HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

30 Pagini V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Basescu, Suspendat Din Nou...
Anthrax
mesaj 9 Jul 2012, 10:35 PM
Mesaj #106


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 219
Inscris: 7 February 04
Forumist Nr.: 2.131



QUOTE(TRUST @ 7 Jul 2012, 09:17 PM) *
Tovarasul Traian Basescu , din cate vad eu, NU VREA sa mai fie CONFIRMAT in functie de POPOR.
Cred ca este un ROL jucat mai mult sau mai putin bine de a anula INCREDEREA oamenilor in CONDUCATORII TARII.
Personal l-am votat pe Presedinte in 2004, 2007 si 2009, dar nu am votat si PDL-ul, numai pe domnul Basescu:
1 . Prima data pentru-Sa Traiti Bine...am luat teapa,
2 . In 2007 pentru a-si putea indeplini promisiunile- Sa Traiti Bine...am luat Teapa,
3 . In 2009 m-a amagit cu Justitia... am luat si mai mare Teapa
4 . In 2012 nu merita votul meu
Dar pentru ca l-am votat in 2009 si nici pe Antonescu nu-l vad sa rezolve PROBLEMELE oamenilor il VOTEZ pe BASESCU sa ramana PRESEDINTE
poate o avea mai multa MINTE
mad.gif


Ce logica interesanta rofl.gif

Ai luat odata teapa, ai mai luat odata teapa, ai luat si mai mare teapa, ti-ai dat seama ca nu merita votul tau, da' o sa-l confirmi ca presedinte. ohmy.gif

rofl.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
actionmedia
mesaj 9 Jul 2012, 11:45 PM
Mesaj #107


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 5.298
Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787



QUOTE(Anthrax Center-shok @ 9 Jul 2012, 11:08 PM) *
Nu e prima oara cand aud cretinitatea asta cu "lovitura de stat". Poate imi explici si mie cum e un referendum prin care se cere validarea presedintelui de catre populatie "Lovitura de stat". rofl.gif


Cu siguranta abis nu se referea la referendum cand vorbea de lovitura de stat. Se vede ca nu i-ai citit articulul de pe blog la care facea referire. Acolo explica mai clar unde a sesizat atentate la statul de drept.

Chiar daca, personal nu sunt de acord cu ideea ca ar fi o lovitura de stat, pana la urma este vorba doar de nuanta si de exagerai de ambele parti, sunt de acord ca USL a incalcat constitutia in repetate randuri in aceste cateva saptamani de la alegerile locale, pentru a-si atinge scopurile politice. Asta este un lucru evident si de netagaduit.

Problema e ca nu prea mai poate nimeni sa ii traga la raspundere. Pana se mobilizeaza institutiile si se parcurg toate procedurile, astia de la USL vor fi acaparat toata puterea din Romania si implicit vor fi controlat acele institutii, iar toata tarasenia va ajunge sub pres, calcata bine in picioare.


--------------------
viata e simpla si misto!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 08:52 AM
Mesaj #108


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Anthrax Center-shok @ 9 Jul 2012, 11:08 PM) *
Poate imi explici si mie cum e un referendum prin care se cere validarea presedintelui de catre populatie "Lovitura de stat".

O sa iti dau un raspuns exhaustiv, sper sa ai rabdare sa il parcurgi pe tot si disponibilitate sa-l si judeci cu capul pe umeri. smile.gif

Cand au vorbit despre atac impotriva statului de drept si de lovitura de stat, occidentalii (guvernul si ambasadorul american, Angela Merkel si guvernul german, seful socialistilor germani, parlamentari germani, guvernul francez, guvernul italian, Comisia Europeana, Comisia de la Venetia, Barosso, Rompuy, Parlamentul European) s-au referit in primul rand la restrangerea atributiilor Curtii Constitutionale. Ei bine, aseara Curtea Constitutionala a decis ca Ordonanta de Urgenta prin care guvernul Ponta a incercat sa-i restranga atributiile este neconstitutionala.

Din ce spune CCR se vede că lovitura de stat a existat.

Pentru ca:

- cererile in legatura cu Blaga și Anastase sunt INADMISIBILE deoarece Guvernul nu a publicat in Monitorul Oficial hotararile de revocare decat dupa ce a intrat în vigoare OUG privind restrangerea atribuțiilor CCR
- care OUG este declarata neconstitutionala de CCR abia aseara
- pentru că Avocatul Poporului pus de USL nu a contestat cand trebuia OUG
- deci USL avea nevoie de acest OUG doar cat sa scape de Blaga si Anastase (sa blocheze contestarea hotararilor).

Ca sa fie clar: Curtea Constitutionala nu spune ca hotararile de revocare ale presedintilor celor doua Camere sunt constitutionale, ci ca ele nu puteau fi atacate la Curtea Constitutionala deoarece acest drept fusese luat printr-o Ordonanta de Urgenta data de Guvernul Ponta prin care se restrangeau atributiile Curții si care ulterior a fost declarata neconstitutionala de Curte.

Dupa ce hotararea de aseara a CCR se publica in Monitorul Oficial, Blaga si Anastase pot face iarasi contestatii si abia atunci CCR se va putea pronunta pe fond.

Prin preluarea Monitorului Oficial si publicarea arbitrara a normelor si restrangerea atributiilor Curtii Constitutionale USL a facut imposibila contestarea deciziilor sale la Curtea Constitutională. Astfel, a restrans in mod ilegal atributiile instituțiilor statului.

Saptamana trecuta am avut o tentativa de lovitura de stat prin care USL dorea preluarea totala a puterii, restrangerea atributiilor prin care institutiile vitale ale statului de drept, asa cum e Curtea Constitutională, ar fi putut controla si echilibra raportul dintre puterile statului si ar fi dat posibilitatea puterilor in stat sa se controleze reciproc astfel incat una dintre ele sa nu le inghita pe celelalte doua si sa ajungem la dictatura. Lovitura de stat data de USL a reusit partial si temporar.

Situatia de acum (Crin Antonescu – presedintele Senatului si președinte interimar, Zgonea – presedintele Camerei, Traian Basescu suspendat) este rezultatul restrangerii atributiilor Curtii Constitutionale, restrangere declarata neconstitutionala. Mai plastic, USL a intrat in camera, i-a legat mainile la spate Curtii Constitutionale si a violat Constitutia. Intre timp Curtea Constitutionala si-a dezlegat mainile iar USL zice ca violul a fost legal atat timp cat Curtea Constitutionala n-a intervenit. Daca imi legi mainile la spate si imi iei banii din buzunar, faptul ca nu te pot opri nu inseamna ca ti-am dat acordul sa-mi iei banii din buzunar.

Intrebarea care se pune e urmatoarea: ar fi putut USL sa ajunga la acest rezultat doar dintr-o combinatie de acte normative legale si legal adoptate? Raspunsul este indubitabil NU. Cheia este forta. Și anume, utilizarea abuziva a Monitorului Oficial si a Avocatului Poporului. Pentru a-si sustine actele normative si deciziile (anticonstitutionale in spirit, neconstitutionale in litera), USL a avut nevoie de doua institutii ale statului care sa blocheze functionarea celorlalte: Avocatul Poporului, care dupa ce a fost schimbat in mod ilegal nu si-a indeplinit atributiile, si Monitorul Oficial, care si-a indeplinit atributiile abuziv si arbitrar.

O sa iti explic mai clar plagiind ca Vittor Ponta, de pe un blog care nu-mi apartine:

Ce este o lovitura de stat?

O lovitura de stat inseamna in primul rand obtinerea controlului puterii statului. Si alegerile (parlamentare, prezidentiale, locale etc) reprezinta exact acelasi lucru: castigarea puterii. Ceea ce le diferentiaza pe cele doua modalitati de a castiga puterea de stat este un singur lucru: regula jocului.

Asadar, o lovitura de stat inseamna, in al doilea rand, castigarea puterii statului prin incalcarea regulilor jocului. Regulile jocului sunt stabilite de societate. Ele pot lua forma obiceiurilor, a cutumelor, a normelor sau a legilor. Legile reprezinta cel mai puternic tip de regula. Pentru ca, spre deosebire de incalcarea unei cutume, daca incalci legea poti sa ajungi dupa gratii.

Sunt unele state care nu sunt nici dictaturi nici democratii veritabile. Printre ele – Romania sau Ungaria zilelor noastre. In astfel de tari, loviturile de stat pot avea loc si fara violenta. De ce? Pentru ca aici nu toti cetatenii inteleg exact regulile jocului (democratic) si tocmai din aceasta cauza sunt oameni care vor oferi sprijin cuiva care vrea sa obtina puterea de stat prin incalcarea regulilor jocului.

Potrivit sondajelor actuale, la noi in acest moment sunt cam 66% dintre cetateni dispusi sa acorde credit celor care incalca regulile. Daca o lovitura de stat este aprobata de majoritate nu inseamna ca nu mai este lovitura de stat; procedeul legal, normal, democratic este ca toate schimbarile sa aiba loc potrivit regulilor in vigoare; daca 66% dintre cetateni fura, nu inseamna ca furtul este automat legal. Prin urmare, imi mentin opinia: in Romania este in derulare o lovitura de stat.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 10 Jul 2012, 08:52 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 10:46 AM
Mesaj #109


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Da cine e bah lucsamburgu asta? Cum isi permite sa ne spuna pucisti noua care am aparat europa de turci timp de 2000 de ani?

http://www.zf.ro/politica/guvernul-ponta-p...pucisti-9839274

Cred ca ar trebui data o ordonanta de urgenta sa fie interzis europenilor sa mai jigneasca brava conducere.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 10 Jul 2012, 10:46 AM
Mesaj #110


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(Anthrax Center-shok @ 9 Jul 2012, 11:08 PM) *
........Poate imi explici si mie cum e un referendum prin care se cere validarea presedintelui de catre populatie "Lovitura de stat"...

Ie simplu moncher, ie atat de simplu incat ma uit la tembeliziuni si mor de rofl.gif cand ii vaz pe toti marii analistii ce-si dau cu parerea, ca-i constitutional sau nu, ca-i legal sau nu etc. Pentru mine totul a inceput cu degringolada din clanul PDL-istilor, cu sobolanimea care parasea corabia marinarului taman cand aceasta lua apa si era pe cale sa se scufunde. Odata ce-au pierdut majoritatea in "marea adunare nationala" PDL-isti au fost condamnati si cred ca si ei au fost constienti de asta. Guzganii rozalii asta asteptau au sarit la gatul PDL-istilor imediat, au demis ce trebuia demis, constitutional, legal, cam pe fuga in opinia mea, dar le-a iesit. Acuma pentru ca tot o facura lata, cu de toate, doar ca fu cam in goana calului, plagiate, arestarea "principelui", supararea UE, ingrijorarea democratiilor occidentale etc. le mai trebuia ceva, sti ca tortul sa arate frumos, on top i se pune o cireasa, adica suspendarea lui Traian Basescu. Totusi guzganii rozalii mai aveau o problema, toate aceste schimbari au fost facute doar de catre "marea adunare nationala", recte parlamentul, care parlament nu prea era ales cu majoritate, de catre "pulime", asta deoarece cum spusei, majoritatea s-a schimbat odata cu plecarea sobolanilor din PDL si tradarea UNPR si UDMR. Deci era nevoie de ceva, un spil pentru validarea de catre "pulime" a noilor autoritati, cum sa faci asta? simplu, eficace, fara probleme, trantesti un referendum pentru suspendarea celui pe care "pulimea" il considera raspunzator de toate necazurile din batatura, el, samavolnicul, diabolicul, curvarul, betivul etc. care a dus tara de rapa, exponentul tuturor relelor, impilatorul si dictatorul care odata invalidat, de "pulime", genereaza un dus plin de binefacere, legalizator, intaritor, a tot si toate cate se facura pentru ca anormalitatea sa redevina normalitatea celor care au nevoie de liniste pentru a guverna aceasta tara a fericirii impanate de frica. Ai ca e simplu si le-a iesit, sa fie sanatosi si sa ne conduca mai bine decat ceilalti, sa ne faca sa fim mandrii ca suntem romani, sa le aratam noi nemtilor ca suntem mai buni ca ei in tot si la toate.

Acest topic a fost editat de Marduk: 10 Jul 2012, 11:32 AM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 10:56 AM
Mesaj #111


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Marduk @ 10 Jul 2012, 11:46 AM) *
sa le aratam noi nemtilor ca suntem mai buni ca ei in tot si la toate.

Cu asta au si inceput. Nu?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 10 Jul 2012, 10:56 AM
Mesaj #112


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



Pe langa minciunile ca Angela Merkel ar fi spus nu stiu ce...cand de fapt spune in general daca se incalca regulile ..ca si ceilalti de fapt... singurul care afirma Romania in discursul sau este un crestin democrat care logic face jocul celor din grupul sau al PPE unde si PDL este parte.

Lovitura de stat nu poate fi si CCR a raspuns atat de clar incat oricine mai scrie despre asta se autodescalifica singur. In fine fiecare dupa cum il duce mintea.

Decizia CCR:
"În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a hotărât:
1. Constată că procedura privind suspendarea din funcţia de Preşedinte al României a domnului Traian Băsescu a fost respectată.
2. Constată existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României.
3. Constată că, în conformitate cu dispoziţiile art.98 alin.(1) din Constituţie, interimatul funcţiei de Preşedinte al României se asigură de preşedintele Senatului, domnul George-Crin-Laurenţiu Antonescu", se arată în comunicatul Curţii Constituţionale.

De asemenea, Curtea a respins ca inadmisibile sesizările privind hotărârile prin care Vasile Blaga şi Roberta Anastase au fost revocaţi din funcţiile de preşedinte al Senatului, respectiv Camerei Deputaţilor."

Dupa aceasta decizie urmata firesc de cea de azi...intr-un stat de drept nu poate urma decat pedepsirea celor care inflameaza fara nici o noima cancelariile europene cu informatii false...Codul penal roman pedepseste clar divulgarea de informatii false...poate aici ar trebui sa se sesizeze Parchetul...

Art 400 cod penal
"Comunicarea sau raspândirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, daca prin aceasta se pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani."

Repet pentru cei care nu inteleg nici acum....NU presedintele conduce intr-o democratie....ci PARLAMENTUL.

Basca a mai promulgat ieri si o lege despre energie...asa ca de final! Plus ca ar fi primit o promisiune de imunitate pentru 15 ani...de la baietii sai dupa suspendare. (va primi o functie in NATO)


Vara asta se poarta altul!! rofl.gif



--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 11:17 AM
Mesaj #113


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(cocosel @ 10 Jul 2012, 11:56 AM) *
Pe langa minciunile ca Angela Merkel ar fi spus nu stiu ce...cand de fapt spune in general daca se incalca regulile ..

Eu ti-am mai spus, dar tu nu si nu: mai invata sa citesti si dupa aia vino sa te joci cu "baietii mari"

Daca poti citeste in germana, daca nu apeleaza la Google Translate ca sa iti faci o idee

QUOTE
singurul care afirma Romania in discursul sau este un crestin democrat care logic face jocul celor din grupul sau al PPE unde si PDL este parte

Cine, asta? rolleyes.gif

Ultima oara era socialist, coleg cu dottorul Ponta carevasazica...

QUOTE
Constată că procedura privind suspendarea din funcţia de Preşedinte al României a domnului Traian Băsescu a fost respectată

Da, procedura a fost respectata: s-a primit un aviz de la CCR, majoritatea a votat (ca in 2007), pasii astia au fost respectati. Numai ca nu asta este motivul pentru care protestam noi de cateva zile...

QUOTE
Curtea a respins ca inadmisibile sesizările privind hotărârile prin care Vasile Blaga şi Roberta Anastase au fost revocaţi din funcţiile de preşedinte al Senatului, respectiv Camerei Deputaţilor

Explica tu, cu cuvintele tale, asa cum poti: de ce sunt inadmisibile?
Care este motivul pentru care CCR nu le poate judeca pe fond si le respinge ca inadimisibile...?

(hint: gasesti postata chiar astazi explicatia, pe han...)

QUOTE
poate aici ar trebui sa se sesizeze Parchetul...

Cine te opreste sa o faci?! devil.gif

PS: Uite, iti mai dau un hint (astazi sunt marinimos, mi-a facut Angela ziua buna inca de ieri): in Monitorul Oficial, aflat in subordinea dottorului, nu s-a publicat nici pana in ziua de astazi decizia CCR care spunea ca la Bruxelles trebuie sa mearga presedintele si nu premierul. Insa alte decizii, ordonante, hotarari ori legi (ale CCR, ale Parlamentului ori ale Guvrnului) se publica in cateva minute uneori. Imi explici tu, cu cunostintele tale vaste, de ce?

Acest topic a fost editat de abis: 10 Jul 2012, 11:22 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 11:27 AM
Mesaj #114


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(cocosel @ 10 Jul 2012, 10:56 AM) *
Pe langa minciunile ca Angela Merkel ar fi spus nu stiu ce...cand de fapt spune in general daca se incalca regulile ..ca si ceilalti de fapt... singurul care afirma Romania in discursul sau este un crestin democrat care logic face jocul celor din grupul sau al PPE unde si PDL este parte.

Ce imi place ca majoritatea sustinatorilor fanatici ai lui crinut si pontator nu prea stie limbi straine. Da deloc sau poate pa persoana juridica.

http://www.money.ro/der-standard--orbaniza...re_1224095.html

E in romana, asa ca ajuta sa nu mai scrieti aberatii demne de dimineata anului 1990.



--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 10 Jul 2012, 11:29 AM
Mesaj #115


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114





QUOTE
PS: Uite, iti mai dau un hint (astazi sunt marinimos, mi-a facut Angela ziua buna inca de ieri): in Monitorul Oficial, aflat in subordinea dottorului, nu s-a publicat nici pana in ziua de astazi decizia CCR care spunea ca la Bruxelles trebuie sa mearga presedintele si nu premierul. Insa alte decizii, ordonante, hotarari ori legi (ale CCR, ale Parlamentului ori ale Guvrnului) se publica in cateva minute uneori. Imi explici tu, cu cunostintele tale vaste, de ce?


Decizia a fost primita prea tarziu aseara...nu stiu sa fi lucrat cineva la 11 seara...plus ca vei primi si decizia.

O sa ramai surprins ca nici macar PDL tai nu vor mai face contestatie la aceasta decizie. thumb_yello.gif

Cat priveste partea cu Merkel...nu am spus despre discutia telefonica pentru ca aceea nu ma intereseaza ci despre comunicatul oficial diferit de cel expus pe toate oficinile basistilor. thumb_yello.gif

Repet cu aceeasi marinimie...Vara asta se poarta altul!!


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 11:32 AM
Mesaj #116


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(turbo trabant @ 10 Jul 2012, 12:27 PM) *
Ce imi place ca majoritatea sustinatorilor fanatici ai lui crinut si pontator nu prea stie limbi straine.

Unii stiu, dar nu vor sa citeasca. Degeaba le dai mura in gura, ei nu stiu nimic, in afara de:

"Basescu rau, useleul bun. Basescu rau, useleul bun. Basescu rau, useleul bun. Doua picioare bun, patru picioare rau."


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 11:35 AM
Mesaj #117


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(abis @ 10 Jul 2012, 11:32 AM) *
Unii stiu, dar nu vor sa citeasca.

Minti inchise de ura.

Cristoiu a ginit-o, trebuie sa recunosc ca e un mare gazetar.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-lu...lor-991272.html

Acest topic a fost editat de turbo trabant: 10 Jul 2012, 11:40 AM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 10 Jul 2012, 11:41 AM
Mesaj #118


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(cocosel @ 10 Jul 2012, 11:56 AM) *
......
1. Constată că procedura privind suspendarea din funcţia de Preşedinte al României a domnului Traian Băsescu a fost respectată.
2. Constată existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României.
......


Este cat se poate de clar, doar ca CCR nu putea sa se pronunte daca presedintele trebuia sau nu suspendat, insa pentru pentru cei care vor puterea si pentru "pilime", dicizia CCR este exploatata ca o noua victorie, cand de fapt decizia CCR este doar concluzionala, ca procedurile au fost constitutionale si nimic mai mult.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 10 Jul 2012, 11:43 AM
Mesaj #119


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Este adevărat că imaginea pe care o percepeţi este aceasta?

Conform legilor României ceea ce face USL este ilegal!
La toate acestea “se umblă” pentru ca în final
MARINARUL SĂ FIE SUSPENDAT.
(aici nu pot preciza dacă este sau nu conform legilor României)
Pot preciza însă altceva:
EU, CETĂŢEAN AL ROMÂNIE, SUNT DE ACORD CU TOATE ACESTE ILEGALITĂŢI, DEOARECE ACEASTA ESTE UNICA SOLUŢIE PRIN CARE ROMÂNIA NU VA AJUNGE LA DISCREŢIA POLIŢIEI POLITICE PE CARE MAFIA CONDUSĂ DE MONICA MACOVEI GHERGHESCU VREA S-O IMPUNĂ DREPT PRINCIPAL ORGANISM DE SUBORDONARE A FUNCŢIONARII STATULUI ROMÂN.
Dacă USL-ul va da chix şi acum, vom ajunge un stat de “infractori fără de vină” acuzaţi în baza unor dosare fabricate la comandă de o slugă, şi anume de Daniel Morar, care nu se dă în lături de la nici-o blestemăţie pentru a-şi mulţumi stăpânii. De fapt, în primul rând pentru a-şi mulţumi stăpâna, care la rândul ei, fiind şi ea o slugă, trebuie să-şi mulţumească la rândul ei stăpânii.
Trăim şi vedem ce-o fi şi cum o fi.
SĂ SE SPELE PE CAP.
Şi spun aceasta deoarece oricare dintre aceste două găşti va învinge, noi românii vom pierde.
VA FI BINE DOAR PENTRU EI.
PENTRU NOI VA FI DOAR RĂU.
PS: Dacă actuala guvernare va reuşi să destructureze mafia condusă de Monica Macovei – Gherghescu, principalul partid de opoziţie nu va fi PDL, ci va fi PPDD-ul

Sursa: Victor Roncea, Ziaristi Online

Acest topic a fost editat de andra_v: 10 Jul 2012, 03:59 PM


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 11:49 AM
Mesaj #120


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(turbo trabant @ 10 Jul 2012, 12:35 PM) *
Cristoiu a ginit-o, trebuie sa recunosc ca e un mare gazetar.

Imi pare rau, dar Cristoiu este in eroare. El scrie ca:

CCR a decis că revocarea lui Vasile Blaga și a Robertei Anastase a fost constituțională.


Nu, nu a decis asta. A spus doar ca sesizarea CCR este inadmisibila. Am explicat mai sus


QUOTE(andra_v)
Pot preciza însă altceva:
EU, CETĂŢEAN AL ROMÂNIE, SUNT DE ACORD CU TOATE ACESTE ILEGALITĂŢI

Si eu sunt de acord ca Roncea sa mearga la puscarie. Chiar daca este ilegal sa fie inchis fara sa faca nimic. Pentru ca asa cred eu ca e bine pentru Romania... Sper ca nu are o problema cu asta - nu am facut decat sa aplic strict argumentul sau. Nu?

Acest topic a fost editat de abis: 10 Jul 2012, 11:53 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 10 Jul 2012, 11:53 AM
Mesaj #121


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(andra_v @ 10 Jul 2012, 12:43 PM) *
Este adevărat că imaginea pe care o percepeţi este aceasta?.....Sursa: Victor Roncea, Ziaristi Online

Nu inteleg ce cauta Grigore Lese in afisul ala! Crede Victor Roncea ca Grigore Lese este implicat politic? sau are alte interese?


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 11:55 AM
Mesaj #122


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(abis @ 10 Jul 2012, 11:49 AM) *
Imi pare rau, dar Cristoiu este in eroare. El scrie ca:

Ma refeream la concluzia lui ca institutiile romanesti sunt slabe si se dau dupa cum bate vantul.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 10 Jul 2012, 12:01 PM
Mesaj #123


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



QUOTE
Eu ti-am mai spus, dar tu nu si nu: mai invata sa citesti si dupa aia vino sa te joci cu "baietii mari"


Sper ca te referi la baietii din "Grupul de la Monaco"...altfel... rofl.gif



--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 10 Jul 2012, 12:14 PM
Mesaj #124


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



QUOTE(Marduk @ 10 Jul 2012, 12:53 PM) *
Nu inteleg ce cauta Grigore Lese in afisul ala! Crede Victor Roncea ca Grigore Lese este implicat politic? sau are alte interese?

Nu stiu. Dupa mine, Razvan Ungureanu este, la randul sau, de alta calitate decat toti ceilalti politicieni din gruparea "L" a PDL.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 10 Jul 2012, 12:17 PM
Mesaj #125


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



P.S. Readuc in discutie postarea mea de acum trei luni de zile: TRAIAN BASESCU ISI JOACA IMPECABIL ROLUL.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 12:19 PM
Mesaj #126


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(cocosel @ 10 Jul 2012, 01:01 PM) *
Sper ca te referi la baietii din "Grupul de la Monaco"...altfel...

Multumesc, nu mananc heringi acum

Vreun raspuns concret la intrebarile punctuale pe care ti le-am adresat imi dai sau o cotesti iarasi pe dupa plop?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 10 Jul 2012, 12:44 PM
Mesaj #127


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



http://www.revista22.ro/demolarea-constitu...pasi-16265.html


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 01:05 PM
Mesaj #128


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



http://www.contributors.ro/fara-categorie/...n-ar-fi-tragic/


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 01:15 PM
Mesaj #129


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Schimbare de strategie: la referendum stam acasa, nu votam deloc!


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12758...titutionala.htm


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 10 Jul 2012, 01:21 PM
Mesaj #130


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Referendumul se valideaza daca voteaza jumatate plus unu din numarul celor inscrisi pe listele permanente! Adica daca vin la vot 9 meleoane...


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 01:36 PM
Mesaj #131


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



La loc comanda! M-am grabit...

Exact, referendum va fi validat daca se prezinta 9 milioane. Asta spune legea.

Insa!!!!!!!

Este in vigoare o OUG data de guvernul dottorului care spune invers, ca este validat indiferent de prezenta. Iar acea OUG nu este declarata neconstitutionala, pentru ca CCR nu poate sa se pronunte pe o OUG daca nu o sesizeaza Avocatul Poporului. Care are alte treburi mai importante...

Deci nu imi e clar, acum e in vigoare legea ori ordonanta...?

PS: Ca sa intre in vigoare ceva, orice, de la lege, ordonanta, decizie pana la hotarare a CCR, trebuie sa fie publicata in Monitorul Oficial. Asa cum nici pana azi nu s-a publicat decizia CCR care ii confirma presedintelui dreptul de a merge la Consiliul European, facem pariu ca si alte decizii neconvenabile lui Ponta vor fi publicate tot la calendele grecesti? Eventual dupa 1 august?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 01:40 PM
Mesaj #132


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



cam repede s-a grabit sa isi dea drumul.

http://www.adevarul.ro/actualitate/politic...734326717.html#

mai umbla liber pe strada in italia?


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 10 Jul 2012, 01:42 PM
Mesaj #133


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(abis @ 10 Jul 2012, 02:36 PM) *
.....Este in vigoare o OUG data de guvernul dottorului care spune invers, ca este validat indiferent de prezenta. Iar acea OUG nu este declarata neconstitutionala, pentru ca CCR nu poate sa se pronunte pe o OUG daca nu o sesizeaza Avocatul Poporului. Care are alte treburi mai importante...
...

rofl.gif Imbarligate-s caile Varanului si Hrebenciucului, atat de imbarligate incat nici Dracu nu le poate intelege dapai "pulimea", da de ce ar trebui sa le inteleaga, "pulimea" trebuie sa voteze asa cum vor Antenele. Nene tre sa recunosc, le-a iesit, dar nu pentru ca au fost prea inteligenti ci pentru ca ceilalti au fost prea democrati, ca sa nu zic altfel.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 10 Jul 2012, 01:46 PM
Mesaj #134


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



QUOTE(abis @ 10 Jul 2012, 02:36 PM) *
La loc comanda! M-am grabit...

Exact, referendum va fi validat daca se prezinta 9 milioane. Asta spune legea.

Insa!!!!!!!

Este in vigoare o OUG data de guvernul dottorului care spune invers, ca este validat indiferent de prezenta. Iar acea OUG nu este declarata neconstitutionala, pentru ca CCR nu poate sa se pronunte pe o OUG daca nu o sesizeaza Avocatul Poporului. Care are alte treburi mai importante...

Deci nu imi e clar, acum e in vigoare legea ori ordonanta...?

PS: Ca sa intre in vigoare ceva, orice, de la lege, ordonanta, decizie pana la hotarare a CCR, trebuie sa fie publicata in Monitorul Oficial. Asa cum nici pana azi nu s-a publicat decizia CCR care ii confirma presedintelui dreptul de a merge la Consiliul European, facem pariu ca si alte decizii neconvenabile lui Ponta vor fi publicate tot la calendele grecesti? Eventual dupa 1 august?


Da, dar CC a zis ca nu merge tanda fara manda...adica da , se considera demis presedintele suspendat daca si numai daca referendumul este validat prin votul a 50+1 din cei inscrisi in liste.E o conditie adica.


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 10 Jul 2012, 01:50 PM
Mesaj #135


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Si acum sa asteptam linistiti cum imperialistii ii babardesc pe crinut si victoras.

Am pregatiti deja fulgii, are cineva un cazan cu smoala nefolosit? smile.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 01:53 PM
Mesaj #136


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Michelle @ 10 Jul 2012, 02:46 PM) *
se considera demis presedintele suspendat daca si numai daca referendumul este validat prin votul a 50+1 din cei inscrisi in liste.E o conditie adica.

E o conditie din lege. Care insa nu este in vigoare inca - trebuie sa fie promulgata (de Antonescu!) si publicata in Monitor.

Antonescu poate sa amane promulgarea ori, de ce nu, sa o retrimita parlamentului?

Iar guvernul poate sa amane publicarea in MoF.

De aia zic ca zarurile inca nu sunt aruncate.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 10 Jul 2012, 01:53 PM
Mesaj #137


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



A zis doar pe canalele de știri, va deveni oficial când se publică în MO. Iar pontacrinii nu au niciun interes s-o facă, dacă ar face-o ar risca să piardă pe mâna indiferenței românilor la politichia originală... Eu cred că e destul de greu să se prezinte la vot 9 milioane de români pe căldurile astea, mai ales că mulți sunt unguri și ungurii au zis că nu e treaba lor! A fost treaba lor doar cât au fost la guvernare...


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 10 Jul 2012, 01:55 PM
Mesaj #138


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Din explicatia asta pentru mine rezulta ca daca nu ne prezentam la vot Traian Basescu revine la Cotroceni!!?? Asa ca nu-mi ramane decat sa boicotez referendumul.
"În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a constatat că Legea pentru modificarea art.10 din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului este constituţională în măsura în care asigură participarea la referendum a cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente." (Adevarul)


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jul 2012, 01:56 PM
Mesaj #139


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Marduk @ 10 Jul 2012, 02:55 PM) *
Din explicatia asta pentru mine rezulta ca daca nu ne prezentam la vot Traian Basescu revine la Cotroceni!!?? Asa ca nu-mi ramane decat sa boicotez referendumul.

Exact - daca legea va fi in vigoare la data referendumului, asta trebuie sa ne fie strategia.

Vara asta se sta la plaja, nu se merge la vot

PS: Asa, de stiut: la alegerile locale din 2012 au fost 9.846.161 voturi

PS2: Se grabesc....

Acest topic a fost editat de abis: 10 Jul 2012, 02:00 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 10 Jul 2012, 02:01 PM
Mesaj #140


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



QUOTE(abis @ 10 Jul 2012, 02:53 PM) *
E o conditie din lege. Care insa nu este in vigoare inca - trebuie sa fie promulgata (de Antonescu!) si publicata in Monitor.

Antonescu poate sa amane promulgarea ori, de ce nu, sa o retrimita parlamentului?

Iar guvernul poate sa amane publicarea in MoF.

De aia zic ca zarurile inca nu sunt aruncate.



Pai,nu o publica...nu beneficiaza de ce au schimbat la ea.Cea veche ce zicea?


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post

30 Pagini V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 4 May 2024 - 03:53 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman