Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni |
27 Sep 2003, 01:24 PM
Mesaj
#1
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 428 Inscris: 11 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 65 |
Va rog sa alcatuiti in ordinea preferintelor top 3 carnuri preferate. pe baza acestui topic imi pot da seama mai bine ce fel de oameni sunt membrii hanului.
la mine este asa : 1.porc 2.peste 3.oaie -------------------- <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>It's so easy to laugh. It's so easy to hate.</span>
It takes strength to be gentle and kind. |
|
|
17 Feb 2005, 11:34 PM
Mesaj
#2
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
deci:
- la marinata am pus si 2 foi de dafin si ... sare ! - inainte de a cali agnimalul, l-am presarat cu mirodenii (aceleasi boabe de mai sus); in margarina proaspat topita, pana sa pun carnea, am pus un varf de lingurita de zahar; dupa 10 minute de calit, am inabusit carnea cu zeama de marinata, ceva apa, sare si vegeta; fierbe o ora, timp in care am completetat apa care se evapora (nu trebuie sa fie nici ciorba, totusi); am pus ceapa taiata solzisori mari (2 cepe maricele)l dupa 5-7 minute, dupa ce s-a topit putin ceapa, am pus 2 linguri bulion, subtiat in prealabil cu sos din cratita; ceva cimbru; bagat la cuptor;dupa jumatate de ora (poti sa scoti capacul, daca vrei sa mai scada), am pus usturoiul FELIAT marunt. gata scuze daca am gresit ceva, dar scriu repede, ca am ceva pui la prajit, si motanul e aproape calare pe aragaz pa -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 16 May 2024 - 04:09 AM |