HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

4 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vampirismul Energetic, interviu, marturii, detalii
little1
mesaj 8 May 2010, 12:10 PM
Mesaj #1


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



"Cu ce vreau sa-mi īncep reflecţiile?
Vreau să īnţeleg ce se īntāmplă īn oceanul infinit de energie ce umple şi hrăneşte lumea noastră.
Vreau sa īncerc sa īnţeleg, cu mintea mea slabă şi limitată, ce-i īn jurul meu.
Vreau să-mi lărgesc capacitatea de a cunoaşte pentru a şti mai mult despre mine despre viata, despre relatia mea cu mine semenii si Dumnezeul meu.,,

Grigore K.





1. Exista o specializare a vampirilor ca modalitate de absorbtie a fortei noastre vitale?


Da si EI sunt impartiti in functie de necesitatile, cantitatea si tipul de energie si ce fac cu aceasta mai departe.
De aceea spunem ca se impart in trei mari clase :

1. Nativi – cei care devin sau se nasc.
2. Educati – cei care invata sa devina sau sa perfectioneze nativul din ei.
3. Organizatii vechi sau ordine – cei care folosec energia preluata abuziv si se consacra diverselor scopuri obscure, mai putin sau deloc cunoscute.



2. Vampiri doar iau energie sau si dau? Si lor li se fura energia?

- Vampirii pot fi si donatori sau numai perceptori.
- Perceptorii sunt : umani, terestri si spatiali. Cei mari iau de la cei mici.
- Scopurile difera si energiile furate de la victime difera.



3. In functie de ce au fost clasificati vampirii ?


- In functie de tehnica si calea folosita de ei (poarta de intrare in victima) sunt diferiti ca periculozitate.
- Categorii de vampiri : emotionali, mentali, sexuali, hormonali si energetici.
- Cei energetici sunt : aurici, eterici, astrali, mentali, cauzali, spirituali.



4. Cine poate fi o victima a celor cunoscuti sub numele de vampiri?


- In primul rand cei care nu stiu nimic de existenta si stilul lor de viata.
- Apoi cei care au auzit dar nu cred.
- Urmeaza cei care au auzit, stiu, dar le lipseste partea practica: identificarea si apararea.
- Bineinteles ca cei mai vizati sunt cei care practica o disciplina spirituala. Ei au energia curata, multa si se pot recupera usor alimentand continuu vampirul care il poseda.



5. Parcurgand cursul ,,Introducere in vampirism,, am realizat ca este ceva serios si actual. ABC-ul in apararea contra vampirilor ne-a trezit la realitate. Credeti ca este suficient sau ar trebui sa parcurgem mai in profunzime?


- Necesitatea securitatii noastre, familiei, bunurilor creeaza dorinta si nevoia de a sti mai mult , de a te apara mai mult , mai bine si mai usor .
- Toti oameni vor mai mult, mai bine si mai usor. Este o tendinta normala a umanitatii sa se trezeasca la realitate si apoi sa foloseasca realitatea pentru creearea unei vieti mai bune.



6. Cine poate participa la aceste cursuri si care sunt motivele care-i determina ?

- Din ceea ce am observat la ultimul curs au fost participanti din toate mediile sociale.
- Cu precadere cei care au de-a face cu oamenii, psihologi, doctori, oameni de afaceri, terapeuti , maseuri, cosmeticieni, brokeri, agenti de asigurari, in negocieri sau leadership.



7. In psihologie sau alte discipline oficiale exista o recunoastere a fenomenului , o clasificare a vampirilor ?


- Da exista. Cel mai usor fel de a clasifica vampirii emotionalii este conform tulburarilor de personalitate cu care corespund cel mai mult gandurile si actiunile lor.
- Fiecare tip de vampir este definit de o nevoie imatura si imposibila care, pentru el, este cel mai important lucru din viata.



8. Vampiri psihici actioneaza diferit fata de cei emotionali. Exista vreo diferenta ?


- Numele de vampiri psihici ne dezvaluie imediat atitudinea noastra in ceea ce priveste persoanele care fura energie.
- De asemenea dezvaluie, nu tot atat de evident, atitudinea noastra fata de persoanele de la care ei iau energia. Vampirul este un hot care isi secatuieste victimele.





9. Ce trebuie sa facem noi pentru a nu mai fi afectati de EI ?

- In primul rand pentru a ne ajuta si vindeca pe noi si ceilalti trebuie sa recunoastem persoanele care iau energie de la altii.
- Intelegerea atator situatii de vampirizare are la baza printre altele situatia in care persoanele de la care ei iau accepta asta la un anumit nivel constient sau inconstient.
- Libertatea apare atunci cand nu ne mai proiectam frica si neputinta asupra altora, cand nu ii mai invinovatim pe ceilalti si nu ne mai victimizam.
- Permisiunea de a da si de a lua nu trebuie sa fie acordata pe o fundamentare constienta/intentionata individualizata.
- Aceasta permisiune vine dintr-o atitudine fundamentala privind actul de a da si, respectiv, de a lua.



10. Viata este completa si complexa. De ce credeti ca ne pune in situatia de a experimenta acestea ?


- Experienta noastra de viata include a da si a lua in grade diferite si ne oglindeste unde ne aflam pe spectrumul egoism-altruism.
- Egoismul sau egocentrismul sunt caracteristici nedorite.
- Altruismul este vazut in mod obisnuit ca ceva pozitiv.
- Trebuie sa existe un echilibru intre egoism si altruism.
- Cei care sunt exagerat de altruisti risca sa devina persoana fara vointa, martiri sau sa “faca rau din prea multa bunatate”.
- Altruistilor le este greu sa spuna “nu”.
- Cei care iau fara sa se gandeasca sunt de multe ori oameni foarte buni, care au invatat sa ia energie prin mijloace nepotrivite.
- De asemenea, exista si oameni foarte egoisti si nepasatori fata de ceilalti.
- Acestea sunt exemple ale extremelor spectrului.
- Majoritatea dintre noi suntem undeva la mijloc si, ca toate fiintele vii, abilitatile si echilibrul nostru fluctueaza.



11. Exista atitudini sau comportamente care ne transforma in victime ?


- In general auzim vorbe ca ,,...lasa-l si pe el sa traiasca , ...lasa-l ca e nebun,...ca nu stie ce face, ...nu-ti pune mintea cu prostul,...samd., ele ne pun in situatia de a lasa garda jos, e suficient o fisura in structura, in gandirea sau fiinta noastra pentru ca acel sarpe sa creasca la pieptul nostru pana atunci cand ne va musca. - De multe ori nu o mai apucam pe a doua.
- Atitudinea de consimtire a celui care da creaza o deschidere care permite celui care ia sa se conecteze cu cel care da.
- Cand ne conectam intre noi, desi in mod obisnuit nu este ceva la vedere, se creaza realmente o legatura energetica, pe care nu o vedem cu ochiul liber.
- Si astfel apare in relatia dintre oameni situatia de dominant si dominat.



12. Exista metode sau mijloace de contracararea vampirismului in cultura umanitatii ? Este un fenomen intalnit pe toate continentele ?


- Da, exista de la inceputul umanitatii si promoveaza selectia naturala a speciilor.
- Cel mai bun merge mai departe. Ca sa fii bun trebuie sa te instruiesti.
- La inceput omul nu stie dar cauta.
- Apoi afla dar nu crede , rade.
- Mai tarziu ar vrea sa invete dar nu are timp.
- In final vrea , are timp dar nu mai are cu ce.



Exista asa zisele legaturi energetice, emotionale, mentale sau spirituale care ne pot inlantui, bloca sau distruge. Oameni din trecut cum ar fi cei din tribul Huna au vorbit de aceste “cordoane” de legatura cu secole in urma ; sau terapeuti moderni cum ar fi Phyllis Krystal, un terapeut din California, a dezvoltat o tehnica ce se numeste Taiatul legaturilor, o metoda de a taia legaturile ce ne impiedica sa fim noi insine.





Din impresiile participantilor la cursul ,,Introducere in vampirismul emotional si energetic
:





” Inca de la inceput pot spune ca a fost un curs extraordinar care ne-a trezit la adevarata realitate in care traim, unde vampirizam si suntem vampirizati. Ma asteptam sa vad cum este un vampir, in schimb am aflat ca uneori chiar eu sunt un vampir, cu sau fara intentie.
Am realizat ca trebuie sa lucrez mult mai mult cu mine. Pentru a nu mai avea stari de moleseala, dureri de cap sau somnolenta provocate de altii trebuie sa invat sa evit a mai fi o victima. A fost interesant sa vedem ca o mare parte din vampirizare se intampla in familie cu cei apropiati si prieteni.
Dupa acest curs a fost socant sa realizez ca muncesti si apoi vin altii sa-ti ia ceea ce ai strans , si uneori chiar noi singuri suntem cei care daruim. A fost o trezire. Acum stiu ca pentru a pastra ceea ce ai strans trebuie acordata o mai mare atentie muncii cu noi insine si practicii interne.”

Mihaela G.





“ Cand am auzit prima data de acest curs nu ma asteptam sa ma duc si sa invat despre vampirii din societate, vampiri care se afla la fiecare pas in jurul nostru indiferent din ce categorie fac parte. Am aflat cum se comporta, care este clasificarea lor si cum ne putem feri de ei, dar lucrul la care m-am asteptat cel mai putin a fost ca voi invata atat de multe despre mine si modul in care functionez ca si persoana.
Acum dupa ce cursul s-a incheiat pot spune ca am aflat mult mai multe lucruri decat am crezut intial ca se vor prezenta . Cu toate ca o mare parte din ceea ce am invatat la acest curs nu ma pune intr-o lumina foarte buna, atat in ochii mei cat si ai persoanelor cu care interactionez si care au fost si ele prezente, consider ca, faptul ca stiu ca am o problema pe care trebuie sa o rezolv si ca pot sa accept acest lucru, este un prim pas important pe drumul care duce la eliberarea de un comportament si mod de gandire gresit.
Intotdeauna cand ai o problema partea cea mai dificila este sa admiti acest lucru. Cel mai mare merit al acestui curs din punctul meu de vedere este faptul ca a reusit sa prezinte foarte multe informatii si comportamente care tin de un vampir emotional fara a le asocia in mod implicit sau explicit cu persoanele care le manifesta. De aceea am putut accepta informatiile pentru ca ele se refereau la un comportament si nu se refereau efectiv la mine ca si persoana.”

Alex S.



” Cursul a fost unul de exceptie, cu un impact ca si cursul de nutritie ( cand a fost inteles a devenit un mod de viata). Cursul a fost pe masura asteptarilor, vroiam metode de identificare si metode de aparare impotriva vampirilor. Cred ca daca vom reusii sa ne aparam intr-un mod eficace vom avea mult de castigat. Personal chiar pot sa spun ca acum privesc lumea cu alti ochi.Efectiv e altceva, ceva care nu se spune nu se explica dar se face.!!!
Nu stiam ca sunt chiar atat de multe tipuri si asa bine structurati si antrenati mai ales cei din « forurile superioare ». Ma asteptam sa vorbim mai mult despre cei din ordin insa am vazut pe urma ca e important sa incepem cu clasa a-1-a si poate in cursul urmator sa aflam mai multe despre istoria lor. ”

Sarhan I. R.



” Cursul de vampirism a fost benefic, necesar si util. Pentru a se putea proteja de vampirii energetici, este important ca oamenii sa stie ce se preda la acest curs, mai ales ca majoritatea dintre noi vampirizam involuntar.

A fost util de aflat:

- cum sa descoperi vampirii energetici ;

- cum sa te protejezi de ei ;

- care sunt efectele cand esti vampirizat ,

- si cum sa iti revii dupa ;

- cum se pot educa vampirii ca sa nu mai simta nevoia sa faca rau.

Poate se face un curs si pentru vampirii energetici si un alt curs pentru vampirii energetici care o fac involuntar. ”

Petre C.

” Cursul de vampirism este foarte interesant prin informatiile intalnite, notiunile de psihologie la care eu nu prea m-am gandit niciodata (cred ca notiune e prea putin spus).
Dupa acest curs mi s-a marit vigilenta, atentia cu privire la ce se intampla in jurul meu. Vreau sa cunosc mai mult in ceea ce priveste identificarea vampirilor, de orice fel, si cum pot sa-i contracarez.
Cursul a reusit sa-mi trezeasca si mai mult interesul pentru ideea de protectie a mea insumi si a celor din jurul meu. ”

Aurelian P.





” Initial l-am privit ca pe un subiect « decupat si decuplat de viata », chiar pueril. Necredibil pentru « individul – standard – rational » cu masina in leasing, concediu de vara in Grecia, kilograme in plus si « proprietar » de casa ipotecata la banca. Nu merge, nu se leaga…
Daca tema nu venea de la Adrian, imi vedeam de treaba trei zile. Weekend-urile sunt frumoase in afara Bucurestiului. Insa de mult timp ma deranjeaza faptul ca schema proprie de gandire poate fi usor rulata de un calculator obisnuit, asa ca am acceptat, sceptic ce e drept, provocarea. Pana la urma, de ce nu ?
Lucrurile s-au transformat intr-o ocazie buna de a vedea cum am trait « in parti » cu mintea, fara sa le leg niciodata in « sistem », cu consecinta lipsei de perceptie, de actiune si simtire corecta. Ma confruntasem cu toti vampirii, energetici, emotionali, mentali, sexuali, hormonali, in toate variantele lor. Dar nu ma pricepeam nici sa-i numesc, nici sa-i analizez, nici sa-i recunosc ca atare… Rareori le-am facut fata cu succes, de fiecare data intamplator si foarte scump. Teribil de scump… Imi consumasem energia, timpul, si banii « cu ei », dar si mai grozav a fost sa imi dau seama cum si « ei » au avut acelasi consum, deseori, cu mine. Nu sunt strain de deviza « daca sunt vampirizat, vampirizez. Vampirizez, deci exist »… In latina asta ar suna excelent. Pare ok, normal si cat se poate poate de « corect », daca nu ar fi complet tragic.
De asta mi-am dat seama odata cu primul nivel (din 3) al cursului despre « Vampirismul Energetic ». El, vampirul, traieste in mine, in familia mea, in persoana cu care imi impart viata si patul, in prietenii mei cei mai buni si in majoritatea celor pe care ii cunosc. Sunt deseori repere de care depind. Oameni din jur fata de care ma deschid, oferindu-le asa o « mancare » delicioasa. Daca te grabesti sa ma compatimesti, nu e cazul ; si tu esti in aceeasi situatie… De aici si optiunea personala a relocarii; schimbandu-ma mai repede, ma apar mai bine. Dar pentru a ma schimba trebuie sa « stiu », prima treapta pana sa « fiu », si asta ma invata cursul. Ma pot apara mai bine, vazand mai clar; atac mai prost ca vampir, caci inteleg mai bine. Cursul iti ofera « noticia », dar si mai mult de atat… caci pana la urma practica ne omoara. Vampirul energetic este « hotul din noi » care fura sperand sa nu imparta prada cu « hotul din afara ». Insuccesul este garantat.
Cursul nu-ti ofera certitudini, dar iti deschide posibilitati. Ca orice curs, dar fara sa semene neaparat cu un altul.Asta ma face « post factum » sa-mi felicit nu mintea care ironiza initial subiectul, pana acolo incat ma gandeam sa vin nu doar cu un caiet si un pix, dar si cu niste canini de plastic pentru a fi in acord cu infantilismul de situatie, ci intuitia care m-a pacalit numai cand nu am ascultat-o si increderea in cel care l-a organizat si caruia la final, ca toti ceilalti, i-am multumit.

La cursul asta nu am pierdut nici un gram de sange, dar am castigat macar unul de minte.

Multumesc.”

Cristian T.







” In timpul cursului mi-am dat seama ca din punct de vedere emotional am fost vampirizata si am vampirizat de nenumarate ori. De fapt nu gasesc ca este potrivit cuvantul « vampirizat ». In relatiile dintre oameni exista un permanent schimb de emotii. Este util sa cunoastem diversele tipuri de caractere si interactiuni dintre ele. Asa voi putea sa recunosc si ulterior sa ies din situatia respectiva.

In privinta vampirismului energetic as fi preferat la curs sa fie mai multe experiente si mai multe demonstratii practice despre cum te simti cand esti vampirizat.

Schimburi de energie exista permanent intre oameni, intrebarea este cu ce intensitate, cu ce frecventa, cu ce scop, in ce cantitate, constient sau nu.

Mai am mult de lucru pana cand pot recunoaste si varia toti acesti parametri. Astept cu interes continuarea ! ”

Viorica M.





” Pana la acest curs am crezut ca vampirii sunt niste entitati care « viziteaza » noaptea oamenii pentru a le suge sangele. Nu credeam ca exista in zilele noastre desi filmele si literatura spuneau altceva. Sursele mele de informare erau filmele si romanele, dar niciodata nu am fost interesata de existenta vampirilor.

In timpul cursului de vampirism am aflat foarte multe lucruri si cel mai important a fost acela ca vampirii exista, sunt langa noi, pot fi prietenii nostri, sefii nostrii etc. Ei se hranesc cu energia noastra, ei ne secatuiesc de vitalitate.

Am beneficiat la acest curs de experimente privind « furtul », suptul de energie. Printre obiectivele care au fost realizate se numara :

1. Dobandirea unor informatii teoretice privind tipurile de vampiri si strategiile folosite pentru a nu le permite sa ne suga de energie.

2. Formarea de competente necesare identificarii persoanelor cu abilitati de vampir.

3. Identificarea si modificarea modelelor negative personale pe care le pun in actiune devenind o potentiala victima.

4. Cresterea nivelului de experienta privind domeniul energetic.

5. Cresterea gradului de motivare privind « practica ».

6. Dezvoltarea capacitatii de autocunoastere si autocontrol.

7. Consiliere.

8. Primirea de raspunsuri la intrebarile puse de participanti cu privire la « pierderile de energie ».

9. Invatarea unor strategii de blocare a actiunii vampirilor.

A fost un curs foarte bun !!! ” Rodica C.



” Acest curs m-a ajutat sa-mi formez o idee corecta si clara asupra conceptului de vampirism energetic, vampirii nu sunt fiinte care sug sangele oamenilor la propriu ci sunt acele fiinte care fura oamenilor energia vitala prin diverse metode.

Interesant e faptul ca acum imi dau seama foarte repede daca interlocutorul ma vampirizeaza sau nu. Cunosc senzatiile fizice asociate vampirizarii si incerc ca in cel mai scurt timp sa inchei acea conversatie sau incerc sa reactionez intr-un mod diferit de cum reactioneaza oamenii in mod normal.

Din experimentul facut de tine cu ancorarea corzii, am inteles ce inseamna sa fii vampirizat de cineva de la distanta. Chiar daca intentiile celui/celei care a intins coarda sunt bune, efectul e acelasi. Iti ia din energia vitala.Vizavi de aceasta idee, parerea mea e ca in orice cuplu se formeaza corzi intre cei doi. Se creeaza atasamente. In aceasta situatie as vrea sa stiu daca ei se vampirizeaza reciproc.

In concluzie consider cursul ca fiind foarte folositor, instructiv si plin de informatii pe care nu le poti obtine din alte surse. Acum simt ca am mai mult control asupra vietii mele, sunt mai centrata, si as indrazni sa spun ca sunt chiar mai puternica. ”

Gabi I.



” Intotdeauna cand auzeam de vampiri simteam oroare si cautam sa ma feresc de imaginile lor mediatizate in carti, filme si spectacole. Muzica hard-rock, heavy metal, rap imi creaza disconfort. La fel nu suport atmosfera din mall-uri, supermarket-uri fiindca vin acasa stoarsa si foarte obosita.

Am dorit sa vin la curs, simteam ca este ceva mai profund decat ce spune lumea. Sincera sa fiu am fost si motivata de toate plesnelile pe care le luam si intrebarile pe care mi le puneam: de ce sunt asa, de ce ceilalti reactioneaza asa ? Am venit sa aflu raspunsuri si mai ales rezolvari.

Pe masura ce aflam la curs despre ce este vampirismul, identificarea vampirilor, clasificarea lor pe tipuri si subclase, imi spuneam ca este o treaba serioasa si interesul meu crestea. La inceput nu am avut asteptari prea mari, dar pe masura ce parcurgeam cursul am realizat ca vampirismul este una dintre cele mai serioase probleme ale mele. Ma afecteaza in relatia cu mine, cu parintii mei, cu sotul, fiica, rudele, prietenii apropiati, cu lumea.

Si atunci am luat hotararea sa fiu mai calma, mai echilibrata.

Acest curs m-a facut sa tratez intr-un mod serios problema vampirilor si rolul lor in evolutia oamenilor. Am invatat ca atunci cand esti structurata: o hrana corecta, o apa corecta, un mediu bun, un instructor bun, o scoala buna de care sa apartii, ai parte de un ajutor real. In perioda cursului, familia mea a devenit mai calma, mai cooperanta si s-a realizat mai usor un proiect comun si intr-un mod benefic. Astept nivelul II. ”

Mariana L.





“Daca nu schimbam directia, vom ajunge in locul inspre care ne indreptam.”

Confucius





read more: www.tao.ro

Acest topic a fost editat de little1: 8 May 2010, 12:18 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 9 May 2010, 12:02 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



ohyeah.gif LoLica ohyeah.gif

Vlad Tepes de care era? Hollywood type vampire?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gypsyhart
mesaj 10 May 2010, 09:09 AM
Mesaj #3


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.854
Inscris: 4 December 03
Forumist Nr.: 1.365



@little1

O mica observatie...In citatul de mai jos cred e un "nu" in plus....
QUOTE
- Permisiunea de a da si de a lua nu trebuie sa fie acordata pe o fundamentare constienta/intentionata individualizata.


Ca un comentariu...
Daca vampirul este cel care iti ia, cum se numeste cel care iti da? (un lucru pe care nu ti-l doresti, si care iti face rau?)

Apropo de a da si a lua, iti recomand o carte inedita, scrisa de Jan van Helsing, tipul cu conspiratiile: "Omul negru a venit". Acolo se spune ca aceasta este legea fundamentala dupa care functioneaza Universul, si ca toate celelalte legi nu sunt decat "derivatii" din ea...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 10 May 2010, 09:09 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
little1
mesaj 10 May 2010, 10:18 PM
Mesaj #4


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE(gypsyhart @ 10 May 2010, 10:09 AM) *
@little1

O mica observatie...In citatul de mai jos cred e un "nu" in plus....
Ca un comentariu...
Daca vampirul este cel care iti ia, cum se numeste cel care iti da? (un lucru pe care nu ti-l doresti, si care iti face rau?)

Apropo de a da si a lua, iti recomand o carte inedita, scrisa de Jan van Helsing, tipul cu conspiratiile: "Omul negru a venit". Acolo se spune ca aceasta este legea fundamentala dupa care functioneaza Universul, si ca toate celelalte legi nu sunt decat "derivatii" din ea...



multumesc pentru observatie, mi-a scapat.
cred ca intotdeauna este un schimb... de ex un parazit iti ia si te incarca cu resturile metabolizate (precum jos la fel si sus)...
cred ca e o perspectiva motivanta pentru cei carora le place filosofia practica...

cred ca zona asta ar trebui respectata de cei care nu cred in ceea ce discutam, la fel cum la capitolul religie exista un respect
stiinta e inca 99% ipoteza, n-are dreptul sa dea verdicte, iar daca o face, e lipsa de buna crestere


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 10 May 2010, 11:18 PM
Mesaj #5


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



QUOTE
cred ca e o perspectiva motivanta pentru cei carora le place filosofia practica...

Filozofia practică trebuie să ţină seama de nişte certitudini, pe observaţii documentate, pe experienţe personale sau de grup, nicidecum pe elucubraţii fanteziste...

QUOTE
cred ca zona asta ar trebui respectata de cei care nu cred in ceea ce discutam, la fel cum la capitolul religie exista un respect
stiinta e inca 99% ipoteza, n-are dreptul sa dea verdicte, iar daca o face, e lipsa de buna crestere


Cum au fost verificate aceste informaţii? Cum poate fi ştiinţa 99% ipoteză? Doar un exemplu: calculatorul pe care scrii şi citeşti acest forum e 99% bazat pe ipoteze? E bazat pe una din cele mai avansate tehnologii, bazate 100% pe ştiinţa calculatoarelor, a fizicii, chimiei ş.a. Acesta este un "verdict" dat de realitatea imediată şi nu e lipsă de bună creştere.

"ştiinţa e īncă 99% ipoteză" nu este cumva un "verdict" cauzat de ignoranţă? unsure.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 11 May 2010, 07:12 AM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Este dovedit ca fiecare organism viu poseda o "aura" energetica, in unele zone acolo unde sunt afectiuni sau oboseala acest halou energetic este fragmentat sau chiar lipseste. Exista diverse studii pe aceasta tema dar nu s-a ajuns pe deplin la intelegerea si explicarea fenomenului, cert este ca daca ar exista vampirii energetici actiunea lor catre acest halou energetic este indreptata. Din cate cunosc maseuri sunt invatati sa se fereasca de "vampirii energetici" apoi exista indivizi care au darul sa te oboseasca dupa ce stai de vorba cu ei sau in prezenta lor, poate fi doar o reactie psihica dar poate fi si o pierdere de energie, furata sau cedata fara voie. In povestile si miturile poparelor exista descrierile unor astfel de indivizi care secatuiesc corpul de energie, ramane ca stiinta sa gaseasca o explicatie, dar pana atunci e bine sa tinem seama de miturile, legendele, sfaturile si traditiile populare care par a contie un sambure de adevar nu pe deplin cercetat si explicat.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 11 May 2010, 08:31 AM
Mesaj #7


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Nu contest că īn lume există multe necunoscute, mistere, lucruri de neimaginat pentru noi. Dar ca să le cunoaştem, e bine să plecăm de la nişte certitudini, nu de la mituri şi poveşti.


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 11 May 2010, 08:34 AM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(Erwin @ 11 May 2010, 09:31 AM) *
Dar ca să le cunoaştem, e bine să plecăm de la nişte certitudini, nu de la mituri şi poveşti.

Pentru a ajunge la certitudinii se poate pleca si de la mituri si povesti.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 11 May 2010, 09:39 AM
Mesaj #9


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



ce ziceti de ideea asta: daca folosim 5% din creier percepem doar 5% din realitate.

iar ideea ca 99% din stiinta e ipoteza apartine tot unui om de stiinta.

alta idee: vampirismul emotional este termen folosit de psihologie. pt referinte, Tratatul de psihiatrie Oxford editia a doua, publicat in '94 editata de Asociatia Psihiatrilor Liberi din Romania

vampirul emotional si energetic este in general un individ incomplet maturizat psihic, adica un mare procent dintre oameni.
un individ complet maturizat psihic e tot atat de rar ca si un om complet sanatos.

Acest topic a fost editat de little1: 11 May 2010, 09:41 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gypsyhart
mesaj 11 May 2010, 10:56 AM
Mesaj #10


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.854
Inscris: 4 December 03
Forumist Nr.: 1.365



QUOTE(little1 @ 10 May 2010, 11:18 PM) *
cred ca intotdeauna este un schimb... de ex un parazit iti ia si te incarca cu resturile metabolizate (precum jos la fel si sus)...
cred ca e o perspectiva motivanta pentru cei carora le place filosofia practica...

Da, asa e, intotdeauna e un schimb. Poate ca acest schimb ajuta si parazitul sa treaca pe un alt nivel...
QUOTE
vampirul emotional si energetic este in general un individ incomplet maturizat psihic, adica un mare procent dintre oameni.
un individ complet maturizat psihic e tot atat de rar ca si un om complet sanatos.

Eu as zice ca e vorba de un dezechilibru, mai degraba decat de imaturitate. Nimeni nu se naste matur. Copilul de 3 ani poate ca nu e maturizat psihic, dar nu cred ca il poti considera vampir emotional sau energetic din aceasta cauza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 11 May 2010, 11:25 AM
Mesaj #11


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



@gypsy: Nu-l ajuta, ei raman vampiri, ba chiar isi imbunatatesc arsenalul. Minim efort, maxim confort...
Cat despre maturitate, n-am zis ca se naste cineva matur. Vorbeam despre un proces de maturizare, in cadrul caruia, multi dintre noi ramanem blocati la diferite etape. Cu cat mai timpurie e blocarea pe parcursul procesului, cu atat inabilitatea de a procesa energia este mai mare, si nevoia de a vampiriza dea semenea.



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gypsyhart
mesaj 11 May 2010, 01:14 PM
Mesaj #12


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.854
Inscris: 4 December 03
Forumist Nr.: 1.365



QUOTE
Nu-l ajuta, ei raman vampiri, ba chiar isi imbunatatesc arsenalul. Minim efort, maxim confort...

Pai vezi. Usor, usor....Trebuie sa evolueze si ei cumva....
QUOTE
Cat despre maturitate, n-am zis ca se naste cineva matur. Vorbeam despre un proces de maturizare, in cadrul caruia, multi dintre noi ramanem blocati la diferite etape. Cu cat mai timpurie e blocarea pe parcursul procesului, cu atat inabilitatea de a procesa energia este mai mare, si nevoia de a vampiriza dea semenea.

Da, asa e, blocajul=dezechilibru=boala=saracie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CharonOfNyx
mesaj 11 May 2010, 01:18 PM
Mesaj #13


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 702
Inscris: 4 January 09
Forumist Nr.: 12.814



hiya.gif
Vreau si eu sa particip la cursurile alea. Cand, unde se tin? Care-i procedura de inscriere? Care sunt modalitatile de selectare a candidatilor, se da un examen?


--------------------
E=mc2 - pe bune!
cine are curaj sa bage mana-n foc?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calfa
mesaj 11 May 2010, 09:36 PM
Mesaj #14


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.894
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.410



Dintre toate tipurile de "vampiri", doar energetici am intalnit.

Fireste, o experienta personala sau relatarile, chiar si ale unui intreg grup de persoane care "au simtit" efectele acestui "vampirism" ... "nu se pun" daca e sa abordam "purist" stiintific tema.

Dar ca marturie personala, nevalidata stiintific desigur, ramane.

Era o "vampirita" care "bantuia" practicantii de pe la inceputurile ... MISA. biggrin.gif Cunoscuta si recunosctuta ca atare.


Stiinta ... ar trebui in primul rand sa explice. Mai greu e cand faptele nu sunt sistematic repetabile, masurabile. Caz in care, din pacate, deoarece stiinta e mai nou vazuta ca infailibila, li se cere faptelor sa se explice. biggrin.gif

Pe lume fenomenele se petrec chiar si in lipsa aprobarii lor de catre "oamenii de stiinta".

Si pe langa asta, stiinta nu trebuie confundata cu tehnologiile. Care sunt evident produs uman, nu sunt "fenomene ale naturii". smile.gif

In ce priveste tehnologiile, omul are in general maximum de control, in ce priveste stiintele, bajbaim inca, si ne folosim inca de ipoteze, aici little1 are dreptate.


Bine, asta e punctul de vedere al unuia din zona tehnologica, care cocheteaza doar cu stiintele, analizandu-le mai mult decat sa le studieze. biggrin.gif


--------------------
... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 11 May 2010, 10:04 PM
Mesaj #15


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE(CharonOfNyx @ 11 May 2010, 02:18 PM) *
hiya.gif
Vreau si eu sa particip la cursurile alea. Cand, unde se tin? Care-i procedura de inscriere? Care sunt modalitatile de selectare a candidatilor, se da un examen?


Poti sa ne spui si noua de ce ai vrea sa participi? Chiar sunt interesat; n-am postat mesajul ca reclama, ci vreau un feedback despre ce gandesc oamenii (care cred si au experienta energiei biologice) despre acest fenomen. BTW, In mesajul original era un link, la final.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 13 May 2010, 12:56 AM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
ce ziceti de ideea asta; daca folosim 5% din creier percepem 5% din realitate


Daca folosim 5% din creier percepem 0% din realitate, pentru ca in momentul in care am folosi 5% din creier am fi niste legume.

QUOTE
Pentru a ajunge la certitudinii se poate pleca si de la mituri si povesti


Mda, sigur, doar ca certitudinile alea sunt si ele niste mituri si povesti...

QUOTE
Era o "vampirita" care "bantuia" practicantii de pe la inceputurile... MISA



Eh na? Credeam ca urino-vampirii sunt doar un mit... iete ca e pe bune...

Am intalnit acum ceva vreme un nene care zicea ca e vampir din asta energetic. L-am provocat sa ma vampirizeze, sa vedem ce efect are, n-a vrut si pace. Ca nu era pregatit, ca nu se face etc. Yeah, riiight...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 13 May 2010, 05:07 AM
Mesaj #17


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



http://mondovista.com/dnax.html


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rehael
mesaj 13 May 2010, 05:52 PM
Mesaj #18


Ex-Merlina
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.045
Inscris: 2 December 05
Din: Iasi
Forumist Nr.: 7.384



QUOTE(little1 @ 8 May 2010, 01:10 PM) *
....

read more: www.tao.ro



QUOTE(little1 @ 11 May 2010, 11:04 PM) *
Poti sa ne spui si noua de ce ai vrea sa participi? Chiar sunt interesat; n-am postat mesajul ca reclama, ci vreau un feedback despre ce gandesc oamenii (care cred si au experienta energiei biologice) despre acest fenomen. BTW, In mesajul original era un link, la final.


Deci, eu nu cred intr-o incidenta prea mare a fenomenului de vampirism asa incat sa iau foarte in serios un astfel de curs... Mai degraba as participa la el fiindca mi-au placut niste conferinte ale domnului Cranta, chiar daca psihologii de meserie nu prea imi sunt simpatici. tongue.gif


--------------------
Specimene de semnatura: 1 2 3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 13 May 2010, 06:02 PM
Mesaj #19


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE(Blakut @ 13 May 2010, 01:56 AM) *
Daca folosim 5% din creier percepem 0% din realitate, pentru ca in momentul in care am folosi 5% din creier am fi niste legume.


tu ai spus-o, nu eu jamie.gif

fyi, cortexul nu inseamna tot creierul

in plus, tre sa mai tii cont de inca un lucru: inteligenta emotionala pare la prima vedere un subiect stufos, mirobolant si chiar usor... cum sa zic, mai pentru fete. inteligenta emotionala si inteligenta rationala sunt la fel de importante. pe langa ele mai sunt inca sapte tipuri de inteligenta de care are nevoie un om pentru a fi complet. asa ca in locul tau nu m-as grabi sa trag concluzii, mai ales cand e pielea proprie in joc.
motivul pentru ca ai impresia pe care o ai, este ca de obicei domeniul inteligentei emotionale este destul de putin cunoscut pentru baieti, ca sa zic asa.
dar s-ar putea sa ma insel. daca exista vreo domnisoara care citeste, poate ne ajuta cu o idee...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 13 May 2010, 06:12 PM
Mesaj #20


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE(Erwin @ 11 May 2010, 12:18 AM) *
Doar un exemplu: calculatorul pe care scrii şi citeşti acest forum e 99% bazat pe ipoteze? E bazat pe una din cele mai avansate tehnologii, bazate 100% pe ştiinţa calculatoarelor, a fizicii, chimiei ş.a. Acesta este un "verdict" dat de realitatea imediată şi nu e lipsă de bună creştere.


Exista procese energetice care sunt active acum in tine, in momentul in care citesti acest mesaj, desi tu nu crezi in ele. La fel cum inainte oamenii nu stiau despre rolul oxigenului in biologie, si totusi puteau respira si trai.
Daca ti-am dat impresia ca n-as crede in stiinta, este greseala mea. Cred in ea.
Si, desi poate inca nu stii, exista o parte a stiintei care se ocupa de fenomenele care sunt descrise in acest curs.
Terminologia este diferita, mult mai riguroasa, si mai precisa - de aceea imi place stiinta.
Si am incredere ca, atunci cand va scapa de tutela economiei, va avea voie sa permita ca toate aceste informatii sa fie disponibile pentru toata lumea.
Deocamdata monopolul nu permite.
Probabil ca lumea va fi mai buna atunci.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alysoft2003
mesaj 13 May 2010, 06:16 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.160
Inscris: 14 February 06
Din: www
Forumist Nr.: 7.859



QUOTE(Blakut @ 13 May 2010, 12:56 AM) *
Daca folosim 5% din creier percepem 0% din realitate, pentru ca in momentul in care am folosi 5% din creier am fi niste legume.





In realitate s-ar parea ca folosim 1% maxim 2%




--------------------
Nu te pune cu prostul caci are mintea odihnita!Al dracului de odihnita!
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 13 May 2010, 07:48 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Eu cred ca nu stie nimeni cat la % folosim creierul, sunt doar ipoteze, nu stim nici macar de ce gandim ceea ce gandim, de ce actionam cum actionam cand actionam.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 13 May 2010, 08:10 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(Marduk @ 13 May 2010, 09:48 PM) *
... nu stim nici macar de ce gandim ceea ce gandim, de ce actionam cum actionam cand actionam.

Nu vom putea sti deoarece nu ne putem analiza ca si cum am analiza niste extraterestri.
Cred ca in spatele fiecarei actiuni sta un lant de impulsuri eliberate sau reprimate.


--------------------
*_*_*

Pierdut Ʈn Geometria Uitării
CăutĆ¢nd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 13 May 2010, 10:27 PM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(exergy33 @ 13 May 2010, 09:10 PM) *
Nu vom putea sti deoarece nu ne putem analiza ca si cum am analiza niste extraterestri.

Cica exista indivizi care se pot analiza, si corecta in actiunile lor, dar nu stie nimeni ce punct de referinta au, cei de la care au invatat? cartile sfinte? ................


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 14 May 2010, 09:18 AM
Mesaj #25


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE(Marduk @ 13 May 2010, 11:27 PM) *
Cica exista indivizi care se pot analiza, si corecta in actiunile lor, dar nu stie nimeni ce punct de referinta au, cei de la care au invatat? cartile sfinte? ................


Au invatat prin practica meditatiei.
meditatia este procesul prin care omul se separa:
- se separa de gandurile lui - gandurile sunt ale lui, dar nu sunt el insusi
- se separa de emotiile lui - emotiile sunt ale lui, dar nu sunt el insusi
- corpul fizic - corpul fizic ii apartine, dar el nu este corpul fizic
- se separa de sufletul lui - sufletul lui este al lui, dar nu este el insusi
- se separa de spiritul lui - spiritul lui este al lui, dar nu este el insusi

Ca si cum ar dezbraca niste haine.
Apoi, dupa ce face ordine, se imbraca cu ele, se ridica din postura... si-si vede de viata. Avantajul lui este ca nu incurca hard-ul cu soft-ul... la multe nivele.

Acest proces de separare este ca atunci cand o gospodina face ordine in casa, si pune ciorapi la ciorapi, si camasi la camasi.
E mai usor sa stranga praful si painjenii daca fiecare lucru e la locul lui.

Cred ca si acest subiect va fi atins in cadrul discutiei despre vampirism. Pentru ca se spune ca poti fi vampirizat la fiecare din nivelurile enumerate mai sus. Thoughts?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rehael
mesaj 14 May 2010, 09:58 AM
Mesaj #26


Ex-Merlina
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.045
Inscris: 2 December 05
Din: Iasi
Forumist Nr.: 7.384



Pai, pana la urma, te duci sau nu la curs?


--------------------
Specimene de semnatura: 1 2 3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 15 May 2010, 12:23 PM
Mesaj #27


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



QUOTE(Rehael @ 14 May 2010, 10:58 AM) *
Pai, pana la urma, te duci sau nu la curs?

Nu inteleg intrebarea, sau mai bine zis rostul ei. Sau poate nu-mi era adresata...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 15 May 2010, 01:54 PM
Mesaj #28


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



little1, nu e o intrebare, e o divagatie. Tehnica e adeseori folosita atunci argumentele tale iti pun in dificultate partenerul de dialog si cand acesta are o onorabilitate permisiva, ori una indoielnica.

Acest topic a fost editat de The Dude: 15 May 2010, 02:25 PM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rehael
mesaj 15 May 2010, 02:38 PM
Mesaj #29


Ex-Merlina
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.045
Inscris: 2 December 05
Din: Iasi
Forumist Nr.: 7.384



QUOTE(little1 @ 15 May 2010, 01:23 PM) *
Nu inteleg intrebarea, sau mai bine zis rostul ei. Sau poate nu-mi era adresata...


Acuma chiar ca nu mai inteleg ce intentie ai avut deschizand acest topic... Foarte tarziu mi-am dat seama ca primul post era doar "afisul" pregatit deschiderii unui curs anume, pe care l-ai postat absolut fara niciun comentariu al tau personal.
Deci, eu chiar am crezut ca esti nehotarat daca sa participi sau nu la acel curs, de aceea, mai intai, ti-am expus prin urmare argumentele mele.... Ca altfel chiar nu stiu ce s-ar putea discuta in legatura cu tema atata vreme cat nu exista niciun initiat printre noi, dar tu, daca doresti, n-ai decat, ca eu n-am de gand sa te opresc asa cum halucineaza colegul nostru The Dude. Si apoi chiar am avut curiozitatea sa aflu daca te-ai hotarat sau nu sa participi la curs, ca uite, eu de exemplu, nu am sansa ta de a alege, ca degeaba am eu curiozitatea, daca nu am si posibilitatea... Chiar doream sa stiu daca cumva, cumva, prin intermediul acestui forum cineva, "candva", va putea raspunde unor anume intrebari aparute dupa citirea primului post. Cred ca e clar acum...


QUOTE(The Dude @ 15 May 2010, 02:54 PM) *
little1, nu e o intrebare, e o divagatie. Tehnica e folosita atunci argumentele tale iti pun in dificultate partenerul de dialog si cand acesta are o onorabilitate permisiva sau indoielnica.


Dude, ca de obicei, bati campii...


--------------------
Specimene de semnatura: 1 2 3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 15 May 2010, 06:38 PM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(Rehael @ 13 May 2010, 05:52 PM) *
Deci, eu nu cred intr-o incidenta prea mare a fenomenului de vampirism asa incat sa iau foarte in serios un astfel de curs...


Cand iti incepi frazele cu "deci" si le continui cu "eu nu cred..", sau "eu chiar am crezut", dezvalui nepermis de mult si din bagajul cu care esti echipat si din posibilitatile pe care le ai pentru a participa la o discutie. Nepermis, pentru ca bagajul pare gol, iar nuditatea e condamnabila in astfel de situatii..
Pe asta o tulburi si o deturnezi.

Little1 te urmaresc cu interes pentru ca ai argument si pentru ca subiectul adus in dezbatere e unul interesant si actual thumb_yello.gif
Nu stiu daca termenul de vampirism e cel mai potrivit (imi pare desuet), dar stiu ca nu tu l-ai inventat si ca el exprima cel mai bine transferul fraudulos de energii ce se practica in anumite sfere ale constientului. Astept in continuare desfasurarea topicului cu speranta ca perturbatiile neavenitilor vor fi minime sau nesemnificative..



QUOTE
Dude, ca de obicei, bati campii...


.....rahael..ca intotdeauna....

Acest topic a fost editat de The Dude: 15 May 2010, 06:56 PM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rehael
mesaj 15 May 2010, 07:00 PM
Mesaj #31


Ex-Merlina
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.045
Inscris: 2 December 05
Din: Iasi
Forumist Nr.: 7.384



QUOTE(The Dude @ 15 May 2010, 07:38 PM) *
Cand iti incepi frazele cu "deci" si le continui cu "eu nu cred..", sau "eu chiar am crezut", dezvalui nepermis de mult si din bagajul cu care esti echipat si din posibilitatile pe care le ai pentru a participa la o discutie. Nepermis, pentru ca bagajul pare gol, iar nuditatea e condamnabila in astfel de situatii..
Pe asta o tulburi si o deturnezi.


Din doua vorbe pe care le-am spus nu aveai tu cum sa ajungi la asemenea concluzii, decat cu ajutorul unei fantezii iesite din comun. Deci, delireaza sanatos daca alta treaba n-ai. Fiindca doar pentru faptul ca-l lingusesti mai mult sau mai putin motivat pe initiatorul topicului, chiar nu te face unul dintre participantii seriosi la discutie, mai ales ca te-ai introdus aici direct cu samanta de scandal, ca ai tu nazareli sau motive doar de tine stiute(oare? whistling.gif harhar.gif )...

Acest topic a fost editat de Rehael: 15 May 2010, 07:02 PM


--------------------
Specimene de semnatura: 1 2 3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 15 May 2010, 07:18 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(Rehael @ 15 May 2010, 07:00 PM) *
Deci, delireaza sanatos daca alta treaba n-ai.



"Deci" ...incearca sa ma ignori. In doua vorbe ai reusit performanta greu de egalat sa spui trei prostii incununate si de un parazit verbal.
Cat despre "delireaza sanatos" aceasta adevarata bijuterie ohmy.gif blink.gif wacko.gif blink.gif ...nu mai adug nimic.


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rehael
mesaj 15 May 2010, 08:14 PM
Mesaj #33


Ex-Merlina
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.045
Inscris: 2 December 05
Din: Iasi
Forumist Nr.: 7.384



QUOTE(The Dude @ 15 May 2010, 08:18 PM) *
"Deci" ...incearca sa ma ignori. In doua vorbe ai reusit performanta greu de egalat sa spui trei prostii incununate si de un parazit verbal.
Cat despre "delireaza sanatos" aceasta adevarata bijuterie ohmy.gif blink.gif wacko.gif blink.gif ...nu mai adug nimic.


Hai ca te ajut eu sa intelegi. Era o ironie. smile.gif

PS Deci, ai cam multe prejudecati si prea putine argumente. Deci, daca vrei sa te ignor tu te mai lua de mine.


--------------------
Specimene de semnatura: 1 2 3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little1
mesaj 15 May 2010, 09:53 PM
Mesaj #34


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 471
Inscris: 19 February 04
Forumist Nr.: 2.280



Deci observ ca oricum aveti cel putin cateva interese comune...

Rehael, sa-ti explic situatia: sunt in Bucuresti, merg la antrenamentele dlui Cranta, si ne-a anuntat de acest curs. La care io, m-am gandit sa vad ce reactii ar apare daca un astfel de 'anunt', de fapt un fel de interviu, s-ar posta pe un forum romanesc. Raspunsul la intrebare este nu, nu particip, am doua motive intemeiate, unu, sunt in presesiune, si doi sunt de garda in weekend la farmacie, si am program 12 ore pe zi. So, no can do.
Dar din discutiile 'de prezentare' ale cursului, asa cum s-au desfasurat ele in cadrul antrenamentelor, am prins cateva ponturi bunicele... bineinteles nu se compara cu a participa efectiv, asa cum il stii pe dl Cranta face lucrurile de la temeinic in sus, atat cat sa-ti para foarte bine ca ai participat, si foarte rau ca nu ti-ai chemat si prietenii.

Dude, merci pentru interes, daca te pasioneaza subiectul, as fi curios, cu ce background vii, ce anume iti inspira subiectul, daca ar fi sa fie discutat pana la epuizare... cate fatete ale problemei exista, implicatii morale sau amorale, etc.

M-ar fi interesat si parerile voastre despre fenomenul de vampirism. Pe Gypsy l-am inteles, e un om cu inima mare si vede ceva bun in orice. Cool. Any other views?

Merci

Acest topic a fost editat de little1: 15 May 2010, 09:59 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 15 May 2010, 11:48 PM
Mesaj #35


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



īntr-o vreme am cochetat şi eu cu paranormalul, am citit cam tot ce mi s-a părut mai serios īn domeniul ăsta... din păcate, nu m-au convins. Ba, mai mult, am ajuns să fiu convins că aceste lucruri, dacă se īntāmplă, nu pot fi cunoscute şi dovedite ştiinţific. Sunt la margine şi vor rămāne la margine. E mai bine să ne canalizăm eforturile pe ceea ce contează cu adevărat. Unii şi-au "ars" creierele īncercānd să afle sau să dovedească ceva... hh.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 01:59 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman