HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Procuror Criminalist și Comisar La Investigații Criminale, -Semianalfabeți leneși-
rogvaiv
mesaj 1 Aug 2015, 03:27 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Bun, înainte de scurta mea vacanță am publicat un articol intitulat A muri frumos™ în care am postat alte documente prin care am dovedit incompetența procurorilor și a ofițerilor de poliție și în care am explicat cum mi s-a întâmplat să vreau a muri. Și nu, articolul respectiv nu a fost scris cu intenția ulterioară de a muri... Am vrut să mă omor apoi am scris articolul, nu invers, nu! Se poate întâmpla și cum am făcut eu chiar de e puțin atipic. Am vrut să mă omor din cauza unor putori, unor analfabeți și infractori, gunoaie ordinare care ocupă funcții de procurori și milițieni în cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene.

Prezentul articol nu este despre mine, este despre ei și la urma-urmei despre voi cei ce-i plătiți pe respectații ăștia, autorități strigător la cer de incompetente. Datorită incompetenței și prostiei lor sifilitice, oameni nevinovați au făcut ani grei de închisoare, așa să știi, te rog! Spre exemplu, Ordonanța de clasare a cauzei penale prin care eu am reclamat infracțiunile de tortură, lipsire de libertate, supunere la rele tratamente, abuz în serviciu, vătămare corporală, amenințare, a venit într-un plic ce poartă peceta Ministerului Public dar Ordonanța lipsea cu desăvârșire. În plic era doar coperta Ordonanței! Am dovezi, nu vorbesc prostii, o înregistrare între mine și grefiera de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe pe care o voi înmâna la cerere și care rog a fi analizată prin identificarea amprentei vocale și folosită împotriva mea dacă e falsă, dacă eu derutez/dezinformez aici în care grefiera recunoaște că s-a făcut o greșeală (de netăgăduit!) și nu s-a trimis Ordonanța în plic.

Eu întreb altceva: Câți oameni nevinovați au făcut ani de închisoare din cauza incompetenților ăstora? Să zicem că la Dosar s-a uitat a fi pusă o probă cu înscrisuri sau o expertiză care dovedea nevinovăția inculpatului. Judecătorul ce făcea? trântea în secunda doi, o condamnare, și nu mă îndoiesc de asta, de faptul că din nenumărate greșeli neasumate, oameni nevinovați au făcut închisoare din cauza prostiei unora care ocupă abuziv posturi întrucât sunt semianalfabeți. Dragă cititorule cetățean al RO, tu îi plătești cu bani grei pe ăștia din munca ta și le respecți statutul. De simți că trebuie să faci ceva în legătură asta fă, de nu, nu. Nu oblig pe nimeni. Poți distribui articolul pentru a fi văzut de mai mulți oameni prin intermediul Facebook, Twitter, Google Plus, e-mail și ce mai știi tu, nu e reclamă, nu! Dacă ai observat, eu nu am aici bannere cu reclame, așa că nu mă încălzește cu nimic numărul mare de vizitatori. Nu te obligă nimeni, dar să te gândești că mâine ție ți se poate întâmpla, că ai știut și ai stat cu mâinile în sân.

Asta e Ordonanța reclamată care a venit în plic absentă! A venit doar coperta și dacă nu sunt crezut aduc probe. Verifică data plicului: 15.07.2015 da? Verifică data Ordonanței: 23.07.2015 da? Acum, verifică te rog dacă Ordonanța e originală, sau dacă e în copie xerox și e scris pe ea CONFORM CU ORIGINALUL.
E scris, da? BUN! Mai departe dacă mi se va cere, voi înmâna Tribunalului o înregistrare ce conține o convorbire între mine și grefiera de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe. Cei în măsură, vă rog a o analiza să vedeți dacă e trucată sau nu. Deasemenea, rog a fi identificată amprenta vocală în vederea determinării apartenenței acesteia. Aparține ea grefierei sau aparține unei femei pe care am plătit-o eu ca să manipulez și să dezinformez. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, sunteți cam obligați a face asta, să cercetați, să identificați, să investigați, că de aia vă plătim, de aia te plătesc BĂ!



Iată și ce era acoperit de plic să nu fiu bănuit că ascund, că mint prin omisiune, nu! Rog a se vedea unde procurorul a bifat articolele cu pricina după ce în prealabil am primit Ordonanțe în care încadrarea articolului era făcută greșit. Așa se întâmplă când ești semi-analfabet, când nu ești în stare să deschizi Codul Penal, să citești numărul unui articol apoi să-l copiezi. Ăștia nici de copiat nu au fost buni la școală!



Împotriva mizeriilor ăstora eu am făcut altă plângere, urmează ceva definitiv cu are voi merge mai departe la CEDO și sunt absolut convins că voi câștiga împotriva lor. Mai mult decât atât, voi câștiga o sumă frumoasă de bani. Problema ar fi că suma ce-mi va fi mie virată nu va fi din buzunarul analfabeților incompetenți, ci din buzunarul tău și al tău. Nasol, așa e Legea la noi. Plângerea împotriva mizeriei de mai jos (editată în stilul unui copil retardat sau în cel mai bun caz semianalfabet) a sunat așa:














Plângere împotriva Referatului (Ordonanțăż) de clasare din data de 09.06.2015


Subsemnatul Rughiniș Marian, posesor al actului de identitate seria ** nr. ******, născut la data de**.0**.****, în loc. ***, jud. ***, domiciliat în str.*** nr. ***, jud. *** doresc să formulez plângere împotriva ordonanței de clasare din 09.06.2015, privind Dosarul penal nr. 730/P/2015 care are la bază binecunoscuta poveste pe care nu v-ați obosit nici de această dată să o investigați, nu ați chemat martorii, nu ați audiat subiecții activi, ați dat verdictul pe baza unor declarații și nimic mai mult, nu ați încuviințat efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice (atenție la deosebirea dintre grafologic și grafoscopic, deși nu știți acest lucru, e o diferență, și nu de nuanță), am invocat [...] dar nu v-ați obosit nici de data asta să verificați dacă semnătura îmi aparține sau nu, pentru pur și simplu nu ați binevoit. Argumentele la baza cărora stă această ordonanță sunt exact aceleași pe care judecătorul le-a declarat ilegale și netemeinice scrise în același limbaj cu aceleași greșeli gramaticale și de ortografie pe care înclin să cred că le-ați făcut intenționat. Am acest drept, sper. Anexez
La finalul Referatului de Clasare se menționează că în cauză este incident cazul de împiedicare a punerii în mișcare a acțiunii penale prevăzut de art. 16. Alin. (1) lit. a) a nu știu cărei legi, pentru că nu ați binevoit a menționa. Doresc, solicit amabil și respectuos să ne comunicați motivele legale pentru care ați luat această decizie care mă amuză și ne va amuza teribil pe mulți dintre noi, din țară și din străinătate. În special pe domnul comisar european învestit cu autoritatea pentru respectarea Drepturilor Omului responsabil cu supervizarea și sancționarea încălcării acestora de către autoritățile superficiale, neglijente și deosebit de incompetente plătite din banii noștri cu salarii revoltător de mari.

Reclam și denunț faptul că în statul român membru UE se tolerează de către niște semi-analfabeți incompetenți și superficiali în mod ostentativ și deosebit de grav:
Încălcarea și trântirea de toți pereții a


- LIBERTĂȚII UMANE
- INTEGRITATEA TRUPULUI UMAN CONSIDERAT SFÂNT
- INTEGRITATEA SUFLETEASCĂ PRIN SUPUNEREA LA TORTURĂ PE CARE O POT PROBA CU MARTORI
- DEMNITATEA UMANĂ PROTEJATĂ DE CĂTRE DECLARAȚIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI

Reclam și denunț faptul că în statul român membru UE se tolerează de către niște semi-analfabeți incompetenți și superficiali în mod ostentativ și deosebit de grav săvârșirea de infracțiuni grave, reclam și denunț faptul că ocupați posturi și funcții plătite din banii Populației în mod ilegal pentru că nu ați absolvit clasa a patra, nu ați absolvit disciplinele de Limba Română și Gramatică și în mod normal ar fi trebuit să lucrați la cosit iarba în parc sau să strângeți gunoiul și mucurile de țigară de pe peronul gării.

Reclam și denunț faptul că ați clasat cauza din punct de vedere al săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate deși am explicat cu subiect, predicat, virgulă și punct că mi-a fost trântită de pământ Libertatea, am fost ținut ca la pușcărie împotriva voinței mele în spatele gratiilor fără a fi săvârșit o infracțiune, fără a avea posibilitatea să iau legătura cu un avocat fără a avea dreptul la un proces asistat de un apărător. Deși am solicitat în mod legal să se efectueze expertize grafologice și grafoscopice (atenție, nu este același lucru, e o diferență! Vedeți manualul dacă nu ați făcut confetti din el) care să certifice dacă am semnat conștient și voluntar internarea mea, adică am semnat conștient și voluntar aplicarea de metode coercitive de îngrădire a Libertății individuale garantate (cică) prin LEGE în fața căreia nimeni nu mai mai presus, nici măcar bunul Dumnezeu!
Art. 16 – CONSTITUȚIA ROMÂNIEI: NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE
Se pare că voi sunteți mai presus de lege dar eu/noi nu știam șine cerem scuze pentru am abordat problema în felul ăsta, sperăm a nu suferi consecințe de pe urma tupeului nostru.

Reclam și denunț faptul că nu ați chemat martorii, nici măcar nu i-ați contactat. Mă ofer să vă donez niște minute în rețele de telefonie mobilă și fixă pentru a-i contacta pe aceștia. Vă fac transferul prin opțiunea transfer credit.


Reclam și denunț faptul că nu ați ridicat nici măcar un deget ca să faceți puțină lumină în acest caz!
Reclam faptul că ați audiat toți subiecții activi ai acestei cauze!

Reclam și denunț faptul că nu mi s-a acordat asistență psihologică (psihologică, Nu psihiatrică, chiar dacă sunt cuvinte asemănătoare, e totuși o diferență pe care o să v-o explic puțin mai târziu!).
Nu mi s-a acordat asistență psihologică deși este legal prevăzut acest lucru. Nimeni nu e mai presus de Lege, nici măcar voi, nu ne păcăliți! Autoritatea pe care o aveți ați primit-o din partea Populației, adică a noastră, cărora trebuie se le apărați drepturile. Din luna iulie a anului 2014 până în prezent (în prezent suntem în 2015!) doamna comisar Nastea Mihaela din cadrul Serviciului de Investigații Criminale nu a binevoit a mă pune în legătură cu un specialist în domeniu (psihologic! Nu psihiatric) pentru a fi consiliat. Renunț însă la consiliere, nu renunț însă la motivul din cauza căruia nu mi-a fost acordată. Motivul din cauză căruia renunț nu vă privește, dar vi-l comunic dacă ați reușit să citiți până aici fără pauză: M-am distrat foarte tare când am văzut Soluția dată de doamna Nastea confirmată de Parchet și a avut efect terapeutic.
Reclam și denunț faptul că nu am primit răspuns în ceea ce privește adresarea solicitată și înregistrată la Parchet privind efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice. Plăngerea este înregistrată la Parchet, poartă peceta MINISTERULUI PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL COVASNA dar nu are număr de înregistrare, ați uitat probabil să puneți număr de înregistrare. Eu o anexez ca să nu spuneți că glumesc sau că îmi bat joc de voi.
Nu glumesc cu absolut nimic din ceea ce am scris în prezenta și mi-o asum sub dublă semnătură dacă e nevoie. . *************** ******* ****** ** ********** Ați pierdut bătuți de propriile arme, ****** ** ************ ** *** *******
(NOTĂ: textul înlocuit cu asterisc reprezintă o informație strict confidențială pe care nu vreau să o aduc în atenția publicului)
Anexez prezentei plângeri care conține 2 (două) pagini următoarele documente în copie xerox:


- Prima pagină a Ordonanței de clasare a dosarului nr. 730/P/2015 care lipsește cu desăvârșire.

- Referatul de clasare întocmit de Serviciul de Investigații Criminale a IPJ Covasna.

- Solicitarea înregistrată și înmânată fără număr de înregistrare în care am cerut efectuarea expertizelor grafologice și grafoscopice.

- Plângerea inițială împotriva distinșilor medici, subiecți activi ai infracțiunilor reclamate, înregistrată la Parchet acum foarte mult timp – 12 iunie 2014.

- Plângere împotriva ordonanței de clasare din 06.03.2015 către Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna din data de 12.03.2015 care a fost admisă și în care am reclamat aceleași lucruri pe care le reclam și în prezenta plângere, într-o formă mult mai decentă, nejustificat de decentă.

- Ordonanță privind admiterea plângerii mai sus amintită emisă de către Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna la data de 31.03.2015, confirmată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Covasna prin care se infirmă Ordonanța din data de 06.03.2015 și care e izbitor de asemănătoare cu prezenta ordonanță reclamată.


Rughiniș Marian 23 iulie 2015



Asta este și plângerea în original pe care am înregistrat-o în 23 iulie 2015





APĂRĂ-NE DOAMNE!
Motivul editarii: Ascunderea partiala identitatii userului
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 11:25 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman