HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Important:

Pentru propunerea spre dezbatere (pareri, critici, comentarii) asupra unui anume site (personal sau nu) va rugam sa vizitati forumul Design si Programare Web

 
Reply to this topicStart new topic
> Cursuri De Scufundari In Timisoara, Volare Dive Center
One_Last_Dance
mesaj 25 Mar 2011, 05:43 PM
Mesaj #1


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 683
Inscris: 26 December 04
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 5.291



Centrul de scufundari al ASOCIATIEI VOLARE organizeaza cursuri de scufundari de agrement pentru începatori (primul nivel) si nu numai, în Timisoara.

Vârsta minima pentru participarea la cursuri este de 10 ani. Dupa absolvire, participantul primeste un brevet recunoscut international NAUI SCUBA DIVER. In cadrul acestui curs se parcurg urmatoarele module:

1. Studiu individual
Presupune vizionarea unor filme si studiul manualului Naui Scuba Diver. Acestea le veti primi inainte de inceperea cursului.

2. Sesiuni de teorie
Notiunile dobandite in urma studiului individual vor fi aprofundate impreuna cu instructorul si apoi verificate prin sustinerea unui examen teoretic.

3. Antrenamentul în bazin
Antrenamentul se desfasoara în bazin acoperit (majoritatea exercitiilor se vor realiza în apa de 1,50 metri), sub supravegherea permanenta a unui instructor.

4. Scufundarile în mare
Aceasta ultima parte, care include 4-5 scufundari în apa deschisa, se desfasoara pe perioada verii (iunie – septembrie) la Marea Neagra sau in lacurile din apropierea orasului Timisoara.(Surduc,Ghioroc,Valiug) sau in excursiile pentru scufundari organizate de Asociatia Volare.

Tariful cursului Naui Scuba Diver este de 250 Euro. În tarif sunt incluse toate cheltuielile de inchiriere a echipamentului de scufundari si a materialelor educationale, contravaloarea scolarizarii, taxele de bazin si brevetul.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0765510733

http://www.asociatiavolare.ro/site/activit...i-in-timisoara/


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 08:15 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman