HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Psihologie

Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.

> A Muri Frumos™!, -Despre sinucidere-
rogvaiv
mesaj 17 Jul 2015, 08:40 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



A MURI FRUMOS™!

-Despre sinucidere-



1. Diferența dintre tentativa de suicid și parasuicid.
2. Cochetările și flitrurile mele cu Moartea. Am vrut să o fut!
3. Tehnica unei morți frumoase - sau cum să mori fără să suferi.
4. Parasuicidurile mele, vă îmbrățișez. Cu drag!
5. Consecințe. Internări și Tortură.
6. Cum s-a ajuns aici?
7. Nu ți-am greșit cu nimic!
8. Mi-ai luat Libertatea deși e democrație. Ai trântit-o de toți pereții!
9. De ce să trăiești? De ce să mori? Analiza balanței Cost-Beneficiu.
10. De ce să trăiesc? De ce să mor? De ce să trăiesc? Analiza lucidă.


1. Diferența dintre tentativa de suicid și parasuicid.

Simplu. Tentativă e atunci când te gândești la asta dar ți-e frică să pui în ractică. Semeni și coci în tine scenarii, în mintea ta. Te temi însă de numa-numa să faci asta iar de începi a face, te urci pe un bloc și țipi să nu te oprească nimeni pentru că iese rău. Iei pastile apoi suni la 112. Îți tai venele apoi chemi un vecin să-ți dea primul ajutor. Dacă nu știe îl înveți tu. Asta e tentativa de suicid.

Parasuicidul însă, e mai mult de atât. Te sui pe bloc, îți dai drumul în gol de la etajul 7, cazi, ți se fărâmă oasele și vine SMURD. Te internează, stai luni de zile în ghips, ești nenorocit pe viață și trăiești. Ăsta e parasucidul.

2. Cochetările și flitrurile mele cu Moartea. M-am dat la ea și am vrut să o fut!

În tinerețe, pe la 12 ani, am întâlnit un copil care zicea că vrea să moară. Eram apropiați ca vârstă și când mi-a spus asta am rămas perplex. Nu-mi venea să cred că cineva și-ar dori asta, era sincer și nu era în depresie. La întrebarea firească "De ce?" a răspuns "Că vreau să văd cum e dincolo". Am reflectat puțin pentru că mă întâlneam cu un nou mod de a privi lumea, mod necunoscut în fragedă tinerețe. Au venit lucrurile nasoale - adolescența dulce-amăruie. Zilnic îmi venea să pun capăt veseliei dar eșuam mereu, de eșuat ce am fost!



Mă gândeam la tehnici și voiam a o face din motive extrinsece, din egoism totodată. Detaliez mai târziu, acum urmărește-mă. La ora asta am motive și intrinseci și extrin~
Îi făceam avansuri sincer spun, îi făceam cu ochiul și mă dădeam la ea:
Fum - Monoxid de Carbon de la sobă și ușa închisă. (Da, stau la țară!)
Aruncat de la etajul 12
Tăiat gâtul și tendoanele cu lama
Aruncat în fața trenului ce circula pe magistrala 400
Spânzurat de copac
Electrocutat
Înecat.

Voiam să ne futem ca-n filme, că să fac amor cu o fată atunci cu o fată de vârsta mea era de neconceput pentru ele, atât de urât, de sărac și de prost eram. Nu ăsta a fost motivul, jur! dar voiam neapărat să o fut pe madam Moarte!

3. Tehnica unei morți frumoase - sau cum să mori fără să suferi.

Dacă vei căuta pe Ministrul Informației și al Adevărului - GOOGLE tehnici de a muri sau vreau să mor vei găsi niște rezultate halucinante.
Site-uri în care morții își bat joc de tine. Eu nu-mi bat joc de tine pe site-ul ăsta. Tehnici și finaluri neadevărate și pseudo-științifice + critici pe site-urile de gospodine care nu au înțeles nimic de la viața prin care au trecut ca lebăda prin apă dar care-ți vor bate obrazul că vrei să faci asta...
Cu toate că lumea lor + altele similare ca absurditate te roagă în genunchi să o faci, te obligă practic.

Vei găsi pe unele site-uri și classicele tehnici cele mai frecvente frecventate: Înecul, Spânzurarea, Aruncarea înaintea trenului (metodă foarte eficientă dar terifiantă și chinuitoare), Electrocutarea, Secționarea arterelor, venelor și a tendoanelor, Înghițirea otrăvii, sau cianurii (dacă poți face rost norocosule).

Eu vreau să-ți prezint o metodă ieftină, ușoară, umană, sigură și eficientă. Dar nu o aplica!
De ajuns cât ai plătit!
De ajuns cât ai trudit!
De ajuns cât ai riscat în această Lume nesigură!
De ajuns cât ți-ai dat sufletul (și eu mi l-am dat) să-i ajuți pe cei din jur și ai primit feed-back care te-a făcut să vrei să te arunci de la etajul 3 sau 7.

Metoda mea presupune 15-20 de lei cel mult. Îți cumperi de la farmacie o seringă de 50 de ml și o seringă de 20 de ml. O sticlă de alcool sanitar (albastru de metilen - blue!), opțional vată. Ace sterile pe lângă cele de la seringi și atât. Îți faci puncție venoasă în vena mediană a cotului de la încheietura mâinii opuse cu care efectuezi tehnica. Execuți injecția intravenoasă cu albastru! de metilen. Imediat după, să FII SIGUR de rezultat îți faci intramuscular în treimea mijlocie a coapsei, zona aia unde ți se face că să neutralizeze MEDICII de la Psihiatrie după ce te-au legat după ce te-au chinuit, după ce te-au torturat și s-au simțit bine cu suferința ta, s-au hrănit cu asta. Zona aia anatomică în care ți-au băgat otrăvuri ca să nu te sinucizi cu propria vomă în timp ce erai legat de patul de fier în poziție decubit-dorsal.

E ușor de găsit, e ușor de identificat, e o zonă largă. Introduci acul brusc și perpendicular și în tine va intra albastrul de metilen după ce ți-ai aplicat intravenos. Imediat după pentru că te va lua cu amețeli și amorțeli, eu știu!
Zic să fii rapid pentru că e rău de te ia amețeala și amorțeala, e rău de tot dacă supraviețuiești. De aia zic, nu o aplica, îmi fac mie rău, că te-am ajutat și te am pe conștiință. Hai mai bine să vorbim! Lumea moartă și absurdă a persoanelor Zombie te va obliga să stai închis la nebuni ca la pușcărie pentru că ei, oamenii morți vor dori să te ajute cu forța. Știi cum te ajută? Sigur că da, omule viu. Te internează împotriva voinței tale.

Pe mine m-au ~ de 11 (unsprezece ori). Ți se va spăla creierul, ți se va lega mintea cu lanțuri. Ți se vor fi pus cătușe cu: Perfuzii, Ser, G5/G10 + anti-psihotice = anti-viață, anti-lumină, anti-iubire, anti-Dumnezeu! Știai că dacă te rogi lui Dumnezeu (că telefon nu poți da nimănui) sau dacă îți găsesc o carte de rugăciuni pe noptiera ruginită de fier ți se va pune pe biletul de ieșire, lângă diagnostic asta:
DELIR MISTIC.

Tu, de crezi în bunul Dumnezeu, dacă vrei să te rogi sincer și te văd MEDICII îți vor scrie:
Delir Mistic! Apoi când vei fi externat/eliberat, când vei fi nevoit să te integrezi, în Lumea Zombie nu vei putea pentru că vei avea, printre altele pe frunte: delir mistic.
Tu ai angaja pe cineva care are delir mistic pus de un medicż

Și efectul injectării albastrului de metilen e ăsta, crede-mă, l-am încercat: Îți amorțește zona puncționată, apoi ți se va accelera ca un Ferrari Testarossa pulsul și Tensiunea Arterială îți va urca la cer. Ți se va accelera foarte tare, pe cuvânt! Îți va amorți emisfera stângă, apoi cea Dreaptă. Lumea rațională va ceda prima, lumea emoțională se va agăța cu ghearele să trăiască.
Evoluezi mult, te Iluminezi fără a citi publicații scrise de hipsteri mucoși datorită lipsei de O2 din sânge care ți-e luat de acel albastru. Vei avea viziuni și ți se va părea totul mic și neînsemnat. Cei care te-au batjocorit toată viața lor ți se vor părea niște puști drăgălași, niște copii dulci și simpatici, care râd, Odă bucuriei! Cei care s-au hrănit din tine, niște copii orfani care au făcut asta din nevoie, pentru că au fost abandonați de mama lor și nu au fost luați în brațe, nu au fost alăptați. Îi vei îndrăgi și vei dori să-i adopți că și ele sunt suflete și ei sunt semenii noștri ale întregului tot.

Știu că pare absurd, dar vei vedea dacă vei trece în Lumea celor Vii, în Lumea în care ești obligat să treci. Nu suferi, nu te doare!
Ți se va accelera pulsul, și T.A., creierul îți va amorți, vei deveni Iluminat apoi inconștient. Se face ALB în jurul tău pentru că Tatăl Nostru a stins LUMINA! (Detaliez la final...)

4. Parasuicidurile mele, vă îmbrățișez. Cu drag!



Atât de dese au fost parasuicidurile în Viața Mea încât nu mi-l mai amintesc pe primul. Cred că a fost cel în care am deschis ușa de la sobă (da! stau la țară), am închis-o pe cea de la cameră și am așteptat rece să se încălzească, calm să plec de acolo. Fratele meu a venit și m-a "salvat". M-a certat, a stins focul, a deschis ușa și m-a luat cu el la o bere. Au urmat multe altele. Niciodată nu am lăsat bilet de "Adio!" că nu i-am văzut rostul. Dacă nu m-a ascultat nimeni înainte de ce m-ar fi ascultat când n-ar fi avut niciun rahat de rost? Întreb....

Au urmat încercări eșuate de aruncare în gol de la etajul 3 + 9, încercări fără tupeu de aruncare înaintea trenului, tentative de spânzurare, de tăiere a arterelor, de secționare. Parasuiciduri cu medicamente - Rivotril, Carbamazepină, și Convulex de 300 mg - sute de bucăți deodată.

5. Consecințe. Internări și Tortură.

După ce că eram ultimul terminat, fără job, fără viață socială, fără viață, stai să vezi ce a urmat. Asta, firește, a determinat parasucidurile.
Stai să vezi cu te ajută Statul -Târfa cu care ești obligat să te însori- stai să vei cum te ajută societatea. Să vezi cum te ajută oamenii, cei din jurul tău, prietenii, (familia - no comment!). Să vezi și să nu crezi. În primă fază te duce ambulanța la UPU. Acolo te ține în camera de observație, li se rupe de tine, te lasă acolo și bună pace. Ți se termină perfuzia, ești mai terminat decât ai fost pentru că te vezi în viață, vezi că ai dat a mia oară failed, vezi că nici la asta nu ești bun. Nu ți se cuvine aerul și totuși îl respiri, te hrănești cu el. N-ai ce face, ești cu moralul jos și aștepți. Nici tu nu știi ce, dar aștepți...



Ți se face un Diazepam, iei somn și te trezești în spatele gratiilor. Petreci acolo o vacanță la pușcărie, apoi când se plictisesc de tine sau după ce îți vor fi învins definitiv mintea și spiritul ți se va face foaia de externare și viszontlátásra!
Asta în primă fază.
După ce îți revii, lucrezi ceva, îți juri că nu vei mai sta niciodată acolo! La o adică, e propria ta decizie (sau, nu) și dacă vrei stai, iar de nu, nu. Nu ești la pușcărie! Sau...?

La pușcărie stă treaba așa: Ți se permite să dai telefoane. Ai dreptul la vizite din partea unui avocat. Ai voie să ieși afară în curte. Stai închis pentru săvârșirea unei Infracțiuni, adică pentru că nu ai jucat după Reguli. La Psihi~ e invers: Stai închis pentru ne-săvârșirea niciunei Infracțiuni, adică tocmai pentru că ai jucat după Reguli iar ceilalți nu. Tu ești închis iar după ce ieși ți se pune eticheta în frunte și trăiește dacă mai poți. A, nu poți trăi? Omoară-te că tot ei te vor salva și te vor îngriji în stilul propriu. În dulcele Still Clasic Românesc și Uman.

...

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic
rogvaiv   A Muri Frumos™!   17 Jul 2015, 08:40 PM
rogvaiv   6. Cum s-a ajuns aici? Cum am ajuns să fiu p...   17 Jul 2015, 08:43 PM
Cla   Am mai avut un candidat de-asta. Du-te te rog la u...   18 Jul 2015, 08:39 AM
rogvaiv   Cla, Moșulică, intervenția ta, b...   18 Jul 2015, 10:47 AM
Fantasee   Rogvaiv, ai scris frumos. Mi-a plăcut ...   20 Jul 2015, 05:50 PM
Marduk   NU EXISTA MOARTE FRUMOASA SAU URATA, MOARTEA ESTE ...   21 Jul 2015, 10:13 AM
Cla   Marduk, bati câmpii. Arabii îsi pun la burta o bom...   21 Jul 2015, 11:38 AM
Cla   Rogvaiv, când ai de gând sa-ti dai câmpii ? Scrie-...   21 Jul 2015, 12:22 PM
Marduk   QUOTE(Cla @ 21 Jul 2015, 12:38 PM) ... ba...   21 Jul 2015, 06:50 PM
rogvaiv   Mă bucur stimată doamnă că ...   21 Jul 2015, 08:29 PM
Cla   Daaa, exact asa-i, iarta-ma te rog daca cumva am g...   21 Jul 2015, 08:38 PM
Cla   Pentru Rogvaiv : A fost odata ca niciodata. Un om ...   21 Jul 2015, 08:47 PM
rogvaiv   QUOTE(Cla @ 21 Jul 2015, 09:47 PM) Pentru...   6 Aug 2015, 10:00 AM
Tralalee   QUOTE(rogvaiv @ 6 Aug 2015, 10:00 AM) P...   25 Aug 2015, 10:00 AM
rogvaiv   Nu mai murdări topicul ăsta serios pe ca...   21 Jul 2015, 09:01 PM
Cla   Crezi ca am facut glume aici? Am vrut doar sa-ti d...   21 Jul 2015, 10:03 PM
rogvaiv   QUOTE(Cla @ 21 Jul 2015, 11:03 PM) Si dac...   22 Jul 2015, 05:29 AM
Cla   Nu te las, Rogvaiv Viata e prea frumoasa, demna ...   22 Jul 2015, 12:18 PM
Cla   Se poate, si asa joaca viata daca crezi ca n-ai o ...   7 Aug 2015, 03:21 PM
Marduk   QUOTE(rogvaiv @ 6 Aug 2015, 11:00 AM) P...   7 Aug 2015, 04:05 PM


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 09:30 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman