HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Stop Acta...
cocosel
mesaj 1 Feb 2012, 04:36 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



Acordul comercial impotriva contrafacerii...(Anti-Counterfeiting Trade Agreement)

ACTA este un acord comercial impotriva contrafacerii, un tratat comercial pluri-lateral propus ca raspuns la „cresterea globala a comertului cu bunuri contrafacute si lucrari protejate de drepturi de autor.Domeniul de aplicare al ACTA este larg, si include contrafacerea bunurilor fizice cat si „distribuirea prin internet si tehnologia informatiei".

Principalul semn de intrebare asupra ACTA survine din indoiala asupra protecţiei furnizata de acest tratat drepturilor de proprietate intelectuala în raport cu imixtiunea pe care o presupune ACTA in viata privata a utilizatorilor de internet.

Negocierile ACTA au fost secrete pana pe 22 mai 2008 cand un document despre tratatul propus a fost publicat pe Wikileaks, iar in scurt timp si ziarele au scris despre negocierile secrete...

De remarcat ca printre tarile care NU au semnat Acordul preliminar se numara Rusia, China, tarile africane si cele din America Latina. Documentul urmeaza sa ajunga in luna mai in Parlamentul European unde va fi supus votului.

Exista o clauza de obligare a furnizorilor de servicii internet sa ofere informatii despre suspectii de incalcare a copyright-ului fara mandat judecatoresc, facilitand astfel industriei muzicale intentarea de procese si suspendarea siturilor necomerciale...Youtube cel mai vizat.

Apoi in cazul in care vei calatori cu avionul si deti aparatura cat si soft piratat autoritatile la o verificare prealabila iti pot confisca bunurile si chiar dispune distrugerea lor.

Nu sunt de acord cu ACTA in forma actuala ce presupune o incalcare evidenta a Libertatii... ohyeah.gif



--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 1 Feb 2012, 04:52 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



NU SUNT DE ACORD CU ACTA. In forma actuala incalca libertate celor de buna credinta, celor care vor sa sprijine progresul umanitatii, celor care reprezinta viitorul, in fond ACTA este un abuz impotriva celor care urmeaza sa conduca aceasta lume, sa o schimbe, ACTA este o stavila impotriva revolutiei cibernetice, a evolutiei oamenilor viitorului. ACTA demonstreaza neputinta guvernantilor actuali de a gasi solutii pentru prezervarea drepturilor de autor, frica fata de reactia comunitatilor, a gandirii colective, fata de aberatiile legislative menitae sa le prezerveze puterea obtinuta de lungul timpului. ACTA este doar inceputul, urmeaza noi si noi legi care vor ingradi si mai mult ceea ce am castigat prin acest mod de comunicare. Nu vom mai putea glumii, nu vom mai putea discuta liber, vom fi nevoit sa ne cenzuram mai mult decat o facem in prezent. LIBERTATEA insasi este cenzurata de acest acord ACTA, cand fac aceasta afirmatie nu ma gandesc la faptul ca se vor crea departamente, celule, grupuri etc. de urmarire a unor cuvinte cheie din spatiul virtual, ma gandesc la exagerarile pe care le vor face "controlori" de trafic si vocabular, exagerari care s-ar putea sa nu respecte protocoalele ci sa fie doar interpretari personale traduse prin interventii absurde, ilegale. Puterea, organizatiile ar face mai bine sa lase oamenii sa se exprime liber, nu sa duca intreaga miscare de pe internet intr-o lupta underground, pentru ca in acest caz cu siguranta nu vor castiga.

Acest topic a fost editat de Marduk: 1 Feb 2012, 05:32 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 1 Feb 2012, 06:19 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Puterea vrea să controleze tot

Guvernul cere reţinerea datelor personale ale celor care folosesc cartele PrePay


Acest topic a fost editat de March: 1 Feb 2012, 06:19 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 1 Feb 2012, 06:19 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Marduk
mesaj 1 Feb 2012, 06:31 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



E o prostie, care ma face sa cred ca puterea chiar nu are posibilitatea sa urmareasca un subiect care a cumparat o cartela prepay, in cazul in care constata ca respectivul foloseste un limbaj ciudat, codificat, ca sa nu mai spunem ca orice telefon mobil activ sau inactiv poate fi urmarit non stop pe intreaga planeta.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 2 Feb 2012, 08:44 AM
Mesaj #5


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Despre ACTA, SOPA si PIPA se mai vorbeste si aici.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 6 Feb 2012, 04:26 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



QUOTE(Cucu Mucu @ 2 Feb 2012, 08:44 AM) *
Despre ACTA, SOPA si PIPA se mai vorbeste si aici.


Stiu Cucu dar aici se militeaza impotriva legii ACTA...nu doar se discuta! thumb_yello.gif

NU ACTA

ACTA ii forteaza pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa puna la dispozitia detinatorilor drepturilor de proprietate intelectuala datele personale ale presupusilor faptuitori.
Extinderea raspunderii intermediarilor ii va determina pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa implementeze mecanisme intruzive de identificare a presupusilor infractori, cum ar fi monitorizarea la scara larga a comunicatiilor prin utilizarea procedurii de “deep packet inspection”, permitand astfel incalcarea grava a vietii private a utilizatorilor. Practic, proprietarii drepturilor de copyright vor avea posibilitatea sa obtina informatii private despre utilizatorii de internet, fara sa aiba nevoie de mandate ale judecatorilor.

Sambata 11 Februarie orice utilizator de internet este invitat sa participe la un miting in Bucuresti...

1. Industria de divertisment primeste o arma extrem de ascutita. Va putea pune presiuni monetare si legale asupra ISPurilor (gen UPC, RDS in Romania) daca acestea nu accepta sa-si urmareasca toti utilizatorii si chiar sa-i pedepseasca pe cei suspectati de incalcarea drepturilor de copyright. O astfel de masura ar duce la crearea unei forme de justitie privata, institutiile de stat gen tribunalul nefiind neaparat implicate in tot acest proces. Mai mult, companiile de divertisment ar avea dreptul sa primeasca datele personale ale clientilor unui anumit ISP. Si in acest caz, nu ar fi necesara aprobarea unui judecator.

2. Compensatiile financiare primite de companiile de divertisment se vor calcula in functie de pierderile financiare generate de piratarea respectivului material. Aceasta a fost si este o forma complet eronata de a calcula suma datorata de inculpat, rezultatul fiind imposibil de determinat precis si de obicei avantajand detinatorul de copyright, acesta transformand direct numarul de bucati piratate in vanzari pierdute.

3. Se introduce ideea ca si intermediarii sunt vinovati in cazul incalcarilor de copyright. Mai exact, site-urile ce nu gazduiesc continut ilegal insa contin linkuri catre astfel de materiale vor fi si ele supuse unor sanctiuni legale ce urmeaza sa fie stabilite. Mai rau, se introduce, printr-o exprimare extrem de generala (means of widespread distribution for infringing purposes) si ideea ca anumite tehnologii de raspandire a informatiei pot fi considerate ilegale. Astfel, tehnologii gen P2P, platorme de blogging, software-ul pentru emularea DVDurilor, etc vor putea fi supuse unui tratament restrictiv.

4. Comisia ACTA, ca organism neales, ci numit, va fi responsabila pentru implementarea si interpretarea tratatului si va putea propune amendamente la acesta, dupa adoptarea sa, fara sa existe insa un mecanism prin care sa poata fi trasa la răspundere pentru deciziile sale. Mai mult, nu sunt definite obligatiile sau garantiile necesare pentru ca acest organism sa functioneze intr-o manieră deschisa, transparenta si inclusiva, care sa permita exercitarea unui control public asupra actiunilor sale.

5. Comisia Europeana nu a realizat niciun studiu de impact cu privire strict la ACTA, ci a reutilizat studii realizate pentru Directivele privind aplicarea drepturilor de proprietate intelectuala (I si II). Nu a fost realizat niciun studiu cu privire la impactul ACTA asupra drepturilor fundamentale, in special în legatura cu state terte, care adesea nu oferă garantii referitoare la protectia vietii private, libertatii de exprimare si statul de drept, similare celor din UE.

6. ACTA poate impiedica utilizarea patrimoniului cultural al societatii, intrucat sporeste sanctiunile şi riscurile de natura penala pentru utilizarea operelor ai caror proprietari sau detinatori de drepturi de autor sunt dificil sau imposibil de identificat sau localizat (asa numitele opere orfane). In plus, prevederile din versiunea finala a tratatului, al caror inteles nu va fi clarificat înainte de ratificarea ACTA, sunt vagi si risca sa fie interpretate in moduri care ar putea permite incriminarea unui numar mare de cetateni, pentru delicte triviale.

7. ACTA poate avea un efect negativ asupra inovarii. Avand in vedere faptul ca inovarea, spre exemplu dezvoltarea de software, apare adesea in “zone gri” din punct de vedere juridic, ACTA va avea efectul de a inhiba noi initiative in domeniul digital si în alte domenii industriale, potentialii inovatori temandu-se de sancţiunile financiare si masurile penale care ar putea fi aplicate.

Pana la urma, toate aceste prevederi sunt formulate intr-un mod extrem de general si ambiguu, astfel ca implementarile de la tara la tara pot sa difere enorm. Insa odata acest act adoptat, e greu de imaginat ca nu se vor face presiuni enorme pentru ca fiecare lege asociata ACTA sa fie cat mai favorabila marilor corporatii de divertisment din SUA sau din orice alta tara mai influenta.


NU ACTA!!


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 6 Feb 2012, 04:35 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Daca ACTA se aplica se vor imbogati toti manelistii.

Nasol biggrin.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 6 Feb 2012, 09:19 PM
Mesaj #8


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Polonezii s-au răzgândit. Foarte bine! La noi vor fi ape tulburi multă vreme din cauza schimbării guvernului, aşa că o decizie mai devreme de mai când se semnează nu cred că vom avea. Poate doar dacă hackerii le vor face viaţa amară...


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 12 Feb 2012, 12:02 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Subtire demonstratia impotriva ACTA, cel putin la Bucuresti a fost ceva jalnic. Erau unii care vorbeau de mii de oameni care vor iesi si vor protesta, unii asteapta vremea mai buna, ploile care sa spele ca prin farmec molesala romanilor. Poate ca multi bucuresteni au preferat sa mearga la schi in loc sa-si urle nemultumirea fata de acest tratat, altii poate nu au inteles prea bine ce-i asteapta, or poate nu au inteles deloc ce se urmareste prin acest control al internetului, impachetat in foita poleita a drepturilor de autor. Ma gandesc ca poate sa fie si ceva bun in acest tratat, poate ca oamenii vor incepe sa renunte la anonimatul asigurat de internet, vor incepe sa-si asume cuvinte, idei, proiecte cu riscurile care le presupune o astfel de iesire din incognito-ul, carapacea, protectoare a netului.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 12 Feb 2012, 02:59 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(Marduk @ 12 Feb 2012, 02:02 PM) *
Ma gandesc ca poate sa fie si ceva bun in acest tratat, poate ca oamenii vor incepe sa renunte la anonimatul asigurat de internet, vor incepe sa-si asume cuvinte, idei, proiecte cu riscurile care le presupune o astfel de iesire din incognito-ul, carapacea, protectoare a netului.


Prostii ca deobicei ! tongue.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 12 Feb 2012, 05:58 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



QUOTE(Marduk @ 12 Feb 2012, 12:02 PM) *
Subtire demonstratia impotriva ACTA, cel putin la Bucuresti a fost ceva jalnic. Erau unii care vorbeau de mii de oameni care vor iesi si vor protesta, unii asteapta vremea mai buna, ploile care sa spele ca prin farmec molesala romanilor. Poate ca multi bucuresteni au preferat sa mearga la schi in loc sa-si urle nemultumirea fata de acest tratat, altii poate nu au inteles prea bine ce-i asteapta, or poate nu au inteles deloc ce se urmareste prin acest control al internetului, impachetat in foita poleita a drepturilor de autor. Ma gandesc ca poate sa fie si ceva bun in acest tratat, poate ca oamenii vor incepe sa renunte la anonimatul asigurat de internet, vor incepe sa-si asume cuvinte, idei, proiecte cu riscurile care le presupune o astfel de iesire din incognito-ul, carapacea, protectoare a netului.



Jalnici sunt cei care stau in fotoliu si asteapta ca altii sa le rezolve problemele si care le zdruncina acele minime noime de constiinta. Or merita ei oare Internet liber?

Cei care au "participat" la protest doar pe Facebook Twitter si alte forme online, ar trebui sa le multumeasca celor care au protestat in toate orasele tarii, infruntand gerul si viscolul. Ei sunt singurii care merita sa fie liberi pe Internet...si datorita lor in curand ACTA va fi doar o hartie igienica.

Vreau sa le multumesc inca odata celor care au fost in Piata...pe un frig cumplit si o ninsoare neplacuta..si sper ca, ceea ce va urma le va satisface si nostalgia acelora care in lipsa unor parti in zona cerebrala simpatizeaza cu tembelismul guvernantilor. Ca sa zic asa Wait It's Just the Beginning!!. Cu adevarat monitorizarile erau superbe...si ne situau pe primul loc in Europa ca numar de participanti dar, desi au fost atentionati sa nu transmita participarea daca aceasta nu este posibila majoritatea au confirmat in van. Insa acest lucru nu poate decat sa ne mobilizeze si mai mult.
Capitularea nu este o optiune.
Pentru cei care inca spera ambiguu in neputinta lor nu pot decat sa ma bucur ca in curand previziunile vor fi indeplinite odata cu apropierea zilelor in care tratatul va fi supus la vot.Vine vine primavara!! rolleyes.gif
Iar cei din media care nu vor sa mediatizeze evenimentele...nu-i nimic se vor mediatiza singurele.

Pentru o cauza buna, dau oricate sanse avem nevoie. ohyeah.gif

We do not forget
We do not forgive
We are a Legion
Respect us/Expect us.
mwah1.gif

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=KKUl9pWhC70



--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 12 Feb 2012, 07:18 PM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(March @ 12 Feb 2012, 02:59 PM) *
Prostii ca deobicei ....

Ca de obicei moncher, dumneata recunosti prostiile dintr-o privire, esti pregatit pentru asta, se vede, ai stilul denigratorului perfect, aruncarea in derizoriu e un sport pentru tine, o placere sadica care te satisface mai ales atunci cand crezi ca nu le-ai lasat nicio sansa adversarilor. Esti in stare sa transformi orice text, orice dialog, care doreste sa exprime ceva, intr-o banala palavrageala de mahala care-ti iese din minte si din gura odata cu cojile semintelor scuipate, unde ai invatat stilul asta?

QUOTE(cocosel @ 12 Feb 2012, 05:58 PM) *
Jalnici sunt cei care stau in fotoliu si asteapta ca altii sa le rezolve problemele .....Capitularea nu este o optiune.

Corect.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 13 Feb 2012, 05:07 AM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(Marduk @ 12 Feb 2012, 09:18 PM) *
Ca de obicei moncher, dumneata recunosti prostiile dintr-o privire, esti pregatit pentru asta, se vede, ai stilul denigratorului perfect, aruncarea in derizoriu e un sport pentru tine, o placere sadica care te satisface mai ales atunci cand crezi ca nu le-ai lasat nicio sansa adversarilor. Esti in stare sa transformi orice text, orice dialog, care doreste sa exprime ceva, intr-o banala palavrageala de mahala care-ti iese din minte si din gura odata cu cojile semintelor scuipate, unde ai invatat stilul asta?


L-am invatat de la presedintele vostru. Dupa 7 ani imi vine greu sa ma dezbar. Doar cand n-o sa-l mai vad in fata ochilor ( pe ecrane vreau sa zic ) o sa ma port ca un gentlemen cu fostii portocalii. Daca s-au lepadat de jivina , desigur.

Acest topic a fost editat de March: 13 Feb 2012, 05:09 AM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 13 Feb 2012, 11:47 AM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(March @ 13 Feb 2012, 05:07 AM) *
.... Doar cand n-o sa-l mai vad in fata ochilor.....

Ura distruge tot ce este bun intr-un individ, dar cel mai rau face la stomac, asa ca ai grija.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 14 Feb 2012, 11:36 PM
Mesaj #15


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Ce este ACTA?


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 15 Feb 2012, 06:10 AM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(Marduk @ 13 Feb 2012, 01:47 PM) *
Ura distruge tot ce este bun intr-un individ, dar cel mai rau face la stomac, asa ca ai grija.



Vezi ca si din prea multa bezmetica adoratie unu' poate face atac de cord ! hh.gif


Si acu' la obiect :

Bulgaria ne-a luat-o inainte , suspenda ACTA !

Iar presedintele PE critica ACTA .

Acest topic a fost editat de March: 15 Feb 2012, 06:38 AM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 15 Feb 2012, 11:04 AM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(March @ 15 Feb 2012, 07:10 AM) *
Bulgaria ne-a luat-o inainte , suspenda ACTA !

Nu se poate asa ceva, armata si guvernul sa intervina! Trebuie sa fim in fata inamicilor nostri eterni, bulgarii!



--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 15 Feb 2012, 11:18 AM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Se pare ca trendul european merge catre suspendarea ACTA. Sa vedem cum va reactiona primul ministru, iar daca nu va face el acest gest ar trebui sa vedem cuprinse in programul partidelor referiri la acest acord. Ar trebui totusi facut ceva cu drepturile astea de autor, sunt sume mari de bani in joc, sume de care nu beneficiaza in totalitate autorii ci cei care le cumpara drepturile doar pentru afaceri.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 15 Feb 2012, 11:51 AM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(Marduk @ 15 Feb 2012, 12:18 PM) *
Se pare ca trendul european merge catre suspendarea ACTA. Sa vedem cum va reactiona primul ministru, iar daca nu va face el acest gest ar trebui sa vedem cuprinse in programul partidelor referiri la acest acord. Ar trebui totusi facut ceva cu drepturile astea de autor, sunt sume mari de bani in joc, sume de care nu beneficiaza in totalitate autorii ci cei care le cumpara drepturile doar pentru afaceri.

Gigel ala de la parlamentul european se da cu poporul.

In rest trendu pa emisfera de vest europeana merge spre ratificare.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 15 Feb 2012, 12:18 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



QUOTE(Marduk @ 15 Feb 2012, 11:18 AM) *
Se pare ca trendul european merge catre suspendarea ACTA. Sa vedem cum va reactiona primul ministru, iar daca nu va face el acest gest ar trebui sa vedem cuprinse in programul partidelor referiri la acest acord. Ar trebui totusi facut ceva cu drepturile astea de autor, sunt sume mari de bani in joc, sume de care nu beneficiaza in totalitate autorii ci cei care le cumpara drepturile doar pentru afaceri.


Ma indoiesc...de trend. rolleyes.gif

ACTA are mai multe probleme, in afara de faptul ca a fost negociat în secret. Ar incuraja dezvoltarea controlului asupra comportamentului cetatenilor pe internet de catre privati, dand peste cap ordinea legala. Ar ameninta utilizatorii cu probleme civile disproportionate pentru posesia unei copii ilegale si ar pune in pericol distribuirea de produse farmaceutice generale in tarile în curs de dezvoltare din cauza lipsei de competenţa ale autoritatilor vamale. In general, se duce in directia gresita, cea a unei atitudini represive din partea detinatorilor de drepturi de autor, faaă a balansa acest lucru prin cresterea drepturilor utilizatorilor si cetatenilor.

ACTA nu este în acord cu Charta Drepturilor fundamentale, deoarece cauzeaza o lipsa de echilibru ntre drepturile proprietarilor si cele ale cetatenilor. Ar stabili pentru totdeauna o abordare represiva si „veche“ asupra proprietatii intelectuale, astfel impiedicand o dezbatere reala, adaptata secolului XXI.

Pirateria la scară comercială, cum ar fi Megaupload, este o altă poveste. Chiar dacă nu toţi utilizatorii acestor site-uri distribuiau conţinut care nu le aparţinea, intenţia celor care deţineau site-ul era să incite nerespectarea la scară largă a drepturilor de autor, pentru a face foarte, foarte mulţi bani. Dar este o ruşine pentru industria de conţinut (n.r. – muzică, filme, cărţi) că nu au reuşit să vină cu metode de a face la fel de mulţi bani ca operatorii acestor platforme. Milioanele pe care le-au făcut Kim Schmitz şi alţii ca el arată că oamenii sunt dispuşi să plătească pentru conţinut de calitate şi care este accesibil cu uşurinţă. Jan Philipp Albrecht (Germania), Grupul Verzilor in Parlamentul European.

Iata ce Antenele si Puterea omite sa transmita....peste 2000 de clujeni impotriva ACTA... mwah1.gif


O dorinta sincera/ Romania libera... thumb_yello.gif

Acest topic a fost editat de cocosel: 15 Feb 2012, 12:36 PM


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 15 Feb 2012, 02:35 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(turbo trabant @ 15 Feb 2012, 01:04 PM) *
Nu se poate asa ceva, armata si guvernul sa intervina! Trebuie sa fim in fata inamicilor nostri eterni, bulgarii!



Stai si admira-ti presedintele ! Ce curajos e.


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 15 Feb 2012, 02:36 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(March @ 15 Feb 2012, 03:35 PM) *
Stai si admira-ti presedintele ! Ce curajos e.

Da base e de vina si pentru legislatia mondiala. Get a life get a distonocalm.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 15 Feb 2012, 02:48 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE(turbo trabant @ 15 Feb 2012, 04:36 PM) *
Da base e de vina si pentru legislatia mondiala. Get a life get a distonocalm.


Daca cineva iti zgaraie putin poleiala imediat iese la iveala rugina !


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 15 Feb 2012, 02:55 PM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(cocosel @ 15 Feb 2012, 12:18 PM) *
QUOTE
Ma indoiesc...de trend.....

Ramane de vazut.
QUOTE
O dorinta sincera/ Romania libera...

Ma mira ca oameni ca tine, The Dude, March etc. care pareti educati, cititi, cred ca Romania va devenii dintr-o data libera odata cu plecarea lui Basescu si a PDL-ului. Ar trebui sa lasam de-o parte ipocrizia si sa recunoastem ca o tara, un popor, indivizii care compun acel popor nu se pot schimba peste noapte odata cu schimbarea conducatorilor. Stimabililor Romania are probleme mari dar nu numai din cauza conducatorilor ei, Romania are probleme mari din causa indivizilor care traiesc in aceasta tara, a nivelului cultural, a educatiei primare, a modelelor si formatorilor de opinie. Tara asta n-o sa se schimbe nici peste alti 20 de ani. Reactia romanilor fata de ACTA e un exemplu graitor, se tot vehiculeaza cifre privind viteza internetului, conectarea, pregatirea IT etc. dar reactia fata de o ingradire impusa de ACTA e deplorabila, pana si bulgarii ne-au intrecut. Ce alta concluzie am putea trage? Romania, poporul roman nu este pregatit pentru democratie, nu-si intelege drepturile primare, dar sa mai si lupte pentru ele. Romania, poporul care prin imprejurari istorice vaforabile, locuieste azi in acest teritoriu, nu este in stare sa inteleaga nici macar ce insemna conluclarea, intrajutorare, comunitatea, compasiunea, omenia. Sunt rare cazurile cand cea mai puternica si reprezentativa "putere" ideologica, ortodoxismul, biserica ortodoxa, dau exemplul de urmat.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 15 Feb 2012, 04:54 PM
Mesaj #25


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Parerea unui ploiestean despre ACTA smile.gif




--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 15 Feb 2012, 04:58 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Un mesaj vibrant de o inalta responsabilitate civica

http://www.jurnalul.ro/observator/****-acta-604200.htm


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 16 Feb 2012, 10:33 AM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Germania refuza sa semneze ACTA. Este a cincea tara din EU care face asta dupa Cyprus, Estonia, Olanda si Slovakia.

RO inca se invarte in jurul cozii ! jamie.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 16 Feb 2012, 11:00 AM
Mesaj #28


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Încă se dezbate aprins: ACTA


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 16 Feb 2012, 11:24 AM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Si Lituania a zis ca se mai gandeste...

La noi ACTA este sustinuta intens de generalii de la STS ! Prietenii stiu de ce cool.gif



Acest topic a fost editat de March: 16 Feb 2012, 11:25 AM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 16 Feb 2012, 03:04 PM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(Marduk @ 15 Feb 2012, 03:55 PM) *
Ma mira ca oameni ca tine, The Dude, March etc. care pareti educati, cititi, cred ca Romania va devenii dintr-o data libera odata cu plecarea lui Basescu si a PDL-ului.



Cand un om inteligent intalneste mai multe pareri opuse celei careia i s-a dedicat, venite din partea unora pe care ii suspecteaza de educatie, atunci el alege fara ezitare calea revizuirii esentiale a propriilor opinii.

Asa se intampla in spatiul culturii...

in alta ordine de idei...nu are nicio importanta daca Romania "va deveni dintr-o data libera prin plecarea lui Basescu si a pedeleului".
Important este ca pentru momentul actual in care aceasta putere s-a compromis dincolo de orice limita a bunului simt, plecarea ei, indiferent de ce va fi urmata, nu poate fi decat beneifica, necesara si iminenta...

Acest topic a fost editat de The Dude: 16 Feb 2012, 04:30 PM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
goguta
mesaj 16 Feb 2012, 04:54 PM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.116
Inscris: 24 December 08
Forumist Nr.: 12.676



QUOTE(The Dude @ 16 Feb 2012, 03:04 PM) *
in alta ordine de idei...nu are nicio importanta daca Romania "va deveni dintr-o data libera prin plecarea lui Basescu si a pedeleului".
Important este ca pentru momentul actual in care aceasta putere s-a compromis dincolo de orice limita a bunului simt, plecarea ei, indiferent de ce va fi urmata, nu poate fi decat beneifica, necesara si iminenta...

Pe mine ma mira ca oameni ca Abis, TT, Marduk etc. nu inteleg ca pastrarea regimului Base, prin argumentatia pro-Base pe care sunt obligati s-o adopte, ii duce pe ei "dincolo de orice limita a bunului simt" ...


--------------------
Analiza stiri
"Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur, prind curaj"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 16 Feb 2012, 04:59 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



... hmm.gif ..nu ar trebui ...


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 16 Feb 2012, 05:03 PM
Mesaj #33


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(The Dude @ 16 Feb 2012, 03:04 PM) *
Important este ca pentru momentul actual in care aceasta putere s-a compromis dincolo de orice limita a bunului simt, plecarea ei, indiferent de ce va fi urmata, nu poate fi decat beneifica, necesara si iminenta...

Cu partea bolduita a mesajului tau nu sunt de acord. Nu indiferent de ce va fi urmata (cum ar fi un parlament in care majoritare ar fi partidul lui DD, Noua Dreapta ori Partidul Comunist?).



QUOTE(goguta)
ma mira ca oameni ca Abis, TT, Marduk etc. nu inteleg ca pastrarea regimului Base, prin argumentatia pro-Base pe care sunt obligati s-o adopte, ii duce pe ei "dincolo de orice limita a bunului simt"

1. Nu ne obliga nimeni la nimic. Si tu esti dintre aceia care nu pot accepta faptul ca este posibil ca altcineva sa gandeasca altfel decat voi si sa o faca in mod sincer, fara motivatii ascunse?
2. Chestia cu bunul simt este relativa. Mie imi este greu sa il descopar la unii dintre cei pe care ii contrazic pe aici - nu dau exemple, sunt vreo trei forumisti.
3. Asa cum unii tin cu Dinamo, altii cu Steaua, altii cu Rapid, asa unii "tin" cu un partid sau cu altul. Nu exista niste criterii clar obiective prin care sa poti determina ca unul este in mod cert mai bun decat altul. E chestie de gusturi, de preferinte, de inclinatii personale samd. Nu este neaparat un proces constient ori de constiinta
4. In ceea ce ma priveste, in general nu am argumentat pro-Basescu aici, ci cel mult am combatut excesele (de limbaj si nu numai) ale unora. Si chiar daca argumentez in favoarea unei idei, unei optiiuni politice, a unui om politic, te invit sa imi critici argumentele, nu persoana. Daca le poti critica. Daca nu, nu iti ramane decat atacul la persoana...
5. Pe topicul asta discutam totusi despre ACTA, nu despre Basescu sau PDL.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 16 Feb 2012, 05:41 PM
Mesaj #34


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Revenind la oile noastre (adica la ACTA): se pare ca s-a cam terminat cu ea.

Decizie a Curtii Europene de Justitie: Administratorul unei retele sociale online nu poate fi obligat sa instituie un sistem de filtrare general, pentru a preveni schimbul ilicit de fisiere muzicale si audiovizuale

Motivarea deciziei Curtii Europene de Justie se poate aplica foarte bine impotriva oricarui stat care ar adopta ACTA in forma actuala.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 16 Feb 2012, 11:00 PM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(abis @ 16 Feb 2012, 06:03 PM) *
...cum ar fi un parlament in care majoritare ar fi partidul lui DD, Noua Dreapta ori Partidul Comunist?


Cred ca unul unic si extrem de interesant...Unul in care mi-as pune toate sperantele.
Gandeste-te putin. Cat de compromise sunt toate doctrinele active si atunci ai sa intelegi mai bine aceasta afirmatie.

DD are un mesaj solid si ferm...Vine din zona lui rudotel (cvt), dar mult mai putin elaborat.
Prinde bine pe fondul degringoladei celor din primul plan.

despre comunisti ?? nu cred ca ii privesti asa cum ar trebui..ceasca n-a avut nimic in comun cu ei, dupa cum nu a avut nici Lenin nici Stalin, nici altcineva decat Marx si...miscarea hippy

...eu cred intr-un astfel de viitor..bine, acum nu sunt chiar eu....sunt intoxicat: alccool de data asta thumb_yello.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:41 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman