HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Psihologie

Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.

 
Reply to this topicStart new topic
> A Muri Frumos™!, -Despre sinucidere-
rogvaiv
mesaj 17 Jul 2015, 08:40 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



A MURI FRUMOS™!

-Despre sinucidere-



1. Diferența dintre tentativa de suicid și parasuicid.
2. Cochetările și flitrurile mele cu Moartea. Am vrut să o fut!
3. Tehnica unei morți frumoase - sau cum să mori fără să suferi.
4. Parasuicidurile mele, vă îmbrățișez. Cu drag!
5. Consecințe. Internări și Tortură.
6. Cum s-a ajuns aici?
7. Nu ți-am greșit cu nimic!
8. Mi-ai luat Libertatea deși e democrație. Ai trântit-o de toți pereții!
9. De ce să trăiești? De ce să mori? Analiza balanței Cost-Beneficiu.
10. De ce să trăiesc? De ce să mor? De ce să trăiesc? Analiza lucidă.


1. Diferența dintre tentativa de suicid și parasuicid.

Simplu. Tentativă e atunci când te gândești la asta dar ți-e frică să pui în ractică. Semeni și coci în tine scenarii, în mintea ta. Te temi însă de numa-numa să faci asta iar de începi a face, te urci pe un bloc și țipi să nu te oprească nimeni pentru că iese rău. Iei pastile apoi suni la 112. Îți tai venele apoi chemi un vecin să-ți dea primul ajutor. Dacă nu știe îl înveți tu. Asta e tentativa de suicid.

Parasuicidul însă, e mai mult de atât. Te sui pe bloc, îți dai drumul în gol de la etajul 7, cazi, ți se fărâmă oasele și vine SMURD. Te internează, stai luni de zile în ghips, ești nenorocit pe viață și trăiești. Ăsta e parasucidul.

2. Cochetările și flitrurile mele cu Moartea. M-am dat la ea și am vrut să o fut!

În tinerețe, pe la 12 ani, am întâlnit un copil care zicea că vrea să moară. Eram apropiați ca vârstă și când mi-a spus asta am rămas perplex. Nu-mi venea să cred că cineva și-ar dori asta, era sincer și nu era în depresie. La întrebarea firească "De ce?" a răspuns "Că vreau să văd cum e dincolo". Am reflectat puțin pentru că mă întâlneam cu un nou mod de a privi lumea, mod necunoscut în fragedă tinerețe. Au venit lucrurile nasoale - adolescența dulce-amăruie. Zilnic îmi venea să pun capăt veseliei dar eșuam mereu, de eșuat ce am fost!



Mă gândeam la tehnici și voiam a o face din motive extrinsece, din egoism totodată. Detaliez mai târziu, acum urmărește-mă. La ora asta am motive și intrinseci și extrin~
Îi făceam avansuri sincer spun, îi făceam cu ochiul și mă dădeam la ea:
Fum - Monoxid de Carbon de la sobă și ușa închisă. (Da, stau la țară!)
Aruncat de la etajul 12
Tăiat gâtul și tendoanele cu lama
Aruncat în fața trenului ce circula pe magistrala 400
Spânzurat de copac
Electrocutat
Înecat.

Voiam să ne futem ca-n filme, că să fac amor cu o fată atunci cu o fată de vârsta mea era de neconceput pentru ele, atât de urât, de sărac și de prost eram. Nu ăsta a fost motivul, jur! dar voiam neapărat să o fut pe madam Moarte!

3. Tehnica unei morți frumoase - sau cum să mori fără să suferi.

Dacă vei căuta pe Ministrul Informației și al Adevărului - GOOGLE tehnici de a muri sau vreau să mor vei găsi niște rezultate halucinante.
Site-uri în care morții își bat joc de tine. Eu nu-mi bat joc de tine pe site-ul ăsta. Tehnici și finaluri neadevărate și pseudo-științifice + critici pe site-urile de gospodine care nu au înțeles nimic de la viața prin care au trecut ca lebăda prin apă dar care-ți vor bate obrazul că vrei să faci asta...
Cu toate că lumea lor + altele similare ca absurditate te roagă în genunchi să o faci, te obligă practic.

Vei găsi pe unele site-uri și classicele tehnici cele mai frecvente frecventate: Înecul, Spânzurarea, Aruncarea înaintea trenului (metodă foarte eficientă dar terifiantă și chinuitoare), Electrocutarea, Secționarea arterelor, venelor și a tendoanelor, Înghițirea otrăvii, sau cianurii (dacă poți face rost norocosule).

Eu vreau să-ți prezint o metodă ieftină, ușoară, umană, sigură și eficientă. Dar nu o aplica!
De ajuns cât ai plătit!
De ajuns cât ai trudit!
De ajuns cât ai riscat în această Lume nesigură!
De ajuns cât ți-ai dat sufletul (și eu mi l-am dat) să-i ajuți pe cei din jur și ai primit feed-back care te-a făcut să vrei să te arunci de la etajul 3 sau 7.

Metoda mea presupune 15-20 de lei cel mult. Îți cumperi de la farmacie o seringă de 50 de ml și o seringă de 20 de ml. O sticlă de alcool sanitar (albastru de metilen - blue!), opțional vată. Ace sterile pe lângă cele de la seringi și atât. Îți faci puncție venoasă în vena mediană a cotului de la încheietura mâinii opuse cu care efectuezi tehnica. Execuți injecția intravenoasă cu albastru! de metilen. Imediat după, să FII SIGUR de rezultat îți faci intramuscular în treimea mijlocie a coapsei, zona aia unde ți se face că să neutralizeze MEDICII de la Psihiatrie după ce te-au legat după ce te-au chinuit, după ce te-au torturat și s-au simțit bine cu suferința ta, s-au hrănit cu asta. Zona aia anatomică în care ți-au băgat otrăvuri ca să nu te sinucizi cu propria vomă în timp ce erai legat de patul de fier în poziție decubit-dorsal.

E ușor de găsit, e ușor de identificat, e o zonă largă. Introduci acul brusc și perpendicular și în tine va intra albastrul de metilen după ce ți-ai aplicat intravenos. Imediat după pentru că te va lua cu amețeli și amorțeli, eu știu!
Zic să fii rapid pentru că e rău de te ia amețeala și amorțeala, e rău de tot dacă supraviețuiești. De aia zic, nu o aplica, îmi fac mie rău, că te-am ajutat și te am pe conștiință. Hai mai bine să vorbim! Lumea moartă și absurdă a persoanelor Zombie te va obliga să stai închis la nebuni ca la pușcărie pentru că ei, oamenii morți vor dori să te ajute cu forța. Știi cum te ajută? Sigur că da, omule viu. Te internează împotriva voinței tale.

Pe mine m-au ~ de 11 (unsprezece ori). Ți se va spăla creierul, ți se va lega mintea cu lanțuri. Ți se vor fi pus cătușe cu: Perfuzii, Ser, G5/G10 + anti-psihotice = anti-viață, anti-lumină, anti-iubire, anti-Dumnezeu! Știai că dacă te rogi lui Dumnezeu (că telefon nu poți da nimănui) sau dacă îți găsesc o carte de rugăciuni pe noptiera ruginită de fier ți se va pune pe biletul de ieșire, lângă diagnostic asta:
DELIR MISTIC.

Tu, de crezi în bunul Dumnezeu, dacă vrei să te rogi sincer și te văd MEDICII îți vor scrie:
Delir Mistic! Apoi când vei fi externat/eliberat, când vei fi nevoit să te integrezi, în Lumea Zombie nu vei putea pentru că vei avea, printre altele pe frunte: delir mistic.
Tu ai angaja pe cineva care are delir mistic pus de un medic¿

Și efectul injectării albastrului de metilen e ăsta, crede-mă, l-am încercat: Îți amorțește zona puncționată, apoi ți se va accelera ca un Ferrari Testarossa pulsul și Tensiunea Arterială îți va urca la cer. Ți se va accelera foarte tare, pe cuvânt! Îți va amorți emisfera stângă, apoi cea Dreaptă. Lumea rațională va ceda prima, lumea emoțională se va agăța cu ghearele să trăiască.
Evoluezi mult, te Iluminezi fără a citi publicații scrise de hipsteri mucoși datorită lipsei de O2 din sânge care ți-e luat de acel albastru. Vei avea viziuni și ți se va părea totul mic și neînsemnat. Cei care te-au batjocorit toată viața lor ți se vor părea niște puști drăgălași, niște copii dulci și simpatici, care râd, Odă bucuriei! Cei care s-au hrănit din tine, niște copii orfani care au făcut asta din nevoie, pentru că au fost abandonați de mama lor și nu au fost luați în brațe, nu au fost alăptați. Îi vei îndrăgi și vei dori să-i adopți că și ele sunt suflete și ei sunt semenii noștri ale întregului tot.

Știu că pare absurd, dar vei vedea dacă vei trece în Lumea celor Vii, în Lumea în care ești obligat să treci. Nu suferi, nu te doare!
Ți se va accelera pulsul, și T.A., creierul îți va amorți, vei deveni Iluminat apoi inconștient. Se face ALB în jurul tău pentru că Tatăl Nostru a stins LUMINA! (Detaliez la final...)

4. Parasuicidurile mele, vă îmbrățișez. Cu drag!



Atât de dese au fost parasuicidurile în Viața Mea încât nu mi-l mai amintesc pe primul. Cred că a fost cel în care am deschis ușa de la sobă (da! stau la țară), am închis-o pe cea de la cameră și am așteptat rece să se încălzească, calm să plec de acolo. Fratele meu a venit și m-a "salvat". M-a certat, a stins focul, a deschis ușa și m-a luat cu el la o bere. Au urmat multe altele. Niciodată nu am lăsat bilet de "Adio!" că nu i-am văzut rostul. Dacă nu m-a ascultat nimeni înainte de ce m-ar fi ascultat când n-ar fi avut niciun rahat de rost? Întreb....

Au urmat încercări eșuate de aruncare în gol de la etajul 3 + 9, încercări fără tupeu de aruncare înaintea trenului, tentative de spânzurare, de tăiere a arterelor, de secționare. Parasuiciduri cu medicamente - Rivotril, Carbamazepină, și Convulex de 300 mg - sute de bucăți deodată.

5. Consecințe. Internări și Tortură.

După ce că eram ultimul terminat, fără job, fără viață socială, fără viață, stai să vezi ce a urmat. Asta, firește, a determinat parasucidurile.
Stai să vezi cu te ajută Statul -Târfa cu care ești obligat să te însori- stai să vei cum te ajută societatea. Să vezi cum te ajută oamenii, cei din jurul tău, prietenii, (familia - no comment!). Să vezi și să nu crezi. În primă fază te duce ambulanța la UPU. Acolo te ține în camera de observație, li se rupe de tine, te lasă acolo și bună pace. Ți se termină perfuzia, ești mai terminat decât ai fost pentru că te vezi în viață, vezi că ai dat a mia oară failed, vezi că nici la asta nu ești bun. Nu ți se cuvine aerul și totuși îl respiri, te hrănești cu el. N-ai ce face, ești cu moralul jos și aștepți. Nici tu nu știi ce, dar aștepți...



Ți se face un Diazepam, iei somn și te trezești în spatele gratiilor. Petreci acolo o vacanță la pușcărie, apoi când se plictisesc de tine sau după ce îți vor fi învins definitiv mintea și spiritul ți se va face foaia de externare și viszontlátásra!
Asta în primă fază.
După ce îți revii, lucrezi ceva, îți juri că nu vei mai sta niciodată acolo! La o adică, e propria ta decizie (sau, nu) și dacă vrei stai, iar de nu, nu. Nu ești la pușcărie! Sau...?

La pușcărie stă treaba așa: Ți se permite să dai telefoane. Ai dreptul la vizite din partea unui avocat. Ai voie să ieși afară în curte. Stai închis pentru săvârșirea unei Infracțiuni, adică pentru că nu ai jucat după Reguli. La Psihi~ e invers: Stai închis pentru ne-săvârșirea niciunei Infracțiuni, adică tocmai pentru că ai jucat după Reguli iar ceilalți nu. Tu ești închis iar după ce ieși ți se pune eticheta în frunte și trăiește dacă mai poți. A, nu poți trăi? Omoară-te că tot ei te vor salva și te vor îngriji în stilul propriu. În dulcele Still Clasic Românesc și Uman.

...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 17 Jul 2015, 08:43 PM
Mesaj #2


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



6. Cum s-a ajuns aici?

Cum am ajuns să fiu prima oară internat? Hai să-ți povestesc dacă nu te-ai plictisit până acuma, să-ți vorbesc despre My First Love. Eu nu m-am născut cu probleme, ci sănătos perfect, la 9 luni, gras și vioi. M-a alăptat mama până târziu de tot. În familia mea nimeni nu a avut și nu are probleme de genul ăsta și suntem o familie foarte mare. Nicio rudă de gradul II, III, IV, pe linie maternă, pe linie paternă, până la cele mai îndepărtate rude prin alianță. Nu am avut, nu au avut. Nu am, nu au astfel de probleme, verifică în morții mă-tii! Ei, deasemenea, trăiesc și pot confirma se pot verifica înregistrările, consultațiile și istoricul medical.

Cei ce mă cunosc până a mă fi mutat din Brașov, până a fi terminat clasa a XII-a pot confirma că nu am avut astfel de probleme. Am fost un tip sangvinic și oarecum superficial. Socializam (și socializez) foarte ușor cu toată lumea în special cu fetele mai mari. Aveam rezultate medii spre bune la școală -mențiune la sfârșitul fiecărui an. În a 9-a și a 10-a am golănit și eram corigent pe semestru. Mi-am băgat mințile-n cap în a 11-a și a 12-a.

La sfârșitul clasei a 12-a eram un pic ciudat pentru că citeam cam mult, dedicam timp studiului și viitorului meu de care s-a ales praful. Dedicam mult timp examenului de Bacalaureat pe care l-am absolvit (la o școală normală, bine cotată - geniule) în prima sesiune printre primii din județ. De aia zic, eram un pic ciudat, că acordam timp studiului pentru viitorul meu, pentru că în ziua de azi, în aceste timpuri Iluminate e destul de atipic să te ocupi de viitorul tău prin muncă, disciplină și studiu. Atipic.

Prima mea internare a fost o internare forțată (cum altfel?) la Spitalul Universitar Militar Central Dr. Carol Davila - București în anul 2006 pentru că făceam parte din Ministerul de Interne. Sistemul de operare instalat cu brio ca oricărui om la vârstă fragedă a dat eroare în timp ce eram elev la
Școala de Poliție din Câmpina.
Inițial a dat eroare în urma a multor "chestii" tâmpite și absurde dintre care, 19 le-am pus în ramă, le-am făcut publice la mine pe Blog, pe un forum cultural și au apărut și pe site-ul

DE VEGHE PATRIEI

De reținut faptul că nu intri în Ministerul de Interne/MApN/SRI etc decât după un serios control fizic/psihic prealabil de către persoane autorizate cu grad militar și cu studii de medicină. Următoarele internări s-au bazat pe ștampila primului MEDIC - Isacu Silvius. Adică stai puțin, ăla de a pus ștampila, eticheta, știa el ce știa, nu?
Doar în timpul cât el a supervizat secția aia s-au întâmplat acolo grozăvii - o cioară penetrând-o pe o fată superbă cu ochi albaștri în timp ce rostea Tatăl Nostru.
Medic Primar (psihiatru, colonel Dr. Isacu Silvius - doctor, păi, da!)

Și a urmat avalanșa:
La Sibiu am fost legat cu curelele și torturat. Detaliez mai târziu într-un articol separat.
La Cluj-Napoca după ce am spart în Școala de Poliție "Septimiu Mureșan" pahare, farfurii și sisteme am fost legat cu funiile și torturat. Detaliez mai târziu într-un articol separat. Spun cât de vulnerabili au fost în septembrie 2008.
La Brașov la Eminescu am fost legat cu frânghia (am martori!) și torturat 36 de ore (am martori!)
Detaliez mai târziu într-un articol separat. Dacă voi mai trăi, dacă voi mai respira.



Am detaliat cui ar fi trebuit, Procuraturii Criminalistice și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean Covasna - analfabeți de aceeași parte a baricadei plătiți de tine cu sute de milioane de lei vechi pe lună. Au făcut o caricatură de anchetă, au tratat superficial și neprofesionist, că domnii și doamnele nu știu carte, sunt praf puișorii.

Nastei Mihaela - comisar șef în cadrul Serviciului de Investigații Criminale (!) îi dau meditații la Abecedar cu 15 lei ora.
Lui Baciu Adrian - procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe (!) îi dau meditații la Română și Drept Penal cu 30 de lei ora.
Judecătorul de cameră preliminară, când a văzut ce anchetă au făcut analfabeți ăștia respectați, a dat cu pixul roșu peste Ordonanța de Clasare o dosarului după Începerea Urmăririi Penale și a declarat-o Ilegală și neîntemeiată. Pe blog am pus dovezi, nu stau să le încarc aici, e irelevant cred unii.

Detaliez în articole separate de ești curios, de voi mai trăi în Lumea asta de Zombie unde cei ce trăiesc sunt pe cale de dispariție. Ăstora de au făcut caricatura de anchetă trebuie neapărat să le dau niște meditații. Ieftine!

7. Nu ți-am greșit cu nimic. CU NIMIC!

De ți-am greșit cu ceva zi-mi în față. Așa e uman, așa e bărbătește. Eu așa fac!
De ți-am greșit cu ceva, zi-mi și-mi cer iertare. Privat și public! Pe viitor nu se va mai întâmpla. Dar eu am executat zile de închisoare nevinovat, nu am săvârșit nicio faptă penală. Nu am greșit cu nimic, am jucat după Reguli! și am fost închis. Ce? Că nu se pune că ălea sunt Spitale? Stai tu acolo! Stai acolo 3 săptămâni de zici că nu e închisoare apoi mai vorbim dacă mai stă cineva de vorbă cu tine. Să vezi regim uman finanțat din banii tăi, din banii Ministerului Sănătății, din banii Statului = banii noștri.

Să vezi regim cu gratii la geamuri, cu uși din metal încuiate pe dinafară de cei ce au jurat să vindece să nu rănească și să nu facă pe nimeni să sufere. Iar tu pe dinăuntru, adică eu. Să vezi Reguli de spital: Nu ai voie să ai în posesie telefon mobil. La pușcărie ai voie. Dacă vrei să-i suni e cei apropiați, pe membrii familiei, eventual un avocat, nu ți se permite! Ți se confiscă și apoi urli la pereții albi., urlă la gratii că vin brancardierii și asistenții medicali să te lege, să te chinuie, să te tortureze. Se vor uita în ochii tăi cum suferi, se vor hrăni cu asta.

Tu îi plătești pe ăștia din munca ta impozitată. Ei sunt cetățeni obișnuiți cu familie, cu copii la școală, cu rate la bănci, credite. Vecinii îi cunosc drept oameni normali, obișnuiți care-și văd de treabă. Copiii lor îi văd ca pe niște părinți ca oricare părinți care nu-i lasă prea mult afară și îi supraveghează să nu se apuce de fumat. Ei înșiși se văd ca pe niște oameni obișnuiți, banali, comuni, ei ce chinuie, torturează ființe umane.

Să vezi Reguli! Să vezi și să nu crezi!

Nu ți-am greșit cu nimic, de ți-am greșit, te rog frumos să mă ierți!

8. Mi-ai luat Libertatea deși e Democrație!

În Abecedarul Dreptului se stipulează foarte limpede: Ești liber să faci ce vrea sufletul tău atâta timp cât nu încalci Libertatea nimănui, Libertatea celorlalți. Așa zicea John Stuart Mill inspirat de Alexis de Tocqueville. Eu nu ți-am încălcat Libertatea. Tu mi-ai încălcat Libertatea mea, ai trântit-o de toți pereții!!!

9. De ce să trăiești? De ce să mori? - Analiza Balanței Cost-Beneficiu.

În primul rând trăiești pentru că te-ai născut și nu ai de ales!
Un citat mitraliat cu aprecieri spune:
Viața trebuie trăită oricum căci ne este dată fără să o cerem și ne este luată fără să fim întrebați.
Vai, câtă profunzime! Așa o fi, nu te mai contrazic, pe mine unu, mă depășesc aceste Înțelepte și Iluminate vorbe de sărac cu duhul. De aia nu am apreciat și nu am înghițit niciodată astfel de citate. Și să explic puțin:

Viața trebuie trăită oricum... Oricum? Nu oricum, nu! De ești schilod, de suferi, de ești sărac și nu ești lăsat să te ridici, trebuie să trăiești. O, da!
Să trăiești mult de dragul de-a trăi, Să n-ai păreri sau idei, să nu-ți dorești, să nu vrei! Să fii bun, să ai o conduită Înaltă, așteptând vacanța de pe Lumea aialaltă..

Căci ne este dată fără să o cerem... Sună cunoscut tehnica asta de vânzare? Eu zic, aici ar fi trebuit să fim întrebați... unii din noi, nu toți. doar cei ce-și pun întrebări de-a lungul vieții, întrebări de genul:
De ce iese fum din foc?
De ce funcționează motorul cu aburi, de ce funcționează motorul electric? Mai era nevoie și de ăsta?De Ce?
De ce se deplasează trenul?

Dacă vrem să trăim să repetăm acest ciclu interminabil al suferinței. De ce să trăiești? Tu știi! Și eu știu. De ce (să nu)?

De ce să mori?
Viziunea mea întunecată despre această Lume luminată e puțin atipică, înclin să cred că și originală, cel puțin pe alocuri. eu nu cred că suntem muritori. Se știe că există două Lumi, două Universuri:
Universul Fizic & Universul Metafizic.
Universul Fizic e limitat în spațiu și timp, rece, întunecat, are trei dimensiuni ale spațiului euclidian, e absurd. Universul Metafizic e Universul ideal și perfect din mintea noastră. Sunt mai multe de fapt. E veșnic în timp, infinit în spațiu. E orice posibil în el, orice e posibil în el. Peretele ăla de ai dat tu cu capul aseară când ai fost beat aseară se ondulează în Universul Metafizic, îți poate da orgasme, multe și colorate în cascade (ca ălea pe care le-am dat eu multora și acuma vrei să mă vezi mort). În Universul Metafizic e permis orice fără sancțiuni. I-o poți trage Angelei Merkel chiar și lui Obama sau Putin. Poți stinge Lumina în Univers, să rămână totul ALB și nimic altceva. După Moartea Trupului Fizic ai acces în acel Univers unde te poți juca vesel și veșnic fără să te deranjeze nimeni. Și eu cred cu tărie că nu mă voi plictisi niciodată.

Asta e viziunea mea teoretică despre Moarte, nu o bag nimănui pe gât, e doar o opinie printre multele altele de genu': Noi la paznicul șef Sf. Peter care cu multe chei îți deschide și după, cânți la harpă și flaut după ce toată viața te-ai apărat de muște... cânți vesel și ramolit pe niște norișori care se ridică la ...Cer. Ăsta ar fi motivul intrinsec, aberant de ideal. Motivele palpabile sunt tone. În primul rând că scap de lumea asta cretină și absurdă pe care o cultivă geniile, o hrănesc și protejează și care trebuie inevitabil să se intersecteze cu lumea mea. Lumea viitorilor mei copii s-ar intersecta cu lumea cretină a geniilor, tâmpită și absurdă și asta e grav!

Dă-ți seama, după ce se vor naște ai mei copii, cât de grav va fi, că acum doar simt asta dar atunci voi ști și voi lua măsuri cu siguranță. O, da!

10. De ce să trăiesc? De ce să mor? De ce să trăiesc? Analiza lucidă-nu eu am cerut să mă nasc, poate ar fi fost fair să fiu întrebat.

Asta e ca acea super-ofertă care îți este băgată pe gât de corporatiști. E ca acele excremente pe care sărmanii oameni nevinovați erau obligați să le înfulece cu poftă și să fie recunoscători pentru asta din ecranizarea cinematografică a regizorului italian
Pier Paolo Pasolini - Salò o le centoventi giornate di Sodoma,
regizor care a fost asasinat tocmai în urma realizării acesteia. Asasinat de un fanatic. Asemeni lui Pasolini, un alt regizor a fost asasinat (în data de 3.3.1999) pentru că a vrut să deschidă ochii Lumii, Lumii ochii. Cu ochii larg închiși se numește ecranizarea din cauza căruia, Stanley Kubrick a fost asasinat (în data de 3.3.1999). Avea o sănătate de fier, nu avea probleme cu inima și a suferit brusc un infarct ce i-a cauzat o moarte subită. Eu am studiat puțină Medicină și știu un lucru: Nu mori direct de la un atac de corazón. Faci un pre~, ceva, orice, în fine.
Studiază și tu puțin ABC-ul Medicinei și-mi vei da dreptate vei vedea că nu vorbesc bălării deși m-am îndepărtat puțin. Revin.

Nu eu am cerut să mă nasc, ați uitat să mă întrebați dacă vreau asta. Fetușii din romanul Copilul Divin a lui Pascal Bruckner și-au revendicat acest Drept! Eu mi-l revendic deasemenea!

APĂRĂ-VĂ DOAMNE!

Ăsta e biletul meu de Adio! Dar nu ție ți-l las, că te știu, văd adresa ta de IP și consider că te-ai băgat cu bocancii în viața mea ca nesimțita/ul. Închide-o cu mult curaj! Închide-o! Las acest bilet și Las. Vă las că și tu m-ai lăsat (rece), las-o așa!

Finalul Apocalipsei (care a început deja) în viziunea mea e așa:
Îngerii aruncă torțe în Biserici apoi se omoară între Ei. Dumnezeu îi ucide, stinge lumina și totul devine ALB!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 18 Jul 2015, 08:39 AM
Mesaj #3


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Am mai avut un candidat de-asta.
Du-te te rog la un lac, pune-te cu spatele la lac si baga-ti pistolu în gura, asa ca sa nu fie mizerie pe-acolo. Si trage.
Dar ai grija sa nu ratezi sa mergi ceva pasi în apa, daca ai ratat, macar te îneci ca omu, si al doilea n-ar fi rau, o s-o vezi pe maica-ta care-ti zice:
Ba pustiule, nici macar asta n-o faci calumea.
Ca un Getleman, ce p_ula mea, îti dai al treilea glont.
Daca ai ghinion, te trezezti la un spital prin Baragan unde niste babe îti dau o supa printre dintii pe care nu mai îi ai.
Si te caci pe tine, dar pe nimeni nu-l intereseaza.
Dar gândeste-te câte frumoase fete cu pizde si cu ochi frumosi si sâni la fel sunt pe lumea asta... wub.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 18 Jul 2015, 09:08 AM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 18 Jul 2015, 08:39 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
rogvaiv
mesaj 18 Jul 2015, 10:47 AM
Mesaj #4


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Cla, Moșulică, intervenția ta, băgarea ta în seamă, spune mai multe despre tine decât despre mine. wink.gif

În continuare, Taina Nemuririi:





Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fantasee
mesaj 20 Jul 2015, 05:50 PM
Mesaj #5


Soul feeder
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.735
Inscris: 7 November 05
Forumist Nr.: 7.214



Rogvaiv, ai scris frumos. Mi-a plăcut smile.gif şi îţi mulţumesc pentru o lectură interesantă.

Înţeleg că decizia ta de a alege când şi cum mori vine din conştientizarea faptului că nu te-a întrebat nimeni dacă vrei să te naşti.
Suntem toţi la fel din acest punct de vedere, nu ne întreabă nimeni nimic la chestiile astea măreţe.
Rămâne însă enormă, ca un elefant alb în mijlocul camerei, întrebarea nepusă: ce vrei să faci cu viaţa ta, dacă tot o ai? Ţii minte că ţi-am mai scris asta prin Hanul ăsta mare undeva că e alegerea ta.

Nu alegi ce ţi se întâmplă, dar alegi ce valoare dai lucrurilor care ţi s-au întâmplat. Şi încă mai poţi alege ce ţi se întâmplă mai departe.
Toate nedreptăţile pe care le-ai trăit nu te pot reduce la un om chinuit dacă nu permiţi acest lucru. Omul din tine valorează mai mult decât ce i-au făcut alţii.
Ar fi greu să uiţi toate acele lucruri despre care povesteşti, mai uşor ar fi să nu te mai întrebi de ce ai trăit aşa ceva.
Să ştii că este o calitate faptul că nu poţi înţelege răutatea şi micimea altora.

Te superi pe lume şi vrei să scapi de ea, înţeleg asta foarte bine. Dar este oricum imposibil să cunoşti lumea cu adevărat ... iar de scăpat de ea vei scăpa oricum într-o zi. Toţi scăpăm. smile.gif
Sunt convinsă că vei întâni o fată frumoasă care va deveni soţia ta. Dacă aş fi fost bărbat mi-aş fi ales de soţie o atee care să pună familia noastră pe primul loc.
Nu mi-ar trebui o femeie care abia aşteaptă să moară ca să-şi întâlnească adevăratul mire, nu o femeie care să simtă inferioară mie, nu o făcătoare de plozi în ciuda sensibilităţilor financiare.

Tu şi frumoasa ta soţie aţi fi în situaţia de a întreba un prunc nenăscut dacă vrea să se nască în familia voastră.
Am să citesc cu mult interes atunci ce vei scrie tu că ţi-a răspuns. laugh.gif

Prieteni adevăraţi vei găsi greu, dacă vei găsi vreodată. Aşa este normal defapt, nu invers: oamenii falşi te-ar necăji şi mai mult.
Să nu crezi dragostea din cuvintele nimănui, leagă-ţi ochii şi astupă-ţi urechile şi măsoară doar faptele.
Dacă ai îndoieli, alungă persoana respectivă şi vezi dacă se întoarce. Pentru mine asta a funcţionat enorm: omul care declara că mă iubea veşnic nu s-a întors niciodată.

Pe mine nu mă interesează cine ai fost şi ce ai păţit. Mă interesează cum îţi faci o viaţă frumoasă, ignorând anii deja trecuţi.
După ce îţi găseşti perechea să nu mă inviţi la nuntă că nu vin smile.gif dar dacă la aniversarea a 10 ani de căsătorie mai sunteţi împreună şi mă înviţi, venim. smile.gif


--------------------
Tărâmul Poveştilor.

Loc cu povești

Let your weird light shine bright, so the other weirdos know where to find you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 21 Jul 2015, 10:13 AM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



NU EXISTA MOARTE FRUMOASA SAU URATA, MOARTEA ESTE DOAR MOARTE. Ideea ca moartea poate fi frumoasa contravine instinctului de conservare, nici macar eroii nu mor frumos, ci pur si simplu mor, noi facem sa para frumoasa moartea lor, insinuand ideea sacrificiul. Nasterea este viata, iar viata este drumul catre moartea naturala, tot ce aduce moartea mai devreme pe acest drum, este un accident, oricare ar fi originea acestuia. Ideea ca sinuciderea este un drept capatat prin nastere, pe motivul ca nici atunci nu te-a intrebat nimeni, este pentru mine o aberatie, multi copii sunt doriti de parinti, nasterea este o bucurie in familie, moartea, pierderea celor dragi este tristete. Social, filozofic, ritualic etc. putem accepta ca pentru multi viata este o incercare, un chin, o calatorie plina de peripetii bune sau rele, ca intreaga viata nu ne-a fost data si ca moartea ne-ar aduce linistea de care credem ca avem nevoie, dar cine stie ca dincolo de moarte exista ceva care ne da dreptul sa refuzam viata. Nici macar moartea asistata, eutanasia nu este frumoasa, acceptarea acesteia, este o forma macabra a umanismului, din nefericire cate odata necesara, pentru a curma o suferinta mai mare decat placerea vietii.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Jul 2015, 11:38 AM
Mesaj #7


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Marduk, bati câmpii.
Arabii îsi pun la burta o bomba ca stiu ca pe undeva în Nirvana îi asteapta 99 de fecioare plus Mohammed rofl.gif

Ma întreb doar... cum e cu femeile cu bomba la corp, asteapta 99 de mosi, si fiecare cu 99 de dezvirginate, atunci ce mai cauti acolo ca baba ?
Nu-i ma bine sa te joci cu arabii prin nisip pe lânga niste camile, cobre, vipere si scorpioni ? blink.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 21 Jul 2015, 12:15 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Jul 2015, 12:22 PM
Mesaj #8


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Rogvaiv, când ai de gând sa-ti dai câmpii ?
Scrie-ne te rog dup-aia cum e dincolo.

Te-ai întrebat precis daca fac misto.
Bineînteles, doar subiectul îmi propune asta.
O sa murim toti, dar nu de binevoie.
Daca ai noroc la 80 de ani, adormi pur si simplu.

Acest topic a fost editat de Cla: 21 Jul 2015, 12:38 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 21 Jul 2015, 06:50 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(Cla @ 21 Jul 2015, 12:38 PM) *
... bati câmpii...Arabii îsi pun la burta o bomba ca stiu ca pe undeva în Nirvana îi asteapta 99 de fecioare plus Mohammed...

Mein lieber, exact asta spuneam:"nici macar eroii nu mor frumos, ci pur si simplu mor, noi facem sa para frumoasa moartea lor, insinuand ideea sacrificiul"


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 21 Jul 2015, 08:29 PM
Mesaj #10


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Mă bucur stimată doamnă că ți-a făcut plăcere să citești ce am scris eu cu durere.

Multe de făcut cu viața mea ar fi, dacă aș fi fost în depresie nu aș răspuns asta pentru că nu aș fi putut gândi așa, gânduri luminoase (nu Iluminate!)
În altă ordine de idei Omul din mine valorează mai mult decât ce i-au făcut alții și deși nu există omul trecut, așa cum nu există trecut, viitor ci doar PREZENTUL CONTINUU, omul trecut l-a format ca olarul pe cel de astăzi care sunt azi, în prezentul continuu. Am o mulțime de planuri cu a mea viață pe toate palierele: Sentimental, profesional care va ajuta planul material. Răutatea și micimea o pot înțelege. Ziceam așa la un moment-dat:

QUOTE
Cei care te-au batjocorit toată viața lor ți se vor părea niște puști drăgălași, niște copii dulci și simpatici, care râd, Odă bucuriei! Cei care s-au hrănit din tine, niște copii orfani care au făcut asta din nevoie, pentru că au fost abandonați de mama lor și nu au fost luați în brațe, nu au fost alăptați. Îi vei îndrăgi și vei dori să-i adopți că și ele sunt suflete și ei sunt semenii noștri ale întregului tot
.
smile.gif

Mă îndoiesc că vom scăpa vreodată de Lume, poate în forma în care este ea acum și în felul cum ne apare nouă, dar noi, așa cum am menționat suntem nemuritori, nu doar românii.



Am explicat și de ce cred eu că suntem nemuritori nu doar noi românii. Dacă Dumnezeu e Nemuritor atunci și noi, fii Lui suntem la fel, deși s-ar putea ca Tatăl Nostru să nu fie nici El nemuritor!

QUOTE
Sunt convinsă că vei întâlni o fată frumoasă care va deveni soția ta. Dacă aş fi fost bărbat mi-aş fi ales de soţie o atee care să pună familia noastră pe primul loc.
Nu mi-ar trebui o femeie care abia așteaptă să moară ca să-și întâlnească adevăratul mire, nu o femeie care să simtă inferioară mie, nu o făcătoare de plozi în ciuda sensibilităţilor financiare
.

Am întâlnit zilele astea niște minunății, medici rezidente pe secția unde efectuez eu ultimul stagiu de practică, pe cardiologie intervențională. wub.gif wub.gif wub.gif Niște Îngeri de femei, Dame în adevăratul sens! smile.gif wub.gif mwah1.gif
Arată atât de bine, sunt atât de drăguțe și foarte-foarte smart, firește. Doar că Iubirea trebuie să vină din ambele direcții, altfel nu sunt curios. Moarte iubirii neîmpărtășite!

QUOTE
Tu și frumoasa ta soție ați fi în situația de a întreba un prunc nenăscut dacă vrea să se nască în familia voastră.
Am să citesc cu mult interes atunci ce vei scrie tu că ţi-a răspuns
.

Eu am discutat cu fosta care nu voia să aibă copii următorul lucru: De fapt, mi-a adresat întrebarea:
Ce te faci dacă îți va reproșa copilul că nu l-ai întrebat dacă vrea a se naște?
iar eu i-am replicat și aplicat o fatalitate cu viața crescută ce o avea:
Nu va avea ocazia niciodată să-și pună o astfel de problemă, voi avea eu grijă de asta, să fie așa!


QUOTE
După ce îţi găseşti perechea să nu mă inviţi la nuntă că nu vin smile.gif dar dacă la aniversarea a 10 ani de căsătorie mai sunteţi împreună şi mă înviţi, venim. smile.gif

Nu vei veni Fanta, nu vei veni! Nu fac psihologie inversă, nu vei veni, nu! flowers.gif


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Jul 2015, 08:38 PM
Mesaj #11


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Daaa, exact asa-i, iarta-ma te rog daca cumva am gresit spoton.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Jul 2015, 08:47 PM
Mesaj #12


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Pentru Rogvaiv :
A fost odata ca niciodata.
Un om a fost disperat si ne-a zis ca se sinucide.
Toti ne-am speriat si am vrut sa-l consolam.
Degeaba. Si chiar ca ne-am facut griji...
Dupa 6 luni apare omul si zice ca e fericit, are o fetita rofl.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 21 Jul 2015, 09:01 PM
Mesaj #13


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Nu mai murdări topicul ăsta serios pe care l-am scris cu durere în suflet cu glume de adolescent! Te rog!
Hai să vorbim pe marginea filmelor recenzate, eventual propuneri de recenzii. Te aștept!
VĂ AȘTEPT! Asta mă face să scriu în continuare despre filme, am nevoie de feed-back ca de aer, nu pot continua fără feed-back.
http://www.hanuancutei.com/forum/content-p...35/#entry767030

Acest topic a fost editat de rogvaiv: 21 Jul 2015, 09:02 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Jul 2015, 10:03 PM
Mesaj #14


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Crezi ca am facut glume aici? Am vrut doar sa-ti dau un pic de zahar.
Cred ca o sa ma retrag de-aici, oricum n-are rost.
Si daca vrei sa te omori, fa-o.


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 22 Jul 2015, 05:29 AM
Mesaj #15


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



QUOTE(Cla @ 21 Jul 2015, 11:03 PM) *
Si daca vrei sa te omori, fa-o.


rofl.gif

dacă vrei să te retragi de aici fă-o! rofl.gif

thumb_yello.gif ohyeah.gif thumb_yello.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Jul 2015, 12:18 PM
Mesaj #16


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Nu te las, Rogvaiv smile.gif Viata e prea frumoasa, demna de un om inteligent ca tine.
Alte mame au si ele fete frumoase. biggrin.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 22 Jul 2015, 12:25 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 6 Aug 2015, 10:00 AM
Mesaj #17


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



QUOTE(Cla @ 21 Jul 2015, 09:47 PM) *
Pentru Rogvaiv :
A fost odata ca niciodata.
Un om a fost disperat si ne-a zis ca se sinucide.
Toti ne-am speriat si am vrut sa-l consolam.
Degeaba. Si chiar ca ne-am facut griji...
Dupa 6 luni apare omul si zice ca e fericit, are o fetita rofl.gif


Păi omul ăla chiar a murit și a renăscut în ziua în care s-a născut a sa fetiță. Era probabil îngrijorat când a auzit că lăsat o femeie însărcinată și de-aia...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 7 Aug 2015, 03:21 PM
Mesaj #18


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Se poate, si asa joaca viata daca crezi ca n-ai o perspectiva.
Uite crede-ma, câteodata am fost si eu satul, pâna ce am dat de o dama care-mi da speranta wub.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 7 Aug 2015, 04:05 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(rogvaiv @ 6 Aug 2015, 11:00 AM) *
Păi omul ăla chiar a murit și a renăscut în ziua în care s-a născut a sa fetiță...

Filozofic si genetic ai dreptate, daca "a muri frumos" asta inseamna, sunt de acord ca "moartea" are o latura frumoasa.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tralalee
mesaj 25 Aug 2015, 10:00 AM
Mesaj #20


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 25
Inscris: 16 June 15
Forumist Nr.: 75.459



QUOTE(rogvaiv @ 6 Aug 2015, 10:00 AM) *
Păi omul ăla chiar a murit și a renăscut în ziua în care s-a născut a sa fetiță. Era probabil îngrijorat când a auzit că lăsat o femeie însărcinată și de-aia...


clapping.gif

Da. Cred ca asa se moare frumos, cand, desi suferi mult si stii sau crezi ca sfarsitul e iminent, in adancul sufletului tau simti ca porti multa iubire, care poate anula si frica si regretele pe care le-ai avea.
E foarte frumos prezentat momentul mortii si renasterii tale. biggrin.gif Iubirea te-a salvat. Iubirea ti-a dat o noua viata... Aceasta e sublima realitate! wub.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 08:45 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman