Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni |
27 Sep 2003, 01:24 PM
Mesaj
#1
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 428 Inscris: 11 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 65 |
Va rog sa alcatuiti in ordinea preferintelor top 3 carnuri preferate. pe baza acestui topic imi pot da seama mai bine ce fel de oameni sunt membrii hanului.
la mine este asa : 1.porc 2.peste 3.oaie -------------------- <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>It's so easy to laugh. It's so easy to hate.</span>
It takes strength to be gentle and kind. |
|
|
30 Sep 2004, 09:38 AM
Mesaj
#2
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
nu, nu stiu efectul otetului peste uleiul incins.. ba chiar ma sperie operatiunea asta
nu stiu cum sa zic.. dar o lingura de otet nu face ca pestele ala sa fiarba sub capac; se prajeste ... si daca il lasi prea mult, fara sa il intorci, se carbonizeaza. mai citeste odata retzeta .. si inca ceva: CE PESTE se preteaza la tocanita asta ? -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 May 2024 - 04:27 AM |