HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Vrei si tu un Jurnal?

Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul Lui Sorin
SORIN
mesaj 24 Aug 2003, 04:18 PM
Mesaj #36


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41




Draga Cameron...eu unul nu pot ramane indiferent la durerea altora, romani, arabi evrei, negrii sau galbeni sau tigani. Am luptat, lupt si am sa lupt cat am sa pot pt. o situatie mai buna si impotriva discriminarii. Mult mai sigur ca n-o sa reusesc singur sa fac nimic, dar stiu ca mai sant o multime de oameni ca mine. Din pacate sant mult mai multi care sant indiferenti, dar dupa vorba lui Geni...cand am sa predau la randul meu sufletul celui de sus, am s-o fac cu capul sus stiind ca eu Sorin, ultima piulita din sofisticata masinarie a omenirii, nu am cedat sub nici un fel la presiune, indiferent de greutate.

Poate ti se pare ca-s o 'pasare ciudata' pe aici....dar un lucru poti fi sigur...nu sant singur, iar in acest jurnal vei mai gasii inca ceva 'pasari' asemanatoare mie.

Iar ca sa "scutur " pe cineva pe aici, am cautat inca o poza pe care o expun si intreb:
Are cineva idea despre ce e vorba????????

Sorin.

ps. merci Geni. smile.gif


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cameron
mesaj 25 Aug 2003, 11:16 AM
Mesaj #37


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.407
Inscris: 4 August 03
Forumist Nr.: 542



Sorin, toata admiratia pentru felul in care ganditi si pentru ceea ce incarcati sa faceti..
Si totusi sunt multi care nu privesc decat la propia lo zi de maine,..pe care nu ii atinge nici suferinta,..nici nedreptatea,..nici durerea. Daca mie imi este bine..de ce sa-mi complic viata cu problemele altora? E legea junglei,..nu? Fiecare supravietuieste cum poate,..daca nu sa piara..
Si totusi..uitam..ca maine putem fi chair noi in locul celui disperat!
O solutie? sa ne ingaduim sa iertam, sa ne facem din bunavointa lege. celelalte solutii sunt iluzorii..
Poate sunt deplasata dar o sa scriu ceva:
Simone de Beauvoir despre notiunea de "aproapele nostru": "Am cunoscut un copil care plangea deoarece murise fiul portaresei blocului; parintii copilului s-au saturat> "La urma urmei baietelul asta nu ti-e frate"
Baietelul asta nu-i fratele meu. Dar daca-l plang nu mai imi este strain. Hotararea o iau lacrimile mele. Nimic nu-i hotarat dinainte. Cand ucenicii l-au intrebat pe Hristos> cine e aproapele meu? Hristos n-a raspuns printr-o enumerare. A povestit parabola bunului Samaritean> Aproapele omului parasit in drum a fost acela care l-a acoperit si i-a venit in ajutor; nu suntem aproapele nimanui, ni-l facem pe altul aproapele nostru facandu-ne aproapele sau printr-o fapta".
De ce oare ura este preferata iubirii? sa fie mai simpla?
Cee ce ai scris tu Sorin mi-a amintit o vorba a lui Churchill - "Eu am dreptate si tu n-ai. Iar pentru dreptul tau a nu avea dreptate
eu sunt gata sa mor."


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 25 Aug 2003, 05:15 PM
Mesaj #38


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



QUOTE (Mi_ @ Aug 24 2003, 01:07 PM)
Si eu sunt īn continuare māndru ca am intestin gros lung de 1.5 metri si par pe picioare! Pe bune, mai ales parul pe picioare e atāt de frumos īncāt ma face māndu ca m-am nascut romān ! tongue.gif


Pacat ca asta-i singura tangenta pe care o mai ai cu tara. Vad ca tot timpul aduci vorba de 'restul la tejghea'...oare chiar asa de rau ai fraierit in Romania ca nici restul nu l-ai primit??? Sa nu mai vorbesc de un " barbat paros " cu un intestin de 1.5 metri
ce nu e in stare sa-si impuna atitudinea ohmy.gif

Draga Mi_ ..pe aici nu sant singurul care a plecat din tara, si-a facut o situatie, a primit o cetatenie straina, dar nu a uitat de unde a venit si mai ales nu scuipa in strachina din care a mancat de bine sau de rau.

Interesant ca doar cei ce au ajuns in Franta, adica Mi_ si mai nou Sorin666 sant cei carora le e rusine ca sant Romani si fac cu apa si otet neamul din care se trag 50.gif

Pot intelege aroganta Fracezilor...au supt-o de la sanul mamei lor!!

Dar voi de unde o aveti?? La ce cursuri ati invatat-o?? Cu ce va vedeti " superiori "??

Ca mergi cu un Peugeot???????? Am un 406 si am si o Honda Civic....iar daca vrei adevarul...prefer Honda. tongue.gif Asa ca-s smecher?????????????

21.gif

Sorin.


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 25 Aug 2003, 05:15 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mi_
mesaj 25 Aug 2003, 06:35 PM
Mesaj #39


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 476
Inscris: 15 August 03
Forumist Nr.: 609



Draga SORIN,
Nu stii nimic despre mine dar faci spectacol ridicol cu tot felul de afirmatii despre tangenta mea cu tara, uitatul de origini, scuipat īn strachina.
Eu nu m-am legat de viata ta si de fumurile tale, am comentat doar ceea ce am crezut ca sunt exagerari pe forum. Inca o data confirmi vechiul obicei comunist de gāndire "cine nu-i cu tine e īmpotriva ta".
Si sincer, mi se pare ca prin purtarea ta caraghioasa vis-a-vis de mine si de Sorin666, chiar tu faci de rās neamul romānesc pe care teoretic īl preaslavesti dar nu-l confirmi si cu vreo calitate de om.
Sa-ti traiasca masinutele!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 25 Aug 2003, 07:09 PM
Mesaj #40


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



Nu am nimic personal cu tine...faptul ca-ti raspund la mesaje dovedeste fapta.

Pe mine ma deranjeaza comentariile de 'contra' pe aceasta pagina ce se numeste

Jurnalul lui Sorin. Aici striu ce vreau, ce simt si cred si nu e locul potrivit de critica asupra ideilor mele.

Am avut o disputa la Natura si Turism si ai continuat sa ma cauti si sa ataci pana si pe pagina mea personala....fara legatura cu disputa de pe Natura.
Iar cand primesti un raspuns dupa cum meriti, te superi. Eu unul in viata am invatat ca daca dau trebuie sa stiu si sa primesc....probabil ca tu inca nu ai invatat. Te supara adevarul, dar din pacate nu-l poti schimba. Oricum o intorci, o freci sau incerci sa albesti situatia...ti-ai facut-o cu mana ta. Asa ca fii barbat si invata sa o si iei din cand in cand, mai ales daca nu esti in stare sa ceri scuze. Tine minte cine a atacat pe cine...iar critica la persoana te rog s-o faci in alta parte. Deasemenea in ciuda disputei noastre la Natura cred ca am fost un fair moderator acolo si nu am incercat in nici un mod sa fac abuz de aceasta calitate....doar ti-am bagat cateva reply-uri pe limba ta.

Eu mandru ca-s Roman, tu mandru ca esti Francez ( cel putin asa sper ) eu incerc sa invat romanii cateva lucruri bune, iar tu incearca sa inveti de la francezi partile bune.....ca cele proaste le poate invata repede oricine.

Infumurat si caraghios asa cum sant te rog sa ma lasi in continuare sa-mi fac si eu neamul de ras...asa un pic...ca altii l-au facut destul inaintea mea si din pacate inca continua. Eu cel putin o fac virtual pe Han, printre Romani si nu ca altii care o fac fizic printre straini. sad.gif

Sorin.

Acest topic a fost editat de SORIN: 25 Aug 2003, 07:09 PM


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 25 Aug 2003, 09:09 PM
Mesaj #41





Guests






Sorine, nu mai fi suparat...Asa sunt unii...Uita de unde au plecat ca sa ajunga unde sunt...Ce sa-i faci? Saraca tara e de vina pt toate, nu oamenii din ea!! Nuu!! Ei sunt buni frumosi , ospitalieri, etc...Doar sa le zici ceva un pic mai dur ca-ti si dau cu parul in cap...De buni si ospitalieri ce sunt...Si ma refer la majoritate, nu la cei cativa ca tine, ca geni si ca inca alte cateva persoane de pe aici care intr-adevar sunt oameni...Lasa-i si tu in plata lor....Nu are rost sa te enervezi cu ei...Iar la faza cu jurnalul, ai dreptate, nu trebuie nimeni sa vina sa se ia de tine in locusorul tau...Poate s-o faca in alta parte,macar aici sa fie "cald si bine"....Daca te pupicesc, zambesti? biggrin.gif Uite ce dinti frumosi am eu laugh.gif Pupaaaa blush.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 25 Aug 2003, 10:14 PM
Mesaj #42


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41




He He Papusa mea Afro smile.gif

Cel putin tu ( scuze ) esti printre putinii forumisti care stiu ca multi mai tari si mai ai dracu au incercat sa-mi dea cu bata-n cap si nu au reusit wink.gif

Sigur ca cei de aici nu o sa reuseasca biggrin.gif cu toate ca mereu invit " grozavii" la dispute intre patru ochi si patru maini.23.gif

Afrodida mea...te:kiss: 31.gif

Sorin.



--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 25 Aug 2003, 10:44 PM
Mesaj #43





Guests






blush.gif Ohh... blush.gif M-ai facut sa rosesc blush.gif Pup iu blush.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 26 Aug 2003, 12:15 AM
Mesaj #44


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



Oops ! Pardon ! Va rog sa ma scuzati ! Nus' ce cautam pe-aici, si v-am surprins pupandu-va ! Asta inseamna ca vor veni vremuri bune !...
Sanatateee ! smile.gif


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 26 Aug 2003, 10:48 PM
Mesaj #45


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



Dragi prieteni...in ultimele doua zile am observat cu bucurie suportul acordat mie in disputa cu froncologii si pt. asta va multumesc din toata inima smile.gif

Si cu o parte dintre voi am avut vre-o discutie, cu Om Bun, Cain si poate inca cineva.

Dar acesti domni au fost demni de o discutie si fata de ei am tot respectul si daca am gresit...am regretat si recunoscut.

In ultimul timp au intrat pe la Natura si Turism, tot felul de forumisti noi, care in loc sa dea niste replici juste, ne-au bagat pe toti intru-n cos de gunoi...hoti, murdari, lenesi si periculosi. A fost prima data cand nu am mai suportat si am raspuns mai
violent si prima data cand am sters sau editat un mesaj...de fapt si ultima data.

Nu am fost impacat cu decizia luata de a sterge mesajul, atunci ca i-am oferit autorului o jumatate de ora sa-l salveze pt. al pune in alta parte ( tot timpul a fost on line si probabil acasa a si facut) . Nu am vrut sa ingros " gluma " asa ca i-am trimis aceasta decizie pe un pm. Restul il stiti singuri.

Cand am deschis topicul de Natura singurul lucru pe care l-am avut in capo e sa caut cearta acolo...si dovada ca a fost cel mai linistit loc. Sigura conditie din partea mea
( CONDITIE CE MI-AM PUS-O MIE ) a fost ca in momentul in care v-oi fi nevoit sa sterg sau sa editez pe cineva....am sa plec definitiv. Si asta am sa si fac, cu toata parerea de rau dupa efortul si straduinta depusa acolo....dar nu pot permite nimanui sa fiu facut ca albia de porci..nu eu si nici prietenii mei de pe Han--mai ales cei din tara.

Asa ca am luat un one way ticket si va dorescnumai lucruri bune, fruntea sus si sa numai dati voie nimanui sa -si bata joc de neamul Romanesc. mad.gif

Al vostru Sorin.

Mai raman putin activ la supravietuitorul ( mai am sa mai termin ultimul topic lansat )
si atunci 5.gif 5.gif


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antont
mesaj 26 Aug 2003, 11:16 PM
Mesaj #46


© Care este
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.113
Inscris: 4 March 03
Din: Nici o Informatie
Forumist Nr.: 17



Sorine, daca-mi permiti sa intervin aici, eu cred ca nu ar trebui sa pleci. Si daca ajuta la ceva, eu personal te rog si m-ar bucura daca ai ramine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 26 Aug 2003, 11:22 PM
Mesaj #47


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



La fel si eu ! Daca te ajuta sa o spun si pe jurnal, desi te-am rugat cum am crezut eu mai frumos si pe privat, ei bine, o spun din nou... Ramai, te rog ! Acum vreo doua saptamani si tu imi cereai acelasi lucru. Iar eu vezi bine ca... te-am ascultat ! wink.gif


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 26 Aug 2003, 11:23 PM
Mesaj #48





Guests






Sorineeee, cum sa pleci draga?? Off, copil mic si suparat, hai la mama Afro sa te pupe cu gust de shaorma si usturoi, poate-ti mai trec gandurile negre biggrin.gif 31.gif 31.gif 30.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 26 Aug 2003, 11:30 PM
Mesaj #49


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Who Dares Wins

QUOTE
A, si sa nu aud replici de genul: "ah, da? bine, eu ma retrag de pe forumul asta, puteti sa-mi stergeti userul" ... Sint copilaresti ... Iti iei galetusa si lopatica si pleci acasa la mami ... Faptul ca avem taria sa ne cerem scuze, chiar cand celalalt a gresit mai mult (in opinia noastra) este un atu, nu un defect.

(autor citat: Cain)

(No, sa vezi ca acum i-am starnit ambitia si ce cuvinte imi tranteste... biggrin.gif)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 26 Aug 2003, 11:38 PM
Mesaj #50





Guests






QUOTE (Mihai @ Aug 26 2003, 11:30 PM)

(No, sa vezi ca acum i-am starnit ambitia si ce cuvinte imi tranteste... biggrin.gif)

Hahaha, lasa ca e mai bine asa wink.gif Pupaaa Sorineee!! (Si tie Mihai) biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 26 Aug 2003, 11:57 PM
Mesaj #51


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Am primit de curand de la Nelu cel Mic si Destept:

'Nea Sorine, sa traiesht! Domne, io ama uzit c esht baiat giuguc domne. Ce dreac domne, ce-tz venii? Tu, care ierai idealu' meu cand voi creshte mare si voinic (shi la fel de destept, af cors rolleyes.gif ) sa pleci? Si tu daca vei plecaaaaaa io cuiiiiii ramaaaaaannnnnnn (nu vezi ca astialaltz fac totzi mishto di mini? - mai ales Mihai, uratu' ala care editat de administrator! Adica dupa ce iti trimit mesajul mai esti si obraznic?!. Sorine, si ziceai de un cos de gun oi. Ce cosh domne, ca eu le shtiu pe toate de pe diametrul Bucurestiului si nu m-am vazut in nici un cosh domne; erau niste amarati, da nu i-am luat in seama! Si nici mata nu ar trebui sai iei, bre! Mia zis mie do-na invatzat oare: nu te ienerva, ca fatze rau la ten! (ehh,, nu prea shtiu io cei ala ten d'a cred ca e chestia aia din cap cu care mai gandescdin gand in cand). Asha, nea Sorine, io vorbesc serios: daca pleci, idealul meu catre un vitor maret si fascinant se va narui iremediabil (ajutat de doamna invatatoare). C-am asta am avzut de spus (hmmm... si saluto pe fetitza ta, acea donsoara din poza pe care am vazuto...sti, avem varsta apropiat blush.gif ). Te salut tata socrule (sper ca nu v-ei avea idei preconceputi privind inteligentz mea!) si sa imbatranesti la Han! No, acu' ma duc la culcare...'


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vegas2002
mesaj 27 Aug 2003, 12:00 AM
Mesaj #52


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 776
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 241



Pai bine mai Sorin,tocmai acum cind mi-ai ridicat si mie moralul sus si m-ai facut sa fiu mai indrazneata si sa scriu mai mult,TU VREI SA PLECI,SA MA "PARASESTI"???Si ca sa te fac sa-ti treaca supararea,am sa postez o poza cu "dedicatie" speciala,adica pentru tine SORIN!
PLEASE DON`T GO......
12.gif 31.gif

Pentru SORIN,cu multa PRIETENIE!!!

PS:Vezi sa nu te sperii,ca si in poza asta sint cam "ciufulita" laugh.gif
Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  Dani_restaurant_hostess.jpg ( 78.67K ) Numar descarcari: 30
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vegas2002
mesaj 27 Aug 2003, 12:02 AM
Mesaj #53


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 776
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 241



.....si daca esti cuminte si promiti ca nu mai pleci,am sa mai postez doua poze "ciufulite" wink.gif ,dar la mine in jurnal biggrin.gif

All the best 19.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 27 Aug 2003, 12:13 AM
Mesaj #54





Guests






Iubita, daca tu esti ciufulita acolo, inseamna ca eu arat a muma padurii nepieptanata si nespalata pe cap de 3 zile laugh.gif
Uite Sorine, pana si Nelu' te vrea laugh.gif Numa' ca sa fereasca sfantu' sa imbatranesti la han, desi, daca o tinem tot asa, ne albim toti inainte de vreme laugh.gif laugh.gif Va pup, nebunaticilor laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antont
mesaj 27 Aug 2003, 12:27 AM
Mesaj #55


© Care este
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.113
Inscris: 4 March 03
Din: Nici o Informatie
Forumist Nr.: 17



QUOTE (afrodita @ Aug 27 2003, 01:13 AM)
Uite Sorine, pana si Nelu' te vrea laugh.gif

Clar smile.gif .... Sorine, sin-t io nelu, care nu vrea sa se culce, ca adica cum ca toata lume a zice sa merg sa dorm, si fetele si nenea Mihai administratoru care cred ca sa vorbit cu administratoru-l de la blocu unde locuiesc io ca si ala tot timpu imi zice sa nu mai fac galagie in orle de liniste ca vrea lumea pentru ca sa doarma si sa merg si eu s-a-nvat sau sau dorm, si daca nu ramii aici cu noi vorbesc eu cu nenea ala Gogu de la etaju zece (10) care toata lumea zice ca e nebun si iressponsabil sa mearga sa-i calce pe nene aia care te-a suparat smile.gif , ca el zice ca e mutu-ciclist si se lauda ca are si casca ca si robot-u ala din filmu robocop pe care l-am vazut eu cind am fugit de la ora la cine-ma-tograf...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 27 Aug 2003, 01:00 AM
Mesaj #56


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Sorine, Sorine... Cum de-am stiut eu ca o sa zici asa? Si doar de-aia am si zis la topicul celalalt sa nu va aud ca "imi iau jucariile si plec"!
Hai du-te si aprinde gratarul, fa-ti un mic-doi, bea o bere si pentru mine, si dupa ce ai dat la spate toate relele vino si da-mi un pupic. 31.gif

Stii foarte bine ca te vrem aici, nu te lasa rugat asa, ca nu e frumos. wink.gif


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 27 Aug 2003, 10:03 AM
Mesaj #57





Guests






Iubita, sunt sigura ca nu se lasa rugat si nici nu a zis cele de mai sus ca sa vada cat si cati ne rugam de el sa stea...Sunt sigura ca saracutul de el doar ne-a anuntat o hotarare si, cum pt noi e tragedie, am sarit toti cu gura sa ii spunem sa nu puna in aplicare hotararea....Iar el, de ocupat ce e cu altele, a uitat sa-si verifice jurnalul si habar nu are cati suntem care-l iubim mult!!! 31.gif Sorineeeleeee, hai sa vezi ce mult te iubiiiiiiiiiiiimmm!!! (si contrazi-ma, daca poti, referitor la ce am scris acum tongue.gif ) 31.gif
Uite o poza cu pisica mea, invatand sa tasteze, poate te face sa zambesti
Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  bella_ivatand.jpg ( 0bytes ) Numar descarcari: 0
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bubu
mesaj 27 Aug 2003, 10:14 AM
Mesaj #58


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 993
Inscris: 30 March 03
Din: BUCURESTI
Forumist Nr.: 144



Sorin, aici exagerezi.
La natura si turism esti de ne inlocuit.Ca mai exista diferende de opinii asta se intimpla peste tot.Hai sa trecem peste ele si sa invatam fiecare din greseli.Sint sigur ca daca eram face to face intr-un minut ne stringeam mina.Aici trebuie folositi mai multi smilies ca sa te faci cit de cit inteles.
Daca e sa plece cineva, prefer sa o fac eu, lumea are de cistigat mai mult de la tine.


--------------------
"Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 27 Aug 2003, 10:21 AM
Mesaj #59





Guests






Uhh, bubule, nu incepe si tu cu plecatul, plsssssssss..Nu trebuie sa plece nimeni, doar sa ne obisnuim unii cu altii, atata tot wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cain
mesaj 27 Aug 2003, 02:19 PM
Mesaj #60


Domnitor
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.533
Inscris: 18 March 03
Forumist Nr.: 93



Hmpf ! Copil mic si rasfatat ai fost mai nene !!! Ei, un user mai mult sau mai putin...




(oare asa o avea efect?)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
genicon
mesaj 29 Aug 2003, 02:42 PM
Mesaj #61


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Haideti ca ma bag si eu. Ce cred? Cred ca nu are rost sa ne facem griji. Oltenii nu isi ia niciodata jucariile si pleaca. Sau, daca o fac, o fac doar pentru a le arunca la gunoi si a veni cu unele mai frumoase... In plus, Oltenii niciodata nu isi lasa prietenii... daca e cazul, isi anihileaza dusmanii sau ii ignora. Dar niciodata nu isi ignora prietenii... Si, daca este vorba de-o lupta, fie ea castigata, fie pierduta, Oltenii nu isi pierd niciodata speranta, nu se retrag niciodata, pentru ca Oltenii sunt niste luptatori si stiu ca un razboi inseamna mult mai mult. Sorin nu va pleca. De ce?

PENTRU CA OLTENII NU RENUNTA NICIODATA! 19.gif


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 29 Aug 2003, 03:57 PM
Mesaj #62





Guests






Ce frumos ai spus, geni!! Brava! Pup iu!
Sorineeeeeeeeee, unde esti dragutuleeeee???Pupaaaaaaaaaaaaaaaaa...Afrodita ta plange dupa tine sad.gif sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lilith
mesaj 1 Sep 2003, 12:19 AM
Mesaj #63


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 316
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 263



Ce se intampla aici ? Sorine ! Sorineeeeeeeeeeeee ! Mai , te stiam om cu picioarele pe pamant , si acum pleci fruntea ? Pai cine mai imi spune mie despre veninul sarpelui , ääh ? Ne lasi asa pe toti , mai ales pe toate ? Eu si Afro sa stii ca o sa ne prapadim de dorul tau , si o sa ne ai pe constiinta .Hai , lasa supararea si orgoliul si nu ne parasi ! Fa si tu o data ca noi ! Nu doar ca tine .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmi
mesaj 10 Sep 2003, 06:25 PM
Mesaj #64


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.677
Inscris: 29 March 03
Forumist Nr.: 141



Sorin, ma bucur sincer ca mai esti...... blush.gif


--------------------
Am zis!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lilith
mesaj 21 Sep 2003, 02:53 AM
Mesaj #65


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 316
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 263



Si eu !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 5 Oct 2003, 10:37 AM
Mesaj #66


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



M-am trezit in mijlocul noptii, dintr-un vis superb in care am intalnit o femeie superba, imbracata in alb la volanul unui Mercedes decapotabil alb. M-a depasit cu viteza pe bulevard, cu parul nelegat in vant, iar pe sub ochelarii de soare parca am vazut o fata pe care am cunoscut-o foarte bine odata.

Am accelerat in urma ei, privind cu placere slalom-urile si piruetele elegante printre masinile de pe bulevard....si la un semafor am reusit sa opresc paralel cu ea.

A intors capul spre mine cu mana inaltata de a da jos ochelarii de soare de pe superbii ochi. Iar cu cealalta mana a facut un semn prin care m-a invitat sa urc masina ei. Am deschis portiera, am scos cheile din contact, lasand masina in mijlcul soselei si fermecat de aceasta nimfa am facut un pas dupa care visul s-a intrerupt.

Am iesit pe balcon, m-am asezet pe patul de plaja cu ochii-n stele, dar nu le-am vazut...in fata ochilor a aparut iar acea femeie superba in alb, ce ma chema spre ea printre stele. Asa am adormit afara pe balcon, probabil cu un zambet imens pe fata....


Inchei aici ca am nevoie sa fac ordine in ganduri !!

Sorin.


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lilith
mesaj 6 Oct 2003, 01:10 AM
Mesaj #67


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 316
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 263



Superb , Sorine ! E bine ca ai urcat cu ea in masina , ca ai mers un timp paralel cu ea...Era mai rau daca nu o prindeai , daca vedeai totul din spate...E posibil sa fie un vis de premonitie .Iti tin pumnii .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bdl
mesaj 13 Oct 2003, 01:01 AM
Mesaj #68


Cel Mai Amuzant Forumist
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.642
Inscris: 15 March 03
Din: Unde e cald si bine
Forumist Nr.: 86



Nici un politai inbracat in alb pe drumul ala superb? tongue.gif


--------------------
user posted image
-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 13 Nov 2003, 07:33 AM
Mesaj #69


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Sorine, mi-e dor de tine. cry.gif Zau iti duc lipsa. Please, come back!


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vegas2002
mesaj 13 Nov 2003, 08:52 AM
Mesaj #70


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 776
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 241



Si mie imi este f.f.f.f.....dor de tine clapping.gif si te vreau inapoi,plizzzzzzzzzzz mwah1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 15 June 2024 - 09:59 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman