HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Cele Mai Tâmpite și Absurde 19 Chestii Reloaded, (II)
rogvaiv
mesaj 5 Jun 2015, 07:29 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Cele mai tâmpite și absurde 19 chestii pe care le-am întâlnit la școala de polițiști

RELOADED
Urmează REVOLUȚÍI


Ce fain ați renovat de când am plecat de acolo ...în 2006
Bani de burse aveți acuma?

cu 78 + 2 imagini sugestive
o imagine face mai mult decât


Articol nepropus către nicio publicație - va fi oricum refuzat și e bine așa
De data asta nu am primit suport de la niciun jurnalist, de la nicio persoană.
Marian

Cele mai tâmpite și absurde 19 chestii întâlnite în Școala de Poliție de la Câmpina




IGPR
Institutul Grotesc al Prostiei Retardate


Pe DRAPEL e scris UNIRE

de Marian Rughiniș



05 iunie 2015 ora 01.06 a.m.

Polițiștii, acea categorie de oameni despre care se fac glume pentru că nu ar fi foarte inteligenți si care e considerată pe bună dreptate brațul înarmat al legii au o anumită particularitate care-i diferențiază de noi muritorii de rând: Sunt spălați pe creier la modul cel mai autoritar. Și da, știu că fiecare dintre noi e spălat pe creier într-un anume fel, dar ei sunt spălați într-un mod aparte, într-un mod pe care eu, din păcate am avut ocazia să-l cunosc pe durata calității mele de elev al Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și pe care o să vi-l prezint în cele ce urmează.


Educația din școlile de azi. La fel ați rămas.



Vizionare TV de la orele 19.00


Mai mult ca sigur, te-ai întrebat de ce nu se poate negocia cu polițiștii în momentul în care ai fost prins în of-side și urmează să fii amendat spre exemplu pentru nepurtarea centurii de siguranță sau că nu aveai luminile de întâlnire aprinse pe timp de zi pe un drum național-european. Din simplul motiv că în școlile în care sunt formați și din care începe spălarea gravă pe creier ei sunt învățați cu totul altceva decât principiile funcționării sociale și necesitatea aplicării în mod imparțial a legislației.


Poliția Nord-Coreeană vă salută. Pentru omor înainte! Pentru ONOR am zis!




PRO VERIT
Că mai departe nu se vede. Tu vezi?


Voi sunteți, știm asta. Ce v-ați mai bucurat când v-ați poza făcută public...
Relax, sunteți frumoase, arătați bine, chiar simpatice...


Și voi, nici pe voi nu v-am uitat, nu-mi permit. Bruneta în stânga - Blonda în DREAPTA
Eu la mijloc.


Ne place această țară.


Voi nu puteați lipsi din peisaj. Se vede că sunteți de la Detașamentul 3
Ori suntem, patrioți, ori suntem patriTOȚI, ori nu mai suntem.

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...e-biciclete.jpg
Cu voi ce e măi băieți, ieșiți în trafic? Pe cine vreți să prindeți cu acele Lamborghini?


Nici pe voi nu v-am uitat băieți. Rămâneți puțin acolo în San Andreas...am dat save îaninte să închid jocul.


Jos pălăria/cascheta absolventelor! NU este o școală ușoară
Cunosc.


click - foto. Stai Calm!


Un subcomisar cadru didactic al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, care menționa că face parte din ultima promoție de milițieni și care spunea pe un ton apăsat că se mândrește cu asta, dădea niște sfaturi cu intenția de a economisi energia și timpul pierdut aiurea cu învățarea unor discipline ca Dreptul Penal, Criminalistica, Protecția Juridică a Drepturilor Omului Legislația Contravențională, Criminologia, Dreptul Procesual Penal sau Legislația Rutieră. Dacă vreți să ieșiți la pensie din Poliția Română și să dormiți liniștiți trebuie sa știți 3 formule de baza: "Ordonați!", "Să trăiți!", "Am înțeles." Restul e facultativ.


Psihologie & Sociologie, printre altele.


CRIMINALISTICĂ - TRASEOLOGIE - FOTOGRAFIE
JUDICIARĂ
Erau și oameni acolo, deosebit de inteligenți, pe cuvântul meu. Genii.
Șeful catedrei de Criminalistică - Gheorghici Viorel e unul dintre ei. (S-a nimerit să îmi predea și mie - sunt onorat).

Vreau să spulber de la început mitul conform căruia polițiștii sunt proști. Nu e adevărat! Foarte mulți n-au idee cât de exigente și de numeroase sunt probele și testele de admitere și că printre ele se află și un test IQ al cărui rezultat sub scorul care indică o inteligență peste medie te descalifică fără drept de apel cu interdicția de a mai candida în următorii ani.


Curba Inteligenței


Absolvenții de liceu intră deștepți dar ies cu creierele nivelate, uniformizate. Sistemul polițienesc de la noi e unul bazat pe supunere și obediență și orice inițiativă ai avea e stârpită din fașă de cadrele militare-didactice care unu la mână îți taie cu tu nu-mi propui MIE nimic și doi, când mi te adresezi stai în poziție de drepți!


Drepți!


Primul lucru de care au grija cadrele militare și/sau didactice (aflate în număr supărător de mare raportat la numărul de elevi) este să te dreseze, sa te facă să fii supus și să-i vezi într-o aură superioară astfel încât orice ar spune să ți se pară ceva extraordinar, de parcă de fiecare dată ai avea o revelație! Cadrele din instituțiile polițienești de învățământ își hrănesc ego-ul lor mic și meschin prin exercitarea puterii și a controlului asupra elevilor. Asta îi motivează și le dă satisfacție, cu asta se hrănesc. Despre asta e vorba acolo, relație de supunere sclav-stăpân cu acceptarea stăpânului ca fiind cel mai vrednic om, mai mult ca un părinte, de asta se ocupa prima oară restul fiind chestiuni secundare.

Dacă ești tânăr licean și te gândești să te îndrepți spre domeniul ăsta, gândește-te de două ori. Gândește-te bine dacă vrei să urmezi o carieră și o cale care nu-ți permite să evoluezi într-un sistem închis în care nu ai niciun cuvânt de spus iar până să te gândești să spui ceva trebuie să adopți poziția de drepți. Gândește-te de două ori, chiar de trei dacă vrei să te rezumi la cele 3 formule ("Ordonați!", "Să trăiți!", "Am înțeles.") pentru tot restul carierei ...Gândește-te bine căci odată intrat în sistem nu vei mai avea ocazia să gândești !



Distribuie acest articol să îl vadă cât mai mulți proaspăt absolvenți de liceu care își caută drumul în viață și să nu apuce pe cărări sinistre și rătăcite.



PHOENIX - Ceata

S-au sculat cu mic cu mare
Și au ieșit ÎN STRADĂ
Îmbrăcați de Sărbătoare
LUMEA ca să-i Vadă



De ce mai stăm? Ce mai judecăm?
Hai să nu lăsăm...
Timpul să se întoarcă înapoi
Hei, hei voi


Hai veniți cu Noi
De ce mai stăm?
Mai tăiem și firu-n PATRU
Pâine mâine.


VA URMA
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 11:10 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman