HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Sa Simplificam Sistemul
AdiM
mesaj 30 Mar 2010, 11:48 PM
Mesaj #1


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 69
Inscris: 17 December 09
Forumist Nr.: 15.545



Oameni buni, ne sufoca pe toti un sistem care a ajuns atat de complicat incat se pierde timp si se pierd bani numai pentru a-i descalci itele, cu birocratia si nevoia de servicii specializate pentru a se valorifica optim legile si complicatiile sistemului.
Ca sa tii corect o contabilitate, trebuie sa apelezi la un contabil, ca sa nu gresesti undeva in regulile fiscale si de contabilitate.
Ca sa apelezi la lege, trebuie sa apelezi la un jurist, dar si juristilor le e tot mai greu sa se descurce cu legile incurcate care s-au dat si ras-dat.
Ca sa faci ceva practic, ai nevoie de o sumedenie de autorizatii si trebuie sa stai la cozi la ghisee, si te trimit de la un ghiseu la altul.

Birocratia ucide economia, iar guvernantilor nu le pasa, ca ei au consilieri platiti din bani tot de la buget sa faca pentru ei lumina in incalceala creata de legislativ si de administratie. Dar pe majoritatea ii seaca de bani si de timp birocratia si incalceala legislativa.

Ne pretindem o natie inteligenta, cand vorbim de potentialul nostru, dar realitatea arata ca suntem condusi de oameni care nu dau doi bani din buzunar pe masuri inteligente, fiindca le convine mai mult sa dea milioane de la buget pentru afaceri proprii.

Daca lucrurile nu merg spre mai bine, vina e a celor care conduc, si atunci nu e justificat un nou 1989?! Ca azi mult mai multi oameni sunt mai disperati ca in 1989.

Simplificarea sistemului juridic, fiscal, administrativ, cred ca se impune la maximum.


(aceasta e ciorna articolului complet, de la http://adim.astrele.ro/content/view/141/1/ )

Acest topic a fost editat de AdiM: 31 Mar 2010, 12:29 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 12 June 2024 - 01:51 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman