HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Vedetele Saptaminii (in Romania), in sens pozitiv
ypsilonalpha
mesaj 23 Sep 2003, 10:41 PM
Mesaj #1


Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa'
******

Grup: Moderator Global
Mesaje: 2.573
Inscris: 3 March 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7



Deschid topicul de fatza sub impresia recent incheiatului meci de Cupa Davis dintre Romania si Ecuador, care avea ca miza raminerea in Grupa Mondiala (primele 16 echipe din lume). Meciul s-a incheiat cu 3-2 in favoarea alor nostri, si fiecare din cele 5 partide a avut cite 5 seturi si a durat minimum 3 ore; iar din cele 25 de seturi jucate cam jumatate au fost decise la tie-break.

Nu sint deloc un fan al tenisului, dar uite ca un asemenea meci m-a facut sda-l urmaresc zi de zi cu sufletul la gura pina inspre orele doua noaptea. Modul cum au luptat baietii nostri a fost absolut exemplar. Ginditi-va altitudinea orasului Quito este de 2800 de metri, ca a existat o diferenta semnificativa de fus orar, ca publicul a fost unul vulcanic si a i-a supus pe ai nostri la un stres in plus, ca doua din partide au trebuit intrerupte fie din cauza intunericului fie din cauza ploii. Sa ne mai gindim ca jucatorii trimisi in teren (cu exceptia lui Razvan Sabau) sint niste pusti de 18-19 ani, fara cine stie ce experienta in meciuri decisive de asemenea calibru.

Ca atare, ii propun pe tenismenii Razvan Sabau, Victor Hanescu, Florin Mergea si Horia Tecau pentru titlul de "Vedeta (pozitiva a) saptaminii"

Cine doreste sa faca comentarii si/sau alte propuneri ... topicul ii sta la dispozitie. smile.gif


--------------------
This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic
ypsilonalpha   Vedetele Saptaminii (in Romania)   23 Sep 2003, 10:41 PM


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 10:50 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman