HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> > Data'q, Noul Administrator Al Hanului
Mihai
mesaj 7 Apr 2011, 12:06 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Dragi forumisti,

De curand s-au implinit 8 ani de Han. Comunitatea ce isi propune sa promoveze "ARTA de a conversa" devine astfel unul dintre cele mai longevive forumuri romanesti. Dar despre istoria Hanului, mai tarziu. smile.gif

Pentru ca Hanul sa promoveze in continuare "ARTA de a conversa" si pentru a o face chiar mai sustinut decat pana acum, era nevoie de o schimbare. Schimbare pe care eu tot am amanat-o, dand vina, corect sau nu, pe lipsa de timp. Si aceasta scuza poate o voi mai gasi si de acum inainte. Motiv pentru care am decis ca schimbarea sa vina din alta parte.

Imi face placere sa anunt un nou administrator al Hanului, in persoana lui Data'Q, o persoana deosebita, despre care pot spune, cu toata convingerea, ca va avea grija de Han mai mult decat am avut eu.

Astfel, Data'q va coordona activitatea Hanului, va numi noi moderatori (si sper sa fiti de acord sa-l ajutati in evolutia Hanului) si va face modificarile pe care le crede de cuviinta, pentru ca aceasta comunitate sa evolueze. Cum fiecare dintre noi are un job, o familie, prieteni, va rog nu abuzati de timpul sau in cadrul Hanului. smile.gif Respectati regulamentul si urmati un fir decent al discutiilor si Hanul va ramane locul in care reveniti cu drag.

Dragos, iti multumesc pentru activitatea de pana acum si pentru faptul ca ai acceptat sa te implici la un nou nivel. Bine ai venit si mult succes ca administrator al acestei comunitati! thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 10:55 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman