"doar în Rime, Dialoguri!", - doar în rime - |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
"doar în Rime, Dialoguri!", - doar în rime - |
18 May 2007, 02:49 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 708 Inscris: 18 November 06 Din: Hanu' Ancutei Forumist Nr.: 8.965 |
Pentru cei ce își doresc,
Rime, versuri și... firesc Reguli cât mai puțintele, Iac-un topic doar cu cele Se impun prin maniere. M-am gîndit chiar la o temă, (Ca să nu fie-n dilemă, Cei sosiți, mult așteptați) Deci poftiți dar' și creați: Tema: Pe grătar, cârnați! Ce-ar fi să încep chiar eu, Să vă spun că-n gândul meu, Socoteam că și de plouă, Fac un foc, poate chiar două, Și-ntr-un loc imaginar, Vă invit la un grătar. Iar dacă avem noroc, Facem, de tabără foc. Doar e WE, ce păzim? Trebuie să chefuim! Pe grătar, pun eu cârnați, De Pleșcoi, că-s minunați, Sunt din zonă de la mine... Cine și cu ce mai vine? -------------------- Sfârşitul lumii dac-ar fi să fie,
Ce-ar fi mai mult Decat explozia în vânt, A unui glob de... păpădie?" |
|
|
27 Apr 2015, 04:58 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Poezie, papadie
Primavara o sa vie Trista, inghetata-n zloata E de soare iar scaldata Se trezeste-n galben toata Mandra-i dar de poezie Nu c-ar fi o papadie Stie a versifica-n fantasee Doar ca-n rime nu-i ca-n basme Unde-i mult de povestit Dar nimic nu-i stabilit Vorbele-s de perindat Pe la oamenii din sat -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 10:00 PM |