HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Amintiri Din Copilarie, nu, nu de Creanga
Mistinguett
mesaj 28 Sep 2003, 09:09 AM
Mesaj #1


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Subiectul ala cu bataile mi-a adus aminte de zburdalnicia copilariei. Si cum nu strica sa trezim copilul din noi din cand in cand, m-am gandit sa deschid subiectul asta.

Ce amintiri aveti? Care e cea mai veche amintire din copilaria voastra? Nazbatii, traznai... hai sa ne amuzam.

O sa incep eu desi sunt extrem de obosita, dar o sa mai revin cu completari.

Cea mai veche amintire este de fapt un vis. Am reusit sa-l localizez in timp cu ajutorul mamei, cand eram deja mare si am putut sa-i povestesc - ea a fost cea care a facut legaturile.

Ma culcasera pe 2 scaune tapitate, puse fata-n fata (mama mi-a spus ca singura data cand s-a intamplat asta a fost cand s-a inundat apartamentul, si au scos paturile pe balcon sa se usuce. Ai mei s-au culcat pe jos, dar pe mine m-au pus pe scaune ca sa ma fereasca de umezeala. Singura mare inundatie a fost cand aveam vreo 2 ani). Aveam in sufragerie un tablou cu un muschetar (nu intrebati de ce), imbracat in verde, cu o pana mare la palarie. Si dupa ce m-a invelit mama cu o patura, muschetarul a venit sa-mi ofere cateva bucati de rahat cu fructe. L-am refuzat, foarte indignata, reprosandu-i cum de nu stie ca mie imi place doar cel de cacao cu nuci. Muschetarului i-a parut foarte rau, si din spatele lui au inceput sa iasa ingerasi, de-o parte si alta a tabloului. Si eu am fost foarte incantata.

In rest, in timpul zilei eram baietoi. Am avut parul lung pana in clasa a IV-a sau a V-a, si l-am urat cu pasiune. Era vremea pampoanelor, si nu mai avea nimeni parul lung ca al meu. Ba, poate vecina de apartament, desi cred ca ea s-i l-a lasat lung dupa ce mi l-am taiat eu. Odata taiat, dus a fost - niciodata nu mi-am mai putut lasa parul lung.
Primavara adunam matisori de pe Cocioc, vara furam cirese din livada lui Arghezi, in ciuda paznicului care ne alerga cu pusca cu sare (asa era legenda, dar nimeni nu stia pe nimeni care fusese impuscat).

Hm, abia m-am pornit... dar hai sa va aud si pe voi.

Acest topic a fost editat de Mistinguett: 28 Sep 2003, 09:13 AM


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 28 Sep 2003, 03:49 PM
Mesaj #2





Guests






Prima mea amintire e una urata din perioada in care mama era gravida cu sor-mea si inca era maritata cu primul meu tata...Pe fata nu a recunoscut niciodata ce i-am zis, dar in oki i-am citit mirarea ca inca tin minte chestia aia.Si, evident, nu o s-o spun aici.
Apoi , o amintire mai "recenta" e una de la 4-5 anisori, nu mai stiu exact, insa e una care mi-a ramas foarte clar in minte.Eram la Borsec la Vila 46 cazati la etajul 2 al vilei (uhh, atatea amintiri de-acolo ca nici nu stiu care s-o spun laugh.gif ).Asaaa si vila avea la parter o masuta cu 2 fotolii.De cate ori veneam acasa de prin plimbari cu bunicii mei, de fiecare data ma tranteam pe fotoliile alea...Intr-o seara nu era lumina decat la etajul 2 , asa ca, la parter era aproape bezna...Dar eu stiam unde erau fotoliile si am sarit pe unul din ele. Nenorocu' a facut ca acolo sa doarma o pisica si eu am sarit fix pe ea.M-am ridicat mai repede decat daca m-ar fi aruncat un arc si am vazut doar o idee de umbra disparand.Bineinteles ca si eu si matza am tipat in acelasi timp.Bunica ma certa si bunicul radea de se prapadea 28.gif
Alta amintire de acolo: In fata vilei era un teren viran, cu iarba lasata cam mare, tin minte ca-mi ajungea pana la brau si mereu ieseam cu bunicul acolo si ne jucam.Aveam o minge de aia de volei care se umfla si alergam dupa ea.Sau ne tavaleam in iarba pana ne inverzeam si innebunea bunica atunci cand ajungeam in casa.Dar ce-mi place cel mai mult e ca fugeam dupa fluturi...Erau mii de fluturi, de toate marimile si toate culorile.Si eu fugeam prin iarba dupa ei, ii prindeam in palmele facute caus si pt ca ma gadileau in incercarea lor de a iesi, intindeam mainile si le dadeam drumu'.Si o luam de la capat.Apoi, dupa vreo saptamana, iarba a fost cosita.Am iesit cu bunicul in iarba proaspat cosita care mirosea atat de frumos si ne jucam cu mingea.Ne alergam unul pe altul, ne tranteam in fanul proaspat si radeam cat ma tinea gura.Bunicul la fel facea.Apoi, jos fiind ne gadileam reciproc, vorba vine ca el nu se gadila deloc .Si apoi am vazut iar fluturii care cautau floricelele ce fusesera inainte...Si iar fuga dupa ei...Doamne, frumos a mai fost atunci!!!
Alta amintire de acolo: bunicii s-au dus la tratament sau la biserica.Nu mai stiu exact.Si pe mine m-a mancat undeva si am iesit din camera.M-am dus pe o bancuta si langa ea am vazut un paraias.M-am topait pe-acolo cat am putut apoi am vrut sa trec dincolo, sa vad ce e acolo, ca in spatele vilei nu fusesem cu bunicii.Si am plecat in "expeditie" Asta era a doua expeditie din viata mea..Bineinteles m-am ratacit...Nu stiam sa ma mai intorc inapoi si l-am tras pe un nene de mana si l-am intrebat unde e vila 46...M-a dus exact in fata bancutei , unde am stat cuminte si i-am asteptat pe bunici.Ei nici in ziua de azi nu stiu ca eu m-am ratacit atunci.Intrebata ce-am facut le-am raspuns ca m-am uitat dupa fluturi si la pasari si veverite laugh.gif
Si alta intamplare tot de atunci: exact inainte sa plecam ce-mi vine mie in minte? Sa ies inaintea bunicilor sa-i astept jos...Dar m-am ascuns dupa vila...M-au cautat vreo jumatate de ora disperati si la un moment dat le-am auzit vocea pe-afara si ies si eu de dupa vila cu un "Bau" plin de bucurie ca le-am facut figura laugh.gif Mi-am luat o cearta si un pumn la fund..Bunicu' era disperat, bunica era intr-un fel indiferenta, ea se gandea ce i-ar fi spus mamei daca dispaream si imi zicea ca nu-si mai ia belea pe cap in statiune...Bunicul aproape ca plangea...De sperietura si de bucurie ca ma gasise...
Si as mai avea tare multe de zis, dar le las pt alta data wink.gif Mi-e dor de bunici "sad smilly"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dificilaold
mesaj 29 Sep 2003, 09:10 AM
Mesaj #3


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 44
Inscris: 20 August 03
Forumist Nr.: 640



Aveam vreo 3 ani,locuiam intr-un orasel de munte,casa cu pridvor.Eu fericita ca eram posesoarea unui vehicul cu 3 roti nou-nout.La mijlocul pridvorului niste scari iar in capul scarilor un nuc imens.Mama insensibila la rugamintile mele de a cobori tricicleta.Asa ca preiau initiativa si zbirrrrr.....pe scari calare pe vehicul,impact frontal cu pomul.Tricicleta praf....de multe ori ma gandesc in cel mi-a fost influentata viata de acea cazatura in cap....5.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 29 Sep 2003, 09:10 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mistinguett
mesaj 21 Nov 2003, 03:57 PM
Mesaj #4


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Am zis sa "dezgrop" subiectul asta, poate cine stie... mwah1.gif


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
genicon
mesaj 21 Nov 2003, 04:33 PM
Mesaj #5


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Off - ce frumos! Ne-am apucat cu totii de "dezgropat" spre binele comunitatii! rofl.gif Nu de alta, dar si eu am inceput pe la Dragoste si sex...

On: O amintire din copilarie cat de cat amuzanta. Cel putin pentru mine. Acum un an-doi biggrin.gif betzie crunta. Da crunta rau de tot. Trei persoane. Eu - cat de cat treaz, Alin - beat dar inca in echilibru si un al treilea rupt. La mine acasa.
Stam, vorbim, totul este frumos si bine, mai bem putin din cand in cand... ca toti oamenii. LA un moment dat, al treilea pica rupt in pat. Incepem, tragem de el, impingem - nici o reactie. Eu ii zic lui Alin ca ma duc sa fac o cafea cu sare, el mai ramane cu tipul. In timpul asta, tragand de el (avea si un tricou alb, curat) ii tot zicea: "Fraiere, nu muri, fraiere!"
In cele din urma se satura el de "tras" si vine sa ma ajute cu cafeaua. Bine-nteles ca ne luam cu vorba si uitam de tip, care apare intr-un tarziu, abia tinandu-se pe picioare, in pragul usii si zice:
-Bai copii! Cat am fost eu beat, am avut o revelatie! A venit la mine Dumnezeu, era alb, imaculat, si imi zicea: "Nu muri, fraiere, nu muri!"

Am crezut ca o sa turbam de ras.


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zed
mesaj 21 Nov 2003, 05:36 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.766
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 671



@genicon

rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cum sa nu razi .


--------------------
I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?!

Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare.
www.unicef.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 7 Jan 2004, 02:17 PM
Mesaj #7





Guests






Chiar nu mai are nimeni intamplari amuzante?? Haideti, nu va "rusinati", postati-le aici biggrin.gif Daca-mi mai amintesc si eu ceva, va tin la curent biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
georgeones
mesaj 7 Jan 2004, 03:01 PM
Mesaj #8


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 234
Inscris: 17 December 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 1.533



CU vreo 5 , 6 ani in urma ,era la mine in fata blocului un par ,ah si ce ma enerva pe mine ca il ungea cineva cu vaselina ,pana intr-o zi dupa multe ploi am reusit sa ma sui in el , avea vreo 5 metri in inaltime .Dar pomul era cam subred si cum eram io pe o craca ,tac se rupe pomul cu mine si cad exact in picioare rofl.gif cu juma' de pom rupt langa maine , si s-au strans toti copii de prin jur si au golit pomul laugh.gif , io n-am avut decat vreo 2 zgarieturi 6.gif


--------------------
Nu voi fi un om obisnuit,pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

FC Bachus

EU beuuu , putin cate putin
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 14 Feb 2004, 01:45 PM
Mesaj #9


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Cred ca acum stiu de unde mi se trage… ca sunt batut in cap.
Ai mei mi-au povestit ca, atunci cand eram bebe in patutul meu special, aveam obiceiul de a ma apleca peste gratiile din lemn ale patutului (da, gratii!). Asa cresteam cu zilele… Pana intr-o zi cand m-am lasat din nou peste gratii si atunci am cazut fix in cap. Abia atunci mama si-a dat seama ca am crescut indeajuns ca sa dorm intr-un pat normal.
Cand incepusem sa invat sa merg, faceam ture in sufragerie in jurul mesei mari din mijloc. Cand ajungeam in dreptul coltului mesei, nu se putea sa nu ma dau cu capul de el. Nu puteam sa ratez coltul nici daca vroiam.
Asa am deschis eu ochii in lume… cu capul slefuit. huh.gif

Acest topic a fost editat de 3,1415926535: 14 Feb 2004, 01:46 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viaţa nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 15 Feb 2004, 10:33 AM
Mesaj #10


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Cand eram in clasa a patra, in verile acelea secetoase exista obiceiul pe strazile Brailei sa ne strangem in “haite” baieti si fete si sa “colindam” prin curtile oamenilor in cautare de fructe. Caisele si corcodusele erau la moda.
Intr-una din zile ma trimite mama sa cumpar o punga de bors de la magazin. Dupa ce am cumparat-o, in drum spre casa ma intalnesc cu prietenii mei. Erau fericiti si entuziasmati pt ca aflasera recent un pom plin de caise in gradina unei gospodarese. M-au invitat sa le fiu tovaras in expeditie si am acceptat. Ajuns la fata locului am vazut un pom imens iar caisele “ne zambeau” de pe crengile inalte. Contrar obiceiului meu, m-am urcat primul si m-am vazut nevoit sa urc pana in varf ca sa le fac loc si celorlalti sub mine. Tin bine minte ca erau in jur de 5 baieti si… cred ca 3 fete, deci eram multi. Din fericire, a fost loc pt toti in pom. Imaginati-va cum arata pomul din curtea femeii, scuturat de la radacina pana la varf. Ne umpleam de zor buzunarele si pungile din dotare. Auzisem ca femeia este grasa si ca nu ne poate prinde, deci nu eram alarmati. Atunci s-a intamplat ceva fara precedent: gazda noastra grasana a iesit cu masina din garaj ca sa ne prinda mai usor si sa nu fugim departe. In momentul acela am sarit toti din pom si am avut cu totii norocul, dar mai ales eu (care eram in varf), ca nu ne-am fracturat vreun picior. Incepuse cursa de urmarire. Eu ramasesem in urma caci ma aruncasem ultimul din pom. Femeia oprise masina cand m-a vazut ca am ramas izolat de restul grupului si cred ca se gandea sa coboare si sa fuga dupa mine, dar s-a razgandit brusc (nici azi nu stiu de ce) si a pornit pe urmele grupului. Probabil s-a gandit ca are sanse mai mari sa prinda o fata decat un baiat. Si de speriat ce eram nu m-am dus acasa ci am fugit departe (desi nu mai eram urmarit demult) si am ajuns intamplator la o prietena, cu care am mancat impreuna prada ce-o aveam ticsita in buzunare.



--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viaţa nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 16 Feb 2004, 11:02 AM
Mesaj #11


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



Prima amintire o am de la 3 ani, eram la mare si iesisem in oras cu ai mei, rochita curata, frumosica, ce mai? o adevarata printesa, si la un moment dat vine o pana de vant, se uita mama, sub rochita nimic. Tata a tras o fuga la hotel sa-mi aduca "ceva", in timpul asta eu stand cu mama pe o banca, ea moarta de ras, eu rosie pana in varful urechilor.
Alta, de acum 6-7 ani, ma rugasem de ai mei cu toata puterea sa-mi ia o bicicleta si mi-au luat, in prima zi cand am iesit ca sa invat sa merg pe ea ma lasa tata sa merg fata ajutorul lui vreo 20 de metri, el statea in fata, rezemat de un copac si eu inaintam usor spre el... boon, numai ca am bagat viteza, m-am izbit de bordura, am incarcat sa ma prind cu mana de copac, mi-a alunecat si mana si am aterizat cu capul de coltul unei mese de metal. Tin minte ca am dus mana la cap si am vazut-o plina de sange... toti copii radeau in jur numai eu eram foarte mirata... noroc cu tata care a tipat la mine sa nu plang... daca mai plangeam faceam criza de isterie in toata regula, asa pur si simplu am stat cuminte si m-am lasat bandajata smile.gif


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 7 Mar 2004, 11:48 AM
Mesaj #12


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



O intamplare amuzanta pt mine si rusinoasa pt rudele mele...
Aveam in jur de 5 ani si eram pe plaja de la Lacu Sarat (jud Braila) cu sora si matusa. Dupa ce ne-am scaldat noi bine in apa aia sarata si plina de mol (trebuie mentionate miile de musculite si chestiile verzi de pe apa), fetele (sora si matusa cine credeati) se duc pe plaja sa se usuce si ma trimit pe mine la dusuri, dandu-mi in mana lenjeria de schimb (era un chilot). Ma spal eu bine si ma schimb de slipul ud si plin de ierburi.

Cand am iesit de la dus, am apucat slipul de care atarnau chestiile verzi, cu doua degete si fluturam mana pe plaja ca sa-i arat matusei ca m-am schimbat. Topaiam si imi fluturam chilotii in briza lacului si urlam ca un nebun pe plaja iar sora mea si matusa se inrosisera si-si acopereau ochii spunand ca nu-i adevarat ce se intampla.


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viaţa nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LigiaB
mesaj 8 Mar 2004, 10:37 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.037
Inscris: 3 January 04
Forumist Nr.: 1.685



Ce topic superb! laugh.gif

Eu chiar am iesit cu fratele meu la o cafea sapt trecuta si mi-a reamintit urmatoarea intimplare de cind eram noi mici,

Eu aveam vreo 8-9 ani, el cu 2 ani mai mic...primisem pachet din America, maaaare bucurie! laugh.gif Eu primisem o rochita rosie superba, imi venea perfect... ce imi vine mie...sa il imbrac pe fratelo cu rochita mea...el era tare nevinovat, facea tot ce ii spuneam... laugh.gif Zis si facut...ii pun rochita...ii statea super, el fiind blond cu cirlionti + ochi albastri wub.gif
Ptr ca era ora cind venea posta, il trimit sa ia posta, noi stateam la parter, asa ca s-a dus... laugh.gif eu repede am inchis usa... fratelutzu meu s-a blocat si a inceput sa bata tare cu pumnii in usa...vecinii cind au auzit, au iesit !!!! rofl.gif El cind a vazut asa, a fugit repede prin fata blocului (pe banca erau vecini laugh.gif ) si a venit prin spate si a intrat pe geam....m-a blagoslovit bine!!!! tongue.gif De ce i-am facut-o? Ptr ca de fiecare data imi scuipa in laptele meu cu ciocolata! (binenteles cind nu vedeam, mi-a spus odata cind avea nervi...cica...) 50.gif De-atunci n-a mai facut-o.... rofl.gif


--------------------
Prayer is the bridge between panic and peace.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 9 Mar 2004, 02:21 PM
Mesaj #14


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



rofl.gif LigiaB, cu asta mi-ai amintit ce ii faceam eu surorii mele mai mari ca sa o enervez: Lingeam pe margini cana ei inainte sa bea (tot fara sa stie, apoi ii spuneam si ma injura) rofl.gif rofl.gif rofl.gif


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viaţa nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 9 Mar 2004, 02:37 PM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Aveam vreo 5 ani cand eram la bunici la tara. Eram in curte la una din prietenele mele. Aveam niste sandalute roz, din plastic, foarte dragute si ciorapei albi-albi, pana la genunchi. M-am dus la toaleta, in curte. Cand sa-mi trag pantalonii scurti la loc, am alunecat si am cazut cu un picior in veceu.
Sosetica mea alba era plina de caca.


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 9 Mar 2004, 02:55 PM
Mesaj #16


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Tyra, nu pot sa-mi imaginez cum te-ai simtit... dar cu faza asta mi-ai amintit si mie de una: cand eram mic, aveam momente cand eram un pic sadic:

La tara, avea bunicu un pui de pisica pe cat de micut pe atat de scump. Avea niste ochi rotunzi si negri frumosi ca dulceata. Va vine sa credeti sau nu, eram invidios pe puiul de pisica din cauza ca era atat de dragut. 50.gif Orbit de invidie si sadism devil.gif , am profitat de un moment cand eram singur cu pisica in curte si am luat-o de cap si am dus-o la WC. Ajuns in incinta WC-ului, am facut un fel de ritual rofl.gif tineam pisica de cap chiar deasupra gaurii si ii vorbeam ceva de genul: "Ce zici daca iti dau drumul? Acum esti atat de dragut, dar intr-o secunda poti muri inecat in caca. Depinzi de mine pisico stiai?" si i-am vorbit cateva minute in cabina WC. Intr-un tarziu, i-am dat drumul iar pisica a picat in gaura... neagra. Apoi o auzeam cum mieuna din fundul WC-ului... si nu se mai oprea din mieunat... imi era teama ca o aude bunicu. Dar am iesit din cabina si m-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cateva zile mai tarziu vine tata la mine si ma intreaba: "Marian, stii tu ceva de o pisica aruncata in WC-ul lui bunicu?" Eu surprins, disimulam: "Ce pisica?" tata: "Puiul de pisica acela nascut recent". Eu (actoricesc): "Nimic, nu stiu nimic."

Mai tarziu am aflat ca bunicu introduse un bat in gaura WC-ului si pisica s-a prins de el si a fost trasa afara... plina de... laugh.gif


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viaţa nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 10 Mar 2004, 03:25 PM
Mesaj #17


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



Din ciclul WC-ul

Pe mine ma scotea unchiu-meu din sarite la maxim. Traia cu impresia ca il invat pe varul meu (fiu-sau) la prostii si tot timpul ma reclama pt ceva. Intr-o zi, pe cind eram la tara, am prins un sarpe (cu un lat legat de un bat lung) si cum bunicii aveau buda in gradina, si l-am prins pe smecher cind a intrat in buda, si am agatat sarpele pe usa.
A stat unchiul vreo 3-4 ore in buda, vara, 35 de grade la umbra devil.gif . Norocul lui ca i-a venit si la buna-miu de mers afara, si batrinul a omorit dihania, si si-a eliberat fiul.

Mama ce mi-au tras-o cind m-au prins, dar nu mai conteaza...


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BLANCA
mesaj 10 Mar 2004, 05:06 PM
Mesaj #18


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 282
Inscris: 21 January 04
Forumist Nr.: 1.914



Am avut norocul sa cresc la curte si imi amintesc ce joaca era pe capul meu si al sora-mi in gradina cu flori. Construiam casute mici mici si drmulete, si aveam masinute si motocilete si omulteti forte mici care incapeau in casutele construite, toata ziua ne jucam in pamant..si aveam mainile pline de noroi..faceam baie in fiecare seara dar a doua zi o luam de la capat

Acest topic a fost editat de BLANCA: 10 Mar 2004, 05:06 PM


--------------------
Tot ce se intampla are un scop.
Multumesc Dumnezeului meu ca exist.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LigiaB
mesaj 11 Mar 2004, 09:09 AM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.037
Inscris: 3 January 04
Forumist Nr.: 1.685



Continui cu ciclul WC-ul laugh.gif

Mutulica m-ai stirnit : )))))

Niste rude stateau la oras, dar nu aveau WC ca la oras laugh.gif (ca s-o pun mai frumos). Vara mirosa de lesinai... laugh.gif
Oamenii astia erau tare harnici, cresteau animale. rolleyes.gif Odata o gaina ouatoare, s-a invirtit ea ...si a cazut in buda la 4 metri in rahat... 6.gif A inceput sa "tipe" ca o disperata.... Degeaba, nimeni nu se sinchisea sa coboare sa o scoata. Gazda se incumeta pina la urma si coboara cu o sfoara....leaga gaina care e trasa in sus de fiul gazdei si de un prieten, gaina era toata mozolita cu 'maro' laugh.gif si astia nu voiau sa puna mina pe ea sa o dezlege...vai ce risete... rofl.gif O dezleaga intr-un sfirsit...

Acum faza si mai dura....arunca ei sfoara in jos sa iasa si tatal...chestia era ca astia numai puteau suporta mirosul... il ridica si cind sa ii dea mina sa il traga afara..batrinul ramine cu mina intinsa ca astia 2 nu voiau sa il atinga ca era tot uns...si jos aluneca batrinul....iar in rahat.... rofl.gif Voi nu va puteti inchipui ce risete erau sus si ce injuraturi jos.... rofl.gif

S-a terminat totul cu bine dupa ce gaina si batrinul au facut o baie buna. rofl.gif


--------------------
Prayer is the bridge between panic and peace.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 11 Mar 2004, 10:19 AM
Mesaj #20


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



Si nu l-au incuiat dupa aia pe batrin in toneta de loz in plic?


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 11 Mar 2004, 07:59 PM
Mesaj #21


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Mi-a adus iubitul meu un manunchi de matzisori, si mi-am adus aminte cum in copilarie pe vremea asta faceam expeditii "pe vale" (adica pe Cocioc) sa adunam matzisorii primaverii. Si ghiocei, si branduse. Si crengi din tufele alea cu flori galbene (le stiu numele dar nu-mi vine in minte acum). Astea erau semnele primaverii pentru noi, si le vanam prin namol si gunoaie...
In mai era catzaratul pe gardul lui Arghezi, la furat de cirese. Apoi, delapidatul oricarui corcodus din cale. In iunie erau caisele, din pomi cu crengi grele, pline de fructe. In vara, tot pe Cocioc, cataratul in copaci firavi pentru visine salbatice.

Din seria "la bunici".
Aveam probabil 4-5 ani, si imi petreceam 1 luna -2 din vara la bunici, la tara. Imi amintesc momentul cand m-a insarcinat bunica sa duc un castron cu taratze in ograda, hrana pentru bobocii de ratza. Imi amintesc ca m-am simtit tare mandra ca mi-a incredintat asa treaba, dar nu-mi amintesc ce s-a intamplat dupa - stiu doar din povestirile ei. Si-a gasit toti bobocii de ratza zacand in jurul castronului, asezati frumos cu ciocurile in mancare. Aparent nu au vrut sa manance si eu i-am "convins".


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 11 Mar 2004, 08:48 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Ligia B, am ras de m-am spart ohyeah.gif

Hai ca pe gaina o inteleg ca patit ce a patit ,dar pe tyra?Spune adevarul tyra, esti super norocoasa, nu? smile.gif

Acuma sa va povestesc o intamplare de-a mea pe care mi-a repovestit-o maica-mea. Eram in grupa mica la gradinita. Si afara tocmai se topea zapada. Pe stresini mai erau inca turturi de ghetaza dar curgea si apa fiindca ploua.
Mama mea a trecut in timpul zilei pe langa gradinita mea si a vazut in curtea pustie ca un copil mic si rau sta ghemuit cu capul sub stresina . Maica-mea a intrat repede in curte sa-l ia de acolo pe copil fiindca apa era rece , bineinteles ,si capul copilului era tot ud. Surpiriza a fost ca eram eu. Ma cerusem la toaleta si cu toate ca n-aveam nici o treba sa ies in curte , eu am iesit. Si mi-am gasit o ocupatie in a rupe turturii de gheatza si nici n-am observat ca eu de fapt stateam cu capul sub streasina. Sau poate ca imi placea ohyeah.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fargakos
mesaj 11 Mar 2004, 08:55 PM
Mesaj #23


Autorul celui mai interesant Editorial din 2004
*****

Grup: Membri
Mesaje: 740
Inscris: 19 February 04
Din: in centrul salii
Forumist Nr.: 2.276



Din seria "pac-pac"
Incepeau curiozitatile firesti si ce ne-am gandit noi baietii? rolleyes.gif Hai sa jucam pac-pac cu fetele si nu cu pistoale cu apa ci cu rofl.gif .... sticle de 2 litri de plastic gaurite la capac. Mama mama ce mai udam fetele pe tricou...si nu numai. Era vara si noua nu ne pasa daca ne udam nitel. Ce mai ...cand ai spectacol nu mai caonteaza ca esti ud...cel putin asa gandeam atunci laugh.gif
@LigiaB rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Acest topic a fost editat de Fargakos: 11 Mar 2004, 08:56 PM


--------------------
"Daruind vei dobandi!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
loredaria
mesaj 13 Jun 2004, 12:11 AM
Mesaj #24


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 180
Inscris: 21 April 04
Din: Petrosani
Forumist Nr.: 3.193



Avand in vedere ca aici nu s-a mai scris din 11 martie am stat eu un pic si m-am gandit... sa scriu sa nu scriu?? Amintiri sunt o gramada si ma intreb serios daca sa imi dau drumul la povestit sau nu. Am sa spun acum o povestioara haioasa mai ales ca s-a petrecut in circumstante nu tocmai placute adica la o inmormantare. Aveam 5 ani si eram la inmormantarea strabunicii. Era ziua in care o ingropau si a venit popa, au scos sicriul in fata blocului si l-au asezat pe 2 scaune. Incepe popa slujba si eu stateam la un capat al sicriului. Tineam ceva in mana (nu mai stiu ce) si mi-a picat pe jos. In spatele meu statea baiatul care ducea crucea. (era putin nebun). Si ma aplec eu fain frumos sa recuperez ce scapasem, si ma trezesc ca baiatul cu crucea ma impinge fain frumos iar eu aterizez sub sicriu mai mai sa daram scaunele si sicriul odata cu ele. Nu stiu cam cum aratam eu acolo, stiu doar ca aproape toata lumea radea.


--------------------
In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
loredaria
mesaj 13 Jun 2004, 12:16 AM
Mesaj #25


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 180
Inscris: 21 April 04
Din: Petrosani
Forumist Nr.: 3.193



Si mai am una. Va amintiti de chioscurile de loz in plic? Era unul asezat langa un bloc de garsoniere, de fapt lipit de peretele blocului. Si eu impreuna cu cativa baieti ne urcam la ultimul etaj, deschideam geamul de la scara (chiar la nivelul scarii era chioscul) si dadeam drumul la bolovani sa cada pe acoperisul chioscului. Va dati seama ce socuri ii dadeam bietei vanzatoare.


--------------------
In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fausta
mesaj 18 Jun 2004, 02:20 PM
Mesaj #26


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 688
Inscris: 18 May 04
Forumist Nr.: 3.544



am dat cam tarziu de topicul asta...

nu stiu altii ce zic, dar eu... cand ma gandesc la copilaria me, stiu ca eram 4 tanci (a se citi tzanci devil.gif devil.gif devil.gif )iar bunica ne alerga in jurul casei ca sa ne prinda sa ne duca la masa... bop.gif in tinerete (ca acu nu merge decat cu masina.... na! ) bunicul meu mergea la pescuit chiar si de doua ori pe zi daca se putea... eu ii spun Bati (cu a de la roman wink.gif ), cand eram mica nu puteam spune bunicul si a iesit Bati... fiind cea mai mare, care da tonul asa l-au numit si ceilalti tanci... in fine... intr-una din zilele in care el era plecat la pescuit, 4 capte stralucite se gandesc sa faca o sui (a se citi shui) pentru ca atunci "cand vine Bati de la peste, aluneca si cade jos"... zis si facut... ne-am apucat de treaba, adica am adus doua galeti de apa, le-am turnat in carare si am inceput sa aratam ce va pati bunicul cand va veni de la peste..... numa ca, el nu a patit nimic ci ne-am facut noi ca niste porcusori... si sa vezi dupa aia bataie 50.gif yikes.gif 50.gif yikes.gif


--------------------
' Murim câte putin în fiecare zi, trebuie sa ne obisnuim cu asta. '

Emile Zola
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 March 2024 - 04:03 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman