Filme De Succes Care Nu V-au Placut |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Subiectele de discutie dedicate cartilor vor fi mutate in cadrul subforumului Universul Cartilor
Filme De Succes Care Nu V-au Placut |
9 Jan 2004, 10:00 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 45 Inscris: 6 January 04 Din: Constanta Forumist Nr.: 1.718 |
ma intrebam care sunt filmele care au avut mare priza la public in general..iar voua nu v-au placut..si daca se poate explicati si de ce. Primele care imi vin in cap, din ultimii ani, sunt Vanilla Sky (mult prea fortat, se vedea ca regizorul a vrut intentionat sa ne induca intr-o stare de confuzie - stare de confuzie mult prea fortat redata..a avut un intreg feeling "badaran"), Being John Malkovich (desi toata lumea e atat de fascinata de filmul asta - mie nu mi s-a parut ca a vrut sa spuna ceva..), Matrix (de doua ori am incercat sa ma uit..si de doua ori am adormit) hmmm what else.. o sa revin.. sunt foarte multe filme de succes care nu mi-au placut.. vreau sa vad ce scrieti si voi. -------------------- "You see things; and you say, <Why?> But I dream things that never were; and I say, <Why not?>"
George Bernard Shaw (1856 - 1950), "Back to Methuselah" (1921), part 1, act 1 |
|
|
23 Feb 2004, 12:51 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 15 Inscris: 20 February 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.294 |
Constat cu satisfactie ca exista si persoane care au nevoie de mai mult decat de efecte speciale pentru a viziona un film.
Va salut pe toti care ati dat un vot de blam pentru Matrix in special - n-am reusit sa trec de primele cinci minute. -------------------- Music is everywhere... just take the time to listen!
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 03:00 AM |