HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Ministrul Vladescu Si Trupa Lui De Consilieri Exotici
Dox
mesaj 14 Jan 2010, 02:52 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



Primul pe care l-a angajat ministrul Sebastian Vladescu este Andrei Gheorghe. Oare pentru ce merite ? Pentru show-ul lui " Rataciti in Panama" care se pare ca a fost un fiasco pentru "Kanal D " ? Ca altfel ar fi continuat victorios cu seria a doua. La una din sedintele recente ale Parlamentului , unde se discuta bugetul, Gheorghe se protapise chiar la tribuna pe scaunul gol a unui ministru.

Al doilea consilier este Dan Bittman cantaretul trupei "Holograf" . O canta el bine dar ce treaba are cu comunicarea de la Ministerul Finantelor ? Gurele rele spun ca Vladescu mai tragea cate o raita impreuna cu Bittman prin anumite cluburi de noapte . Si deh prietenii nu se uita.

Oare p.m. Emil Boc nu poate sa-l traga de maneca putin pe Vladescu ? Ca s-ar putea ca surprizele sa continue cu numirea altui consilier de imagine. De data asta o femeie exotica .

Dar , ma rog, poate lumea se inseala si cei doi vor fi niste consilieri foarte buni pentru Vladescu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 12 June 2024 - 09:02 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman