HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Alegerile Prezidentiale! Totul Despre Candidati!, Ce cred romanii despre cei inscrisi in cursa pentru Cotroceni!
gigip
mesaj 7 Aug 2014, 07:04 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402





Consultantul politic Bogdan Teodorescu a oferit stiripesurse.ro o analiza a discursului folosit de cei 9 candidati actuali la Presedintia Romaniei si a motivelor care stau in spatele strategiilor alese de acestia.

- Klaus Iohannis (candidatul PNL)

Dl Iohannis abia acum isi contureaza discursul, inca nu are un discurs foarte formulat. L-am vazut unde se duce, domnia sa incearca sa exporte imaginea de neamt organizat si rece, vrea o campanie civilizata, vrea sa discute despre proiecte, isi alege cu mare grija cuvintele. Nu prea intelege politica externa dar probabil ca intre timp o sa-l invete cineva, inteleg ca-l consiliaza niste oameni care stiu politica externa, atunci se va lamuri cum e cu Moldova, cu istoria, pentru ca lucrurile astea la cam patineaza un pic.

Mai are tendinta de a se apara de atacuri neraspunzand direct la ele ci creeaza teme alternative, adica a vorbit despre ortodoxie un pic, despre traditie romaneasca un pic, dorind sa se eschiveze de faptul ca, ma rog, ar putea exista ipoteza ca nu este foarte in contact cu ele.

Discursul dlui Iohannis are momentan o caracteristica fundamentala, aceea ca nu este atractiv, nu este memorabil. Dupa cele doua emisiuni de ieri (luni, n.red.), ati vazut cat de putine fraze s-au retinut din ce-a spus dl Iohannis. Aici nu este din vina presei, este vorba despre calitatea discursului, lipsit de idei pregnante, insa au timp sa-l lucreze, pentru ca pana acum dl Iohannis n-a fost obligat sa aiba foarte multe iesiri publice, nu are exercitiu, experienta, practica, nici o foarte usoara utilizare a limbii romane.

Domnia sa vorbeste bine romaneste, dar am impresia, s-ar putea sa gresesc, ca gandeste in germana si atunci isi traduce cuvintele. La cum il vad pe dl Iohannis, cred ca domnia sa gandeste in limba germana si vorbeste in limba romana.

- Monica Macovei (candidat independent)

Mai avem un personaj care va avea un discurs foarte personal, dna Monica Macovei, care-si va cifra intregul discurs pe singura zona in care domnia sa este cotata cu experienta, lupta impotriva coruptiei. Domnia sa va reduce totul la zona coruptiei si va incerca sa explice ca un Presedinte ca domnia sa va putea rezolva toate probleme Romaniei concentrandu-se pe problema coruptiei. Va fi un discurs destul de agresiv, va da cateva citate spectaculoase pentru ca foloseste cuvinte foarte tari, dar nimic mai mult.

- Alti independenti

A treia zona o reprezinta independentii, dl Viorel Catarama, dl Gheorghe Funar, dl Ioan Ghise, care vor fi obligati, fiecare in parte, sa foloseasca cate o tema tare astfel incat sa aiba sansa sa treaca prin bariera media. Ei vor fi obligati sa zica lucruri foarte contondente astfel incat sa poata sa fie citati si sa treaca gardul.

- Calin Popescu Tariceanu (candidatul PLR)

Calin Popescu Tariceanu are un discurs constitutional si foarte asezat, probabil este cel mai institutional purtator de mesaj pe care-l are in momentul de fata competitia electorala din Romania, dar are pericolul de a avea un mesaj tern, pentru ca toata viata a avut o comunicare mai degraba tehnica decat politica. Cu toate acestea, este purtatorul stindardului liberalismului in Romania, deci se ridica in numele unei idei majore si cu aceasta flamura in mana domnia sa poate capata o dimensiune politica, conflictuala, polemica, fata de fostii lui colegi din PNL si astfel Tariceanu are sansa unui discurs care sa genereze si interes si conflict.

- Catalin Predoiu (candidatul PDL)

La acest moment, dl Predoiu este un outsider in lupta pentru nominalizare, pentru ca Iohannis sta mai bine, asa ca incearca sa devina foarte strident, i-am remarcat cateva stridente de continut. Domnia sa nu este lipsit de continut si de limbaj, dar fiind foarte jos in sondaje, automat pune tot ce are de spus intr-o singura bocceluță si cu bocceluța aceea incearca sa sparga geamul. Nu stiu daca va reusi. Eu cred ca a gresit un pic abandonand discursul pe care-l avea original, domnia sa putea sa fie un purtator de cuvant interesant. In acest moment este la fel de strident cum va fi Macovei si cum vor fi independentii.

- Cristian Diaconescu (candidatul PMP)

Cristi Diaconescu este un personaj foarte asemanator cu Predoiu. Are substanta, este un personaj care cunoaste foarte bine anumite zone, cunoaste bine politica externa, cunoaste politica de securitate, justitia, stie politica, stie functionarea statului si ar putea sa aiba o viziune de ansamblu foarte consistenta si chiar penetranta. Problema lui este ca are un scor mic si din cauZa acestui scor mic simte nevoia sa apese pe niste pedale care nu-i sunt specifice.

Cand Traian Basescu insulta, insulta devine stire. Cand Cristian Diaconescu insulta, insulta lui nu devine stire. Simplul fapt ca injuri nu inseamna ca automat te si vezi. Basescu este un artist al injuraturii politice, care ii permite ca ori de cate ori spune ceva, acel ceva devine stire pe tot ecranul, capata multa dorita si ravnita audienta, in timp ce Cristi Diaconescu, incercand acelasi lucru, isi abandoneaza profilul de om care stie despre ce este vorba, stie cum functioneaza statul, ar putea sa aiba o contributie la aceasta dezbatere teoretica, dar se scufunda intr-o zona in care nu are nici limbaj, nici atitudine, nici verb.

Deci Cristi Diaconescu este in zona in care ar putea sa spuna lucruri interesante, dar spune lucruri triviale pentru ca asa crede el ca devine mai vizibil.

- Victor Ponta (candidatul PSD-UNPR-PC)

Ponta are cateva avantaje foarte mari. In primul rand, trece sticla pentru ca este in pozitia care este, deci ce spune el automat devine stire. Al doilea lucru este ca se afla in antiteza cu Traian Basescu, este tinta predilecta a lui Traian Basescu. Ei sunt pe axa principala, centrala, a politicii romanesti si toti ceilalti competitori incearca sa sparga aceasta axă. Insa axa principal a politici romanesti, inca, este axa Ponta -Basescu. Al treilea punct pe care-l are Ponta este ca, fiind sef al Guvernului, poate sa anunte lucruri bune. In acelasi timp, partea negativa este ca, fiind sef al Guvernului, ia in cont diversele esecuri.

Discursul lui Ponta este diferit de cel al lui Basescu. In timp ce Basescu are un discurs care in general se bazeaza pe senzational, apoi pe constructie, discursul lui Ponta e mult mai plat, este un discurs care de multe ori coboara spre tehnic si care, din cand in cand, da replica mai mult decat lanseaza subiecte. Daca ati observat, Ponta este in primul rand reactiv, nu este generator de atacuri, in principiu mesajele pe care le transmite el sunt de natura pozitiva, se refera la diverse realizari, el devine conflictual cand se apara. Basescu este pe dos, principalul lui mesaj este conflictual, de atac si foarte rar devine explicativ.

Ponta, Tariceanu, Diaconescu si cu Predoiu au cunostinte solide in anumite domenii de activitate, isi promoveaza cunostintele, sunt oameni care au facut administratie centrala, cunosc multe lucruri, au fost in pozitii importante, inteleg functionarea statului roman si atunci au o abordare linistita, pigmentata de diverse momente de atac si de aparare. Nu-l pun aici pe Iohannis pentru ca nu are cunostinte. Iohannis este liniar pentru ca ii lipseste in mod esential experienta, el nu are ce sa spuna. Vedeti lipsa de consistenta din aparitiile sale, domnia sa pur si simplu nu cunoaste unele subiecte.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 7 Aug 2014, 08:08 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='gigip' date='7 Aug 2014, 08:04 AM' post='759502']
Preluare din stiripesurse.ro:

Liderii PNL și PDL au decis să demareze procesul de unificare a dreptei. Imediat după alegerile europarlamentare au început negocierile pentru fuziune, dar în loc ca noua construcție să devină un magnet, liderii s-au trezit cu pierderi masive de efectiv.

1. Cea mai mare lovitură o dă Călin Popescu Tăriceanu. A luat 31 de parlamentari de la PNL, a înființat un nou partid de dreapta PLR și s-a poziționat clar împotriva fuziunii dintre PNL și PDL. La un moment dat, calculele parlamentare arătau tare bine pentru PNL-PDL, care chiar puteau emite pretenții să doboare giuvernul Ponta.

Plecările la Tăriceanu și cooptarea PPDD la guvernare de către PSD a dărâmat toate aceste planuri.

2. Pierderea Monicăi Macovei. Fuziunea dintre PNL și PDL a dus la pierderea unuia dintre cei mai importanți oameni ai PDL-ului, un vehicul electoral care putea smulge din voturile pe care Traian Băsescu le trimite PMP-ului.

3. La capitolul pierderi poate fi trecut și Crin Antonescu. Acesta a demisionat din funcția de președinte al PNL și pare că s-a distanțat foarte mult de noua construcție politică.

4. Pentru PDL este o pierdere până și faptul că trebuie să ignore PMP-ul. Partidul lui Traian Băsescu, compus în majoritate din foști membri ai PDL, trebuie ignorat, din motive de strategie politică. Pentru PDL poate fi considerată o pierdere, pentru că nu-și mai poate aduce înapoi parlamentarii.

5. La capitolul pierderi poate fi trecut și Traian Băsescu, care va juca, cel puțin în primul tur, alături de PMP.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 8 Aug 2014, 06:05 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='gigip' date='7 Aug 2014, 09:08 AM' post='759504']
[quote name='gigip' date='7 Aug 2014, 08:04 AM' post='759502']
Preluare de pe obiectiv.ro:


Victor Ponta candidat. Nu mai este niciun dubiu : Victor Ponta va intra de pe primul loc în turul II al alegerilor prezidenţiale din acest an. Mai mult, conform măsurătorilor sociologice, premierul nu are niciun rival pentru turul II, fapt confirmat şi de ultimul sondaj SocioPol.

Alegeri prezidentiale 2014. Altfel spus, odată ajuns în turul II, Victor Ponta are drumul deschis către Cotroceni, niciun alt posibil contracandidat nefiind în stare să-i pună probleme reale actualului prim-ministru. Fie că vorbim de Crin Antonescu, Mihai-Răzvan Ungureanu sau de Klaus Iohannis, nu ne putem aştepta la vreo surpriză din partea vreunuia dintre ei, diferenţele de scor dintre aceştia şi Victor Ponta fiind de-a dreptul uriaşe.

Astfel, dacă Victor Ponta îl va avea de înfruntat în turul II pe Klaus Iohannis, primul-ministru s-ar impune cu lejeritate în faţa primarului Sibiului, cu un scor sec de 60% la 40%.

Candidati prezidentiale 2014. “Victor Ponta şi Klaus Iohannis este clar că vor intra în turul al doilea. Situaţia este incomparabil mai slabă decât în 2009 când procentele celor doi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană fiind la un scor mai apropiat decât sunt acum Ponta şi Iohannis”, este de părere şi sociologul Mirel Palada.
Citeşte şi: VICTOR PONTA CANDIDAT. Care este modelul de preşedinte pe care îl propune Ponta

În acelaşi timp, dacă MRU ar reuşi să ajungă în turul II alături de Victor Ponta, fostul premier s-ar înclina în faţa actualului ocupant al Palatului Victoria, Ungureanu înregistrând un scor modest de doar 36%, faţă de cele 64 de procente pe care Victor Ponta ar urma să şi le treacă în cont. O situaţie cu adevărat interesantă este redată de scenariul conform căruia, în turul II, Victor Ponta l-ar avea contracandidat pe fostul său partener de alianţă, Crin Antonescu. Trădarea obiectivelor asumate pe vremea când se afla în USL îşi spun cuvântul în scorul ruşinos pe care Antonescu l-ar obţine în urma unei confruntări cu premierul Victor Ponta. Mai precis, primul-ministru ar avea câştig de cauză, reuşind un scor record de 70%, faţă de doar 30% pe care i-ar obţine Crin Antonescu.

Victor Ponta candidat. De asemenea, şi în ceea ce priveşte intenţia de vot pe partide, situaţia este la fel de clară. Astfel, dacă duminica viitoare s-ar desfăşura alegeri parlamentare, Alianţa PSD-UNPR-PC ar ieşi detaşat câştigătoare, bucurându-se de încrederea a 45% din electorat, mai mult decât PNL (20), PDL (13), PMP (6) şi UDMR (5) la un loc.

Toate aceste date ne conduc la o singură concluzie, sintetizată în doar trei cuvinte : Victor Ponta Preşedinte!
Citeşte şi: VICTOR PONTA CANDIDAT. Sondaj INSCOP. Victor Ponta cu un picior in Cotroceni
- See more at: http://www.obiectiv.info/sondaj-alegeri-pr...0.YbxIUBay.dpuf
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 8 Aug 2014, 06:05 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Marduk
mesaj 8 Aug 2014, 09:31 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Mon general, desi mi-am impus o "silenzio stampa" fata de postarile domniei tale, dar nu pot sa nu observ ca pe acest topic faci deja propaganda electorala. Nu ne zici nimic despre ce cred romanii despre candidatii pentru Cotroceni, doar parerile unora sau altora. Ai discutat serios cu romanii, alegatorii ce urmeaza sa desemneze un viitor presedinte al Romaniei? personajul care va face totul pentru ca romanii sa o duca mai bine, un presedinte care sa pastreze independenta justitiei, atat de blamata in ultimul timp? Crezi ca V.V. Ponta este "omul" providential pe care-l asteapta toti romanii? despre ceilalti nu te intreb pentru ca nu cred ca au sanse in fata masinariei de partid a PSD.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 8 Aug 2014, 10:09 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Marduk @ 8 Aug 2014, 10:31 PM) *
Mon general, desi mi-am impus o "silenzio stampa" fata de postarile domniei tale, dar nu pot sa nu observ ca pe acest topic faci deja propaganda electorala. Nu ne zici nimic despre ce cred romanii despre candidatii pentru Cotroceni, doar parerile unora sau altora. Ai discutat serios cu romanii, alegatorii ce urmeaza sa desemneze un viitor presedinte al Romaniei? personajul care va face totul pentru ca romanii sa o duca mai bine, un presedinte care sa pastreze independenta justitiei, atat de blamata in ultimul timp? Crezi ca V.V. Ponta este "omul" providential pe care-l asteapta toti romanii? despre ceilalti nu te intreb pentru ca nu cred ca au sanse in fata masinariei de partid a PSD.

Marduk,daca se facea tulburelul,era mai simplu de ce bati campii! Vad ca nu consumul de alcool dauneaza GRAV mintii tale ci retardul mintal! Unde vezi tu ca fac propaganda cuiva?Am facut eu,in miile de postari propaganda pentru vreo persoana,vreun partid? Du-te mai baiete si cauta-te la nenea doctoru' cu caputu! Toate cele 3 postari ale mele pe acest topic sunt DOAR preluari din ziare,cu aceasta specificatie! Nicio silaba din postari nu-mi apartine! Prin absurd,de dragul prostiei tale,daca ar fi asa,ce te ---- grija pe tine ? Pot sa fac propaganda cui vreau,fara apropbarea ta ori a celuilalt dobitoc! Posteaza ce vrei tu,toate aberatiile din lume dar,nu te mai lega de postarile mele! Nu ai niciun drept,tu ori celalalt tembel sa-mi cenzurati postarile,sa le atacati jegos,mincinos si nesimtit! Astept scuzele ce se impun! Daca nu faci asta,lucru la care ma astept, nu voi mai cobora in mocirla gandirii tale si nu iti voi mai raspunde atacurilor tale imbecile!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 8 Aug 2014, 10:24 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



rofl.gif Ok, ai dreptate niciodata nu ma invat minte. E ceva in mintea mea care vrea sa dea o sansa tuturor celor care lupta pentru o cauza, oricare ar fi aceasta. Cu dumneata si alti cativa n-am reusit, nu pot decat sa-ti urez succes in "intreprinderea" domniei tale de a continua sa speli creierele alegatorilor romani. Ceva ar trebui sa sti, atat domnia ta cat si ceilati soldati ce activeaza in acest domeniu, ca uneori toata aceasta "munca" poate fi in zadar, asadar inca odata succes si nu uita ca aici este un forum, in care musterii asteapta ca dumneata sa-ti exprimi parerea, nu sursele din care-ti iei informatiile.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 12 Aug 2014, 01:14 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Foarte, foarte, interesant si ingenios atacul pe turnanta a lui Klaus Werner Iohannis...dar mai mult si mai ales imi pare intelept pactul de neagresiune cu gasca basescu....Ar putea sa iasa ceva de aici.... rolleyes.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 12 Aug 2014, 03:00 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 12 Aug 2014, 02:14 PM) *
Foarte, foarte, interesant si ingenios atacul pe turnanta a lui Klaus Werner Iohannis...dar mai mult si mai ales imi pare intelept pactul de neagresiune cu gasca basescu....Ar putea sa iasa ceva de aici.... rolleyes.gif

Din pacate,nici nu au trecut decat cateva ore de la lansarea in cursa prezidentiala si Her Iohanis,minte cu nerusinare!
Liderul PNL, Klaus Iohannis, a fost surprins în timp ce intra cu mașina personală pe ușa Vilei Lac 3, vila de protocol a președintelui Traian Băsescu.

Confruntat cu aceste dezvăluiri, Klaus Iohannis a explicat că el a fost, de fapt, la Vila Dante, aflată în vecinătatea Vilei Lac 3, la un eveniment al Ambasadei SUA, prilejiul de retragerea însărcinatului cu afaceri, Duane Butcher.

Citește și: Iohannis: NU m-am întâlnit cu Băsescu. E o dezinformare și o minciună

Mașina lui Klaus Iohannis a fost fotografiată în timp ce intra pe poarta de la Vila Lac 3. S-a invocat posibilitatea ca, din motive de securitate, accesul la Vila Dante să se facă prin intermediul unui drum de servitute aflat în incinta Vilei Lac 3. Ipoteza este demontată de RAPPS, administratorul celor două vile.

”Imobilele Dante și Vila Lac au accese distincte din din artere de circulație publică”, precizează RAPPS, la solicitatea România TV.

Din imaginile prezentate de catre RAPPS se observa,indubitabil,doua lucruri:1-masina lui Iohanis INTRA LA VILA LAC 3,nu la Dante! 2-intrand la Vila lui Basescu,Iohanis nu avea cum sa ajunga la Vila Dante(intre cele doua locatii neexistand,logic,din motive de securitate,drum de comunicare!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 12 Aug 2014, 03:06 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



Preluare de pe adevarul.ro:
Premierul Victor Ponta a comentat discursul de lansare a principalului său contracandidat la algerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, precizând că prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale (ACL) continuă proiectul început de actualul preşedinte Traian Băsescu.

„Discursul lui Iohannis - pare scris de Traian Băsescu sau de oamenii lui. Asta am auzit ieri din vocea lui Klaus Iohannis - un discurs cu mesajele lui Băsescu, care continuă proiectul lui Basescu, venit din partea unui om înconjurat, chiar la masa de la care vorbea, de oamenii lui Băsescu, care vrea să guverneze România cu cei care au produs catastrofa economică din ultimii 10 ani. Devine din ce în ce mai clar că la alegerile care vor urma ne vom confrunta noi, cei care am reparat dezastrul făcut de Băsescu şi oamenii lui, cu echipa lui Traian Băsescu, cea care vrea să facă din nou doar ceea ce ştie“, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 12 Aug 2014, 05:39 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 12 Aug 2014, 04:06 PM) *
„Discursul lui Iohannis - pare scris de Traian Băsescu sau de oamenii lui. Asta am auzit ieri din vocea lui Klaus Iohannis - un discurs cu mesajele lui Băsescu, care continuă proiectul lui Basescu, venit din partea unui om înconjurat, chiar la masa de la care vorbea, de oamenii lui Băsescu, care vrea să guverneze România cu cei care au produs catastrofa economică din ultimii 10 ani. Devine din ce în ce mai clar că la alegerile care vor urma ne vom confrunta noi, cei care am reparat dezastrul făcut de Băsescu şi oamenii lui, cu echipa lui Traian Băsescu, cea care vrea să facă din nou doar ceea ce ştie“, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.


Lider PLR dezvăluie încrengăturile dintre Băsescu și PNL
Alexandra Iancu
Redactor , pesurse.ro
Publicat

acum o oră

Prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul PLR Octavian Bot a declarat faptul că „ Iohannis a fost desemnat candidat la Preşedinţie din partea lui Traian Băsescu”.
Redăm întregul comunicat:

„Ceea ce toată lumea ştia, s-a întâmplat: Klaus Iohannis a fost desemnat candidat la Preşedinţie din partea lui Traian Băsescu. Până la urmă, PNL a cedat în faţa lui Băsescu şi a făcut alianţă chiar cu regimul Băsescu, adică cu PDL.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 12 Aug 2014, 09:17 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Ca alegator si conform titlului acestui topic, am sa va spun ce cred despre "Candidati!, Ce cred romanii despre cei inscrisi in cursa pentru Cotroceni!"
Toti au ceva in comun cu fostul regim comunist, fie au fost pionieri, UTC-isti, informatori, acoperiti sau descoperiti, membrii ai protipendadei comuniste, cooperatiste, de la bisnitari si sefi de restaurant la secretari de partid si securisti, niste emanati ai "revolutiei" romanesti, originala si plina de teroristi si morti neidentificati. Nici unul din acesti candidati nu merita sa ajunga presedintele Romaniei, o tara europeana a secolului XXI. Nu merita pentru ca nici un candidat nu prezinta romanilor un program concret, la obiect, toti sunt pregatiti sa le ofere romanilor pomeni politice, nu programe pentru viitorul Romaniei, al romanilor. Pana la urma nu inteleg de ce va este asa teama, avand in vedere propaganda pe care o sustineti aici. "Stati linistiti la locurili voastre", eu zic ca PSD-ul si V.V. Ponta or sa castige alegerile, asta este aproape sigur, insa nu va pot spune ce va urma dupa aceste alegeri. Ca istoric amator, ma gandesc ca v-a urma o accentuare a bizantinismului, balcanismului, cu maziliri profund rusinoase, de la femeia de serviciu pana la functionarii apolitici, cu alte cuvinte o restructurare menita sa aduca linistea de care PSD are nevoie pentru a avea puterea absoluta.

Acest topic a fost editat de Marduk: 12 Aug 2014, 09:18 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 14 Aug 2014, 01:09 PM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Marduk @ 12 Aug 2014, 10:17 PM) *
Ca alegator si conform titlului acestui topic, am sa va spun ce cred despre "Candidati!, Ce cred romanii despre cei inscrisi in cursa pentru Cotroceni!"

Preluare de pe ziare.com:
Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei este contestata tocmai de membri din formatiunea din care face parte - Partidul Miscarea Populara.

Potrivit presedintelui Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, fostul consilier prezidential are probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare - 300.000.

"Am avut o sedinta si s-au ridicat probleme privind aceasta speta, multe discutii pro. Probabil la urmatorul Colegiu National, care va avea loc marti, 19 august, la Parlament, vom lua o decizie.

Din pacate, oamenii nu il vad foarte popular - probabil ca seriozitatea si faptul ca a facut parte din alte partide politice. Oamenii vor ceva nou, ceva care sa se identifice cu viziunea lui Traian Basescu, si care nu l-a tradat pe Traian Basescu", a spus Ruxandra Dragomir, la Realitatea Tv, subliniind ca pe 19 august se va pune in discutie candidatura lui Cristian Diaconescu.

De asemenea, Ruxandra Dragomir a mentionat ca Elena Udrea ar fi mai potrivita pentru a fi candidatul PMP, pentru ca bucura de o mai mare notorietate, iar Romania "e pregatita sa voteze o femeie".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 14 Aug 2014, 02:05 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE
„Ceea ce toată lumea ştia, s-a întâmplat: Klaus Iohannis a fost desemnat candidat la Preşedinţie din partea lui Traian Băsescu. Până la urmă, PNL a cedat în faţa lui Băsescu şi a făcut alianţă chiar cu regimul Băsescu, adică cu PDL.



rofl.gif rofl.gif rofl.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 14 Aug 2014, 02:45 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 14 Aug 2014, 03:05 PM) *
rofl.gif rofl.gif rofl.gif


Ponta iese la atac: îl distruge pe Iohannis cu baronii-preluare de pe adevarul.ro:
Lucian Negrea, Reporter
12/08/2014
642
iohannis blaga

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, iese la atac și îi dă o replică extrem de dură lui Klaus Iohannis, prezidențiabilul PNL. Ponta îi transmite acestuia că s-a înconjurat de baronii care au distrus România și se întreabă cum ar vrea să reconstruiască economia țării alături de aceștia.

”Domnul Iohannis spune ca vrea sa aduca 10 ani de prosperitate pentru Romania. Dar, in acelasi timp, s-a aliat si vrea sa faca guvern cu oamenii lui Traian Basescu. Adica, pentru a fi mai clar, vrea sa refaca economia Romaniei folosindu-se de cei care au distrus-o in perioada 2009-2012.

Discursul lui Iohannis – pare scris de Traian Basescu sau de oamenii lui. Asta am auzit ieri din vocea lui Klaus Iohannis – un discurs cu mesajele lui Basescu, care continua proiectul lui Basescu, venit din partea unui om inconjurat, chiar la masa de la care vorbea, de oamenii lui Basescu, care vrea sa guverneze Romania cu cei care au produs catastrofa economica din ultimii 10 ani.

Devine din ce in ce mai clar ca la alegerile care vor urma ne vom confrunta noi, cei care am reparat dezastrul facut de Basescu si oamenii lui, cu echipa lui Traian Basescu, cea care vrea sa faca din nou doar ceea ce stie”, susține Victor Ponta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 18 Aug 2014, 11:57 AM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 14 Aug 2014, 03:05 PM) *
rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Senzational! Dan Diaconescu,in direct si in reluare,eternul candidat la prezidentiale a fost condamnat la 3 ani inchisoare ,cu executare,pentru santaj! Poporul otevist a intrat in desnadejde iremediabila!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 18 Aug 2014, 02:40 PM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



am auzit si una msito la radio: Elena Udrea....se pregateste sa il bata pe Ponta...halal am ajuns daca tara a ramas in astia doi... unsure.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 18 Aug 2014, 03:43 PM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 18 Aug 2014, 03:40 PM) *
am auzit si una msito la radio: Elena Udrea....se pregateste sa il bata pe Ponta...halal am ajuns daca tara a ramas in astia doi... unsure.gif

Asa a declarat! Iata informatia publicata in stiripesurse.ro:
Liderul PMP Elena Udrea a declarat luni, dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca pleaca din PMP si candideaza independent, ca regreta gestul acestuia dar ca Diaconescu trebuia sa ramana sa se bata in partid.

“Regret decizia de a candida independent, de a pleca din PMP, cu cat mai mult cu cat se intampla inaintea zilei de maine, cand am convenit sa decidem prin vot care e cea mai buna solutie pentru PMP. Era benefica competitia interna din partid”, a declarat Udrea.

Liderul PMP Elena Udrea a precizat ca il poate invinge pe Victor Ponta in finala prezidentiala.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 18 Aug 2014, 04:54 PM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 18 Aug 2014, 04:43 PM) *
Asa a declarat! Iata informatia publicata in stiripesurse.ro:
Liderul PMP Elena Udrea a declarat luni, dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca pleaca din PMP si candideaza independent, ca regreta gestul acestuia dar ca Diaconescu trebuia sa ramana sa se bata in partid.

“Regret decizia de a candida independent, de a pleca din PMP, cu cat mai mult cu cat se intampla inaintea zilei de maine, cand am convenit sa decidem prin vot care e cea mai buna solutie pentru PMP. Era benefica competitia interna din partid”, a declarat Udrea.

Liderul PMP Elena Udrea a precizat ca il poate invinge pe Victor Ponta in finala prezidentiala.

Sondaj CSCI:

Cam acestea sunt datele problemei...
Metodologie şi eşantion
Ce? Populatia adulta, neinstitutionalizata folosind metoda CATI. Intrebari legate de intenția de vot și subiecte recente.
Esantion 1063 interviuri. Esantion multistadial cluster, cu selectia probabilistica a persoanelor. Esantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2011 si recensamantul populatiei 2002. Eroare tolerata 3%, la un nivel de probabilitate de 0.95.
Unde? National
Cand? 11-14 august 2014

VOT – Președinție (turul II)
Cu cine ati vota pentru functia de presedinte al Romaniei, daca in turul II ar ajunge urmatorii?
Victor Ponta - 58%
Klaus Johannis - 42%

Percepție învingător – Președinție
Indiferent de optiunea dvs de vot, cine credeti ca va ajunge presedintele Romaniei dupa alegerile prezidentiale din noiembrie?
Victor Ponta - 70%
Klaus Johannis - 17%
Călin Popescu Tăriceanu - 4%
Altii (sub 3% fiecare) - 9%


Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 18 Aug 2014, 04:57 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 18 Aug 2014, 04:43 PM) *
Asa a declarat! Iata informatia publicata in stiripesurse.ro:
Liderul PMP Elena Udrea a declarat luni, dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca pleaca din PMP si candideaza independent, ca regreta gestul acestuia dar ca Diaconescu trebuia sa ramana sa se bata in partid.

“.

Iata parerea lui Ion Cristoiu despre Basescu si Udrea!

Întrebare pentru Traian Băsescu: ”E bărbat de stat sau cârpă pentru o femeie?”
Cristi Șelaru, Redactor
16:42
42
udrea basescu plaja

PMP a plecat cu un candidat desemnat pentru prezidențiale, dar acum are doi! Cristian Diaconescu a fost gonit de Elena Udrea din PMP și s-a refugiat pe drumul independenței spre Cotroceni. ”E un iepure belit de Elena Udrea”, scrie Ion Cristoiu intr-un editorial de pe blogul propriu.

Analistul consideră că Traian Băsescu trebuie să arate de partea cui este: de cea a omului pentru care a semnat primul pe lista de susținere sau de partea celei pe care a făcut-o președinte de partid? Totodată, Cristoiu îi cere președintelui să demonstreze că este ”un bărbat de stat și nu cârpa unei femei”.

ohyeah.gif ohyeah.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 18 Aug 2014, 05:05 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402




[/quote]
i
Preluare din stiripesurse.ro:
Lider PSD, despre noul PNL: ”Nu ne impresionează”
Un nou sondaj: Cine ar intra în turul doi pentru Cotroceni
Cristi Șelaru, Redactor


Victor Ponta este prima opţiune a românilor pentru prezidenţialele din noiembrie, arată un sondaj CSCI. Liderul PSD ar câştiga detaşat confruntarea în turul doi fie că este vorba de Klaus Iohannis sau Cristian Diaconescu.

Sondajul realizat de CSCI îl creditează pe liderul PSD cu 46% dintre intenţiile de vot. Ponta este secondat de Klaus Iohannis cu 24%. Pe cea de a treia poziţie se plasează preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, care nu strânge decât 9% din voturi.

Dacă în turul doi ar ajunge Victor Ponta şi Klaus Iohannis, 58% dintre romani ar pune stampila pe liderul PSD.

Victor Ponta ar câştiga detaşat şi confruntarea cu Cristian Diaconescu în turul doi. 72% dintre internţiile de vot are Victor Ponta şi doar 28% Diaconescu.

La întrebarea Cine credeţi că va ajunge preşedintele României indiferent de optiunea dvs de vot, 70% dintre români au răspuns Victor Ponta. 17% cred că Iohannis va ajunge la Cotroceni şi 4% merg pe mâna lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sondajul a fost realizat la nivel naţional în perioada 11-14 august pe un eşantion de 1063 persoane, şi are o marjă de eroare de 3%.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 18 Aug 2014, 06:16 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(gigip @ 18 Aug 2014, 04:57 PM) *
Analistul consideră că Traian Băsescu trebuie să arate de partea cui este: de cea a omului pentru care a semnat primul pe lista de susținere sau de partea celei pe care a făcut-o președinte de partid? Totodată, Cristoiu îi cere președintelui să demonstreze că este ”un bărbat de stat și nu cârpa unei femei”.

ohyeah.gif ohyeah.gif




nu cred sa fie multi care sa isi puna intrebarea asta....va alege udrea fara sa clipeasca..


insa miscarea cu Diaconescu, daca nu cumva face parte dintrun plan mai amplu de incetosare, ar putea insemna o derulare importanta..



oricum, intre ce avem acum Pontacu e de preferat...


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Aug 2014, 07:48 AM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 18 Aug 2014, 07:16 PM) *
nu cred sa fie multi care sa isi puna intrebarea asta....va alege udrea fara sa clipeasca..
insa miscarea cu Diaconescu, daca nu cumva face parte dintrun plan mai amplu de incetosare, ar putea insemna o derulare importanta..
oricum, intre ce avem acum Pontacu e de preferat...

Crin Antonescu despre Klaus Iohanis-preluare din stiripesurse.ro: rofl.gif rofl.gif

Crin Antonescu, atac fără precedent la Iohannis
Lucian Negrea, Reporter
18/08/2014
1,079
antonescu-iohannis

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis. Antonescu susține că despre candidatul Iohannis nu se cunosc prea multe lucruri și încă se gândește dacă-l votează.

”În cazul lui Ponta, oamenii știu ce votează și nu-l votez. În cazul lui Klaus Iohannis, oamenii nu știu ce votează.

Am vorbit insistent despre varianta Klaus Iohannis prim-ministru, asta, oricât ar fi de importantă funcția de prim-ministru, dincolo de asta, președintele este cu totul altceva decât funcția de prim-ministru. Eu niciodată nu am vorbit de proiectul Klaus Iohannis președinte al României.

Pe candidatul Iohannis nu-l cunosc în haina de președinte. Nu-l exclud, dar mă uit, analizez. S-ar putea să-l votez , sau nu”, a declarat Crin Antonescu.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Aug 2014, 07:51 AM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 18 Aug 2014, 05:57 PM) *

Premierul Victor Ponta a comentat, luni seara, demisia lui Cristian Diaconescu din PMP si anuntul Elenei Udrea, care si-a aratat disponibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

Cristian Diaconescu demisioneaza din PMP. Va candida independent la prezidentiale

Premierul a ironizat o eventuala candidatura a Elenei Udrea: "nu pot decat sa-i urez succes candidatului unic al dreptei: Iohannis, Udrea, Diaconescu, Macovei".

Victor Ponta a apreciat ca singurul candidat al dreptei este, de fapt, Calin Popescu Tariceanu.

Udrea, gata de prezidentiale: Il pot bate pe Ponta! Ce spune despre demisia lui Diaconescu

"Ideea este ca exista in acest moment un singur reprezentat al dreptei si acela este Tariceanu. Eu sunt reprezentant al stangii, ceilalti sunt reprezentanti ai lui Basescu", a mai spus prim-ministrul.



Va spun si acum, pe baza informatiilor pe care le am, ca la Cotroceni trebuie sa ajunga un presedinte care sa il nominalizeze pe Traian Basescu premier. Eu nu il voi numi, dar bineinteles ca domnul Iohannis il va numi. Basescu a zis-o si public, dincolo de informatiile pe care le am eu. El va sprijini acel presedinte - Iohannis, Diaconescu, Udrea sau Macovei, indiferent de cum il cheama - daca ii garanteaza ca il va numi premier.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Aug 2014, 08:09 AM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Gigip....Basescu premier e o perdea de fum...Din sursele mele, diversiunea ii este exclusiv adresata, iar Base crede in ea nu din directia asigurarilor pe care le primeste de la un candidat sau altul...Ci din cele care ii parvin din alta parte...ceva mai departe de granitele guberniei noastre.


Numai ca cei ce il sustin azi pe presedinte au socotelile lor.....serviciile, acea parte a lor care l-au executat la ordin pe Voiculescu, care au manevrat datele statistice si care au un grafic precis in ce priveste alegerile...sunt foarte ingrijorate si au inceput sa gandeasca singure; pana la urma marinarul a si inceput sa puta a hoit...

....exista deja dizidenti...si vor fi spovedanii..iar de aici incolo....


de aici incolo, un spectacol ce merita urmarit cu toata atentia... thumb_yello.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Aug 2014, 10:09 AM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 19 Aug 2014, 09:09 AM) *
Gigip....Basescu premier e o perdea de fum...Din sursele mele, diversiunea ii este exclusiv adresata, iar Base crede in ea nu din directia asigurarilor pe care le primeste de la un candidat sau altul...Ci din cele care ii parvin din alta parte...ceva mai departe de granitele guberniei noastre.
Numai ca cei ce il sustin azi pe presedinte au socotelile lor.....serviciile, acea parte a lor care l-au executat la ordin pe Voiculescu, care au manevrat datele statistice si care au un grafic precis in ce priveste alegerile...sunt foarte ingrijorate si au inceput sa gandeasca singure; pana la urma marinarul a si inceput sa puta a hoit...

..

Corect! asta e si parerea mea! Basescu este terminat politic! Va avea mari probleme cu anchetele penale,cu justitia!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Aug 2014, 06:15 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 19 Aug 2014, 11:09 AM) *
Corect! asta e si parerea mea! Basescu este terminat politic! Va avea mari probleme cu anchetele penale,cu justitia!


Iohannis se sperie de Udrea
Cristi Șelaru, Redactor


Klaus Iohannis pare a se teme de candidatura Elenei Udrea la Cotroceni! Candidatul ACL la prezidenţiale, consideră că prezenţa mai multor candidaţi de centru-dreapta în cursa pentru Preşedinţie “nu e neapărat un lucru bun”.

Preşedintele PNL a declarat că intrarea Elenei Udrea în cursa prezidenţială nu a reprezentat “în niciun fel o surpriză”.

“Nu e neapărat un lucru bun dacă avem mai mulţi candidaţi pe centru-dreapta. E un lucru aşteptat, în niciun fel o surpriză. Suntem o ţară liberă. Nu punem sub semnul întrebării dreptul lor de a candida. ACL este o opţiune politică ce nu are nimic de a face cu ce fac alte partide“, a comentat Iohannis.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 20 Aug 2014, 09:18 AM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 19 Aug 2014, 07:15 PM) *
Iohannis se sperie de Udrea
Cristi Șelaru, Redactor
Klaus Iohannis pare a se teme de candidatura Elenei Udrea la Cotroceni! Candidatul ACL la prezidenţiale, consideră că prezenţa mai multor candidaţi de centru-dreapta în cursa pentru Preşedinţie “nu e neapărat un lucru bun”.
Chiar dacă este deja mai mult decât evidentă colaborarea tacită dintre Traian Băsescu și Klaus Iohannis, legătura a fost oficializată în fața conducerii PNL de însuși președintele PNL: ohyeah.gif ohyeah.gif

”Trebuie sa intelegeti de acum incolo ca avem un singur dusman: PSD. Uitați de ceilalți, uitați de Băsescu”, este formula prin care comandantul PNL a oficializat relația cu Traian Băsescu în fața colegilor de partid, momentan în spatele ușilor închise.

Conform mai multor lideri ai PNL prezenți în sală, până și cei mai apropiați oameni ai lui Iohannis au fost stupefiați de afirmația comandatului PNL.

”S-a citit pe fața lor. Erau îngroziți de ce a spus Iohannis. Adică evident și Tase (n.r.: referindu-se la Teodor Atanasiu) sau Petrache știu de blatul cu Băsescu, dar au fost și ei extrem de uimiți că Iohannis a îndrăznit să facă o așa afirmație. Mai ales că acum reprezintă și PDL-ul. Blaga e în război cu Băsescu, iar Iohannis e mână-n mână cu Băsescu. De aia nu o să ne iasă cu fuziunea”, ne-a precizat unul din vicepreședinții PNL. sorry.gif sorry.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 21 Aug 2014, 07:39 AM
Mesaj #28


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(gigip @ 19 Aug 2014, 07:15 PM) *
Iohannis se sperie de Udrea


“Nu e neapărat un lucru bun dacă avem mai mulţi candidaţi pe centru-dreapta. E un lucru aşteptat, în niciun fel o surpriză. Suntem o ţară liberă. Nu punem sub semnul întrebării dreptul lor de a candida. ACL este o opţiune politică ce nu are nimic de a face cu ce fac alte partide“, a comentat Iohannis.



Schimbarea cu forța a candidatului PMP Cristian Diaconescu cu Elena Udrea arată limpede modul prin care partidele de dreapta și-au desemnat candidații la prezidențiale: prin trădări! Așa cum Diaconescu a fost dat la o parte de Udrea, la fel a pățit și Antonescu din partea lui Iohannis, sau PDL-iștii cu Macovei.

Elena Udrea a fost votată, marți, în Colegiul Național al PMP, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale. Udrea l-a săpat constant în ultimele săptămâni pe fostul consilier prezidențial, plângându-l că e prea puțin cunoscut și că filialele nu pot strânge semnăturile pentru cineva cu o notorietate atât de slabă.

Nici nu îi luase bine locul lui Diaconescu, și doamna Udrea deja îl bârfea presei pe omul pe care îl propusese candidat în urmă cu doar câteva săptămâni. A fost nevoie de anunțul propriei candidaturi pentru ca Elena Udrea să își aducă aminte și că Diaconescu nici nu este cu adevărat un om de dreapta, ci, dimpotrivă, întreaga carieră îl recomandă drept un politician de stânga.

Culmea e că Elena Udrea i-a aplicat aceeași mișcare fatală lui Diaconescu pe care o reclama în cazul candidatului PNL – trădarea! “M-am aşteptat ca Iohannis să îl trădeze până la capăt pe Antonescu. Schimbarea (n.r.: a candidatului pentru președinție) era inevitabilă, însă, s-a întâmplat printr-o trădare. Trădarea lui Iohannis”, declara Elena Udrea la începutul lunii iunie.
- See more at: http://www.obiectiv.info/candida-ii-drepte...V.0ZLyzfDd.dpuf
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 10 Sep 2014, 07:09 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



Deci ?????...cine e conserva ????? hmm.gif



--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 11 Sep 2014, 10:22 AM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 10 Sep 2014, 08:09 PM) *
Deci ?????...cine e conserva ????? hmm.gif

Traian Basescu! E o conserva alterata,daunatoare sanatatii mintale si democratiei! Trebuie internat,urgent,la psihiatrie! Daca are dreptate,e grav ca incalca legea! Daca nu are,e mai grav deoarece a inebunit! Al treilea motiv de internare este ca,el,un informator securist notoriu,reprezenantul comunist al Romaniei la Anvers,are nesimtirea de a vorbi despre firicelul de praf din ochii altuia in loc de cariera imensa nisipoasa din fiinta lui!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 11 Sep 2014, 03:12 PM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



dar desigur ca e asa....insa, totusi...imi pare o contrafacere de proportii gigantice....lasa ca e pe langa lege (...comme d'habitude) si ca e o alta interventie grosolana in campanie...Dar daca intr-adevar avea asa ceva despre ....Ponta...hai sa zicem de Ponta..asa la msito.....daca chiar avea informatiile astea...De ce nu a spus nimic pana acum ?????????...........................


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 11 Sep 2014, 03:57 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(The Dude @ 11 Sep 2014, 04:12 PM) *
dar desigur ca e asa....insa, totusi...imi pare o contrafacere de proportii gigantice....lasa ca e pe langa lege (...comme d'habitude) si ca e o alta interventie grosolana in campanie...Dar daca intr-adevar avea asa ceva despre ....Ponta...hai sa zicem de Ponta..asa la msito.....daca chiar avea informatiile astea...De ce nu a spus nimic pana acum ?????????...........................

Exploicatia e simpla! Arunca piatra(precum glumetul...),tutarii lui din presa si din politica(injclusiv fostii liberali!!!) o mentin in atentie si creaza ambiguitati asupra lui Ponta,probabil! Daca am fi o tara democrata,Basescu ar trebui demis de ieri! Cum nu suntem,continuam balamucul basisto-securist!
PS: Basescu e cu spatele la zid! Daca are dreptate va trebui sa-l deconspire pe impricinat(inclusiv daca ar fi vorba de Ponta!!!),caz in care va fi acuzat de incalcarea legii penale! Daca nu face asta,ramane acelasi mincinos jegos,nesimtit si securist! Ma indoiesc ca magaria comisa de Basescu(pentru a o ajuta pe intaia amanta a tarii!!!) va produce efecte ! Va fi o noua mostra de dementa alcoolica a lasului de la Cotroceni si atat!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 11 Sep 2014, 06:03 PM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Traian Basescu este istorie, ar trebui sa discutam despre viitorele alegeri si despre candidatii inscrisi in aceasta cursa. Exista o dactrina de stanga sau de dreapta in aceasta tara? sunt alegatorii constienti, cunoscatori ai doctrinelor respective atunci cand se decid sa voteze un candidat sau altul? Intelege alegatorul roman programul unui partid de care este cat de cat atras din varii motive? etc...........


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 03:02 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman