HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Externa. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Brexit, Cum va afecta aceasta "iesire" UE, Romania, romanii?
Marduk
mesaj 23 Jun 2016, 05:06 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Azi cetatenii britanici decid daca sa paraseasca sau nu, Uniunea Europeana. Cred ca putem discuta despre acest referendum si modul in care ar afecata UE aceasta iesire politica, economia, comertul, emigratia etc. Eu sper ca cetatenii britanicii sa ramana in UE. Am rude, prieteni in UK, ma gandesc doar la cozile la care voi fi obligat sa astept pentru o viza de UK, in cazul in care aceasta tara va iesi din UE. Nu cred ca o vor face, dar la cat ii cunosc eu pe englezi, aroganta acestora, nationalismul, ca sa nu-i zic de-a dreptul extremism, e posibil sa avem o surpriza cu acest referendum. O iesire probabil ar duce la cresterea nationalismului continental la intarirea credintei ca doar aliantele militare de tipul NATO ne pot salva de pericolele viitoare.

Acest topic a fost editat de Marduk: 24 Jun 2016, 07:39 AM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 10:29 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman