Culoarea Ochilor, ... forumistilor |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Culoarea Ochilor, ... forumistilor |
12 Nov 2003, 11:03 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.851 Inscris: 14 October 03 Forumist Nr.: 985 |
Cum apreciati un om dupa ochi(culoare...) care sunt oglinda sufletului, cum se zice in popor. In ce masura va atrage culoarea ochilor persoanelor de sex opus(pt str8, respectiv samesex pt gay)
Ce culoare a ochilor aveti? va place? ati vrea sa va schimbati pentru o zi? Eu sunt din fire destul de mandru. Imi place cand mi se fac complimente cu privire la fizicul meu, intotdeauna mi-a placut, in special toti imi spun ce ochi interesanti ai, pana si oftalmologul mi-a spus ca ochi ca ei mei nu a vazut la nimeni(culoare). In tinerete(ma rog, nu ca as fi batran, mai bine in adolescenta tarzie) prietenii imi spuneau "cu ochii tai asa atrage toate fetele, ar fi toate moarte dupa mine", la care eu(deja voiam sa fiu preot) le spuneam ca nu ma intereseaza(desi parca suna bine). Eu prefer fetele cu parul blond sau negru, cu ochii albastri sau verzi ca ai mei(ma rog nu stiu daca ii are ca ai mei...). Eu am o culoare interesanta: ochii mari cu un verde deschis spre galben la lumina si mai inchis cand am culor inchise la haine...iar pe margine un cotur discret maro deschis....asa de mandru ca nu am mai vazut la nimeni... cam narcisist, dar...ma simt OK |
|
|
7 Feb 2004, 08:56 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.037 Inscris: 3 January 04 Forumist Nr.: 1.685 |
Axel, avem optica diferita si e ok...zic eu.... -------------------- Prayer is the bridge between panic and peace.
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:48 PM |