HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Externa. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Mars Sau Extremism, Dresda
cocosel
mesaj 21 Feb 2011, 04:28 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



In 13-14 februarie 1945 armata britanica impreuna cu cea americana aproape ca stergea de pe harta orasul german Dresda nu demult cunoscut ca si "Florenta de pe Elba"... 25000 de oamenii ucisi.Comemorarea unui astfel de eveniment intr-o societate democratica este esential.Problema apare cand si cine face o astfel de comemorare.
National Association of East Germany (JLO), marcheaza acest eveniment in fiecare an cu ample demonstratii...ca si in acest an.Intrebarea este au acesti tineri dreptul sa comemoreze memoria celor pierduti sau sunt din start trecuti in zona extremista...sau poate chiar sunt extremisti.. unsure.gif


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 April 2024 - 08:54 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman