HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Recomandari

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

> Mingi Pe Umeri
ruxandra eliza
mesaj 11 Jul 2010, 04:41 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 14
Inscris: 1 September 06
Din: compressed whirllands.
Forumist Nr.: 8.629



sunt cateva straturi (cele principale) din sportul asta pe care nu le inteleg, oricum le-as suprapune.

vorbim de o colectie de oameni (energici, convinsi, impatimiti) plonjand pe-orizontala dupa un obiect rotund, tarcat.
pana aici, fara dileme pregnante.
intalnim fenomenul la catei, copii, (..pisici - si ele-ar fi conditionabile la indeletniciri ping-pong-ice) sau corbi, la o adica.
ludic.

primul aspect de care ma impiedic, totusi, in continuarea traseului (inteligibil?) care porneste de la joc si se termina cu atrocitati, huliganisme, urlete, seminte-mprastiate si o toxicodependenta uluitoare (nume, contracte, vieti personale si intruziuni maximizate) ..ramane incradrat in formele - banale - de dresura sociala care ii altoiesc si ii sedimenteaza trunchiul.

parinti, media, anturaj, in orice ordine. stimuli monocromatici.
sunt lucruri care nu mai tin de civilizatie, de educatie, de inspiratie, ci de simtul masurii si-al circularitatii.

bine, am fost invatati de mici (laolalta cu toti baieteii si fetitele trase-n maturitate in chipul pericomunist in care arsenalul primordial de filtre mental-comportamentale se incropea, in cea mai mare parte, la latitudinea hazardului) ca unii vor dormi in asternuturi bleu, iar celelalte-n roz. ca primii trebuie sa dea din pumni si clont mai des, iar cele de la urma (da, din mai toate perspectivele) - sa fie dichisite, preponderent tacute si, mai tarziu, invariabil maritate.
anii inca ne curg in mod biangular, iar noi inca le luam ca atare.

nu ne-am trezit la 18, la 20, la 25, la 40 de ani, sa destupam (macar cateva) mecanisme.

le regasim - ubicue, neajustate - in emblema perenizata a masculinitatii-prototip globale (distorsionata, cucurigata, urcata pe un coif de aur rosu si indesata tantos pe tepul frontal al statuii libertatii). multiplicandu-se parazitar in corpusculi fermentati cromozomial-y.

..'daca tot fugi atata dupa ea, apoi de ce-i dai cu piciorul?' (nu mai tin minte cine-a pus intrebarea, dar i-as trimite un joc de mikado.)

vorbim de MINGE. o nuca de cocos mai mare, mai urata; valente hedonice mai chele si mai singulare (necomestibila-nepotabila, nici asta nu-i un argument?). rostogolita de scamatori pitigaiati, sotronizati in iluzii de importanta, care-si dedica vietile pentru-a o percuta cu varfurile.
apoi isi smulg (/flutura cu): par, haine, adidasi noroiosi si obiecte lunguiete, in timp ce amfiteatre intregi de guri-cascate le sorb maimutiada si le ingana tonurile.
dar la sfarsit ne reculegem. vom teoretiza - solemn, meditativ - greselile si inspiratiile, pe scaune de plastic, cu spuma pe barbii.

cine a hotarat sa investeasca un sfert din trezoreria globului (o minge si el, tot pe-acolo) in asta, si cum fac trei sferturi din pamanteni sa i se-nchine cu docilitate?

in rest, hu si ho plictisitilor din diligente pensionare - fugiti in pesteri, antifonati-va geamurile, catapultati-va din bulevarde, roadeti-va cablul, puneti-va ..mingiute etanse-n urechi si inghititi mingiute mai mici, de dormit 11 luni pe an, cat lumea se contorizeaza in noua sotie a lui buhaiescu, contractul invalid al lui steroidescu si corner-ul emancipant al lui babuinescu.

Acest topic a fost editat de ruxandra eliza: 11 Jul 2010, 11:02 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 April 2024 - 08:49 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman