Retete |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete |
16 Sep 2011, 10:59 AM
Mesaj
#1
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
16 Sep 2011, 01:57 PM
Mesaj
#2
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Uitati-va peste toate clipurile. http://www.retetecalamama.ro/2010/09/cuina...-paprikatv.html
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
12 Jul 2012, 08:05 PM
Mesaj
#3
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.347 Inscris: 8 October 03 Forumist Nr.: 944 |
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)
Maya's world si recomand deja sarmale...sparte si-un desert ,doar de admirat si pt stimulat apetitul ! -------------------- "Când crezi că ai toate răspunsurile, viaţa schimbă toate întrebările." Bob Marley ?!
|
|
|
Promo Contextual |
12 Jul 2012, 08:05 PM
Mesaj
#
|
ContextuALL |
|
|
|
12 Jul 2012, 08:23 PM
Mesaj
#4
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 11 Inscris: 17 May 12 Din: peste tot si nicaieri Forumist Nr.: 37.976 |
fie-ti mila de mine....ioooi cat de bune sunt sarmalele sparte, n-am mai facut de o vesnicie
-------------------- You can't control what's happening in your life,
but you can control what you think and feel about it. |
|
|
26 Nov 2012, 01:16 PM
Mesaj
#5
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.347 Inscris: 8 October 03 Forumist Nr.: 944 |
e sezonul gutuilor si am gasit o reteta interesanta ;e-n franceza dar se-ntelege din..imagini
http://www.cuisine-plus.tv/cid49025/coings...a-l-agneau.html -------------------- "Când crezi că ai toate răspunsurile, viaţa schimbă toate întrebările." Bob Marley ?!
|
|
|
27 Nov 2012, 05:10 PM
Mesaj
#6
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.347 Inscris: 8 October 03 Forumist Nr.: 944 |
aperitive de craciun
http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/201...craciun-si.html ce ziceti de o felie de tort cu salata boeuf ? -------------------- "Când crezi că ai toate răspunsurile, viaţa schimbă toate întrebările." Bob Marley ?!
|
|
|
28 Nov 2012, 04:12 AM
Mesaj
#7
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:) Haah !! fain, mersi !! Ce fain e sa fii bucatar, e o meserie pe care niciodata n-o înveti destul. -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
6 Sep 2013, 10:13 AM
Mesaj
#8
|
|
Cronicar Grup: Admin Mesaje: 5.082 Inscris: 26 December 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.531 |
Dacă doriți ceva deosebit, abonați-vă la Bucătăria Marocană:
-------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. |
|
|
(kikki dee) |
18 Apr 2014, 01:14 PM
Mesaj
#9
|
Guests |
Pulpa de miel la cuptor
Ingrediente (pentru 8 portii): 1 pulpa de miel sare si piper 1 lingura ulei de masline 115g unt moale 2 lamai 6 cepe rosii mici vin alb un pahar mare Mod de preparare: Incinge cuptorul la 230C. Taie partea de jos a osului de la pulpa de miel. Condimenteaza carnea cu sare si piper din blesug. Incinge uleiul intr-o tigaie sau oala mare in care sa poti pune intreaga pulpa. Rumeneste-o bine pe toate partile, la foc mediu. Aceasta operatiune poate sa dureze si 10 minute, dar este necesara pentru ca asigura o rumenire frumoasa a carnii la exterior in timp ce toate sucurile vor fi pastrate in interior pentru a obtine o friptura perfecta. Aseaza pulpa de miel in tava de copt si unge-o pe toate partile cu unt. Feliaza lamaile si aseaza rondelele pe toata pulpa si in jurul ei. Taie cepele in sferturi si pune-le in jurul pulpei de miel. Truc: Poti adauga in tava si 200ml vin alb sec Pune friptura la cuptor. Dupa 15 minute redu intensitatea caldurii la 180C si lasa friptura sa se coaca in jur de 70-80 de minute Truc: In general este nevoie de 15 minute de coacere pentru fiecare 500g de carne+ inca 10 minute. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 25 April 2024 - 02:09 PM |