HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Universul Credintei:

Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.

 
Reply to this topicStart new topic
> Mucoșii Iluminați, PuȚoii De La Vice România, BATJOCORESC icoanele Ortodoxe
rogvaiv
mesaj 25 Jun 2015, 12:05 AM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Mucoșii Iluminați, PUȚOII de la VICE România BATJOCORESC icoanele Ortodoxe

Am citit acum mai bine de două luni un articol pe VICE scris de un puțoi care nu știe cum îl cheamă nici dacă îi dai două palme și îi pui buletinul în mână. Genul de copil-satelit care le știe pe toate, hipster al Noii Ordini Mondiale apărută când el era pe țeavă. La prima vedere, m-am amuzat puțin când am citit titlul, mi-a atras atenția, m-a făcut curios vorba altui Iluminat. ÎNSĂ, când am văzut cât de penibil e articolul cât de jenant este ce nu poate fi inclus la trolleală, sau în cel mai bun caz, una din aia ieftină, de gară, de puțoi cordit cu pretenții de jurnalist, de VICE, e probabil practicant gagiul, Adistu’ își spune micuțul. Probabil, R. A. cel ce vorbea în numele publicației că recrutează tinerii ce știu a scrie, voia să îi dea articolele puțoiului cu pricina și îți dădea 10-20 de ron să-ți iei țigări și un bilet de ratbv luându-ți adio de la copy right. Ok, am lungit-o destul, să explic puțin ce a vrut de fapt gagiul:

Articolul se intitulează


Dubioşenii divine pictate pe biserici româneşti
Poate fi găsit la adresa
https://www.vice.com/ro/read/dubiosenii-div...erici-romanesti

și vrea să ne arate el, de fapt, cât s-a amuzat el pe seama unor icoane și că ar vrea să ne împărtășească și nouă din minunata bucurie și să căscăm ochiișorii la el. Eu nu sunt credincios, nici nu încerc să apăr în vreun fel Biserica Ortodoxă care are destule bube, slavă cerului, dar stau și mă întreb, articolele ălea citite de muuulte mii și mii de cetățeni de loc proști, nu le verifică nimeni dintre ai lor, dacă mere sau nu? Nu de alta, dar riști să te faci de baftă cu așa ceva și îți strici din reputația de Ghizi ai Sfintei Iluminări...zic și eu. VICE, tu ce zici?

O dă la început cu Arsenie Boca, aka Sfântul Ardealului că tot e la modă și face furori, fenomen sociologic de altfel, studiat și de mine până la urmă, cu trasee până la fața locului, la Prislop – HD, cu implicații în accidente rutiere din partea membrilor familiei soldat cu răniți ce a făcut subiectul știrilor de tip BREAKING NEWS pe Realitatea, A3, RTV, DIGI ș.a.

Și dacă tot a avut onoarea Sfântul Ardealului să deschidă articolul satelitului, să fie Cap-de-Afiș cum se zice, îi este prezentată și titulatura, (e)ticheta convențională sau ne-
adică

...mainstream-ul picturii bisericești. Părintele Arsenie Boca are rangul de superstar pe scena duhovnicilor români.
JURĂ-TE, și te cred!

O dă cu ceva tehnologie din care nu a înțeles prea multe, pariez, și ironizează în dulcele stil de Gară viziunea lui Arsenie Boca asupra tipurilor de comunicare și comunicații care încearcă să-i explice unui înger motivul din cauza căruia nu îl bagă în seamă (eu te bag pe tine în seamă, puișor). Cică „M-am însurat. Mi-am rotunjit țarina. Mi-am cumpărat milioane de cai putere. Caut locuință pe altă planetă. Așa că... rogu-te să mă ierți; nu pot veni: nu mai avem această preocupare".
Manipulare de prost-gust, de începător ce nu mi-a ridicat colțurile buzelor nici un nano-metru.
Mai departe...

Individul își păstrează limbajul învățat la părinții săi și trece la partea a doua:

Bebele Iisus în țoale de pușcăriaș
Alături de binecunoscuta pictură ce mi-a dat fiori când am văzut-o, mie necredinciosul autor.



Adistu' :
"Arsenie Boca strikes again. La catedrala Sfântul Elefterie Nou de lângă Opera din capitală se află această pictură cu Iisus bebe ținut în brațele Maicii Domnului. De abia la 60 de ani de la realizarea ei și-au dat seama că micuțul are haine de deținut, deși era sub nasul tuturor. Probabil chiar reprezintă o haină de pușcăriaș, căci părintele a fost închis și torturat de către Securtitate în perioada comunistă în multiple ocazii, dar până la urmă sunt doar niște dungi, așa că ar putea fi și Iisus în pijama, care să simbolizeze venirea Domnului pe tărâmul oamenilor adormiți spiritual, camuflându-se astfel printre perne în folosul misiunii sale divine".


Deci, strikes again, și părintele și individul cu termeni în vocabular precum țoale de pușcăriaș la adresa fondatorului creștinismului (zic titulatura istorică, nu vreau să mă bag pe partea religioasă, discutabilă și despre care nu am multe cunoștințe)
Bun, deci IISUS în ȚOALE de pușcăriaș - nici să vreau sau să fi vrut în clasa a șaptea să scot așa porumbel de pubertar cu pretenție de glumă nu reușeam, ai performanțe, Adisitule și ai viitorul în față, ești de-al lor, rămâi pe Zonă!
PROBABIL, chiar reprezintă o haină de pușcăriaș, așa cum probabil mai-mult-ca-sigur ești deosebit de PROST încât meriți Premiul Întâi. Campionule!!! Bineînțeles că ESTE o zeghe, o haină de pușcăriaș ce altceva ar putea fi? Căci părintele a fost închis și torturat de către Securitate în perioada comunistă în multiple ocazii, DAR Până la urmă, SUNT NIȘTE DUNGI. A citit și băiatul revista aia din colț de la chioșcul de ziare de lângă stația de TAXI din Gara de Nord, a plătit pe ea 1,9 lei și e mândru că a făcut rost de informația asta. Ioana, mi-e rușine că ți-am scris mail-uri, că am vrut să colaborez cu tine! Cu al de-ăștia te încurci tu, ce filmează protestele anteniștilor în Piața Victoriei și e trasă de sutien de îți ia apărarea, cine alții decât B1? Vai de căpușorul tău... Campionul o dă serios și îi acordă meritele cuvenite părintelui Arsenie Boca, face cunoscut că a fost închis și torturat de Secu’să știe și cititorii VICE, mulțumim că ne-ai Iluminat, despre asta e vorba până la urmă, recunoaște...

Mai ANALizez spre ăsta și de partea cu dungi sau pijama sau tărâmul adormiților, perne, pentru că sincer, consider că i-am acordat prea multă atenție PUȚOIULUI ĂSTUIA cu pretenții de Iluminat.
Citește mai departe și trage tu o concluzie că așa e frumos, așa m-a învățat Mama.


Vei vedea că la un moment-dat, individul deviază, aberează grav de tot de la non-subiect semn clar că de fapt voia să o lungească să nu fie așa scurt și doar despre Arsenie Boca. Probabil a pierdut un pariu că altfel nu îmi explic cum putea să vină cu așa mizerie demnă de trântit de toți pereții care pe bune nu amuză niciun om trecut de 13 ani.

Puișor, când ți-ai luat tu camera foto în geantă și ai plecat pe drumurile PATRIEI NOASTRE să faci mișto de icoanele din București nu intenționai să mergi prea departe, să cauți prea adânc,
așa-i mamă-dragă? Panaramele sunt mai ieftine în jurul Bucureștilor, așa am auzit, și cred asta, sincer, dar pe tine nu mai mucosule. Trebuia să mergi mai departe, să vizitezi mai multe locuri din PATRIA NOASTRĂ să vezi și alte Dubioșenii Divine, să vezi și să nu crezi...fără să cercetezi. Că sunt locuri în țara asta cu biserici și picturi ce au intrat de mult în patrimoniul cultural UNESCO. Picturile tale au intrat în VICE, lasă că-i bine și acolo. Spre exemplu, la Chichiș, în județul Covasna -ținutul secuiesc, pământ românesc, bine-bine, știu, lasă asta- se află o altă pictură de-a părintelui Arsenie Boca unde bebele IISUS e pictat în aceeași postură pe care tu nu ai remarcat-o, adică are mâinile îndreptate în față, ușor depărtate și palmele în sus. Într-o manieră unică și originală. Ai remarcat însă că Iisus e îmbrăcat în țoale de pușcăriaș cum de altfel am remarcat și eu că ești deosebit de prost, revoltător aș spune.



Firește că sunt atâtea alte picturi în bisericile din RO de care mucoșii iluminați de la VICE România să facă mișto, ai de unde alege omule, trebuie să cauți puțin mai mult și mai profund. Dar după ce te maturizezi. Nu mult.

no offence, nu pot pune mai multe poze acum, pun link-ul de blog, e articolul complet acolo, nu că fac reclamă sau ceva...

http://marian-rughinis.blogspot.ro/2015/06...de-la-vice.html

eventual editez dacă pot mai târziu.

Acest topic a fost editat de rogvaiv: 25 Jun 2015, 12:39 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 07:52 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman