HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Procuror Criminalist și Comisar La Investigații Criminale, -Semianalfabeți leneși-
rogvaiv
mesaj 1 Aug 2015, 03:27 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Bun, înainte de scurta mea vacanță am publicat un articol intitulat A muri frumos™ în care am postat alte documente prin care am dovedit incompetența procurorilor și a ofițerilor de poliție și în care am explicat cum mi s-a întâmplat să vreau a muri. Și nu, articolul respectiv nu a fost scris cu intenția ulterioară de a muri... Am vrut să mă omor apoi am scris articolul, nu invers, nu! Se poate întâmpla și cum am făcut eu chiar de e puțin atipic. Am vrut să mă omor din cauza unor putori, unor analfabeți și infractori, gunoaie ordinare care ocupă funcții de procurori și milițieni în cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene.

Prezentul articol nu este despre mine, este despre ei și la urma-urmei despre voi cei ce-i plătiți pe respectații ăștia, autorități strigător la cer de incompetente. Datorită incompetenței și prostiei lor sifilitice, oameni nevinovați au făcut ani grei de închisoare, așa să știi, te rog! Spre exemplu, Ordonanța de clasare a cauzei penale prin care eu am reclamat infracțiunile de tortură, lipsire de libertate, supunere la rele tratamente, abuz în serviciu, vătămare corporală, amenințare, a venit într-un plic ce poartă peceta Ministerului Public dar Ordonanța lipsea cu desăvârșire. În plic era doar coperta Ordonanței! Am dovezi, nu vorbesc prostii, o înregistrare între mine și grefiera de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe pe care o voi înmâna la cerere și care rog a fi analizată prin identificarea amprentei vocale și folosită împotriva mea dacă e falsă, dacă eu derutez/dezinformez aici în care grefiera recunoaște că s-a făcut o greșeală (de netăgăduit!) și nu s-a trimis Ordonanța în plic.

Eu întreb altceva: Câți oameni nevinovați au făcut ani de închisoare din cauza incompetenților ăstora? Să zicem că la Dosar s-a uitat a fi pusă o probă cu înscrisuri sau o expertiză care dovedea nevinovăția inculpatului. Judecătorul ce făcea? trântea în secunda doi, o condamnare, și nu mă îndoiesc de asta, de faptul că din nenumărate greșeli neasumate, oameni nevinovați au făcut închisoare din cauza prostiei unora care ocupă abuziv posturi întrucât sunt semianalfabeți. Dragă cititorule cetățean al RO, tu îi plătești cu bani grei pe ăștia din munca ta și le respecți statutul. De simți că trebuie să faci ceva în legătură asta fă, de nu, nu. Nu oblig pe nimeni. Poți distribui articolul pentru a fi văzut de mai mulți oameni prin intermediul Facebook, Twitter, Google Plus, e-mail și ce mai știi tu, nu e reclamă, nu! Dacă ai observat, eu nu am aici bannere cu reclame, așa că nu mă încălzește cu nimic numărul mare de vizitatori. Nu te obligă nimeni, dar să te gândești că mâine ție ți se poate întâmpla, că ai știut și ai stat cu mâinile în sân.

Asta e Ordonanța reclamată care a venit în plic absentă! A venit doar coperta și dacă nu sunt crezut aduc probe. Verifică data plicului: 15.07.2015 da? Verifică data Ordonanței: 23.07.2015 da? Acum, verifică te rog dacă Ordonanța e originală, sau dacă e în copie xerox și e scris pe ea CONFORM CU ORIGINALUL.
E scris, da? BUN! Mai departe dacă mi se va cere, voi înmâna Tribunalului o înregistrare ce conține o convorbire între mine și grefiera de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe. Cei în măsură, vă rog a o analiza să vedeți dacă e trucată sau nu. Deasemenea, rog a fi identificată amprenta vocală în vederea determinării apartenenței acesteia. Aparține ea grefierei sau aparține unei femei pe care am plătit-o eu ca să manipulez și să dezinformez. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, sunteți cam obligați a face asta, să cercetați, să identificați, să investigați, că de aia vă plătim, de aia te plătesc BĂ!



Iată și ce era acoperit de plic să nu fiu bănuit că ascund, că mint prin omisiune, nu! Rog a se vedea unde procurorul a bifat articolele cu pricina după ce în prealabil am primit Ordonanțe în care încadrarea articolului era făcută greșit. Așa se întâmplă când ești semi-analfabet, când nu ești în stare să deschizi Codul Penal, să citești numărul unui articol apoi să-l copiezi. Ăștia nici de copiat nu au fost buni la școală!



Împotriva mizeriilor ăstora eu am făcut altă plângere, urmează ceva definitiv cu are voi merge mai departe la CEDO și sunt absolut convins că voi câștiga împotriva lor. Mai mult decât atât, voi câștiga o sumă frumoasă de bani. Problema ar fi că suma ce-mi va fi mie virată nu va fi din buzunarul analfabeților incompetenți, ci din buzunarul tău și al tău. Nasol, așa e Legea la noi. Plângerea împotriva mizeriei de mai jos (editată în stilul unui copil retardat sau în cel mai bun caz semianalfabet) a sunat așa:














Plângere împotriva Referatului (Ordonanțăż) de clasare din data de 09.06.2015


Subsemnatul Rughiniș Marian, posesor al actului de identitate seria ** nr. ******, născut la data de**.0**.****, în loc. ***, jud. ***, domiciliat în str.*** nr. ***, jud. *** doresc să formulez plângere împotriva ordonanței de clasare din 09.06.2015, privind Dosarul penal nr. 730/P/2015 care are la bază binecunoscuta poveste pe care nu v-ați obosit nici de această dată să o investigați, nu ați chemat martorii, nu ați audiat subiecții activi, ați dat verdictul pe baza unor declarații și nimic mai mult, nu ați încuviințat efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice (atenție la deosebirea dintre grafologic și grafoscopic, deși nu știți acest lucru, e o diferență, și nu de nuanță), am invocat [...] dar nu v-ați obosit nici de data asta să verificați dacă semnătura îmi aparține sau nu, pentru pur și simplu nu ați binevoit. Argumentele la baza cărora stă această ordonanță sunt exact aceleași pe care judecătorul le-a declarat ilegale și netemeinice scrise în același limbaj cu aceleași greșeli gramaticale și de ortografie pe care înclin să cred că le-ați făcut intenționat. Am acest drept, sper. Anexez
La finalul Referatului de Clasare se menționează că în cauză este incident cazul de împiedicare a punerii în mișcare a acțiunii penale prevăzut de art. 16. Alin. (1) lit. a) a nu știu cărei legi, pentru că nu ați binevoit a menționa. Doresc, solicit amabil și respectuos să ne comunicați motivele legale pentru care ați luat această decizie care mă amuză și ne va amuza teribil pe mulți dintre noi, din țară și din străinătate. În special pe domnul comisar european învestit cu autoritatea pentru respectarea Drepturilor Omului responsabil cu supervizarea și sancționarea încălcării acestora de către autoritățile superficiale, neglijente și deosebit de incompetente plătite din banii noștri cu salarii revoltător de mari.

Reclam și denunț faptul că în statul român membru UE se tolerează de către niște semi-analfabeți incompetenți și superficiali în mod ostentativ și deosebit de grav:
Încălcarea și trântirea de toți pereții a


- LIBERTĂȚII UMANE
- INTEGRITATEA TRUPULUI UMAN CONSIDERAT SFÂNT
- INTEGRITATEA SUFLETEASCĂ PRIN SUPUNEREA LA TORTURĂ PE CARE O POT PROBA CU MARTORI
- DEMNITATEA UMANĂ PROTEJATĂ DE CĂTRE DECLARAȚIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI

Reclam și denunț faptul că în statul român membru UE se tolerează de către niște semi-analfabeți incompetenți și superficiali în mod ostentativ și deosebit de grav săvârșirea de infracțiuni grave, reclam și denunț faptul că ocupați posturi și funcții plătite din banii Populației în mod ilegal pentru că nu ați absolvit clasa a patra, nu ați absolvit disciplinele de Limba Română și Gramatică și în mod normal ar fi trebuit să lucrați la cosit iarba în parc sau să strângeți gunoiul și mucurile de țigară de pe peronul gării.

Reclam și denunț faptul că ați clasat cauza din punct de vedere al săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate deși am explicat cu subiect, predicat, virgulă și punct că mi-a fost trântită de pământ Libertatea, am fost ținut ca la pușcărie împotriva voinței mele în spatele gratiilor fără a fi săvârșit o infracțiune, fără a avea posibilitatea să iau legătura cu un avocat fără a avea dreptul la un proces asistat de un apărător. Deși am solicitat în mod legal să se efectueze expertize grafologice și grafoscopice (atenție, nu este același lucru, e o diferență! Vedeți manualul dacă nu ați făcut confetti din el) care să certifice dacă am semnat conștient și voluntar internarea mea, adică am semnat conștient și voluntar aplicarea de metode coercitive de îngrădire a Libertății individuale garantate (cică) prin LEGE în fața căreia nimeni nu mai mai presus, nici măcar bunul Dumnezeu!
Art. 16 – CONSTITUȚIA ROMÂNIEI: NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE
Se pare că voi sunteți mai presus de lege dar eu/noi nu știam șine cerem scuze pentru am abordat problema în felul ăsta, sperăm a nu suferi consecințe de pe urma tupeului nostru.

Reclam și denunț faptul că nu ați chemat martorii, nici măcar nu i-ați contactat. Mă ofer să vă donez niște minute în rețele de telefonie mobilă și fixă pentru a-i contacta pe aceștia. Vă fac transferul prin opțiunea transfer credit.


Reclam și denunț faptul că nu ați ridicat nici măcar un deget ca să faceți puțină lumină în acest caz!
Reclam faptul că ați audiat toți subiecții activi ai acestei cauze!

Reclam și denunț faptul că nu mi s-a acordat asistență psihologică (psihologică, Nu psihiatrică, chiar dacă sunt cuvinte asemănătoare, e totuși o diferență pe care o să v-o explic puțin mai târziu!).
Nu mi s-a acordat asistență psihologică deși este legal prevăzut acest lucru. Nimeni nu e mai presus de Lege, nici măcar voi, nu ne păcăliți! Autoritatea pe care o aveți ați primit-o din partea Populației, adică a noastră, cărora trebuie se le apărați drepturile. Din luna iulie a anului 2014 până în prezent (în prezent suntem în 2015!) doamna comisar Nastea Mihaela din cadrul Serviciului de Investigații Criminale nu a binevoit a mă pune în legătură cu un specialist în domeniu (psihologic! Nu psihiatric) pentru a fi consiliat. Renunț însă la consiliere, nu renunț însă la motivul din cauza căruia nu mi-a fost acordată. Motivul din cauză căruia renunț nu vă privește, dar vi-l comunic dacă ați reușit să citiți până aici fără pauză: M-am distrat foarte tare când am văzut Soluția dată de doamna Nastea confirmată de Parchet și a avut efect terapeutic.
Reclam și denunț faptul că nu am primit răspuns în ceea ce privește adresarea solicitată și înregistrată la Parchet privind efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice. Plăngerea este înregistrată la Parchet, poartă peceta MINISTERULUI PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL COVASNA dar nu are număr de înregistrare, ați uitat probabil să puneți număr de înregistrare. Eu o anexez ca să nu spuneți că glumesc sau că îmi bat joc de voi.
Nu glumesc cu absolut nimic din ceea ce am scris în prezenta și mi-o asum sub dublă semnătură dacă e nevoie. . *************** ******* ****** ** ********** Ați pierdut bătuți de propriile arme, ****** ** ************ ** *** *******
(NOTĂ: textul înlocuit cu asterisc reprezintă o informație strict confidențială pe care nu vreau să o aduc în atenția publicului)
Anexez prezentei plângeri care conține 2 (două) pagini următoarele documente în copie xerox:


- Prima pagină a Ordonanței de clasare a dosarului nr. 730/P/2015 care lipsește cu desăvârșire.

- Referatul de clasare întocmit de Serviciul de Investigații Criminale a IPJ Covasna.

- Solicitarea înregistrată și înmânată fără număr de înregistrare în care am cerut efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice.

- Plângerea inițială împotriva distinșilor medici, subiecți activi ai infracțiunilor reclamate, înregistrată la Parchet acum foarte mult timp – 12 iunie 2014.

- Plângere împotriva ordonanței de clasare din 06.03.2015 către Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna din data de 12.03.2015 care a fost admisă și în care am reclamat aceleași lucruri pe care le reclam și în prezenta plângere, într-o formă mult mai decentă, nejustificat de decentă.

- Ordonanță privind admiterea plângerii mai sus amintită emisă de către Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna la data de 31.03.2015, confirmată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Covasna prin care se infirmă Ordonanța din data de 06.03.2015 și care e izbitor de asemănătoare cu prezenta ordonanță reclamată.


Rughiniș Marian 23 iulie 2015



Asta este și plângerea în original pe care am înregistrat-o în 23 iulie 2015





APĂRĂ-NE DOAMNE!
Motivul editarii: Ascunderea partiala identitatii userului
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 2 Sep 2015, 07:57 AM
Mesaj #2


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Autoritățile române - milițienii și procurorii, trebuiau să facă lumină în acest caz și să-i trimită în judecată pe torționarii care se ascund în spatele halatelor albe păcălind populația că ei sunt medici, dar sunt atât de proști și de puturoși încât "s-au trimis pe ei" în judecată. Acuma nu mă judec cu torționarii (deși le vine și lor rândul să răspundă în fața legii), mă judec cu cei care ar fi trebuit să facă lumină în cazul ăsta. E minunată România asta, țara în care șpaga se impozitează și autoritățile preferă să se trimită în judecată pe ei înșiși decât să-i trimită pe infractori. La data de 28 septembrie 2015 va avea loc prima ședință a procesului penal ce are ca obiect netrimiterea în judecată a torționarilor de către niște infractori care păcălește populația că lucrează în slujba legii și că-i apără drepturile fundamentale în schimbul unor salarii nesimțite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 2 Sep 2015, 08:24 AM
Mesaj #3


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Iată și povestea în caz vrei să știi ce s-a întâmplat, relatată în plângerile mele penale pe care te sfătuiesc să nu o citești decât dacă vrei.
Vrei să citești? Citește! Nu vrei să citești? Apasă X sau caută alt subiect. Asta înseamnă libertate. De acțiune, de expresie, de gândire = valoare fundamentală apărată de legea penală pe care o aplică analfabeții puturoși. Din nefericire.

QUOTE
Pângere împotriva ordonanței de clasare din 06.03.2015 către Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna

Subsemnatul Rughiniș Marian, posesor al actului de identitate seria ** nr. ******, născut la data de *****, în loc. Brașov, jud. Brașov, domiciliat în *** doresc să formulez plângere împotriva ordonanței de clasare din 06.03.2015 privind dosarul nr.760/p/2014 care are la bază plângerea penală înregistrată în data de 12.06.2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe în care am reclamat comiterea infracțiunilor de tortură, supunere la rele tratamente, lipsire de libertate în mod ilegal, vătămare corporală, amenințare, furt și abuz în serviciu de către cadrele medicale și auxiliare ale Spitalului de Psihiatrie din Brașov pe motiv că s-a tratat cu profundă neglijență și maximă superficialitate o cauză care are ca obiect încălcarea drepturilor fundamentale ale omului de către niște indivizi pe care nu-i controlează nimeni și care se ascund sub niște halate albe, păcălind mare parte din populație că ei sunt medici și că promoveaza sanatatea mintală prin mijloace educationale si informationale specifice celor utilizate pentru promovarea bunastarii fizice (art. 6 (2) din Legea 487/2002) dar ale căror practici sunt asemănătoare celor din GULAG sau Auschwitz și sub umbrela Legii 487/2002 își permit să săvârșească abuzuri privind
-libertatea umană
-integritatea corpului uman
-integritatea mentală și sufletească umană
-demintatea umană

toate săvârșite sub pretextul protecției persoanei de ea însăși

Doresc să menționez faptul că am remarcat în constatarea ordonanței de clasare faptul că ați plecat de la premisa că persoana vătămată (subsemnatul) suferă de afecțiuni psihice, informație pe care ați considerat că e necesar să o faceți cunoscută înainte de-a prezenta argumentele ce stau la baza ordonanței de clasare a cauzei pe care ați tratat-o superficial, neglijent și tardiv și care îmi dă statutul de persoană care nu prezintă încredere, iar modul în care ați derulat ancheta arată că persoanele cu acest statut sunt considerate inferioare, nu au aceleași drepturi ca celelalte persoane fiind o categorie inferioară care trebuie să tolereze și să înghită abuzurile acelor indivizi mai sus menționați precum și a autorităților publice contrar art. 7 al Declarației Universale a Drepturilor Omului care arată că Toti oamenii sint egali in fata legii si au, fara nici o deosebire, dreptul la o egala protectie a legii. Toti oamenii au dreptul la o protectie egala impotriva oricarei discriminari care ar viola prezenta Declaratie si impotriva oricarei provocari la o asemenea discriminare.

Reclam faptul că nu s-au făcut cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În abecedarul dreptului pe care sunt convins că l-ați parcurs se stipulează foarte limpede că fiecare persoană are libertatea de a face orice atâta timp cât nu încalcă libertatea celorlalți. Eu nu am încălcat libertatea nimănui și nici nu am comis vreo infracțiune însă am fost privat de libertate asemenea unui infractor, deși normele statului în care plătesc taxe spune că orice persoană are dreptul la un proces asistat de un apărător înainte de a fi băgat în spatele gratiilor. Solicit prin această plângere să mi se comunice dacă cel care a cercetat dosarul și cel la care am fost în audiență și care mi-a sugerat “să uit și să nu mă mai gândesc la ce s-a întâmplat că ce a fost, a fost și să-mi văd de ale mele”, are dreptul la un proces asistat de un apărător înainte de a fi băgat în spatele gratiilor! Solicit ca persoana care instrumentează această plângere să îmi comunice dacă are dreptul la un proces asistat de un apărător înainte de a fi băgat în spatele gratiilor! În motivarea deciziei de clasare a dosarului se arată că „persoana vătămată a semnat voluntar un consimțământ de îngrădire a libertății chiar în condițiile în care respectiva persoană suferea de afecținui psihice” prin urmare nu avea discernământ. Astfel, o persoană care suferă de afecțiuni psihice acceptă în mod conștient și voluntar să îi fie aplicate metode coercitive de îngrădire a libertății care presupune suferințe fizice, psihice și emoționale la nivel înalt și mai mult decât atât, se consideră valid și legal astfel încât să facă obiectul unor probe într-o cauză penală, consimțământ al unei persoane care din punct de vedere legal nu are discernământ .

Reclam faptul că organele de anchetă nu s-au deranjat să audieze principalul subiect al acestei cauze.

Conform soluției de clasare “Numita Hapcsinski Hania, medic curant al persoanei vătamate nu a putut fi audiată în cauză, ca urmare a faptului că aceasta a suferit de un accident de mașină (Dumnezeu nu doarme) și se află în stare de convalescență, aspect menționat în procesul verbal datat în 10.07.2015
Persoana în cauză deține statutul de șef de secție al acelui spital, prin urmare deține toată responsabilitatea a ceea ce se întamplă în acea instituție iar aceasta nu a fost nici măcar audiată pentru motivul că se află in convalescență (o portita de scapare, ea nu se afla în comă și oricum intervalul de timp dintre depunerea plângerii și soluționarea acesteia permitea măcar o simplă audiere, pe care nu s-a deranjat nimeni să o facă însă s-a găsit o portiță de scăpare creată în mod artificial de către principalul responsabil).

Reclam faptul că nu s-au făcut cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de supunere la rele tratamente după ce s-a considerat că fapta nu se încadrează ca fiind tortură și s-a găsit un viciu de procedură prin care să se decline competența și să se schimbe încadrarea juridică a faptelor din infracțiunile denunțate, în infracțiunea de tortură.

Pe baza menționării din ordonanța de clasare citez: “Pe baza simptomelor și a istoricului bolii (premise care mă descalifică din calitatea de om) citite din F.O. și considerând că pacientul are risc autolitic crescut s-a dispus contenționarea mecanică"

Insist să menționez că prima contenționare a fost dispusă de medicul Szasz Titus la propunerea femeii de serviciu care s-a iritat pentru faptul ca nu i-am respectat munca și am lăsat urme pe unde dânsa a spălat. Dispunerea contenționării s-a realizat pentru a mi se aplica o pedeapsă, iar Legea 487/2002 care mi se flutură în față și pe care sunt convins că o cunoașteți prevede la art. 24 (3) (4) Contentionarea nu poate fi folosita ca si pedeapsa sau ca si mijloc de a suplini lipsa de personal sau de tratament neputand fi justificata din punct de vedere terapeutic. Contentionarea persoanei trebuie sa survina doar in momentul in care celelalte modalitati, de o alta natura decat fizica, ce au ca scop stapanirea pacientilor agitati sau necontrolabili au esuat. Deși există o prevedere, în care e legal să legi un om, într-un act normativ al unui stat membru UE a cărui populație s-ar îngrozi la aflarea existenței acesteia, am înțeles logica existenței ei. Aplicarea acestui articol e necesară în cazul în care o persoană spre exemplu s-ar da cu capul de pereți și pentru a împiedica înfaptuirea unor suferințe fizice s-ar dispune o astfel de măsură doar in momentul in care celelalte modalitati, de o alta natură decât fizică, ce au ca scop stapanirea pacientilor agitati sau necontrolabili au esuat. În cazul meu nu se aplică pentru că personalul angajat în respectiva instituție după ce s-au înștiințat între ei că pe secție se află o persoană căreia nu i se pare normal să fie aruncată în spatele gratiilor fără să fi săvârșit o infracțiune, adică o persoană “agitată psihomotor, ostilă, certăreață” care le cauzează probleme, s-au decis să rezolve acea problemă prin a-mi acorda o lecție și astfel să învăț să fiu obedient. În momentul primei contenționări femeia de serviciu a constatat că o sfidez și că nu îi respect munca pentru că am lăsat urme pe unde dânsa a spălat, motiv pentru care și-a chemat ajutoarele, m-au legat și într-un final a venit distinsul medic Szasz Titus care a aprobat contenționarea în contextul prezenței mele pe lista neagră, și care mai devreme sau mai târziu avea să primească această pedeapsă ca formă de umilință și suferință pentru nerecunoașterea autorității.
Insist să menționez că durata primei contenționări a durat 19 ore. Faptul că se constituie dovadă doar că e consemnat in acel registru (!) fără să fie chemați martorii pe care i-am semnalat va fi stabilit de judecatorii CEDO. E ca si cum cineva ar comite o infractiune iar în jurnalul său personal ar consemna că toate evenimentele care s-au petrecut sunt la limita normalității iar aceasta ar fi considerată o probă.

Insist să menționez că a doua contenționare a fost dispusă pentru faptul că am protestat împotriva regimului penitenciar din spital și am vrut să mă sinucid. Dispunerea contenționării s-a realizat din nou, contrar art. 24 din Legea 487/2002, ca o formă de pedeapsă. Insist să menționez că durata celei de-a doua contenționări a durat 8 ore.

Insist să menționez că a treia contenționare a fost dispusă de medicul Baba Ramona-Ana la câteva ore distanță după cea de-a doua contenționare, pentru a fi pedepsit tot pentru același motiv pentru care am fost contenționat a doua oară. Insist să menționez că a treia contenționare a durat 9 ore. Menționez că am fost legat cu frânghia de pat, de mâini, de picioare și în jurul trunchiului 36 de ore de către distinșii medici, timp în care nu puteam să mă mișc, mi-am făcut nevoile fiziologice pe mine, nu puteam să mă scarpin, am suferit de sete ca să nu amintesc de suferințele psihologice și emoționale pe care nu aveți cum să le înțelegeți și care încă mă urmăresc.

Reclam faptul că nu s-au făcut cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Pe baza menționării din ordonanța de clasare citez: “Pe baza simptomelor și a istoricului bolii (premise care mă descalifică din calitatea de om) citite din F.O. și considerând că pacientul (prizonierul) are risc autolitic crescut i s-a administrat intramuscular o fiolă de diazepam de 10 mg.
și îmi permit să adaug că (în ciuda faptului că declarațiile mele se bazează pe martori care nu au fost luați în considerare) asistentul medical care se ocupa de mine și al cărui nume nu îl cunosc dar speram sa mi-l facă cunoscut organele de anchetă, îmi administra injecții sedative puternic dureroase împotriva voinței mele și de fiecare dată când îmi exprimam refuzul acesta mă apuca de braț într-o manieră violentă, mă târa până în salon, și îmi administra injecția forțat. Același individ m-a amenințat că „voi fi legat și mi se va da pe gât” în momentul în care am anunțat că voi intra în greva foamei ca formă de protest împotriva regimului de penitenciar al acelei instituții.

Reclam faptul că organele de cercetare penală nu au citat martorii (**** **** și **** ****) pe care i-am semnalat înainte de-a finaliza dosarul și a-l trimite la Parchet.

Menționez că deși nu avea cum să provoace vreun pericol în sensul Legii 487/2002, utilizarea telefonului mobil era interzisă deși la pușcărie nu e, și mi s-a încălcat dreptul de-a comunica cu membrii familiei și eventual cu un avocat. Menționez că deși nu avea cum să provoace vreun pericol în sensul Legii 487/2002 mi s-au confiscat banii proprii, circa 300 de lei, la care aveam acces doar când aveau dânșii timp și chef și doar o parte din ei, bani a căror cheltuială trebuia să fie justificată personalului medical ei urmând a decide şi judeca după buna dispoziţie dacă şi câţi bani mi se cuvin.

Anexez prezentei

• copie după plângerea penală înregistrată în data de 12.06.2014
• copie după ordonanța de clasare din 06.03.2015


Rughiniș Marian 12.03.2015
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 2 Sep 2015, 08:24 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
rogvaiv
mesaj 2 Sep 2015, 08:59 AM
Mesaj #4


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Apoi a venit asta, adică judecătorul de cameră preliminară și prim-procurorul le-a zis:
Vedeți că sunteți cam ilegali!
Ia de-aici, să știe și alții cât de neglijenți și leneși sunteți:






Notă: Când am fost chemat la reaudieri, comisarul de la investigații criminale (milițianu de sex feminin) mi-a spus pe un ton acuzator: Oricum îți va fi luată o mostră de scris, acuză făcută în contextul solicitării expertizelor grafologice și grafoscopice. Atitudinea tipică a milițianului care vede și în stânga și în dreaptă inamici, nefiind capabil să discearnă și să facă diferența între victimă și agresor.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 2 Sep 2015, 09:37 AM
Mesaj #5


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Deși judecătorul de cameră preliminară a confirmat că ce au făcut leneșii ăștia e ILEGAL, însărcinații cu a face lumină în acest caz s-au scărpinat puțin în cap, s-au uitat unul la altul ca proștii, au dat probabil cel mult două telefoane și pentru că au și memorie scurtă, pe lână faptul că sunt revoltător de proști, au dat aceeași soluție fără a fi făcut nimic în plus în menținerea soluției ulterioare. Eu cred că ăștia au IQ de 65 cel mult!

Asta e plângerea finală, dacă ești curios de poveste, de alte detalii:

QUOTE
Plângere împotriva Ordonanței din 11.08.2015 către judecătorul de cameră preliminară
Dosar nr. 91/II/2/2015

Subsemnatul Rughiniș Marian, posesor al C.I. seria ** nr. ******, născut la data **** în localitatea Brașov, județul Brașov, domiciliat în *** formulez plângere împotriva Ordonanței 11.08.2015 emisă de prim-procurorul *** din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe întrucât s-au efectuat cercetări la un nivel deosebit de superficial și neprofesionist într-un dosar penal ce sunt reclamate infracțiuni contra libertății umane, contra integrității corporale, contra demnității umane, infracțiuni contra patrimoniului precum și infracțiuni de fals.

S-a dovedit încă de la început faptul că autoritățile au tratat cu maximă neglijență și ostentativă superficilalitate această cauză prin aceea că: Nu au fost audiate toate persoanele implicate nici măcar principalul subiect activ! Nu au fost audiați martorii; S-a încercat aplicarea metodelor cunoscute de cei care lucrează în sistemul juridic prin schimbarea artificială a încadrării juridice, declinarea competenței și găsirea unor vicii de procedură pe care numai un avocat deosebit de calificat ar putea să le depisteze; Nu a fost băgată în seamă o cerere înregistrată către Parchet prin care am solicitat efectuarea unor expertize grafologice și grafoscopice care să stabilească autenticitatea semnăturii prin care eu am fost deacord să stau internat.

Doresc, insist chiar, să reiau principala acuzație a acestui dosar, care se pare că a fost greșit înțeleasă, aceea de săvârșire a infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal faptă prevăzută de articolul 205 din Codul Penal, chiar dacă în forma în care persoana ce a întocmit Ordonanța s-a exprimat, se poate înțelege că fapta nu e prevăzută de legea penală. Reamintesc faptul că la data de 01 februarie 2014 am fost internat împotriva voinței mele, deși sunt adult, în clinica de Psihiatrie de pe strada Mihai Eminescu nr. 18 din municipiul Brașov. Am solicitat cadrelor medicale să fiu lăsat în pace, să fiu lăsat să merg acasă, cerere refuzată la care s-a răspuns cu o injecție sedativă pentru a fi redus la tăcere.

Deși clinica de psihiatrie din Brașov (ca toate celelalte de altfel) are statut de spital, regimul de acolo este pur de penitență, în sensul că sunt gratii la geamuri, ușile sunt de fier și stau încuiate, îți este restricționată libertatea fizică, nu îți este permis să ieși în curte, nu îți este permis să mergi, spre exemplu la chioșc. Banii îți sunt confiscați deși nu constituie niciun pericol în sensul niciunei legi. Telefonul mobil îți este confiscat deși nu presupune niciun pericol în sensul vreunei legi, decât pericolul de-a te adresa unui avocat sau presei eventual. Alături de libertatea fizică îți este încălcată și libertatea morală și sufletească întrucât cardele auxiliare se comportă cu pacienții precum gardienii de la penitenciare, deși persoanele internate (abuziv cele care a căror capacitate de gândire nu a fost luată definitiv de impunerea forțată a tratamentului psihiatric) nu au săvârșit nicio infracțiune, nu au fost trimiși acolo în urma unei hotărâri judecătorești și nici nu au dreptul de-a comunica cu membrii familiei sau cu un avocat.

Am adresat următoarea întrebare într-o altă plângere la care nu am primit răspuns, o să o adresez și pe această cale dacă mi se permite și o voi adresa și populației în seminariile susținute de mine cu ocazia înființării unui ONG, până mi se va răspunde: Dumneavoastră, cel ce citiți această plângere aveți dreptul la un proces asistat de un apărător înainte de a fi băgat în spatele gratiilor? Eu și mulți alții ca mine nu au avut și nici nu au. Deasemenea, cu privire la săvârșirea infracțiunii de supunere la rele tratamente nu s-au făcut cercetări, iar dacă acestea s-au făcut, declarațiile subiecților activi au fost mai mult decât necesare pentru a se formula o concluzie și a se pronunța scoaterea de sub urmărire penală. Rețineți vă rog că acele declarații ale subiecților activi sunt luate în considerare ca probe precum și faptul că în registrul de contenție (ce termen pretențios, LEGARE!) sunt menționate ora, data, motivele, parafa medicului și a asistentelor. Adică, eu dacă aș ține un jurnal propriu, să zicem online în care trebuie să-mi asum totuși ce scriu, și aș comite o infracțiune, faptul că am notat în jurnal că nu s-a întâmplat nimic notabil în acea zi ar fi considerat probă? Deci declarațiile sunt considerate probe iar faptul că în Registrul menționat este specificat ceva anume este considerat de asemena probă!

Reclam faptul că deși ordonanța de clasare a fost atacată în repetate rânduri, s-a dispus începerea urmăririi penale după rezoluția de NUP, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală prin Ordonanță, act ce a fost contestat de mine, instanța dându-mi câștig de cauză, persoanele însărcinate cu soluționarea LEGALĂ a acestei cauze nu au chemat martorii pe care i-am semnalat și au refuzat efectiv să îmi aprobe efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice în vederea stabilirii autenticității semnăturii de consimțământ precum și a împrejurărilor în care au fost întocmite acele acte de îngrădire vădită a libertății fizice și morale. În ultima Ordonanță emisă, cea reclamată în plângerea de față, se comunică faptul că probatoriul a fost suficient, adică niște declarații ale persoanelor făptuitoare!!! și din acest motiv nu s-a dispus efectuarea expertizelor precum și nechemarea martorilor, deși (!) nici măcar principalul subiect activ al acestei cauze, Hapcinski Hania nu a fost deranjat spre a-i fi puse niște simple întrebări. Desemenea se comunică în mod eronat faptul că eu nu am specificat exact martorii solicitați. Aceștia au fost menționați în mai multe ocazii dar faptul că autoritățile au fost superficiale și când au citit reclamațiile mele înregistrate nu este vina mea.
Reclam faptul că măsura prin care mi s-a restrâns libertatea fizică timp de 36 de ore este una total ilegală și profund inumană. Motivele care au stat la baza contenționării (legării!) au fost disciplinare iar legea 487/2002 care mi se flutură în față, spune limpede că această măsură inumană nu poate fi luată pentru a pedepsi un pacient. Simt nevoia să amintesc cele 3 contexte ale contenționării mecanice (LEGĂRII!):

Prima legare a avut loc la solicitarea femeii de serviciu care s-a iritat pentru faptul că eu venind de la toaletă am călcat și am lăsat urme pe unde dânsa a spălat. Aceasta s-a considerat sfidată astfel încât și-a chemat ajutoarele care au venit în 5 secunde, m-au imobilizat, au scos o bucată de sfoară și mi-au imobilizat (legat!) de pat mâinile și picioarele. La final, a venit în salon (celulă!) distinsul Szasz Titus (nu Tibor, citiți cu atenție, vă rog!) care a încuviințat cu sânge rece procedura (!legală!). Au urmat vizite regulate ale acestuia în care mă privea triumfător iar după circa 19 ore, dimineața următoare, am fost dezlegat de către un asistent medical al cărui nume nu-l cunosc dar pe care îl pot identifica cu ușurință datorită faptului că acesta mă târa până la pat și-mi administra în mod forțat injecții sedative și puternic dureroase.

A doua legare a avut loc în contextul în care eu mi-am scos șiretul de la pantalonii de training pentru a-l introduce la perechea de pantaloni de pijama care nu avea așa ceva. Nu există nicio dovadă asupra eventualelor mele intenții de suicid în afara declarațiilor subiecților activi care se pare că sunt considerate direct probe. Am stat ca mielul la tăiere a doua oară pentru a fi legat, nu am mai fost recalcitrant iar drept răsplată am fost eliberat după numai 8 ore. Amintesc faptul că în legea sănătății (mintale!) care mi se flutură în față este prevăzută această măsură inumană pentru maxim 2 ore și nu! poate fi folosită ca pedeapsă. Acest lucru, faptul că am fost legat de mâini și de picioare cu sfoara poate fi confirmat de către *** pe care l-am semnalat ca martor dar nu a fost chemat la audieri. Acesta a venit la mine în vizită și m-a găsit în amintitele condiții.

A treia legare a avut loc în contextul pedepsirii pentru aceeași presupusă intenție de-a mă sinucide. Adică, am fost legat 8 ore pentru a fi pedepsit, am luat o pauză de câteva ore iar când s-a făcut schimbul de tură de noapte, distinsa doamnă Baba Ramona-Ana a dispus legarea mea și pe timpul nopții. A treia oară am fost legat timp de aproximativ 9 ore. Menționez faptul că în legea 487/2002 acest lucru e legal doar pentru două ore.
Reclam faptul că mi s-a confiscat fără niciun drept (furat) suma de 300 de lei din care am primit cel mult 4 pachete de țigări pe care mi le cumpăra distinsul asisent la care am făcut referire mai înainte dar al cărui nume nu-l cunosc. Acestuia îi spuneam că am nevoie de bani și mă întreba: Pentru ce ai nevoie de bani (de banii tăi). Îi răspundeam că fie pentru mâncare, fie pentru a cumpăra ziarul sau pentru a-mi cumpăra țigări. Mi se răspundea că mâncare mi se dă acolo (mulțumesc pe această cale), ziare îmi dă el câte vreau iar țigări mi-a luat și ieri un pachet.

Vă rog să rețineți un neînsemnat aspect: Deși aceste clinici de psihiatrie au statutul de spital, neputând a se incrimina comiterea infracțiunii de lipsire de libertate, îți sunt confiscate actele, telefonul mobil, banii proprii iar dacă ai nevoie de bani trebuie să le ceri lor voie și trebuie să le justifici cheltuiala deși sunt ai tăi, munciți de tine.
Trebuia să le justific cheltuiala pentru că eu nu sunt în deplinătatea facultăților mintale pentru a-mi satisface nevoile fundamentale deși am IQ de 5 ori mai mare decât al lor și capacități de analiză, sinteză și analogie mai mare decât mule persoane care din păcate sunt reprezentanți ai autorităților publice învestiți de către Populație cu putere pentru a ne apăra nouă drepturile fundamentale, cei care le acordă un respect nejustificat și le plătesc un salariu revoltător de mare. Întrucât nu a intervenit prescripția pentru săvârșirea infracțiunii de furt, rog tragerea la răspundere și pentru faptul că am fost ușurat de aproximativ 300 de lei, bani pe care îi aveam la mine întrucât cu o zi înainte luasem salariul.

Vă rog să sesizați totala bătaie de joc a polițistului care a investigat cauza și a felului în care a pus problema restricționării mele fizice: Nu se putea mișca pentru a putea să fumeze. Vă rog să sesizați bătaia de joc a soluționării întregii cauze, vă rog să citiți și să analizați Ordonanța de clasare din data de 08 iulie 2015 pe care am atacat-o folosind un limbaj nejustificat de decent. Denunț faptul că Ordonanța din data de 8 iulie 2015 lipsea cu desăvârșire din plicul primit prin Poșta Română la data de 15 iulie 2015. Grefiera Parchetului, mi-a comunicat senin că a făcut cineva o greșeală și în plic a fost pusă doar coperta Ordonanței alături de Referatul de Clasare întocmit de comisar de polițíe Nastea Mihaela iar Ordonanța întocmită de doamna procuror *** mi-a fost înmânată în copie xerox cu data de 23 iulie având ștampila “conform cu originalul”. Deci avem o Ordonanță cu data de 23 iulie 2015 iar plicul cu data de 15 iulie 2015. Eu îmi permit să adresez alături de întrebarea dacă în țara dumneavoastră aveți dreptul la un proces asistat de un apărător înainte de a fi băgat în spatele gratiilor o altă întrebare: Ce s-ar fi întâmplat dacă dintr-o astfel de greșeală “omenească” se uita a se adăuga la un oarecare dosar, o probă cu înscrisuri sau o expertiză care ar fi dovedit nevinovăția unui inculpat? Judecătorul ar fi trântit o condamnare, iar un om, o persoană, ar fi făcut închisoare nevinovat.

Reclam că Ordonanța 11.08.2015 pe care o atac în prezenta, nu are menționat la finalul ei termenul de 20 de zile în care poate fi atacată conform art. 340 din CPP.
Solicit respectuos să dați o soluție definitivă rapidă, dacă tot nu se studiază cauza așa cum e legal prevăzut, pentru că nu vreau să mai trec prin acele amintiri cumplite care îmi consumă câțiva ani din viață de fiecare dată când editez o plângere împotriva unei Ordonanțe de Clasare. Vreau să mă adresez forurilor superioare din străinătate, în special Curții Europene dar nu pot face asta decât după ce am parcurs în prealabil tot aparatul juridic absurd și birocratic din România.


Anexez prezentei:
• Copie după actul de identitate
• Copie după Ordonanța 11.08.2015 pe care o atac în prezenta
• Ordonanța de Clasare primită în copie xerox la data de 23 iuile 2015 pe care scrie “conform cu originalul” și plicul în care am primit această Ordonanță la data de 15 iulie 2015.
• Copie după Ordonanța din 16 martie 2015 admisă de Instanță care arată în parte cât de neglijentă a fost derulată ancheta



Rughiniș Marian 20 august 2015
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 2 Sep 2015, 11:03 AM
Mesaj #6


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Uite, trăim în țara în care oamenii îșă fac DREPTATE singuri apoi intră la pârnaie ca să se facă dreptate!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 2 Sep 2015, 11:23 AM
Mesaj #7


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



și apropo, stai și croșetează, dar când ți va întâmpla ție să nu te miri că nu e nimeni în jurul tău, că îți vei fi meritat soarta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 6 Jan 2016, 07:49 PM
Mesaj #8


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Persoanele medicale mi-au vrut bine, dar eu, deosebit de prost nu mi-ai dat seama de asta. Nu am fost și nu sunt în deplinătatea facultăților mintale, și tocmai de aia, Szasz Titusz, mori de ciudă, că plângerea retrasă rămâne!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 09:03 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman