HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Restrângerea Drepturilor Omului, păcate strigătoare la cer!!!
rogvaiv
mesaj 16 Apr 2016, 03:02 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Am fost declarat bolnav psihic, mi s-a luat discernământul de către Comisia Centrală de Expertiză și Evaluare a Capacității de Muncă din cadrul Ministerului de Interne în anul 2006 odată cu clasarea din școala de miliție de la Câmpina. Am pierdut cariera, 10 ani din viață în care am fost discreditat și considerat fără discernământ, că nu am capacitate de exercițiu și că nu sunt în deplinătatea facultăților mintale. Bun.
Când mi-a ajuns cuțitul la os, când efectiv am văzut că nici să trăiești nu poți dar nici să te omori nu te lasă, am luat frumos toate spitalele la rând care mi-au pus această etichetă prin internări psihiatrice forțate și le-am reclamat în Instanță. Nu am cerut bani, foloase, nici măcar scandal, am cerut pur și simplu anularea actelor, să fiu lăsat să-mi văd de viață pe viitor. Bun. Instanța a decis că ieșirile din spital care au efect juridic nu sunt considerate acte care să poată fi anulate în contenciosul administrativ + că intervenise prescripția. Eu așa știu și înțeleg instituția juridică a prescripției: Că dacă actele alea nu mai pot fi atacate pe motiv că a trecut un interval de timp prea mare, atunci și efectele juridice ar trebui să se stingă. Asta numai teoretic, practic nu, cel puțin în RO. După ce Instanța a dat o hotărâre definitivă cu privire la anularea tuturor actelor și a diagnosticelor care nu mă lasă să trăiesc, nu mă lasă să studiez, nu mă lasă să am un permis de conducere, nu mă lasă să am un loc de muncă bla-bla-bla, am văzut că am pierdut încă un an degeaba, cu anulări, cu amânări, cu cereri de depunere a actelor, cu vacanța judecătorească și cu tot rahatul juridic în fața căruia Franz Kafka și al său Procesul e mic puști, ce am făcut? M-am dus la medicul meu de familie să-i arăt hotărârea definitivă. Zice, uite, eu te înțeleg, dar nu pot să te scot din evidență decât dacă psihiatrul zice asta. Așa că îți dau trimitere și dacă el zice că e ok atunci eu te scot din evidență. Bun. Mă programez, vine data consultului dar de data asta îl și filmez cu o cameră ascunsă ca să vadă autoritățile (în primă fază) cât de ușor și superficial se pun aceste etichete de bolnav psihic care te nenorocesc pentru tot restul vieții și cât de greu spre imposibil se pot anula (cereri de anulare în Instanță, refuzuri nejustificate ale efectuării expertizelor medico-legale. refuzuri nejustificate ale psihiatrilor privind efectuarea unor teste cu valabilitate obiectivă, etc) Și ajung în cabinetul psihiatrului, îi spun problema, calm, cu argumente logice, în ciuda faptului că nu sunt în deplinătatea facultăților mintale, și îi solicit, dacă tot am venit cu trimitere de la medicul de familie, să efectuez o serie de teste care să aibă valabilitate obiectivă asupra concluziilor medicale, și nu o simplă părere pe care el își permite să o emane din calitatea lui de medic specialist (nu am folosit cuvintele astea). Habar n-am, scale de evaluare, Gaff/Panss (înțeleg că ăstea sunt valide), teste de personalitate, de inteligență, de orientare spațio-temporală, orice cu valabilitate obiectivă. Bineînțeles că nu mi-a fost încuviințată și la sfârșit a trecut concluziile lui:

se evidențiază:
-iritabilitate, cverulentă, interpretativitate
-Idei de prejudiciu moral
-Comportament revendicativ

Deși eu am vorbit foarte calm (repet, am probe video, pe care le-am adus în atenția Parchetului) și chiar l-am întrebat dacă i-am greșit cu ceva pentru că mi-aș fi cerut scuze. Iar faptul că îmi este îngrădit dreptul de-a avea un loc de muncă nu e o idee de prejudiciu moral, ESTE UN PREJUDICIU, asta spusă așa, ca detaliu nesemnificativ. A, și să-ți cauți drepturile, da, este un comportament revendicativ.
Concluziile astea puse la nivel superficial mi-au distrus mie 10 ani din viață, cariera și alte veselii. Zic să-i fac măcar o plângere pentru abuz în serviciu, pentru că nu mi-a fost greu să caut codul penal pe google și zice așa la articolul 297:

Abuzul în serviciu
(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, îngrădeşte exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situaţie de inferioritate pe temei de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenenţă politică, avere, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.

Dar ce să vezi, pentru eu nu sunt în deplinătatea facultăților mintale, domnii polițiști și procurori care au instrumentat plângerea efectiv au clasat cauza, pe motiv că fapta nu există ca infracțiune în felul cum o văd eu. Polițistul care a întocmit Referatul cu propunere de clasare a invocat motivul: În urma consultației efectuate, numitul *** nu a răspuns întrebărilor adresate de medic, fapt pentru care i s-a recomandat efectuarea unei expertize medico-legale. De fapt nu a făcut absolut nicio verificare, a văzut ce nume e scris pe plângere și atât, l-a clasat, pentru că nebunii nu au dreptul să trăiască, nu au dreptul de-a fi oameni; sunt tratat la fel cum erau tratați evreii în timpul celui de-al doilea război mondial.
Expertiza a fost solicitată de către mine, dar mi s-a spus că nu o pot solicita eu de capul meu, așa că m-am adresat instanței...nu o iau de la capăt, sper că m-am făcut înțeles pe cât de mult posibil.

Problema a fost pusă pe site-ul

http://avocatro.net/forum/cedo/3712-restra...e-boala-psihica

dar evident că nimănui nu i-a păsat.
Și nici aici n-o să-i pese nimănui, ce urlu eu de câțiva ani încoace, păcatele strigătoare la cer ale societății!!!

Acest topic a fost editat de rogvaiv: 16 Apr 2016, 03:05 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 16 Apr 2016, 03:20 PM
Mesaj #2


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Așadar, cum îmi pot recăpăta drepturile pe care le-am primit atunci când m-am născut și care mi-au fost luate în urma punerii acestei etichete?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 16 Apr 2016, 03:23 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(rogvaiv @ 16 Apr 2016, 04:02 PM) *
Am fost declarat bolnav psihic, mi s-a luat discernământul...nici aici n-o să-i pese nimănui, ce urlu eu de câțiva ani încoace, păcatele strigătoare la cer ale societății!!!

Mie imi pasa, dar ce folos, pentru ca nu pot sa te ajut. De fapt as putea sa-ti dau un sfat, baga-i in mama lor pe toti si vezi-ti de viata ta, asa cum vrei tu, fara sa interferezi cu trecutul tau cu cei care vor sa-ti impuna ce sa faci, cum sa faci, cand sa faci. Exista atatea chestii frumoase pe lumea asta, pe care ai putea sa te apuci sa le faci, daca vei continua sa te framanti, sa te zbati fara nicio sansa, intr-o zi ai sa clachezi. Viata este atat de simpla, avem nevoie de putin pentru a trai decent, uita de trecut, viata ta si viitorul tau conteaza, restul este o iluzie.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 16 Apr 2016, 03:23 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
rogvaiv
mesaj 16 Apr 2016, 03:42 PM
Mesaj #4


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Nu pot trăi cu această etichetă, nu pot avea un loc de muncă.
Și avem așa:
Boală psihică => Discriminare =>Lipsa unui loc de muncă => Sărăcie => Moarte
Are coerență schema?
mad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 16 Apr 2016, 03:45 PM
Mesaj #5


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Sunt tratat asemeni unui infractor cu cazier judiciar fără să fi greșit nimănui cu nimic, doar cu faptul că m-am născut.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 17 Apr 2016, 07:44 AM
Mesaj #6


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Când m-am născut, am primit aceleași drepturi pe care le-ai primit și tu. Acum tu le ai și eu nu, deși nu am greșit nimănui cu nimic. CU NIMIC!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 17 Apr 2016, 02:31 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(rogvaiv @ 16 Apr 2016, 04:42 PM) *
...Are coerență schema?

Are coerenta cat timp tu crezi in aceasta schema. Cat timp vei continua sa crezi tu insuti ca esti prins intr-o "schema", vei fi asemeni unei muste prinse in plasa unui paianjen. Uita tot, lasa totul in urma ta si construieste-ti viitorul asa cum vrei tu. Poti sa faci orice vrei, daca sti sa faci, poti sa schimbi realitatea care te inconjoara, totul este sa nu mai ti cont de "etichetele" pe care ti le-au pus unii din varii motive. Fi tu insuti si tot ce este in jurul tau va deveni realitatea ta, nu ceva care te enerveaza, te consuma etc. totul este ca aceasta realitate sa nu intre in conflict cu legea.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Apr 2016, 09:10 AM
Mesaj #8


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Cum ar fi de exemplu ca Merkel îsi tradeaza propriul popor si mai si primeste un premiu pt. asta? N-ar fi cazul sa se duca la zdup?
Nuuu, ca se tine bine cu bacsisii din Europa si America, si cu Erdogan.





--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 26 Jan 2017, 06:21 PM
Mesaj #9


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Readucem în discuție problema. Timpul a trecut, problema a rămas.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 26 Jan 2017, 07:59 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Boală psihică => Discriminare =>Lipsa unui loc de muncă => Sărăcie => Moarte
Are coerență schema?

ARE COERENTA, CAT TIMP TU ACCEPTI ACEASTA SCHEMA.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 26 Jan 2017, 08:19 PM
Mesaj #11


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Aș fi putut să scriu două-trei pagini de carte, dar sunt sigur că tot n-ai fi înțeles. Așa că mă iau cu mâinile de păr și exclam:
pfffff!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 26 Jan 2017, 08:20 PM
Mesaj #12


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



QUOTE(rogvaiv @ 26 Jan 2017, 06:21 PM) *
Readucem în discuție problema. Timpul a trecut, problema a rămas.


(hint: primul mesaj e ceva mai lung, dar te sfătuiesc/rog să-l citești/recitești, dacă vrei să ducem discuția asta undeva, oricine ai fi, că Marduca, Cla, sau oricare alt user. Încet, treptat, metodic... lasă dracului schema, hai să ne focusăm puțin pe problemă... E detaliată în primul measaj alt topicului... primul.....offff!)

Acest topic a fost editat de rogvaiv: 26 Jan 2017, 08:24 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 26 Jan 2017, 08:42 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Lasa parul si problema, priveste înlăuntrul tau, in trecutul tau al neamului tau unde ar trebui sa gasesti raspunsurile pe care le cauti.

"Am fost declarat bolnav psihic, mi s-a luat discernământul...nici aici n-o să-i pese nimănui, ce urlu eu de câțiva ani încoace, păcatele strigătoare la cer ale societății!!!"

Daca vrei sa fii o victima a societatii, nu pot sa te ajut, ridica-te deasupra "pacatelor" dovedeste-ti ca esti un om la fel ca toti ceilalti, nu te mai impiedica de "etichetele" puse de societate. TRAIESTE-TI VIATA, STAREA CARE AI PRIMIT-O, PENTRU TINE, NU PENTRU SOCIETATE, CA O ETICHETA DE PE UN PRODUS.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 26 Jan 2017, 09:01 PM
Mesaj #14


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Nu pot să las eticheta moncher. Adică aș lăsa-o, chiar aș dezlipi-o/rupe-o, dar se pare că nu pot (postez mâine un clip youtube legat de treaba asta. De fapt o să scriu un amplu articol pe blog, cu 4 clipuri youtube, ca să arăt cum se fac lucrurile în țara asta). Cum mama naibii să las eticheta, să nu o bag în seamă, dacă mă împiedică să fac o școală, să am un loc de muncă, să am un permis de conducere, etc. Cum mama naibii să o las? Să o las? Înseamnă că nu știi cum e să ai o astfel de etichetă, în sensul că nu ești informat suficient referitor la această problemă, nu cunoști detalii asupra consecințelor acestor etichete, pe care nu le mai pot dezlipi (o să vadă lumea în clipul pe care l-am filmat cu camera ascunsă cum psihiatrul îmi spune că odată parafate și ștampilate biletele de externare nu mai pot fi anulate, nici măcar în instanță), etichetă pe care îmi spui să o las deoparte. Încă o dată, aș lăsa-o dar nu mă lasă ea pe mine!

De fapt problema e mult mai simplă, am discutat și cu un avocat: Îmi sunt restrânse drepturile omulului și problema nu poate fi rezolvată decât la CEDO conform spuselor acelui avocat. La CEDO durează cel puțin 5 ani, ani pe care eu nu îi am, au trecut în zadar 11, cât mai trebuie să aștept până se face dreptate? (Dacă se va face vreodată...)

Nu mai am nici timp, nici răbdare, poate se vede din calitatea posturilor mele, că nu mă mai zbat să mă fac pe deplin înțeles, mi-am pierdut demult și calmul și răbdarea...
și probabil că și coerența, de-asta spun să o luăm metodic.

Acest topic a fost editat de rogvaiv: 26 Jan 2017, 09:20 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 27 Jan 2017, 10:38 PM
Mesaj #15


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



https://marian-rughinis.blogspot.ro/2017/01...lui-pacate.html
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 28 Jan 2017, 09:50 AM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Am urmarit materialul de pe blogul tau. Ce sa zic! e o lupta a ta cu un sistem, cu niste prejudecati, cu alti oameni. Eu cred ca chiar daca ajungi la CEDO si obti o anulare a diagnosticului, o condamnare a celor care ti-au facut viata amara, un cosmar as zice, poate vei obtine niste despagubiri etc. in cele din urma te vei intoarce in aceiasi societate care te-a facut sa suferi, unde vei avea o viata sisifica, pentru a demonstra, a desfiinta, a schimba prejudecati. Daca-ti asumi aceasta viata, eu te inteleg, martiriul are frumusetea sa, dar si "nebunia" unei suferinte perpetue, in dorinta de a face schimbari profunde in societate. E de admirat toata aceasta "intreprindere" a ta, in fond este viata ta si faci ce vrei cu ea, e foarte greu sa dai sfaturi cuiva care lupta pentru viata sa, pentru dreptul si locul sau in societate.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 20 Feb 2017, 01:09 PM
Mesaj #17


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Inrebare: Ce credeti ca Fake News ar fi sa detina puterea a EVZ ? sau nu ar fi paradox ?
E ca si cum Focus Online s-ar lua la batalie cu facebook.
Spuneti si voi...


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 12 Jul 2017, 04:12 AM
Mesaj #18


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(Cla @ 20 Feb 2017, 01:09 PM) *
Inrebare: Ce credeti ca Fake News ar fi sa detina puterea a EVZ ? sau nu ar fi paradox ?
E ca si cum Focus Online s-ar lua la batalie cu facebook.
Spuneti si voi...

Ieri, 11.07.2017: Iar au fost vreo 47 de academici dusi la zdup, halal Pasa Erdogan.

Tupeu e ca multi actori din America care nici macar habar n-au unde e Turcia, fac la televizor reclama pentru ea, ca ce fain e acolo.

Daca ar fi acolo, le-ar sta în gât...

Acest topic a fost editat de Cla: 12 Jul 2017, 04:18 AM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 04:45 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman