' de ora, plec la stadion. FORZA STEAUA !


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 24 Feb 2005, 08:37 PM
Mesaj #63


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Mey, nu stiu ce face Barrie pe stadion, da' pe mine m-au facut astia de la Steaua sa imi fac norma de injuraturi pe o luna, deja. Si e tot 0-0. mad.gif


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 24 Feb 2005, 09:01 PM
Mesaj #64


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Ce sa faca? Mananca seminte, stoarce camasa si blesteama clipa in care-a hotarat sa dea banii pe bilet laugh.gif Just kidding.. Slab meci sleep.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 24 Feb 2005, 09:12 PM
Mesaj #65


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



1-0!!!!!!! woot_jump.gif


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 24 Feb 2005, 09:31 PM
Mesaj #66


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 24 Feb 2005, 09:39 PM
Mesaj #67


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



woot_jump.gif

Ok, imi retrag cuvintele tongue.gif Poate totusi nu regreta Barrie ca a dat banii pe bilet ohyeah.gif Si nici pe Cristea nu-l mai urasc.. laugh.gif

Doamne cata presiune, eu nu ma mai pot uita hh.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 24 Feb 2005, 09:47 PM
Mesaj #68


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Adevaru' e ca-i misto atmosfera de pe stadion, desi ploua.


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 24 Feb 2005, 10:40 PM
Mesaj #69


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



S-a califiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 24 Feb 2005, 10:49 PM
Mesaj #70


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Nu pot sa cred!!!!!! Nu s-a calificat Valencia! VALENCIA! Si ne-am calificat noi!!! woot_jump.gif yay.gif yay.gif yay.gif Doamne cata bucurie.. Acu' iubesc pe toata lumea, hai sa ne veselim! drunk.gif rofl.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post

12 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 09:35 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman