Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni |
27 Sep 2003, 01:24 PM
Mesaj
#1
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 428 Inscris: 11 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 65 |
Va rog sa alcatuiti in ordinea preferintelor top 3 carnuri preferate. pe baza acestui topic imi pot da seama mai bine ce fel de oameni sunt membrii hanului.
la mine este asa : 1.porc 2.peste 3.oaie -------------------- <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>It's so easy to laugh. It's so easy to hate.</span>
It takes strength to be gentle and kind. |
|
|
29 Sep 2004, 08:10 PM
Mesaj
#2
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 170 Inscris: 16 July 04 Forumist Nr.: 4.086 |
no bine...mey...sunt si eu curioasa...mai vad si eu cum ganditi
iaca: se pune ulei la incins, cu o lingura de otet cam in acelasi timp, caci stiti efectul otetului adaugat peste ulei incins . cand sunt incinse(scuze de repetarea cuvantului) se pun bucati de peste(preferabil cu putine oase, sira spinarii...) si se lasa sa fiarba sub capac. se pune bulion sau pasta de rosii sau chiar rosii decojite taiate marunt +sare +piper. gustati si va dati seama cand e gata. se mananca cu mamaliga. daca va place puteti pune ceapa taiata pestisori cam in acelasi timp in care puneti pestele la "fiert" sau chiar putin mai repede, depinde cum taiati ceapa de mare. daca vreti puneti si patrunjel tocat marunt. pregatirea tocanitei ia putin timp...poate o sa va placa. -------------------- "Daca faci pe mortul plutesti in libertate."
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 May 2024 - 01:46 PM |